Musik via Bluetooth till alla högtalare, hörlurar och bil

Under de senaste åren, lyssna på musik på din telefon eller Tablet PC har Bluetooth-högtalare bli en normalitet. Även biltillverkare i nya bilar, tillgängliggöra Bluetooth för att lyssna på musik från telefonen till bilradion.
Kanske du har några gamla högtalare, som fortfarande hör väl, eller kanske du har ett ljudsystem av kvalitetshemmabio, där du har investerat en betydande mängd; det är inte en synd att ersätta dem med andra, om de är mycket bra.
Behandling för högtalare och bilstereo system äldre är en Bluetooth-mottagare, som tar dem tillbaka till livet och var smarta enheter.

Musik trådlöst via Bluetooth till alla högtalare, hörlurar och bil

Jag köpte på Amazon Bluetooth-mottagare, utan att veta hur bra det kommer att bli. Ärligt talat, jag trodde jag var dum nog att höra högtalare musik, men jag var imponerad av ljudet, vilket är bättre än hörlursutgången på telefonen. Nu kanske du säga att det är ditt fel, som inte låter bra i hörlurar; men jag kan säga att jag försökte med en iPad Mini 2, och ännu mindre kunde höra musik i hörlurar än Bluetooth.
Enheten kallas Justop, vilket förmodligen är ett namn som valts ut slumpmässigt av OEM i Kina. Samma produkt, kan det under andra varumärken.

Justop gadget är ganska enkel, med endast en far-uttag (TRS), ett livsmedel kortplats och en multifunktionsknapp, som används för: on / off, parning, pausa / spela.
I rutan har vi en adapter från mor jack (TRS), stereo RCA; Dessutom har vi också en mamma jack-adapter (TRS) i båda ändar, som används för att ansluta hörlurar.
Justop insidan och har ett batteri som själv några 12 260 timmars uppspelning och standby; Därför kan detta Bluetooth-mottagare användas med hörlurar.
Bluetooth-mottagare Justop (Amazon.co.uk)

Videohandledning - Trådlös musik via Bluetooth på alla högtalare, hörlurar och i bilen

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Catalin sade han

  Det finns något liknande i affärerna från oss?

 2. Bogdan Constantin Dumitrescu sade han

  och om jag vill använda datorn innebär att jag behöver 2 identiska enheter? en för att ansluta till datorn och en i hörlurar?

 3. Alex Radu sade han

  Berätta gärna hur mycket för mig om jag Transportu order på Amazon och där gör produkten.

  • Genom länken lämnade mig, är leverans till dörren, transport beroende på adressen. Där jag kan sätta fingret på transportkostnaden, som jag tog samma transport fler produkter. För mig, de package produkter kostar £ 50 och vagn för hela paketet av fosr 5.5 pounds.
   Sätt den i korgen, fullständiga adress och se priset.

   • andrei sade han

    Jag kan köpa på Amazon kort om vi inte gjorde det? av något slag. Jag betalar när jag ger direkt till kuriren paket

 4. Andrew sade han

  Hej. Jag tog min så http://www.logitech.com/en-us/product/bluetooth-audio-adapter och jag vill säga att jag är supernöjd. Jag har en pinne och Bluetooth-adapter som ansluts till högtalare och gå super bra. Jag hade modet att köpa en annan produkt. Jag trodde att Logitech är ett bra varumärke känt och det finns inget sätt att inte gå, och verkligen det var

 5. Razvan sade han

  Vilken modell är hörlurar?

  • JVC Extreme Explosives (tror jag). Jag vet inte exakt, för jag har inte lådan längre, och det står bara "XX" på dem.
   Men dessa hörlurar är bra för sitt pris. Bas mycket bra för din hjärna skakar.
   Bra genomsnitt.
   Mycket bra hög.
   Man kan lyssna på något högt utan distorsion, om källan (telefon, spelare) har en bra DAC.

 6. Alin Lucian sade han

  Hello Cristi,
  Jag har en fråga: Vad är skillnaden mellan SATA-portar och M.2 ???
  Nu vill jag göra min dator som i handledningen, även om jag har en dator ganska ganska bra i7 men har redan 5 år 4GB Ram, ssd samsung 840 evo 256 GB + 2 hårddiskar 1 TB (intern och en extern), men jag 3.0 USB.
  Nush vad jag kunde fråga honom, och jag vill göra min dator nu och i framtiden, att du kan uppgradera den och över 3-4 år.
  Vad tycker du om detta moderkort:
  https://www.alternate.de/ASRock/Fatal1ty-Z170-Gaming-K4-D3-Mainboard/html/product/1217472?tk=7&lk=17954
  Bravo för handledning, kan du donera till denna webbplats?
  Alin Lucian Med vänliga hälsningar,

  • Daniel sade han

   Lucian @Alin videotutorial.ro inte donera till kyrkan donerar numa, jag för en inte ge pengar videotutorial.ro 2 eftersom chear inte Calum och video tutorials som är mycket få

   • fokusera sade han

    Låt dig skriva "mästare", för det är inte för dig. Försök att göra några meditationer på rumänska och då väntar vi på dig ,,, framgång!

    • Daniell sade han

     Jag behöver inte meditation lb. Rumänska!
     Jag föredrar att använda CD-skivor med musik än att ge pengar till den här enheten justop men bra, så är vissa vill komplicera än att göra det lättare.
     Jag klagar till Google eftersom videotutorial.ro gav mig IP förbjudas även om jag vet inte varför men det är deras badrum som använder proxy nu.

  • marius sade han

   Haica jag svara dig, ser jag att ingen vill sätta dig i åtanke. M.2 portar är något snabbare än SATA SSD men det beror på dig, och du kan lika SSD m.2 att bli dyrare, plus att du måste vara försiktig när du köper storlek.
   Som moderkort, är moderkort mycket ok, eftersom det pris de faktiskt skulle gå på det en i7 k kö, vilket gör att du kan göra överklocka. Den är kompatibel med de flesta processorer Skylake, men skulle inte motivera en dyr moderkort chipset z107 så, om du har den nödvändiga budgeten, ta det.

 7. ett annat projekt .... att överväga ... Maru OS förvandlar din Android-smartphone till en PC

 8. Jag såg amazon bluetooth sändare upp till 50 m.Asta presentationen avståndet fråga?

 9. Sultan sade han

  @Alin Lucian ... Rumänstalande mamma ,, EI ”... Jag bryr mig inte om vad du säger ... där heller

 10. välkommen

 11. Cristi kan du hjälpa mig, jag har denna ASRock h81m-dg4 och jag vill hämta de senaste drivrutinerna, men tyvärr tillverkarens webbplats är gamla exsist ett alternativ för att ladda ner dem någon annanstans eller VRUN program från dem .

  • marius sade han

   Ditt problem kan lösas ganska elegant i ASROCK moderkort har BIOS att om du laddar ner drivrutiner direkt anslutning till nätet, välj bara det operativsystem som du har och göra en mapp med förare kraftigt på partitiade systemet. Alternativt ladda ner drivrutinen pack lösning. BAFTA.

 12. Dumitru sade han

  Hej Cristi.se kan installera Whatsapp på PC eller laptop? Om så är fallet, gör en tutorial mer ..

 13. Xantes sade han

  Här är något identiskt, bara det är gjort för att ta emot och sända - via Bluetooth - till enheter som inte har Bluetooth: http://www.cel.ro/accesorii-diverse/adaptor-bluetooth-avantree-saturn-l/ Jag har den och använda den och är mycket nöjda med det!

 14. Ionut Manolache sade han

  Hello Cristi. Vad ben av OnePlus och vad rekommenderar ni? Jag är nyfiken om du försökte Xposed Framework, eller Boeffla Kernel.

 15. Salut!
  Jag försökte ändra namnet på min Android-telefon som visas i routern så här: android-e73c0c9db4610265 ... men jag lyckades inte !!! .. Jag sökte på nätet, men jag hittade ingenting. Fråga: Kan jag ändra namnet på min Android-telefon för WI-FI? för jag hittade inte lösningen!

 16. Sal Cristi. Jag vill fråga om det är möjligt att använda den för handsfree-samtal?

 17. cristian sade han

  Hälsningar Om du ansluter ett par trådlösa hörlurar och ljudsändare till datorn jag får förstöra något? Systemet är kraftfull! Kastilien knacka på 30 m.

 18. alexandru sade han

  hej Jag letar efter en bil färddator med Bluetooth

 19. Ionut sade han

  Vad sägs om att förvandla en Android-telefon som kastas runt huset till en leksak ur den. Det är bara att du inte lyckas via Bluetooth utan via trådlöst. Fördelarna, ditt eget batteri som du kan ladda när som helst eller så kan du till och med hålla telefonen ansluten (det finns telefoner som inte behöver batteri, det fungerar bara anslutet med USB-kabeln. Testad en orange roya), en bättre ljudkvalitet (åtminstone teoretiskt ) även praktiskt, bara du måste använda en bättre telefon med ett dedikerat ljudchip. Jag har en sådan telefon och skillnaden syns när jag ansluter telefonen som har DAC. Men som sagt i allmänhet används en telefon som glömts bort genom huset, från vilken vi inte kan ha höga anspråk. Jag använde en Samsung Galaxy Ace 4 med en trasig skärm. Varför samsung? Enkel orange Roya Jag kunde inte hitta lpm-filen. Ja, du behöver också lite mer avancerad kunskap om att använda Android. Först och främst root .. F lätt nuförtiden med kingo root .... varefter modifieringen av lpm-filen ... som du kan hitta självstudier om. Varför ändrar vi .. så att telefonen startar (startar) när den får ström, dvs när det är spänning på kabeln, spänning som vi tar direkt från kablarna från kassettspelaren vid kontakt eller endast när radion slås på med en enkel modifierad cigarettändaradapter adik lade till 2 anslutna ledningar
  vid + och - har adaptern jag valde en tråd på. +, och vid - "öronen" har ett hål som enkelt kan ansluta ledningar till det, en myria-adapter som jag gav 7 lei. Vid denna adapter är en vanlig mikro-usb-kabel ansluten till telefonen. Om du ändrar lpm-filen kan telefonen öppnas automatiskt och google power-applikationen kopplas ur när den inte längre är påslagen.
  Det återstår hur du spelar musik från en Android till en annan, dvs ström. Jag hittade två sätt. Det första och enklaste är med Sound Seeder (google-applikationen) men den fria versionen stängs efter 2 minuter (dvs den kräver återanslutning, den stängs inte helt och den fungerar inte längre), premiumversionen är cirka 15 lei. Den kan lappas med Lucky patcher men den varar ungefär en halv dag (vem vet hur man använder programmet bättre och lyckas knäcka det helt är välkommen att förklara för mig). Ljudsåmaskinen har också den emitterande komponenten, men också den mottagande, så på telefonmottagaren som används som en "trådlös adapter" ställer du in ljudsåmaskinen i högtalarläge, som också har möjlighet att starta vid start. Allt du behöver göra är att skapa en hotspot på telefonen från vilken du spelar musik, på telefonens relik måste du öppna virvellös och ställa in den permanent aktiv. Det andra alternativet är med billig cast installerad på reliken, det är helt gratis bara du kan spela det bara på dig på den andra android, det kommer helt enkelt att visa den rektangulära ikonen ... klicka och voila .. Det har också cheapcast start vid start, så det är användbart . Med Lucky Patcher kan du spela dig i bakgrunden, det är en anpassad patch för något liknande, om du behåller bandet och har tillräckligt med "megapixlar" är det det enklaste alternativet. Naturligtvis fungerar programmen tillsammans, bara i den sekund du är beroende av nätet.
  Anslutningen görs med uttaget ... Vid aux-radio .. Jag gjorde vid en 2 oem konsert där jag använde en aux 8-stifts kabel (blå). Uppmärksamhet till konsert 2 du behöver aux med integrerad krets, dvs inte enkel kabel. Jag använde den från 4car media, men om du tycker att den är billigare och du har tålamod i ungefär 2 månader för att komma från Kina, tror jag att de är ännu billigare. Den enda nackdelen med "systemet" är att det öppnar på cirka 1 minut (när du stänger av radion) .. Mer eller mindre så här kopplade du kablarna till cigarettändaradaptern (vid kontakt eller bara när radion är öppen) eftersom programmet som stänger av telefonen utan ström har en 20-timmars timer som låter dig även om du tar bort skallighet från kontakten och öppnar radion igen för att hålla telefonen igång. Jag menar, om du har jobb i 5, 10 minuter och du tillåter dig att lämna din radio öppen medan du lämnar, behöver du inte vänta på den minuten tills den öppnas. Spela öka!

 20. Ionut sade han

  Vad sägs om att förvandla en Android-telefon som kastas runt huset till en leksak ur den. Det är bara att du inte lyckas via Bluetooth utan via trådlöst. Fördelarna, ditt eget batteri som du kan ladda när som helst eller så kan du till och med hålla telefonen ansluten (det finns telefoner som inte behöver batteri, det fungerar bara anslutet med USB-kabeln. Testad en orange roya), en bättre ljudkvalitet (åtminstone teoretiskt ) även praktiskt, bara du måste använda en bättre telefon med ett dedikerat ljudchip. Jag har en sådan telefon och skillnaden syns när jag ansluter telefonen som har DAC. Men som sagt i allmänhet används en telefon som glömts bort genom huset, från vilken vi inte kan ha höga anspråk. Jag använde en Samsung Galaxy Ace 4 med en trasig skärm. Varför samsung? Enkel orange Roya Jag kunde inte hitta lpm-filen. Ja, du behöver också lite mer avancerad kunskap om att använda Android. Först och främst root .. F lätt nuförtiden med kingo root .... varefter modifieringen av lpm-filen ... som du kan hitta självstudier om. Varför ändrar vi .. så att telefonen startar (startar) när den får ström, dvs när det är spänning på kabeln, spänning som vi tar direkt från kablarna från kassettspelaren vid kontakt eller endast när radion slås på med en enkel modifierad cigarettändaradapter adik lade till 2 anslutna ledningar
  vid + och - har adaptern jag valde en tråd på. +, och vid - "öronen" har ett hål som enkelt kan ansluta ledningar till det, en myria-adapter som jag gav 7 lei. Vid denna adapter är en vanlig mikro-usb-kabel ansluten till telefonen. Om du ändrar lpm-filen kan telefonen öppnas automatiskt och google power-applikationen kopplas ur när den inte längre är påslagen.
  Det återstår hur du spelar musik från en Android till en annan, dvs ström. Jag hittade två sätt. Det första och enklaste är med Sound Seeder (google-applikationen) men den fria versionen stängs efter 2 minuter (dvs den kräver återanslutning, den stängs inte helt och den fungerar inte längre), premiumversionen är cirka 15 lei. Den kan lappas med Lucky patcher men den varar ungefär en halv dag (vem vet hur man använder programmet bättre och lyckas knäcka det helt är välkommen att förklara för mig). Ljudsåmaskinen har också den emitterande komponenten, men också den mottagande, så på telefonmottagaren som används som en "trådlös adapter" ställer du in ljudsåmaskinen i högtalarläge, som också har möjlighet att starta vid start. Allt du behöver göra är att skapa en hotspot på telefonen från vilken du spelar musik, på telefonens relik måste du öppna virvellös och ställa in den permanent aktiv. Det andra alternativet är med billig cast installerad på reliken, det är helt gratis bara du kan spela det bara på dig på den andra android, det kommer helt enkelt att visa den rektangulära ikonen ... klicka och voila .. Det har också cheapcast start vid start, så det är användbart . Med Lucky Patcher kan du spela dig i bakgrunden, det är en anpassad patch för något liknande, om du behåller bandet och har tillräckligt med "megapixlar" är det det enklaste alternativet. Naturligtvis fungerar programmen tillsammans, bara i den sekund du är beroende av nätet.
  Anslutningen görs med uttaget ... Vid aux-radio .. Jag gjorde vid en 2 oem konsert där jag använde en aux 8-stifts kabel (blå). Uppmärksamhet till konsert 2 du behöver aux med integrerad krets, dvs inte enkel kabel. Jag använde den från 4car media, men om du tycker att den är billigare och du har tålamod i ungefär 2 månader för att komma från Kina, tror jag att de är ännu billigare. Den enda nackdelen med "systemet" är att det öppnar på cirka 1 minut (när du stänger av radion) .. Mer eller mindre så här kopplade du kablarna till cigarettändaradaptern (vid kontakt eller bara när radion är öppen) eftersom programmet som stänger av telefonen utan ström har en 20-timmars timer som låter dig även om du tar bort skallighet från kontakten och öppnar radion igen för att hålla telefonen igång. Jag menar, om du har jobb i 5, 10 minuter och du tillåter dig att lämna din radio öppen medan du lämnar, behöver du inte vänta på den minuten tills den öppnas. Spela öka!

Tala Your Mind

*