Aero-gränssnittet av Vista på XP

Alla vill hans system att flytta särskilt väl och ser bra, kanske samt Mac eller Vista Aero, men utan att offra funktionalitet xp gemenskap.

Nu har vi en lösning på detta problem och det kallas inspirerad Brico Pack Vista, XP program som klär sig i nya kläder och ljus.

I följande videofilm om att ändra XP gränssnitt, tar oss genom stegen för installation och konfiguration av detta program.

Kort sagt, lär denna video tutorial dig hur man gör xp snyggare och sexigare.

En mycket viktig sak är att innan du gör en säkerhetskopia av alla systemåterställning eller annan programvara för säkerhetskopiering eftersom operativsystemet svagare felsäker.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Adrian sade han

  Mycket högt men påven har många resurser !! Jag gjorde något annat ... Jag satte bara det kungliga temat. Jag laddade ner bara vista-pekare och vista-ljud och jag bytte ut dem i Windows-markören och ljudet är vista men gränssnittet är xp ... och om jag inte misstar allt från den webbplatsen där du fick det här paketet från, jag fick dem också

 2. Sal Cristi. Jag har en fråga till färgfältet och allt? svart och kallar det som jag vill göra dc blå eller någon annan färg gå? och dc ja hur? plz vänta på svar

 3. administration sade han

  Alex.
  Och du läser din recension och se om du förstår något.
  Och sedan försöka vara mer explicit.

 4. Jag menar att startfältet där klockan är etc ... allt ... bottenfältet och bara har färgen svart och jag vill veta om jag kan göra en annan färg och om JA hur?

 5. administration sade han

  Jag tror inte att du kan, eftersom det är färgen på vista, men du kan försöka packa avinstallera Vista och installera inspirerade tema för xp på nätet.
  Se finns det många webbplatser med teman.

 6. produktion Lurch sade han

  Du arbetar hårt för dig att göra något som är uppskattat. BRAVO !!!! Nu är min begäran om möjligt en länk eller något att visa mig hur man ändrar fasaden XP med nLite
  när du installerar jag verkar för mig vad tema jag sätta mig. Tack.

 7. Jag hoppas att ni kommer att tacka Vace och en handledning på vista inspirerade 3

 8. danezu sade han

  Hej alla, Jag är ny här är mycket palce ciristi bv webbplats Boby gör ett bra jobb och jag lärde mig mycket från dig vidare bft

 9. Zila några tutorials är du klar Nicu en natien

 10. Cristi mig när du ser meddelandet jag ge mig ett tecken eller lägga till id ala

 11. danezu sade han

  Sal Cristi.As vill göra en tutorial på photoshop.Multumesc

 12. Costel sade han

  Jag vill att du ska säga vad jag ska göra? Jag installerade gränssnittet är mycket vacker, men jag spelade med inställningarna och jag har gått alla lekfulla iconele topp. Jag gav en högerklicka och sedan avsluta.
  Som jag tillbaka?

 13. Madalin sade han

  Jag hade Windows Vista installerat och har att svart färg från tjänsten

 14. Adrian sade han

  Madalin inte alla Vista-versioner har Aero-tema! det beror på vilken version du hade eller förmodligen hade men inte ställt in ... du var tvungen att högerklicka på skrivbordet och sedan egenskaperna och vid temat valde du det tema du ville ha!

 15. Adrian sade han

  Costel ge henne en omstart och kommer att visas och de lekfulla ikoner! försvann eftersom du har inaktiverat eller låst racket raket eller ala översta fältet.

 16. danezu sade han

  Vänligen Sal.Va datimi till mig en hemsida eller något där jag kan få Windows Vista.

 17. Om du tittar genom våra tutorials hittar du massor av vilken du kan lära dig att nedladdningar och torrent-e och nav.
  Mer än att vi inte kan göra!

 18. Adrian sade han

  DaneZu Den här webbplatsen ger dig men lägg inte i väskan ... använd den och du kan fortfarande navigera här så får du Vista !! om du har ett öppet sinne (jag vet inte om jag skrev rätt på engelska =))) Vill du inte att jag ska skapa en vista-CD till dig och skicka den till dig via post? du önskar!!! VI FRÄMJAR INTE PIRACY !! JAG KAN INTE TRO HUR BEKVÄM OCH NONCONALANT NÅGRA AV DIG ÄR !!! Vill du inte att jag ska komma och installera den Vista åt dig om jag fortsätter att skicka den per post? Återigen: du skulle vilja ha det !!!

 19. danezu sade han

  Adrain fick mig att skratta verkligen har dem skämt :)). Förresten jag fortfarande aseara.Imediat gäng vista Jag gjorde jobbet jag började leta och hittade :)

 20. Adrian sade han

  Aha DaneZu så att de kan ges? och förresten var det inget skämt ... Jag var möjligen ironiskt men inte ett skämt ... det är också normalt ... har du sett någon webbplats här för någon programvara? eller hur man hackar? har du sett någon handledning för att hacka eller knäcka lösenord?

 21. danezu sade han

  Du har rätt Adriane ursäkt: |

 22. Adrian vet som inte vet hur man ändrar ett tema från en Windows :)) men jag har Windows Vista original skickas till Spanien genom en vän med alla licienta och det är vista tema

 23. Adrian sade han

  Madalin du inte förstår, Vista är inte den enda versionen! du vet ingenting för att ändra ämne om din version av vistanu har detta tema! är Vista Home Basic, Vista Home Premium, Vista Ultimate Business.Vista de tror inte k de är i alla fall! Vista Business till exempel, kan ha läxor till Vista Home Basic, men de måste ha en extra som Home Basic inte har det!

 24. Jag hade Vista Home Premium lam ut så vi kom fram till att den coolaste e xp eller åtminstone jag gillar halm Vista Home Premium har flera farhågor om 5-6

 25. Adrian sade han

  Madalin, oavsett hur många har 5-6 eller 10 inte har samma versioner vardera! Annars vad skulle föra ut så många versioner? Om det var i alla fall?

 26. danezu sade han

  Cristi om du kan göra en tutorial på att installera Vista Ultimate operativsystem för Sall installera det och nyligen jag typ resintalarea exagert med Windows och jag skulle vilja göra co korrekt installation.

 27. Adrian sade han

  DaneZu använde du webbplatsens sökmotor? högst upp till höger i den vita rutan står det där: hur man installerar Windows XP SP3 och klickar på sökning jag vet ... du kommer att säga K där det visar dig om Windows XP och du vill ha det för Vista men det är detsamma! installationen är ungefär densamma!, och även i den självstudien har du några tips som du bör tänka på oavsett vilket operativsystem du använder!, att det är Linux, att det är vista att det är windows ... kom igen jag har lättad jag jobbar lite här => https://www.videotutorial.ro/?p=425

 28. Normala versioner är inte den typ av exempel är för grundläggande hemdatorer hemma som är svagare och premium hem system och Vista BDD är bra för företag men jag vill säga att de ämnen som är nästan densamma i alla versioner

 29. danezu sade han

  Adriane daor att jag ville göra en korrekt installation och vi såg att handledning.

 30. marius sade han

  Jag är glad att du tog mig ur mycket besvär, .... GRATTIS

 31. Tja, han låter mig inte skapa en återställningspunkt (för att göra en säkerhetskopia) z Han säger att jag ska starta om calku och sedan försöka Inka en gång ... .. Jag startade om och han säger detsamma ...: ((((

 32. Adrian sade han

  alex du har antagligen stoppat System Restor-funktionen och det är därför du inte kan göra en återställningspunkt! Kanske fönstren du installerade inte är "rena", de har modifierats och vissa funktioner har tagits bort från den! Och vid ett tillfälle hade jag också ett fönster som inte hade funktionerna System Rstor och Disk Defragmenter.

 33. Radu81 sade han

  Grattis till den här guiden! XP är fortfarande den bästa och stabilt operativsystem, speciellt för datorer med mindre RAM.

 34. aurel Codreanu sade han

  bravo killar ...… ..mycket bra videohandledning ... Jag var tvungen att lära av er ... ..not 10 ... .. :)

 35. Kan någon rekommendera mig något liknande men förbrukar mindre resurser?

 36. @bl:
  Du måste välja, eller vackra gränssnitt eller hastighet arbete!

 37. Tyvärr har jag redan valt, jag installerade det, det inte ens så mycket saktar mitt system ser mycket bine.Problema är jag försökte bli av med det, men kan inte avinstallera.
  Och för att vara mer intressant jag, installera det innan jag gjort en säkerhetskopia med Windows och när jag försökte ut denna Windows berättar att han inte kan återinföra sistemul.De när jag installerade Windows XP Professional med min sp3 han har redan 2 systemfel i en månad.

 38. Adrian sade han

  bl oavsett vad du har kan fel inträffa omedelbart efter installationen, för det beror på två faktorer: du och systemet. du för att du gör något fel och systemet för att det kanske inte är bra ... Jag rekommenderar varmt ett tema som faktiskt innehåller 2 i det ... det heter Royal Black! om du vill ... du har mitt ID så pratar vi om röra och jag ger det till dig, både temat och installationsinstruktionerna ... det kommer inte att ändra någonting för dina ikoner eller mappar, men det ändrar bara färgen på fönstrets kant, aktivitetsfältet och menyn start, startknappen ... det är ett enkelt tema och samtidigt vackert ... säger jag och det äter dig inte så många resurser som Vista-inspirationspaketet!

 39. mycket tydlig handledning, vem som har ett godartat system kan försöka - WINSTEP XTREME- ett gränssnitt för klass 11. Ärligt talat har jag inte sett något vackrare och mer användbart.

 40. Sal. AM Jag har installerat vista inspirerade mig descktop dök upp på en fyrkantig vit färg. Hur får jag bort det?

 41. Adrian sade han

  @nick: vän om du vill ha hjälp vara mer tydlig, vad handlar det om, när den "saken" dyker upp för dig som hon gör, vad som står under den ... det kan inte vara så enkelt "en ljus färgad fyrkant" om inte ge oss information som vi inte kan hjälpa dig

 42. dany 75 sade han

  hej z scz. deranju ,,,, jag har problem varje gång jag lägger en CD. på min dator öppnas ingenting på skrivbordet och jag vet inte var den är inställd från. Jag har vista och snälla ring mig MERSY !!!

 43. Katalin sade han

  supercool..Jag gillar verkligen det här gränssnittet ... Jag gillar också sajten..Jag lärde mig ganska mycket ..

 44. Adrian sade han

  @dany 75: Även om jag aldrig har haft möjlighet att arbeta på en riktig Vista ... Jag kan säga att du har stängt av Auto Play-funktionen, jag vet inte hur du aktiverar den ... men prova kontrollpanelen också ... eller om du måste till XP ... klicka på start sedan Kör och skriv in RUN services.msc ett fönster öppnas och där har du Auto Play högerklicka och välj egenskaper och sedan har du alternativen vid Starttyp automatisk / manuell / inaktivera ge Automatisk ... Jag vet inte om du har något sådant på Vista eftersom jag sa till dig att jag inte fick chansen att arbeta med en vista ... se om du kan hitta något liknande ...

 45. Katalin sade han

  Cristi, och jag skulle vilja veta hur kan jag göra sami falla mig att röd cirkel när du cick jag vill ..
  Tack!

 46. dany 75 sade han

  MERSY MER !!!! Vi löst.

 47. @Adrian: Så småningom rekommenderade jag du använder teman: Royal / Kung Noir Jag gillar både och inte känns som något skulle förbruka resurser.

 48. ... jag avinstallerade ... detta vista-tema ... men det förblev detsamma ... förutom den där på skrivbordet. Racketdock eller vad det heter ... .. !!!!!!! och jag skulle vilja avinstallera det helt

 49. @alex: Så det hände och jag var tvungen att göra en säkerhetskopia inainte.Eu slutet jag installerade Windows igen och nu använder Royal / Kungliga Noir, eller känna resurse.Poate konsumtion hjälper någon att förstå hur man kan bli av med honom, jag jag försökte med Revo Uninstaller men fungerade inte med honom någon.

 50. Adrian sade han

  @alex: det är vad du behöver bröder om du startar guiden och lyssnar på musik samtidigt och du inte är uppmärksam på handledningen! Det sades i handledningen och uppmärksammade till och med påpekade ... gör din säkerhetskopia innan du installerade hans inspirerade vista! Vem bryr sig? Nu uthärda, gör det!

 51. Jag försökte också med revo men inga resultat! Nu gjorde jag ett misstag .. med säkerhetskopian..som jag inte gjorde ... ..Jag kommer att installera om mina Windows ...

 52. ony1005 sade han

  Tack Mr Cristi! Detta gränssnitt är super la vista d.
  | >> \ Den coolaste sajten / << |

 53. någon sade han

  Tack så mycket, handledningen hjälpte mig mycket, men du glömde att nämna k i dok du kan sätta andra prog, spel eller något annat, upptäckte jag av en slump, men ändå tack ...

 54. Det är super hårt om det innan jag hade alla typer av program ordnas: windowsblinds, DesktopX men jag var uttråkad av dem, plus att jag äter mycket minne. Detta tema är mycket elegant och Windows ser nu Curatel, trevlig !!

  Costel, ange Den här datorn, C (eller där du installerade Windows), Windows och gå sedan till mappen BricoPacks, Vista inspiration 2 och Rocket Dock. Dubbelklicka på Rocket Dock (körbar) så visas den på skrivbordet ... du kanske inte har ställt in den för att börja med Windows, för detta måste du högerklicka på ett ledigt utrymme mellan ikonerna och sedan välj dockningsinställningar igen kl allmänna kryssa i alternativet: körs vid start och ge OK

 55. beb3_mykk sade han

  Påvens super nus hur mycket resurser, men det går perfekt tema är super varor värt att försöka;) Lycka fortsatte;)

 56. vad jag vet inte hur det !!! parfym från andra men jag kan säga och bekräfta att när jag lägger min calc vista gränssnitt går mycket snabbare vet inte varför !!! Supers ::: .multumesc SUPERCRISTI

 57. @ung:
  Tro mig du är den enda som de rör sig bättre PC-gränssnitt av Vista.
  Grattis till din dator som jag tycker är ganska kraftfull och ganska "unik".
  Tack för din kommentar och vänta på dig själv videotutorial.ro

 58. det är mycket svårt, jag använde det innan jag ger handledningen uiitat för faser Jag gillar vad du gör: woop-wooop :))) mycket loud're en trevlig kille

 59. mp3.sniper sade han

  Ja du är mycket roligt med det där upp :)) :)) :))

  Upp Upp Upp =))

  grattis :)

 60. mp3.sniper sade han

  Ursäkta den dubbla stolpen

  Cristi ... du kan ge oss en rekommendation ... om vilka system som ska installeras denna patch och vilka inte ... (Jag har 512 RAM AMD 3300+ 2.01 GHz-processor och ett GeForce 7600 gs 256 MB-kort)

  sa`mi hopp och låt mig id / e-posta din fråga för att hjälpa mig med grafikkortet som inte kunde lösa någon mi`o och jag kämpade för omkring 3 år (inte gå Direct3D och DirectX siffror)

  Min id är mp3.sniper

  Mina avseenden

 61. Adrian sade han

  @mp3.sniper: Det kommer att fungera bra på ditt system ... Jag hade en ännu svagare än din och detta paket fungerade för mig ... väl förstod att datorn rör sig hårdare men det fungerade ... Jag hade 800Mhz och 384RAM proc ... så det är ok för du ... e-postmeddelandet är för varje handledning ... uppe till vänster ovanför varje självstudie är i liten blå skrift "av Cismaru Cristian" klicka på den texten och du har Cristis e-post 😉

 62. TACK

 63. ghita sade han

  Frome gränssnitt är jag smaka. Jag läsa upp några problem kan uppstå, men jag har gjort en säkerhetskopia innan installation om du vill avinstallera det. bra jobb, tack, Unsal alls.

 64. ghita sade han

  förklara för mig varför det ESTA resurser om processorn eller minnet =

 65. YBoy sade han

  Jag 730 MB RAM, grafikkort 128 mb, GB HDD 40 och 2,6 GHz processor! Vista Ultimate går? alla är välkomna att igen!

 66. YBoy sade han

  svara

 67. @YBoy:
  Placera inte Vista på konfigurationen för Vista äter resurser allvarlig, tro mig det är inte så bra vista.
  Min åsikt är att stanna på XP eftersom jag ser ingen anledning att någon skulle migrera till Vista, åtminstone just nu.
  Övergången till Vista var något tvingas det var mer teknisk än ekonomiska skäl.

 68. Zavaidoc sade han

  Grattis, jag gillar dina ämnen. Ett problem: Jag litar på dig och jag är övertygad om att det du föreslår är verifierat. Men för att inte slösa bort tid, eftersom vissa självstudier är 20-30 minuter långa, ansöker jag när jag lyssnar på handledningen ... Om du gör ett misstag gör jag ett misstag också. Ibland glömmer du en sak och säger: "Jag glömde att berätta att ... . ”, Vissa mer allvarliga, andra mindre. När jag undervisar använder jag en skiss med huvudsakliga, sekundära idéer etc. Kanske en del av dem kontrollerar självstudien först och sedan använder den. Det skulle vara bra, men vi har inte alla tid.

 69. @Zavaidoc: Rätt observation, jag försöker vara mer organiserad, väl vad du säger, det skadar aldrig en lite mer organisation innan vi organisera dessa tutorials långt innan vi gör, men jag tror att det skulle behöva betala mer uppmärksamhet.
  Vi måste ständigt förbättra vår dag, men om det var en lite längre och det skulle vara perfekt.
  Tack för fina observation, kommer vi att vänta på oss.

 70. Zavaidoc sade han

  Först utan dig! Inte för att jag blir äldre, men även till Gud kallar vi DIG! Jag tycker att det är ganska komplicerat vad du gör. Återigen: Grattis! Och jag är glad att du inte är likgiltig med våra signaler, och jag tror inte att vi letar efter perfektion. Det är därför vi gillar webbplatsen, att du är naturlig och inte dogmatisk i uttryck. Det var bara de etapper vi följde, resten är trevlig. Kanske om musen hade flyttat sig bort från mikrofonen och det irriterande klicket inte skulle höras.
  Låt det vara Griniga! Jag hoppas att ni förlåter mig undan, jag inte kunde hjälpa det! Hälsningar, Lv

 71. glans sade han

  sal.daca jag packa det med hjälp backup direkt eller avinstallera först och sedan ge backup?

 72. Cosmin sade han

  Hej. Vacker handledning '... cristi ... Upp Upp 🙂 🙂 😀
  En liknande förpackning och ganska trevligt och jag säger det med VistaMizer VistaMizer expantion Pack
  Bravo *****

 73. marius sade han

  cristi men vid en windows vista till höger visas en klocka, datum ... hur kan jag göra det också? meersti

 74. Adrian sade han

  @marius:Installera Google Desktop !!! Det är gratis att hitta på Internet!

 75. marius sade han

  tack !!

 76. Palamariu Tudorita sade han

  Hur gör jag kan installera själv Windows Vista Home Basic I och SD installera dem från företaget inte gav mig men påstås fick en serie spårning, inte att de inte har installerat, men vill inte ta min installation draivarul av moderkort, grafikkort och ljud tar mig men jag kämpade länge och jag inte pot.Va please help me

 77. marcel sade han

  bv killar är bra fff inte medvetna om vad andra säger, är bra fff din webbplats det Besk

 78. shtef sade han

  grattis, den här guiden var mycket hjälpsamma, men jag har ett problem: när du startar datorn ge upp dessa ikoner försvinna. Vem kan berätta för mig vad jag ska göra är välkomna att göra

  tack på förhand

 79. shtef sade han

  Jag läste tidigare comenturi och fann svaret

  Jag ber om ursäkt för att skicka värdelös

 80. Jag har en fråga vista inspirerad äta mer resurser?

 81. eliza: Jag har en fråga vista inspirerad äta mer resurser?

  Cam ja, använder olycklig Vista, det är helt gratis!

 82. eliza sade han

  Det är en mycket bra handledning när jag installerade min syst gör bättre än tidigare. Tack videotutorial.ro team som hjälper nybörjare PC.

 83. packu hud som är bra men jag vet och jag kan inte säga att det är bättre att inte omvandlas min dator är mindre deiferit tot.Dar och lika lätt att folosit.Se kallas Vista Ultimate Skin Pack .I 5.0 till exempel jag ändrar bara i Vista aero tema och utmärkt arbete, under tiden inget jag ikoner, startskärmen, etc. Du kan välja att ändra vissa saker inte alla. så du kan ändra vad du vill.

 84. Catalin sade han

  e poi svårt att ge Ñusta var att ge den donloadez

  • Albert sade han

   e poi svårt att ge Ñusta var att ge den donloadez  

   Specifikation i handledning där så ser ut som du inte har sett

 85. Mr. Cristi vista teman jag förstod som förbrukar en hel del resurser. Är det sant?

  • Adrian sade han

   mihai: Mr. Cristi Jag insåg att vista teman consumafoarte resurser. Är det sant?  

   Beror på ämnet, installerade PC förbrukar resurser och vet vem som blir nästa fråga: Vad vista tema att konsumera minst resurser?

   Svaret: det finns inget sätt att veta att, som sagt ovan finns hundratals sajter Packet tema för vista, varje kommer med något, några bra vissa inte, och du Icearca som bara datorn som du inte?

 86. laurel sade han

  Hej Adrian.Multumesc mycket för vad du gör på videotutorial.ro.Am upptäckte under en tid och är mycket bucuros.Printr göra en presentation tutorials lyckas vara mycket enkel vädjan till dem som behöver följa ajutor.Le med glädje från början till slutet och ibland två gånger för att förstå dem bättre och mer corecta.Ar cit installation och synd att vara fel att förklara hur voi.BRAVO gratulera och lika många handledning. jag fick några problem här och hoppas att lösa dem.
  Om du kan themese en handledning om hur man installerar windows kan verka enkel eller en själv men jag kunde inte och jag tror att det skulle vara ganska mic.Multumesc igen, hälsningar till dig och Boby.

 87. Francis sade han

  Tack så mycket man. Det är väldigt coolt ... jämfört med hur det var tidigare.

 88. Jogzony sade han

  mycket OK program .... är intressant!

 89. Andrew sade han

  Jag är på min dator gränssnitt u win7 :-p

 90. alex sade han

  Jag satte mig vista inspirerats, men inte öppnat antivirus

 91. Albert sade han

  Men effekten av öppenhet i Windows Vista och 7 kan få med alla program? (Utom True eftersom jag provat det och jag inte vill)

  • Albert sade han

   Men effekten av öppenhet i Windows Vista och 7 kan få med alla program? (Utom True eftersom jag provat det och jag inte vill)  

   Jag svarar för mig snälla?

  • Albert sade han

   Men effekten av öppenhet i Windows Vista och 7 kan få med alla program? (Utom True eftersom jag provat det och jag inte vill)  

   Mig och hjälpa mig med detta problem tack?

 92. cosmin sade han

  super.bravo för handledning !!!

 93. danciustelian sade han

  Var snäll och gör allt mitt arbete, men jag gjorde vad du sa, men det är inte transparent

 94. eugen76 sade han

  allt är cool! Jag ville installera Windows 7, men med att hitta denna tutorial jag gav ..xp fortfarande den mest tillförlitliga datorprogram.

 95. Jag laddade också ner några ikoner från crystalxp.net och jag vet inte var jag ska sätta dem i arbete ...

 96. claudiu sade han

  Hej, självstudierna är väldigt bra och användbara för dem som inte är särskilt bra ... Jag har också ett problem jag har en äldre dator och nyligen lade jag ett 256 MB RAM-minne (jag hade ytterligare 256 MB) men tyvärr i istället för 512 MB visar det mig bara 256. Jag installerade också cpu-z-programmet och i minne-> storlek-> skriver det 512, men på egenskaperna på min dator 256.
  PC: MSI-7211 moderkort, Ati Radeon 9600 grafikkort, Intel Celeron 2.53 GHz processor, integrerat ljudkort, 350 W källa, 80 GB HDD ...

 97. Madalin sade han

  Hur coolt är temat! Tack killar! Bara letar efter ett bra tema och försökte nog ge ingen kan jämföras med detta! Tack

 98. Madalin sade han

  Mycket bra handledning men jag kan inte bli av med det gröna fältet som är ovanför min dator när jag kommer in eller i andra filer? Vänligen trevligt att säga till mig om jag kan bli av med det! Och fortsatt framgång!

 99. costel_ sade han

  Vi har dessa knappar flyger och fönster 7?

  • adrian admin sade han

   costel_Vi har dessa knappar flyger och fönster 7?  

   Ja, med raketdocka eller objektdocka. Om Objektdocka har vi redan en videohandledning som du kan hitta genom att skriva i sökrutan uppe till höger: "Objektdocka, en docka med Mac OS-effekter för Windows" ange sedan och du hittar självstudien

 100. andrey sade han

  bravo vackraste tema riktigt duktiga killar suteti till persondatorer

 101. WindowsXP sade han

  Hur många resurser förbrukas i grafikkort sak? Eller i Ram?
  Jag 64 760 Mb grafikkort och MB RAM.

 102. Dany2335 sade han

  Var kan jag få inte bara omvandlingen temapaket ?????

  • AdrianGudus sade han

   Dany2335:
   Var kan jag få inte bara omvandlingen temapaket ?????

   Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Hur kan jag anpassa Windows installera teman 7, tryck enter och du hittar handledning. Detsamma gäller för XP precis som deviantart söka teman för XP, annars vad som användes i handledning för att lappa och Windows, använda och XP, samma mapp som du har att sätta läxor går för XP, bara ladda ner temat du måste leta efter XP

 103. Dany2335 sade han

  Vad menar du Mac-användare njuta av en trevlig ???? windows inte riktigt varför MAC utilizatorrii att njuta av en vacker gränssnitt Windows Xp som vi tror vi inte åtnjuter ett sådant gränssnitt ???? ?

 104. alex sade han

  Jo, det är inte mac ... och se vy

Tala Your Mind

*