NY, Google Maps Street View och Turn By Turn Navigation nu och i Rumänien - videohandledning

Hej vänner, idag kommer jag att presentera premiären av Street View i Google Maps för Rumänien, förutom denna nya funktion i Google Maps för vårt land vi har tillgängliga och navigering typ sväng för sväng, fungerar funktionen navigering på PC, men det bästa arbetet på telefoner med Android, även om det är i beta-stadiet, det finns även en röst som säger att vi måste göra precis som dedikerade navigationsprogram.
Igår kväll innan jag går till sängs jag upptäckte navigeringsfunktioner från Google för Android-telefoner, jag var så upphetsad att jag kom ut hennes prov var 2: 30 natt, den här funktionen fanns endast för USA och Västeuropa , Rumänien lämnades väntar under en lång tid.
Snart kommer jag att göra en handledning om funktionen Navigation sväng för sväng fri från Google Maps till varandra för att njuta av tillsammans virtuell promenad genom gatorna i Rumänien på datorskärmen, tyvärr den här gången endast ett fåtal större städer i Rumänien omfattas Street View-funktionen i Google Maps, definitivt hela landet kommer att täckas snabbt, Google-teamet rör sig snabbt.
Street View kan hjälpa oss att förhandsgranska en plats innan vi kommer dit, till exempel kan vi se vart vi ska åka på semester, ofta är de som köper en vistelse besvikna över platsen. Med hjälp av Street View-funktionen i Google Maps kan du på 5 minuter ta reda på hur hotellet ser ut var du ska ta din semester och dess omgivningar. På detta sätt kan vi undvika eventuella "spikar".
Njut av virtuella promenader framför computetului, håll muspekaren på kartan och gå på semester.
Trevlig semester.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

av Cristian Cismarurelaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. marian sade han

  Jag upptäckte innan du>

 2. bogdan sade han

  Vilka speciella gadget som du använder?

  • bogdan sade han

   bogdanHur kallas en gadget som du använder?  

   Klocka.

   • bogdan:
    Klocka.  

    Det är en överraskning, jag ska göra en tutorial, är i test, inte bara titta på, det finns en hel del mirakel.
    Jag är säker på att du kommer att gilla.

    • bogdan sade han

     Cristi-admin:
     Det är en överraskning, jag ska göra en tutorial, är i test, inte bara titta på, det finns en hel del mirakel.
     Jag är säker på att du kommer att gilla.  

     Tack!

    • Cristi-admin:
     Det är en överraskning, jag ska göra en tutorial, är i test, inte bara titta på, det finns en hel del mirakel.
     Jag är säker på att du kommer att gilla.  

     Är det klockan i "Enigma"? 😀 (jag ber för att inte förstöra överraskningen) Det ser mycket ut som honom ...

  • bogdanHur kallas en gadget som du använder?  

   Jag vet redan honom! men inte säga att inte förstöra överraskning

   • alex:
    Jag vet redan honom! men inte säga att inte förstöra överraskning  

    SCZ upprepa, men firefox beta 4.0 7 har lite problem skriva kommentarer, kommentera och du inte ser det på webbplatsen

 3. brickor sade han

  mycket trevlig handledning men mycket mer jag håller gånger vad relationen mam handledning och lära sig mycket av dig noterar 10 + jag kommer att förbli med dig till slutet av anteckningen så mycket 10 och hälsa för alla och lycka till

 4. Istvan sade han

  Cristi Hej, jag är desperat. Och jag vill installera Windows 7. Men problemet är att jag 5.1 realtekalc883 systemet och är inte kompatibel med Windows driveru 7.

  • IstvanHej Cristi, är desperat. Och jag vill installera Windows 7. Men problemet är att jag 5.1 realtekalc883 systemet och är inte kompatibel med Windows driveru 7.  

   Tja som hindrar dig att installera en drivrutin för Windows 7 kör hemsida och ladda ner drivrutin Realtek, ofta sent med tillverkaren uppdatering och drivrutiner på DVD moderkort osannolikt att hitta föraren om du cumparat- för en tid sedan.

 5. Jag satt ivrigt för att se var är Simona Sensuell dricka kaffe, och när en bitter café där :))). Vad mer är detta Rumänien, ett café bistro foodie :))!

 6. Catalin sade han

  du har inte dem när du kör ... du har haft många olyckor ...

  • Catalin: Har du med drivande olyckor ... du gjorde ...  

   katalin, han körde inte bilen, han ”gick” bara praktiskt taget genom Bukarest

  • Catalin: Har du med drivande olyckor ... du gjorde ...  

   Jag har bara fått lov i 14 år, i cirka 10 år kör jag nästan dagligen i Bukarest, jag behöver nog lite mer erfarenhet av Google Street View, det är lite svårt att "köra".

 7. Men du skriver inte artiklar på bloggen längre?

  • BGD: Men inte blogg artiklar ...?  

   För nu är vi koncentrerar mycket hårt på Videotutorial på andra projekt som kommer att lanseras inom kort.
   Kom på några blogg artiklar i dessa dagar.

 8. men bilderna inte är närvarande, är gamla och är inte i realtid acualizate

  • myhay: Men bilderna inte är aktuella är gamla, och nusunt acualizate i timpreal  

   Om du tänker på det, kommer du att inse att det är omöjligt att återställa alla bilder med korta mellanrum.
   Du inser hur mycket information som lagras på Googles servrar för bilder på Street View?
   Du tänker inte ens på hur lång tid det tar att göra om allt ...

 9. silviu sade han

  OK. tack

 10. Intressant men för tillfället. Bukarest och flera städer, men det bara gator principale.La mig med allt som har över 400.000 av locuiotori även centrala arata.Asteptam det inte kan lösas inom kort.

 11. DanyMax sade han

  Ja, det är bra som dök upp i Rumänien (äntligen) Google Street View, men verkar mer utvecklad norc.ro har mest uppdaterade bilder, och fler städer ingår.

 12. cristian vattenmelon sade han

  Du kan göra en Videotutorial hur man gör en online video plattform

 13. stefan sade han

  Cristi, som fungerar för mobiltelefoner med Android bara gå till dem eller gå och andra som har olika operativsystem?

 14. Iulian sade han

  Varför inte ge mig den lille mannen går i rätt stad som i handledningen?

 15. Iulian sade han

  Jag tror att alla jag hittat svaret på några små städer ger inte den lille mannen

 16. nicu sade han

  Intressant handledning, jag hämta det själv på google.

 17. USLING sade han

  Denna ansökan är speciellt användbar när vi går till kvinnor, eftersom det hjälper oss att hitta dem lättare.

Returlänkar

 1. [...] Detta inlägg nämndes på Twitter av Ady, VIDEOTUTORIAL.RO. VIDEOTUTORIAL.RO sa: NY, Google Maps Street View och Navigation Turn By Turn nu och i Rumänien | Videotutorial.ro http://t.co/l6fHWBn [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.