Nytt i Android Lollipop 5, Smart Lock

Hej vänner!
Idag ska jag visa en funktion som inleddes med Android Lollipop 5. Det är en mycket användbar funktion, särskilt för människor som ofta använder smartphone. Funktionen kallas Smart och reservdelar oss från att komma in lösenordet för att låsa upp den.
Smart Lock är väldigt "smart". Funktionen använder Bluetooth- eller NFC-enheter i närheten, plats, vårt röst, våra ansikts- och telefonrörelser för att undvika att blockera skärmen och ge en mindre frustrerande upplevelse. Varför inte erkänna, alla hatar att ange lösenord.
Denna sak var tvungen att komma tidigare, inte så med oss ​​slåss låsa lösenord.
Hur Smart Lock?
1. Baserat på anslutna enheter. Om telefonen är ansluten till Bluetooth-enhet är tillförlitlig och att skärmen inte kommer att låsa och vi kommer att krävas lösenord.
2. Om du är en ny serie val, t.ex. hem, kommer telefonen inte låsa (den använder GPS och GSM triangulering).
3. När vi höra din röst, då det inte kommer att blockera. Tyvärr fungerar bara med engelska.
4. När vi ser på bilden, kommer telefonen inte låsa.
5. Även om det rör sig (i handen, fickan, handväskan, Mazin) telefonen inte låsa.
Som ni kan se telefonele började få och sinnen. Användning av hörsel, syn, orientering, rörelse och angränsande enheter för att slutföra en uppgift.
Nene super hårt!relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Ciprian sade han

  Bra handledning, nu förstår jag hur man använder dessa funktioner, jag har en Nexus 5 och jag nyligen uppgraderat till 5.1 och visste inte vad de alternativ Smart Lock nu har de fått det tack handledning

 2. barbu sade han

  god kväll
  Jag skulle vilja veta varför volymen galaxen s4 version 5.0.1 minskar efter ett samtal och förblir acceeasi liten mängd ??? /
  tack

 3. caisinDonici sade han

  behaga och en tut. om hjälmen blutooth

 4. Humaciu Florin sade han

  Finns det någon lösning att göra jailbreak ios 8.3? Jag förstår att jag inte kan göra nedgradera, vad kan jag göra? Tack!

  • adrian Gudus sade han

   Det finns för närvarande ingen metod att Jailbreak iOS 8.3. Om det finns ett säkerligen kommer vi att presentera

 5. Madalin sade han

  Jag har haft ett fel på min telefon under en tid: Säkerhetsavisering: Obehöriga åtgärder upptäcktes. Starta om enheten för att avbryta de obehöriga ändringarna. Jag försökte starta om telefonen från fabriken (utan framgång) Jag startade om den jag tror 100 gånger och jag förstår inte varför den fortfarande visas ... Snälla hjälp mig.

 6. Catalin sade han

  Hej. Vad ska jag göra när jag lagt dagordningen tf. bilder och några låtar för vissa människor, ringde telefonen och visa bilder när den är inställd för att använda låtar. Telefonen är en LG Android G3 med 5.0

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.