Den nya Windows 7 pre-beta-presentation och nya alternativ - videohandledning

Jag är glad att presentera den nya Windows 7 pre betaversion, en version som kan sägas som kan innehålla många alternativ final i framtiden fönstren.

7 Windows Vista har en hel del alternativ men också många som är nya och mycket användbar.

Alternativ som hölls i Vista var mycket bättre och slutade särskilt när det gäller funktionalitet och stabilitet.

Windows 7 rör sig mycket väl till min förvåning, särskilt som talar om en beta.

Jag tror att detta Windows Microsoft längre flyttfirma av misstag med Vista.

Totalt Gillar 7 fönster, men att övertyga och jag inbjuder dig att titta på denna video tutorial som jag hoppas att ni uppskattar.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Costel sade han

  Hur kan vi ta reda på vad vi behöver för förarna använt en dator vet ingenting om det och där vi kan ta. Finns det ett program som kan hjälpa oss?

 2. administration sade han

  Om du vill drivrutiner för Windows 7 inte bör oroa sig för att Windows innehåller nästan alla förare.
  Även jag blev förvånad, eftersom jag har tillräckligt med saker och jag har inte bara TV-tuner föraren.
  För Vista Jag tror saker är ganska bra för äldre datorer.
  Och för xp du måste gå tillverkarnas webbplatser för var och en av de komponenter som du har inga förare eller drivrutinsuppdatering möjlighet att prova, men det går bara för att flera komponenter.
  Det finns också programvara: "Driver genius" som är mycket bra men kostar något.

 3. cosmin sade han

  Hur kan jag installera Windows 7 när det är att se min hdd Jag frågade några drivrutiner från DVD eller USB-minne så det hände och Vista och inte lösa anything've fick förare controloer förgäves har ett system: moderkort asus m2v, GB hDD 160 7200 varv / min, 3000 + AMD-processor, säger ATI Radeon x300 / x550 på det så jag hittade på nätet om det pls om du har någon aning om vad kan vara !!!!

 4. danezu sade han

  Salut.Frumos tutorialu mycket framgångsrik och ja jag har en fråga, förbrukar mer än Vista?

 5. boby_admin sade han

  @danezu:
  Vi vet inte om att äta mer resurser än Windows Vista, eftersom Windows 7 är en pre betaversion som är ännu inte kommit till en lösning som kan komma ut
  Men jag tror att det kommer att bli bättre än Windows Vista, eftersom det rör sig bra
  Min gissning är att eftersom du inte kan lita på ett operativsystem ännu inte lanserats eller din rcomand att använda den som ett system primär arbetar på detta sätt kan du installera det på en annan partition du van vid det
  Vem vill njuta av den fulla potentialen av ett operativsystem vara den Windows Vista eller Windows 7 inte behöver tänka på resurser
  För mindre kraftfulla datorer där Windows XP

 6. Jag har en dator med en AMD Athlon mager 64 3000 + .Vad kan köra Windows: Windows XP-versionen x86? eller x64!

 7. @nicu:
  Jag rekommenderar inte att du XP på 64 lite eftersom det inte är mycket väl utvecklad, du bättre huvud till vista 64 eftersom det har bra stöd för förare.
  Väl inne i 64 bet du måste få hålla om möjligt programvara skriven för denna arkitektur och programvara men gå på 32 bara kommer att ha dem någon prestandaförbättring.
  Om du hittar på en dator 64 gå mycket väl.
  Vad som är bra är att vista 64 32 stöder mjukvaruprogramfiler du får två för en och en för mjuk 32 64 sätt.
  Varning till förare att antingen 64.

 8. beb3_mykk sade han

  Jag skulle också prova det men ... det är en naken men hur kommer det att fungera ... eller resten ser bra ut varor: D

 9. Andrew sade han

  Jag har ett problem: Jag satte 7 och fönster kan inte hitta ljud föraren att hjälpa mig?

 10. beb3_mykk sade han

  k och jag visste att om han finner sig själv ser rätt ??? nam CDU och om moderkortet inte längre ?? och om du inte längre ser på nätet;)

 11. gabi Ivascu sade han

  Finns det en version av nLite eller andra program
  vem kan anpassa den här Windows 7 …….?
  Jag älskar dig……………….!!!

 12. Dumitru sade han

  super hårt och jag har också lärt mig en sak eller två

 13. alexx sade han

  7 fönster där du fick ??

 14. Alex sade han

  En version visades på 32 bet en stund. Jag tror att prova, om du är villig att säga och hur det gick

 15. Cosmin sade han

  Var kan jag få Windows 7?

 16. danezu sade han

  Jag descacat 7 fönster, även vacker gränssnitt, men du kan inte hålla en synd att jag inte kan spela Counter-Strike på det, men mycket bra WinXP

 17. Vicentiu sade han

  maaaaaaaaari är ryck. ogynnsamma kommentarer radera dem. Bara beröm. För det första skulle det vara bra att lära sig rumänska Cristi Mr tutoriale.si göra då något om du gör en tutorial beskriver i detalj allt som gör något. Jag ser att du är på väg i trädet.

 18. @VicentiuVad är det för fel snubbe du trasslat plats, som har raderat någon en kommentar.
  Förutom att du tror att jag förolämpade dig på något sätt.
  Detta skulle verkligen vara kommentera bort det, men jag gjorde.
  Vad är din missnöje, du första webbplats och du börjar att förolämpa, tror du att du trovärdighet?

 19. @Vicentiu:
  Jag tror att du har ett problem, först du gav en kommentar och du kan inte avstå från förolämpningar.

 20. Cosmin sade han

  Vicentiu .... Jag gillar verkligen hur Kristus förklarar och han talar inte "vetenskapligt" men så att alla kan förstå '!!! Fortsätt så !!!

 21. Cosmin sade han

  Windows 7 lägsta systemkrav är k Vista ???

 22. Adrian sade han

  @Vicentiu: Lägg en liten spik i halsen trots ... Du har antagligen en webbplats och ingen besöker den ... och du tänkte på att "slå" ... ta oss en handledning för att se hur bra du är matta låt mig se vad du vet om datorn !!! Vad gör du?

 23. Adrian sade han

  @Cosmin: I grund och botten handlar de om samma krav ... även om cik windows 7 inte skulle behöva så många resurser som vista och det skulle gå lite bättre!

 24. Alex sade han

  Salut! Jag har ett problem som jag har installerat Windows Internet 7 inte gå (jag installerade NIC) .Vad är det?

 25. Tiberiu sade han

  Jag har installerat Windows 7 honom och efter att jag installerat allt gick, men när scotaeam CD och återstart krävde jag gav honom en påse med nya läkemedelskandidater ul.Imi du berätta varför?

 26. Claudiu sade han

  och där pre-beta kan hämta Windows 7?

 27. Adrian sade han

  @Claudiu: Från torrents om du fortfarande kan hitta det ... varför får du inte den senaste versionen av Windows 7 RC tillgänglig för laglig och gratis nedladdning på Microsofts webbplats?

 28. @Claudiu: Internet är det fantastiskt, men om du använder det är meningslöst.
  http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx
  Här är länken Hämta WINDOWS7.
  Du registrerar dig med dem (msn, lever, etc.) och sedan lät jag den hämtar windows7 över och ge dig en show.
  Ladda ner gratis WINDOWS7 är Windows7 serien är också gratis.

 29. @ClaudiuJag har sett folk Hämta och schema torrents.
  Varför hämta torrents hela dagen när du lämnar en hel del laglig programvara gratis internet på tillverkarens webbplats eller hämta webbplatser?

 30. dandana72 sade han

  Jag försökte installera Mozilla Firefox och misslyckas på windows3.0.8 7. Det finns ett sätt att installera mer speciell?

 31. Adrian sade han

  @dandana72: Sätt att gå firefox 3.0.10 3.0.10 version, är det bra att alltid ha den senaste versionen av webbläsaren till webbläsaren !!!

 32. dandana72 sade han

  multumesc.merge med firefox 3.0.10.

 33. liviu sade han

  Det är mycket bra gjort Windows 7 (Ultimate). Jag har provat det ett tag (nu skriver jag från en Win 7 Build 7100), och jag kan säga att många program är installerade, ännu mindre använda (Borland C ++ Bulder6, Matlab ...).
  Värt att försöka med tillförsikt.

 34. marius sade han

  Vicentiu, det skulle vara bättre att komma ut från webbplatsen om du inte gillar hur mannen förklarar, han stannar i 3 timmar för att göra en tutorial som du har tittat på i 50 minuter och du gör också siffror efter den första webbplatsen i Rumänien med tutorials video du gör och siffror kommer ut cristi du borde ge dem förbjudna på ip bft och ytterligare framgång ... ..

 35. haosss sade han

  är också vinn 7 ultimata .?…
  Jag visste att vinna 7 beta och vinna 7…
  har extra Fatza av dem ..? ..
  eller är det en optimerad vinst ...?!?!
  Jag såg en vinst 7 ultimat ja det var optimerat adik "ultimat" togs ur magen, gjord för att vara vackrare grafik .... !!!

 36. haosss sade han

  sorry win 7 RC inte “rs”
  😛

 37. Rafael sade han

  Jag gillar verkligen hur cristi förklarar, väldigt ... Inte mycket men inte så mycket som någon kan förstå. Jag önskar er lycka till cristi.

 38. Rafael sade han

  -Jag har en vän (Michael) som är väldigt nöjd med videotutorialro. Men nu nej ...
  Han vet bara att översätta tyska och engleza.eu tutorialul.Locuiesc i Österrike nära Wien.Ma ombeds vänligen trevligt om man kunde göra med AUDIO * E * * * SV eller SV ljud som tidigare men med att skriva i Englisch.El ami gick självklart att du vill videotutorial.ro
  men han förstod ingenting och han gick bort. Han visste att jag är romersk och frågade mig om jag kände till den här webbplatsen ... Jag hade sagt ja att du gillade videon men inte ljudet ... (inte rösten utan språket). den handledning med Paragon Backup ... Han var så upphetsad ...
  Han har rätt att inte vara utbredd och alla ... Många kan komma in i fåren men förstår inte SPRÅKET och de flesta kan engelska.
  -Det var bara en åsikt. Var inte upprörd ... Lycka till från mig Rafael.

 39. bruno sade han

  Värt installera något på huvudet är stabil? Cit hur?!

 40. Daniel sade han

  Jag har tagit den från Microsoft och flyttar över super.pe jag blev av med fel och förarna som vi hade allt det (jag ser att många gnälla) .I en DC Athlon AMD 4000 + 1G RAM

 41. vlad sade han

  Jag har en AMD Turion 64 × 2 mobilteknologi på 1.9 GHz och 1 GB DDR2 med Vista Home Premium. Tyvärr är jag lite ryckig. Tror du att om jag installerar Windows 7 kommer det att fungera lättare för mig? kommer det att sluta ryck? Tack på förhand

 42. cripy sade han

  Jag har en fråga ...
  Jag vill göra mitt beckup med Acronis till C-partitionen (där vi xp) och sedan formatera och installera w7.
  Om du inte gillar hur det går i beckup kan sätta XP tillbaka? och om så är fallet måste formatera och partition C? eller ge direkt återställa beckup? d

 43. Adrian sade han

  @cripy: Du säkerhetskopierar till C, du sparar den på en annan partition än C, du sätter windows 7 och om du inte gillar det installerar du Acronis och återställer till säkerhetskopieringen och det räcker ... du behöver inte installera om eller något ... det är som som om du aldrig har haft Windows 7

 44. @cripy:
  Ja du kan återställa det utan problem, förutsatt att säkerhetskopierar till vara på en annan partition.
  Inte du fortfarande älskar 7 sätta Windows-CD med Acronis räddningsskiva du ger BIOS att starta från CD.
  Du kan formatera en partition C och 100 gånger och du kommer tillbaka till det gamla systemet när Dores.
  Se hur underbart det är att ha Backup !!!!!!

 45. Iustin sade han

  Hej Jag har en fråga som driver windows7 systemet och har 5 1 + xp och om jag går och gå med honom windows7 samtal går mergefara centralenheten och subufar att vara shakin Badat draivaru nam vara?

 46. OBLIGATORISK sade han

  Cristi-admin nämner fortfarande i denna handledning "Windows 2007", oavsiktligt förvirrande, antar jag, med MS Office 2007-paketet, med Windows 7, där han jämför den nya "Paint", med Vista och XP-versionerna. Som andra har sagt, i olika videohandledningar bör en ERATA upprättas på den här webbplatsen, där, antingen efter anmälan av besökare eller handledare, som ska läggas till senare, tillägg och korrigeringar till grundhandboken. Ingen är perfekt och alla kan göra misstag, men om misstagen upprätthålls av vårdslöshet och särskilt av omöjligheten att korrigera misstagen åtminstone senare, kan det finnas situationer när videotutorialerna inte kan nå sitt mål som avsett och de kan vara vilseledande, eller jag tror inte att det är därför de som arbetar med det vill röra vid det!

  • Visst, jag gör alla misstag är normalt, inte skäms för att erkänna när jag har fel, men jag vet inte om jag har fel, jag ber om ursäkt om jag var fel.
   Du borde veta att många bra saker gjordes med hjälp av människor som föreslog något, till exempel: tidigare gick han in på webbplatsen "Biomind", han föreslog oss vid den tiden att använda en ny codec, vi gjorde det och det kom ut ja, resultatet ses, handledning i mycket bättre kvalitet och i mindre dimensioner.
   Vi har alltid varit öppna för förslag, vi har också accepterat kritik när det har varit korrekt och motiverat, många förvirrar kritik med förolämpning eller "letar efter en knut i brådskan".
   Vi har en mycket aktiv kommentarerna och vem som helst kan göra anteckningar om artiklarna, jag ofta nöjda besökare som kom med korrigeringar eller tillägg.
   Tyvärr är dessa video tutorials inte kan så lätt rättas till, kommer vi att försöka göra en div runt spelare för efterföljande korrigeringar.
   Att veta att vi är öppna för kurs måste också genomföras.
   Jag jämförde Paint med office 2007 eftersom det drar nytta av ett "band" -typgränssnitt som börjar hittas i många programvarianter som kommer på marknaden nyligen, de senaste exemplen är O&O professional defrag och Snagit, jag vet att det finns många fler men dessa kommer att tänka på nu, om du märkte att "band" -typgränssnittet använder kontextuella alternativ, det är vad jag insisterade på, om du öppnar färgen i windows 7 nära word 2007 kommer du att förstå vad jag menade .
   Känns ett nytt andetag windows7 eftersom detta projekt sammankallades en stor del av det team som arbetat med att utveckla kontors 2007, som blev en succé misstänkta för Microsoft, många tror att kontoret 2007 är den mest framgångsrika kontorssvit produceras av Microsoft, tävlingen även motvilligt erkände hans framgång 2007 kontor.
   Din idé intressant, jag tror jag ska rådgöra med mina kollegor för att hitta ett sätt att genomföra lämpliga.
   Sluta vänta på oss.

 47. CRISTI kan göra en tutorial: HUR ??? E INTALEAZA WINDOWS 7

 48. saryta sade han

  foate är trevligt videotutorialul k och alla tutorials jag kommer men jag förstår hur sal installera? du har handledning hur man installerar?

 49. Har du hört talas om Windows Wien? Vad är det Windows?

 50. webdan sade han

  Misha: Har du hört talas om Windows Wien? Vad är det Windows?

  Windows Wien är ett namn som kodas Windows Seven.Ca du läser laqmuresti här

 51. Adrian sade han

  webdan:
  Windows Wien är ett namn som kodas Windows Seven.Ca du läser laqmuresti här

  Windows är ett Windows 7 framträdde inför honom, är i grunden en Windows XP med Windows 7 teman, ikoner vista, programvara installerad ... kort sagt en Windows modifierats genom en arab, och du ärligt inte rekommendera det.

 52. webdan sade han

  Adrian: Windows är ett Windows 7 framträdde inför honom, är i grunden en Windows XP med Windows 7 teman, ikoner vista, programvara installerad ... kort sagt en Windows modifierats genom en arab, och du ärligt inte rekommendera det.

  Windows är verkligen en enda röra, i själva verket de flesta platser XP ändras.

 53. Bra Jag hoppas ett stort problem inte bedragit mig ,,, inte vet hur man installerar Windows

 54. Se dig här en videokurs om hur du installerar Windows XP
  https://www.videotutorial.ro/?p=425
  Tyvärr ljudet är inte så bra, men jag är säker på att du hanterar

 55. Andrei största fan av en halv 1 sade han

  Gör en totutial om Eset Smart nod32 swcurity 4 är precis lika bra som, antivirus och antispyware kaspersky.Are, brandvägg, moduler spam anty

 56. Jag 7 evighet fönster från en vän och jag vill veta exakt vad (s ursprungliga fönster som gjorts av Microsoft eller en piratkopierad fönster eller redigeras av alla företag, och i så fall vilket företag).

 57. Jag 7 evighet fönster från en vän och jag vill veta exakt vad (s ursprungliga fönster som gjorts av Microsoft eller en piratkopierad fönster eller redigeras av alla företag, och i så fall vilket företag).
  Kan någon hjälpa?

 58. Adrian sade han

  mihaiJag har Windows evighet 7 från en vän och jag vill veta exakt vad (s ursprungliga fönster som gjorts av Microsoft eller en piratkopierad fönster eller redigeras av alla företag, och i så fall vilket företag).
  Kan någon hjälpa?

  Windows 7 har inte ens lanserats officiellt och även när det släpps kommer det inte att finnas någon version med namnet: windows 7 evighet. Sammanfattningsvis är det en falsk ... du installerar den på egen risk!

 59. Sergiu sade han

  Först vill jag gratulera laget för handledning Videotutorial mycket bra att de gör, och en önskan att se en tutorial jag vill om att optimera Windows 7 med inställningar för att förbättra prestanda. Jag gjorde ett par, men det finns många saker som gör och inte vet vad de skulle ändra utan att veta om det är bra eller inte. Tack.

  • Adrian sade han

   Sergiu: Först vill jag gratulera laget för handledning Videotutorial mycket bra att de gör, och en önskan att se en tutorial jag vill om att optimera Windows 7 med inställningar för att förbättra prestanda. Jag gjorde ett par, men det finns många saker som gör och inte vet vad de skulle ändra utan att veta om det är bra eller inte. Tack.  

   Skriv upp i rutan "sök på videotutorial.ro ..." längst upp till höger: Installera WindowsVista-optimering, skriv in och du hittar självstudien, samma inställningar gäller både Windows Vista och Windows 7, installationen av Windows 7 är densamma som i Windows Vista. I den självstudien visade jag hur du optimerar Windows Vista och hur jag sa att inställningarna du gör i Vista också gäller i Windows 7

 60. Sergiu sade han

  Tack Adrian.

 61. cosmin sade han

  Hej alla, vill jag först säga att du är mycket svårt webbplatsen lam upptäckte slumpmässigt och jag menar som mig du förvånad med hur många saker du har på det och många tutorials mau lärt en hel del saker och vad man ska säga till mig WINDOWS minst tycks 7 mig bäst av alla Windows har många alternativ att det är anmärkningsvärt 10. och jag vill säga att jag var mycket imponerad av denna webbplats jag vill tacka er för denna användbar information som jag Leat ofrerit, ni rock och jag önskar er fortsatt framgång.

 62. pop Ilie sade han

  Hej Adrian och ms som du gör på videotutorial.ro
  Jag skulle ha en fråga. Jag installerade Windows 7 Ultimate 32 bitar och jag vill sätta ikonerna med skrivbordsprogrammen i fältet. Hur håller jag dem begränsade, det vill säga att inte fylla mitt fält med genvägar, att visas 2-3 och resten bara att visas när jag klickar på ">>". Jag kunde faktiskt inte hitta var jag skulle sätta ">>"

 63. florin sade han

  Buna.Am installerat Windows zile.Am 7 2 2 Gb RAM, det 160 GB hårddisk, Intel Pentium Dual E 2180, 2 GHz (jag nämnde denna information i en annan översyn eftersom jag blev varnad att jag jag fick information om problemet, naturligtvis jag var skyldig) och C-partitionen är 29.2 Gb.As jag vill veta om jag får storleken på denna partition för Windows till mitt arbete på rätt sätt.
  Och när frågor, kan vissa ikoner på skrivbordet inte se klart, till exempel. Yahoo Messenger, Revo Uninstaller (när mediet ikoner, små ikoner när de ses rör sig på normal, jag vill veta varför och hur jag kan göra för att visa bra i medium incons eftersom jag gillar asa.Multumesc.

 64. florin sade han

  Och jag glömde att säga, 7 jag ultimata fönster

 65. costelpescar sade han

  Încercat.Mulţumesc förtjänar.

 66. mostwanted sade han

  Windows 7 mycket högt!

 67. Och jag vill installera fönstren för att det jag personligen prova. För att göra en handledning om hur man installerar? [Jag förstår som skiljer sig från XP-installation]

  • AdrianGudus sade han

   Geo: Jag vill installera Windows och jag probezeu till honom personligen. För att göra en handledning om hur man installerar? [Jag förstår som skiljer sig från XP-installation]  

   Skriv upp i sökrutan till höger: Windows Vista installation och optimering, tryck enter och du hittar handledning (7 Windows Vista installeras liknande)
   Om du inte har en Windows 7 ännu, skriv upp i sökrutan längst upp till höger: "Original Windows 7-nedladdning i 90-dagars testversion" ange och du hittar guiden som visade hur du får en Windows 7 lagligt

 68. Dany2335 sade han

  Cristi du sa att du inte längre kan tas bort, men vad är det med bort från skrivbordet

  • Dany2335 sade han

   Dany2335:
   Cristi du sa att du inte längre kan tas bort, men vad är det med bort från skrivbordet

   Ja, det är en möjlighet och vad jag sa (för andra som inte vet att jag tror att det är det) hörde jag nog inte bra. Förlåt! Och jag gjorde inte det ...

 69. Costel sade han

  Tala om för mig några om jag montera en bild med Windows 7 (med Daemon Tools) kan göra en installation. Windows® D är partition kan installeras i C? Tack.

 70. AdrianGudus sade han

  Costel:
  Tala om för mig några om jag montera en bild med Windows 7 (med Daemon Tools) kan göra en installation. Windows® D är partition kan installeras i C? Tack.

  Inte för att Daemon Tools eller vilket program du använder för att montera ISO bild kan inte vara aktiv / funktionell post boot när BIOS kontrollera hårdvaran, om du eller CD i den optiska enheten och så vidare. Ansökan fungerar inte i bagage endast när Windows startas och körs redan.

 71. Men där fönstren ta detta?

 72. florian Potâng sade han

  Hej.
  Jag är en nybörjare i datorn och jag vill installera Windows 7 .Jag hittade något, men det verkar lite tung, inte känner till alla de termer som används. Jag skulle vilja om någon kunde förklara för mig mer begripligt hur kan fortsätta att installera Windows på internet.Multumesc.

  • Skriv upp i sökrutan till höger: "Hur man installerar Windows Vista". Följ stegen i den självstudien. Windows 7 installerar detsamma.

Returlänkar

Tala Your Mind

*