Microsoft Security Essentials 2, ett gratis antivirusprogram, utmärkt för äldre system och mer - videohandledning

Hej vänner, i denna video tutorial kommer jag att presentera en gratis antivirus, är det överraskande effektivt, antivirus produceras av Microsoft och kallas Microsoft Security Essentials 2.
Jag insåg för ett tag sedan 1 handledning versionen av Microsoft Security EssentialsFrån då till nu produkten har vuxit, mognat och fick flera funktioner utöver, det handlar om integration med Internet Explorer, heuristisk analys motor som är baserad på beteende skanning och skanningsläget nätverk.
Nya funktioner är avgörande för en modern antivirus, de kommer att stärka systemets säkerhet apparater Microsoft Security Essentials.
En mycket användbar funktion för dem med äldre system är att avsätta en procentandel av CPU-kraft, scan-funktion, så om du har en svag systemet inte kommer att påverkas timplu scanning.
Microsoft Security Essentials är inte bara en svag antivirussystem, det kan användas på alla system, mycket hög grad av upptäckt och låga larm Falskt positiva är kvaliteter som finns allt mindre fria produkter.
Jag använder denna produkt på en netbook och är mycket nöjd, dessa poster korrekt, har alla typer av bling bling platser, är absolut nödvändigt.
En enkel produkt, jag är säker på att alla, oavsett träningsnivå, kommer att förstå gränssnitt och kontroller på några minuter.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Dumitrel sade han

  Det ser ut som ett mycket lättanvänt antivirus och morfar. I nästa format kanske jag byter till vem vet. Jag ser också fram emot den slutliga versionen av IE9 för att se vad det handlar om och jag vill göra hela mitt system och program som jag kommer att använda på detta helt på rumänska för att se hur det är - ett sådant experiment. Jag har många alternativ på rumänska för alla program jag använder nu och jag vill göra ett experiment.

  Cristi mycket bra tutorial! Förresten, är du kall? Jag såg dig dra näsan och undrar varför. Och jag är cool för cirka 3 dagar och det gör

  • Dumitrel: Låter som ett virus mycket lätt att använda och ganska bra. Följande format kan bara förmedla det som vet. Jag ser fram emot att se den slutliga versionen och IE9 är till det och jag vill göra hela mitt system och program som vi kommer att använda det i rumänska totalt för att se hur det är - ett experiment så. Jag har många alternativ i rumänska i alla program som använder dem nu och jag vill göra en god handledning experiment.Foarte Cristi! Förresten, är du kall? Jag såg dig dra näsan och undrar varför. Och jag är cool för cirka 3 dagar och det gör :D   

   Jag är lite kall, näsan är inte upprörd, det är värre med min röst, jag har intrycket att den skär (min röst), det är som om någon skär den med en kniv (röst), jag tror att jag inte kommer att dö ...

 2. Jag litar inte på detta virus för att jag testade och jag är inte nöjd längre än arbetande människor från Microsft att vara ett bra antivirusprogram är inte bra men ganska bra + ändå jag litar Microsoft men bara om de används inte jag Microsft alternativ till vissa program

  • Dumitrel sade han

   CalinJag litar inte på detta virus för att jag testade och jag är inte nöjd längre än arbetande människor från Microsft att vara ett bra antivirusprogram är inte bra men ganska bra + ändå jag inte litar på Microsofts produkter även folosescdoar om jag Microsft alternativ till vissa program  

   Calin på vilket sätt gör du inte är nöjd? Vad antivirus använder du?

  • CalinJag litar inte på detta virus för att jag testatsi'm inte är nöjd längre än arbetande människor från Microsft att vara ett bra antivirusprogram är inte bra men ganska bra + ändå jag inte litar på Microsofts produkter även folosescdoar om vi Microsft programvara alternativ till vissa program  

   Jag vet inte varför du inte kan lita på Microsoft, gjorde något till någon?
   Jag antar att det är mer av en sorts vänskap mellan en tjuv och en polis, tjuven kan inte lita på polisen.
   Jag tror att Microsoft inte vill såra någon, det är bara ett företag som vill tjäna pengar, är deras förluster något beräknas.
   Varför inte hålla ögat ändå de tydligt vet vem som är upp, som är liccenta och som inte tror kommer att starta en häxjakt, åtminstone inte inom den närmaste framtiden.
   Med fönster med 7 att ladda ner, släppte Microsoft trycket ackumulerats under åren, var en mycket klokt drag.
   Sätta ditt sinne till det, med lite intelligens kan använda en Windows lagligt utan liceenta under långa tidsperioder, har du bara att använda din hjärna lite.

   Golden Rule MB = Ingen partition 100
   Rearm, det kraftigt förlänger försöksperioden.
   Programvara backup före aktivering, återställa före utgången av försöksperioden.
   De är bara några exempel för att undvika att använda piratkopierade Windows platser.
   Men numera de flesta datorer har Windows förinstallerat och liceenta standard.

   • stenig sade han

    Cristi-admin: KIS2011

    Buna.Cum bör förstå denna gyllene regel "Utan MB partition 100"
    Jag såg videotutorialul om hur man vända 100 MB partition men jag förstod inte förrän nu vad cuea exakt vad rau.Ai förklarade att säkerheten är så bra och det är en bra sak och att systemet faktiskt inte era förlorat något med denna partition tvärtom så bra men det kan bli av med denna partition som är oroande att se damer när de kan vara där utan den, det spelar ingen roll för clare.Eu vissa säger att det skulle ha varit mer bra om du sa bröderna är det inte bra att ha något partition som en spion eller något i den stilen och du allt du vet att bli av ea.Dar s handledning som du förstår att det är bra för hennes säkerhet SO men som kan bli det genom en metod som förenar dem som inte vet mycket om datorproblem kan göra dem bli av med den här partitionen som är inte dåligt men jag kan utan min fråga ea.Acum ursäkter och säger att de inte är skadliga, men jag tror att det vore bättre om man i framtiden du tydligt säga att detta är bra och det är inte bra och då vet vi vad vi ska göra.

    • adrian admin sade han

     stenig:
     Buna.Cum bör förstå denna gyllene regel "Utan MB partition 100"
     Jag såg videotutorialul om hur man vända 100 MB partition men jag förstod inte förrän nu vad cuea exakt vad rau.Ai förklarade att säkerheten är så och det är en bra sak som bra och faktiskt förlorat era sistemulnu något med denna partition tvärtom så bra men det kan bli av med denna partition som är oroande att se damer när de kan vara där utan den, det spelar ingen roll för clare.Eu vissa säger att det skulle ha varit mycket bättre som bröder säga om det är bra att ha något partitionen som en spion eller något i den stilen och du gör allt du vet att bli av ea.Dar s handledning som du förstår att det är bra för hennes säkerhet sO men som kan bli det genom en metod som förenar dem som inte vet mycket om datorproblem kan göra dem bli av med den här partitionen som är inte dåligt men jag kan utan ea.Acum att be om ursäkt och säger att de inte skadliga, men jag tror att det vore bättre om man i framtiden du tydligt säga att detta är bra och det är inte bra och då vet vi vad vi ska göra.  

     Jag rekommenderar dig att läsa ALLA kommentarerna från den självstudien samt texten ovanför den självstudien om du vill förstå exakt vad som är med 100 MB-partitionen. Cristi har ingenting att göra med den självstudien, det är känt att du kör tutorials och inte tittar på head-to-tail tutorials. Som bevis är det faktum att du inte vet vem som gör dem, även om vi i början av varje handledning säger "Hej vänner jag är ... ... (alla säger sitt namn) och idag lär vi oss om ..."

 3. Cristi Jag behöver mycket stora du hjälpa mig och jag inte i wordpress header image där hur har du eller om det finns någon plugin jag har en hemsida på hi2 och jag header och såg att någon har huvudet och jag gör allt hi2 jag tittade på galen och jag har inte hittat en lösning plugins var ptr header image, hjälpa mig snälla

 4. Det finns rykten om att ESM (kodnamn Morro) är baserad på Microsoft köpte rumänska antivirusprogram för en tid sedan (om 7 år). Programmet kallades rumänska Antivirus (RAV).
  Jag försökte det och, uppriktigt sagt, det verkade ok, men inte imponerande.

  Min gissning är att det för närvarande de bästa säkerhetslösningarna 2011 BitDefender Total Security och Kaspersky PURE med en svag lutning till BitDefender, som är en rumänsk.

  • Alex Baies sade han

   Andu: Det finns rykten om att ESM (kodnamn Morro) är baserad på Microsoft köpte rumänska antivirusprogram för en tid sedan (om 7 år). Programmet kallades rumänska Antivirus (RAV).
   Jag försökte det och, uppriktigt sagt, det verkade ok, men inte min impresionant.Părerea är att för närvarande de bästa säkerhetslösningarna 2011 BitDefender Total Security och Kaspersky PURE med en svag lutning till BitDefender, eftersom det är en rumänsk produkt.  

   Det finns rykten. Det är ren verklighet.
   Och jag använder och rekommenderar Kaspersky PURE Kaspersky faktiskt någon produkt.

 5. Alex Baies sade han

  Det är ett bra antivirusprogram men var försiktig när du är en användare Avanti internet.
  En användare som går in i inte alltför ta allt skulle klara mycket väl.

  Sammanfattningsvis: MSE är ett bra antivirusprogram för dem som har en mer avancerad kunskap om säkerhet och de som följer vissa regler för sekretess.

  • Francisc sade han

   Alex BaiesDet är ett bra antivirusprogram men var försiktig när du är en användare Avanti internet.
   En användare som går in i inte alltför ta allt skulle klara mycket bine.In slutsats: MSE är ett bra antivirusprogram för dem som har en mer avancerad kunskap om säkerhet och de som följer vissa regler för sekretess.  

   Varför "... men vara mer försiktig när du är en användare på Internet avanti ..."? Bildskärmar "surfa" på nätet har en mycket rik databas (Microsoft är bara inte?).

   • Alex Baies sade han

    Francisc:
    Varför "... men vara mer försiktig när du är en användare på Internet avanti ..."? Bildskärmar "surfa" på nätet har en mycket rik databas (Microsoft är bara inte?).  

    Eftersom det är fortfarande tidigt. Jag är övertygad om att efter 1-2 år kommer att bli ett antivirusprogram som kommer att konkurrera (det gör nu) med de stora antivirusföretag.

    • Francisc sade han

     Alex Baies: Eftersom det är fortfarande tidigt. Jag är övertygad om att efter 1-2 år kommer att bli ett antivirusprogram som kommer att konkurrera (det gör nu) med de stora antivirusföretag.  

     1) MSE är inte startat alls (levereras med en ganska hög slutet erfarenhet);
     2) har en enorm databas baserad på all den information som vi har Microsoft, den enorma, ungefär 80% av OS programvara marknaden (under förutsättning att motstridiga processer med stora tillverkare av säkerhetsprogram);
     30 inte säga att det är utmärkt, men för en fri antivirus (alla negativa) är mycket bra.

 6. Det har alltid roat mig hur vi så enkelt avskaffar ett program eller annat som innehåller många smarta och högutbildade "datavetenskapare" i flera år. Från hur många antivirusämnen jag har testat tycker jag också att detta är välutrustat och tillräckligt för en genomsnittlig och försiktig användare i allmänhet. Det enda stoppet för många - antar jag - som har fönster på sin skit är att de kommer att koda för att använda det av rädsla för förståelse.

 7. Bulgac sade han

  Jag tror att det är en bra antivirus, men inte mycket bun.Un sak jag gillar med honom liknande gränssnitt är mycket lätt och mycket lätt att förstå, även för dem incepatori.Oricum en handledning folositor.Bravo Cristian.

 8. Andrew sade han

  Cristi Jag kan lita på detta virus? Är det säkert?

  • AndrewCristi Jag kan lita på detta virus? Är det säkert?  

   Jag använder en netbook Asus EeePC 1201n systemet rör sig mycket väl, det gjorde jag inte smittad, använder Microsoft Security Essentials som gammal, med korta perioder när jag avinstallerade det att testa andra säkerhetslösningar.
   Det är mitt svar.

 9. sklipy sade han

  de vet vem som har rätt och vem som inte är licensierad;)) i samband med ämnet, fortfarande använda Comodo säkerhet! yo är nöjd med honom.

 10. …det sägs milis… .Men snälla

 11. Jag vill verkligen att infekteras av alla, men väl att virus lever med dessa killar topp

 12. luciangl sade han

  nu leker jag med kis2011 eftersom många människor bad mig installera det. Jag är personligen nervös för kis eftersom det är mycket svårare än MSE som jag inte har haft problem med på många månader. Det är mycket bra av 2 enkla skäl, en som inte gör det du känner att den går och en annan att du gör ditt jobb tyst. hur som helst är det bästa "antivirusprogrammet" en säkerhetskopia av C

 13. iulian62 sade han

  När jag också använde windows gillade jag verkligen det här antivirusprogrammet, bara det var inte så "lätt" som de säger ... Det är bra att jag inte behöver något sådant på Linux 😀

 14. Francisc sade han

  Några iakttagelser om detta virus:
  - begära och verifiera operativsystemlicensen; även om han inte hittar någonting vid installationen identifierar han senare eventuella "oegentligheter" angående systemlicensen (vissa av dem kan stör honom igen);
  - på en dator med 512 MB RAM känns det, det är inte så skonsamt med resurser; "PF-användning" ligger på 320 respektive 420 när andra program är öppna (vissa kanske stör igen);
  - skickar information till Microsoft från datorn (om den installerade programvaran, men också om dess ursprung); den skickar också personlig information (naturligtvis oavsiktligt), men Microsoft "svär" att det inte kommer att använda den (vissa kanske stör igen); detta kan inaktiveras från: Huvudfönster - Inställningar - Microsoft SpyNet - markera alternativet "Jag vill inte associera med SpyNet-nätverket", men jag lägger inte min hand i elden att den inte kommer att skicka den informationen;
  - detekteringen och desinfektionen är mycket bra (så mycket som jag lyckades testa utifrån mina möjligheter respektive enligt resultaten erhållna vid olika professionella tester);
  - reaktionen på infektionen är långsam (den varar i tid), men grundlig, i den meningen att den, när den upptäcker något, fortsätter till eliminering och desinfektion (detta är mycket bra).
  Detta antivirus möta dagens hot. Värt att installera och använda.

 15. Denna handledning är mycket användbar .... Bravo……

 16. kan du berätta för mig med vilket program du spelar in videohandledningarna? Jag hittade mer, men vid 1 minut blir det cirka 300 mb ... vid 10 minuter 2 gb eller mer ...: |

  • TyiBy: Me och berätta vad programmet registrerad med videotutorialele? Jag hittade flera, men så fort 1 300 göra någon av mb ... till 10 2 gb minuter eller mer ...: |  

   Camtasia Studio är bra mellan 13 15 minuters handledning 100mb göra något och att göra 22min 355mb handledning, och jag använder för att göra mina tutorials dem på min blogg postes

 17. Jag upptäckte tidigare i säkerhetslösning, även jag gjorde en tutorial på min blogg om el.sunt nöjd med honom, jag gav upp KIS2011 för honom.

 18. Cristi, du ser att du gjorde ett misstag igen, taggen "gratis amtivirus" korrigeras och du ser att jag också sa något ovan i en kommentar om du vill hjälpa mig med en wordpress-rubrik som inte finns. En bra dag ! 🙂

 19. tack alex, jag vet att jag försöker! men jag hoppas kunna göra dem lika tydliga ...

 20. ceapaev sade han

  Jag gillade både handledning och antivirusul.Una Sammantaget finner jag gränssnittet eleganta.Eu använda Avast bosatt men nu undrar jag om jag får till MSE.Ce rekommenderas?

  • Francisc sade han

   ceapaev: Jag gillade både handledning och antivirusul.Una allt, jag använder Avast bosatt eleganta.Eu pareo gränssnitt, men nu undrar jag om jag får till MSE.Ce rekommenderas?  

   Jag råder dig att stanna på Avast.

 21. Jag litar inte inte för kampen mot piratierie etc. men jag litar inte för inte att det är en bra säkerhetssvit ännu. och jag är inte tacksam för som misslyckades för vissa virus när jag testade. Jag litar inte på och i Microsft för nästan alla sina program monitoreaza att nästan allt du gör på datorn och sekretess är inte vad du gör personligen PC. + Vissa produkter att ta alla förlägenhet

 22. Jag har en fråga varför inte gå trutorialele från dig på min dator? De gick en vecka innan men inte gå. Snälla hjälp mig! laddar att ladda mig och då ser jag en triangel med utropstecken. Snälla hjälp mig!
  Vänligen skicka mig ett mail på adressen ovan.

 23. florin sade han

  Jag hade problem med denna MSE. Med tanke på att min KIS-licens bara går ut nuförtiden sa jag att jag skulle prova MSE, speciellt eftersom windows och alla installerade program är licensierade. Överraskning! Efter installationen, uppdateringen, full skanning utan problem blev min dator galen. Det startar om regelbundet, oavsett om vi arbetar på det eller inte. Som ett resultat avinstallerade jag snabbt det och installerade en Comodo Internet Security, som från den första genomsökningen hittade en vacker Trojan, löste det underbart! Omstarterna har slutat och allt går smidigt. Låt var och en dra slutsatser som han vet hur.

  • adrian admin sade han

   florinJag hade problem med MSE. Med tanke på att dessa dagar bara min licens löper ut vid KIS, sa jag att prova ESM, särskilt som Windows och alla program som är installerade har en licens. Överraskning! Efter installationen, uppdatera fullständig genomsökning smidigt, gick min dator galen. Periodiska omstarter, om vi arbetar på det eller inte. Härav repejor jag avinstallerade det och installerat en Comodo Internet Security, som från den första skanningen hittade jag en fantastisk Trojan att lösa och ... Magic! Återställer upphörde och allt går smidigt. Slutsatser flytta dem var de.  

   Problemet är att du och inte MSE. Om du visste lite engelska skulle du ha sett jämna mellanrum, längst ner till höger, nära klockan, verkar det ikonen för att automatiska uppdateringar och berättar om du har klickat på det som 10 minuter efter PC för att starta till installera uppdateringar för antivirus, och att pop-up meddelar dig så, förutom det faktum att jag föreslår att du spara ditt arbete och gör dig redo för omstart, bar några alternativ annullera uppgiften med 10 minuter timmars 1, 4 timmar eller tills omstarten manualy. Du suger inte vet engelska så galen start att skylla programvaran i stället för att ge hjälplöshet och din inkompetens.

   • florin sade han

    adrian admin:
    Problemet är att du och inte MSE. Om du visste lite engelska skulle du ha sett jämna mellanrum, längst ner till höger, nära klockan, verkar det ikonen för att automatiska uppdateringar och berättar om du har klickat på det som 10 minuter efter PC för att starta till installera uppdateringar för antivirus, och att pop-up meddelar dig så, förutom det faktum att jag föreslår att du spara ditt arbete och gör dig redo för omstart, bar några alternativ annullera uppgiften med 10 minuter timmars 1, 4 timmar eller tills omstarten manualy. Du suger inte vet engelska så galen start att skylla programvaran i stället för att ge hjälplöshet och din inkompetens.  

    Gör du självstudier endast för dem som kan engelska? Du kan skriva detta på webbplatsen eller i handledningen. Jag har inte så stora problem med engelska, inställningen du säger är en av de första jag gjorde och det är inte därför min dator startar om. Du kommenterade inte den trojan jag hittade efter det. Jag påstår mig inte vara en bra person, det är därför jag följer dina handledning och jag uppskattar verkligen det arbete du gör. Om du läser min tidigare kommentar noggrant kommer du att se att jag inte beskyllde någon eller något, jag drog inga slutsatser och jag tycker inte att det är okej att beteckna mig som "hjälplös" eller "inkompetent"; det är därför vi är här, låt oss lära oss.
    Men ... de dåliga att tvätta, en bra tanke nu för semestern och mycket framgång i framtiden.

 24. Hej, jag såg arkiv med Android OS, och det var allt upp till 400 mb. när vi extrahera den, mjukvara, bildbehandlingsprogram, har 2,7 gb. Du kan göra en handledning om den här typen av arkivering. (I detta fall i 2,7 312 GB mb)

  ledsen om jag postat rätt plats.

  tack

 25. Dinache sade han

  Det verkar som förbrukar mer än AviraAntivir gratis. Rätt?

 26. hur mycket liv har detta virus?

 27. S.Radu sade han

  bra handledning. Du kan göra en tutorial om Panda Global Protection och 2011? Jag är också ett antivirusprogram som är värt att försöka: D

  Fortsatta framgångar i vad du gör för att göra ett mycket bra jobb.

 28. Överraskning, är träff bättre än Kaspersky, inte hindra PC och KIS 2011 som äger beslut.

 29. Danutz sade han

  Nea 'Adrian-Admin ... se vad problemet är med MSE, om du fick några pengar från dem och du vill marknadsföra det är vi inte upprörda, men fortfarande utan tvångsannonsering..ok? Jag är varken som att du skryter eller att du gör dig upprörd, men det är inte bra för någonting MSE, det är bättre avast (fri mening mocka) eller AVG (även om AVG har en högre detekteringsfrekvens, men det är gör systemet svårt). Och äntligen en fråga. på hur många datorsystem placerade du MSE-virus och han gjorde det rätta (och med det rätta menar jag att devirusera och reparera minst 15% av de infekterade filerna)?

 30. När jag installerar programvaran vrutt jag kunde inte eftersom jag sa att installationsguiden Security Essential paket Uppdatera inte hitta en chef för filter som krävs för komplett installation instalarea.Pentru fortsätta necesar.Bun ska jag ladda ner paket! Dowload men om vi gjorde det äkta programvara kan upptäcka mig till mig det kraschar?

 31. MrHosth sade han

  Cher är inte så bra, men kommer att behöva

 32. bogdan sade han

  Vilken version av operan?
  plzzz svara snabbt: D

 33. suffarstar7 sade han

  Hej! Jag kan hjälpa mig någon? Tack, jag har vissa PC-virus, är Aktivitetshanteraren blockerad, Microsoft blockerad Kaspersky hemsida blocat.Cred sality.am något jag kan inte uppdatera installeras eftersom dvs.dar kan inte ansluta till Microsoft (blockeras virus) inte vill vinna som jag NCTS för viktiga dokument.

 34. Hell lätt som XP om jag hålla det och vi 1gb RAM dör omedelbart utanför hårddiskenheten, installera antivirusprogram dör Dabei hur öppna Microsoft-program måste se vad jag gör i datorn. Jag vet inte innan du går SP3 och 512MB XP uppdaterar nu att du lägger dem i KB jab som dödar och 1GB RAM. Jag testats på flera datorer och så samma sak av högsta och CPU-användning: endast stanna i 90-100% minskar inte mer efter 10-15 minuter det stoppar honom när de är klara skannas för att se henne jag gör. Daia är den bästa Linux bara är spionerade att försvinna. Testad problem 2 PC: Dell och Fujitsu alla sitter i processorn som väska och antivirusuppdateringar dör tänka 2 8 minuter att öppna IE. Jag vet inte vad de gör.

 35. evelina sade han

  Hur inaktiverar jag microsoft viktigt, det gjorde jag inte ha något

Returlänkar

 1. [...] Kommer att lugna vattnet och situationen kommer att klargöras) med Windows Defender som har ett identiskt gränssnitt med Microsoft Security Essetials och som vi redan har gjort en handledning om. Det har en mycket bra detektering och om du inte stoppar Windows automatiska uppdateringar kommer du att hålla dig uppdaterad [...]

 2. [...] Är faktiskt en mer förenklad version av Microsoft Security Essentials, som vi gjorde en handledning om. Gränssnittet är enkelt, kanske för enkelt för vissa men det är bra, vi behöver inte [...]

Tala Your Mind

*