Kiwi Linux Live CD och installera virtuella handledning video

Linux är gratis medan Windows kostar pengar, väljer du om du skulle behöva ett operativsystem och kommer att tvingas att ge upp piratkopiering.

Förutom Linux är ett mycket bra system som äter mindre resurser och skulle kunna passa minus-r för ett mindre effektivt system.

Du måste vara lite mer "öppet sinne" att omfamna en linux, men det är svårt att gå med honom, ibland verkar mer användarvänliga än Windows Vista eller XP.

Jag hörde saker skrämmande om Linux: i själva verket är så för yrkesverksamma inom själva verket borde arbeta med honom bara kommandoraden och andra är inte riktigt säker på att det linux platser mer pro sådana distributioner Server eller den äldsta, men i allmänhet, har Linux blivit mycket "användarvänligt".

I nästa handledning kommer vi att vara övertygad om att en övergång till Linux är inte så illa, även vissa distributioner av Linux är med några otroliga datorer som kan förmörkelse varje Windows Vista eller Mac OS.

I denna video tutorial du se hur du kan köra en Linux Live CD kiwi i vägen och sedan samma kan installera Linux kiwi

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsKommentarer

 1. Adrian sade han

  Ja vad jag ska säga gränssnittet är verkligen ft coolt jag gillar mer som XP jag aldrig haft tålamod att sätta tutorialu plats och sätta näsan ensam, jag kör live-cd och vad man ska säga super effekter verkligen vacker som XP men vi måste erkänna k men det ft begränsad pdgin inte tillåter dig att ha din webbplats till någon ... och som vi har sett använder endast program frigöra dessa program gratis låt ft mer önskvärda för k är gratis och är icke profi så att säga ... och där du sätter k inte många göra program och linux !, även i Windows vi hacka och kan även använda program som du säger k kostnad 1000euro och att fri på grund av piratkopiering och ser k piratkopiering kommer inte att dö någonsin! precis som maffian kommer aldrig bli avskurna

 2. administration sade han

  För det mesta du har rätt, men för många av oss är en utmaning att använda Linux, Linux måste du upptäckt att forskning på fönstren när saker är på brickan.
  Linux proffs förbättras, och därför ibland verkar det slags tappat kontakten med den verkliga världen, men jag litar på Linux.
  Vet att i grenen miljö den används i proportion internet linux 80-90%.
  Återstår att arbetat med Linux skrivbordsplatser, men jag litar på i framtiden detta operativsystem.

 3. Adrian sade han

  och oavsett hur öppet sinne jag skulle vara eller borde vara och Altu tror ama som den ft svårt att bli av fönster ... även om någon försöker Linux försäkra er k kommer inte att ge upp slutgiltigt fönster, eller gå med båda systemen eller avkastning fönstren, för mig är det verkade ft konstigt för mig svårt för mig att lära sig med honom siella dak är på rumänska och faktiskt ft intuitivt för mig är som om någon skulle berätta för mig nu att ersätta mamma k hittat en annan maj Hej ... jag vet att vi alla växte upp med Windows ... jag hörde hur andra k även som en del av dem vet ke konstigt att höra det men ... det är rätt ... i Windows Siu nästan alla saker hacka, tricks, tips ... vad gör programu ala Varför den andra, medan linuxu ... har utforskat cm är i en tid präglad av hastigheten och tmpului som verkar inte nå ... ingen skulle ha tålamod att söka bland slutet operativsystem, lära honom ... skulle säga ... ja vad göra? Jag tillbringade en livstid på fönster och nu migrera till Linux ... Jag vet ingenting om någon plan.

 4. andrei sade han

  ff intressant och hjälpsamma, men skulle vilja Linux bn att gå in på detaljer: konfigurationsinställningar för förbättrad funktionalitet etc.

 5. cristi sade han

  Tack så mycket jag lärde mig mer från Videotutorial ff och om du kan lägga till några fler videotutoriale för nybörjare och bortom
  Tack så mycket.

 6. Mycket intressant, vi vill ha mer om Linux och Mac .Multumim!

 7. tomdancos sade han

  Super situ ... hålla upp det goda arbetet ... du är din bästa ..

 8. Cristi .santeti välkomnar ett underbart team här på plats acesta.tu och din vän gör ett utmärkt arbete aici.asta boby bevisar att du är bra som möjligt för att försöka hjälpa dem runt mycket ofta vostru.vin platsen vostru.am lärt många viktiga saker från voi.atit på Windows samt linux-distributioner linux.dintre .mie jag gillar jag använt linux linux mint och kiwi.amindoua lodjur är mycket bra i alla vedere.fiecare av dem går smidigt .vi jag hade inga problem med ele.acum jag har en liten begäran om poate.te fråga om övervakar alla gör en handledning om hur man installerar och använder Gentoo linux linux Slackware har din .tutorialul om linux kiwi är mycket bra gjort och lätt att inteles.vreau att fortsätta arbetet på denna webbplats för att göra ett mycket bra jobb för oss.

 9. CORLEONE sade han

  Cristi en fråga om du inte supy.daca Kan retzii, där hårddiskpartitioner i linux? Tack !!

 10. CORLEONE sade han

  Jag hittade redo :)) Fördelnings redaktör, jag tror att dess ge ganska C-format med Acronis är till Linux Mint-6 väska och när jag är i diskussioner ala Pac virtuella från Acronis och Windows® och sätta på securyti område! Det skulle vara trevligt om barnen leker och allt jag är van att spela mer!

 11. önskar sade han

  treaba.folosesc bra vind på cirka 12 ani.Dar u göra en förändring nu på grund av dig och vad du gör här. har en öl med mig för jobbet. lycka till

 12. Andrew sade han

  Crisanta Jag har en petition av dig. Jag vill sätta mina fönster nära hdd2 en Linux. Jag råder mig att välja? Min dator funktioner är: Intel P4 2.5Ghz 1.5Ghz RAM och GeForce 8600.

 13. Darkangel sade han

  Linux är framtiden. Jag använder linux 2 år och verkligen inte vill höra windowsiar i popularitet har lite att nå windows'u. Windows kommer inte aldrig att nå stabilitet och prestanda på Linux. Och inte bara är hans pidgin många program. Och snart har och pidgin alla faciliteter, webbkamera och mikrofon. Så dak vill ha en stabil och säker Linux är vad du vill.

 14. Alex raffinering sade han

  För mig, varje gång med en Windows-dator om jag skulle gå på Mars, även om jag använt Windows och Windows 95 98 9 för år på fakulteten vid internetkaféer.
  Jag använde Windows XP till mitt hem för 9 månader och sedan jag gav upp. Lång historia ...
  Använd olika Linux-distributioner ett år eller så.

 15. Nae ... sade han

  ... .Bra Jobb du gör, grattis!

  Jag desccoperit denna webbplats tre dagar sedan jag såg handledning om 12 timmar per dag, även om saker som de visste .. slutligen mycket framgångsrik, att förstå ...
  Jag har installerat en Kiwi går, jag gillar att utforska ...
  Min fråga är hur jag installerar en AutoCad, jag försökte AutoCad2000 inte gå, nämligen ... .imi säger Kiwi gasaste inte autorun fil på cd med AutoCAD efter det öppna, men med dubbelklick och se som innehåller CD-skivan, jag använda set-up ger mig ett fönster som säger "ett fel uppstod när arkivet" ....
  Kort sagt, inte gå, eller jag vet inte göra honom gå, har installerat något Kiwi? ..och så fall varför och hur? ....
  Som hög hastighet passerar i Linux men om du inte kan använda Autocad och Arhicad (med crak platser och alla), jag är rädd att jag kommer att netto du bara ...
  ... Alla svar jag ger dig, tack !!!

 16. radu32 sade han

  Om vi ​​gör en handledning med Linux skulle vara bättre att förklara mer i detalj
  partitione hårdvara som är mer komplicerat och installationsprogrammen för det finns många och förmodligen mer inutile.Multumiri för allt du gör.

 17. Adrian sade han

  @radu32: I grunden är det komplicerat när partion i Linux måste välja 2G swap och resten av partitionen gör ext3 eller ext 4, hur program kan du installera om du väljer med vänster klick ger dig en kort beskrivning för Varför är alla gör ... några av dem är inte program utan tillägg för program som du redan har (Adon betyder en extra funktion för ett visst program) kallar hundratals program i listan, att sitta som anges i varje program för vad det skulle ta 2 dagar ... och det är omöjligt, sätter vi framför dig, presentera en "produkt" resten återstår att undersöka honom dIG !!! dig att upptäcka att spela! I skolan var du unclassifiable först visar dig hur man gör poäng, inte bara hur man skriver ord ... när du lära sig alfabetet och att komponera meningar för att bilda ord med bokstäverna du lärt !! Vara självlärd, det enda sättet du kommer att bättre förstå dig! Om någon visar dig allt du lär mekaniska facket och du kommer inte helt förstå principen för drift av det något du visas !!

 18. supradh0za sade han

  Så jag har inga ord ... .Bra jobb;);););)

 19. csi_dd sade han

  Så jag vill komma ut och jag på Linux, men jag tänkte att när du installera det och jag vill väska och drivrutiner på cd från moderkortet har 2 alternativ: XP eller Vista har linux.deci vilka råd jag ger? d

 20. Adrian sade han

  @csi_dd: Linux tar bara förare !!! Plus det kommer med många förare redan i installationen !!! Det är ganska gå till nätverkskortet att ha nätet och sedan gå till manageru drivrutiner och du kommer att ladda ner automatiskt!

 21. supradh0za sade han

  någon dubbel video tutorial bot..cand göra ???: D: D: D

 22. Adrian sade han

  @supradh0za: De honom så hårt? sätta CD du vill installera endast när du väljer att installera det på en annan partition systemet ... och efter målgång när jag ger omstart kommer att be dig vilket system du vill logga ... Installera andra systemet är densamma, bara välja en annan partition när du sätter den andra operativsystem ...

 23. Iustin sade han

  Hej Jag har en fråga som du kan köra daemon tools linut

 24. Iustin sade han

  Hej Jag har en fråga kan köras på Linux daemon tools

 25. @iustin sade han

  Daemon Tools är en CD / DVD virtuell linux du behöver för en hel virtuell maskin. Det kan köra Linux i Windows (eller vice versa) med parallels.com se paralleller. Jag försökte gå super.

 26. Grattis till vad du gör.
  I andra nyheter, sa du gör mer och handledning på Linux, men som jag ser mycket svag på platsen för att du
  Jag ser fram emot Windoze är handledning om linuxca by
  Spor

 27. christi sade han

  Varför jag inte gå att titta på den här guiden så stor intresse för att se en annan Linux ....

 28. marcel sade han

  Mr Cristi berätta att Mandriva har stöd för nätet och jag satt verkligen romtelecom och jag går och jag netul netto Romtelecom

 29. Nicusor sade han

  Hej Cristian,
  Hi Adrian,
  Gör en Videotutorial hur man gör en startbar Linux CD fysiskt. Åtminstone för den tid 10 minuter. Videotutorial eller annat innehåll om Linux. Jag vill ändra operativsystemet. Linux Live CD gjordes för och system / hdd Sun på nätet.
  Jag gjorde 3 startbar Linux-skivor (kiwi, Mandriva, Ubuntu), men ses som startbar. Vid uppstart när "CD / DVD boot system" gå vidare och laddas Windows-dator.
  Men om du sätter en startbar CD med Windows datorn "ser" och jag ombedd att trycka på en knapp för att börja köra ett nytt system på den cd-skiva.
  De 3 Linux CD lastas på dessa webbplatser har iso-avbildning, och finns på CD med Nero, som gjorde Cristian.
  Vad ska jag göra?
  Tack.

  • Adrian sade han

   Inget speciellt med samma cd handledning presenterade du kan installera eller köra som levande, det finns en CD-skiva för installation och en för att köra de levande! På samma CD båda alternativen, köra levande eller installerat, förstår inte varför du inte starta från dem ... Kan du fortfarande inte riktigt brända cd-skivor har en tutorial deidcat ul.Noi bara bränna en startbar CD, skriver upp Sök höger "Hur man gör en startbar cD från en ISO-avbild med nero" tryck enter och du hittar handledningen ... du förmodligen WinRAR och är associerad med ISO-avbild, och du när du hämtar WinRAR ser dem som arkiv, men är iso och bör inte tas bort !!! Kanske du extraherade continutu och du bränner ... bränna hastighet är längre än mig ... små ... vet inte vad jag ska säga ...

 30. Nicusor sade han

  Cristian, snälla,
  att göra en Videotutorial om hur du kör program och spel för Windows operativsystem eller annan linuxuri kiwilinux. Eg. Vin om programmet, winex eller andra emulatorer och hur man ladda ner och ställa in
  för vanliga program det körs ett Linux-operativsystem. Jag såg något på Internet, men det verkar komplicerat att ställa in i Linux Terminal.
  Man måste dock även Windows-program i vissa situationer. Och med VirtualBox det är intressant, men ibland ger fel, och inte läsa vissa program och spel, sannolikt påverkas av Linux operativsystem.
  Men från dig, och dina kollegor har lärt sig så mycket om datorn.
  Tack.

 31. Andrew C sade han

  Mycket vacker initiativ. Jag har en kommentar: sak om hur du installerar Linux och Windows på olika hårddiskar bort från datorns stora stor röra. Du måste inte göra det. Grub loader på Linux är extremt stark och ta någon av Windows lastaren. Dessutom kan du använda något ledigt utrymme på hårddisken (inget behov av hårt) systempartitionen görs automatiskt. Jag säger detta efter att jag installerade en hel del av det och jag har nu ett system Multiboot fönster 7, Vista, XP och Ubuntu.
  Hur kan vi övertyga människor att byta till Linux om vi rekommenderar att använda endast Live CD?

  Med vänliga hälsningar,
  Andrew C

 32. Andrew CMycket vacker initiativ. Jag har en kommentar: sak om hur du installerar Linux och Windows på olika hårddiskar bort från datorns stora stor röra. Du måste inte göra det. Grub loader på Linux är extremt stark och ta någon av Windows lastaren. Dessutom kan du använda något ledigt utrymme på hårddisken (inget behov av hårt) systempartitionen görs automatiskt. Jag säger detta efter att jag installerade en hel del av det och jag har nu ett system Multiboot fönster 7, Vista, XP och ubuntu.Cum kan vi övertyga människor att byta till Linux om vi rekommenderar att endast använda Live CD? Hälsningar, Andrew C

  Har du någonsin försökt att återgå till enkel dintrun boot dual boot med Windows och Linux?
  Tydligen inte om du talar så lätt, är det bäst att hålla Linux och Windows på hårddiskar annorlunda om vi kan, dacavrei SDA bli av med grub kommer inte att vara alltför lätt när man har en dubbel startfönster-linux .
  Du kommer aldrig komma tillbaka till Windows starthanterare utan äventyr som du kan göra du förlorar allt du hårt.
  Som ni säkert vet Linux använder olika filformat, är Windows omöjligt att smälta detta.
  I Multiboot Linux-Windows konfigurationer kan bara gå framåt, kan du inte återvända utan allvarliga problem.
  Jag vill inte att hänvisa till din nivå av kunskap som inte känner honom, men tror inte du försökte sluta om flervalsstart lätt att kasta ord.
  Vi vänder oss här alla användare, kan vissa är i början och jag skulle vilja att ni fyllning i problem på halsen.
  Om du vill göra detta än du gjorde.

 33. Jag installerade Linux i virtuella boxnings kiwi för att testa och jag skulle vilja fråga hur programmet är installerat. Maio har inte använt Linux tidigare. Tack!

 34. Ovidiu sade han

  hej hej!

  Jag gosa sätta linux på den bärbara datorn ..

  Jag vill veta hur många gb Jag ger Linux

  tack

 35. marcelbanu sade han

  Du nämnde en andra fysiska hårddiskar finns i en central enhet inte kämpa head to head för att starta Linux med Windows. Jo jag är på samma skiva de båda operativsystemen: Windows XP och openSUSE 10.3. För att starta, om du vill få fönstren bara flytta med piltangenterna på fönster och klar, men oftast inresetillstånd ensam på openSUSE (Linux). Annars jag önskar er lycka till! Åh, och det skulle vara intressant handledning om Ubuntu Beryl. Kanske du har, men jag fann mig själv så långt!

 36. marcelbanuDu nämnde två fysiska hårddiskar som finns i en central enhet inte kämpa head to head för att starta Linux med Windows. Jo jag är på samma skiva de båda operativsystemen: Windows XP och openSUSE 10.3. För att starta, om du vill få fönstren bara flytta med piltangenterna på fönster och klar, men oftast inresetillstånd ensam på openSUSE (Linux). Annars jag önskar er lycka till! Åh, och det skulle vara intressant handledning om Ubuntu Beryl. Kanske du har, men jag fann mig själv så långt!

  Vi rekommenderar att använda två HADR Diak platser för att undvika 100% i förhållande till eventuella fel när att ge upp Linux.
  När är dual boot med Windows och Linux Linux starthanterare "ta" det och när du vill avsluta och bo med Windows linux problemen börjar.
  Du försöker att sluta openSUSE att förbli endast med Windows och du får se vad jag menar, inte förbanna mig!

 37. marcelbanu sade han

  Nae ...... .Bra Jobb du gör, grattis! Jag desccoperit denna webbplats tre dagar sedan jag såg handledning om 12 timmar per dag, även om saker som de visste .. slutligen mycket framgångsrik, att förstå ... Jag har installerat en kiwi går, jag gillar att utforska ... min fråga är hur installerar jag en AutoCad, jag försökte AutoCad2000si inte gå, nämligen ... .imi säger kiwi gasaste inte autorun fil på cd med AutoCAD efter öppen dock dubbelklick och se som innehåller CD-skivan, jag använda set-up ger mig ett fönster som säger "ett fel uppstod när arkivet" .... Kort sagt, inte gå, eller jag vet inte göra honom gå, har installerat något Kiwi? ..och så fall varför och hur? .... Som hög hastighet passerar i Linux men om du inte kan använda Autocad och Arhicad (med crak platser och alla), jag är rädd att jag kommer att netto du bara ... ... något svar jag ger dig, tack !!!

  Jag vill inte ge expert som inte är, men kan se och du hittar speciella AutoCad Linux. Jag ska ge dig en länk där du hittar en mängd olika applikationer. Lycka till. Jag openSUSE folosec fyra år och jag har inga problem med det.

  http://packman.links2linux.org, Här hittar du nästan allt du vill göra din dator går sladd på Linux. BAFTA.

 38. marcelbanu sade han

  Ovidiu: Hej hej jag gosa sätta linux på den bärbara datorn ..

  Jag vill veta hur många gb Jag ger Linux
  tack

  Jag installerade openSUSE och laptp och PC, men jag ville inte röra ett finger partitioner. Han gjorde allt han ville, tog en och lämnade utrymme som krävs för Windows, om en Linux-distribution installeras nära fönstren. Och lita på, det tar inte bort något från fönster så länge du har utrymme. Det kommer att visas någon gång: "Shrink Windows partitioner C \", men tar inte bort någonting. Lycka till.

 39. marcelbanu sade han

  Cristi-admin:
  Vi rekommenderar att använda två HADR Diak platser för att undvika 100% i förhållande till eventuella fel när att ge upp Linux.
  När är dual boot med Windows och Linux, Linux starthanterare "ta" det och när du vill sluta och bo med fönster linux problemen börjar.
  Du försöker att sluta openSUSE att förbli endast med Windows och du får se vad jag menar, inte förbanna mig!

  Min käre vän, att ge upp openSUSE ALDRIG eller döda, men windows skulle sluta när som helst, men kan inte på grund av min sons villebråd, även om han skulle ge upp vinsten.

 40. marcelbanu sade han

  Jag ville se hur det går Kiwi Ubuntu, brände jag en CD direkt med Nero (ar frågar mig om jag vill bränna ISO nero), men att starta om datorn inte vill starta. I Slax, och med honom går trazneste och "se" diskar, så att kunna rädda min CD eller STIK vad de vill i Windows.

 41. Ingen att be om hjälp omedelbart.
  Men lumme om jag kan ställa in anslutningen till nätet. Jag försökte kiwi, mandriva2008-2009, 10.1 Mandrake och bärbar dator och PC. Jag försökte kommandoraden, MCC och ingenting. Jag RDS netto från Fiberlink.
  Men är IT pasioanat av 2 veckor i stället börja skriva manus och redaktörer i Linux Knock stå stilla.
  Snälla hjälp mig.

 42. Mr Cristi du har lite tid för mitt problem?
  Jag ska vara mycket tacksamma; Jag vet att du är mycket upptagen men ombeds att hjälpa till att lösa det ovan beskrivna problemet.

 43. Plesan:
  Ingen att be om hjälp omedelbart.
  Men lumme om jag kan ställa in anslutningen till nätet. Jag försökte kiwi, mandriva2008-2009, 10.1 Mandrake och bärbar dator och PC. Jag försökte kommandoraden, MCC och ingenting. Jag RDS netto från Fiberlink.
  Men är IT pasioanat av 2 veckor i stället börja skriva manus och redaktörer i Linux Knock stå stilla.
  Snälla hjälp mig.

  Låt oss lämna det nu på jobbet, kan du inte att söka lite på nätet Google, Yahoo, be osv hur man gör en PPPoE-anslutning i farten linux.REcunosc som jag-n mjölkpåsen men när jag ser människor som sitter med bedövas och kommer att ge dem tuggas mat redo även för dem en direkt peta i magen, är det mycket svårt att tugga.
  se här drivere.Nu del tycker du ska behärska IT att söka något på Google.
  PS:
  Föraren att veta hur du hittade ditt namn?

 44. marcelbanu sade han

  Jag lyckades göra en startbar CD med kiwi och jag älskar det! Prova det och ni andra läsare!

 45. Jag gick flera månader enbart på Ubuntu men ändå när jag har gäster är en smula förvirrad, så jag vill gärna se en tutorial om hur man installerar Windows XP på Kiwi i Virtualbox men ... med USB-stöd! Annars har det ingen mening! Jag såg något på youtube för att dela mapp men inte lösningen tillfredsställer mig. Jag är intresserad av en metod för modifiering av öppen källkod Virtualbox har stöd för USB.

 46. Webdan Cristi ringer dig på något sätt?
  Jag vet inte, jag vet inte du får in ut ...
  Mr. Cristi följa honom under en tid respekt för honom och för alla. beslutsfattande.
  Om du läser väl jag sa att jag försökte flera saker och kommer inte att fungera.
  Det är en specifik sjukdom Romans smartare ... vi tror vissa andra i stället hjälpa varandra.

 47. ionJag har gått flera månader enbart på Ubuntu men ändå när jag har gäster är en smula förvirrad, så jag vill gärna se en tutorial om hur man installerar Windows XP på Kiwi i Virtualbox men ... med USB-stöd! Annars har det ingen mening! Jag såg något på youtube för att dela mapp men inte lösningen tillfredsställer mig. Jag skulle vara intresserad Virtualbox en metod för modifiering av öppen källkod dia har USB-stöd.

  VirtualBox finns även för Linux och har samma funktioner som Windows och leta efter samma procedur för att installera Windows är densamma som om du var i windows.Noi har gjort en rad tutorials på VirtualBox, hittar du i rutan i överst till höger "söker Videotutorial.ro ..." skriver du Virtual box du anger och du kommer att hitta, det finns även en handledning om hur man installerar Windows XP sp3 (gjord med Virtual box, men Windows) Vad är annorlunda på både Linux installera virtualbox annars arbeta med honom eller att installera ett operativsystem i det är som på Windows! För att installera Virtualbox klicka på tillbehör (CESSORIES) sedan Lägg till / Remouve ... och skriva in box fönster uppe till höger VirtualBox installera det och det är det, eller så kan du installera synaptiska packege manager, bara skriva för att söka eller söka om du av den rumänska VirtualBox kryssrutan framför honom och installera.

 48. Plesan:
  Webdan Cristi ringer dig på något sätt?
  Jag vet inte, jag vet inte du får in ut ...
  Mr. Cristi följa honom under en tid respekt för honom och för alla. beslutsfattande.
  Om du läser väl jag sa att jag försökte flera saker och kommer inte att fungera.
  Det är en specifik sjukdom Romans smartare ... vi tror vissa andra i stället hjälpa varandra.

  Får jag inte vill förolämpa dig, eller göra narr av tine.Am såg att jag kommentera min nick, men tro mig, inte heller har jag läst vad du scris.Na, vad du skriver, jag är inte Einstein, men jag innerverad bror: omedelbart efter andra världskriget var redan folk som byggde datorer för att styra farkosten, och du kommer i slutet av 2009 och be om hjälp eftersom du inte kan ansluta en linux bitter på vad internet.Pai vill gratulera dig?

 49. webdan:
  Får jag inte vill förolämpa dig, eller göra narr av tine.Am såg att jag kommentera min nick, men tro mig, inte heller har jag läst vad du scris.Na, vad du skriver, jag är inte Einstein, men jag innerverad bror: omedelbart efter andra världskriget var redan folk som byggde datorer för att styra farkosten, och du kommer i slutet av 2009 och be om hjälp eftersom du inte kan ansluta en linux bitter på vad internet.Pai vill gratulera dig?

  Plesan: Webdan Cristi ringer dig på något sätt?
  Jag vet inte, jag vet inte du får in ut ...
  Mr. Cristi följa honom under en tid respekt för honom och för alla. beslutsfattande.
  Om du läser väl jag sa att jag försökte flera saker och kommer inte att fungera.
  Det är en specifik sjukdom Romans smartare ... vi tror vissa andra i stället hjälpa varandra.

  PLEASE BEAUTIFUL upphör eftersom dessa DISKUSSIONER kommer ingenstans !! BE mer fredlig och om någon är okunnig och det är ovänlig. Jag hoppas att detta TINGLINGS MELLAN DIG SKA 2 gjort här. Jag vädjar till förståelse och gärna avsluta

 50. Adrian:
  PLEASE BEAUTIFUL upphör eftersom dessa DISKUSSIONER kommer ingenstans !! BE mer fredlig och om någon är okunnig och det är ovänlig. Jag hoppas att detta TINGLINGS MELLAN DIG SKA 2 gjort här. Jag vädjar till förståelse och gärna avsluta

  Na, om allt jag sätter i åtanke låt oss avsluta som cuvine.Deci att upprepa lektionen för Plesan:
  - Kiwi Linux är inspirerad att säga, Ubuntu Linux.
  - Ubuntu linux era ppp möjlighet att knyta kontakter, det vill säga anslutningar RDS.Na nu tänker hur långt Mr [elev] Plesan?
  Så jag var tvungen att tänka:
  "Jo, vänta lite, jag ser ingen anslutning kan RDS Kiwi linux.Bun, om inte vad jag vill när jag var ute efter att se hur man gör anslutningen ubuntu.Aha så vidare ubuntu, kiwi Linux nära av Ubuntu ..." .Jag har sökt på nätet för ett exempel på mycket empirisk ala: hur man gör en cenexiune RDS på kiwi linux.Metoda = empirisk metod för att förstå och höns i buren du vill explici.Am hitta, men jag var en som uttrycksfullt <a href = "http://www.linuxsoft.ro/wiki/administrare/pppoe_client"aici.BunJag avslutar med fräckhet, men Gud förlåta mig: Som du tebuiasca 3 månader för att se till att du har en defekt mus, till exempel "Mary"?

 51. Smp. Talet smart kommentar någon annanstans ...
  Problemet var anslutningsplattan Retz (en Realtek äldre).
  Jag kontaktade en specialist Omu "Hon har fortsatt 30 minuter. Jag gav honom en öl, fick jag en vän och en man som jag kan ringa när jag behöver.
  Synd att jag inte förstår att det kan finnas några till synes enkla saker men det är inte alltid vad de verkar vid första anblicken.
  Känna vad till VB.
  Tyvärr ADRIAN.

 52. Och jag tappade Linux eftersom det frågar hela tiden även i standby-lösenord och ansluta till nätet hårda f rds annars är stor jämfört med XP.

  • Marian sade han

   aeaOch jag tappade Linux eftersom det frågar hela tiden lösenord Siin även stå och ansluter till netto hårda f rds annars är stor jämfört med XP.

   Jag använder Linux endast KIWI - fungerar bättre som originalet - som en dröm - det är mycket lätt första lösenord från någon internetuppkoppling via PPPoE - annan ISP än nämnts och skärmsläckaren lösenord - som skrivbords skydd regelverk, av ditt arbete och tillgång till allt du gör på skrivbordet, kan du eliminera även under instalarii- första gången du frågar - eller senare - när som helst, titta på skärmsläckaren inställningar och avmarkera ... Mycket enkelt!

 53. Dimma är inte längre vet vad de ska göra eller XP som gör mina problem med virus och antivirus netto ... eller Linux.

 54. Någon som vet om det är en Linux som inte behöver ange användarnamn och lösenord eller om du är inaktiverat?

 55. Anubis sade han

  Jag har ett missförstånd ... t.ex. om jag hade windows installerat, sedan radera och installera Linux vinna ... i andra reparationsarbeten som intapla radera allt ... Jag menar jag kan montera t ex ?? och där jag vill ?? inte den andra, men jag har viktiga data och vill inte förlora dem.
  Tack!

 56. Jag vet inte säkert att om du raderar allt på ett hårt, men om du kan köra parallellt xp och Linux när det börjar att fråga dig var du vill gå.

 57. Adrian sade han

  Anubis: Jag har ett missförstånd ... t.ex. om jag hade windows installerat, sedan radera och installera Linux vinna ... i andra reparationsarbeten som intapla radera allt ... Jag menar jag kan montera t ex ?? och där jag vill ?? inte den andra, men jag har viktiga data och vill inte förlora dem.
  Tack!

  Varje system som XP eller Vista är installerat på alla Linux partitionen radera data på den partitionen! Ett system kräver hårt tomrum, om du sätter systemet i en partition som redan har något på det, kommer det att radera partitionen under installationen!

  • oviktigt sade han

   Adrian:
   Varje system som XP eller Vista är installerat på alla Linux partitionen radera data på den partitionen! Ett system kräver hårt tomrum, om du sätter systemet i en partition som redan har något på det, kommer det att radera partitionen under installationen!

   Jag håller inte.
   Här är din handledning om hur man installerar Ubuntu partition där Windows utan att behöva ta bort någonting.
   https://www.videotutorial.ro/?p=2402
   "Hur man installerar Ubuntu Linux Wubi Windows utan att ge upp ..."

   Adrian Burlugeanu ...... ..landpc.wordpress.com

   Din logotyp är: "Vet du allt om din dator?"
   Jag säger dig, ingen, absolut ingen vet allt.

   Albert Einstein sa:
   "Ju mer du vet, desto mer återstår att veta"
   "Allt ska vara så enkelt som möjligt, men inte enklare än så."
   "Det är viktigt att inte sluta i att sätta dina frågor."

   Tack för vad du gör.

   • oviktigt:
    Jag håller inte.
    Här är din handledning om hur man installerar Ubuntu partition där Windows utan att behöva ta bort någonting.
    https://www.videotutorial.ro/?p=2402
    "Hur man installerar Ubuntu Linux med Wubi Windows utan att ge upp ..." Adrian Burlugeanu ...... ..landpc.wordpress.com din logotyp är: "Du tror du vet allt om din dator?" Jag säger dig, ingen, absolut ingen vet bäst. Albert Einstein sa: ". Ju mer du vet, är de fortfarande mer att veta" "Allt ska vara så enkelt som möjligt, men inte enklare än så" "Det är viktigt att inte sluta i att din ställa frågor. "Tack för vad du gör.

    Om du tittat närmare du skulle ha sett att det handledning handlar inte om själva installationen som det borde vara att installera ett system, men det är typ av virtualisering, emulering eller vad du vill berätta. Jag ville inte rätta dig på mig eftersom du har ingenting och jag tror inte att du kan göra det! Fel när jag antar mitt misstag och cerscuze men nu verkligen är inte fallet! Vara mer försiktig i framtiden och inte sätta dig i diskussioner som inte berör dig! Han stod version Wubi om Linux stödjer alla versioner av Wubi, och det är inte bara 3 ditributii (inte räkna dem på fingrarna) tillåter dig att göra trick med Wubi. Så det är inte en allmän fråga och därför gäller inte tuturoro distributioner, så ert inlägg och inte meningslöst.

    • Adrian:
     Om du tittat närmare du skulle ha sett att det handledning handlar inte om själva installationen som det borde vara att installera ett system, men det är typ av virtualisering, emulering eller vad du vill berätta. Jag ville inte rätta dig på mig eftersom du har ingenting och jag tror inte att du kan göra det! Fel när jag antar mitt misstag och cerscuze men nu verkligen är inte fallet! Vara mer försiktig i framtiden och inte sätta dig i diskussioner som inte berör dig! Han stod version Wubi om Linux stödjer alla versioner av Wubi, och det är inte bara 3 ditributii (inte räkna dem på fingrarna) tillåter dig att göra trick med Wubi. Så det är inte en allmän fråga och därför gäller inte tuturoro distributioner, så ert inlägg och inte meningslöst.

     Jag gör inte anspråk på att veta allt som händer även när de installeras med Wubi, men jag vet att utvecklarna hävdar att deras program är installerat Ubuntu i Windows som alla andra program och hela vägen och kan ta bort ..
     Specifikt skapar installationen en fil ~ 8gb blir partition för Linux kontrollpanel visas Wubi installerade program, och så det kan avinstalleras, och installerar GRUB bootloader.
     För att starta, du kan välja vilket system för att starta, ger sedan en dekompression fil / partition med Linux och kommer ut i miljön automatiskt föreslår linux..deci sak som rör sig långsammare än en normal installera ett system, inte heller det beter sig som ett Windows-program, vilket betyder att den inte kan starta Windows med 2click ikonen på skrivbordet ... som faktiskt inte existerar ..
     Men poängen är enkel att installera / avinstallera, eftersom många människor skräms av möjligheten att installera Linux och sannolikheten för att förlora all data på hårddisken ... men det är en slags virtuell maskin ligger på precis vad som behövs är ett minus grund av att systemet inte rör sig som en normal intalare.

 58. dumitru32 sade han

  Anubis: Jag har ett missförstånd ... t.ex. om jag hade windows installerat, sedan radera och installera Linux vinna ... i andra reparationsarbeten som intapla radera allt ... Jag menar jag kan montera t ex ?? och där jag vill ?? inte den andra, men jag har viktiga data och vill inte förlora dem.
  Tack!

  Du kan ha samma hårdvara och XP och Ubuntu, måste du ladda ner och köra Wubi (så kallad ansökan).
  Och om du vill ha XP i stället för Linux på. installera nya operativsystemet kommer att formatera partitionen (vanligtvis enhet C).
  Och om du installerar två hårt parallellt på samma operativsystem, XP och en annan Linux på. Jag tror att det kommer att bli en katastrof för din comp.

 59. Han vill veta om inst. Linux istället för XP kommer att raderas och den andra logiska delen D, E ... som jag tror vill veta.

 60. aea:
  Och jag tappade Linux eftersom det frågar hela tiden lösenord Siin även stå och ansluter till netto hårda f rds annars är stor jämfört med XP.

  När du installerar Linux, nämligen * ubuntu, propriuzis innan du startar installationen, fråga om du vill logga in automatiskt eller med användare och parola.Nu bara att kryssa i alternativet att convine.Daca du redan har installerat systemet kan inaktivera loggning i behov systemsettings.Nu gå in på detaljer eftersom jag använder Kubuntu / KDE4, och kanske autentisering skiljer sig från kiwi, men till stor del måste hitta ett alternativ där det är tillåtet utan att be om lösenord.

 61. Anubis sade han

  AEA Det är rätt ... Jag vet ... att jag bort C-enheten och Linux väska ... men vi förstår att förändring formatu enhet C ... och tanken kan ändra på allt och sedan kan ta bort alla ... .Om jag förstått det rätt ... am nybörjare documantare fortfarande genomgår ...
  Ursäkta mig om jag ställa frågor ologiska men vill veta vad som väntar mig.
  tack

 62. Anubis:
  Jag har ett missförstånd ... t.ex. om jag hade windows installerat, sedan radera och installera Linux vinna ... i andra reparationsarbeten som intapla radera allt ... Jag menar jag kan montera t ex ?? och där jag vill ?? inte den andra, men jag har viktiga data och vill inte förlora dem.
  Tack!

  Jag ska berätta vad som händer med distributioner * Buntu nog ingen stor skillnad för andra.
  Linux ser första fysiska hårddisk enhet som "hda", andra hårddisk om det finns "hdb" och partitioner "hda0,2" betyder den andra partitionen på första harddisk.Acum jag såg it-lappar "ADS" i stället för "hda" Hur som helst, startar installationsprogrammet när du väljer att partitionera manuellt partitionera hårddisken och partitionerna kommer att presenteras alla sina fynd och kommer att noteras som sagt med "hda *". i princip är intuitiv process, klicka på partition-edit och välja om partitionen kommer att användas och hur det kommer att bli folosita.Exemplu: du först formaterad partition med XP FAT32 andra NTFS-partition, och den tredje kommer att sätta Linux (fritt utrymme) i detta fall den första partitionen väljer att användas som partition FAT32 om du vill vara tillgänglig från Linux välja en monteringspunkt (annars kan du inte komma åt), t.ex. "/ c" NTFS-partition, väljer att använda den som NTFS, logiskt, och att monteringspunkten "/ d" och stor omsorg inte bi fezi dessa två byggnader med formatarea..atunci förlora allt ... Läs mer ledigt utrymme kommer att användas som ext3 eller ext4 kommer monteringspunkt "/", som kommer att vara rotsystemet kommer att kontrollera formatering krävs, och det är om det vara tot.Vei varnas att du inte skapa en swap-partition, men om du 1gb ramma nevoie.De inte också kanske vill skapa en separat partition för. "/ Home" om du gör en systemåterställning, men till att börja med tillräckligt.
  Under installationen om bootloader "grub" finner att det finns andra operativsystem på hårddisken för att installera GRUB till MBR, och skapa en meny optiunilr finns att välja på boot eller Linux / windows.Ordinea den alternativmenyn kan ändras som root redigera /boot/grub/menu.lst fil eller GUI-program.
  * Buntu tog nyligen GRUB2 och ändå här saker är inte så väl utvecklat i fråga om konfiguration.

 63. vad ett fäste försöker kan vara mer explicit.

 64. aea:
  vad ett fäste försöker kan vara mer explicit.

  Monteringspunkten är en fil som passar alla harddiskul.Mai rensa någon fysisk enhet, hårddisk, cdrom, usb vara tillgänglig måste vara montat.Montatul detta är proceduren för att komma åt innehållet i enheten och är 2 sätt skrivskyddad eller läs / scriere.Si skall monteras, måste det finnas en plats för. att som en fisier.Unele enheter (CD-ROM, USB) installeras automatiskt, måste andra installeras manual.In Linux rot filstrukturen symboliseras "/".Deci kan montera en partition i" / c". specifik installation, och skapar automatiskt pekar montare.Daca har inte specificerat efter installationen kan skapa monteringspunkt som root (som root-användare inte kan skriva in) och kan montera avmontera partitioner med särskilda program som mount manager.In princip allt är möjligt, bara ha tålamod och uthållighet för att söka ...
  Som en "nyfikenhet" irriterande denna chestii..iti kan säga upp det snart inte kunde ta ut CD-skivan från enheten tills den demontai..abia nyligen infört ett skript som exploderar och matar CD automatiskt när du trycker på knappen. många människor förstår inte logiken i denna sak ..

 65. Tomita sade han

  Hej grabbar! Även om jag har Windows XP licens sp2 med din handledning eftersom jag bytte till Linux ... KIWI LINUX.Eu klara sig bra med honom och är nöjd, så jag kommer att använda detta operativsystem, jag gillar verkligen den enda mult.O jag ifrågasätter: -Hur ACTV (användning) bt linux tack på förhand!

 66. AEA tack på förhand för att få hjälp sade han

  Har du beräknat hur lång tid det börjar xp och Linux jämfört med gå snabbare.

 67. Det program som "nLite" för att ändra innan du installerar Linux som i Windows?
  Ons ärlig jag gillar ubuntu och jag vill veta om jag kan sätta dem 7 Windows-gränssnittet (för gränssnitt, är arbetsmiljön mer attraktiva fönster), jag måste redan vara för mycket begärt, men det är bra att fråga

  • Adrian sade han

   nykos: Det finns program som "nLite" för att ändra innan du installerar Linux som i Windows?
   Ons ärlig jag gillar ubuntu och jag vill veta om jag kan sätta dem 7 Windows-gränssnittet (för gränssnitt, är arbetsmiljön mer attraktiva fönster), jag måste redan vara för mycket begärt, men det är bra att fråga

   Programvara som gör nLite vet inte om det finns, jag vet bara vissa platser utanför som ger dig posbilitatea att anpassa någon Linux-distribution, men kräver inbjudan och är inte öppna för vanliga användare. Som 7 Windows-gränssnitt för Linux, det finns Linux kan se bättre tider 100 7 precis som fönster och effekterna är hundratals gånger vackrare och inte konsumera så många malmer skulle förbruka fönstren. Sök på google linux teman eller ämnen som du anger customize.org där du kan välja mellan hundratals teman.

 68. marius sade han

  Bra. Hur kan jag installera Linux Om till exempel jag har svårt mål. Jag behöver en startbar CD?
  Ms förhand!

  • Adrian sade han

   mariusKära. Hur kan jag installera Linux Om till exempel jag har svårt mål. Jag behöver en startbar CD?
   Ms förhand!

   Du 2 metoder tillgängliga som vi Instruktions

   En av dem är DETTA (Klicka på ordet för att nå den och titta på handledning)

   Det andra sättet är DETTA (Klicka bara på ordet detta att nå handledning)

   Vi har en hel del tutorials på Linux för att hitta dem behöver du bara skriva ordet Linux i rutan "med videotutorial.ro ..." längst upp till höger och du anger.

 69. sweety sade han

  PC om jag inte längre läsa CD-skivor och tr att inst WinXP?

  • Adrian sade han

   sweetyPC om jag inte längre läsa CD-skivor och tr att inst WinXP?

   Det beror ... om Windows fel, måste du installera om ... om det inte är Windows fel är jag rädd att du kommer att behöva köpa en annan CD-ROM (optisk enhet)

 70. alex sade han

  Du är den hetaste jag har lärt mig från alla

 71. Nemo sade han

  Salut! Adrian hur kan vi göra monteras direkt NTFS-partition utan att klicka på dem (t.ex.. KND start-system, tror jag inte hitta din klient partition ptr till utsäde). Jag menar jag försökte Linux PC och det var direkt monterade NTFS patition har ett alternativ eller något som styr. MS

  • Neagh sade han

   Nemo:
   Salut! Adrian hur kan vi göra monteras direkt NTFS-partition utan att klicka på dem (t.ex.. KND start-system, tror jag inte hitta din klient partition ptr till utsäde). Jag menar jag försökte Linux PC och det var direkt monterade NTFS patition har ett alternativ eller något som styr. MS

   Att se standard NTFS-partitioner, måste installationen deklarera dem som vilken typ av partition kommer att användas, och punkt montare.Trebuie väljer manuell partitione installation för att komma åt dessa fördel optiuni.Unele skannar och monterar alla partitioner vad han finner, andra låter användarens val om han vill använda dem eller inte.

  • Adrian sade han

   NemoHej! Adrian hur kan vi göra monteras direkt NTFS-partition utan att klicka på dem (t.ex.. KND start-system, tror jag inte hitta din klient partition ptr till utsäde). Jag menar jag försökte Linux PC och det var direkt monterade NTFS patition har ett alternativ eller något som styr. MS

   Snart kommer jag att göra en handledning om hur vi gör det när du startar i Linux-partitioner som vi har fortfarande typen NTFS datorn till automonteze

   • Francisc sade han

    Adrian: Snart kommer jag att göra en handledning om hur vi gör det när du startar i Linux-partitioner som vi har fortfarande typen NTFS datorn till automonteze cite mig

    Gör det. Gör handledning. Vad vi såg här och vad som kommer att följa på Linux, kan jag konvertera mig. Men vänta min Windows badkar med en avsevärd längd (ca 2 år 2 +/- månader - inte vet exakt). Låt oss se. Du kan övertyga mig. Men det skulle vara mycket tråkigt utan OS Bill. Tycker du inte en liten bugg, inte en liten sårbarhet utan betydande angrepp utan niscaiva infektioner, etc. utan ... Det skulle vara ett fåfängt liv.

    • Adrian sade han

     Francisc:
     Gör det. Gör handledning. Vad vi såg här och vad som kommer att följa på Linux, kan jag konvertera mig. Men vänta min Windows badkar med en avsevärd längd (ca 2 år 2 +/- månader - inte vet exakt). Låt oss se. Du kan övertyga mig. Men det skulle vara mycket tråkigt utan OS Bill. Tycker du inte en liten bugg, inte en liten sårbarhet utan betydande angrepp utan niscaiva infektioner, etc. utan ... Det skulle vara ett fåfängt liv.

     Han har och Linux luta sig tillbaka. Jag menar inte säkerhet utan det faktum att alla är nya för en Windows-användare, vet inte hur man gör det, inte aialalta vet vad man ska göra när du verkar som, vad andra och så vidare. det faktiskt gjorde mig omfamna detta system, det faktum att allt är nytt och jag har mycket att lära. Blir du inte uttråkad av det

     Fönster med all blygsamhet jag säga att vi blev by vet redan att göra vad jag vill och vad jag behöver, inget spännande. Jag kan säga att vi har nått en punkt där fönstren uttråkad. En annan dröm för mig är att ha en äkta Mac OS, men kan ta upp till mig så jag måste Kan haffa en gång född på nytt ... det är för dyrt.

     • Francisc sade han

      AdrianLe har Linux sit tillbaka. Jag menar inte säkerhet utan det faktum att alla är nya för en Windows-användare, vet inte hur man gör det, inte aialalta vet vad man ska göra när du verkar som, vad andra och så vidare. det faktiskt gjorde mig omfamna detta system, det faktum att allt är nytt och jag har mycket att lära. Inte du blir uttråkad av Windows Elde med all blygsamhet jag säga att vi blev by vet redan att göra vad jag vill och vad jag behöver, inget spännande. Jag kan säga att vi har nått en punkt där fönstren uttråkad. En annan dröm för mig är att ha en äkta Mac OS, men kan ta upp till mig så jag måste Kan haffa en gång född på nytt ... det är för dyrt. cite mig

      Jag förstod. Men för att det var ett test och en utmaning denna passage. Och du gjorde det med bravur. Bra för dig.

 72. Nemo sade han

  Ok, löste jag problemet ändå med NTFS Configuration Tool.

  • Neagh sade han

   Nemo:
   Ok, löste jag problemet ändå med NTFS Configuration Tool.

   Det är ett program som kan installera synaptiska MountManager, och kan montera någon typ av enhet och partitii.Dar erfarenhet säga att det är lättare att definiera partitioner under installationen, än att försöka efter med andra program.

 73. Iohann sade han

  Jag satte Linux (kiwi) förra veckan på komp år dual boot med XP och gick ok, lite svårare eftersom jag har en äldre dator, men gick smidigt, naturligtvis tills jag fångade pppoeconf webbplats men inte omöjligt med och stödja nätet, dök en uppdatering tror Karmik koala (det fanns några frågor år plus) jag installerade det på det, men när jag sätter permanent system kiwi jag inte ta gick netul (endast linux kiwi) kiwi varken enkel eller en annan version uppdatering.
  Jag rds netto från mega 50 10 minuter efter ami faller netul ancontinu.Nu lösa än att återställa och starta om eller anslutning.
  Som har en lösning skyldig ...

 74. sorin sade han

  Cristi Hej!

  Till att börja med vill jag gratulera pt.VIDEOTUTORIALE är mycket användbara.
  Jag skulle vilja ha en Videotutorial ENHETER installation av "linux-WIFISLAX-Slax-UBUTU-KIWI LINUX" klar sido Atheros WiFi 5007EG för ACER ONE AOA150.Nu jag loggar in, eftersom jag inte känner igen knappast plattan internet.Sunt vid första
  hur operativsystemet Linux och derivat el.O del vi testade virtuella och fuction väl ... dar..unele kände inte igen Atheros 5007 EG, och säger att injicera eller installera ... .A hälsning pt. och jag gjorde en hel del Videotutorial .MULTUMESC.

 75. Gilbert sade han

  Bra. Jag har en fråga om Kiwi. Om jag installera på ett system kiwi, och vill komma åt det via Radmin avstånd från en annan dator jag har och vilka lösningar Windows..ce sannolikt i detta fall.

 76. robert sade han

  Så om jag installera VirtualBox .. i D jag bort allt jag har i partition ??

 77. neo sade han

  Jag UPC internet, ansluter jag knappast till Internet ...?

  och fin handledning:>

 78. Howdy! f bra hemsida mycket användbar är medvetna om alla videor! lycka till i framtiden!
  * Jag har en fråga om du sätter Linux kan jag installera ett MMORPG spel att sluta spela så ibland ... det kompatibel? eller snarare du inte kan göra på Linux och vad du kan göra på XP.?

  * Och en fråga som jag har hämtat linux.iso hur de skriver på CD startbar CD. Tack så mycket!

 79. francezu sade han

  Ozzie kan spela och installera några Windows-program på Linux PlayOnLinux installation eller vin (som emulerar Windows® tillämpa vissa kort ... sa) kurs som krav är något högre än fönstren, titta på youtube och google ptr. Mer information och k ni startbar CD Burn Image.

 80. Jag vill ta bort Linux operativsystem som är installerat i skiljeväggen
  d, i c jag har Windows XP-partition och partition data och program som vi bär olika panel.
  Hur ta bort den?

 81. francezu sade han

  ionel: Jag vill ta bort Linux operativsystem som är installerat i skiljeväggen
  d, i c jag har Windows XP-partition och partition data och program som vi bär olika panel.
  Hur ta bort den?

  D partitionsformatet och installera om Windows starthanterare!

 82. Detta installerar windows xp som ??

  • Adelin: Denna Windows XP installeras som ??

   förvirra saker, är ett operativsystem ett operativsystem. inte alla operativsystem kallas Windows! flera operativsystem: Windows, Linux, Mac OS X. Kiwi Linux är ett operativsystem, inte en Windows! Windows är bara ett namn på ett operativsystem och så. Om du vill installera Linux antingen kiwi eller Ubuntu, du skriver i sökrutan längst upp till höger på svart ram: Installera Ubuntu Linux i dual boot med Windows XP, du anger och du hittar handledningen du letar efter, eller om du tycker att det är för hårt och inte ser du hantera alla sökrutan till höger handledning: Hur man installerar Ubuntu Linux med Wubi utan att ge upp Windows, du anger och du hittar handledning video. Och läsa texten ovanför varje handledning, hittar du många svar och användbar information.

  • Adelin: Denna Windows XP installeras som ??

   vad du såg i Windows men inte Linux tutorial. och inte installeras som windows.daca vill prova det du kan se här https://www.videotutorial.ro/?p=2402

  • francezu sade han

   Adelin: Denna Windows XP installeras som ??

   Först finns det Windows är ett operativsystem som Windows installerar enkelt ge bara ha viss kunskap om info.

 83. mostwanted sade han

  att överföra filer från en virtuell system där verkliga Kiwi kör Linux?

  • AdrianGudus sade han

   mostwanted: Hur man överföra filer från en virtuell system där verkliga Kiwi kör Linux?

   Om du skriver det i rutan uppe till höger cautaredin du skulle hitta handledningen!
   "Hur dela mellan det verkliga och det virtuella systemet är Ubuntu" Även om det handlar om Ubuntu göra samma sak med tanke på att Kiwi är baserad på Ubuntu

   • mostwanted sade han

    AdrianGudus:
    Om du skriver det i rutan uppe till höger cautaredin du skulle hitta handledningen!
    "Hur dela mellan det verkliga systemet och den virtuella Ubuntu är" Även om det handlar om Ubuntu gör samma med tanke på att Kiwi är baserad på Ubuntu

    så det är, tack!

 84. Daniel sade han

  där jag kan se mig själv med dig om linux?, är det ganska favorabli men jag vill veta några frågor! astpt pm [E skyddas]

 85. hej. Jag hade Windows Vista installerat på enheten. Nu försökte jag installera xp men jag tillåter inte för att det är en SATA och har inga sata drivrutiner min dator. det är en äldre dator, men inte mycket gammal. Jag försökte med discketa men jag tror att jag valde väl sata drivrutiner. Vi hittade på moderkortet: Asus. Nu vill jag att installera Linux. hur gör detta? som i Windows? Tack så mycket.

  • Marian sade han

   Hej alla! KIWI rekommenderar Linux 9.04 och 10.08 gjord av Ubuntu - fungerar smidigt, och hoppas att matcha dig. LINUX - inte alla distributioner, men de flesta kan arbeta och leva CD - som kommer att löpa så länge datorn är påslagen vad Winows kan inte - plus Linux, innebär detta att vi kan övertyga honom i demo-läge - Live CD , där vi kan installera den senare. Vi måste ha kontrollerat BIOS - starta från CD först och sedan väljer vi "Försök utan att ändra PC" har tålamod några minuter och kommer att köras på Linux CD tillsammans med RAM-minne som kommer att installeras som levande Linux. Om allt kommer att vara OK - erkännande hårdvara - sedan kan du installera direkt i Windows, i dess partition - i Windows - och du har 2 operativsystem väljer du vid start. Gör som du vill. Jag önskar er framgång och lycka till!

 86. som om jag redan har Windows installerat Ubuntu på din dator.

  • Marian sade han

   alex:
   som om jag redan har Windows installerat Ubuntu på din dator.

   ALEX Hej kära!

   Jag är glad för. intresse och frågor. Windows OS är "smart och slick" - kan inte installeras om "stinker" som att PC - hårddiskar är så olika från honom - inte stödja konkurrens, deh ... han vill vara först och pt. OS-installation kommer att radera det - skiljer sig från Windows, annars Herren inte acceptera Bill Gates - vill vara första Principen världsherravälde. Omvänt går att först installera Windows - andra Linux eller andra operativsystem. Du kan installera Linux på hårddisken separat - det 2 talet - även rekommenderas om utrymmet tillåter fysisk och pt. säkerhet under installationen, decupleza det HDD med Windows, sedan startar båda. Kan du konsultera med andra kollegor och vänner cunposcatori om dem. Värt! väl - Marian.

 87. cosmin sade han

  Hej super handledning men det kan göra en cd Linux bootbil kiwi?
  tack

 88. cozmaky sade han

  Tyvärr kiwi linux är död, ville jag att ladda ner den från den officiella hemsidan, men jag får det här felet: Kan inte här sidan visas var en bra version, bortsett från de brister de avea.rip kiwi Linux.

Returlänkar

 1. [...] Till slut lämnade jag två länkar: - Om du vill ladda ner Kiwi Linux kan hittas här - om du vill ha en hjälpande hand, beredd jag en länk med en Videotutorial. [...]

 2. [...] Att det finns en video https://www.videotutorial.ro/?p=538 och YouTube presentation han också [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.