MultiROM flera operativsystem på samma telefon

MultiRom är ett program som hjälper oss att göra flera boot på Android-telefoner. Jag menar låt oss köra flera operativsystem på samma telefon utan att avinstallera någon av dem, och valet mellan dem vid uppstart.
MultiROM är precis som boot chef för WindowsSom tillåter oss att välja starten av datorn, vilket system vi fortfarande använder.
Som vi kan använda MultiROM måste uppfylla flera villkor:

Varför behöver vi få möjlighet att starta med MultiROM?

1. rot
2. Anpassade Recovery (TWRP, CWM, etc.)
3. Kärna med stöd kexec-Hardboot

Om du uppfyller ovanstående villkor, måste vi hämta MultiROM från spelbutik och det kommer att göra resten.

Eventuella problem!
De flesta gånger kan ha problem eftersom roots gjort fel eller inte stöds kärnan kexec-Hardboot.

OBS !!! BIG

Dessa följer dem afaturi / applicera på huden. Efter några manövrering fel, kan din telefon inte fungerar.
Videotutorial.ro laget tar inget ansvar i händelse av problem.
Installera och köra flera skivor på samma telefon är inte en sak för någon. Om inte förlita bättre att inte starta.
Om du inte kan ta ansvar, ska du inte göra någonting. Följ handledningen och redo, inte nödvändigtvis att göra för mig.
Denna operation är farligare än roten eller flash uirea en kärna, så se upp!relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Costi sade han

  hej, Cristi.am en fråga: kan starta på en telefon på en pinne som en dator kan starta LiveCD, kön backa, wifislax, precis som vi gör på datorn och om svaret är ja, kan vi göra med tillbakablick på telefon? vi gör på datorn?

  • Det är möjligt att köra vissa Linux-distributioner. Det är inte så lätt, och det fungerar på alla telefoner.
   Vi handledning oss när vi försöker favem något för alla, inte bara för en liten grupp entusiastiska användare.
   Hacka kan göras på Android, är Linux som alla. Saken är inte tillgängliga för alla. Det är för mycket arbete och att resultaten inte på datorn.
   Snart kommer jag att göra en handledning relaterad till "lösenordsåterställning" eller "webbsessioner" på Android. Jag tror att handledningen kommer att vara "hjälpsam" och dessutom fungerar den på vilken Android-telefon som helst.

 2. mihai sade han

  Costi, måste du förstå gränserna för en telefon. Oavsett hur tekniken utvecklas, för närvarande kan du göra på din telefon är en piece of cake jämfört med vad du kan göra på din dator. Jag antar att du vill köra backa på Android till WiFi-nätverk lättare sönder. Tja inte gå! Även om du hittar en expert som mirakulöst, kan ändra fördelningen av Linux du går ombord WiFi-telefon är svagare än stationär eller bärbar dator. Det stöder inte det. Om du vill övertyga dig själv, prova en handledning metod äldsta på Videotutorial https://videotutorial.ro/cum-rulam-ubuntu-sau-alt-distro-pe-un-telefon-sau-o-tableta-android-tutorial-video/ men jag garanterar att du inte kommer att gå

  • El Bandido! sade han

   Vilka garantier har du? Jag är verkligen nyfiken! Kan informera dig innan du lägger det går inte! Kan Wi-Fi telefonkort inte kan fånga "handskakning" platser, men den yttre en med en kabel OTG kunde göra det! Du trodde?

   • mihai sade han

    Det kan arbeta så här, men metoden skulle vara mycket mer komplicerat och har inte erhållit något sådant. Det fanns en möjlighet tabletterna med Windows, men som jag har sagt, och upprepa även de mest avancerade telefoner är sämre i många avseenden framför en dator även på medellång konfiguration. Tänk på detta: vad du kan göra på din dator och vad du kan göra på din telefon?

 3. marius Catalin sade han

  Hur att rota din telefon?

 4. Costi sade han

  Tack för svar. Jag förstår de nuvarande begränsningarna i en telefon, men jag är optimistisk och räknar med att hålla när en hand telefon med kraften av en dator, när jag flervalsstart precis som pc

 5. gherghisan.nelu sade han

  Jag har en Nexus 5 med CyanogenMod installerad. Kärnan är inte kompatibla. Jag ser kött franco kärna nexus 5 med android klubba. Telefonen har ingått ett bootloop. Jag slutade.

 6. Costi sade han

  Han Bandido, försökte jag en usb TP-LINK kort (en som fångar handshakeuri laptop), jag försökte med en alfa platta av en vän, men ingen såg genom otg.poate telefonen eftersom jag har en xperia z lager rom eftersom jag kan blinka en annan rom som CyanogenMod, eftersom de inte kan låsa upp samsung bootloaderul.am såg s2 kan ange övervakningsläget, kan detta nexus 7

  • adrian Gudus sade han

   Jag skrev i kommentarfältet på den näst sista handledning två länkar som kan användas som en resurs och vägleda för att låsa upp bootloader Sony Xperia Z. Specifikt handledningen presentation som gjorts av min kollega TWRP återhämtning.

   • Costi sade han

    Adriane såg jag näst sista handledning, och jag sa till honom att det därför inte kan låsa upp

 7. Razvan sade han

  Hej, jag har en samsung galaxy kärn sh 355h när jag slår på kameran visas felet "kamera" Jag försökte en fabriksåterställning, resetare_camera.apk kamera fast cm, och inte vill. Moody när du inte vill inte vill gå gå, vad kan jag göra? Tack!

 8. Constantin sade han

  Varför inte lägga Adrian.
  Jag ber av nyfikenhet så Adrian post intressanta tutorials.

 9. Catalin.81-Rm.S sade han

  Kan du detalj var att installera dessa ROM sida? Vad exakt händer med nya partitioner som skapats med multiROM (jag misstänker är ext4) efter att ta bort dem, om de tilldelas eller allokerat utrymme kvar föräldralös? TWRP göra allt du behöver eller kan finnas andra saker att veta?

 10. pop Vasile sade han

  Kära kristna, fick jag ett e-postmeddelande med följande meddelande:
  Vi kommer att flytta till användarvillkoren och sekretesspolicy Skype presentera den nya anställningskontrakt och sekretesspolicy Microsoft Microsoft daterad augusti 1 2015.

  Vad att göra? Dessa dokument är viktiga och vi uppmuntrar dig att läsa navigera länkarna i slutet av det här meddelandet. Genom att fortsätta använda Skype efter augusti 1 2015, godkänner du dessa villkor uppdatering. Om du inte håller med, helt enkelt sluta använda Skype eller avsluta din prenumeration före detta datum. Om du är en förälder eller vårdnadshavare, är du ansvarig för hur ditt barn eller tonåring använder Skype, inklusive inköp.
  http://www.microsoft.com/en-US/servicesagreement/
  Om jag vill förklara alla som använder Skype, vilka förändringar som avses, tack.

 11. Andra sade han

  Bra! För nästan en vecka kan jag inte få tillgång till facebook, efter att jag bekräftat min identitet meddelandet "Vi tar en titt på de dokument som du har skickat och komma tillbaka till dig. Behöver du mer hjälp om vi bekräftar ditt namn, kommer vi nå ut till ytterligare dokumentation. "Och avkoppling .. Kan jag få mitt konto eller kommer att förbli blockerad permanent?

 12. phyzzo sade han

  Hej, nu försökte jag installera ROM parallellt och överraska .... ANMÄRKNINGAR 3 STÖDS INTE .... och ändå är det inte en telefon utan namn 🙁 Jag gör ont ...

Tala Your Mind

*