Lenovo Miix2 8, 8.1 Windows effekt i en liten väska

Hej vänner, idag är det dags att berätta hur jag känner Lenovo Miix2 8, 8.1 hela Windows tablett från Lenovo.
Miix2 8 är en del av en våg av tabletter som lanserades tillsammans med Microsoft och Intel är de försedda med den fullständiga versionen av Windows 8.1, 2013 Office Bay Trail Intel Atom-processorer och kraftfull (för en liten tablett). Detta format av en tum 8 hitta honom: Asus, Toshiba, Dell, Acer och varje tillverkare Snart sannolikt erbjuda traditionella bärbara datorer.
funktioner:
Intel® Atom ™ processor Z3740 (dual core / 4 trådar, cache 1.33MB 2GHz)
Windows 8.1 32 lite fullt på
1280 800 × pekskärm, IPS-teknik (400 gnetter)
RAM 2GB LPDDR3
EMMC lagring 32-64GB
Bluetooth 4.0
WiFi 802.11 b / g / n
GPS och Glonass ( "GPS" ryska)
stereohögtalare
Rum 5mp tillbaka och möta 2mp
MicroSD-kortplats
3,5 combo ljudutgång (hörlurar och mikrofon)
USB-värd (USB OTG)
Dessa anläggningar kan tyckas tråkigt att många som används för att quad core, som tar upp kontakt med denna tablett som gör att du glömmer om hårdvaruspecifikationer. Allt här flyttar helt enkelt perfekt. Den enda gången jag kände att det var något fel när man trycker för att se hur enheten kan leda till.
Foate stor överraskning när jag såg vad kan göra med videoinnehåll, helt otroligt.
Jag väntade en lång tid för denna översyn eftersom jag ville veta vad familjemedlemmar har använt denna tablett.
Min fru var i allmänhet nöjda med tabletten men den använder i allmänhet endast webbläsare för att surfa och ibland några andra program, men mycket lite.
Min dotter inte vänja sig tabletten även efter en månad eller så användning äkta, var van vid att enkelheten i installation av program på Android och tablett som för henne är det en olägenhet. Tja, när jag installera några spel jag var verkligen glada över hur grafiken kördes och som är flytande park på surfplattan.
Jag har inte talat om rum i översyn eftersom det finns inte mycket att säga, jag gjorde några tester och några pos video för att ge dig en idé, i vilket fall som helst, jag skulle inte rekommendera denna enhet för foton eller video. Om du tar bilder och video ibland är annorlunda, men mer intensiv användning av rummet kan bli frustrerande och irriterande, men på grund av bristande kontroll och dålig bildkvalitet.
Nedan följer några bilder jag försökt att använda tabletten att filma i flera situationer:
OBS, titta på den bästa upplevelsen 1080
Lenovo 1080P videokvalitetstester Miix2 8.
Video Test Lenovo Miix2 8, starkt ljus och skugga
Video Test Lenovo Miix2 8, ljusa färger och detaljer
Video Test Lenovo Miix2 8, automatisk exponering, autofokus och vitbalans
Video Test Lenovo Miix2 8, detaljer och bakgrundsbrus i svagt ljus
Nedan följer några bilder som du kan få en uppfattning om bildkvalitet.
Lenovo Miix2 kamera testbilder 8.
WIN_20140705_154307
WIN_20140705_160848
WIN_20140705_181842
WIN_20140705_181911
WIN_20140705_182541
WIN_20140705_182821
WIN_20140705_183232WIN_20140705_183410
Vem är denna Lenovo tablett Miix2 8:
För dem som arbetar på datorn på jobbet och hemma, kan denna tablett ersätta en bärbar dator, kan det installera Windows-program, särskild programvara (förvaltning, redovisning).
För dem som behöver flash player eller komplexitet Windows x86 processorer och operativsystem "stor" erbjudande.
För entusiaster som vill styra allt i minsta detalj och plattformar som Android eller iOS inte tillåter detta.
Vem är Lenovo tablett Miix2 8:
För dem som vill bara sitta på Youtube och Facebook
För dem som vill ta bilder och video med din surfplatta
Barn som inte vill ha mer än en "marknad" lättanvänt
Min åsikt:
Jag måste säga att jag är förtjust i denna tablett, jag har allt jag behöver på det och vill inte sluta. Kanske inte passar för dig, beror på individen, vi alla har behov, önskemål och våra krav från en enhet. Lenovo Miix2 8 jag tillgodose alla behov när det gäller datorkraft och produktivitet, något jag kan inte säga om en Android tablett.
Lenovo Miix2 8 pris
Do not get me fel, jag gillar och Android tabletter, precis som jag vill något annat, för multimedia konsumtion, för enkelhet i användning för kart
Vad tror du? Jag förväntar mig att rutan med åsikter och frågor om denna tablett och därefter.relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. brasov sade han

  Gå igenom Exceeelent med mindre glapp, (glömde att bladet visar tablettstorlekar, upplösningar, etc.) eller auzito jag inte, annars presenterade. mycket väl. När det gäller tabletten från vad vi såg extra drag, varför jag inte tycker om det är vad som presenteras också. e tryck hemknappen som är irriterande. Och på programmet. en fråga som. Jag gillade inte. Loggning ansikts de från Microsoft har implementato bättre att inte göra mycket dåligt, är säkerheten noll i min mening. steg kan jag ta en bild och skicka den till kameran och har låst upp tabletten ..e dålig ...... och fortfarande något. windows.nu är ett system skulle kräva en programvaruunderhåll TuneUp Utilities som jag antar att du förblir Fiser rest orice.altceva Uninstall eller tider som skulle förvärra operativsystemet ... defrangmentarea register ,. Flash-minne, som görs vanligen på en stationär eller bärbar dator du gjort något om att gå på en tablett med Windows.?

  • En specifikation i texten som följer handledningen.
   Vi har några tester video och bilder alla i text.
   Ansiktsigenkänning är inte från Microsoft, är en funktion enbart Lenovo, som vi hittar i andra liknande tabletter från andra tillverkare. Denna ansiktsigenkänning kan inaktiveras, lyckligtvis jag fann det mycket användbart och väl utformade.

 2. FaqyaK sade han

  Jag är förvånad över den makt det ger hårdvaran tabletten, Intel har arbetat mycket på Bay Trail-plattform och det visar.
  Jag tror inte att någon tänkte 2-3 år nu när vi har en fullständig Windows tablett så tunn och lätt.

 3. rares sade han

  Eftersom du frågade parearea från vår synvinkel är det mycket bra handledning
  1 För mig är det inte bra att sitta på en skärm så liten, jag föredrar 15,6 minimum för komplexa uppgifter
  2 är imponerad av sin makt särskilt videoinnehåll, ser bra ut, hur lång tid att ladda?
  3 foton och skjuter ut mycket väl med tanke på att det är en tablett, det finns situationer när du måste Areti något med en bild eller video av 30 sekunder gör mycket bra, är ansikts upplåsning fungerar mycket bra
  4 Jag föredrar en operativsystem med öppen källkod, Ubuntu eller Android
  Lenovo Yoga Pro 2 verkar vara en mycket bra koncept, se youtube "Jakten: Lenovo IdeaPad Yoga (Directors Cut)"

 4. tjurfäktning sade han

  Att äga en tablett med samma tekniska egenskaper, nämligen Toshiba Encore med wt-8 och 2 quad Intel Atom-tablet ram.Este gb naturligtvis exceptionellt värde till dess pris, gå spel som Fifa 2012-2013 detalj miljöer, NFS Carbon, pro street , undercover, Medal of Honor, Call of duty, allvarlig Sam 3, bärbara datorer 2.Viitorul Mafia är allvarligt hotad av dessa små bestii.Este en liten bärbar dator, ställde jag tangentbordet och musen och gå wirelles betong. Dessa utmärkt spel med 2 GB RAM och atomen men med i3 eller i5 och 4gb av ram.O rekommenderar till alla

 5. Valeriu Voicu sade han

  välkommen
  Du har en sida annons i telefonen från AliExpress.
  Om du någonsin har beställt det något vänligen spunetimi Simi som om något längre betalar transporten, GES tullar, moms.?

  • Jag har aldrig köpt från Ali ... Jag kunde säga säkert vad som gäller, vad avgifter. I princip bör vara samma sak oavsett avsändare, Asien moms och vissa tullavgifter beror på mängden.

 6. Dacian sade han

  Vad händer över tid med tabletten, jag menar registret och annat avfall som är Windows-specifik? kan lösa dessa problem? eller kan återgå till fabriksinställningarna utan att förlora data som musik, bilder, spel, till exempel?

  • Lådorna kan alltid återgå till fabriken som finns på alla enheter med Windows 8 eller 8.1
   I en månad eller så av användning har jag inte märkt någon tyngd i systemet, i synnerhet som permanenta sprang tre användarkonton när som helst i bakgrunden.
   8.1 Windows hanterar mycket väl "mess" som ackumuleras över tiden.

 7. Segrare sade han

  Salut.Ma väska och jag diskuterade, den amerikanska regeringen inte använder lenova varumärke eftersom de tror att det är inte säkert ptr.ei.

 8. Emil sade han

  Grattis till din recension, jag har en fråga, som sett i den här skärmen tablett Nexus jämfört 7 (2012)? Tack!

 9. ABC sade han

  Du kan installera ett annat operativsystem på denna tablett?

 10. Hej, mycket trevlig handledning .. Jag ... Jag tog en tablett Toshiba Encore som har videoutgång och pris till Emag 799 super Ron, annars bara ...

  • Grattis är några tabletter som kommer med ett oslagbart pris-prestanda-förhållande. Nexus kan bara 7 är på denna nivå, bra vila tabletter skattas.

  • G0WHr! 7 sade han

   Ron 799 / Var har du fått detta pris?
   Varning! Z3740D processorn är något svagare än Z3740

 11. Alexx sade han

  IPAD med Air 4G E NR.1

  • Daniel sade han

   Alex, du måste förstå att tabletter med Windows 8 eller 8.1, är något annat. De kan köras på alla program du kör på din bärbara dator eller PC. Du kan inte jämföra en tablett som har ett OS avsedd för mobil (iPad eller Android tablett) med en Windows. Om Apple drar ut en MacOS tablett då kan vi jämföra, men tills dess det är en lång väg, och du lägger utan att veta vad det är.

 12. Costelina sade han

  min åsikt är att bärbara datorer inte kommer att ersättas med tabletter
  Microsoft är en bra start som de lyckades framgångsrikt anpassa sina fönster på mobil bravo!
  Jag skulle föredra ett konvertibelt tablett än en tutorial eftersom jag såg det och jag gillade det väldigt mycket
  men passionerade det smarta platser och mer tablett med Windows 8 eller 8.1 gjorde intryck
  bra och öppnade nya horisonter (vem vet vad mirakel kommer att inträffa i framtiden
  tacka Cristi
  Adrian den gör?

  • Alex sade han

   Jag hoppas att Adrian var inte arg på mig, men det svarar bättre plats. Åtminstone tror jag. Idag är hans födelsedag och vid detta tillfälle att önska honom födelsedagen, god hälsa och som många tutorials. :))

 13. Calin sade han

  Jag har en fråga, nämligen: Vad tycker du om detta tabletahttp://www.cel.ro/tablete/tableta-samsung-galaxy-tab-3-8.0-t310-16gb-android-4.2-black.-l/ ? Det är bättre än den som presenteras i handledningen? Vad rekommenderar ni tablett eller kristall eller av Adrian lei pris 800 850?

 14. Calin sade han

  Jag har en fråga, nämligen: Vad tycker du om detta tablett http://www.cel.ro/tablete/tableta-samsung-galaxy-tab-3-8.0-t310-16gb-android-4.2-black.-l/ ? Det är bättre än den som presenteras i handledningen? Vad rekommenderar ni tablett eller kristall eller av Adrian lei pris 800 850? SCZ för dubbel post men jag har separerat i den första länken.

 15. flo13 sade han

  Hej, ledsen att publicera / fråga här. Jag har ett problem med utorent börjar fullgöra mina datorn startas. Jag såg många sak har hänt, men jag har inte hittat en mer konkret lösning. Vänligen om du kan ajutatima med råd. tack på förhand

  • Alex sade han

   Ge mer information. Vilket operativsystem har du? konfiguration dator när du köpte när du senast rensade dammet. Kanske för mycket värme börjar släppa och därför startar. Har du försökt med en annan torrent-klient kan Utorrent är att skylla. Kan inte hantera väl med datorn.

   • flo13 sade han

    PC har 2 år 7 ultimata licensierade använder Windows, inte damm inte ta hand om honom med stora, rena. har en trippel-core processor grafikkort är gt GHz 3,20 620 3 DDR NVIDIA. Jag försökte andra versioner av utorent gammal för att använda endast utorent många år och jag hade inga problem på en gång. uppvärmning tror inte det är så jag spelar spel för oss på den (lägre upplösning) och gå långt och hårt utan att skannas probleme.iar Jag köpte Norton plus en spion program och vi hittade nimmic fel. bara en dag efter lång användning utorent omstarter. Nu återstår dock för att försöka hämta en annan klient, men ville förbli trogen utorent. Efter att ha provat en annan att komma tillbaka för att se om detta. kan jag rekommendera att prova. tack för svar

    • Mycket troligt att du redan vet, har uTorrent PC omstart inställningar beroende på datatrafik osv, kolla ICIC le'ai utelämnas. För det andra, jag har en föraning om att du startar från en hårdvaruproblem om du bor och du non-stop torrents dig och du klandra dem
     @Cristi ... Men vad förlorar plats hela natten för att skicka en tid här?

 16. mihai sade han

  hello Cristi
  Se till att knappen Microsoft fungerar mycket bra inte bara berörde kort precis som du gör i presentationen men har hållit en nära andra och jag känner att tabletten vibrerar mindre.
  I andra nyheter tala om för mig vad jag kunde använda för applicering. GPS och aktiveras om du inte har något, jag installerade några gratis program från Microsoft Store, inklusive Google Maps, men jag hittade inte min plats. Jag tror att det är av GPS-modulen i Windows men vet inte hur man hittar den och aktivera den.

  Mihai.

  • Aktivera GPS i kontrollpanelen och sedan ange inställningarna för touch-gränssnitt och bevilja rättigheter att använda vissa program gsp plats.
   Jag ska göra en handledning i samband med användning av GPS på Windows tabletter även 8.1 eller bärbara.

   • Daniel sade han

    Hej, där GPS aktiveras i kontrollpanelen, hämtade jag en PC IGO, men säger att han inte hittar GPS-inställningar GPS

 17. tibi sade han

  Jag fick en tablett miix 2 8 köpt på SigmaNet .No vet hur man aktiverar kontor, det frågar en serie av produkter som inte finns i paketet .Nici med emalj ingenting hände.
  Snälla hjälp

 18. Vad betyder "Windows 8.1 full"? "Pro" eller "företag"? Tabletten kan kopplas i ett fält? Han kan ta policy?
  tack

  • Kan användas som en bärbar dator har Windows 8.1, inte RT.
   Är en version av Windows som är mycket lik den Pro-versionen, men inte namnges på något sätt. Windows 8.1 och så.
   Svaret på de två sista frågorna är ja.

 19. Valentin sade han

  Salut! Om denna process spelas med 4 k, tror du att en Pentium Quad Core N3530 klara dagliga aktiviteter? Tack!

 20. marius sade han

  Cristian välkomna. Jag vill komma i kontakt med dig för en konfiguration PC. Kan ni hjälpa mig? ge mig en kontakt maila mig eller lägga till din. Skype Crucean maryus

 21. George sade han

  Intel® Celeron® Dual-Core N2955U 1.40GHz atom är bättre än denna tablett?

 22. ionescu m sade han

  Som Vremja kan användas på surfplattan?
  tack på förhand

 23. Hej, kommer det driva en SD-kort om surfplattan stöder 64 32? Han försökte ett sådant test av Tabletta nyfikenhet? Mitt fulla 8.1 med Windows som skrivbordet! Skulle det fungera om jag sätter ett kort högre än skriva stöder? Jag skulle tro det eftersom det har full Windows! Vad säger du?

Returlänkar

 1. [...] Lenovo Miix2 8 är ett tekniskt underverk, en tunn tablett med en skärm 8 tum som kan köra OS mycket väl [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.