Microsoft Security Essentials en snabb, effektiv och gratis antivirus - videohandledning

Hej vänner, i denna video tutorial kommer att införa ett antivirus ljus, enkel, effektiv och gratis produkt från Microsoft, kallas det Microsoft Security Essentials och det är en produkt som är även Windows 7 gjorde vågor i den internationella pressen tack vare sina egenskaper.

Ofta de från Microsoft har kritiserats för att inte inkludera operativsystemet Windows, antivirus, försökte införa en i Windows Vista, tyvärr att programvara kallas Windows Defenter det var inte alltför bra och därmed världen knappast tog hänsyn till många stoppa honom först efter installationen sitt operativsystem.

Nu verkar det som Microsoft reparera en moralisk misstag som gjorde en lång tid, de slutligen ger oss en lösning värt att ta hänsyn till, Microsoft Security Essentials antivirus är ett mycket bra första gången när jag installerade det jag inte tror att det så snabbt upptäcka infekterade filer, om de visste på förhand eller om jag blåser någon på skolan.

hans inställningar Microsoft Security Essentials De är ganska intuitivt gränssnitt består av fyra flikar: Home, Update, historia och inställningar, jag slår vad om du redan vet vad var och en för dem som inte förstår, jag förklarade i detalj handledning.

Microsoft Security Essentials Det har ingenting mer ingenting mindre, är ett antivirusprogram korrekt, är nöjd med mindre resurser och rör sig mycket väl för en hemanvändare behöver inte mer, om du inte gör ålders torrents du inte behöver något annat.

Den dåliga nyheten är att Windows du installerar Microsoft Security Essentials måste passera WGA, dvs Windows Genuine Advantage om du har en Windows-pirat du har liten chans att skrapa honom, kan du installera, vi är säker på att många människor redan har Windows XP, Vista eller 7 med liceenta, eftersom de inte skulle köpa det, eftersom de ger den bärbara datorn för oss Romans operativsystem är fortfarande en lyx, löner vs. programvara pris, men vi låter oss bra !!!

Det är intressant hur Microsoft lyckades skapa en konkurrenskraftig produkt, det är känt att det finns många mycket bra gratisprodukter på marknaden just nu: Avira Antivirus Free Edition, Avast, AVG etc, men Microsoft bevisar än en gång att " de har med vad "eller" "har med vad" som det finns fler.

Vi räknar med en förbättring eller en förändring i brandväggen i Windows, låt Microsoft vet att du kan!

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!

Mycket nöje!

 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. sailorriver sade han

  Den kan vara en lösning, kanske i framtiden kommer att förbättras.

 2. Cristy sade han

  Cristi, vilken antivirus använder du?

  • CristyCristi, vilken antivirus använder du?  

   Använd alltid något som ständigt testar programvara för sina studier.
   Men jag föredrar Kaspersky och Zone Alarm brandvägg fri kombination med Avira antivirus gratis utgåva jag gillar.
   Nu den bärbara datorn med hjälp av Microsoft Security Essentials, imponerade på mig från den första användningen.
   Det finns många bra mjukvara säkerhet, tyvärr inte har tillräckligt med tid att ägna bara säkerheten måste dela min tid mellan flera kategorier av programvara, jag är glad att jag älskar det jag gör, om jag inte gillar inte tro motstå.
   Om du inte är råda du valt att gå i händerna på Kaspersky Internet Security, men du bör inte ta vad jag säger efter, besöka och försök fler program, i slutändan kommer du att hitta något som du vill.

 3. Cristi sade han

  Låter intressant da sitta tyst

 4. Vänligen Cristi varför åt gången eftersom jag kan se mer än en fjärdedel av handledning som tar från början ge mig ett svar .med respekt för vad du gör Petre

  • Adrian sade han

   Petre: Vänligen Cristi varför åt gången eftersom jag kan se mer än en fjärdedel av handledning som tar från början ge mig ett svar .med respekt för vad du gör Petre  

   Svaret har givits sedan de senaste handledningarna, det finns problem för dem med RDS, nätverket är trångt, även om de inte har kapacitet att bära så många användare, de säljer och säljer fortfarande prenumerationer. Anslutningshastigheten börjar minska automatiskt, särskilt mot kvällen när alla är hemma och stannar på datorn. Problemet är inte från sajten utan från ditt internet, från RDS, och jag har samma problem som du och snart kommer jag att ändra min försörjning om de med RDS håller det samma ... i 1 vecka från klockan 7 på kvällen minskar internethastigheten drastiskt.

 5. Hej! Jag ville påpeka att jag också har samma problem som "PETRE" och jag är på upc. Har alla de som tillhandahåller kabeltjänster sådana problem eller är det en annan orsak ?? Med respekt för vad du gör ... ... tack.

 6. agentutu sade han

  Jag använder detta virus och jag kan säga att jag är mycket nöjd med el.nu jag hade problem med virus när jag instalat.salutari laget Videotutorial

 7. butterfly sade han

  Cristi hej .. kan du ge mig några råd snälla, jag använder för närvarande en nod32 naturligtvis inte original men med licenser som tas från nätet och jag vill veta om jag går till denna Security Essentials Microsoft skulle vara ett bra steg.

  PS: Jag vill metinonez inte ha en högpresterande datorsystem (1.81ghz, 150 GB RAM).

  • blackarow sade han

   butterfly: Cristi hej .. kan du ge mig några råd snälla, jag använder för närvarande en nod32 naturligtvis inte original men med licenser som tas från nätet och jag vill veta om jag går till denna Microsoft Security Essentials skulle vara ett steg bun.PS: jag vill metinonez inte ha en högpresterande datorsystem (1.81ghz, 150 GB rAM).  

   Inte dike Cristi men jag tror att om du inte har något emot Jag svarade på denna fråga behöver verkligen behöver inte beaktas är bara min åsikt. Så jag försökte Microsoft Security Essentials men axperientele olyckligt att vi har haft med nod 32 när jag såg Cristi videotutorialul med Microsoft Security Essentials personligen skulle jag välja mellan de två produkterna från Microsoft. Min åsikt!

  • Adrian sade han

   butterfly: Cristi hej .. kan du ge mig några råd snälla, jag använder för närvarande en nod32 naturligtvis inte original men med licenser som tas från nätet och jag vill veta om jag går till denna Microsoft Security Essentials skulle vara ett steg bun.PS: jag vill metinonez inte ha en högpresterande datorsystem (1.81ghz, 150 GB rAM).  

   Windows Defender eller e NOD32 samma soppa ... både sömn på det, är det alltid att vara säker om du måste göra kompromisser. Hellre än att stanna med NOD bättre utan antivirus är alla lika. En säker lösning och är också mycket bra och Avira Free Zonealarm Free Edition och båda har handledning eller välja Comodo som vi handledning. Du hittar "med videotutorial.ro ..." rutan uppe till höger, du skriver Avira, Comodo eller Zone Alarm eller du anger och du hittar handledning. Lycka till !!

   • butterfly sade han

    Adrian:
    Windows Defender eller e NOD32 samma soppa ... både sömn på det, är det alltid att vara säker om du måste göra kompromisser. Hellre än att stanna med NOD bättre utan antivirus är alla lika. En säker lösning och är också mycket bra och Avira Free Zonealarm Free Edition och båda har handledning eller välja Comodo som vi handledning. Du hittar "med videotutorial.ro ..." rutan uppe till höger, du skriver Avira, Comodo eller Zone Alarm eller du anger och du hittar handledning. Lycka till !!  

    Jag förstod ms fina nu återstår att följa tutorialu ms och installera det genom igen och om du äter för mycket resurser: -s

    • Francisc sade han

     butterfly: Jag förstod ms trevligt återstår nu att följa tutorialu ms och installera det genom igen och om du äter för mycket resurser: -s  (Cite mig)

     Jag håller med dig om Nod32 Adrian och Windows Defender. Ingen Security Essentials Microsoft inte har för mycket förtroende, men tester kom ut med glans. Nod32 används i stor skala eftersom det finns sprickor över nätet. Det finns en svag virus men inte excel. Microsoft Security Essentials är början, inte riskera ännu använda den.
     ZoneAlarm Free + Avira 9 Free är en perfekt kombination för en "hemanvändare". Men försök, beroende på din tillgängliga tid och om du känner för det, kombinationen Outpost Firewall 2009 Free + Avira 9 Free. Låg resursförbrukning, utmärkt skydd, förekomsten av HIPS i den tidigare föreslagna brandväggen (ZoneAlarm Free har inte denna funktion inkluderad), gratis gentemot säkerhetskvalitet är de element som stöder min åsikt och rekommenderar denna kombination. En nackdel skulle vara att, beroende på PC och inställningarna i det använda operativsystemet, kan nedladdningshastigheten minska något (det hände inte för mig, men jag fick veta att det är möjligt).

 8. Cristi, vilken laptop du?

  • AlecsCristi, vilken laptop du?  

   Jag har en bärbar dator fijitsu Siemens ESPRIMO 6535, en distemper av Romtelecom (med tecknings 3 år) som går otroligt bra eftersom det har integrerad grafik chipset G45 och X4500, Intel Celeron M-processor i 575 2 GHz.
   Han kom upp med 1 Giga RAM, har jag lagt mig 1 Giga och flyttar super bra, kan du inte spela nya spel på det alls, men jag har egentligen inte tid för spel, batteriet kommer inga 2,5 timmar, tillräckligt binisor.
   I utseende är det inte det vackraste, för att vara ärlig är det ful som fan + jävla far, de som gjorde det tror jag deltar i tävlingen "den fulaste anteckningsboken i världen"!
   Jag hoppas att jag har varit till hjälp, kan jag låta dig ner, kan du räkna med att få någon bra verktyg laptop, tyvärr fick jag inte upp (laptop prestanda) men jag behövde inte, det gör jobbet super bra och jag att inte ens någon att stjäla det från hur fult det är.

 9. Costica sade han

  intressant tack bort fler tutorials gillar detta

 10. det verkar som ett ganska intressant antivirusprogram och det verkar gå bra ... är bn om jag sätter en brandvägg ??? tack

 11. papyy08 sade han

  Mycket bra handledning.
  Tack för allt du gör
  Jag vill också ha en översyn på förgrunden

 12. papyy08 sade han

  Jag vill om möjligt fler tutorials på Joomla

 13. LiviuFlorin sade han

  Och jag håller med om att Avira 9Free + Zone Alarm Free är en mycket bra lösning, men Zone Alarm fungerar på Windows Vista eller Windows 7 .. ???
  Eller med andra ord, blir detta par bra överens med Vista eller Win.7 .. ??
  Microsoft Security fungerar bra på Vista och Win 7, men som sagt Cristi endast originalen. (Testad)

  • Francisc sade han

   LiviuFlorinOch jag håller med om att Avira 9Free + Zone Alarm Free är en mycket bra lösning, men Zone Alarm fungerar på Windows Vista eller Windows 7 .. ??? Eller med andra ord, blir detta par bra överens med Vista eller Win. 7 .. ?? Microsoft Security fungerar bra på Vista och Win 7, men som sagt Cristi endast originalen. (testad)  (Cite mig)

   Ja, Zonealarm Gratis nedladdnings 9.1.007.002 http://www.Softpedia.com - Säkerhet - brandvägg. Där kan du läsa det fungerar på Windows 7. Även Avira Free 9 och han fungerar på Windows 7.

  • blackarow sade han

   LiviuFlorinOch jag håller med om att Avira 9Free + Zone Alarm Free är en mycket bra lösning, men Zone Alarm fungerar på Windows Vista eller Windows 7 .. ???
   Eller med andra ord, blir detta par bra överens med Vista eller Win.7 .. ??
   Microsoft Security fungerar bra på Vista och Win 7, men som sagt Cristi endast originalen. (Testad)  

   Jag vet inte om Zone Alarm går på Vista, men jag vet att det går på windows7. För windows7 Jag använder PC Tools Firewall Plus, med Avast Home Edition och Windows XP på samma antivirus + Zone Alarm. Avira använts tidigare men nyligen gav i en liten staket med uppdateringar från vad jag förstår problemet slutligen löst men är fortfarande på Avast (inte vet hur länge).

   • Adrian sade han

    blackarow:
    Jag vet inte om Zone Alarm går på Vista, men jag vet att det går på windows7. För windows7 Jag använder PC Tools Firewall Plus, med Avast Home Edition och Windows XP på samma antivirus + Zone Alarm. Avira använts tidigare men nyligen gav i en liten staket med uppdateringar från vad jag förstår problemet slutligen löst men är fortfarande på Avast (inte vet hur länge).  

    Zone Alarm går på vista men du måste SP2, sp2 webbplats är fri ... jag gjorde en video tutorial om hur du installerar Windows Vista SP2, vet du vad du hittar. Lycka till !!

    • blackarow sade han

     Adrian:
     Zone Alarm går på vista men du måste SP2, sp2 webbplats är fri ... jag gjorde en video tutorial om hur du installerar Windows Vista SP2, vet du vad du hittar. Lycka till !!  

     Jag sa att jag vet inte om det fungerar för. som jag aldrig har använt Vista inte använder och inte har för avsikt att använda den igen. Men jag såg och videotutorialul i fråga som alla tutorials som du gör på det sätt jag såg att skrivit tut. Jag kommer att titta på igen

   • Francisc sade han

    blackarow: Jag vet inte om Zone Alarm går på Vista, men jag vet att det går på windows7. För windows7 Jag använder PC Tools Firewall Plus, med Avast Home Edition och Windows XP på samma antivirus + Zone Alarm. Avira använts tidigare men nyligen gav i en liten staket med uppdateringar från vad jag förstår problemet slutligen löst men är fortfarande på Avast (inte vet hur länge).  (Cite mig)

    Jag upprepar, kan du inte läsa ovan:
    Ja, Zonealarm Gratis nedladdnings 9.1.007.002 http://www.Softpedia.com - Säkerhet - brandvägg. Där kan du läsa det fungerar på Windows 7. Även Avira Free 9 och han fungerar på Windows 7.

    • blackarow sade han

     Francisc:
     Jag upprepar, kan du inte läsa ovan:
     Ja, Zonealarm Gratis nedladdnings 9.1.007.002 http://www.Softpedia.com - Säkerhet - brandvägg. Där kan du läsa det fungerar på Windows 7. Även Avira Free 9 och han fungerar på Windows 7.  

     Jag försökte Zone Alarm gick på 7 inte tror dock den versionen var inte på väg att berätta men ärligt varken jag insisterade med en annan lösning till hands som jag visste att det fungerar minst lika bra. Som Avira inte säga inte gå men jag har för närvarande inte använda denna annars mycket bra antivirusprogram är alldeles för hysterisk.

 14. coss_35 sade han

  Hej Cristi, hälsningar till dina kollegor och alla lojala besökare, det är så jag använder det och det är farfar. Inom en snar framtid (jag frågade dig men dar) en handledning med PINNACLE. Jag hälsar er alla med stor respekt.

 15. dany09 sade han

  hej cristy, jag skulle vilja be dig cv jag hoppas att du inte har något emot det, jag gör snälla tutorials på datorn med windows xp eftersom det är få som har windows 7 snälla ... och snälla andra tutorials visar hur man gör installationen (inte att jag inte skulle veta det, jag tror att alla vet hur man installerar) men det är bättre att göra det ... jag hoppas att du inte bryr mig om min hand jag sa bara min åsikt..hej

 16. IonutZ sade han

  Slå ihop på Windows XP? (Inget brott)

  • IonutZSlå ihop på Windows XP? (Inget brott)  


   Microsoft Security Essentials kan installeras på följande operativsystem:

   Windows XP Home 256 MB RAM minimum (Service Pack eller Service Pack 2 3)
   Windows XP Professional 256 MB RAM minimum (Service Pack eller Service Pack 2 3)
   Windows Vista alla versioner 1 GB RAM (Service Pack eller Service Pack 1 2)
   Windows alla versioner 7 1 GB RAM

 17. bästa läraren jag använde nod32 inte mia gillade sedan Avira någon kille jag fick avast som kan säga att det är bra att vi har använt på ett tag Kaspersky var bra ja få mer resurser och gjorde några tester på avast och reagerade mycket väl

 18. Cristi eller Adrian, skulle jag fråga om du kan göra en handledning till BitDefender Total Security 2010. Vänligen frumos.Consider några tutorial.Mulţumesc förtjänar detta!

 19. Gepeto sade han

  Betooni antivirus !!!
  men de dåliga nyheterna är snäll najpa :))
  Min Windows är piratkopierad

 20. Hej ... men om vi har fönster som inte är original ... att vi inte hade pengar ... kan vi inte använda Microsoft Security Essentials?

 21. Mircea sade han

  Lyssna Cristi ... Köpte du Windows 7? eller är det betaversionen?

  • Adrian sade han

   MirceaHör du Cristi ... Har du köpt Windows 7? eller e beta?  

   Det är den fullständiga versionen som hämtats från Microsofts webbplats, 90-dagars testversion, det betyder att den är helt funktionell i 90 dagar, då måste du lägga licensen så att du kan fortsätta använda den. Det fanns en handledning om hur man laddar ner Windows 7 skriv upp i rutan "sök på videotutorial.ro ..." till höger: original Windows 7 för nedladdning i 90-dagars testversion, ge enter och du hittar handledningen

 22. Inte illa från tid till annan i maj och annan programvara säkerhetstest men jag har fortfarande Kaspersky.La gammal vän till mig bara ringa Microsoft när det gäller operativsystem Windows och resten är fria M.Office

 23. Pfffff… .. När jag hade det så kallade bra antivirusprogrammet arbetade min dator hårt, för att inte tala om att jag hade fyra virus och det upptäckte dem inte ens. Hur vet jag att jag hade fyra virus och inte upptäckte dem? Jag avinstallerade detta antivirusskit och installerade avira. Han eliminerade dem genast och allt återgick till det normala. Från vad jag läste på många forum är även comodo antivirusfri version bättre än detta. Men i slutändan vill alla ha vad de vill.

  • Dumitru sade han

   cataJag har avinstallerat det och installerade trivia Avira antivirus. Det bort omedelbart och allt återgått till det normala.

   Jag använder fortfarande Avira och jag salt fortfarande på en körbar fil, snarare en spricka. Så kanske de var dina 4 virus av denna typ ...?
   PS Men jag tror inte ens att ersätta honom med MSE.

   • Dumitru:
    Jag använder fortfarande Avira och jag salt fortfarande på en körbar fil, snarare en spricka. Så kanske de var dina 4 virus av denna typ ...?
    PS Men jag tror inte ens att ersätta honom med MSE.  

    2 av virus var sprickor som jag fick själv på nätet och grus är okej och andra var 2 inte vet vad virus, men suga än crack platser.

 24. marian sade han

  Snälla berätta för mig om jag kan göra något extra för när jag öppnar sidan får jag följande meddelande: ”Ej tillgängligt i ditt land eller din region

  Du verkar befinna dig i ett land eller en region där Microsoft Security Essentials inte är tillgängligt. Tack för ditt intresse för Microsoft Security Essentials. ” Hur som helst tack för ditt arbete!

 25. Jag installerade också det här antivirusprogrammet, hittills fungerar det bra med den här videon.
  respekt Cristy

 26. NO NAME sade han

  Både ja och nej, detta gratis anitvirus: Microsoft Essential. (Integral) är Avira och Avast Free Home Edition och listan är inte uttömmande. Ingen av dessa två antivirus achzitionezi inte ber dig något före användning / installera någon av dem.
  När du installerar Microsoft viktig förutsättning, att inte tala om möjligheten att använda för ett operativsystem (Win XP, Vista eller Win 7) licensieras så att betala. I grund och botten är Microsoft Essential ingår i priset för varje licens (som det förmodligen betala!) Det operativsystem. Annars kan man inte ifrågasätta - jag upprepar - även installationen.
  Eller som att betala ett operativsystem och får du ett antivirusprogram gratis, eller att du får ett operativsystem hackat och köpa en ativirus (så du betalar), du befinner dig i samma situation: att betala, för att ta bort stora mängder pengar fickan.
  Därför är det inte gratis.

  • Adrian sade han

   NO NAMEBåde ja och nej, detta gratis anitvirus: Microsoft Essential. (Integral) är Avira och Avast Free Home Edition och listan är inte uttömmande. Ingen av dessa två antivirus achzitionezi inte ber dig något före användning / installera någon av dem.
   När du installerar Microsoft viktig förutsättning, att inte tala om möjligheten att använda för ett operativsystem (Win XP, Vista eller Win 7) licensieras så att betala. I grund och botten är Microsoft Essential ingår i priset för varje licens (som det förmodligen betala!) Det operativsystem. Annars kan man inte ifrågasätta - jag upprepar - även installationen.
   Eller som att betala ett operativsystem och får du ett antivirusprogram gratis, eller att du får ett operativsystem hackat och köpa en ativirus (så du betalar), du befinner dig i samma situation: att betala, för att ta bort stora mängder pengar fickan.
   Därför är det inte gratis.  

   Använd Windows 7 Enterprise gratis att ladda ner från Microsoft efter 90 dagar du beställer rusta som jag gjorde förra handledning (du kan ge 3 gånger) och att viruset vi KIS 2010 fri 1 år (jag fick erbjudandet när det var Windows 7 släpptes eller ges fria licenser för KIS 2010 1 per år) och det kan vara och även gratis och lagligt! Du måste bara ha det!

   • NO NAME sade han

    Du förstod alltid antingen upp och ner eller bara vad du ville! Jag sa inte en sekund för att vara olaglig. Allt jag har sagt är - och som du hävdar att andra borde vara mycket uppmärksamma på dessa videohandledningar - och du måste läsa om vad jag skrev och du kommer att få avslöjandet först då, vad jag sa exakt: Microsoft Essential är inte gratis, och det är det! Jämförelsen jag gjorde med ett piratkopierat operativsystem var bara för att avslöja kostnaderna totalt sett jämfört med att betala en licens på ett operativsystem och ta emot detta antivirus, beroende på Microsoft OS! Inte ens en uppmuntran att äga ett piratkopierat operativsystem!

    Och för att ge dig den exakta innebörden av ordet gratis: fri och obegränsad medel noll kostnad, inte som i de fall som du på deadline eller dolda kostnader som med antivirus från Microsoft. Deltfel är en uppenbar motsägelse mellan video tutorials görs även Avira och Avast att du har erkänt dig fri, och en från Microsoft, som bara en fråga om marknadsföring Microsoft tillkännager som (falska) helt gratis!

    Adrian:
    Använd Windows 7 Enterprise gratis att ladda ner från Microsoft efter 90 dagar du beställer rusta som jag gjorde förra handledning (du kan ge 3 gånger) och att viruset vi KIS 2010 fri 1 år (jag fick erbjudandet när det var Windows 7 släpptes eller ges fria licenser för KIS 2010 1 per år) och det kan vara och även gratis och lagligt! Du måste bara ha det!  

    (Cite mig)

    • Adrian sade han

     NO NAME: Alltid har förstått antingen inuti eller precis vad du ville ha! Jag gjorde en sekund för att vara olagligt. Allt jag sagt är - och som du påstår att andra ska vara försiktig med video tutorials fråga - och du kommer att behöva åter gå igenom vad jag har skrivit och du har uppenbarelse endast då, vad jag sa exakt: Essential Microsoft är inte gratis, och så! Jämförelsen att jag har gjort det med piratkopierade operativsystem var bara att avslöja de totala kostnaderna jämfört med att betala en licens på ett OS och få denna antivirus, Microsofts operativsystem depdendent! Knappast ett incitament att hålla ett operativsystem hackad och du ge den exakta innebörden av ordet gratis! Gratisinseamna noll kostnad och obegränsat, inte som i de fall som du på deadline eller dolda kostnader som med antivirus Microsoft. Deltfel är en uppenbar motsägelse mellan video tutorials görs även Avira och Avast att du har erkänt dig fri, och en från Microsoft, som bara en fråga om marknadsföring Microsoft tillkännager som (falska) helt gratis!
       

     kommentar ville påpeka att vad du sa, "Antingen att betala ett operativsystem och du får ett antivirus gratis, eller att du får ett operativsystem hackat och köpa en ativirus (så du betalar), du befinner dig i samma situation: att betala, för att ta bort stora mängder pengar i fickan.
     Därför är det inte fri "är inte relevant, och att du kan ha och det är alla gratis, så antivirus och system!

     Du spuso som "Domle oavsett hur du gör, du att betala, kan du inte ta något gratis", han antydde att din kommentar, och kommentaren ovan, ville jag påpeka att det inte är så!

     Hur som helst, det är delvis fri MSE som nämns i handledningen !!! Det är inte vårt fel, inte gjort av oss, vi precis infört lam. scoatele ögon och gå till Microsoft som marknadsföring är inte nya saker !!

     Inte berätta något nytt, upprepa vad du sa i den första kommentaren från vilken vi började diskussionen berättade handledning, och uppmärksammade hur MSE är "gratis" om du har en Windows-licens, att du såg honom till slutet? Om vi ​​går från vad du säger är att priset på Windows-licens, vad gör vi med Windows XP? MSE "uppfanns" först nu, med lanseringen av Windows 7 !!! Jag har inte sett att ha höjda priser licens från XP till Vista och även så det är gratis !!!

     • NO NAME sade han

      ... EN LITT detalj ... vad sa han att han hade sett till slutet?! Denna videohandledning?! Kontrollera först att den är synlig. Du kan bara titta på den någonstans i mitten, varefter du tar den från början ... inget sätt att kunna titta på något från det! Och tro mig ... det här är den enda problematiska videohandledningen, eftersom jag kollade och, som jämförelse, ingen annan stannar innan jag kommer till slutet. Adi, tänk inte ens att säga att det på något sätt är datorn jag tittar på, att det inte är du!

      Adrian:
      kommentar ville påpeka att vad du sa, "Antingen att betala ett operativsystem och du får ett antivirus gratis, eller att du får ett operativsystem hackat och köpa en ativirus (så du betalar), du befinner dig i samma situation: att betala, för att ta bort stora mängder pengar i fickan.
      Därför är det inte fri "är inte relevant, och att du kan ha och det är alla gratis, så antivirus och system!
      Du spuso som "Domle oavsett hur du gör, du att betala, kan du inte ta något gratis", han antydde att din kommentar, och kommentaren ovan, ville jag påpeka att det inte är så!Hur som helst, det är delvis fri MSE som nämns i handledningen !!! Det är inte vårt fel, inte gjort av oss, vi precis infört lam. scoatele ögon och gå till Microsoft som marknadsföring är inte nya saker !!Inte berätta något nytt, upprepa vad du sa i den första kommentaren från vilken vi började diskussionen berättade handledning, och uppmärksammade hur MSE är "gratis" om du har en Windows-licens, att du såg honom till slutet? Om vi ​​går från vad du säger är att priset på Windows-licens, vad gör vi med Windows XP? MSE "uppfanns" först nu, med lanseringen av Windows 7 !!! Jag har inte sett att ha höjda priser licens från XP till Vista och även så det är gratis !!!  

      (Cite mig)

     • Adrian sade han

      NO NAME... En liten detalj ... han berättar för honom att ses fram till slutet! Denna Videotutorial?! Se till att det är först och synlig. Inte bara kan spåra upp någonstans i mitten, efter det, ta capt ... inget sätt du kan du titta på någon av det! Och tro mig ... det är det enda video tutorial problem eftersom jag kontrolleras och, som jämförelse, ingen annan slutar inte innan de når slutet. Adi, inte ens att säga att på något sätt datorn som du tittar på, inte du!
        

      Ganska vänligen kontrollera ditt ordförråd och inte förolämpa detta om du fortfarande vill vara väl mottagen och mer tillgängliga på denna webbplats. Skulle inte du skämmas? Annars inte har modet att konfrontera situationen än att kränka? Handledningen redovisas när du anger drag och bäcken och titta på honom efter måndagens del 7 2. saker är okontrollerbar. CVA är över 200 och handledning är omöjligt att kontrollera dem alla ser att stanna till slutet för att se om du går !!! Men jag garanterar att du gick många dagar sedan att du bara vaknade lite sent du och se till att du vaknade upp mot cersaf. Återigen akta ordförråd eller vara nära 4000 användare ber oss att vara deras pengar vagn !!

     • NO NAME... En liten detalj ... han berättar för honom att ses fram till slutet! Denna Videotutorial?! Se till att det är först och synlig. Inte bara kan spåra upp någonstans i mitten, efter det, ta capt ... inget sätt du kan du titta på någon av det! Och tro mig ... det är det enda video tutorial problem eftersom jag kontrolleras och, som jämförelse, ingen annan slutar inte innan de når slutet. Adi, inte ens att säga att på något sätt datorn som du tittar på, inte du!
        

      Noname sir, om du inte vill sätta ett namn och det är din inte kommer att lämna några kommentarer platser i november.
      Noname + nomail = ingen kommentar.
      Med handledning som avbryter arbetet står så här:
      RDS = sälja mer än vad som översatt RDS räkna sina kycklingar innan de kläcks.
      Vår server kan hjälpa dig matale pa netto Matale men vet inte att ta.
      Kanske du tänker och du sätter ett namn där, även så i den meningen.

     • Adrian sade han

      NO NAME... En liten detalj ... han berättar för honom att ses fram till slutet! Denna Videotutorial?! Se till att det är först och synlig. Inte bara kan spåra upp någonstans i mitten, efter det, ta capt ... inget sätt du kan du titta på någon av det! Och tro mig ... det är det enda video tutorial problem eftersom jag kontrolleras och, som jämförelse, ingen annan slutar inte innan de når slutet. Adi, inte ens att säga att på något sätt datorn som du tittar på, inte du!
        

      Jag hänvisade när jag sa förolämpande till ordet "Adicatelea" har två betydelser ... faktiskt för mig bara 2 ... den andra jag fick reda på nu eftersom jag såg det hos dig ... hur som helst skulle det vara ... så vitt jag vet Jag är ett ord som används av zigenare, en jargong. Om du skriver, skriver rumänska, inte fågel, zigenare eller "trick" eller är du verkligen kreol? inte att jag har något att göra med denna ras men åtminstone förklaras ditt "språk" ...

     • Adrian sade han

      NO NAME... En liten detalj ... han berättar för honom att ses fram till slutet! Denna Videotutorial?! Se till att det är först och synlig. Inte bara kan spåra upp någonstans i mitten, efter det, ta capt ... inget sätt du kan du titta på någon av det! Och tro mig ... det är det enda video tutorial problem eftersom jag kontrolleras och, som jämförelse, ingen annan slutar inte innan de når slutet. Adi, inte ens att säga att på något sätt datorn som du tittar på, inte du!
        

      PS Jag har precis avslutat såg tutorial jag kan säga är att vi går hela vägen men alla RDS så ... om det inte är ditt fel PC, vi på något sätt !! Har du någonsin undrat om du och andra som du gå hela vägen? Hur förklarar du att du singuru säga "Domle inte gå hela vägen" ???

     • NO NAME sade han

      Jag har också en stationär dator och en bärbar dator och dessutom har jag RDS och Romtelecom! I NÅGON KOMBINATION KAN DENNA TUTORIAL ENDAST INTE SE PÅ SLUTET! Om du vill tro mig, bra, om inte nej! Och för att ge dig ett nytt argument för att se att det inte är mitt problem: det finns vid en tidpunkt en handledning (jag kommer inte ihåg titeln nu) som fram till det ögonblicket i en av kommentarerna påstås det faktum att ljudvolymen är alldeles för låg, vilket, om jag inte tar fel, kommer du och säger att personens dator är skyldig. Jag kom också med min kommentar och jag bekräftade att personen har rätt, för det hördes väldigt långsamt för mig, med tanke på att, 98 & från de andra videotutorialerna hör jag dem på deras verkliga volym, jag kan säga att vid en volym verkligen väldigt högt! Så om andra helt enkelt inte kommenterar dessa frågor, som de tycker är viktiga, betyder det inte att frånvaron av klagomål, det betyder också frånvaron av den bristen!

      Adrian:
      PS Jag har precis avslutat såg tutorial jag kan säga är att vi går hela vägen men alla RDS så ... om det inte är ditt fel PC, vi på något sätt !! Har du någonsin undrat om du och andra som du gå hela vägen? Hur förklarar du att du singuru säga "Domle inte gå hela vägen" ???  

      (Cite mig)

 27. NO NAME sade han

  Ett annat argument för att det bara finns ett problem med den här sidan (förmodligen med något manus av den!) Är det faktum att efter att ha klickat på "Skicka kommentar" laddas sidan nummer 2 om och inte nummer 3, dvs den sista sidan som faktiskt i själva verket min kommentar, till skillnad från kommentarsidan i andra självstudier, där du "kastas" på den sista sidan eller, snälla, på den sida där kommentaren är rätt placerad! Kolla in koden på den här sidan, något är fel, eftersom det faktiskt finns minst två problem med det.

  • Adrian sade han

   NO NAME: Ett annat argument att det finns ett problem bara för denna sida (! Kanske med några manus av hennes) Är det faktum att när du klickar på "Skicka kommentar" reload sidnumret 2 och inte antalet 3 att sista sidan som är faktiskt riktigt kommentera, till skillnad från andra tutorials kommentar sida, där du "kastas" på sista sidan eller vad som helst, som är positionerat som en kommentar! Kontrollera framsidan kod, är något fel, eftersom du är faktiskt åtminstone två problem med det.  

   Att 2 gången jag tittade på alla handledningen och gå utan problem hela vägen, prova att använda en annan webbläsare. Om du använder Internet Explorer, är mitt råd att glömma det, damm både på rendering av webbsidor och tillförlitligheten som kan erbjuda dig i navigation, Försök Opera eller Google Chrome tillrådligt Opera som har en cache bättre jag såg honom med firefox och som sagt allt är OK Joe bara ... han går till slutet.

   • NO NAME sade han

    Från Mozilla Firefox försökte jag se det och jag ... annars använder jag bara IE vid extremt brådskande! Först nu försökte jag i IE och med honom samma problem! Men kanske kan du förklara något annat för mig ... varför kan jag se andra videohandledningar, utan problem (inklusive nedladdning), och jag kan inte ens titta på det, förutom ungefär 1/2 av det?!

    Adrian:
    Att 2 gången jag tittade på alla handledningen och gå utan problem hela vägen, prova att använda en annan webbläsare. Om du använder Internet Explorer, är mitt råd att glömma det, damm både på rendering av webbsidor och tillförlitligheten som kan erbjuda dig i navigation, Försök Opera eller Google Chrome tillrådligt Opera som har en cache bättre jag såg honom med firefox och som sagt allt är OK Joe bara ... han går till slutet.  

    (Cite mig)

    Adrian:
    Att 2 gången jag tittade på alla handledningen och gå utan problem hela vägen, prova att använda en annan webbläsare. Om du använder Internet Explorer, är mitt råd att glömma det, damm både på rendering av webbsidor och tillförlitligheten som kan erbjuda dig i navigation, Försök Opera eller Google Chrome tillrådligt Opera som har en cache bättre jag såg honom med firefox och som sagt allt är OK Joe bara ... han går till slutet.  

    (Cite mig)

    • Ioneltaiefrunze sade han

     NO NAME: .... Varför kan jag se andra videohandledning utan problem(Inklusive ladda ned dem till), och jag tittade inte ens på den, förutom ungefär 1/2 av den?!.  

     Det är inte trevligt vad du gör! :))

 28. bogdan sade han

  ingen ger en handledning på Internet Security BitDefenter 2010? Nustiu om ett antiviralt mycket bra men det skulle vara en bra handledning dokumentera mig om det !!

 29. marius sade han

  OMG WTF !! : O -> …………. cm så ser meddelandet på yahoo ut, jag accepterar det och POC VIRUS sa inte att meddelandet var från en bra vän, jag går på internet och jag letar efter vad fan är det när MichaelJackson är där nu för allt vi lärde oss av dig, men min fråga är att pon igen kommer systemet att raderas från datorn? Jag har avira men upptäckte inte det kanske du kan göra en handledning om den här saken hur kan vi torka helvetet ur pc på vad data om detta virus och förresten accepterar de nyfikna inte följande OMG WTF-meddelanden? !! ............................... LOL WTF !! -> …………………… .t Förresten försöker viruset att utbyta data med följande adress:
  ............................... tack

 30. marius sade han

  hej ... ni gör ett mycket bra jobb killar, jag lärde mig mycket av er, men jag skulle ha problem .... det finns några handledning som jag inte kan titta på till slutet, vare sig det är ett nätproblem eller något annat (Rds) .... Jag använder Google Chrome

  tack

 31. snälla berätta för mig i några självstudier ... när du klickar på något till exempel: Min dator "den röda runda saken visas hur kan jag få den att visas .. snälla berätta

 32. Eugen s sade han

  vlad ECAC du ser är att ställa in markören i Camtasia Studio ** ** förmodligen göra tutorials program som inte är något spektakulärt, om du har detta program och du kan hitta den där röda eller vilken färg du vill placera markören jag hoppas att jag förklarade korrekt

 33. alla försök att få på den officiella webbplatser antivirus, och misslyckas :))

  PS.am avast nu i calc .... vet du vad det kan vara?

  • Adrian sade han

   AdiAlla försöker få på den officiella webbplatser antivirus, och misslyckas :)) PS.am avast nu spåra .stiti något ... vad kan det vara?  

   När inte vända detta är ett tydligt tecken på att du är virus. Omdirigera de officiella webbplatser antivirus är ett tydligt tecken på att du virused

 34. Francisc sade han

  Du lyckats bli smittad med Win32.Worm.Downadup, Win32 \ Conficker eller Win32 \ Kido, beroende på tillverkarens namn dagen antivirus och huvudsaken är att blockera tillgång till antivirus leverantörens webbplats eller de som innehåller orden virus, malware , rootkits, etc.
  Du kan bli av med Conficker med följande:
  - “www.disinfecttools.com/download/dcleaner.zip”
  - “www.download.eset.com/special/EConfickerRemover.exe”
  - “www.data2.kaspersky.com:8080/special/KK_v3.4.6.zip”
  - “www.ftp.f-secure.com/anti-virus/tools/beta/f-downadup.zip”
  - “www.symantec.com/content/en/us/glob…_writeups/D.exe”
  Du kan också prova Malwarebytes Anti-Malware (om du har installerat det annars låter det dig inte ladda ner det).
  Eller om du har Windows Update sistem32 sedan MRT (Microsoft Borttagning av skadlig programvara Tool) som lindrar i de flesta fall.
  Om du inte kan hantera vad jag gav dig, gå till softpedia Antivirus & Security - Virus & Virus Reporting - Desinfektion / förebyggande instruktioner - Win32.Downadup, Win32.Conficker, Win32.Kido - läs och gör exakt vad som sägs där .
  Lycka till!

 35. Jag kunde inte komma på någon av länkarna nedan för dig.
  Med Malwarebytes Anti-Malware men jag skannade någonting.

  Jag skannade också med avast, nod 32 och avira. Inga resultat ...

  PS.nu kan säga att de inte gav en Google-sökning för att leta efter, eller har ingen aning om i datorer, men det helt enkelt bortom mig :)) morgon kommer jag att försöka och Microsoft Security Essentials, för i dag är alltför senare.

  Hur som helst, lysande handledning kan jag undrar hur mycket tålamod du har ?: O

 36. upphöra sade han

  Kan jag installera Microsoft Security Essentials om jag redan har ett antivirusprogram på min dator, t.ex. Jag förstår att det är gratis och att jag har licensierade fönster, ... måste jag avinstallera det nuvarande antivirusprogrammet? .. tack ...

  • Adrian sade han

   upphöraOm jag har redan ett antivirusprogram dator kan smarta säkerhets ex.eset 4 rättegång installera Microsoft Security Essentials? Jag förstår att det är gratis och vi har licensierat Windows ... måste avinstallera den aktuella antivirusprogram? .. Tack ...  

   Nej, du kan inte installera om du redan Eset bör inte ha mer än 1 antivirus PC. Jag råder dig att sätta Microsoft Security Essentials om du säger att du har licensierat Windows. Från min synpunkt eller ESET NOD (samma sak) är svagare.

 37. Alin Lucian sade han

  Jag har ett missförstånd.
  Jag fick också en original-CD med Windows XP Professional är installerat på mer PC`uri. Om du installerar det och jag kommer att ha licens ??
  Jag har också en fråga.
  Microsoft Security Essentials kan installeras om win`ul har ingen licens?

  • Adrian sade han

   Alin Lucian: Jag har ett missförstånd.
   Jag fick också en original-CD med Windows XP Professional är installerat på mer PC`uri. Om du installerar det och jag kommer att ha licens ??
   Jag har också en fråga.
   Microsoft Security Essentials kan installeras om win`ul har ingen licens?  

   Om du placerar din licens, ge att ha en licens, det kommer att licensieras om det på något sätt har använts eller aktiveras på en annan dator, nu det beror på vilken typ av licens är att Windows finns flera typer av licenser för OEM, detaljhandel, etc etc. Så du kan installera Microsoft Security Essentials måste ha Windows licensierade annars kan du inte installera.

   Vi har också en handledning om Microsoft Security Essentials, skriver i rutan ovan "med videotutorial.ro ..." Höger: Microsoft Security Essentials da enter hittar handledning

   • Alin Lucian sade han

    Adrian:
    Om du placerar din licens, ge att ha en licens, det kommer att licensieras om det på något sätt har använts eller aktiveras på en annan dator, nu det beror på vilken typ av licens är att Windows finns flera typer av licenser för OEM, detaljhandel, etc etc. Så du kan installera Microsoft Security Essentials måste ha Windows licensierade annars kan du inte installera.Vi har också en handledning om Microsoft Security Essentials, skriver i rutan ovan "med videotutorial.ro ..." Höger: Microsoft Security Essentials da enter hittar handledning  

    Jag bara knuffade i`am CD-Key`ul och l`am aktiverat på nätet. Jag kunde installera Microsoft Security Essentials. Så jag har en bra vinst eller hur?

 38. Alin Lucian sade han

  Han aktiverades på andra PC`uri. Precis som vi gjorde från mig. Kan detta vara?

 39. Hej, jag skulle vilja säga att alla tutorials är välgjort och en del även mig var mycket hjälpsamma! BAFTA ytterligare killar !!!

 40. viorelpicu sade han

  Hello Cristi,
  Men ett missförstånd:
  Jag gjorde en fullständig genomsökning på instalare.In Videotutorial säga att varje schemalagd genomsökning uppgifter gör upp först och sedan den schemalagda skanningen scanare.Daca PC är stängd under en längre tid och göra en manuell genomsökning, han (MSE) när de gör uppdatering? det fortfarande en gammal databas? från vad jag ser inte kan schemalägga mer som Avira dagliga uppdateringen av exemplu.Ori jag förstod inte ordentligt eller är en nackdel med detta virus.
  Med vänliga hälsningar.

  • Francisc sade han

   viorelpicuHej Cristi, men ett missförstånd: Jag gjorde en fullständig genomsökning på instalare.In Videotutorial säga att varje schemalagd genomsökning uppgifter gör upp först och sedan den schemalagda skanningen scanare.Daca PC är stängd för en längre period tid och göra en manuell genomsökning, han (MSE) när de gör en uppdatering? förblir en gammal databas? från vad jag ser inte kan schemalägga mer som Avira dagliga uppdateringen av exemplu.Ori jag har inte förstått bra eller det är en nackdel med denna antivirus.Cu känsla.  cite mig

   Använd "MSE Update Utility 1.1". Med detta verktyg kan du ställa in MSE-uppdateringar enligt följande: dagligen, varje vecka när du startar datorn. Du behöver "Net Framework 3.0" för att köra verktyget.

 41. Francisc sade han

  Uppmärksamheten hos dem som använder Essentials Microsoft Security:
  - kontrollera om programmet har uppdaterats till version 1.75.1117.0, om inte gör det manuellt. Det är viktigt att programmet uppdateras till den senaste versionen (inte bara databasen).
  Framgång.

 42. Francisc sade han

  Tillbaka med nyheter:
  Uppmärksamheten hos dem som använder Essentials Microsoft Security:
  - kontrollera om programmet har uppdaterats till version 1.0.1961.0, om inte gör det manuellt. Det är viktigt att programmet uppdateras till den senaste versionen (inte bara databasen).
  Framgång.

 43. Seaman sade han

  Jag hälsar dig !!! och hur man gör det uppdaterar programmet ?? Ha en bra dag manuellt !!!

  • Francisc sade han

   SeamanJag välkomnar !!! Och hur man gör det uppdaterar programmet ?? Ha en bra dag manuellt !!!  cite mig

   Jag tror att det uppdateras innan scanning, men läsa vad jag skrev februari 23 2010 från 10: 02 och använder detta verktyg.

 44. Francisc sade han

  För dem som använder denna antivirus: Uppdatera din programversion visades 1.0.1961.0. Jag vet inte om jag sa det är därför jag ber om ursäkt om jag upprepar mig.

 45. dani sade han

  Essentials Microsoft Security reagera snabbt ffbun Jag rekommenderar

 46. Laurentius sade han

  programmet uppdateras av "Ytterligare hjälpalternativ" bredvid "Hjälp" -knappen längst upp till höger i programgränssnittet och där väljer du "uppgradera Microsofts säkerhetsinformation"

 47. hej. bror är super, jag lärde mig en hel del, men vet lite så jag kommer alltid här. hålla upp det goda arbete du utför ett jobb ffff. Bra.
  Jag går mycket väl mig alla filmer, jag använder Firefox och går mycket bra.

  Jag har en fråga: Flos som antivirus, avg med licensen tills 2018. Jag tror att det piratat.dar det som intresserar mig är att antivirusprogram är bra?

  • adrian admin sade han

   Nei: Salut.frate är super, jag lärde mig en hel del, men vet lite så jag kommer alltid här. hålla upp det goda arbete du utför ett jobb ffff. Bra. Jag går mycket väl mig alla dina videor, folosescfirefox och körs mycket väl. Jag har en fråga: Flos som antivirus, avg med licensen tills 2018. Jag tror att det piratat.dar det som intresserar mig är att antivirusprogram är bra?  

   AVG inte riktigt. Jag rekommenderar Avast eller Avira, om båda handledning här på plats i fall du inte vet hur man använder dem. Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Avast eller AVG, du anger och du hittar handledning. Förresten, har vi om AVG handledning, som du hittar i sökrutan ovan skriver: AVG och ge ange

 48. Om du piratkopierade Windows att klara WGA testet inaktivera Internet-anslutning och gå;)
  Det är mycket användbart här site.tineti upp det goda arbetet !: D

 49. mihai sade han

  buna.sant.un.acepator.am.profesionala.de.electronica.dar.nu.prea.ma.pricep.cu.calculatoarele.la.antivirus.altele.acuma.am.sa.anvat.ati.multumesc

  • mihai sade han

   mihai: buna.sant.un.acepator.am.profesionala.de.electronica.dar.nu.prea.ma.pricep.cu.calculatoarele.la.antivirus.altele.acuma.am.sa.anvat.ati.multumesc  

   super

 50. malware sade han

  Jag gör en liten handledning för dem som har problem i samband med aktivering och de som fan visas Windows inte är äkta.

  Det första är att inte gripas av panik, det kan reglera styrkan lätt och inte kräver ominstallation av Windows på något sätt.
  Andra kontrollera BIOS redan modding annars inte kommer att fungera om den Ativ ögonblick.

  Tanken är att ha BIOS SLIC 2.1 .Du kan kontrollera detta med någon version av SlicDump som du kan hitta på nätet, nödvändigtvis köras i alternativet Kör som administratör

  Om du inte har slic 2.1 måste du leta efter ett bios-läge för ditt moderkort .... Ge igen en google-sökning där du skriver

  I det glada fallet att du redan har det på modet (de flesta biosversioner av nyare kort, jag menar att släppåret efter 2009 har slic 2.1 inbäddat i den senaste biosversionen ... ..) hoppa aktiverad nu, aktivera senare ... ..praktiskt måste du återställa aktiveringsklockan 30 dagar tillbaka.

  Så här gör du ... Gå bara till början och leta efter ett snabbkommando i sökfältet som du också öppnar med administratörsattribut (högerklicka / kör som administratör)
  När du har öppnat DOS kommandotolken helt enkelt skriva följande kommando: slmgr -rearm

  Var försiktig mellan slmgr och - ge ett utrymme och sedan - annars kommer din beställning inte att erkännas.

  efter 2-3 sekunder bör du se ett meddelande lyckad!

  ge Starta om datorn / laptop

  Det obeserva inte visas nimik och han kommer inte att fråga nimik aktivering. I grund och botten du återställa systemet tillbaka till 30 dagar.

  Nu när Windows inte kan någonsin frågar mig den frågan kommer inte äkta validering göras direkt på Microsofts webbplats.

  Ange här: http://www.microsoft.com/genuine/validate/

  om du inte redan har installerat valideringssatsen som uppdaterar K… .033 följ installationsanvisningarna adika ge nedladdning och vänta tills den visas på knappen Stäng (du kan använda det här alternativet även när du just har installerat windows ... det fungerar perfekt)

  Efter att validera systemet OS Windows Vista 7 eller redan ses som original Äkta Adika. Detta kan ses på hemsidan ovan microsoft efter följande meddelande:
  "Eftersom Windows-kopian som är installerad på din dator är äkta kan du njuta av den säkerhet, tillförlitlighet och det skydd som erbjuds."

  Valfritt kan du ladda ner och installera Microsoft Essential ... ..e mocha och det börjar bli ett antivirus / antispionprogram mer och mer ok, jag rekommenderar det uppriktigt.

  När du väl validerat kan du nu börja aktivera ... vilket du självklart kan göra med den här aktivatorn, välj helt enkelt profilen efter märke (ACER / DELL / ASUS… .etc) är en massa OEM-tillverkare och ge Installera… ..

  Aktivering görs i bakgrunden så kom inte i panik om aktivatorn försvinner….

  Därefter kommer en omstart av datorn att begäras.

  .... Och voila .... Du blev av med geunine-meddelandena och du har också fönster aktiverade och äkta .... utan att installera om systemet.

  För andra detaljer ... om det fortfarande är fallet ... .pm

 51. ALEX sade han

  Jag har också problem med Microsofts säkerhet ... Jag installerade den på den bärbara datorn och den stänger sig, den försvinner från bottenfältet och när jag ger den för att starta stängs den igen ... varför? vet någon vad jag behöver göra mot dem?

 52. yonut sade han

  Alex Jag tror att du har ett virus av PC för er :))!

 53. john nicoara sade han

  ett utmärkt antivirus, även oväntat bra, rekommenderar alla att prova det

 54. Viorel sade han

  Detta virus jag har det och jag nästan två år är mycket nöjd med honom mia trevlig och handledning var väl detaljerad, mia gjort mig en gång som dolde den nedre raden som händer när du installerar vissa program och det fanns knappast förenliga med dem revouninstaler avinstall men Leam inte var lika viktigt som jag avinstallerade och installerat om antivirus och lam igen och det fungerade.

 55. marian sade han

  Jag har samma problem med en av Alex.Mi stänger, jag försvinner? Vad att göra? HJÄLP

 56. Marian sade han

  Jag har ett problem för mig har dykt upp ett virus som faktiskt är mask, och jag gör olika kommandon på datorn, föreföll det mig två gånger detta virus lam utplånats, och återigen tycktes mig, och jag gav alternativ : helt eliminera viruset, jag vill veta om det är bra att jag gjorde, och om jag försvarar detta virus sami

 57. Ionut Georg sade han

  Jag själv 7 Windows Home Premium (licens) Microsoft Security Essentials anti-virus uppträder mycket bra men jag vill fråga dig om uppdatering till Windows KAN göra om du har en handledning 7 SI för det. Förresten gör ett bra jobb och jag lärde mig många tutorials och prova visats.

 58. alexandru sade han

  Hej, jag har en fråga, om jag Loat Microsoft Security Essentials i PC, kan jag få ett virus, det menar jag att använda två antivirusuri, Microsoft Security Essentials skyddar hela systemet webbläsare med allt på det?

 59. alexandra sade han

  Hej, jag använder säkerhetsinformation från Microsoft och eftersom jag senast uppgraderades, om jag ansluter min telefon via USB till min dator, ser den inte den ... första gången jag trodde att den var från telefonen, sökte jag i telefoninställningarna och Jag sökte, men till ingen nytta. Vid ett tillfälle var jag tvungen att installera Adobe och det kunde jag inte eftersom det säger att det inte tillåter att antivirusprogrammet installeras.
  1) Det faktum att min dator jag inte kan se att telefonen kan relateras till antivirus (inte låt mig se din telefon av säkerhetsskäl ..)?
  2) Hur kan jag lösa problemet med Adobe? För att jag inte hittade någonting genom hans inställningar, men jag vet inte ens exakt var jag ska leta ...
  Om du skulle kunna svara på dessa frågor skulle jag vara mycket tacksam, tack på förhand.

 60. alexandru sade han

  hej, och jag ber er något, om du kan hålla Microsoft Security Essentials antivirus förbi honom?

 61. Costelina sade han

  det är värdelöst att installera "ett annat antivirusprogram" om du redan har säkerhetsinformation för Microsoft
  eller en eller annan i den ordning som du installerar den senaste en att stänga av den första
  Om du har antivirus licens och du väljer att installera det på ala stället för Microsoft ger gå
  men att sätta ett prov så att du stöter på händer Microsoft och som inte har alla moduler
  i drift som är vilken bransch du gjorde rättegång

Returlänkar

 1. […] Microsoft Security Essentials ett effektivt och snabbt antivirus ... Besökt 1 gånger I denna videohandledning ser du ett gratis antivirusprogram från Microsoft, detta är Microsoft Security Essentials, detta gratis enkla lätt snabba antivirusprogram. ... För andra gången tittade jag på hela handboken och det går utan problem till slutet, försök att använda en annan webbläsare. Om du använder Internet Explorer är mitt råd att glömma bort det, det är dammigt både när det gäller återgivningen av webbsidor och den säkerhet det ger dig när du surfar, prova Opera ... [...] [...]

 2. [...] Av Microsoft och det heter Microsoft Security Essentials 2. För en tid sedan gjorde jag en tutorial med version 1 av Microsoft Security Essentials, sedan dess har produkten fram till nu vuxit, mognat och fått några extra funktioner, det är [ ...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.