Avira antivirus Free Edition installera en video -tutorial

I den här videon handledning kommer vi att installera tillsammans en gratis antivirus.

Jag valde en gratis antivirus som vi kommer att ladda ner, installera och ställa impreuna.In denna video tutorial jag valde att installera Avira antivirus är ett mycket enkelt system som betalar mycket väl plikter ett antivirusprogram.

För närvarande är detta antivirus högst upp bland användarnas preferenser och lämnar många liknande applikationer som Avast, som har behållit ett gammalt gränssnitt och Avg gratis utgåva som har förbättrat gränssnittet men i onödan komplicerat driften av skanningsmotorn vilket gör det svårt i sin tur datorns funktion.

Detta yttrande är strikt personlig, och du måste prova alla produkter för att få ett beslut i ett medvetet sätt.

av Bogdan Pelu

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)

 


relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. adrian sade han

  Jag vet ingenting om det här antivirusprogrammet, jag har ett norton-antivirus, det är 2007 och jag vet inte hur bra det är, men du kan berätta något om det, jag är inte upprörd ………. Och om du vill kan jag göra en video med dess installation Jag skulle vilja veta och dak du kan lära mig hur man installerar en nod32 för en av min rietena som har en svag häst och jag vet inte hur man gör en installation ... tack så mycket

 2. administration sade han

  Om norton jag kan säga säkert att jag äter mer resurser och jag avinstallerade det i en halvtimme av installation och ärligt kan inte rekommendera det till någon.
  Men kanske drog effektivare versioner, varför prata strunt?
  När det gäller nod 32 ärligt inte kan lida den har en miljon inställningar och inte kommunicera med användarens dator, men jag ska försöka prata med min vän boby vill se kan han göra Nod 32 handledning.
  Om du inte gillar mig det betyder inte att det inte är bra, bara inte min smak.

 3. administration sade han

  Om Avira kan bara säga att det är ett antivirusprogram: bra, gratis och lätt att använda, men har ingen brandvägg och ytterligare sökmotorer, men när det gäller antivirus är ganska bra.

 4. ptr buna.multumesc denna tutorial eftersom jag behövde ett virus men hade inga pengar att köpa det (jag NOD32 och jag var inte nöjd med honom) .Och det är intressant trick med revo, jag installerat programmet och jag blev förvånad hur många filer förblir raderas när du avinstallera programmet från början .Revo är bra, plus det gör andra saker mer fördelaktigt sistemului.Multumesc ptr allt du gör för nybörjare mine.Sa bli älskad.

 5. adrian sade han

  ok tack så mycket dak du lyckas prata med boby för att göra en tutorial med nod32 skulle vara coolt …… .. mycket hälsa?

 6. Om vi ​​talar om nod32 är ganska bra, jag använder Eset Smart Security är bättre än 32 nod, alla de från ESET: s produkt, förutom antivirus och antispyware har, brandvägg, antispam, inte äta dessa många resurse.Bineinteles från Eset kunde komma upp med en modernare gränssnitt och göra inställningar mer tillgängliga och enklare, men annars är det OK.

 7. Radu81 sade han

  Symantec släppte nyligen Norton Antivirus 2009 som förbrukar väldigt få resurser och uppdateringar var 15: e minut (det kallas snabba pulsuppdateringar) ... men avira är fortfarande bäst för att upptäcka virus medan Kaspersky har mest bra desinfektion

 8. Jag använde Avira Premium och löpte tusen 2 veckor sedan och nu använder Comodo nöjd med honom

 9. OviDyus sade han

  kraftigt bror
  Jag kan hur de studerar
  suntetzi den smartaste

 10. marius sade han

  Tack för handledningen

 11. Olimpiu sade han

  Jag hyllar Cristi och jag hålla undrar vad tycker du om Avira Premium från vad jag inte lärt gå med Zone Alarm brandvägg?

 12. Adrian sade han

  @Olimpiu: Det spelar ingen roll vilket antivirus du kombinerar brandväggen med så länge antivirusprogrammet inte ingår i en svit och inte inkluderar en brandvägg! Se k vi har handledning om Zone Alarm eller COMODO skriv upp sökningen till höger Zone Alarm eller COMODO och skriv in ... du hittar tutorials!

 13. cristian sade han

  Hej! dc kan inte göra uppdateringen? Jag börjar ge uppdateringar men han försöker gränssnitt visar mig att allt inte i facut.multumesc

 14. Adrian sade han

  @cristian: Som du kan se är denna avira gratis, och det är därför du inte har många alternativ, inklusive den att uppgradera på begäran ... han kommer att uppgradera sig själv när han vill, för det är gratis, och det är målet ... Du har vissa begränsningar för att du ska köpa produkten ... lämna det ensam att det kommer att uppgradera sig själv ... du kommer att se ... det kommer inte att uppgradera den på begäran, när du vill!

 15. cristian sade han

  Adrian ms

 16. cristian sade han

  men även efter 4 dagar ensam inte utgör data?

 17. Adrian sade han

  @cristian: Om du ställer in det är det normalt att det inte uppgraderas !!! Kanske ställer du in det i uppdateringsläge - minimerat! Eller kanske har du en brandvägg som blockerar den ... Gör brandväggen till en regel för Avira att inte blockera den längre ... Eller kanske har du brandväggen i Windows aktiv, inaktivera den eftersom den är bra för ingenting! För att inaktivera det går du till kontrollpanelen och sedan till brandväggen och väljer att stänga av brandväggen.

  • kamelia sade han

   Du är väldigt smart! Du spelar och ibland tänker du och förklarar för snabbt Hur mycket jag skulle vilja vara "du" i minst 30 minuter för att lösa vad jag måste göra och sedan ... att bli mig själv igen! Tack för tipsen! Du är cool!

 18. danezu sade han

  Detta antivirus bra ärliga vi har inte hört talas om det, men Avira och Zonealarm är ett bra lag i min mening nam hade inga problem med virus eller andra ämnen.

 19. Ciurlycu sade han

  Salut..nu vet hur skicklig du är adminule..stiu jag någonstans mellan nybörjare och fel mediu..dar vet att fas uppdatering (UpGrade..cum berätta ..)

  förklaring:

  Jag har använt detta antivirusprogram i mer än ett och ett halvt år..och jag märkte en sak..uppdateringen är bara giltig under en viss period (jag vet inte den exakta algoritmen eftersom jag ser att den nu är giltig till 07.2010) .. p-orma måste laddas ned från webbplatsen, installeras om ... och den fungerar som ny..Uppdatering MÅSTE fungera när du ger den manuellt..minstone för att säga att det inte finns någon nyare uppdatering än vad du har ..

  bevis:

  Hjälp -> Om Avira .. -> Licensinformation: Licens giltig till 01.07.2010

  Jag tyckte att det här alla försöker göra uppdateringen manuellt, eftersom fler än 4 dagar inte singur..asta göras någon gång under hösten Anlu 2008 (om jag minns väl) angavs .. någonstans jag overstayed eller något så här ..

  Nu vet jag inte om det är hans problem cristian..dar normalt DO Avira uppdatering varje dag (även gamla version deskidea ett litet fönster på den nya arata..cea Kan deskide bara tråkigt fönster annons)

  över & ut ..

 20. Ciurlycu sade han

  Tillbaka med en korrigering och ursäkt riguare..m såg Reports..se verkar nu som under 25.03-30.03 inte har gjort mina urile..scuzele uppdateringar ..

  Detta betyder dock inte att "avira är gratis, och just på grund av detta har du inte många alternativ, inklusive det att uppgradera efter behov" och särskilt att det är "uppgradering";))

  Du kan göra manuella uppdateringar .. (och endast uppdatering kontra uppgradering sidan finns en liten sannolikhet insel..sau jag kan inte: P)

  över & ut ..

 21. @Ciurlycu:
  Detta antivirus är hur det kan vara gratis, i stället ser en stor banderoll som du måste stänga eller ge honom ok, vad du än väljer är densamma.
  Jag tror att det är något uthärdligt.
  På uppdateringar Jag vet inte vad jag ska säga, eftersom jag inte fick använda den under en längre tid.
  Genom arten av vår verksamhet måste avinstallera program och en hel del av dem misslyckas med att upprätthålla en lång period pc installeras så att vi kan uttala.

 22. Adrian sade han

  @Ciurlycu: Låt mig berätta vad som är skillnaden mellan uppgraderingar och uppdateringar som du vill? Uppdatering = bara gör uppdateringar till databasen och virussignaturer !! Uppgradera = uppgradera till själva programvaran, om Adik kom ut i en ny version av Avira uppgradering, hade du Avira Avira 8 9 men kom ut inte mycket lång! Jag var tvungen att ge honom uppgradering Manuell, Uppdateringen bara och det automatiskt (signaturerna för virus) men uppgraderingen gotta göra det manuellt!

 23. kroppsbyggare sade han

  Vad om Avast?

 24. dstefoglo65 sade han

  Hej allihopa. Jag har problem med antivirusprogrammet (avira antivir classic). I några dagar klarar jag inte att uppdatera det alls, det verkar för mig att det inte går att ansluta till servern. Mitt nät fungerar väldigt bra. När jag ger "startuppdatering" kommer det fram upp till cirka 14%, då får jag ett meddelande som "ingen anslutning till internet ..." Jag avinstallerade antivirusprogrammet, startade om, raderade sedan mappen i C / PROGRAM FILES, installerade om igen, men det ger mig exakt samma fel . Snälla, om någon har någon aning om vad det kan vara, lämna ett meddelande till mig, antingen här eller på ID dstefoglo65 (på yahoo messenger). Tack.

 25. dstefoglo65 sade han

  Mm've gjort! hate-aaa!

 26. alexandra sade han

  Bra!
  Jag har också ett problem och jag behöver din hjälp: för ungefär en vecka sedan hade jag problem med lite spionprogram. En vän rekommenderade mig att installera SpyWare Doctor, och det hjälpte mig. Efter att jag blev av med spionprogram märkte jag att mitt antivirusprogram hade försvunnit. (Jag har använt Avira Free i några år) ... Jag funderade på att kanske ta bort Spyware Doctor, så jag installerade om det. Det här är mitt problem börjar. Även om jag installerade om det startar inte antivirusprogrammet 🙁 Jag försökte installera om det många gånger eller genväg visas på min skärm men om jag försöker ge den Öppna har den ingen åtgärd. För att inte tala om den öppnas när jag slår på datorn ... Jag antar att detta händer från virus som har samlats under de senaste dagarna ... Snälla, om du har några idé om vad som händer, ge mig några råd. Tack så mycket!

 27. moonwolfesss sade han

  i filmen presentation tidigare version av avira.am försökte följa ditt råd der är annorlunda än att installera den nya versionen.
  Min fråga är: är den bra versionen det normalt att bete sig annorlunda? Jag väntar på ett svar så snart som möjligt ... om möjligt. Respektera killarna du är stark.

 28. Adrian sade han

  @moonwolfesss: handledningen är lite gammal sedan dess har avira släppt en ny version av antivirus, nämligen Avira gratis version 9, den i handledningen är version 8, i allmänhet har inställningarna förblivit ungefär desamma bara att vid 9 lade de till ytterligare 2 funktioner eller 3 till ... Ja, det är normalt att de 9 beter sig annorlunda än den i självstudien !! Vi kan inte göra en handledning varje gång en produkt släpper en ny version eftersom det finns programvaror som släpper sina versioner mycket ofta ... och det skulle innebära att webbplatsen bara fylls med handledning för den programvaran ... i princip förblir inställningarna ungefär desamma, bara mer nya funktioner kommer, som du kommer att upptäcka, det är bra att undersöka också, att lära sig att försöka att inte vänta på allt på en gång !!! "Arbeta" och du lite och utforska programvaran själv som inte kommer att bita !!!

 29. geo sade han

  vill att vi frace själv en demonstration för att avinstallera antivirus med Revo Uninstaller, att lura licensnyckeln (kanske jag har fel men jag tror att antivirusprogram kan inte avinstalleras, som stöd du med Revo Uninstaller eller kanske jag är inte bra jag ganska bra.) Tack !!!

 30. Adrian sade han

  @geo: Hur brett är ditt webbläsarfönster? så smal att du inte läste vad jag skrev exakt ovanför dig, eller hur? Läs noga vad jag sa exakt ovanför dig så tjock och kanske tänds du ... aaa vad säger du?

 31. Adrian sade han

  @geo: Om du hade läst kommentarerna från handledningen med Revo skulle du bli upplyst !!! Titta, det tas med kopieringspasta därifrån, speciellt för dig, så att du inte förstör musens rulldans och inte blir trött, damer, håll din hand i rörelse

  Adrian
  May 23rd på 2009 18: 18 Svara på denna kommentar

  @morisman: Om du tittar på undersidan för att skriva små handledning titel när han ades denna handledning, vilken tid i vilken tid, därefter fram till idag revo drog 5 versioner av programvaran !!! De ändrade arbetssättet som de på GhetRight! Den upptäcktes av Boby sak, inte en regel, det foate än en som använder mjukvara! Även vid en tidpunkt kan revo.dezinstaland med honom och installera programmet, har alla 30 dagar rättegång, det var förmodligen bästa Revo sedan ... hur som helst även då det var inte en regel eller en specifikation som revo skulle göra detta eller skulle använda något sådant, som sagt dessa upptäcktes av Boby ...

 32. Wolfyz sade han

  Jag försökte att sätta på en MojoPac och gav mig felet:
  Runtime Error: C ++ Virtual Program: Avira / AntivirDesktop / avscan.exe

 33. gus sade han

  Du glömde att berätta varför du valde anpassad installation. Kan du förklara?

 34. @gus: Att känna och det är lämpligt att använda dig hur man installerar anpassade inte att vakna upp efteråt med alla sorters nonsens installerats av dator (adware, spyware, verktygsfält)

 35. Adrian sade han

  @gus: I allmänhet är det bra att välja anpassad när du installerar någon programvara, för vissa program innehåller alla typer av verktygsfält, addware, spyware (mindre ofta) och jag tror inte att du vill ha dem ... vissa program erbjuder dig också mycket "nonsens" förutom till respektive programvara som du kanske inte vill ha, eftersom du aldrig kommer att använda dem, om du tittar på de äldre handledningarna på vår webbplats kommer du att se att det har förklarats i flera timmar varför anpassat och inte uttryckligt !!! Jag installerar aldrig programmen i expressinstallationsläget, men alltid om jag har möjlighet väljer jag "anpassad" bara för att ta bort och inaktivera de funktioner, genvägar och tillägg som programvaran ger mig, och som jag inte vill jag inte vill ... Under en tid har all programvara ett verktygsfält om du installerar alla verktygsfält som Daemon Tools, Yahoo Messenger, CCleaner och resten av programmen som du kommer att lägga, vet du hur din webbläsare kommer att se ut? etc) som en julgran och med "ram" -delen där bilden visas, webbplatsens sida, väldigt liten !!!

 36. Ovidiu surr sade han

  Jag har en EEEPC 4g Surf med 900 MHz på processorn och 2 GB RAM (den har uppgraderats). Vilket gratis antivirus rekommenderar du? Jag har använt avast hittills eftersom jag inte visste om avira men det äter upp många av mina resurser. Jag har också en brandlarm för zonlarm. Det är ok? Jag skulle ha velat ha AVG men jag tror att det skulle vara väldigt svårt att flytta ...

  PS: Super handledning.

 37. @Ovidiu surr: När det gäller resurser är mer gourmet AVG är Avira perfekt för dig fri upplagan, men vet inte hur man ska gå din EeePC är 900 Mhz inte bara en bra fart för en processor.
  Asus EeePC tror inte ansågs skicka så stor, försök att lämna inställnings säkerhetsprogram (antivirus + brandvägg) nedan, den idén undan vissa funktioner för att kringgå en del resurser.
  En mer lämplig lösning än Zone Alarm + Avira tror inte att du hade!

 38. cornel sade han

  God kväll, jag är ledsen att du störd, men vad jag skulle vilja ställa en fråga.
  Jag installerade ett antivirusprogram rättegång, det handlar om Avira Premium Security Suite, jag var nyfiken på att se hur det beter sig eftersom jag inte har provat hittills har gett hela datortomografi och fann mig
  2 virus (jag vet inte hur man säger) att Kaspersky Internet Security hittade henne inte förrän då.
  Fram till här allt bra, men ett penetrationstest med en brandvägg program till dig på videotutoriale kallas leaktest överraskning brandvägg penetreras.
  Jag gick in i antivirusinställningar i onlineprotection -> brandvägg -> säkerhetsnivå och ändrade alternativet från
  högt till anpassningsbar, nytt försök jag med alla leaktest och penetrerar brandväggen, ökade vi till den högsta i hela blocket och naturligtvis jag inte kunde komma på någon netto adress.
  Min fråga är där kunde jag ha gjort något fel inställningar varit om brandväggen som är så mager (s farligt att sluta använda så är van vid att använda dator gammal bara 2 år), för att nämna att firewal CPC är avstängd i Windows och Kaspersky med samma inställningar för att testa din brandvägg leaktest inte penetrerades.
  Tack för tålamod att läsa allt jag kan än lång beskrivning, men jag ville vara så tydlig kan vara.

 39. @cornel: Hej, att veta att det inte är så enkelt att ställa in ett säkerhetsprogram, även om du har en "markör" med vilken du kan höja säkerhetsnivån, är jag säker på att det finns andra inställningar där du kan förbättra brandväggsbeteende- gemenskap.
  Vi gör en handledning för denna säkerhetslösning men tills passerat, så ska du göra gräva runt.
  Från vad du sa i början visar att Avira är bättre än Kaspersky, saker är inte riktigt så enkelt, först av allt i världen inte göra skillnaden mellan ett virus och en spionprogram, virus är för alla människor.
  Vi kommer att försöka att erbjuda några förklaringar november när första handledning om säkerhetsfrågor.

 40. costyn sade han

  Avira användning eftersom jag descoperit.E mycket bra program och jag kommer aldrig att ändra det med andra områden larm antivirus.Face bra lag och jag rekommenderar det med glädje.

 41. vlad sade han

  Hej. Jag hade också det här antivirusprogrammet för en vecka sedan, jag avinstallerade det men jag tror inte att jag avinstallerade det korrekt, nu när jag vill installera om det säger det mig att programmet redan finns. Vad ska jag göra ... Hjälp mig!

 42. shark_of_tornado sade han

  tenn körbar om något händer i en annan dator och jag redan antivirus.Executabilul hålla den i fall det intamla något med min nuvarande antivirusprogram. (Avast)

 43. shark_of_tornado sade han

  från vad jag läst yo bästa antivirus KASPERSKY. men det är bara prov 30 dagar om du vill ha gratis. Så vilket är bättre? AVIRA eller AVAST. yyyy. Jag vill säga att jag k yo licens till 4 år avast!

 44. shark_of_tornado sade han

  svara

 45. @shark_of_tornado:
  Det är svårt att säga och alltid kommer att delas yttranden
  Bäst att använda den på det som du förstår dig själv bättre men om allt du licens att avast varför inte använda den
  Beslutet är ditt

 46. shark_of_tornado sade han

  Bra idé! 4 år sedan vi licensierar Cesa inte vinst? / -)

 47. Sherar sade han

  @shark_of_tornado:
  en licens för avast hittas lätt om du bor för att se mindre och Avira är för närvarande den bästa antivirus, särskilt personligt bruk upptäckt virusi.eu Premium Security Suite rättegången:

  180 nyckel plats för dagen (jag är 30 Nush så om det fungerar):https://license.avira.com/en/promotion-8821dtghledngvzkrrqr (det är en https-webbplats så det är säkert och i + är det inte piratkopiering ... 100% lagligt)

  Webbplats för att hämta antivirus: http://www.avira.com/en/downloads/avira_premium_security_suite.html

  Jag testade inte länkarna för att se om de fungerar (sent) .... försök se om du gillar det mer än det enkla (det finns åtta fler än de andra)

 48. CRISTIAN TM sade han

  -Snälla Mycket om ni kan göra vanligt och mig vad som är malwares, COMODO OCH Om detta faktiskt underförstått att detta OM DU DATOR Malvar, äta mer resurser, och saktar system är verkligen ?? ?
  -Vänligen REAGERA-me

  TACK

 49. laurentiu sade han

  Många tack: *

 50. shark_of_tornado sade han

  Jag har en fråga: Jag skyddsnät IM, och upptäcker virus väl? (Aceleşi har fördelar som avast?)

 51. shark_of_tornado sade han

  Jag syftar naturligtvis på Avira Free Edition

 52. Adrian sade han

  @shark_of_tornado: Naturligtvis är det en fantastisk antivirus, och enligt min mening bättre än Avast, Avira men inte skanna IM trafik på !!! Men har realtidsskanning, Adik gång hämtade något via Yahoo Messenger och fick sak att datorn Avira kommer att skanna genom realtidsskydd i utförandet av filen eller flytta den, så allt du inte verkligen kan vara smittade och avast förmodligen skulle skannas vid nedladdning, även om han inte har hämtats skannar varje bit ner till datorn via chattklient

 53. shark_of_tornado sade han

  Jag satte Avira verkar fungerar bra! Vi kommer att se i framtiden!

 54. Eugen sade han

  Hej och multummesc av tutorial.e super.Eu hemmabruk Avira fri version 9 och Agnitum Outpost Firewall Free, både beter perfect.Este ett bra antivirusprogram, som jag rekommenderar till alla, och med en bra brandvägg, har du optimalt skydd .

 55. adrian Morosan sade han

  hej,

  Handledningen är faktiskt bifogade artikeln för Acronis Disk Director.
  Jag skulle vilja se handledningen för Avira ... om möjligt. Tack

 56. Cosmin sade han

  Hur cool är Acronis?

 57. Ionut sade han

  Se som ett misstag !!! Om jag ger filmen att se om Avira handledning visar mig handledning om Acronis !!!!

  • Jag vet, det är inte ett misstag, vi handledning medvetet dragits in på grund av fel att visa och kvalitetsproblem.
   Kort handledning som inte stiger till den kvalitetsnivå som den har videotutorial.ro.
   Ttutorialul löfte med Avira kommer att återställas på nolltid.
   Vi tackar dig väntar, under tiden Vazia att vi har andra antivirusprogram som tutorials på.

 58. cochin Ovidiu sade han

  Varför inte arbeta vidotutorialul Avira? Visas Webbsidan av kan inte hittas och är tom. Acronis ?????????????

  • Adrian sade han

   Hans svar på denna fråga, är svaret strax ovanför kommentar sir, är så svårt att läsa även sista 2 kommentarer innan du skickar ??? Även du älskar att fylla rutan med samma frågor och svar, kommer det att ta så mycket och det är så svårt att kasta ett öga på din kommentartext strax ovanför ???

 59. Gepeto sade han

  Jag letar efter hur man installerar Avira antivirusprogram från Acronis tutorialu visar mig varför ???

 60. Adrian sade han

  Gepeto: Jag letar efter hur man installerar Avira antivirusprogram från Acronis tutorialu visar mig varför ???

  Handledningen togs ut för att göras om, jag tror inte att det är ingenjörskonst att installera Avira, speciellt gratisversionen !!! Nästa, Nästa, Nästa och Slutför

 61. cochin Ovidiu sade han

  28 idag är i augusti och installera Avira men jag bryr mig inte inställningar, det är så svårt att göra om det, jag tror att det var bra och innan jag såg bara upprepa några 2 gånger.

 62. dumitru32 sade han

  Jag vet inte varför, men när jag arbetar med IE, jag Avira salt på en tillfällig IE, vad skulle det vara?
  PS IE Jag använder det inte, jag ville bara sätta några favoritsidor till min pappa ... 😀

 63. Colombo sade han

  på avira, även om den uppdateras dagligen, visas den bredvid mig "senaste uppdatering" i den röda fyrkanten med ett utropstecken, vilket får mig att tänka att något är fel. måste jag gå till inställningarna på något sätt?

 64. Jag har ett allvarligt problem !!! Jag hämtade ett spel och jag vaknar med ett virus TR / Spy.409088.1

 65. Francisc sade han

  HajJag har ett allvarligt problem !!! Jag hämtade ett spel och jag vaknar med ett virus TR / Spy.409088.1 jag gav kommandot för radering Avira. Jag avslutade min dator och jag vaknar och avetisment: TR / Spy.409088.1 Och jag gav och jag stängde samma varning: TR / Spy.409088.1 .Vi kan någon hjälpa mig ber dig så snart som möjligt

  1) Ladda ner först Malwarebytes'Ant-Malware och / eller Superantispyware (de är gratis) och ge en "Full Scan". Om något visas, ta bort det. Om ingenting visas är det ett Avira-antivirus F / P.
  2) Avira - när det hittar något är Avira bra att först (efter att vi har sett att det inte är F / P) karantän och sedan därifrån att radera.
  3) Spelet kan vara skadat och / eller angripet. I så fall avinstallerar du spelet och rengör sedan din dator med ett "Cleaner" -program du har.
  4) Om problemet kvarstår, gå in i "Säkert läge" (starta om datorn och tryck på F8-tangenten vid start) och skanna igen med Malwarebytes'Ant-Malware och / eller Superantispyware och ta bort all "röra" som är resultatet av genomsökningen / genomsökningen. Här kan du också skanna med Avira.
  5) Observera att i alla fall du måste tänka på att om du har sprickor, keygen, eller andra sådana knep du inte ta bort dem.

 66. jag löste

 67. 1960 sade han

  Hur återställer jag den interna klockan Avira att se en ny flytt till som görs i dagens datum?
  Varje försök ger samma resultat - det installeras med samma föregående datum.
  Jag vill inte gå klockan ben, men hur man löser Avira om du kan?
  Tack.

  • Francisc sade han

   1960Hur återställer jag den interna klockan Avira att se en ny flytt till som görs i dagens datum Varje försök att ge samma resultat -? Installerar samma gång jag går anterioara.Nu timme ben, men hur kan beslutsamheten hos Avira om möjligt? Tack.  cite mig

   Jag förstår inte riktigt din fråga. Men låt oss se ...
   - Vilken Avira använder du: Gratis, Premium eller Internetsäkerhet?
   - Om det är gratis, är det ingen mening att göra vad du säger. Du avinstallerar den, tar bort registren med ett verktyg och installerar om.
   - Om du använder någon av de andra två, som är mot en avgift, kan du inte. Det finns inget sådant. Och det är inte meningsfullt ändå, du kan inte lura dessa program. Det kan du inte för att det inte är vettigt från tillverkarens synvinkel (om du har en licens kommer den att gälla under den köpta tidsperioden och om du vill förlänga din period olagligt då ... canci, slemhinnor). Om du hänvisar till en "Återställning av rättegång", när det gäller Avira existerar den inte riktigt.

   • 1960 sade han

    Francisc: Jag förstår inte riktigt din fråga. Men låt oss se ... - Vilken Avira använder du: Gratis, Premium eller Internetsäkerhet? - Om det är gratis är det inte meningsfullt att göra vad du säger. Du avinstallerar den, tar bort registren med ett verktyg och installerar om.cite mig

    Ja, tyvärr, jag inte ange version.
    Gratisversionen.
    Jag skulle vara tacksam om jag kunde förklara i detalj vad som raderas från registret, och det skulle vara att nytta?
    Inte alla är kunniga i dessa saker, inte alla vet hur man använder en jämförelse eller mikrometer.
    Men jag är öppen för alla lärdomar, men inte mycket längre i skolan.
    Så? Kontroller, programvara?
    Registret efter att du känner till dem att vara antivirusprogram, inte ta bort något?
    TACK …

    • Francisc sade han

     1960Ja, ledsen, det gjorde jag inte ange versiunea.Varianta Freeware.As vara tacksam om jag kunde förklara i detalj vad som raderas från registret, och det skulle vara att nyttan? Inte alla är kunniga i dessa saker, eftersom inte alla vet hur man använder en jämförelse eller micrometru.Insa är öppna några nya läror, men inte mycket längre tid att scoala.Deci? Kontroller, programvara? Registret efter att du känner till dem att vara antivirusprogram, inte ta bort något Thanks ...?  cite mig

     Okej. Låt oss förstå. För den fria versionen:
     1) installerat Avira, ställa upp och skanna och klar. Inget behov av att avinstallera licensförlängning. I slutet av Licensing, fyra veckor innan licensen ska automatiskt förlängas med en period som bestäms av tillverkaren. Under licensiering kommer att uppdatera både bas och själva programmet (esate om tillämpligt);
     2) Om du avinstallerar Avira sedan:
     - öppna Kontrollpanelen - Lägg till eller ta bort program - och ta bort Ta bort från Avira - starta sedan om;
     3) Efter avinstallationen, för fullständig registerrengöring, använd RegCleaner.exe, nedladdningsbar från deras webbplats under namnet Avira AntiVir RegistryCleaner (nedladdningssökväg är: “Avira.com” - Nedladdningar - Verktyg - Avira AntiVir RegistryCleaner);
     4) Ta sedan bort ett registerverktyg (som du installerade på din dator - exempel: WinUtilities, CClener, Regcleaner, etc.);
     5) Om du installerar om Avira Free kommer det att visa dig samma installations- och utgångsdatum som föregående installation (ange en kod i ditt register som du inte kan ta bort om du inte är IT-master eller installerar om Windows - tror jag så är inte fallet och det spelar ingen roll om det fortfarande är gratis);
     6) Om du installerar / avinstallerar det 100 gånger kommer programmet att visa samma sak när det gäller data, men påverkar inte körningen av programmet eller uppdateringarna, oavsett slutdatum skrivet i "Avira Personal Antivirus - Free Antivirus" (dvs. utgångsdatum).

 68. 1960 sade han

  Francis:
  Ofullständiga.
  Avira Free versionen har ett år testperiod.

  [IMG] http://i44.tinypic.com/34yd0zk.gif [/ IMG]

  Vad händer efter juli 1 2010 på denna avtivirus?

  Jag bryr mig inte om hur du avinstallerar alla barn men 2 IQ, vet hur du avinstallerar ett program.
  Jag är också intresserad av att berätta i tydlig sunbt register över dem som säger att endast en specialist iistie.
  Låt oss inse det, om du väska ett månader hårt specialiserad programvara på reg. ii upptäcka.
  Men jag ville så mycket för att undvika onödigt arbete, och hoppas att någon är så snäll mot mig avslöja för mig och andra denna lilla hemlighet.

  Såvitt jag vet, efter dagen för juli 1 2010, jag kan inte fortsätta att använda denna AV, även om du avinstallera och sedan reibstalez.
  Det är anledningen till att jag bad om en mjuk (samma som vi alla i PC -en liten warez!) Visade, smart, och nycklar som måste tas bort direkt med deras calera.
  Du vet, varje gång jag vände mig till en "specialist" för att hjälpa mig med förklaringar, kom jag alltid över en egen "brandvägg".
  De är upproriska, inte vill att andra ska veta 0,1% av vad de vet.
  Så tog jag henne om mig, och jag lärde mig från mina misstag och vad jag lärt mig och jag vet att jag alltid gav till andra, med detaljerade förklaringar, eftersom jag vet hur illa ewste inte hjälpas. Verkligen hjälpt.

  Tack för hjälpen.
  Jag ska försöka vad du säger i punkt två, men inte så mycket beslutsamhet.
  Snälla, kan kanske uthärda någon att säga något.
  Cristi?

 69. 1960 sade han

  Tyvärr, sa du i punkt två, men en del av vad du sa tre:

  Efter avinstallera, att rensa registret totalt använder RegCleaner.exe

  • Francisc sade han

   1960: Tyvärr sa du i punkt två, men en del av vad du sa tre:  cite mig

   Du har fel!!! Avira Free är gratis hela tiden, utan tidsgräns !!! Det specificeras också i handledningen, och jag personligen har använt den i flera år. Antingen har du inte uppmärksammat vad jag skrev, eller så pratar vi inte om samma sak. Jag skriver om: Gratis version från Avira: DET FÖRNYER AUTOMATISKT FYRA VECKOR FÖR UTGÅNGEN AV DEN TERM som visas I PROGRAMMET (i Avira-fönstret - fjärde raden (4) - Avira Personal Antivirus - Gratis antivirus 01.07.2010 - tydligt skrivet på engelska som: ”Licensen förlängs automatiskt och uppdateras cirka fyra veckor före utgången”). Vad förstod du inte?

 70. Francisc sade han

  Vänligen inte visa några galna antaganden. Det är inte lättja eller du kan läsa vad som visas i det första fönstret i Avira. Och jag säger dig, om du inte kan hitta några poster som du inte kan registret. Var säker på det. Inget behov av en specialist! Du måste vara försiktig med vad visar alla program.

 71. Francisc sade han

  Ibland har Adrian mycket rätt. Du kan inte ens läsa vad programmet du använder visar, än mindre titta på en handledning från början till slut. Jag har alltid förstått det, och även om moderatorerna ibland var upprörda förklarade jag "babeste" och hänvisade till andra webbplatser för ytterligare information. Jag gjorde allt mänskligt möjligt för att komplettera informationen i handledningarna så att den var förståelig för alla.
  Efter år av IT 17 även känner kränkt mig någon på ett ämne Contra självklar och banal, med tydlig display även under det aktuella programmet (Avira Free). Om det inte vet bättre än jag avsluta jobbet !!!

  • Adrian sade han

   FranciscIbland Adrian är helt rätt. Nej du inte kan läsa vad programmet visar använda den, än mindre titta på en handledning från huvud till svans. Jag har alltid varit sympatisk och även om de ibland upprörd moderatorer, förklarade "gamla fruar" och hänvisade till andra webbplatser för ytterligare information. Jag gjorde allt mänskligt möjligt var att komplettera handledningen informationen på ett sätt som kan förstås av alla.
   Efter år av IT 17 även känner kränkt mig någon på ett ämne Contra självklar och banal, med tydlig display även under det aktuella programmet (Avira Free). Om det inte vet bättre än jag avsluta jobbet !!!  

   Inte skrämma ... sömn ... LaSalle .eu EDRC som engelska är det språk som internationellt bruk och att alla bör veta men det verkar som om det är jävligt svårt ... bara förstå att EMO och rockers.

   • Francisc sade han

    Adrian: Inte skrämma ... sömn ... LaSalle .eu EDRC som engelska är det språk som internationellt bruk och att alla bör veta men det verkar som om det är jävligt svårt ... bara förstå att EMO och rockers.  cite mig

    Att veta att jag förstår mycket väl nu.

 72. 1960 sade han

  adrian

  Inte skrämma ... sömn ... LaSalle .eu EDRC som engelska är det språk som internationellt bruk och att alla bör veta men det verkar som om det är jävligt svårt ... bara förstå att EMO och rockers.

  Bravo. LASAL. eller lämna det? adrian
  Jag gillar ditt språk.
  Jag tror du prata med dina föräldrar?
  Få stor man ...

  Francisc :
  Tro mig, jag har absolut aldrig sett paralleller vad du ger mig citatet på engelska, annars jag fussed runt.
  Så jag ber om ursäkt att jag bad om hjälp jag vet inte var.
  Jag ville inte säga, IT-ist band, du vet inte vad du menar, sa jag att jag inte vet.

  När det gäller de här:

  .
  Nej du inte kan läsa vad programmet visar använda den, än mindre titta på en handledning från huvud till svans. Jag har alltid varit sympatisk och även om de ibland upprörd moderatorer, förklarade "gamla fruar" och hänvisade till andra webbplatser för ytterligare information. Jag gjorde allt mänskligt möjligt var att komplettera handledningen informationen på ett sätt som kan förstås av alla.

  Är du säker på att i min del?
  Som nämnts så måste du känna den person du pratar med.
  Jag brukade läsa allt, som jag gjorde här, läser alla kommentarer på den här sidan.
  Glömma att jag missade en sväng.
  Det händer och andra.
  Tro mig, detta är inte en cretinel av vad som tros navel av jorden, som sagt, det finns saker som du inte vet, men du lär dig.
  Om du inte får hjälp, då de misstag de gör på detta område.
  Jag har aldrig klickat på linjen 4 i huvudfönstret, är uppdateringen automatiskt och är inställd på att göra dagligen.
  Använd endast åtgärder i positionerna två och tre.

  Hur svårt det var att sätta en bild, lösa du min okunnighet?
  Eller, länka till bilden, jag ser att bilden inte visas, sätta mellan taggarna?

  http://www.freeimagehosting.net/image.php?487e851c85.gif

  Kopplat till en smart programvara i registret, kan du ge ett exempel på den här typen:
  Din Unistaler!

  Men Francis, tack för tålamod med en tondöv i IT-samhället.
  Du har modet att fråga dig om något här med det sätt som killen (Adrian) svarade.
  Inga problem, det finns andra platser där en sådan vanära däri inte är tillåtna, oavsett hur gammal den enskilde skulle vara på plats.
  Respekt påverkas inte av det totala antalet tjänster eller tidpunkten för registreringen.
  Ha en bra dag, värdet, naturligtvis.
  Grattis tutorials skapas här, och mer.

  • Adrian sade han

   1960: adrian
   Bravo. LASAL. eller lämna det? adrian
   Jag gillar ditt språk.
   Jag tror du prata med dina föräldrar?
   Få stor man ...Francisc :
   Tro mig, jag har absolut aldrig sett paralleller vad du ger mig citatet på engelska, annars jag fussed runt.
   Så jag ber om ursäkt att jag bad om hjälp jag vet inte var.
   Jag ville inte säga, IT-ist band, du vet inte vad du säger, jag vet inte eu.In sade om de här:
   Är du säker på att i min del?
   Som nämnts så måste du känna den person du pratar med.
   Jag brukade läsa allt, som jag gjorde här, läser alla kommentarer på den här sidan.
   Glömma att jag missade en sväng.
   Det händer och andra.
   Tro mig, detta är inte en cretinel av vad som tros navel av jorden, som sagt, det finns saker som du inte vet, men du lär dig.
   Om du inte får hjälp, då de misstag de gör på detta område.
   Jag har aldrig klickat på linjen 4 i huvudfönstret, är uppdateringen automatiskt och är inställd på att göra dagligen.
   Använd endast åtgärder i positionerna två och tre.
   Hur svårt det var att sätta en bild, lösa du min okunnighet?
   Eller, länka till bilden, jag ser att bilden inte visas, sätta mellan taggarna?http://www.freeimagehosting.net/image.php?487e851c85.gifKopplat till en smart programvara i registret, kan du ge ett exempel på den här typen:
   Din Unistaler!Men Francis, tack för tålamod med en tondöv i IT-samhället.
   Du har modet att fråga dig om något här med det sätt som killen (Adrian) svarade.
   Inga problem, det finns andra platser där en sådan vanära däri inte är tillåtna, oavsett hur gammal den enskilde skulle vara på plats.
   Respekt påverkas inte av det totala antalet tjänster eller tidpunkten för registreringen.
   Ha en bra dag, värdet, naturligtvis.
   Grattis tutorials skapas här, och mer.  

   Litet mun- och fotledsspel ... som du sa ... det passar dig inte att gå till en annan webbplats ... vårt syfte är inte att utbilda dig eller sparka dig. Du kan mycket lätt om du inte förstår eller inte vet hur man säger det ... att inte komma i munnen med den som vet och att motsäga dig själv. Annars blir du förstådd om du säger "vänta, jag förstår inte, jag vet inte var du ska hitta vad du säger" och annars förstår du när någon som du kommer som en orkan som slår i huvudet och säger "det är inte sant domle ... det finns inget sådant ... jag såg ... Det är inte så, det verkar inte) Lär dig att avslöja ditt problem och då kommer du att respekteras och kanske den som hjälper dig kommer att ha mer tålamod om du erkänner att du är ett träd i det och du inte börjar motsäga dig

  • Francisc sade han

   1960: adrianBravo. LASAL. eller lämna det? adrianJag gillar tau.Cred språk som bara prata med dina föräldrar? Du får stor man ...Francisc Tro mig, jag har absolut aldrig sett paralleller vad du ger mig citatet på engelska, annars jag inte fussed på aici.Deci, Jag är ledsen att jag bad om hjälp .No jag vet inte var jag sa, IT bandet ist inte vet vad du menar, sa jag att jag inte vet vad de eu.In villkor här: du säker på det, i min del att hävda något, måste du känner personen som läser discuti.Obisnuiesc? fortfarande, som jag gjorde här, läsa alla kommentarer i detta pagina.Uite att jag missade en rind.Se hända och altii.Crede mig, detta är inte en cretinel av vad som tros navel av jorden, så som sagt, det finns saker du inte vet, men de invat.Daca inte får hjälp, då de misstag de gör i denna domeniu.Nu jag aldrig klickade på linjen 4 i huvudfönstret, är uppdateringen automatisk, är inställd på att bara göra zilnic.Folosesc åtgärder i positionerna två och tre. Hur svårt det var att sätta en bild, du lösa min okunnighet? Eller länka till bilden, jag ser att bilden inte visas, sätta mellan taggarna?http://www.freeimagehosting.net/image.php?487e851c85.gifKopplat till en smart programvara i registret, kan du ge ett exempel på den här typen:Din Unistaler!Men Francis, tack för tålamod med en tondöv i IT ului.Mi've fick mod att fråga dig om något här med det sätt som killen (Adrian) att ripostat.No problem, det finns andra platser där sådan vanära däri är inte tillåtna, oavsett hur gammal den är helt individuell på loc.Respectul och inte påverkas av antalet tjänster eller datum inscrierii.Va en trevlig dag, de som förtjänar , desigur.Felicitari för handledning skapas här och mycket mer.  cite mig

   Varför ska jag lägga din bild när du har en videohandledning där du förklaras mycket tydligt vad detta program "äts" med? Jag trodde aldrig att du inte ens tittade på den här guiden. Du kränker förgäves. Använd ett program (vad det än är) och titta inte ens av nyfikenhet på vad det innehåller (åtminstone i det första fönstret)! Det verkar absurt för mig. Och hur som helst, du använder Avira eller något annat program för ingenting om du inte ställer in det ordentligt.
   Och nu redo med detta ämne. Du gör vad du vill och vad du vet.
   Framgång.

 73. 1960 sade han

  För vad du säger ovan ...
  Du bevisa att du har karaktär.
  Jag antar att du inte har läst vad jag skrev.
  Jag sa mycket tydligt att jag inte är bra på det.
  Men jag lär sig snabbt och dessutom helhjärtat hjälpa någon utan att vara ett ryck med allt jag kan, utan i onödan dalta mig.
  Ärligt jag är ledsen, jag säga för andra gången, men det verkar som om du har några upptagningar. När någon säger att jag vill inget hellre än redo näve i munnen.
  Om någon vardagen jag talar till er ohövligt skrivna ord

  Liten mun och vrister spel

  I nästa ögonblick alla har liten mun.
  Jag trodde att vi stängde ämnet, jag förväntade mig inte ett svar Ferentrari smak från din sida.
  I livet bör du lära dig tålamod, att inte skålla när någon stöder hans synvinkel, oavsett hur dumt det är.
  Om du är så cranky och nervös i verkligheten, kan någon ge ett svar är inte så trevligt.

  Så låt oss sluta definitivt den historien inte är vettigt att prata vidare. Det smartaste alltid duka först.
  Måste jag upprepa en gång, du och analfabeter kompis:

  Jag är ledsen att jag stör min okunnighet.

  Bara bättre.

 74. 1960 sade han

  Tillbaka med en korrigering:
  Jag förvirrad namnet, tänkte jag Francis är författare till det här inlägget, men det är helt fel.
  Författaren är Adrian.
  Så jag ber om ursäkt för förvirringen.
  Men texten är densamma, som mottagare är Adrian.
  Tusen ursäkter, Francisc. Även jag blev förvånad över att det språket kommer från dig.

  Bafta ytterligare.

  • Adrian sade han

   1960: Återgå med en korrigering:
   Jag förvirrad namnet, tänkte jag Francis är författare till det här inlägget, men det är helt fel.
   Författaren är Adrian.
   Så jag ber om ursäkt för förvirringen.
   Men texten är densamma, som mottagare är Adrian.
   Tusen ursäkter, Francisc. Även jag blev förvånad över att det språket kommer från ta.Bafta ytterligare.  

   Han skrattar åt den trasiga potten, du är förmodligen ur hans sinne ... där Romana i ditt fall blev kvar och smittade dåligt. den skrivs med "î" från i när "î" står i början av ordet och med "î" från a (dvs. "â") när "î" står mitt i ordet eller var som helst. Således kommer vi att ha rumänska inte rumänska eftersom du skrev många ord här med "î" från i.

  • Francisc sade han

   1960: Återgå med en korrigering: Jag förvirrad namnet, jag trodde Francis är författare till det här inlägget, men det är gresit.Autorul totalt adrian.Deci, jag ber om ursäkt för confuzie.Textul men förblir densamma, som mottagare är adrian.Mii ursäkter, Francisc. Även jag blev förvånad över att det språket kommer från ta.Bafta ytterligare.  cite mig

   INGA PROBLEM. Misstaget är mänskliga, de nerepararea är negativ. Men låt oss släppa det. Du var inte försiktig, du såg handledningen, du contrat värdelös. Efter svarade jag kunna verifiera mina påståenden är sanna och om du undrar var något oklart. Och jag blev arg eftersom Negai oändligt något självklart och banalt. Detta var inte hur många IT kunskap är det ena eller det andra, men att få information i handledning eller inlägg (gruva eller andra). Det handlade om en Videotutorial klicka på Avira program eller från datorn och redo, du hade svaret. Men du inte. Vet att denna webbplats förklaringar fylla och / eller debatt om en Videotutorial; Placera inte bilder eftersom bilder och ord talas.
   Och om dina hot, vet att det lämnar mig kallt. Först och främst är jag inte en skrämmande kille och för det andra har jag "något att bli av med" de som hotar mig på ett eller annat sätt (och jag tror det är Adrian, om hoten riktades till honom). Det passar dig inte, hejdå.

 75. adrian sade han

  Kan jag berätta för mig och mig varför någon inte öppna webbsidor antivirus? Jag gick in i panda och AVG, Avira, etc allt jag berätta servern hittades i stället används en webbplats öppnas utan problem, vänligen om du kan hjälpa mig och mig att någon skulle vara stor.

  • Francisc sade han

   Kan jag berätta för mig och mig varför någon inte öppna webbsidor antivirus? Jag gick in i panda och AVG, Avira, etc allt jag berätta servern hittades i stället används en webbplats öppnas utan problem, vänligen om du kan hjälpa mig och mig att någon skulle vara stor.  cite mig

   Först virus som kallas Win32.Worm.Downadup, Win32 \ Conficker eller Win32 \ Kido virus beroende på tillverkaren och huvudsaken är att blockera tillgång till antivirus leverantörens webbplats eller de som innehåller orden virus, malware, rootkits etc.
   Det är också blockerade antivirusprogramuppdateringarna installerade.

   Gör så här:

   Desinfektion du behöver detta arkiv: http://rapidshare.com/files/183106347/win3... dup_removal.zip.
   Ladda ner den någonstans på skrivbordet.
   Arkivet innehåller två mappar: patchar och borttagning verktyg.

   För desinfektion Följ stegen nedan:

   1. Öppna filen och navigera till mappen Plåster. Beroende på vilket operativsystem Öppna mappen Windows Vista eller Windows XP och extrahera innehållet till skrivbordet.
   2. Körs extraherade filerna: WindowsXP-KB958644-x86-SVE.exe Windows respektive Windows6.0-KB958644-x86.msu för Windows Vista.
   Starta sedan om datorn.
   3. Inaktivera systemåterställning (högerklicka på Den här datorn, välj Egenskaper. I det nya fönstret, gå till Systemåterställning och kontrollera Inaktivera Systemåterställning på alla enheter. Bekräfta med OK i fönstret Egenskaper.)
   4. Öppna tidigare hämtade arkiv och mappar surfning borttagning verktyg. Välj ett av alternativen tycke: BitDefender, F-Secure och Kaspersky.

   A. För BitDefender Gör så här:

   Packa upp filen och kör därefter mappen Anti-Downadup-graphics.exe BitDefender.

   Klicka på Start-knappen och väntar på att avsluta desinfektion.

   Slutligen klickar du på Stäng.

   B. För F-Secure procedeza följer:

   Hämtar f-downadup.exe i C: \

   Tryck på Start-knappen (Windows), välj Kör och skriv kommandot C: \ f-downadup.exe -disinfect i rutan som visas och tryck på Enter.

   C. Kaspersky Gör så här:

   Utdrag och köra klwk.com fil i C: \. Räknar med att avsluta skanningen.

   Klicka på Start-knappen (Windows), markera kryssrutan Kör och skriv C: \ klwk.com / s.

   Vänta för skanning och avlägsna infektioner slutföras framgångsrikt.

   Om desinfektion med en av ovanstående produkter inte fungerar prova på nästa.
   Lycka till!

   • adrian sade han

    Först virus som kallas Win32.Worm.Downadup, Win32 \ Conficker eller Win32 \ Kido virus beroende på tillverkaren och huvudsaken är att blockera tillgång till antivirus leverantörens webbplats eller de som innehåller orden virus, malware, rootkits etc.
    Det är också blockerade antivirusprogramuppdateringar instalate.Fa detta: För desinfektion du behöver detta arkiv: http://rapidshare.com/files/183106347/win3…dup_removal.zip.
    Ladda ner den någonstans på skrivbordet.
    Arkivet innehåller två mappar: Plåster och desinfektion borttagning tools.Pentru följa stegen nedan: 1. Öppna filen och navigera till mappen Plåster. Beroende på vilket operativsystem Öppna mappen Windows Vista eller Windows XP och extrahera innehållet till skrivbordet.
    2. Körs extraherade filerna: WindowsXP-KB958644-x86-SVE.exe Windows respektive Windows6.0-KB958644-x86.msu för Windows Vista.
    Starta sedan om datorn.
    3. Inaktivera systemåterställning (högerklicka på Den här datorn, välj Egenskaper. I det nya fönstret, gå till Systemåterställning och kontrollera Inaktivera Systemåterställning på alla enheter. Bekräfta med OK i fönstret Egenskaper.)
    4. Öppna tidigare hämtade arkiv och mappar surfning borttagning verktyg. Välj ett av alternativen tycke: BitDefender, F-Secure eller Kaspersky.a. BitDefender Gör så här: Packa upp filen och sedan kör Anti-Downadup-graphics.exe mapp BitDefender.Apasa Start-knappen och väntar på att avsluta den sista dezinfectia.La Close.b press. F-Secure procedeza följer: hämtar f-downadup.exe i C: \ Klicka på Start (Windows), markera kryssrutan Kör och skriva kommandot C: \ f-downadup.exe och -disinfect Enter.c press. Kaspersky Gör så här: Utdrag och köra klwk.com fil i C: \. Scanare.Apasa räknar med att avsluta startknappen (Windows), markera kryssrutan Kör och skriv C: \ klwk.com /s.Asteapta skanna och ta bort infektioner slutar med succes.In Om desinfektion med en av ovanstående produkter inte fungerar prova på nästa.
    Lycka till!  

    Tack så mycket, men jag misslyckas med att ladda ner arkiv som du Dato mig jag är inte bra om du vill berätta för mig hur jag försökte men ... ..l tror att det är bättre att ladda ner mozilla frågetecken något kan ge utan att öppna exe kraschar * ** här programmet kunde inte startas eftersom xul.dll wasnt found.Re-Installera maj aplication åtgärda problemet och du är nybörjare Intelegema ***

  • Francisc sade han

   Kan jag berätta för mig och mig varför någon inte öppna webbsidor antivirus? Jag gick in i panda och AVG, Avira, etc allt jag berätta servern hittades i stället används en webbplats öppnas utan problem, vänligen om du kan hjälpa mig och mig att någon skulle vara stor.  cite mig

   Det tog upp mitt inlägg var måttlig. Jag hoppas att ni är användbara verktyg som. Om du hade uppdaterat dina fönster mindre benägna att bli smittad med detta virus och du kan förbanna honom med banal MRT (Microsoft skadlig programvara borttagningsverktyg) systemet 32. Det är väldigt envis. Bli av med honom ganska hårt. Återgå till detaljerna för att se om du blev av med infektionen eller inte den här jävla.
   BAFTA.

 76. mihai Dumitrescu sade han

  Hallå! Mitt anivirus går ut om några dagar (Avira Premium Security Suite, det var en gratis 90-dagars testversion. Du kan också vägleda mig att installera ett nytt antivirusprogram (jag är nybörjare).), För att kunna installera antiv-versionen Avira gratis i 6 månader?
  Tack!

  • Francisc sade han

   Se här:
   "Hxxps: //license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83"
   (ändra hxxps till https, ange sedan kopiera / klistra in i webbläsarens sökfönster och "sök")
   Det är ett erbjudande för 92 dagar. Om inte kommer ge mig en e-postadress för att skicka dig en giltig licens över 80 dagar. Jag tog det från den adress som anges ovan, men jag använde det (kandidat börjar bli aktiva från det ögonblick att erhålla)

  • Francisc sade han

   Jag glömde att nämna att erbjudandet gäller "Avira AntiVir Premium" och inte för Avira Premium Security Suite.

  • Francisc sade han

   Kom igen !!! Som jag dum. Ursäkta. Licensen är för Avira Premium Security Suite. Tar inte hänsyn till andra kommentar till mig (är fel).

   • mihai Dumitrescu sade han

    ok! och vad ska jag göra? Renwez ge aktuell antivirus (löper juli 1) och installera ny antivirus?

    • Francisc sade han

     mihai Dumitrescu: Ok! och vad ska jag göra? Renwez ge aktuell antivirus (löper juli 1) och installera ny antivirus?

     Tja, varför igen för att installera Avira Premium Security Suite? Registrera sig på webbplatsen ala: sex (Herr), namn, giltig e-postadress och klicka på registreringsland. Inom några sekunder bör du få en licens (nyckel) via e-post. Klicka på Avira huvudfönstret du skriver Hjälp och sedan licenshantering och underteckna ny licens erhålls.

    • Francisc sade han

     mihai Dumitrescu: Ok! och vad ska jag göra? Renwez ge aktuell antivirus (löper juli 1) och installera ny antivirus?

     Idag är inte är försiktig alls! Slutförande: varför du vänta tills juli 1? Samtidigt kan erbjuda är inte längre giltigt. Baga ny licens nu.

 77. Carmen sade han

  Hej vänner! Jag har ett problem, jag installerade Avira Premium antivibrations 30 dagars gratis, och med 4 dagar före utgången av antivirusprogram jag köpte på nätet licens antivirus 2 ani.Problema är att han visar mig perioden har löpt ut, även om han är activ.Nu jag fick e-post från dem som jag platit.Intrebarea mig är när jag lät av licens på 2 år? jag läste ovan jag var tvungen att köpa den med 4 veckor följande! Någon som känner mig och ge mig en bank raspuns.De ark de gav mig så att jag har fått pengarna.

 78. silviu sade han

  sall .... min åsikt om avira antivirus är utmärkt eftersom det är ett fb antivirus och det beter sig som sådant;)

 79. dyrbar sade han

  Enligt min mening den bästa gratis antivirus är Avira Free Edition

 80. sklipy sade han

  Det finns något här Regua? eller ?? E Installera en Avira antivirus Free Edition -tutorial video och Cristi talar Acrosnis? Adrian glömt ihop du ser de här? Jag bättre inte ser ofta gånger du trasslar här?

  • AdrianGudus sade han

   sklipy:
   Det finns något här Regua? eller ?? E Installera en Avira antivirus Free Edition -tutorial video och Cristi talar Acrosnis? Adrian glömt ihop du ser de här? Jag bättre inte ser ofta gånger du trasslar här?

   Skriv i sökrutan: Avira AntiVir, ladda ner, installation och konfiguration, ange ja och du hittar handledning.

 81. sklipy sade han

  Tack, jag skrev ..l finns i sökrutan och fann att Avira är därför jag bad dig här? Ms responstid ändå

 82. Ionut sade han

  Vad utvecklats från den första läraren!

Returlänkar

 1. [...] Ett högpresterande system, men de med mindre kraftfulla system borde vända sig till avira-antivirusprogrammet som min kollega boby skapade ett [...]

Tala Your Mind

*