2 Microsoft Security Essentials, en gratis antivirus, utmärkt för äldre system och därefter - video tutorial

2 Microsoft Security Essentials, en gratis antivirus, utmärkt för äldre system och därefter - video tutorial
5 (5) 100%

Hej vänner, i denna video tutorial kommer jag att presentera en gratis antivirus, är det överraskande effektivt, antivirus produceras av Microsoft och kallas Microsoft Security Essentials 2.
Jag insåg för ett tag sedan 1 handledning versionen av Microsoft Security EssentialsFrån då till nu produkten har vuxit, mognat och fick flera funktioner utöver, det handlar om integration med Internet Explorer, heuristisk analys motor som är baserad på beteende skanning och skanningsläget nätverk.
Nya funktioner är avgörande för en modern antivirus, de kommer att stärka systemets säkerhet apparater Microsoft Security Essentials.
En mycket användbar funktion för dem med äldre system är att avsätta en procentandel av CPU-kraft, scan-funktion, så om du har en svag systemet inte kommer att påverkas timplu scanning.
Microsoft Security Essentials är inte bara en svag antivirussystem, det kan användas på alla system, mycket hög grad av upptäckt och låga larm Falskt positiva är kvaliteter som finns allt mindre fria produkter.
Jag använder denna produkt på en netbook och är mycket nöjd, dessa poster korrekt, har alla typer av bling bling platser, är absolut nödvändigt.
En enkel produkt, jag är säker på att alla, oavsett träningsnivå, kommer att förstå gränssnitt och kontroller på några minuter.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

kommentarer

 1. Dumitrel sade han

  Antivirus verkar vara en mycket enkel att använda och ganska bra. Följande format kan bara förmedla det som vet. Jag ser fram emot att se den slutliga versionen och IE9 är till det och jag vill göra hela mitt system och program som vi kommer att använda det i rumänska totalt för att se hur det är - ett experiment så. Jag har många alternativ i rumänska i alla program som använder dem nu och jag vill göra ett experiment.

  Cristi mycket bra tutorial! Förresten, är du kall? Jag såg dig dra näsan och undrar varför. Och jag är cool för cirka 3 dagar och det gör

  • Dumitrel: Låter som ett virus mycket lätt att använda och ganska bra. Följande format kan bara förmedla det som vet. Jag ser fram emot att se den slutliga versionen och IE9 är till det och jag vill göra hela mitt system och program som vi kommer att använda det i rumänska totalt för att se hur det är - ett experiment så. Jag har många alternativ i rumänska i alla program som använder dem nu och jag vill göra en god handledning experiment.Foarte Cristi! Förresten, är du kall? Jag såg dig dra näsan och undrar varför. Och jag är cool för cirka 3 dagar och det gör :D

   Jag är lite kallt, jag har inget emot näsa mer skit röst är, jag känner mig som min cut (röst), som en man med en kniv skär (röst), jag tror att inte kommer att dö ...

 2. Jag litar inte på detta virus för att jag testade och jag är inte nöjd längre än arbetande människor från Microsft att vara ett bra antivirusprogram är inte bra men ganska bra + ändå jag litar Microsoft men bara om de används inte jag Microsft alternativ till vissa program

  • Dumitrel sade han

   CalinJag litar inte på detta virus för att jag testade och jag är inte nöjd längre än arbetande människor från Microsft att vara ett bra antivirusprogram är inte bra men ganska bra + ändå jag inte litar på Microsofts produkter även folosescdoar om jag Microsft alternativ till vissa program

   Calin på vilket sätt gör du inte är nöjd? Vad antivirus använder du?

  • CalinJag litar inte på detta virus för att jag testatsi'm inte är nöjd längre än arbetande människor från Microsft att vara ett bra antivirusprogram är inte bra men ganska bra + ändå jag inte litar på Microsofts produkter även folosescdoar om vi Microsft programvara alternativ till vissa program

   Jag vet inte varför du inte kan lita på Microsoft, gjorde något till någon?
   Jag antar att det är mer av en sorts vänskap mellan en tjuv och en polis, tjuven kan inte lita på polisen.
   Jag tror att Microsoft inte vill såra någon, det är bara ett företag som vill tjäna pengar, är deras förluster något beräknas.
   Varför inte hålla ögat ändå de tydligt vet vem som är upp, som är liccenta och som inte tror kommer att starta en häxjakt, åtminstone inte inom den närmaste framtiden.
   Med fönster med 7 att ladda ner, släppte Microsoft trycket ackumulerats under åren, var en mycket klokt drag.
   Sätta ditt sinne till det, med lite intelligens kan använda en Windows lagligt utan liceenta under långa tidsperioder, har du bara att använda din hjärna lite.

   Golden Rule MB = Ingen partition 100
   Rearm, det kraftigt förlänger försöksperioden.
   Programvara backup före aktivering, återställa före utgången av försöksperioden.
   De är bara några exempel för att undvika att använda piratkopierade Windows platser.
   Men numera de flesta datorer har Windows förinstallerat och liceenta standard.

   • stenig sade han

    Cristi-admin: KIS2011

    Buna.Cum bör förstå denna gyllene regel "No partition 100 MB"
    Jag såg videotutorialul om hur man vända 100 MB partition men jag förstod inte förrän nu vad cuea exakt vad rau.Ai förklarade att säkerheten är så bra och det är en bra sak och att systemet faktiskt inte era förlorat något med denna partition tvärtom så bra men det kan bli av med denna partition som är oroande att se damer när de kan vara där utan den, det spelar ingen roll för clare.Eu vissa säger att det skulle ha varit mer bra om du sa bröderna är det inte bra att ha något partition som en spion eller något i den stilen och du allt du vet att bli av ea.Dar s handledning som du förstår att det är bra för hennes säkerhet SO men som kan bli det genom en metod som förenar dem som inte vet mycket om datorproblem kan göra dem bli av med den här partitionen som är inte dåligt men jag kan utan min fråga ea.Acum ursäkter och säger att de inte är skadliga, men jag tror att det vore bättre om man i framtiden du tydligt säga att detta är bra och det är inte bra och då vet vi vad vi ska göra.

    • adrian admin sade han

     stenig:
     Buna.Cum bör förstå denna gyllene regel "Utan MB partition 100"
     Jag såg videotutorialul om hur man vända 100 MB partition men jag förstod inte förrän nu vad cuea exakt vad rau.Ai förklarade att säkerheten är så och det är en bra sak som bra och faktiskt förlorat era sistemulnu något med denna partition tvärtom så bra men det kan bli av med denna partition som är oroande att se damer när de kan vara där utan den, det spelar ingen roll för clare.Eu vissa säger att det skulle ha varit mycket bättre som bröder säga om det är bra att ha något partitionen som en spion eller något i den stilen och du gör allt du vet att bli av ea.Dar s handledning som du förstår att det är bra för hennes säkerhet sO men som kan bli det genom en metod som förenar dem som inte vet mycket om datorproblem kan göra dem bli av med den här partitionen som är inte dåligt men jag kan utan ea.Acum att be om ursäkt och säger att de inte skadliga, men jag tror att det vore bättre om man i framtiden du tydligt säga att detta är bra och det är inte bra och då vet vi vad vi ska göra.

     Jag rekommenderar att du läser alla kommentarer från den handledning och handledning text ovan att om du vill förstå exakt vad partitionen 100MB. Cristi har något samband med den handledning, som kallas rullnings tutorials och handledning glöm inte att leda till svans. Beviset är det faktum att de inte vet vem, även om vi i början av varje handledning säga "Hej vänner Jag är ...... (var säga sitt namn) idag lära sig om ..."

 3. Cristi Jag behöver mycket stora du hjälpa mig och jag inte i wordpress header image där hur har du eller om det finns någon plugin jag har en hemsida på hi2 och jag header och såg att någon har huvudet och jag gör allt hi2 jag tittade på galen och jag har inte hittat en lösning plugins var ptr header image, hjälpa mig snälla

 4. Det finns rykten om att ESM (kodnamn Morro) är baserad på Microsoft köpte rumänska antivirusprogram för en tid sedan (om 7 år). Programmet kallades rumänska Antivirus (RAV).
  Jag försökte det och, uppriktigt sagt, det verkade ok, men inte imponerande.

  Min gissning är att det för närvarande de bästa säkerhetslösningarna 2011 BitDefender Total Security och Kaspersky PURE med en svag lutning till BitDefender, som är en rumänsk.

  • Alex Baies sade han

   Andu: Det finns rykten om att ESM (kodnamn Morro) är baserad på Microsoft köpte rumänska antivirusprogram för en tid sedan (om 7 år). Programmet kallades rumänska Antivirus (RAV).
   Jag försökte det och, uppriktigt sagt, det verkade ok, men inte min impresionant.Părerea är att för närvarande de bästa säkerhetslösningarna 2011 BitDefender Total Security och Kaspersky PURE med en svag lutning till BitDefender, eftersom det är en rumänsk produkt.

   Det finns rykten. Det är ren verklighet.
   Och jag använder och rekommenderar Kaspersky PURE Kaspersky faktiskt någon produkt.

 5. Alex Baies sade han

  Det är ett bra antivirusprogram men var försiktig när du är en användare Avanti internet.
  En användare som går in i inte alltför ta allt skulle klara mycket väl.

  Sammanfattningsvis: MSE är ett bra antivirusprogram för dem som har en mer avancerad kunskap om säkerhet och de som följer vissa regler för sekretess.

  • Francisc sade han

   Alex BaiesDet är ett bra antivirusprogram men var försiktig när du är en användare Avanti internet.
   En användare som går in i inte alltför ta allt skulle klara mycket bine.In slutsats: MSE är ett bra antivirusprogram för dem som har en mer avancerad kunskap om säkerhet och de som följer vissa regler för sekretess.

   Varför "... men du är en användare mer försiktig när du Avanti internet ..."? Övervaka "surfa" på nätet har en mycket rik databas (Microsoft är inte det?).

   • Alex Baies sade han

    Francisc:
    Varför "... men vara mer försiktig när du är en användare på Internet avanti ..."? Bildskärmar "surfa" på nätet har en mycket rik databas (Microsoft är bara inte?).

    Eftersom det är fortfarande tidigt. Jag är övertygad om att efter 1-2 år kommer att bli ett antivirusprogram som kommer att konkurrera (det gör nu) med de stora antivirusföretag.

    • Francisc sade han

     Alex Baies: Eftersom det är fortfarande tidigt. Jag är övertygad om att efter 1-2 år kommer att bli ett antivirusprogram som kommer att konkurrera (det gör nu) med de stora antivirusföretag.

     1) MSE är inte startat alls (levereras med en ganska hög slutet erfarenhet);
     2) har en enorm databas baserad på all den information som vi har Microsoft, den enorma, ungefär 80% av OS programvara marknaden (under förutsättning att motstridiga processer med stora tillverkare av säkerhetsprogram);
     30 inte säga att det är utmärkt, men för en fri antivirus (alla negativa) är mycket bra.

 6. Jag har alltid haft hur användarna så lätt upphäva varje program eller annat verk som innehåller möjliga år av "calculatoristi" mycket smart och mycket skolan. Från hur många antivirus testade jag det också verkar mycket väl inredda och tillräckligt för en genomsnittlig användare och allmänt försiktiga. Det enda hindret för fler banuiesc- att Windows Värre är att de kommer att använda den för att koda en rädsla förståeligt.

 7. Bulgac sade han

  Jag tror att det är en bra antivirus, men inte mycket bun.Un sak jag gillar med honom liknande gränssnitt är mycket lätt och mycket lätt att förstå, även för dem incepatori.Oricum en handledning folositor.Bravo Cristian.

 8. Andrew sade han

  Cristi Jag kan lita på detta virus? Är det säkert?

  • AndrewCristi Jag kan lita på detta virus? Är det säkert?

   Jag använder en netbook Asus EeePC 1201n systemet rör sig mycket väl, det gjorde jag inte smittad, använder Microsoft Security Essentials som gammal, med korta perioder när jag avinstallerade det att testa andra säkerhetslösningar.
   Det är mitt svar.

 9. sklipy sade han

  de vet vem som har rätt och vem som inte är licensierad;)) i samband med ämnet, fortfarande använda Comodo säkerhet! yo är nöjd med honom.

 10. ... säger milis... Men be

 11. Jag vill verkligen att infekteras av alla, men väl att virus lever med dessa killar topp

 12. luciangl sade han

  kis2011 nu spela med en massa människor bad mig för mig personligen det instalez.pe nervozeaza kis för mig är det svårare än MSE vi inte haft många problem luni.mse är mycket bra i 2 enkla skäl, en inte du känner för att köra och andra som gör ditt jobb linistit.oricum bästa "antivirus" är en säkerhetskopia av C: s

 13. iulian62 sade han

  Om du använder Windows och jag gillar verkligen den här antivirus bara var inte så "lätt" på hur de säger ... Jag Bane som linux har något som kallas

 14. Francisc sade han

  Några iakttagelser om detta virus:
  - fråga och kontrollera licensiera operativsystemet; även om ingenting hittas under installationen senare identifiera eventuella "oegentligheter" i licenssystemet (någon orsak obehag);
  - PC 512 MB RAM känns inte fullt så försiktigt resurser; "PF Usage" är 320 420 och att andra program öppna (någon orsak obehag);
  - PC skickar Microsoft information (om programvaran installerad och om dess ursprung); skicka och personlig information (förvisso oavsiktligt), men Microsoft "svära" att han kommer att använda (någon orsak obehag); det kan inaktiveras: Huvudfönstret - Inställningar - Microsoft SpyNet - kontrolleras "går jag med i SpyNet nätverk", men inte eld handväska som inte längre kommer att skicka information;
  - Upptäckt och desinfektion är mycket bra (så länge jag kan testa enligt bästa förmåga och respecectiv efter resultat från olika professionella tester);
  - Reaktion på infektion är långsam (tar tid), men grundlig, menande som känner av när något Avyttring och desinfektion (det är bra).
  Detta antivirus möta dagens hot. Värt att installera och använda.

 15. Fuarte denna tutorial hjälp .... Bravo ......

 16. med mig och berätta vad programmet videotutorialele registrerad? Jag hittade flera, men så fort 1 300 göra någon av mb ... till 10 2 gb minuter eller mer ...: |

  • TyiBy: Me och berätta vad programmet registrerad med videotutorialele? Jag hittade flera, men så fort 1 300 göra någon av mb ... till 10 2 gb minuter eller mer ...: |

   Camtasia Studio är bra mellan 13 15 minuters handledning 100mb göra något och att göra 22min 355mb handledning, och jag använder för att göra mina tutorials dem på min blogg postes

 17. Jag upptäckte tidigare i säkerhetslösning, även jag gjorde en tutorial på min blogg om el.sunt nöjd med honom, jag gav upp KIS2011 för honom.

 18. Cristi och se att du har fel tag "fri amtivirus" korrigerar och se att jag sagt något ovanför träffas och kommentera om du vill hjälpa mig med wordpress rubrik som inte existerar. God dag!

 19. tack alex, jag prova det! men jag hoppas att klargöra lafel ...

 20. ceapaev sade han

  Jag gillade både handledning och antivirusul.Una Sammantaget finner jag gränssnittet eleganta.Eu använda Avast bosatt men nu undrar jag om jag får till MSE.Ce rekommenderas?

  • Francisc sade han

   ceapaev: Jag gillade både handledning och antivirusul.Una allt, jag använder Avast bosatt eleganta.Eu pareo gränssnitt, men nu undrar jag om jag får till MSE.Ce rekommenderas?

   Jag råder dig att stanna på Avast.

 21. Jag litar inte inte för kampen mot piratierie etc. men jag litar inte för inte att det är en bra säkerhetssvit ännu. och jag är inte tacksam för som misslyckades för vissa virus när jag testade. Jag litar inte på och i Microsft för nästan alla sina program monitoreaza att nästan allt du gör på datorn och sekretess är inte vad du gör personligen PC. + Vissa produkter att ta alla förlägenhet

 22. Jag har en fråga varför inte gå trutorialele från dig på min dator? De gick en vecka innan men inte gå. Snälla hjälp mig! laddar att ladda mig och då ser jag en triangel med utropstecken. Snälla hjälp mig!
  Vänligen skicka mig ett mail på adressen ovan.

 23. florin sade han

  Jag hade problem med MSE. Med tanke på att dessa dagar bara min licens löper ut vid KIS, sa jag att prova ESM, särskilt som Windows och alla program som är installerade har en licens. Överraskning! Efter installationen, uppdatera fullständig genomsökning smidigt, gick min dator galen. Periodiska omstarter, om vi arbetar på det eller inte. Härav repejor jag avinstallerade det och installerat en Comodo Internet Security, som från den första skanningen hittade jag en fantastisk Trojan att lösa och ... Magic! Återställer upphörde och allt går smidigt. Slutsatser flytta dem var de.

  • adrian admin sade han

   florinJag hade problem med MSE. Med tanke på att dessa dagar bara min licens löper ut vid KIS, sa jag att prova ESM, särskilt som Windows och alla program som är installerade har en licens. Överraskning! Efter installationen, uppdatera fullständig genomsökning smidigt, gick min dator galen. Periodiska omstarter, om vi arbetar på det eller inte. Härav repejor jag avinstallerade det och installerat en Comodo Internet Security, som från den första skanningen hittade jag en fantastisk Trojan att lösa och ... Magic! Återställer upphörde och allt går smidigt. Slutsatser flytta dem var de.

   Problemet är att du och inte MSE. Om du visste lite engelska skulle du ha sett jämna mellanrum, längst ner till höger, nära klockan, verkar det ikonen för att automatiska uppdateringar och berättar om du har klickat på det som 10 minuter efter PC för att starta till installera uppdateringar för antivirus, och att pop-up meddelar dig så, förutom det faktum att jag föreslår att du spara ditt arbete och gör dig redo för omstart, bar några alternativ annullera uppgiften med 10 minuter timmars 1, 4 timmar eller tills omstarten manualy. Du suger inte vet engelska så galen start att skylla programvaran i stället för att ge hjälplöshet och din inkompetens.

   • florin sade han

    adrian admin:
    Problemet är att du och inte MSE. Om du visste lite engelska skulle du ha sett jämna mellanrum, längst ner till höger, nära klockan, verkar det ikonen för att automatiska uppdateringar och berättar om du har klickat på det som 10 minuter efter PC för att starta till installera uppdateringar för antivirus, och att pop-up meddelar dig så, förutom det faktum att jag föreslår att du spara ditt arbete och gör dig redo för omstart, bar några alternativ annullera uppgiften med 10 minuter timmars 1, 4 timmar eller tills omstarten manualy. Du suger inte vet engelska så galen start att skylla programvaran i stället för att ge hjälplöshet och din inkompetens.

    Du gör tutorials bara för dem som känner engelska? Du kan skriva det på webbplatsen eller handledning. Jag har så stora problem med engelska inställning som är bland de första att säga att jag inte att jag starta om datorn. Den trojan som jag hittade efter att du inte säga något. Jag har inte anspråk på att vara en viss förståelse för varför och följ handledning och uppskattar det arbete de gör. Om du läser noggrant min kommentar ovan ser du att jag skylla på någon och allt, drog jag ingen slutsats och verkar inte rätt etikett som "svaga" eller "inkompetent"; November just därför vi är här för att lära sig.
    Men ... att tvätta de dåliga, en bra tanke nu Semester och mer framgång i framtiden.

 24. Hej, jag såg arkiv med Android OS, och det var allt upp till 400 mb. när vi extrahera den, mjukvara, bildbehandlingsprogram, har 2,7 gb. Du kan göra en handledning om den här typen av arkivering. (I detta fall i 2,7 312 GB mb)

  ledsen om jag postat rätt plats.

  tack

 25. Dinache sade han

  Det verkar som förbrukar mer än AviraAntivir gratis. Rätt?

 26. hur mycket liv har detta virus?

 27. S.Radu sade han

  bra handledning. Du kan göra en tutorial om Panda Global Protection och 2011? Jag är också ett antivirusprogram som är värt att försöka: D

  Fortsatta framgångar i vad du gör för att göra ett mycket bra jobb.

 28. Överraskning, är träff bättre än Kaspersky, inte hindra PC och KIS 2011 som äger beslut.

 29. Danutz sade han

  Nea Adrian-Admin ... här är problemet med MSE, om du fick några pengar från henne och vill främja vi inte upprörd, men utan reklam fortata..ok? Jag gör som jag vill skryta eller som jag vill göra dig upprörd, men inte värdelös MSE är bättre avast (fri betydelse glasyr) eller AVG (även om AVG har en träffsäkerhet högre, men saktar systemet). Och efter en fråga. på hur många datorer du sätter MSE äventyras och han gjorde ett bra jobb (och bra menar jag att en backup och fixa minst 15% av infekterade filer)?

 30. När jag installerar programvaran vrutt jag kunde inte eftersom jag sa att installationsguiden Security Essential paket Uppdatera inte hitta en chef för filter som krävs för komplett installation instalarea.Pentru fortsätta necesar.Bun ska jag ladda ner paket! Dowload men om vi gjorde det äkta programvara kan upptäcka mig till mig det kraschar?

 31. MrHosth sade han

  Cher är inte så bra, men kommer att behöva

 32. bogdan sade han

  Vilken version av operan?
  plzzz svara snabbt: D

 33. suffarstar7 sade han

  Hej! Jag kan hjälpa mig någon? Tack, jag har vissa PC-virus, är Aktivitetshanteraren blockerad, Microsoft blockerad Kaspersky hemsida blocat.Cred sality.am något jag kan inte uppdatera installeras eftersom dvs.dar kan inte ansluta till Microsoft (blockeras virus) inte vill vinna som jag NCTS för viktiga dokument.

 34. Hell lätt som XP om jag hålla det och vi 1gb RAM dör omedelbart utanför hårddiskenheten, installera antivirusprogram dör Dabei hur öppna Microsoft-program måste se vad jag gör i datorn. Jag vet inte innan du går SP3 och 512MB XP uppdaterar nu att du lägger dem i KB jab som dödar och 1GB RAM. Jag testats på flera datorer och så samma sak av högsta och CPU-användning: endast stanna i 90-100% minskar inte mer efter 10-15 minuter det stoppar honom när de är klara skannas för att se henne jag gör. Daia är den bästa Linux bara är spionerade att försvinna. Testad problem 2 PC: Dell och Fujitsu alla sitter i processorn som väska och antivirusuppdateringar dör tänka 2 8 minuter att öppna IE. Jag vet inte vad de gör.

 35. evelina sade han

  Hur inaktiverar jag microsoft viktigt, det gjorde jag inte ha något

andra referenser

 1. [...] Kommer att lugna vatten och klargöra situationen) med Windows Defender som har ett gränssnitt identisk med Microsoft Security Essetials och som vi redan har gjort en handledning. Den har en mycket bra upptäckt och om du inte stänger av Windows Automatiska uppdateringar, en dag att stanna i [...]

 2. [...] Det är faktiskt en förenklad version av Microsoft Security Essentials, som vi gjorde en tutorial. Gränssnittet är enkelt, kanske alltför enkelt för en del men det är en bra sak, vi borde inte [...]

utsiktsplats

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.