Nokia Här Maps för Android (offline navigering)

Hej vänner, idag kommer jag att presentera Nokia Här kartlägger och navigering ansökan från Nokia till Android är gratis.
Detta är inte en översyn men en kort presentation tillsammans med mina åsikter om den första versionen för Android Nokia här.
Från början måste jag säga att detta är en betaversion och att det kan smyga fel här och där. Du måste förstå att alla program i betaversion kan vara lite instabil och ibland oförklarliga fel kan uppstå. Det händer alla program som startas på en ny plattform.
Sedan den första kontakten med Maps Här jag gillade gränssnittet, som är intuitiv och enkel, lätt att förstå.
Kartor och röster kan laddas ner gratis, ännu inte tillgängliga ännu rumänska. Lyckligtvis har vi det engelska språket som jag kunde förstå. Språk är i två versioner, lo-fi och hi-fi, hi-fi naturligtvis språk hör bättre men tar upp mer minne ROM och RAM för röst måste laddas i RAM-program för segling.
Jag skulle vara orättvist att jämföra Nokia Här Maps med Google Maps, som sedan länge har funnits på marknaden i tid har breddats och mognat plafa funktioner, medan Nokia Här är betaversionen.
Nu Google Maps är utan tvekan den mest solida navigeringslösningen, naturligtvis så länge du netto. Med Google Maps kan bläddra och offline, men förvänta dig inte omstruktureringen av rutten, trafik eller varningar.
Nokia nyhet som kommer inte alls nya, har offline navigering länge funnits på smartphones, men Nokia vill erbjuda något gratis som andra debitera oss.
Nokia Här Maps även om inte på den nivå som tvingade Google Maps att behöva ge honom självförtroende och förhoppningsvis snart kommer att bli en formidabel motståndare för Google Maps.
Just nu Nokia Här Maps kan knappast användas, kan i extrema situationer när vi inte har något annat val, annars Google Maps förblir kung i detta område.relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. CoPilot GPS kan testa och tillämpning.
  Det finns möjlighet till fri nedladdningar karta!

 2. Hello Cristi.
  Först och främst tack och hela teamet från "videotutorial.ro" för vad du gör, oavsett vilket ämne du närmar dig !!!
  För det andra kan du också prova en dokumentation för "Waze" -applikationen (även för navigering, giltig för flera operativsystem) .... för några månader sedan hade jag en "utflykt" i ett annat område än Europa eller Amerika; allt jag kan säga är att där jag var (jag säger inte för att jag inte annonserar), när någon köper en telefon (eller surfplatta) är den första applikationen de installerar från appbutikerna (ja, det är kanske din vana), men det är säkert att ingen använder Google Maps….
  Som jämförelse lade jag dem båda i telefonen och använde dem både där och här hemma; Strax efter att jag återvände avinstallerade jag Google Maps, förutom att ta mer utrymme gjorde det inget särskilt ...
  Alla de bästa, trevlig helg, hälsa och nya år som du vill !!!

 3. Whybal sade han

  Bra sagt. Vi måste vara medkännande, precis som det är beta.
  Jag är Symbian användare och WP.
  Häromdagen lade jag en beta här på en vän i telefonen, och jag var inte särskilt glad ... jag hoppades på något av kvalitet över WP och symbian, särskilt eftersom applikationen själv måste vara en slags reklam för Nokia-märket. Jag hoppas att detta kommer med viktiga uppdateringar så snart som möjligt.

  Jag måste säga att de har en Nokia 700 vi installerade Europa och ett fåtal länder 1020 Nokia.
  WP program på Symbian är bekymrade över vad som visas på android.
  Förutom att vara mycket exakt, har de andra förbättringar som:
  - röst på rumänska (presenterar faktiskt många fler språkpaket)
  - Rutterna kan vara av tre typer: den snabbaste, kortaste och balanserade rutten
  - programteckensnitten är bra (jag bryr mig inte om att medan jag kör jag kämpar för att se vad som står på telefonen när jag vill ändra en inställning eller något, men bara för att göra det mycket snabbt under körning)
  - presenterar en "ta mig hem" -knappen (symbian), på rumänska när du vill återvända hem behöver du inte trycka på knappen och du letar efter din adress igen.

  Tanken är att du använder både .NET och utan även i Rumänien.
  Låt oss inse det, Google det vara svårt, men även så att han inte har exakta siffror intotdeauana gata med Nokia jag ärligt aldrig fel (och det offline) och jag hänvisar till icke-kärngatunummer.

  Jag ber herrar / damer som vill gå till bergen, t.ex. där ingen telefon signal, eller signalen kan ha endast vissa nätverk som finns i det fallet. Jag använder telefonen som en GPS som fungerar smidigt.

  Jag var också be dem som använder Google om du inte går till främmande länder och inte vet hur? Ladda ner något Google Maps? Eller tog de vägen och göra en turné i Europa och välja spår som du vill utan att behöva ställa in någonting. Svar: de som kommer med dem android telefon med GPS-navigationssystem med program som i-GO!
  Eller köp navigationsprogram ...

  NEWSFLASH - Nokia Maps MJUKVARA OCH PÅ HÄR ÄR GRATIS!

  Vad jag har aldrig förstått varför google maps är att nästan alla lov att göra med själva kartor offline och inte bara en kopia av en bild som delar av en stad eller något liknande ...

  Bry dig inte men mina telefoner är telefoner och GPS, och som uppfyller båda kraven mycket väl.
  Låt mig tillägga att bakom programvara kartor NAVTEQ är här, vars teknik ägs av Nokia och så vitt jag visste dessa kartor används bland annat Igo är förmodligen en av de mest populära satellitnavigationsprogram?

  Sammanlagt  Här lobbar för tillämpning och det med rätta, eftersom det är en av de bästa gratis GPS-programvara.

  Cristi vänta med intresse och eventuella framtida översyner och eventuella uppdateringar för Android här.

  • Klippig sade han

   Väl med kartor Goole är enkelt om du har Internet-anslutning du bara leta efter adressen dittills Posi stoppa och bromsa surfa på Internet som inte har nevoie.Eu så när man kommer från Paris România.Deci internet du behöver göra precis som miljöer där du vill sedan gå efter det började du kan sluta styra Internet.

   • Whybal sade han

    Jag håller med, men om du tar en annan väg utan dig, eller din vilja och vill ha en omkonfigurering av programvaran rutten beroende på var du är? Ser wi-fi i butiker?

 4. stefan sade han

  det skulle vara trevligt att göra en Videotutorial: hur man gör en e-postserver på Linux och Windows. Jag tror att många har en gammal dator som jag skulle kunna använda Linux som server och plats skulle vara perfekt.
  Ps; ökade krav på videotutoriale :))
  tack

  • Constantin sade han

   Först vill jag hälsa dig och önska dig lyckliga ferier som det finns lite före jul.
   Faktum Stefan här och jag håller med er, och jag gillar dig har begärt en handledning för ett tag sedan (jag tror att det är bättre än ett år) och jag utlovades av Cristi kommer att göra, men fortfarande väntar den här guiden. Med all respekt för Videotutorial.ro laget märkte att vissa löften ännu inte möts. Återigen respekt för vad du gör för det och jag i min tur jag lärde mig mycket av dig, men jag har ett talesätt (en gång löfte är skuld ren).
   Hej igen och önskar dig lyckliga ferier.

   • @Constantin
    Det kallas "fritid" och alla har det mer eller mindre och klarar det som de tycker. Såvitt jag vet (det är möjligt jag har fel stöder jag inte starkt uttalandet) Cristi sa " att göra den här handledningen också "(om olika ämnen, inte bara den som nämns av dig och Stefan). Han har förmodligen inte tillräckligt med tid för närvarande för att hantera en sådan handledning eller det faktum att det är några av oss som vill ha detta (och jag skulle vara intresserad) motsvarar inte ”massefterfrågan”
    Glad helg!

    • Pojkar ... ..
     Just nu arbetar jag i en handledning med något mycket nära till era önskemål, kan jag inte förstöra överraskning men jag kan berätta om det handlar om servrar som förbrukar mindre fooooarte.

 5. mmg1818 sade han

  Det är en mycket bra karta från Nokia kan lära vägen för tåg, tunnelbana, buss och spårvagn i Berlin. Offline utan internet.

 6. Cristy och alla dina kollegor: Jag säga grattis !! ETT ÅR FULL AV mycket bättre och INPLINIRI. Gå vidare med framgång: LA MULTI MULTI ANI:

 7. rekommendera https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.aponia.bor3&hl=ro
  BE-på-vägen program vi testat det i olika situationer och gjorde bäst bland fria program.

 8. Nicholas sade han

  Här men varför sätta dig på röka?

  • seniordady sade han

   Det är inte kartorna som sätter dig på den förbjudna vägen, utan de från CNADR eller från rådhuset etc. ... som varje dag bryter en gata eller banar en annan gata. I civiliserade länder (Tyskland, Österrike, Italien) när de stänger eller avledar en väg (en rutt) kommunicerar de med dem som skapar kartorna för att uppdatera dem.

 9. cristian sade han

  TACK !!! Cristi're en stor man.

 10. Mircea sade han

  God kväll, jag använde här kartor i olika situationer genom Rumänien till Valley Vaseruli i Suceava och Oradea, Bistrita i Storbritannien, här testade jag parallellt med en GPS Tom Tom och indikationer var korrekta utan skillnaden mellan dem och oplanerat förändring ganska snabbt beräknar rutten .No veta hur det fungerar på android, WP gör bra.

 11. Leon sade han

  MapFactor - offline-navigator (utan internet), meny och röstvägledning på rumänska, ladda ner kartor från hela världen gratis, uppdateras varje månad. Det är det bästa och. . . fri. Du hittar dem på Google Play. Testa det för att övertyga dig själv. En bra dag .

 12. ion sade han

  Kartor fungerar inte här. :) Jag var förlorat. Cam kommentar platser alla säger samma sak. Här Maps sedan den senaste uppdateringen inte öppnas

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.