Bitcoin maskintillverkade / pengar från fjäril Labs

Hej vänner, som jag lovade igår, efter 5 månader av väntan, fick jag pengar att göra enhet Bitcoin Miner 5 GH / s. DMC är en fjäril Labs där gruvarbetarna kan 5-10 GH / s med smärre ändringar, det är svårt att i dag innebär om 2-5 euro per dag, beroende på hur man väljer att gruvarbetare.
Om du är ny på bitcoin, kan du visa dessa tutorials om Bitcoin, där du kommer att ta reda på vad Bitcoin är en btcoin, hur man får en Bitcoin, hur nätverk fungerar, etc, etc.
Bitcoin, tjäna pengar med en datorprestanda
Bästa hårdvara för "utskrift" pengar Bitcoin
Var uppmärksam:
I den första handledning av en Bitcoin värde var cirka USD 12 dörr, en Bitcoin värd i dag om 800-1000 dollar dörr.
Den produkt som jag fick idag togs 5 månader sedan och igår äntligen kom.
kostnader:
Vid tidpunkten för orderläggning, 5 månader sedan, jag betalat USD dörr 350, 220 lei igår jag betalade tull. Så du bör förvänta ytterligare kostnader om du köper arbetsuppgifter gruvmaskin utanför EU.
I termer av prestanda kan jag inte säga något eftersom jag inte sättas i arbete, men vi kommer att hålla dig på det sätt du testa honom / påse för att arbeta.
Väntar på dina frågor och förslag i kommentarfältet.
Om dimma under inspelningen talade under handledning, så i princip säljer du råkar skjuta med en kall kamera till en varm miljö.relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Hej Cristi, jag är också intresserad av en gruvprodukt men jag vill veta i slutändan om du slutligen producerar några bitcoins, kan du göra dem till riktiga pengar eller kan du bara köpa produkter från webbplatser som accepterar denna betalningsmetod? att jag skulle investera 1600 lei i en sådan enhet och lämna den där i uttaget i 365 dagar och efter att jag skördat frukten ...

  • adrian Gudus sade han

   Du kan omvandla dem till riktiga pengar (RON, EUR USD), eller så kan du köpa produkter med dem.

  • Madalina sade han

   Efter ett år du inte återhämta sig ens hälften av investeringen.
   Och dessa siffror ovan är inte sant. Du kan ta ut högst $ 3 dagligen med den här bilen, och i det ögonblicket, om jag öka svårigheten kommer att bli ännu mindre.
   Om du ger en enkel sökning på google kommer du att se att Bitcoin mining är inte längre lönsamt för ASIC under $ 5.000

 2. Peter gabureanu sade han

  Cristi har nu 5gh hur den nya maskinen producerar cirka 1.31 förvärvade dollar och tror inte att det är inte värt att inte värt Adik

 3. Peter gabureanu sade han

  1.31 dollar och jag glömde att nämna dollar per månad och 39.77

 4. octavian sade han

  Med kan erhållas denna produkt och litecoin?

  • adrian Gudus sade han

   Ingen art är avsedd för Bitcoin
   Bitcoin programvara bygger på algoritmer SHA-256 medan litecoin använder en annan krypteringsalgoritm som kallas Scrypt

 5. Ja verkligen göra 1,50 $ per dag. Men det finns andra SSH har lite svårt och kan tjäna pengar.

 6. Du skjuter ut ur dina tutorials ångande lins?

 7. cristi r sade han

  Du bör ge handledning om andra sätt att tjäna pengar:
  bild-försäljning, design, teman, på Envato platser ..
  -site platser PTC (betalt för att klicka) hänförliga till vinsten om du är registrerad på flera platser och du och hänvisningar
  -Och det finns andra sätt att tjäna pengar på nätet

 8. Grattis, Cristi!

  Jag hoppas åtminstone att återställa finansiell investering, och om du kan göra och vinst med denna enhet, så mycket bättre!
  Tack för att du dela med oss ​​detta experiment.

  Jag önskar, Cristian Adrian, att ha en nyårs hälsa, lycka och glädje, personliga och yrkesmässiga prestationer, materiellt välstånd, harmoni i familjen, alla goda tankar för dig!
  Stort tack till projektet Videotutorial och vi har haft det finnas många år från nu!

 9. marius sade han

  Cristi metod kan du berätta hur du har betalat på webbplatsen buterflylabs

 10. Segrare sade han

  Hej allihopa! ? ”Om jag tar en bitcoin-maskin, hur går jag vidare ???” I BItminter Client har jag nu 60 av dessa rutor och deras antal ökar vad menar de och vad är de egentligen ??? hur länge ska jag ha en bitcoin ??? Snälla hjälp mig!!!!!!!!!

  • adrian Gudus sade han

   Du har redan svar på alla dessa frågor i kommentarfältet till de andra självstudierna som redan gjorts om BitCoin. I texten ovanför självstudien har du en direktlänk till de två självstudierna om detta ämne. I slutet av den sista kommentaren från dessa självstudier har du knappen "Äldre kommentarer", som om du klickar kommer du till de äldre kommentarerna från den självstudien och så att du kan gå igenom dem alla.

 11. Min åsikt om bitcoinbrytning ... kan vara rätt eller fel.
  Oktober 15 handlade om svårigheten att uppgifter 189.000.000 och samlade en bearbetningskraft värd cirka 111 THPS. (Jag menar bitminter.com). Tja, i dag nådde 1.180.000.000 svåra uppgifter och samlade en bearbetningskraft på 460 THPS. Så i ungefär 2 svårigheter och en halv månad har ökat 6 gånger.
  Jag skapade ett stavningskonto, lät bitminterklienten arbeta i cirka 3 timmar medan jag tittade på några filmer. Efter att "vinsten" visades, gick jag till avsnittet "skift" och där kunde jag se denna historia.

  Slutsats ... här finns en ond cirkel som jag inte alls gillar. Ju fler människor köper mer och mer kraftfull processutrustning, desto svårare blir uppgifterna och desto svårare är det att få pengarna med samma processorkraft. När allt kommer omkring är det normalt att detta händer över tiden. Problemet är att kraven på bearbetning växer i mycket, mycket snabb takt. Om svårigheten har ökat sex gånger på mindre än tre månader, i ytterligare 3 månader, hur mycket kommer svårighetsgraden att nå? Kanske kommer det blygsamma bitcoin att öka i värde, men det verkar fortfarande inte värt det.

  Det tog ungefär 6 månader från beställningstidpunkten tills leveransen av denna 5000 mhps-enhet. Men ... Som jag sa tidigare, på mindre än tre månader, har svårighetsgraden ökat sex gånger. Det återstår att se vilken vinst du kommer att göra med det. Du kommer antagligen inte att gå ut i skada, men du kommer inte att vinna mycket på det heller. Om ett annat år från och med nu, då bearbetningskraven ökar, kommer du förmodligen inte ha något att göra med den enheten. Du måste antagligen riskera en mycket större summa för att köpa en annan mycket kraftfullare bearbetningsenhet.

  Jag hoppas att det inte är upprörd, kanske har jag fel, men saker verkar ganska tydliga. Till sist…

  Gott Nytt År Team videotutorial.ro, hälsa och lycka.

 12. Tja, titta på historien Bitcoin dollar citat, denna gång var ett stort uppsving i 130 ..de dollar på en Bitcoin, anlände till 1200, sedan föll snabbt till 600 dollar, och nu finns det en 800 uppåtgående trend i dollar. Jag är inte den stora ekonom, men de är för stora variationer i en mycket kort tid. Det återstår att se vad framtiden bär. Denna valuta är extremt oförutsägbar och inte gillar.

 13. Hej, samlade jag mig ett par Bitcoin. Hur tar jag bort i lei eller euro samt så jag är inte bra?

 14. Vet du vad jag tycker är nyfiken? Får det faktum att Bitcoin Wallet som presenteras av dig i de äldre handledningarna blir förvirrad men inte återställs? Titta, jag har en säkerhetskopia i min plånbok och jag vet inte hur jag ska återställa den backup-puteten. Kan du hjälpa mig på något sätt? med vänliga hälsningar

  • adrian Gudus sade han

   Mycket enkelt, wallet.dat fil som du gjorde säkerhetskopian lägger tillbaka till Bitcoin Wallet skapats för din användning.
   Bitcoin plånbok stänga appen gå sedan till mappen:
   Om du har XP - C: \ Documents and Settings \ YourName \ Application Data \ Bitcoin \ wallet.dat
   Om du har Windows 7 - C: \ Users \ YourName \ AppData \ Roaming \ wallet.dat
   Ta bort den befintliga "wallet.dat" -filen där och ersätt den med den du säkerhetskopierade

 15. octavian sade han

  Hej Cristi när det kommer handledning om denna Butterfly Labs-enhet, jag skulle vilja veta vilken programvara och plånbok du använder och hur du ställer in allt detta ...?

 16. George sade han

  Salut!
  Du gjorde något till honom?
  Det är enkelt att installera?
  Jag såg att en BTC 730USD!
  Jag tror någonstans 1.50 USD / dag
  47USD / månad
  Är du lycklig?

 17. octavian sade han

  Du fortsätter att fråga Cristi om han tjänade pengar eller inte, det är klart jag tror för alla ... Cristi köpte den här gruvarbetaren för att göra några handledning för att informera oss och lära sig nya saker ...

 18. David sade han

  hello Cristi
  Jag ser fram emot handledning om detta gruvarbetare när du sa att du gjorde beställningen.
  Det äntligen scula.ar är intressant om du tar en handledning med detta gruvarbetare och arbetet med Android (som ni sa i handledningen ovan)
  Jag är också intresserad av att beställa något, men jag slog banken i fungerande skick fjäril, därför minst $ 550 Så kan inte befalla en enhet.
  Hur gör du ?????
  Grattis till hela teamet Videotutorial pt.ca göra.

 19. marius sade han

  Cristi metod kan du berätta hur du har betalat på webbplatsen buterflylabs hur du betalar som jag gör jag vill köpa ghasuri i sin retiaua

 20. matsal sade han

  Om du inte har märkt dessa människor firar och som bara inte dina anställda. Dessutom tar det flera dagar för att testa / set / etc. Ha tålamod bröder!

 21. marius sade han

  OK tillplattad flaska

 22. Hej. Jag vill fråga dig om dessa bitcoins också. När allt kommer omkring, vad gör du med bordsmor? Samlar du in dem också? Kan du byta dem mot riktiga pengar (jag har inte sett något liknande), du kan köpa (Jag har inte sett webbplatser som accepterar en sådan sak). Sammanfattningsvis, att spendera 1400 ~ 1500 lei på den enheten, för att hålla den igång i 30 dagar (jag misstänker kontinuerligt) att välja $ 60? tog minst $ 2 / dag * 30 dagar. Jag skulle vara tacksam om du skulle ta mig till ljuset. Tack och ett gott nytt år!

 23. Bonelly sade han

  ta dag nu när du såg att lite kan dracovenia fick en av 300gh värd?

 24. Sebastian sade han

  Hälsningar! Jag är intresserad av att ta en maskin från det för att tjäna dollar, jag väntar på att se vilka resultat du får med 5gh / s ... Jag är nyfiken på om den gör sitt jobb :)

 25. Anton sade han

  Hej, vänligen Cristi lamurestema och mig med något. Om du bokar en .com-domän, kan vem som helst reservera samma domännamn med .net, .com, .info ect. ?

 26. Anton sade han

  Tack! I detta fall väljer en .com eller .net domän, så att vi inte kommer att gynnas av reservation liv .com domäner (D var den enda stora fördelen Com).
  Multumec igen för den hastighet med vilken du svarade mig.

 27. Andrew sade han

  Jag tittade på flera tutorials om detta ämne, men jag INTEL några saker:
  1) Du kan få precis gruv Bitcoins? Jag menar att detta mynt har utvecklats speciellt för betalning Mineira?
  2) Hur många Bitcoins får mer för 1Mh till exempel.
  3) Vilka är de resurser jag "säljer" för?

  • Du menar att du inte förstår någonting.
   1. Du kan få bitcoin genom att bryta eller köpa bitcoin med RON, USD, EUR, etc. (valutaväxling). Andra exempel, du kan tillhandahålla en tjänst och begära betalning i bitcoin, du kan få donationer etc. För alla dessa saker behöver du en elektronisk plånbok ... det finns flera, ditt val är ditt.

   2. Med 1 MH / s får du absolut ingenting. Med mitt grafikkort till exempel som är en nvidia gt 630 som kan göra cirka 20,5 MH / s kan jag tjäna cirka 60 pengar per månad, under en leu. Här inkluderade jag inte elkostnaden ... slutsatsen ... är minus. Även om du hade en nvidia gtx 660 eller en gtx 700, som skulle producera 100-150 MH / s, skulle du fortfarande komma ut med mycket minus. Du kan bara tjäna pengar med speciella gruvutrustning (asic). Men här är en dold sak ... Uppgifternas svårigheter har börjat öka extremt extremt de senaste 3 månaderna och trenden verkar bibehållas ... därför får du mindre och mindre vinst för varje dag som går. Ju mer de andra gruvarbetarna köper fler och fler högpresterande enheter, desto större är uppgifternas svårighet. Det finns en balanstrend här, ju högre den totala processorkraften, desto mindre får du betalt. Annars skulle många bitcoins skapas på mycket kort tid, och reglerna för denna virtuella valuta tillåter inte detta. Det är sant att värdet på bitcoin också har ökat mycket de senaste 3 månaderna, men å andra sidan har det också stora fluktuationer. Den ökade från cirka 100 och några dollar på bitcoin och nådde till och med 1200 ... varefter den minskade på ungefär en vecka till 600 dollar, sedan till 800 och något. Vem hade tur och började bryta 2010 eller köpa bitcoins ... var väldigt lycklig. Först var 1 bitcoin cirka 12 dollar. Hur det kommer att bli i framtiden har jag ingen aning om ... kanske det kommer att öka till $ 13, kanske det kommer att minska till $ 2000 ... vad som än är möjligt. (det finns några webbplatser som byter bitcoins till dollar eller euro, du kan använda ett PayPal-konto för detta)

   3. Resurserna, bearbetningskraften som du gör tillgängliga används för att validera transaktioner mellan personer som gör transaktioner med bitcoins. Den totala bearbetningskraften är "banken" som gör transaktioner med pengar (bitcoins), och för dessa tjänster får varje "tjänsteman" sina "provisioner". Transaktioner valideras baserat på algoritmer (hashes). "Mining" är beräkningen av dessa haschar och garanterar att inga fler transaktioner kan göras med samma summa pengar (bedrägeri)

 28. du inte att bryta Bitcoin med aparatu som senast visades oo ombord på PCI Express från buterfly kallas Monarch men det är över 2000 dollar tills de kommer till dig om du beställer det Iara öka svårigheten, är det bäst att passera mynt alternativ finns gott och några av dem undergräver lätt och göra hundratusentals och du kan ange platserna för handel och göra beställningar för köp och sälj och tjäna mer så, att mynta nya alternativ med en kamera 2gh i två veckor jag gjorde över 100 tusen mynt i de senare sålde jag dem för normal minind 0,8 Bitcoin och Bitcoin gör ingen 0,2 även, så lösningen alternativa valutor, är inte stabil dezavantaju och kan försvinna från marknaden

 29. inteligent_ideea sade han

  Han föreslår någon med en 60 GH / s Single ASIC BFL fjäril Labs som Bitcoin Miner kan ta bort en månad (ca). 700-800 värt att investera £?

 30. Julian sade han

  Jag låg bror slå 10 000 eller 20 000 Ron
  renteaza?
  det är frågan
  en del av det kommer att vara för dig om du lära mig vad jag ska göra
  vänta svarade post

  • Avram Mihai sade han

   Hej Julian. Jag är en del av en grupp människor i en månad (i 1 januari) lansera en cryptomoneda. Om du är intresserad av att veta mer skicka ett meddelande mig.
   En vacker dag

   • Avram Mihai sade han

    SPECIFIKATIONER
    X15 algoritm
    Block igen varje minut 2
    80 belöning mynt per block
    Det totala beloppet 2 miljarder mynt

    omedelbar betalning
    Utan elkostnader
    Hårdvara utan kostnad
    inga underhållskostnader
    24 / 7 gratis support
    LANSERING:
    Månad 1, 5 dagar, timmar 15, 40 minuter och sekunder tills 20 gruv startar.

 31. Viorel sade han

  Där BTC kan ändra valuta i vilken valuta som helst, och kan dra kortet?
  En sajt på nätet känner någon?

 32. George sade han

  Jag 13 MHS)))) i 2736462828 år kommer att köpa mig ett hus till Bitcoin
  Jag vet inte vad jag ska säga!
  Jag undrar om det finns människor som verkligen gör pengar på det och jag menar inte de som uppfann Bitcoin!
  och alla n förstod jag till slut som beräknar min CPU? beräknar transaktioner, online betalningar, men betalningar på nätet? betalningar vem?
  av en slump fick jag veta att NASA har en app som du laddar ner och ge dem tillåtelse att använda processorn för beräkningar vet inte vad! de bara be om pengar att hämta ansökan))))) och inte vinna något)))))

Returlänkar

 1. […] Komplett från plånbok till gruvprogramvara och poolinställningar. Förra gången jag presenterade dig den enhet som beställdes från Butterfly Labs, kommer jag idag att visa dig hur du gör bitcoin med den här enheten baserat på två ASIC-marker. Överraskning [...]

Tala Your Mind

*