LoudTalks, Android-program som förvandlar din telefon till en sändtagarstation - videohandledning

Hej vänner, idag vänder vi telefonen i en Walky talky (en radiostation mottagning) i några minuter, det program som vi använder kallas Loudtalks och är tillgänglig för gratis på Android Market.
Applikationsloudtalks hjälpa oss tala till ägarna av Android, är detta en typ ansökan PTT (push to talk) i USA finns det sådana tjänster som tillhandahålls av leverantörer av mobiltelefonen, vissa telefoner (Nokia, Motorola) har även knappar dedikerad PTT. Naturligtvis Loudtalks inte är relaterade till tjänster som erbjuds av leverantörer, är det en programvara som fungerar på principen om klient-server-klient för att köra Loudtalks måste ha Internet-anslutning (Wi-Fi, 3g, kant), testade jag alla anslutningstyper, även på kanten går felfritt.
Applikationsloudtalks go telefoner: Android, Windows Mobile, Blackberry och även Windows, har jag presenterade i handledning app för Android.
Jag hoppas att ni uppskattar Loudtalks, i en multi påminner min barndom som, för mer information titta på videon tutorial.
Om du inte redan har en smartphone, spår den här guiden.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru

 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Adrian är inte tutorials? Jag har aldrig sett en handledning gammal rätt jag saknar honom höra.

 2. Jag 4 stationer Motorola Talkabout T5532 (så skriver på det). Jag gav nästan prata med vänner på en hel Zii och förde mig tillbaka till en plats i deras hem stöd belastning. Vi har inte ANDROID :))

 3. Alexander996 sade han

  Cristi Treba bra !!!!!!!!!!!
  Vilken telefon har du egna tutorials menar vad telefon?

 4. psaddict sade han

  Programmet använder internet? Eller använder någon telefon chip? Om hennes andra val, på vilket avstånd måste vara två telefoner?

  • Cosmin sade han

   psaddict: Att köra Loudtalks måste ha Internet-anslutning (Wi-Fi, 3g, kant)

   "För att köra LoudTalks måste vi ha en internetanslutning (wi-fi, 3g, edge)"

 5. TurocK sade han

  @psaddict: om det har "funktionen" av eko och kan testa hur det låter vad vb .... är inte uppenbart? Naturligtvis via internet

 6. pc204060 sade han

  Intressant tillämpning är nyfiken på att se vilket avstånd det fungerar, jag antar att om du behöver internet-anslutning, fungerar överallt i världen där det finns en internetuppkoppling?

 7. Cristi nu har jag min telefon htc wwildfire men jag är säker på att jag inte gå det här programmet S !!! Något annat jag vill fråga om bag ROM Manager och välja nedladdning rom och väska på cyanogen sätt 7 i själva verket han säger att han stöder 6.1 och automatiskt installerar Android 2.3 eller vara knepigt att det rot och då eller om påsen sak med super 2.3.6 inte vet fryoy som går på, pepparkakor, homeyoynem kille, och säger att om jag sätter på Dalvik cache torka säga vad menar du vad jag bort denna funktion från telefonen?

 8. booooringgggggg här guiden

 9. LucianGL sade han

  Mycket PLATTA rekommendera Skype, låter mycket bättre, plus det och vede.Skype var och spetsen.

  • pc204060 sade han

   LucianGL:
   Mycket PLATTA rekommendera Skype, låter mycket bättre, plus det och vede.Skype var och spetsen.

   Skypes en sändande och mottagande station är en annan

   • TurocK sade han

    i själva verket är det en imitation av en radiostation. Den använder hela internet och kan jämföras med skype (så länge du måste redovisa. På en riktig radiostation får du konto:) ... offf offf offf)

    pc204060Praktisk. Ingenting är användbar för dig om du inte erbjuda något utöver andra

 10. Kalis sade han

  Sall, hjälp mig CNV och min var god, knuffade jag nyligen fortfarande 1 GB RAM datorn, men KND gå till Egenskaper, visar mig 2gb ramma 1 (användbar), nämner k har fönster 7 ultimat, varför endast en användbar ?

  • Kalis:
   Sall, hjälp mig CNV och min var god, knuffade jag nyligen fortfarande 1 GB RAM datorn, men KND gå till Egenskaper, visar mig 2gb ramma 1 (användbar), nämner k har fönster 7 ultimat, varför endast en användbar ?

   prova detta -produkt Jump- startknappen klicka i rutan SCRi köra msconfig OK på fliken boot på Avancerade alternativ och avmarkera maximalt minne
   Klicka OK, Aplaya Klicka Klicka på OK framgång !!!

 11. Calin sade han

  Må de människor som inte har testat dc android mobil applikation som jag har ingen stor 888 k så att du kan testa det innan du frågar Addicted användningsområden och inte för lata eller ge användning. och vad conteza vad gjorde tutorialu telefon? Jag säger att det inte spelar någon roll

 12. Android-program sade han

  Från vad jag vet Walky Talky stationer inte fungerar på stora avstånd, och ärligt talat tycker jag att det mer användbar Skype, som inte ser vad det ger förutom Skype.

  • AdrianGudus sade han

   Android-program:
   Från vad jag vet Walky Talky stationer inte fungerar på stora avstånd, och ärligt talat tycker jag att det mer användbar Skype, som inte ser vad det ger förutom Skype.

   Det är ett alternativ Kära användare! Helt enkelt ett alternativ! Alternativ är alltid välkomna och användbar. Ingenting är användbar för dig om du inte erbjuda något utöver det andra? Om det skulle vara Skype alternativ att de inte skulle strofoca att förnya och implementera nya funktioner eftersom som inte skulle konkurrera med dem. Hej, vad pratar vi om?

 13. applikationen är bra och rolig ... och ja, använd nätet

 14. Michael Bacila sade han

  Allt gott och väl, men walkie talkie ...... behöver du än netto baterie.Depinde ansökan Talkie walkie inte! Och ja Skype bäst.

  • Michael Bacila:
   Allt gott och väl, men walkie talkie ...... behöver du än netto baterie.Depinde ansökan Talkie walkie inte! Och ja Skype bäst.

   Du måste förstå att Skype är något annat, inte Loudtalks konkurrens ip typ taltjänsten.
   LoudTalks är ett enkelt och effektivt program / service, tänk på fördelarna, du kan prata med 100 personer samtidigt, om du är chef och vill utnyttja medarbetarna LoudTalks är jättebra, liksom om du vill prata med hela gänget på en gång.
   Det är annorlunda, det är Loudtalks

 15. TzyTzy sade han

  Jag skulle också vilja google plus en inbjudan om [e-postskyddad]
  mullt ms.

 16. AdrianGudus sade han

  Innan du kommentera, tänka och sätta bra balans! Läs texten ovan handledning och se till att du förstår programmet! Skye kan inte göra konferensen mer än 5-10 användare på en gång!

 17. ASUS-sel sade han

  Hej, känner du någon metod där om min ström slocknar och jag inte är hemma vill jag att min dator ska starta så snart den har ström, självklart vad jag vill ställa in för att starta det program jag vill ha för ett rum på "auto connect" och kolla återställningsförhandsgranskningsfunktionen i mappalternativet ... vinna inloggning, finns det ett program som gör det här eller om jag inte vet hur man lägger det i viloläge och sedan startar det ensamt, eller så måste jag använda en sådan UPS i mer än 5-10 minuter och även t.ex. när strömmen inte fungerade på en dag och eftersom de bara varar 1 minuter är det lika med noll. Vad tycker du är bättre ett program som jag inte tror att det finns något sådant eller UPS?

 18. dan popa sade han

  Jag kan gå i canalu som använder auto-stationer och lyssna när du pratar?

  • dan popa:
   Jag kan gå i canalu som använder auto-stationer och lyssna när du pratar?

   HA HA HA vad? säker på kommer bara att kopiera en DLL från Yahoo !!!

 19. snälla berätta för mig hur man tar bort en kanal från LoudTalks ... Jag lade till en kanal och jag kan inte se hur den kan raderas

  • AdrianGudus sade han

   nik:
   säg vilken väg att ta bort en kanal från Loudtalks ... jag lagt till en Kanalerna kan inte se hur det kan tas bort

   Mycket enkelt, länge hålla ned den kanal du vill gå ut och ha 3 alternativ: Samtal, Koppla chanel, Radera kontakt.
   Hur denna plats inställningar (genvägsmeny) som kan hitta honom i många tillämpningar för funktioner som inte har integrationen i programmenyer eller menyknappen.

 20. Milenium996 sade han

  Utmärkt handledning, men du kan presentera hur du Skimble operativsystem till Windows Mobile-telefon 6.5 ku Android?

 21. Cristi är bättre att ta nu och jag en Samsung Nexus S eller vänta kan tyckas som lam ses på EMAG och mia gillade hur den rör sig Angry Birds på det säger jag var på PC och system mia gillade flyttar 10 gånger liksom Wildfire fick luras av detta, att jag inte skulle ge pengar, men jag är rädd för sin sätta android 2.3 var bra om du hade ni detta mål och göra en tutorial hur man gör en uppdatering anpassade med 2.3 så och rootarea att bara ge pengar så galet. Vad sägs om att göra en tutorial värde eller hur rooteaza och hur man sätter en android 2.3?

  • ASUS:
   Cristi är bättre att ta nu och jag en Samsung Nexus S eller vänta kan tyckas som lam ses på EMAG och mia gillade hur den rör sig Angry Birds på det säger jag var på PC och system mia gillade flyttar 10 gånger liksom Wildfire fick luras av detta, att jag inte skulle ge pengar, men jag är rädd för sin sätta android 2.3 var bra om du hade ni detta mål och göra en tutorial hur man gör en uppdatering anpassade med 2.3 så och rootarea att bara ge pengar så galet. Vad sägs om att göra en tutorial värde eller hur rooteaza och hur man sätter en android 2.3?

   Även om du sätter på en pepparkaka Wildfire Jag tror inte att du vinner vem vet vad hastigheten.
   Wildfire är en trevlig telefon men är ganska svag, är mer lämpade för damer eller flickor, gör de inte alltför många saker på en smartphone (jag hoppas att du inte hoppa i huvudet flickor).
   Om du vill byta smartphone, rekommenderar jag dig att få en dubbel kärna med stor skärm (över 3.8 ″ diagonalt och över 800 × 480 upplösning), fler och mer sofistikerade spel och applikationer kommer att visas, det är bra du tar skydd.
   Vi män vill ha starka saker, nya, högpresterande, stora, vi är som barn som vill ha många leksaker. Vi blir aldrig trötta på prylar och tillverkarna känner vår svaghet ... bandits!

 22. Tja vad sägs om inte vänta smartphone Jag vill ta min en av vintern December kan visas annat än vad jag rekommenderar men vara lika bra som en producent? Jag älskar det spelet med arga fåglar och kan inte spela ge refrsh spelet om 5 gånger för att fånga knep hur man dödar grisar Gitarr, Gitarr eller bindestreck, Craa, Craa nivå misslyckades, så jag vill ha en bra en med den senaste system android och öppna snabbt. Per EMAG Crangasi lam sett och rör sig bra Nexus S, men det är för dyrt och jag vill rekommendera en bra och jag har inga problem i spel. Mia sade till demukt Adrian Lam frågade om någon bra mia Wildfire och sade upplösning men vi tror att spel damm

 23. Costel sade han

  Dan Popa sätta en intrebare.ar vara riktigt coolt om vi skulle ha en plats att komma in i CB radiokanaler

Returlänkar

 1. [...] Vi kan bygga ett Wi-Fi-nätverk med flera åtkomstpunkter och en central router (för en enda DHCP-server). Detta nätverk kan skalas så mycket som vi vill. Det kan också vara ett slags nätverk med snabb montering / demontering, som kan genomföras vid naturkatastrofer, som alla i området kan ansluta till och kan kommunicera med varandra och med myndigheterna. Om du brinner för den här typen av gerillakommunikationsmetoder, rekommenderar jag också handledningen med Push To Talk, en slags Walkie Talkie över internet. [...]

Tala Your Mind

*