Det nya konversationsläget i Translate-appen hjälper oss att prata med främlingar - videohandledning

Hej vänner, i denna video tutorial visar dig hur vi kan hantera på ett annat språk, jag menar inte på engelska eller franska som nästan alla förstår, jag menar språken mest exotiska att det är omöjligt att förstå dem.
Google Translate app på Android har infört några spännande nyheter, ett nytt läge som kallas konversation som tills nyligen var inte något alltför spektakulära för oss romarna, men nu med introduktionen av röststöd för rumänska språket här nya alternativet öppnar våra horisonter.
Föreställ dig att du går på semester i Kina eller Japan, hur man får tillsammans med dessa människor?
Översätta samtal läge som översätter på alla språk vi talar i rumänska och inte bara översätta utan också uttalad i det språket.
Skärmen är uppdelad i två i konversationsläge, på den ena sidan måste du prata, på den andra sidan talar "kinesiska", precis som jag gjorde i självstudien.
Som du kommer att se och n handledning, är mitt uttal på kinesiska inte mycket bra, det är därför jag talade nyligen detta språk.
En annan användbar nyhet är översättningen att använda OCR-program (Optisk igenkänning charcater) bör inte vara hur man gör en bild med text som vi vill översätta det sedan med fingret för att välja fras eller fraser som du inte förstår och att vi måste översätta översätta.
Google Translate app för Android är till hjälp för dem som vill chatta med någon som talar ett annat språk, kanske för en semester i ett avlägset område eller chia att översätta ett samtal. Om vi ​​tar hänsyn till översättning OCRI grund och botten använder detta applikationsområde är obegränsad, kan det begränsa din fantasi.
Visst under den kortaste perioden kommer Google att "slipa" uttalet om bilen bättre, vi har några liknande tjänster som visar oss att det är möjligt. Det kan också ha ett bättre uttal och diakritiska märken, även iakttagande av skiljetecken och stycken.relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. marian_91 sade han

  Mycket hårt, nu har vi också stöd för rumänska slutligen

 2. marian_91Mycket hårt, nu har vi också stöd för rumänska slutligen

  Stöd översätta rumänska var lång, förmodligen du hänvisar till introduserea röst, ja det är en mycket viktig uppgift som öppnar flera nya funktioner som kommer att införas inom en snar framtid

 3. andrey sade han

  Gå på pc?

 4. Tutorailul mycket bra!

 5. adi sade han

  hur kan vi översätta en video på youtube utan undertexter ...……. översätt bara det som hörs i videon

 6. SLUT sade han

  Cristi terog göra en handledning om bästa spelsystem

 7. Mishu sade han

  Mr. Cristian, som Mr SLUT .. du kan göra en handledning om bästa spelsystemet men tills 1500-2000 lei. Tack.

 8. andy sade han

  Mishu: Mr. Cristian, som Mr SLUT .. du kan göra en handledning om bästa spelsystemet men tills 1500-2000 lei. Tack.

  Om jag inte misstagit, var de gjort handledning i ämnet. Sök noga och du kommer säkert att hitta!

 9. Razvan sade han

  Hur hårt du bröt mig, kinesiska. vad skrattade jag mer åt ...

 10. Mr. Cristian, en fråga jag kan inte downlda något som den ursprungliga saeturile, Yahoo, firifox.si andra som gör ??

 11. florin dron sade han

  Hej, jag har en fråga Cristi, vilken telefon du har, Samsung Galaxy i9105? om så är fallet, är du nöjd med det? tack

  • LucianGL sade han

   Cristi har en Samsung Galaxy Note GT-N7000 i9220 av 16 GB-kort internt firmware versioner Originalet kan sätta ingefära, ICS eller JB 4.1.2 är ganska avancerad telefon och oavsett hur du försöker att veta det, kommer alltid att vara något nytt el.Deci visat sig ge en mycket bra telefon, inte att säga att han och penna / stylus
   Telefonen är mycket bra för mig som en del av GPS, snabbt ansluta till GPS, men också leda någonstans 250 + spel installerade program personal
   Naturligtvis är det inte den bästa telefonen, men med tanke på att det säljer på 1200 lei, är det ganska bekvämt

 12. adi sade han

  hur man skapar ett tema för android.

 13. Anderson sade han

  Hej, hur kan jag göra en sådan 2 ansluten PC monitorer har en HDMI och DVI på den andra, hur du delar mus och tangentbord bildskärm HDMI och DVI-bildskärm. Två personer kan arbeta på det på samma gång. Men var 2 muspekare och två tangentbord är anslutna till en dator PS / 2 och andra USB i mitt fall. Hur kan jag göra 2 muspekare på båda skärmarna?

 14. Dragos sade han

  Denna översättningshjälp, men du bör veta något om vilket språk du översätter.
  Jag skulle inte rekommendera någon som inte vet främmande språk.
  Översättningen görs förgäves. Handledningen visar den engelska översättningen med en annan betydelse. Och det är inte en slump - jag har använt Google translate många gånger. Det är säkert att det inte går att göra en exakt översättning (det är normalt).
  Ansökan är mycket bra, men inte för alla.
  Sammanfattningsvis måste man lära sig något innan.

 15. mada sade han

  äger en Samsung SIII och åtminstone för mig är mycket välkommet röst- stöd på rumänska, mycket hårt Cristi

 16. brickor sade han

  ledsen att posta här, men det är verkligen den vackra nya gränssnittet för webbplatsen videotutorial.ro bv not 10 +

 17. Emi sade han

  Har du ändrat tema?

  • Ja, jag Treece på en ny design av flera skäl:
   1. Hastighet, nya kläder flyttar bättre, mycket bättre.
   2. Samma tema används på stationära och bärbara datorer, surfplatta och telefon.
   3. Och titel typsnitt är större, lättare att läsa, inte får trötta ögon, kan du läsa från stolen stå tillbaka.
   Om du är nyfiken på att se vad "responsiv design" betyder, kan du zooma in eller ut på din stationära webbläsare eller så kan du gå in på webbplatsen på din telefon, sajten viks automatiskt beroende på skärmupplösningen. Det vikas inte bara automatiskt utan allt är ordnat snyggt.
   Jag slutade för mobil tema när det rör sig mycket bra.

   Jag hoppas att ni uppskattar
   Cristi

 18. crystache sade han

  Off-topic och hoppas att inte såra någon.
  Wow vilken skrift bör ta mina glasögon för att minska.
  Jag var rädd första gången men vet att temat är super.
  Bara tala om det arbete som du skickar.
  Tack VideoTutorial.Bafta.

 19. Ionut sade han

  Det verkar inte mig röstfunktionen. Det är endast pennan och kamera.

 20. crystache:
  Off-topic och hoppas att inte såra någon.
  Wow vilken skrift bör ta mina glasögon för att minska.
  Jag var rädd första gången men vet att temat är super.
  Bara tala om det arbete som du skickar.
  Tack VideoTutorial.Bafta.

  Vid en första anblick kan tyckas stora typsnitt, men om du luta sig tillbaka i stolen / armchair'll se fördelen.

 21. vali sade han

  Försök och ladda Ivona är en röst mycket bättre i rumänska.

 22. tibi sade han

  För mycket vitt om det, jag förstår att det är "responsiv design", men ändå ..
  Enligt min åsikt skulle jag inte behöva gå till ett annat gränssnitt så plötsligt, var tvungen att stanna kvar på samma konstruktion, och kan vara stor typsnitt, etc.
  Det är bara en personlig åsikt, jag hatar inte det nya temat, gammalt tema var perfekt.

 23. carmen sade han

  Det är den enda handledning som jag kunde titta på med Windows 8, laptop. Allt intresserade mig tills nu, jag var tvungen att titta på din dator. Har du ändrat något?

 24. ITranslator försöka och du kommer att se skillnaden.
  framgång

 25. Varför är SXI

 26. ge ursäkter varför jag sa devreme.Sa vet att det är ett mycket hårt

 27. leroiv1 sade han

  Språkpaket inte gå offline?

 28. Marius par Barbara sade han

  Som jag Loga

 29. fgionut sade han

  Jag översätter till engelska Romina

 30. cristian Mihaela sade han

  Jag försökte översättning från albanska till rumänska. KOMMER INTE röst !!

 31. Jag har en fråga, jag behöver ladda ner för att översätta mina meddelanden på Messenger på rumänska och vice versa?

 32. önskar sade han

  hej Berätta gärna hur kan ladda ner engelska på telefonen inte använda netul eller snarare kan ladda ner önskat språk då den kan användas utan internet tack.

 33. lory sade han

  Vänner som vet hur programmet kallas kyckling t.ex. text på engelska och du slår det med andra ord alla men har samma betydelse i engleza.va lb dak känner någon skriv ett mail till [e-postskyddad] tack

 34. robert Smith sade han

  Jag bryr mig inte!

 35. Serbanescu Gina sade han

  God kväll!
  Kan du snälla berätta för mig vilken ansökan som direkt översätter ett telefonsamtal från ett främmande språk till en annan?
  Den har cirkulerat någon gång på facebook men jag saknade en 🙂
  Tack!

Tala Your Mind

*