Övervaka LG IPS 4K, 60Hz, 100% sRGB, bra pris

Sedan länge har jag funderat på att byta bildskärm eller snarare få en ännu bättre bildskärm - jag kommer att fortsätta använda den gamla.

Varför övervaka 4K?

Jag säger att det vore bra om alla köper en bildskärm med vara 4K som 4K hela filmen skulle kunna vara användbar i redigering. Tyvärr under de senaste åren för att övervaka priserna stod om ovan och kvaliteten på panelerna var inte för att tillfredsställa min standarder.
Förutom att titta på och redigera i 4K, finns det också den upplösning vi är vana vid på telefoner. När du nu tittar på en Full HD-bildskärm ser det ut som om det är från stenåldern bredvid dessa telefoner med otrolig pixeltäthet. Vissa telefoner har till och med en 4K-skärm, och bildskärmarna ...

Försiktigt uppdateringsfrekvensen?

De första monitorer ursprungligen släpptes 4K 30Hz paneler, dvs utvilad 30 gånger per sekund. Normalt minimum är flyt 60Hz att uppleva inte bara i spel, men också på skrivbordet. Vissa modeller har paneler 60Hz men inte stöder HDMI eller Displayport 2.0 1.2, som är obligatoriska standarder för signalöverföring kablar till 60Hz att övervaka.

Hur det övervakar LG 27UD58-B?

Med ett ord, det är fantastiskt; Jag kan säga att jag överträffat förväntningarna. Jag var redo att återvända det om det var något som inte tillfredsställa mig, men lyckligtvis övervaka är verkligen fantastiskt. Färgerna är perfekt, tillräckligt ljusstyrka (lumen 250), god stark kontrast, enkel menynavigering joystick.

Vad är för att klaga?

Nu vill du naturligtvis alltid hitta det om du vill binda dig till något. Vissa kanske vill ha en finare ram (lätt blödningsrisk), kanske ett justerbart stativ, kanske en annan färg, kanske vissa USB-portar, etc, etc. Det var som om du alltid ville ha något annat, men med dessa pengar gav LG oss kvalitet utan krångel. Vill du ha mer "mode", tjäna mer pengar och det är löst, det är modellen 27UD68, som erbjuder allt du kan önska dig: justerbar stativ, tunn ram etc.

UPDATE spelare med musen lag:

Om du känner en avvikelse i musen (som eftersläpning), avaktivera alternativet Respons tid skärmmenyn Menu / Bild / Game Justera / Svarstid = Av. Normalt alternativet kommer aktiverat som standard värde "Mitten" och gör musen under FPS-spel och vi blir lite elastisk natur. Detta alternativ skulle vara avstängd om du vill flytta bättre i snabba spel.

UPPDATERING 26.03.17

Monitorn är fabrikskalibrerad. I lådan var en kalibreringsrapport, men jag tror inte jag bry sig om att titta på papper. Du vet hur män är de inte läsa manualer.

Var kan jag köpa?

24 tum - LG 24 Monitor IPS LED Monitor, Ultra HD 4K, FreeSync, HDMI, Display Port, 24UD58-B
27 tum - LG 27 ″ IPS LED Gaming Monitor, Wide, UHD 4K, 2xHDMI, DisplayPort, FreeSync, 27UD58

Specifikationer LG 27UD58-B

Monitormodell - LG 27UD58-B
Skärmstorlek - 27
Paneltyp - IPS
NTSC Beach 72% = 100% sRGB
Färgdjup - 10 bit (8bit + A-FRC)
Svarstid - 5ms GTG
Uppdateringsfrekvens - 60Hz
Skin 16: 9
Upplösning - 3840 × 2160
250 ljusstyrka-cd / m2
Kontrast - Mega
Synbarhetsvinkel - 178/178
Anti-reflektionsbehandling - Anti-bländning, 3H
HDMI - x2 (ver 2.0)
Displayport - (x1, ver 1.2)
Ljudutgång för hörlurar - Ja
Energi 100Vac 240, 50 / 60Hz
Källa - intern
Förbrukning - 29.5 W (EPA 7.0)
HDCP Ja
Reader Läge Ja
Flicker Safe YDA
Six Axis Joystick - Ja
Fabrikskalibrerad - Ja
SUPER + Upplösning - Ja
Black Equalizer - Ja
DAS-läge - Ja
FreeSync - Ja
Monitor LG 27UD58-B - 4K, IPS, 10 bitar, 100% sRGB, fri synkronisering, 5 ms, 60Hz


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Alex sade han

  Kristus är bra för detta spel monitor

  • Går bra i spel. Det är en bra balans mellan bildkvalitet och svarstid. 5ms är en mycket bra tid för en IPS-panel. Visst spel panoutile TN är att föredra att ha en högre uppdateringsfrekvens, men det är inte bildkvaliteten och betraktningsvinklar så bra.

 2. Alex sade han

  Crisri du har installerat monitorn drivrutin
  LG 27UD58-B:https://s2.postimg.org/lrmhvs1jt/Screenshot_2017-03-25-21-16-36.png

 3. allex06 sade han

  Försöka göra OC, hitta som YouTube. Jag gjorde min oc (29UM58-P) till 75Hz och gå testet med Fraps i spel.
  Jag tror nästan alla skärmar går.

 4. Alex sade han

  Ok Cristei Jag förstod inte en sak installerad på kontrollskärmen och sedan det här programmet installerat drivrutinen Bildskärm LG 27UD58-B eller vad?
  Jag sökte lg.com/ oss / support men sektionen
  skärmar jag inte hittade för att installera på skärmkontrollen Jag satt bara "Programvara och drivrutiner"?

  • Nej, jag installerat drivrutinen och sedan jag installerade app, som du kan ändra tillstånd för att direkt övervaka från Windows.

   Driver rekommenderas, särskilt om du har AMD grafikkort och vill aktivera Free Sync.

   Normalt du inte behöver installera video drivrutin eller annan programvara från LG. Det är valfritt.

 5. EMP83 sade han

  @Cristi: Jag har en modell som är så (något avslutade) som 27ud68 w LG. Jag använder det för spel och fotoredigering. I själva verket certifierad sRGB 99% men tyvärr inte riktigt 10 lite men 8bit + A-FRC. Bildskärmar som är HDR10 10 bit och denna bildskärm är. Xbox ett och min 4k ser som HDR 8bit men kan inte aktiveras eftersom det inte 10 bit. Men det finns några super bildskärmar ok för sitt pris.

 6. EMP83 sade han

  Det har bara justerbar stand lg 27ud68-b (svart version) men 27ud68 w (vit) den versionen som jag har tyvärr inte bart stativ. Jag fick honom på Amazon 440 €.

 7. EMP83 sade han

  Det ser ut som jag var fel, svart versionen heter LG 27ud68-p

 8. Alex sade han

  Cristi där dercasca föraren och på skärmen kan styra denna bildskärm LG 24MP68VQ-P .Jag googlade denna modell men jag har inte hittat., Du kan hjälpa mig snälla.

 9. Razvan sade han

  Jag rekommenderar Dell UltraSharp U2715H…. Detta är för dem som inte vill hantera 4k-skalning ...
  X 2560 1440 upplösning är perfekt för de bästa 27 tums IPS. Jag vill inte tala om hur det beter sig i spel men oftast arbeta hela dagen är en utmärkt monitor.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.