Bitcoin maskintillverkade / pengar från fjäril Labs

Hej vänner, som jag lovade igår, efter 5 månader av väntan, fick jag pengar att göra enhet Bitcoin Miner 5 GH / s. DMC är en fjäril Labs där gruvarbetarna kan 5-10 GH / s med smärre ändringar, det är svårt att i dag innebär om 2-5 euro per dag, beroende på hur man väljer att gruvarbetare.
Om du är ny på bitcoin, kan du visa dessa tutorials om Bitcoin, där du kommer att ta reda på vad Bitcoin är en btcoin, hur man får en Bitcoin, hur nätverk fungerar, etc, etc.
Bitcoin, tjäna pengar med en datorprestanda
Bästa hårdvara för "utskrift" pengar Bitcoin
Var uppmärksam:
I den första handledning av en Bitcoin värde var cirka USD 12 dörr, en Bitcoin värd i dag om 800-1000 dollar dörr.
Den produkt som jag fick idag togs 5 månader sedan och igår äntligen kom.
kostnader:
Vid tidpunkten för orderläggning, 5 månader sedan, jag betalat USD dörr 350, 220 lei igår jag betalade tull. Så du bör förvänta ytterligare kostnader om du köper arbetsuppgifter gruvmaskin utanför EU.
I termer av prestanda kan jag inte säga något eftersom jag inte sättas i arbete, men vi kommer att hålla dig på det sätt du testa honom / påse för att arbeta.
Väntar på dina frågor och förslag i kommentarfältet.
Om dimma under inspelningen talade under handledning, så i princip säljer du råkar skjuta med en kall kamera till en varm miljö.relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Cristi Hej, jag är intresserad av en produkt av gruvdrift mig men jag vill veta och så småningom får du producera något Bitcoin, kan hon bli riktiga pengar eller bara du kan köpa produkter från webbplatser som accepterar denna betalningsmetod? att jag skulle investera 1600 lei i en sådan anordning och lämna honom där och inkopplad 365 dagar efter hans skördar frukterna ...

  • adrian Gudus sade han

   Du kan omvandla dem till riktiga pengar (RON, EUR USD), eller så kan du köpa produkter med dem.

  • Madalina sade han

   Efter ett år du inte återhämta sig ens hälften av investeringen.
   Och dessa siffror ovan är inte sant. Du kan ta ut högst $ 3 dagligen med den här bilen, och i det ögonblicket, om jag öka svårigheten kommer att bli ännu mindre.
   Om du ger en enkel sökning på google kommer du att se att Bitcoin mining är inte längre lönsamt för ASIC under $ 5.000

 2. Peter gabureanu sade han

  Cristi har nu 5gh hur den nya maskinen producerar cirka 1.31 förvärvade dollar och tror inte att det är inte värt att inte värt Adik

 3. Peter gabureanu sade han

  1.31 dollar och jag glömde att nämna dollar per månad och 39.77

 4. octavian sade han

  Med kan erhållas denna produkt och litecoin?

  • adrian Gudus sade han

   Ingen art är avsedd för Bitcoin
   Bitcoin programvara bygger på algoritmer SHA-256 medan litecoin använder en annan krypteringsalgoritm som kallas Scrypt

 5. Ja verkligen göra 1,50 $ per dag. Men det finns andra SSH har lite svårt och kan tjäna pengar.

 6. Du skjuter ut ur dina tutorials ångande lins?

 7. cristi r sade han

  Du bör ge handledning om andra sätt att tjäna pengar:
  bild-försäljning, design, teman, på Envato platser ..
  -site platser PTC (betalt för att klicka) hänförliga till vinsten om du är registrerad på flera platser och du och hänvisningar
  -Och det finns andra sätt att tjäna pengar på nätet

 8. Grattis, Cristi!

  Jag hoppas åtminstone att återställa finansiell investering, och om du kan göra och vinst med denna enhet, så mycket bättre!
  Tack för att du dela med oss ​​detta experiment.

  Jag önskar, Cristian Adrian, att ha en nyårs hälsa, lycka och glädje, personliga och yrkesmässiga prestationer, materiellt välstånd, harmoni i familjen, alla goda tankar för dig!
  Stort tack till projektet Videotutorial och vi har haft det finnas många år från nu!

 9. marius sade han

  Cristi metod kan du berätta hur du har betalat på webbplatsen buterflylabs

 10. Segrare sade han

  Hej alla! .Jag är en nybörjare och jag har en hel del frågor som jag svarade på bitcoin..De exempel "Hur de Bitcoin och hur få dem att leva i din plånbok ???" Hur kan jag ändra Bitcoin i US-dollar eller annars ? "Om jag får en maskintillverkade som Bitcoin göra härnäst ???" i BItminter klient vi nu 60 torg och deras antal ökar hos dem betecknar de och vad är de ??? intredevar Hur länge kommer jag att ha en Bitcoin ??? Hjälp mig snälla !!!!!!!!!

  • adrian Gudus sade han

   Har du redan ett svar på alla dessa frågor i kommentarfältet redan gjort andra tutorials om Bitcoin. I texten ovan handledning länka dig direkt till 2 tutorials om detta ämne. Vid slutet av den sista kommentaren från de tutorials av "" äldre kommentarer "som om du klickar du blir äldre kommentarer på handledningen så att du kan få det och gå igenom det hela.

 11. Min åsikt om Bitcoin mining ... kanske det är rätt eller fel.
  Oktober 15 handlade om svårigheten att uppgifter 189.000.000 och samlade en bearbetningskraft värd cirka 111 THPS. (Jag menar bitminter.com). Tja, i dag nådde 1.180.000.000 svåra uppgifter och samlade en bearbetningskraft på 460 THPS. Så i ungefär 2 svårigheter och en halv månad har ökat 6 gånger.
  Jag gjorde ett konto skitsnack, jag låter kunden bitminter att arbeta för cirka 3 timmar medan jag såg några filmer. När jag visade "vinst" gick jag under "skift" och det jag kunde se denna historia.

  Slutsatsen ... .Här är en ond cirkel som jag inte gillar alls. De andra köper behandlingsutrustning blir mer effektiv, kommer svårigheten att uppgifterna ökar och pengarna som erhållits allt svårare med samma processorkraft. Slutligen är det normalt att ske i tid. Problemet är att de krav på behandling växer i en mycket rask takt. Om inga 3 månader, ökade svårigheten 6 gånger, det fortfarande över 3 månader om hur du når svårighetsgrad? Kanske modenda Bitcoin kommer att öka i värde, men ändå ... inte värt det dock.

  Det tog ungefär 6 månader från tidpunkten för beställning till leverans enheten 5000 MHPS. Bara ... .Efter Som jag sa tidigare, inga 3 månader, svårighetsgraden har ökat 6 gånger. Det återstår att se vad resultatet kommer att ta bort honom. Förmodligen förlusten inte kommer att försvinna, men inte en stor sak att vinna med honom. Under ett år från nu, takten att behandla krav växa, förmodligen inte kommer att göra någonting längre med den enheten. Förmodligen du behöva riskera en mycket högre belopp för inköp av en annan behandlingsanordning mer kraftfull.

  Jag hoppas att det är brottet, kan göra misstag, men det verkar helt klart. Slutligen ...

  Gott Nytt År Team videotutorial.ro, hälsa och lycka.

 12. Tja, titta på historien Bitcoin dollar citat, denna gång var ett stort uppsving i 130 ..de dollar på en Bitcoin, anlände till 1200, sedan föll snabbt till 600 dollar, och nu finns det en 800 uppåtgående trend i dollar. Jag är inte den stora ekonom, men de är för stora variationer i en mycket kort tid. Det återstår att se vad framtiden bär. Denna valuta är extremt oförutsägbar och inte gillar.

 13. Hej, samlade jag mig ett par Bitcoin. Hur tar jag bort i lei eller euro samt så jag är inte bra?

 14. Du vet vad som verkar mig nyfiken? Bitcoin Wallet som du presenteras i tutorials äldre det har obtinune av Bacup men inte för att återställa? Jag ser plånbok och en backup visste inte hur man återställa säkerhetskopian ge det ... kan du hjälpa mig på något sätt? alla de bästa

  • adrian Gudus sade han

   Mycket enkelt, wallet.dat fil som du gjorde säkerhetskopian lägger tillbaka till Bitcoin Wallet skapats för din användning.
   Bitcoin plånbok stänga appen gå sedan till mappen:
   Om du XP - C: \ Documents and Settings \ NumeleUseruluiTau \ Application Data \ Bitcoin \ wallet.dat
   Om du 7 Windows - C: \ Users \ NumeleUseruluiTau \ AppData \ Roaming \ wallet.dat
   Ta bort filen "wallet.dat" finns där och ersätta den med en som du har stött

 15. octavian sade han

  Hej Cristi när enheten kommer att vara handledning om fjäril Labs, jag vill veta vilka program du använder och hur du ställer in din plånbok och allt detta ...?

 16. George sade han

  Salut!
  Du gjorde något till honom?
  Det är enkelt att installera?
  Jag såg att en BTC 730USD!
  Jag tror någonstans 1.50 USD / dag
  47USD / månad
  Är du lycklig?

 17. octavian sade han

  Vad frågar du Cristi pengar om han gjorde eller inte, jag tror att det är klart för alla ... Cristi köpte detta gruvarbetare att göra några tutorials för att informera oss och lära sig nya saker ....

 18. David sade han

  hello Cristi
  Jag ser fram emot handledning om detta gruvarbetare när du sa att du gjorde beställningen.
  Det äntligen scula.ar är intressant om du tar en handledning med detta gruvarbetare och arbetet med Android (som ni sa i handledningen ovan)
  Jag är också intresserad av att beställa något, men jag slog banken i fungerande skick fjäril, därför minst $ 550 Så kan inte befalla en enhet.
  Hur gör du ?????
  Grattis till hela teamet Videotutorial pt.ca göra.

 19. marius sade han

  Cristi metod kan du berätta hur du har betalat på webbplatsen buterflylabs hur du betalar som jag gör jag vill köpa ghasuri i sin retiaua

 20. matsal sade han

  Om du inte har märkt dessa människor firar och som bara inte dina anställda. Dessutom tar det flera dagar för att testa / set / etc. Ha tålamod bröder!

 21. marius sade han

  OK tillplattad flaska

 22. Salut.Vreau att fråga mig om Bitcoin-ii astia.Pana efter mamma Masi göra med dem? ... Och samla dem? Du kan ändra dem i riktiga pengar (jag har inte sett det), kan du köpa med de (inte har sett webbplatser som accepterar det)? avslutningsvis att ge 1400-1500 lei enhet ala, för att hålla honom gå 30 dagar (kontinuerligt antar) så jag väljer att 60 $? ... jag 2 tog en minst $ / dag * 30zile.Ti skulle vara tacksam om mig och ta mig från lumina.Multumsc och ett gott nytt år!

 23. Bonelly sade han

  ta dag nu när du såg att lite kan dracovenia fick en av 300gh värd?

 24. Sebastian sade han

  hälsningar! Jag var intresserad och jag tar en maskin som görs i dollar, vänta och se vad resultat får man med 5gh / s ... är nyfiken om det gör jobbet :)

 25. Anton sade han

  Hej, vänligen Cristi lamurestema och mig med något. Om du bokar en .com-domän, kan vem som helst reservera samma domännamn med .net, .com, .info ect. ?

 26. Anton sade han

  Tack! I detta fall väljer en .com eller .net domän, så att vi inte kommer att gynnas av reservation liv .com domäner (D var den enda stora fördelen Com).
  Multumec igen för den hastighet med vilken du svarade mig.

 27. Andrew sade han

  Jag tittade på flera tutorials om detta ämne, men jag INTEL några saker:
  1) Du kan få precis gruv Bitcoins? Jag menar att detta mynt har utvecklats speciellt för betalning Mineira?
  2) Hur många Bitcoins får mer för 1Mh till exempel.
  3) Varför använda resurser som jag "sälja"

  • Du menar att du inte förstår någonting.
   1. Bitcoin kan få genom att köpa Bitcoin brytning eller använda RON, USD, EUR, etc. (utländsk valuta). Andra exempel kan tillhandahålla en tjänst och kräver betalning i Bitcoin kan ta emot donationer etc. För allt detta behöver du en elektronisk plånbok ... det finns många, valet är ditt.

   2. Med 1 MH / s inte får något. Med mitt grafikkort till exempel är en nvidia gt 630 20,5 kan göra om MH / s kan tjäna om 60 pengar per månad, som ett lejon. Här har vi inte tagit med kostnaden för el ... ... att ta reda på rött. Även om du har ett NVIDIA GTX GTX 660 eller 700, 100-150 som skulle göra MH / s du fortfarande komma ut med mycket mindre. Du kan få en vinst endast med särskild gruv (ASIC). Men här är en hemlig sak ... svåra uppgifter började växa enormt under de senaste extremt 3 månaderna, och trenden ser ut att fortsätta ... så varje dag man får allt mindre vinst. De andra gruvarbetare köper sina enheter allt effektivare, uppgifter och svårigheten ökar. Det är en stadig trend här, eftersom den totala processorkraft ökar, du får betalt mindre. Annars skulle skapa många Bitcoin i en mycket kort sikt, och regler som inte tillåter denna virtuella mynt. Det är sant att värdet på valutan Bitcoin har skjutit i höjden under de senaste 3 månaderna, men å andra sidan har stora svängningar. Den steg från cirka 100 och något dollar per Bitcoin och även nått 1200 ... sjönk sedan i ungefär en vecka dollarn 600, 800 och sedan vidare till något. Som hade tur och grep tag i 2010 eller köpa Bitcoin mining ... stor hade tur. Vid första 1 Bitcoin var ca 12..13 dollar. Hur kommer framtiden, har jag ingen aning om ... kanske 2000 ökar dollarn kan falla till 200 dollar ... allt är möjligt. (Det finns några platser som Bitcoin utbyte i dollar eller euro, du kan använda för detta för ett PayPal-konto)

   3. Resurser, processorkraft du sätter enheten använder för att validera transaktioner genom personer som transaktioner med Bitcoin. Total processorkraft är "Bank" göra penningtransaktioner (Bitcoin) för dessa tjänster, varje "officiella" får sin "avgift". Transaktioner valideras baserat på algoritmer (hash). "Mining" är beräkna dessa hashar och ser till att du inte kan göra fler affärer med samma summa pengar (bedrägeri)

 28. du inte att bryta Bitcoin med aparatu som senast visades oo ombord på PCI Express från buterfly kallas Monarch men det är över 2000 dollar tills de kommer till dig om du beställer det Iara öka svårigheten, är det bäst att passera mynt alternativ finns gott och några av dem undergräver lätt och göra hundratusentals och du kan ange platserna för handel och göra beställningar för köp och sälj och tjäna mer så, att mynta nya alternativ med en kamera 2gh i två veckor jag gjorde över 100 tusen mynt i de senare sålde jag dem för normal minind 0,8 Bitcoin och Bitcoin gör ingen 0,2 även, så lösningen alternativa valutor, är inte stabil dezavantaju och kan försvinna från marknaden

 29. inteligent_ideea sade han

  Han föreslår någon med en 60 GH / s Single ASIC BFL fjäril Labs som Bitcoin Miner kan ta bort en månad (ca). 700-800 värt att investera £?

 30. Julian sade han

  Jag låg bror slå 10 000 eller 20 000 Ron
  renteaza?
  det är frågan
  en del av det kommer att vara för dig om du lära mig vad jag ska göra
  vänta svarade post

  • Avram Mihai sade han

   Hej Julian. Jag är en del av en grupp människor i en månad (i 1 januari) lansera en cryptomoneda. Om du är intresserad av att veta mer skicka ett meddelande mig.
   En vacker dag

   • Avram Mihai sade han

    SPECIFIKATIONER
    X15 algoritm
    Block igen varje minut 2
    80 belöning mynt per block
    Det totala beloppet 2 miljarder mynt

    omedelbar betalning
    Utan elkostnader
    Hårdvara utan kostnad
    inga underhållskostnader
    24 / 7 gratis support
    LANSERING:
    Månad 1, 5 dagar, timmar 15, 40 minuter och sekunder tills 20 gruv startar.

 31. Viorel sade han

  Där BTC kan ändra valuta i vilken valuta som helst, och kan dra kortet?
  En sajt på nätet känner någon?

 32. George sade han

  Jag 13 MHS)))) i 2736462828 år kommer att köpa mig ett hus till Bitcoin
  Jag vet inte vad jag ska säga!
  Jag undrar om det finns människor som verkligen gör pengar på det och jag menar inte de som uppfann Bitcoin!
  och alla n förstod jag till slut som beräknar min CPU? beräknar transaktioner, online betalningar, men betalningar på nätet? betalningar vem?
  av en slump fick jag veta att NASA har en app som du laddar ner och ge dem tillåtelse att använda processorn för beräkningar vet inte vad! de bara be om pengar att hämta ansökan))))) och inte vinna något)))))

Returlänkar

 1. [...] Full plånbok mining programvara och inställningar till poolen. Förra gången jag introducerade enheten beställas från fjäril Labs, idag ska jag visa dig hur man gör Bitcoin med denna enhet baserad på två chips ASIC. Överraskning [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.