Musik via Bluetooth till alla högtalare, hörlurar och bil

Under de senaste åren, lyssna på musik på din telefon eller Tablet PC har Bluetooth-högtalare bli en normalitet. Även biltillverkare i nya bilar, tillgängliggöra Bluetooth för att lyssna på musik från telefonen till bilradion.
Kanske du har några gamla högtalare, som fortfarande hör väl, eller kanske du har ett ljudsystem av kvalitetshemmabio, där du har investerat en betydande mängd; det är inte en synd att ersätta dem med andra, om de är mycket bra.
Behandling för högtalare och bilstereo system äldre är en Bluetooth-mottagare, som tar dem tillbaka till livet och var smarta enheter.

Musik trådlöst via Bluetooth till alla högtalare, hörlurar och bil

Jag köpte på Amazon Bluetooth-mottagare, utan att veta hur bra det kommer att bli. Ärligt talat, jag trodde jag var dum nog att höra högtalare musik, men jag var imponerad av ljudet, vilket är bättre än hörlursutgången på telefonen. Nu kanske du säga att det är ditt fel, som inte låter bra i hörlurar; men jag kan säga att jag försökte med en iPad Mini 2, och ännu mindre kunde höra musik i hörlurar än Bluetooth.
Enheten kallas Justop, vilket förmodligen är ett namn som valts ut slumpmässigt av OEM i Kina. Samma produkt, kan det under andra varumärken.

Justop gadget är ganska enkel, med endast en far-uttag (TRS), ett livsmedel kortplats och en multifunktionsknapp, som används för: on / off, parning, pausa / spela.
I rutan har vi en adapter från mor jack (TRS), stereo RCA; Dessutom har vi också en mamma jack-adapter (TRS) i båda ändar, som används för att ansluta hörlurar.
Justop insidan och har ett batteri som själv några 12 260 timmars uppspelning och standby; Därför kan detta Bluetooth-mottagare användas med hörlurar.
Bluetooth-mottagare Justop (Amazon.co.uk)

Video Tutorial - trådlös Bluetooth musik från alla högtalare, hörlurar och bil

relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Catalin sade han

  Det finns något liknande i affärerna från oss?

 2. Bogdan Constantin Dumitrescu sade han

  och om jag vill använda datorn innebär att jag behöver 2 identiska enheter? en för att ansluta till datorn och en i hörlurar?

 3. Alex Radu sade han

  Berätta gärna hur mycket för mig om jag Transportu order på Amazon och där gör produkten.

  • Genom länken lämnade mig, är leverans till dörren, transport beroende på adressen. Där jag kan sätta fingret på transportkostnaden, som jag tog samma transport fler produkter. För mig, de package produkter kostar £ 50 och vagn för hela paketet av fosr 5.5 pounds.
   Sätt den i korgen, fullständiga adress och se priset.

   • andrei sade han

    Jag kan köpa på Amazon kort om vi inte gjorde det? av något slag. Jag betalar när jag ger direkt till kuriren paket

 4. Andrew sade han

  Hej. Jag tog min så http://www.logitech.com/en-us/product/bluetooth-audio-adapter och jag vill säga att jag är supernöjd. Jag har en pinne och Bluetooth-adapter som ansluts till högtalare och gå super bra. Jag hade modet att köpa en annan produkt. Jag trodde att Logitech är ett bra varumärke känt och det finns inget sätt att inte gå, och verkligen det var

 5. Razvan sade han

  Vilken modell är hörlurar?

  • JVC Extreme Explosives (I). Jag vet inte exakt, jag har inte längre lådan, och de bara skriva "XX".
   Men dessa hörlurar är bra för sitt pris. Bas mycket bra för din hjärna skakar.
   Bra genomsnitt.
   Mycket bra hög.
   Man kan lyssna på något högt utan distorsion, om källan (telefon, spelare) har en bra DAC.

 6. Alin Lucian sade han

  Hello Cristi,
  Jag har en fråga: Vad är skillnaden mellan SATA-portar och M.2 ???
  Nu vill jag göra min dator som i handledningen, även om jag har en dator ganska ganska bra i7 men har redan 5 år 4GB Ram, ssd samsung 840 evo 256 GB + 2 hårddiskar 1 TB (intern och en extern), men jag 3.0 USB.
  Nush vad jag kunde fråga honom, och jag vill göra min dator nu och i framtiden, att du kan uppgradera den och över 3-4 år.
  Vad tycker du om detta moderkort:
  https://www.alternate.de/ASRock/Fatal1ty-Z170-Gaming-K4-D3-Mainboard/html/product/1217472?tk=7&lk=17954
  Bravo för handledning, kan du donera till denna webbplats?
  Alin Lucian Med vänliga hälsningar,

  • Daniel sade han

   Lucian @Alin videotutorial.ro inte donera till kyrkan donerar numa, jag för en inte ge pengar videotutorial.ro 2 eftersom chear inte Calum och video tutorials som är mycket få

   • fokusera sade han

    Låt dig skriva "MEST" det är inte du. Försök att göra lite meditation på rumänska och-sedan förvänta dig ,,, tur ... ATV!

    • Daniell sade han

     Jag behöver inte meditation lb. Rumänska!
     Jag föredrar att använda CD-skivor med musik än att ge pengar till den här enheten justop men bra, så är vissa vill komplicera än att göra det lättare.
     Jag klagar till Google eftersom videotutorial.ro gav mig IP förbjudas även om jag vet inte varför men det är deras badrum som använder proxy nu.

  • marius sade han

   Haica jag svara dig, ser jag att ingen vill sätta dig i åtanke. M.2 portar är något snabbare än SATA SSD men det beror på dig, och du kan lika SSD m.2 att bli dyrare, plus att du måste vara försiktig när du köper storlek.
   Som moderkort, är moderkort mycket ok, eftersom det pris de faktiskt skulle gå på det en i7 k kö, vilket gör att du kan göra överklocka. Den är kompatibel med de flesta processorer Skylake, men skulle inte motivera en dyr moderkort chipset z107 så, om du har den nödvändiga budgeten, ta det.

 7. ett annat projekt ... .de beaktas ... Maru OS Android smartphone förvandlas till en PC

 8. Jag såg amazon bluetooth sändare upp till 50 m.Asta presentationen avståndet fråga?

 9. Sultan sade han

  Lucian @Alin ... mor ,, EI "rumänska ... Jag ger inte ett skit vad du säger 2 där ...

 10. välkommen

 11. Cristi kan du hjälpa mig, jag har denna ASRock h81m-dg4 och jag vill hämta de senaste drivrutinerna, men tyvärr tillverkarens webbplats är gamla exsist ett alternativ för att ladda ner dem någon annanstans eller VRUN program från dem .

  • marius sade han

   Ditt problem kan lösas ganska elegant i ASROCK moderkort har BIOS att om du laddar ner drivrutiner direkt anslutning till nätet, välj bara det operativsystem som du har och göra en mapp med förare kraftigt på partitiade systemet. Alternativt ladda ner drivrutinen pack lösning. BAFTA.

 12. Dumitru sade han

  Hej Cristi.se kan installera Whatsapp på PC eller laptop? Om så är fallet, gör en tutorial mer ..

 13. Xantes sade han

  Här är något identisk, förutom att den är gjord och ta emot och sända och - Bluetooth - Bluetooth till enheter som inte har: http://www.cel.ro/accesorii-diverse/adaptor-bluetooth-avantree-saturn-l/ Jag har den och använda den och är mycket nöjda med det!

 14. Ionut Manolache sade han

  Hello Cristi. Vad ben av OnePlus och vad rekommenderar ni? Jag är nyfiken om du försökte Xposed Framework, eller Boeffla Kernel.

 15. Salut!
  Jag försökte ändra min android namn telefon som visas i routern så: android-e73c0c9db4610265 ... men vi gjorde !!! .. Jag sökte på nätet men har inte hittat något. Fråga: kan ändra namnet för Android med WiFi? eftersom jag inte har hittat lösningen!

 16. Sal Cristi. Jag vill fråga om det är möjligt att använda den för handsfree-samtal?

 17. cristian sade han

  Hälsningar Om du ansluter ett par trådlösa hörlurar och ljudsändare till datorn jag får förstöra något? Systemet är kraftfull! Kastilien knacka på 30 m.

 18. alexandru sade han

  hej Jag letar efter en bil färddator med Bluetooth

 19. Ionut sade han

  Vad sägs om att omvandla en Android-telefon ligger runt huset i en leksak av det. Bara inte kommer att lyckas, men trådlöst via Bluetooth. Fördelar, eget batteri som du kan ladda när som helst eller så kan du ansluta telefonen (det finns telefoner som inte behöver batteriet fungerar bara ansluten med en USB-kabel .. Testad apelsin Roya), bättre ljudkvalitet (åtminstone i teorin ) även i praktiken bara en trebuieasca att använda en bättre telefon med särskilt ljudchip. Jag har en telefon och difiernta syns även när du ansluter telefonen som har DAC. Men som sagt vanligtvis använder en telefon glömma huset där vi inte kan ha höga förväntningar. Jag använde en Samsung Galaxy Ace 4 med trasiga skärmen. Varför Samsung? Lätt Orange Roya visste inte att hitta filen LPM. Ja behöver du något lite mer avancerade kunskaper i att använda Android. Första roten .. F lätt idag med Kingo rot .... sedan ändra filen LPM ... som hittar tutorials .. Varför ändra .. för telefonen att starta (start) när strömmen dvs när spänning tråd spänning som vi lever på kablarna från kassetten lämpligen kontakten eller endast när radion började med en enkel adapter brigheta modifierad bil Adik lagt 2 relaterade ämnen
  + och - adapter har en tråd valt mig. + Och - "öron" har f hål kan enkelt ansluta kablarna till det, som jag gav, anpassade Myria 7 lei. Denna mikro-USB-kabel adapter ansluten till telefonen normalt. Ändra File LPM telefon möjliggör automatisk öppning och stängning av Googles makt unplugged efter telefonen förlorar makt.
  Rester som lek musik från en android annan att strömmen. Jag hittade 2 sätt. Den första och enklaste är ljud såmaskin (Google), men gratisversionen stänger efter 15 minuter (dvs för återanslutning inte stänga allt och inte gå), är premium version om 18 lei. Kan du plåster med Tur patcher men ungefär en halv dag (som vet hur man använder programmet bättre och gör honom helt crackuiasca är välkomna att förklara mig för mig). Ljud såmaskin har utfärdat komponent, och den mottagna, så att telefonen eremit som "wirless adapter" kommer att sättas såmaskin ljud i högtalarläge läge, vilket har möjlighet att starta vid uppstart. Inget av detta är att skapa en hotspot på telefonen att spela musik på ramanad relik att öppna wirless telefon och ställ in den genom permanenet.The. Den andra versionen är installerad på billiga gjutna relik är helt gratis men du kan bara spela på youtoube å andra android f ikonen som visas enkla rektangulära ... klicka och voila .. Har cheapcast och börja vid uppstart, så användbart f . Tur patcher kan göra det youtoube att spela i bakgrunden, är det anpassade patch för något, om du du har tillräckligt med bandbredd och "megapixel" är det enklaste alternativet. Program och naturligtvis går ihop endast second're beroende nätet.
  Anslut den via AUX jack ... radio .. Jag gjorde en konsert 2 Jag använde OEM aux kabel 8 stift (blå). Uppmärksamma 2 konsert kommer att aux integrerad krets, Adika inte enkel kabel. Jag har för att 4car media, men om du hittar billigare och ha tålamod någon 2 månader framöver genom Kina tror att det finns också billigare. Den enda nackdelen med "system" skulle vara öppen i cirka 1 minuter (för varje gång du stänger radio) .. Mer eller mindre, här kommer det sätt du ansluter kablarna till cigarettändaradaptern (vid kontakt, eller bara när det öppnade radio) för det program som stänger utan ström telefonen har en timer som gör att 20s även om skallighet bort från tändningen och öppna din radio att vara i drift. Adik om du handskas 5, 10 minuter och gör dig att låta din radio öppen när du går, inte längre vänta på att minut för att öppna. Spor spel!

 20. Ionut sade han

  Vad sägs om att omvandla en Android-telefon ligger runt huset i en leksak av det. Bara inte kommer att lyckas, men trådlöst via Bluetooth. Fördelar, eget batteri som du kan ladda när som helst eller så kan du ansluta telefonen (det finns telefoner som inte behöver batteriet fungerar bara ansluten med en USB-kabel .. Testad apelsin Roya), bättre ljudkvalitet (åtminstone i teorin ) även i praktiken bara en trebuieasca att använda en bättre telefon med särskilt ljudchip. Jag har en telefon och difiernta syns även när du ansluter telefonen som har DAC. Men som sagt vanligtvis använder en telefon glömma huset där vi inte kan ha höga förväntningar. Jag använde en Samsung Galaxy Ace 4 med trasiga skärmen. Varför Samsung? Lätt Orange Roya visste inte att hitta filen LPM. Ja behöver du något lite mer avancerade kunskaper i att använda Android. Första roten .. F lätt idag med Kingo rot .... sedan ändra filen LPM ... som hittar tutorials .. Varför ändra .. för telefonen att starta (start) när strömmen dvs när spänning tråd spänning som vi lever på kablarna från kassetten lämpligen kontakten eller endast när radion började med en enkel adapter brigheta modifierad bil Adik lagt 2 relaterade ämnen
  + och - adapter har en tråd valt mig. + Och - "öron" har f hål kan enkelt ansluta kablarna till det, som jag gav, anpassade Myria 7 lei. Denna mikro-USB-kabel adapter ansluten till telefonen normalt. Ändra File LPM telefon möjliggör automatisk öppning och stängning av Googles makt unplugged efter telefonen förlorar makt.
  Rester som lek musik från en android annan att strömmen. Jag hittade 2 sätt. Den första och enklaste är ljud såmaskin (Google), men gratisversionen stänger efter 15 minuter (dvs för återanslutning inte stänga allt och inte gå), är premium version om 18 lei. Kan du plåster med Tur patcher men ungefär en halv dag (som vet hur man använder programmet bättre och gör honom helt crackuiasca är välkomna att förklara mig för mig). Ljud såmaskin har utfärdat komponent, och den mottagna, så att telefonen eremit som "wirless adapter" kommer att sättas såmaskin ljud i högtalarläge läge, vilket har möjlighet att starta vid uppstart. Inget av detta är att skapa en hotspot på telefonen att spela musik på ramanad relik att öppna wirless telefon och ställ in den genom permanenet.The. Den andra versionen är installerad på billiga gjutna relik är helt gratis men du kan bara spela på youtoube å andra android f ikonen som visas enkla rektangulära ... klicka och voila .. Har cheapcast och börja vid uppstart, så användbart f . Tur patcher kan göra det youtoube att spela i bakgrunden, är det anpassade patch för något, om du du har tillräckligt med bandbredd och "megapixel" är det enklaste alternativet. Program och naturligtvis går ihop endast second're beroende nätet.
  Anslut den via AUX jack ... radio .. Jag gjorde en konsert 2 Jag använde OEM aux kabel 8 stift (blå). Uppmärksamma 2 konsert kommer att aux integrerad krets, Adika inte enkel kabel. Jag har för att 4car media, men om du hittar billigare och ha tålamod någon 2 månader framöver genom Kina tror att det finns också billigare. Den enda nackdelen med "system" skulle vara öppen i cirka 1 minuter (för varje gång du stänger radio) .. Mer eller mindre, här kommer det sätt du ansluter kablarna till cigarettändaradaptern (vid kontakt, eller bara när det öppnade radio) för det program som stänger utan ström telefonen har en timer som gör att 20s även om skallighet bort från tändningen och öppna din radio att vara i drift. Adik om du handskas 5, 10 minuter och gör dig att låta din radio öppen när du går, inte längre vänta på att minut för att öppna. Spor spel!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.