Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Alina Cojocaru sade han

  mycket användbar handledning :)
  varje gång jag ville komma på andra kontot jag var tvungen att logga ut ... men nu ....
  Tack för handledningen

  • Adrian sade han

   Alina Cojocaru: Mycket användbart handledning :)
   varje gång jag ville komma på andra kontot jag var tvungen att logga ut ... men nu ....
   Tack för handledningen  

   Pappa måste tacka Google för denna möjlighet eftersom han har gjort detta möjligt, var han den som genomfört den här funktionen om du inte har någon e-posttjänst för tillfället !! Jag bara tog och presenteras framför dina uppdateringar, eller snarare nyhet som införs genom densamma.

 2. Jag skulle vilja veta var jag kan få markören

 3. PrivateMC sade han

  Vem ska jag kontakta för att göra mig en kort handledning eller vill prenumerera på spelet handledning, hur gör jag måste göra detta? Jag väntar på ett svar i din gräns.

  • PrivateMC sade han

   Jag har ett problem just nu mycket innerverad sa vo spår: För några dagar sedan gjorde jag mig en webbplats med gratis hosting från företaget HI2.ro så sist jag gjorde de svarar de, men jag gjorde Webben i nämnda tema bla bla och jag ville ha mig en plats för mig att ställa mig några tutorials som gjorts av mig så jag gjorde med longtail att göra och jag men när du lägger den heroglifele dessa koder (kod ) jag gjorde vad Kristus har gjort i 4 multimedia handledning bla bla du veta var och när du ska lägga bra tutorial jag postat sågs, så jag satte 1.Tutorial om fönster och under och på wordpress video tutorial jag postat en annan fortfarande första inlägget handledning och när den första skriv 2. Ccleaner video tutorial om vad du kan se något innerveras tutorials grenslar varandra förblev 1. Tutorial Despres Despres handledning fönster och sätta CCleaner och grenslar en altul.Intrebare Hur lägger jag fler tutorials som jag misströstar incalecatul sak om du inte tar mig till dig och jag sa att jag var klar och jag tar en plats med tutorials och stor ost som kom mia inte förvänta ett svar i e.Deci vänligen begränsa mycket hjälp mig !!!

   • vanessa sade han

    PrivateMC: Jag har ett problem just nu mycket innerverad sa vo spår: För några dagar sedan gjorde jag mig en webbplats med gratis hosting från företaget HI2.ro så sist jag gjorde de svarar de, men jag gjorde plats jag sa CPC tema bla bla och jag ville ha mig en gruva webbplats för att ställa mig några tutorials som gjorts av mig så jag gjorde med longtail att göra och jag kommer att lägga dem med heroglifele men när dessa koder ( kod) jag gjorde vad Kristus har gjort i 4 multimedia handledning bla bla du veta var och när du ska lägga bra tutorial jag postat sågs, så jag satte 1.Tutorial om fönster och under och på wordpress video tutorial jag postat en annan ytterligare under första handledning och när jag lägga den första skriv 2. Ccleaner video tutorial om vad du kan se något innerveras tutorials grenslar varandra förblev 1. Despreswindows handledning och handledning Despres sattes CCleaner och grenslar en altul.Intrebare Hur lägger jag fler tutorials som jag misströstar incalecatul sak om du inte tar mig till dig och jag sa att jag var klar och jag tar en plats med handledning och mia inte ut stora ost i denna e.Deci förväntar ett svar vänligen begränsa mycket hjälp mig !!!  

    ........................................................................
    Även av dig eftersom du chatta utan att sätta i minnet även om jag hjälpa dig med ett villkor nuförtiden mer, (Mer blygsamhet och sunt förnuft).
    Att reglera din dina videoklipp som grenslar alla wordpress du måste få bort Plugin (Stream Video Player).Detta Metoden är enkel och problemfri. Titta vilken version av wordpress du menar 2.9.2 och så vidare och kontrollera om den är kompatibel med din version av wordpress ... mitt i skriftlig hitta Kompatibilitet .klicka här ... Unzipp och kopiera den wordpress \ wp-content \ plugins .. (uppackade mappen)
    Gå in på ditt konto och aktivera wordpress plugin ...klicka här... .Här Är producenten av denna plugin sida
    Från och med nu ska jag låta dig upptäcka vad du behöver göra ... det enda villkoret för att läsa allt du har gett mig, gå av sidan där plugin ... Beskrivning, installation, skärmdump, etc.
    Varning !!! fångster du tar måste slutar i flv.demo.flv... Eller plugin känner inte igen din film ... .Rabdare och uppmärksamhet eftersom jag såg att du är ytligt lätt ... Bafata !!!
    PS. Om du inte förstår engelska kommer att ha problem med denna plugin.

 4. cristi04 sade han

  mycket hjälpsamma och jag blev av med ett problem och hur mycket Alex ms Altu mer vacker som du inte tror Shatila ge ala sade Adrian tema tapeter som inte ger dig CATA.

 5. Claudiu sade han

  adi Jag har också ett problem jag tog muspekaren, jag satte den och jag ser fortfarande markören ingen varje gång jag startar om systemet och jag måste fortfarande gå till start> kontrollpanelen> musen och ge ok efter att den har ställts tillbaka. tack

  • vanessa sade han

   Claudiu: adi Jag har också ett problem jag tog muspekaren jag satte den och jag ser fortfarande markören ingen varje gång jag startar om systemet och jag måste fortfarande gå till start> kontrollpanelen> musen och ge ok efter att den har ställts tillbaka. tack  
   .........................
   Titta här…klicka här... Glöm inte att trycka på första gången tillämpas och sedan OK ?

 6. Claudiu sade han

  Jag glömmer hela tiden sedan ok när jag set Aply ge något!

 7. Ovidiu sade han

  Hej! Jag köpte mig en dator ungefär hälften av minskningen var an.Calculatorul och jag är inte så bra på datorer, men eftersom jag är ganska förtjust i datorspel och dator som är ganska svag och jag skulle vilja att han inlocuiesc.Am hittat en bra dator EMAG.RO yttrande mea.Pun länken och du berätta för mig om det är bra eller inte bra nu.Daca du ge mig andra linkuri.Pretul att 25 miljon!

  http://www.emag.ro/desktop_pc/sistem-desktop-serioux-action-intel-pentium-dual-core-e6500-293ghz-4gb-500gb-ati-radeon-4650-1gb–pSeriouxAction?ref=vsc_boxpromo

 8. anonym sade han

  Ja c eSEEurope händer när du ser en tutorial i fullskärmsläge är tyst ljud som inte hörs, varför detta händer.

  • Adrian sade han

   anonymJa c eSEEurope untutorial se vad som händer när i fullskärmsläge är tyst ljud som inte hörs, varför detta händer.  

   Spelare, högerklicka på videon och välj Inställningar och i det lilla fönstret som visas avmarkerar rutan "Aktivera hårdvaruacceleration" för att starta webbläsaren så ja, berätta om du gör det efter att ha gjort den här inställningen ...

   • Gepeto sade han

    Adrian:
    Spelare, högerklicka på videon och välj Inställningar och i det lilla fönstret som visas avmarkerar rutan "Aktivera hårdvaruacceleration" för att starta webbläsaren så ja, berätta om du gör det efter att ha gjort den här inställningen ...  

    Försök som Adrian säger att kombinationen går som jag gjorde samma sak

 9. sebyy sade han

  Ett bra program eller plugin för automatisk fyllning för arbete vet?

  • Adrian sade han

   sebyyEtt bra program eller plugin för automatisk fyllning för arbete vet?  

   Högerklicka på den ruta som du vill göra Autofyll och välj Infoga och välj sedan Redigera personal. Opera stöder inte vem vet vad tillägg som Firefox eller Google Chrome ... Jag vet inte att ni alla älskar opera, Opera Unite utom jag inte något om honom. Det har några tillägg som du räkna på fingrarna och jag onservat som om de är få, om några gå sitta ...

   • sebyy sade han

    Adrian:
    Högerklicka på den ruta som du vill göra Autofyll och välj Infoga och välj sedan Redigera personal. Opera stöder inte vem vet vad tillägg som Firefox eller Google Chrome ... Jag vet inte att ni alla älskar opera, Opera Unite utom jag inte något om honom. Det har några tillägg som du räkna på fingrarna och jag onservat som om de är få, om några gå sitta ...  

    Det är som lök autofilu ala webbläsare stöder inte gå på webbplatsen jag vill, att använda sitt arbete som går uppgiftsskyddsombudet ladda allt snabbt och ja jag vet också har några buggar da na detta är att jag vill hastighet, ting nog tillägg ger namn Trebe inte använda dem nu ja jag såg att en generellt Trebe använda Mozilla add-ons för att ge ala äpple långsammare

    • Adrian sade han

     sebyy:
     Det är som lök autofilu ala webbläsare stöder inte gå på webbplatsen jag vill, att använda sitt arbete som går uppgiftsskyddsombudet ladda allt snabbt och ja jag vet också har några buggar da na detta är att jag vill hastighet, ting nog tillägg ger namn trebenu jag använder da na Trebe jag ser det nu en i allmänt bruk Mozilla tillägg ger ala äpple långsammare  

     Google Chrome är snabbare än Opera!

 10. PrivateMC sade han

  Vanessa, varför sa du det med vad jag gjorde fel mot dig, vad sa jag fel till dig, berätta för mig och du sa till mig så här: "Även om jag idag fortfarande är galen på att chatta för att du inser" ja, varför gjorde jag fel med det du -Jag blev galen, låt oss komma över dessa Tack för att du hjälpte mig. Jag behövde det verkligen tack och jag vet inte vad jag gjorde fel

 11. Grattis tutorials, så många tutorials och jag önskar er hälsa!

 12. skytten sade han

  Logga in på flera Gmail-konton, det vill säga MAXIM adresser 3 !!!!!

 13. Gepeto sade han

  Cristi Jag föreslår en handledning om Camtasia Studio 7 tutorials som du gör är mycket bra och mycket complax och jag vill göra en tutorial ledaren och om Camtasia Studio 7 Pretty please.
  Vem stöder förslaget att lämna en kommentar nedan

  Jag vet inte hur bra detta program jag använder Camtasia Studio aja 7 av dem som ber att göra en handledning om det.
  Tack på förhand.

 14. sylvyzzy sade han

  hur kan inaktivera brandväggen och Windows 7 bitdeffender tack?

 15. costel08_78 sade han

  Intressant tutorial.Despre Linux inte vill göra någon handledning?

 16. Blomma sade han

  Liknande resultat erhålles med redan presentatören GMX eller WebMail Notifier förutom att anläggningen hålls offline i Gmail.Este relevant oro för de nya till Gmail: v.Drag och släpp för atasamante bilder (ännu i Chrome) .Harnicului Sir Adrian Burlugeanu, ett förslag: CCleaner Enhancer.

  • Adrian sade han

   Blomma: Liknande resultat erhålles med redan presentatör GMX eller WebMail Notifier förutom att anläggningen hålls offline i Gmail.Este relevant oro för de nya till Gmail: v.Drag och släpp för atasamante bilder (ännu i Chrome) .Harnicului Sir Adrian Burlugeanu, ett förslag: CCleaner Enhancer.  

   Hej, vi redan har en handledning om CCleaner. Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: CCleaner, tryck enter och du hittar guiden!

 17. darius Beldean sade han

  Jag skulle kunna använda ett sådant byte mellan Google-konton 2, utan att gå och youtube. Eftersom mitt konto torkades bort min huvudsakliga e-post och jag gjorde ett nytt konto på en annan adress. Och varje gång jag går in på youtube konto Jag måste logga ut från mitt konto på huvud Google.

  Om du vet något sätt en lösning på detta som du ge mig några råd. Tack!

 18. I och jag behöver hjälp. Jag använder Opera och den sista installationen (även om jag in Windows på engelska, inklusive plats) jag öppnar sidorna översatta till ungerska, jag är mig fysiskt i Ungern. Jag försökte alla fönster och webbläsarinställningar, det gjorde jag inte ändra på det. Snälla, hjälp med rådgivning. Tack.

 19. George sade han

  adrian hälsning Jag har en fråga varför inte gå och vi logga in på ditt Gmail-konto i taget kommer inte Sall

 20. corina sade han

  hur man gör en e-postadress?

 21. valy76 sade han

  sal..am och problema..de när jag får ett bud och sedan gå att kontrollera mina e-postmeddelanden automatiskt loggas ut från Yahoo Messenger och förbli på nätet på email..cum kan finnas kvar på nätet i Yahoo och jag läste messenegr och skicka samma timp..va tack

 22. Cosmin sade han

  Mycket bra handledning.

 23. cristi sade han

  välkommen
  Så här kopierar du allt från ett Google-konto till ett annat, det vill säga e-post, kalender, kontakter och andra tjänster.
  tack

Returlänkar

 1. [...] Detta inlägg nämndes på Twitter av VIDEOTUTORIAL.RO, Ady. Ady sa: Logga in på flera Gmail-konton med en enda session och en enda webbläsare | Videotutor .. http://bit.ly/bzKtqa #videotutorial [...]

 2. [...] Logga in på flera Gmail-konton med en enda session och en enda webbläsare - tutorial v ... Märkta som: tillägg-eller, google tips och tricks, google-verktyg, mai-stiu, google nyheter, [...]

 3. [...] Foto på Googles söksida, om det virtuella tangentbordet och om den nya modulen som låter dig logga in på flera Google-konton samtidigt. Och här stannar Google inte här genom att införa en annan funktion i sökmotorn. Det är […]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.