Operativsystem installationssystemet video tutorial virtualbox

Detta är den senaste handledning video serie av tre tutorials virtualbox.

Nu visar vi hur du installerar ett operativsystem i en virtuell miljö, bara använda en ISO bild av operativsystemet.

Vi valde Linux eftersom det är gratis, men många människor inte använder den, varför? Eftersom detta OS använder en annan filtyp än de som är kända från Windows (fett, fett 32, NTFS).

Denna nackdel kan elimineras med hjälp av virtualbox som använder en virtuell hårddisk.

Men för att titta på video tutorial.

by cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din visuell komfort av denna handledning video kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Adrian sade han

  OK, jag kom tillbaka ... Jag postade till en annan video. Jag tittade med stort intresse på denna serie videor med virtualbox, eftersom jag är trött på att göra misstag på mitt system och ha en svagare kan jag knappast fixa misstagen, jag bestämde Jag tar den här lilla "marsvin" virtuella lådan som jag kan prova mina program tyst på. Nu lyckades jag installera den och satte ett operativsystem på den, nämligen windows xp SP2 clean! men min fråga är: hur har jag ett nät i virtuell låda? Jag har nät via RCS ... Jag följde stegen i den virtuella rutan med ... ny anslutningsguide, jag ställde in användaren och steget och när jag ansluter ansluter det inte, så hur har jag ett nät i virtualboxen? Jag skulle vara tacksam om du till och med kunde göra en handledning eller lämna en kommentar här med de steg jag måste följa om det är lättare för dig. Ha en bra kväll och vet att du gör ett bra jobb !!! Med vänliga hälsningar Adrian

 2. administration sade han

  Jag ville inte netto RDS men fråga att se vem som har och se vad jag kan göra.
  Fram till en annan ser du att du har i alternativen en sak som heter "installera gästtillägg" och kanske kommer du att uppnå något med det.
  CITE PCS så många problem.
  Tack för ditt besök och kommentarer.

 3. Om du har en dator som inte är riktigt lika kraftfull för Vista för att köra ganska bra på det, kan jag fortfarande försöka en sist.de op. Vista på min dator med hjälp av VirtualBox webbplats? Där jag installerade XP på min dator en rörlig ganska bra. Ärligt säga att jag har hämtat en vista torrents och jag vill försöka se om det är bra och det är därför jag frågar.

 4. administration sade han

  Du kan prova på VirtualBox alla operativsystem inte bara fönster.
  Du kan prova: Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, 7 Windows, Linux, FreeBSD, Solaris och mer.
  Förutom operativsystem kan du installera ny programvara för att testa dem i en säker miljö utan att påverka ditt operativsystem.

 5. tack

 6. marius sade han

  Jag hälsar dig, gör ett fantastiskt jobb med video tutorials, jag hittade många program som jag hade ingen aning om det eftersom det VirtualBox.
  Det är fantastiskt vad man kan göra med detta program, men jag hade problem med att ansluta till Internet, USB-minne eller ljud.
  Igår hittade jag ett program betydligt mer avancerad och så enkelt att ställa in;
  VMware Workstation kallas 6.5, jag installerade det och jag har aldrig haft problem
  ansluta till Internet (RDS), automatisk stick ser, och VMware Tools kan använda kopiera, klistra in eller dra och släpp från värd till gäst.
  Cristi du kunde göra en tutorial och om VMware?
  Tack och fortsätta det arbete!

 7. Och med virtual box kan du ha dessa alternativ, men du måste installera något extra efter installation av det virtuella operativsystemet "INSTALL GUEST ADDITIONS"
  I vad gäller VMware, vi handledning och om VMware spelare men VMware server.

 8. marius sade han

  Jag har installerat Gästtillägg men jag kunde inte ansluta till internet, förmodligen på grund PPPoE-anslutning, och USB ville inte se honom någon mort.Bine, inte långt från en expert, men VMware gick nästan rakhyvel med standardinställningar .
  Grattis tutorials, gav jag dig om eventuella 2 dagar och bara titta på dem !!

 9. Jag vet inte vad som händer med RDS eftersom jag har inte, men jag ska be någon som har, i motsats till USB fastställa virtuella maskininställningar när den stoppas.

 10. úniu om jag har en bild av operativsystem kan testa det med VirtualBox om det är bra och har inga fel skulle senare bränna på en CD och faktiskt lura systemet, kan VirtualBox göra det?

 11. Razvan sade han

  Jag följde den här guiden från början gjorde jag allt du gör, men där man måste lägga in en bild där jag inte väskan och om jag inte gå ???
  Jag försöker hämta ubuntu men är ganska stora och jag har en svag internet och varar mycket ??

 12. @Razvan:
  Ta det från början och göra det igen så många gånger som behövs tills du lär dig.
  Jag lärde dator på natten när jag somnade med huvudet på tangentbordet och jag tror att när jag kom in i hans huvud.
  Jag generellt bättre att sluta än att förstöra din dator!
  Ge inte upp, titta på handledningen igen och du noga ser att de är mer om virtualbox.
  Framgång och förväntar dig.

 13. Razvan sade han

  Jag ska försöka igen, som du säger eller kanske flera gånger tills det fungerar

 14. Romica sade han

  hälsa och mig samma problem som Razvan där du tog bilden iso unbutu-of jag hämtade den, men det kommer arkiveras sällan dezahivez är en mapp och ingen iso-avbildning nimik jag såg 3 gånger 3 handledning avinstalle och installeras VirtualBox var är tapeter. ISO ??????

 15. boby_admin sade han

  @Romica:
  Men du har ett verktyg för att visa ISO-format?
  Nero, power iso, ultra iso, iso magi, etc.

 16. Adrian sade han

  @Romica: om när du laddar ner står det att det är linux.iso så behöver du inte packa upp det! det verkar för dig som winrar-arkivet, för när du installerade winrar har du också markerat alternativet för winrar att associera isofiler också! du väljer helt enkelt det arkivet när du lägger det i den virtuella rutan! utan att packa upp den! Det är iso men det ser det med winrar-ikonen eftersom jag sa till dig ... när du installerade winrar kontrollerade du att winrar-programmet också är associerat med ISO-filerna

 17. Romica sade han

  aha jag ska göra och att se tack !!!

 18. bra handledning Jag har ingenting att säga att vi lyckats göra virtuella Windows XP nLite modifierats för att 100 mb

 19. Jag inst xp modifierad nLite jag var för UlTma

 20. När du har installerat xp VirtualBox jag inte ser någon hårdvara som du kan installera drivrutinerna eller Addicted jag kan inte göra honom gå han såg inget nätverk, så det hände på Vista och Linux zicetimi till mig om det finns någon lösning jag vill väska vista pc ger inte hitta de drivrutiner som behövs, jag försökt att ha nvidia drivrutiner för Vista jag har hämtat ja nej eller höger och det är därför jag vill erkänna hårdvara maskin att titta UNGASS bevisa mer och mer något liknande jag kan kopiera från din hårt som vi gjorde på VirtualBox bild än med monterad Virtual

 21. Adrian sade han

  @je: Se k det finns 3 handledning om virtuell boxning, titta på dem alla om du vill förstå något! Du behöver ingen drivrutin för att installera ett virtuellt box-operativsystem !!! Du måste bara skapa en virtuell hårddisk där du kan placera fönstren, för att göra den virtuella hårddisken måste du följa guiden / stegen i den virtuella rutan ... för att ge den en bit ... några G av din riktiga partition ... förgäves förklarar jag här , leta efter de andra 2 självstudierna om det för att förstå hur du använder det! Titta noga på dem!

 22. inte så jag installerade xp VirtualBox ge harwarele jag inte se att jag kan installera drivrutinerna

 23. Adrian sade han

  @je: Du behöver inte chaufförer i virtuell låda ... testprogram gör vad du vill, du behöver inte använda drivrutiner du behöver inte dem i virtuell låda!

 24. Så jag kan inte göra Addicted to gå ok ms

 25. Laurentius sade han

  installera datorsystem när verklig, kommer jag att försvinna virtuell maskin? körs eller skapas på nytt och underförstått systemet i bilen?

 26. boby_admin sade han

  @Laurentius:
  Det är normalt att försvinna så länge operativsystemet använder
  Jag menar att det går bort och försvinner systemet
  Större installera igen

 27. Andrew sade han

  Cristi Jag har en petition av dig. Hur kan jag ändra menyn startinställningar? För mig jag öppnar min dator startmenyn visas där du måste välja mellan 2 både Windows XP operativsystem, jag 2 saknar operativsystem. Om du har valt först ger mig rättshjälp av misstag och om jag väljer det andra när jag anger mina riktiga fönster. Men det är ganska irriterande ala dialog eftersom om jag inte väljer de vanliga fönster i 3 sekunder automatiskt den träda i euarea ger mig. HJÄLP !!!

 28. skrattar sade han

  I samband med den här guiden dessa steg är desamma som för operativsystemet Windows XP sp2? och en annan sak; Jag kan ladda ner Videotutorial att sätta i leptop när jag installera Windows på datorn för att följa stegen på leptop.

 29. @skrattar:
  Tyvärr har vi inte håller med om att våra besökare att ladda ner video tutorials eze och om någon på denna webbplats var en Banat det var det enda skälet
  Om någon nedladdning video tutorials in den när man äter en massa band och fakturera dig måste betala är högre
  Men jag har en lösning på problemet och det är att använda en mjuk typ av fångst (cam studio eller Camtasia)

 30. Irinel sade han

  Grattis för alla dina handledning och speciellt för 3-avsnittsserien "VirtualBox" .. Super. Med detta program "installerade" jag Windows 7 utan att radera xp !!!!! :) DU ÄR DEN STARKAST !!!! !!

 31. juk sade han

  MULTMESCC !!!!. Tinetio så vidare.

 32. haosss sade han

  hård video tutorial ... .. i fin tinetzio tot asha ...…

 33. Wolfyz sade han

  Jag försökte att sätta på en MojoPac och återvände fel: ((

 34. Zsolti sade han

  Sal,

  Jag har installerat Windows Vista, rakhyvel allt går bra men jag har ett missförstånd.
  Jag lägger några mappar i delade mappar men jag vet inte hur jag kommer åt dem ...

 35. @Zsolti: För dessa data att installera ytterligare Gäst se ovan den virtuella maskinen vid sidan om verktygen på det klicka på Extra gäst startar den virtuella maskinen och sedan gå in i min dator i Windows® virtuella och ha monterade iso bild i driveul virtuell Windows Virtual
  och installera!

 36. Zsolti sade han

  Jag tror inte att jag var tillräckligt tydlig, jag installerade Aditional Guest, jag gjorde alla steg (allt fungerar bra), nush varifrån jag kommer åt den mappen som jag satte för att dela (därifrån i enheter-> dela mappar) , (USB MERGE det är vad jag lyckades).

 37. paul sade han

  bra, vill du om du kan göra en video tutorial på hur man gör spel och hur man modellera i 3d.
  miam sätt jag gjort och jag har en blogg med video tutorials om du vill Sal miljon deltagare som ser fileextra09.wordpress.com

 38. Hej, jag följde alla steg i handledningen med virtuell ruta för att försöka testa ett annat fönster .. allt går ok tills jag går in för att installera fönster på den skapade partitionen .. Jag får "Fel vid installation av operativsystem" . Jag sökte efter detaljer och det står att det finns ett problem med värdminnet. Vad ska man göra?

 39. Adrian sade han

  @ady: Allokera mer RAM-minne du mer RAM, visade handledningen hur och var mest bortglömda gång utan att rulla!

 40. Adrian sade han

  @Adrian: Titta på hur mycket RAM-minne du fördela virtuell maskin, jag vet att du kan inte, inte heller kan tilldela mer än hälften av den totala minne och verklig som du har på systemet! Om du 1G RAM på den reala 400 eller 400 ge honom något men att inte överskrida 500M, Hai enkelt som dem !!

 41. TomyStaR sade han

  Jag har ett problem när jag installerar Windows på en virtuell låda kommer inte att skapa min partition eller format ger mig fel, vad ska jag göra (har en enda placering) och jag går vägen till fönstren 7 dc Nush

 42. Nicusor sade han

  Fysiska datorsystemet opearre KiwiLinux springa.
  Men jag har gjort en Virtualbox med ett annat operativsystem.
  VirtualBox började ber mig att personuppgifter, jag satte dem, men varje gång sägs vara ogiltig. Jag blev arg, jag stängde fönstret och gick framåt och installerat OS (operativsystem).
  Jag körde ett tag sedan jag normalt stängd och samma virtuella maskin. Sedan öppnade jag den virtuella maskinen igen. Men operativsystemet inte kommer att vara öppen som vanligt. SÅ ste i Virtualbox fönster (avskriva). Om jag klickar på den måste be honom igen startbar CD för att installera operativsystemet på nytt
  SO visas i den virtuella maskinen fil men inte hitta någon fil som sparats i KiwiLinux.
  Vad mer måste göras för att få ett så i Virtualbox och köra varje gång du startar det?

 43. Ice Age sade han

  Bra tutorial ändringsförslag som jag inte kommer att känna igen kringutrustning som USB WiFi-kort, även om du lägger filtrera bort platser för USB-mus och tangentbord vila eller vara ingenting. Som är en av nackdelarna med både som väl vmware virtualbox.
  Spor

 44. laurel sade han

  Jag installerade Ubuntu på VirtualBox handledning som när jag ger mitt hem visas
  "Ingen startbart medium hittades systemet stoppas." och laddas inte. Vad ska man göra?

 45. victorstoicescu sade han

  välkommen
  det fungerar ok, men jag frågar dig om det är möjligt att "flytta" till en fysisk hårddisk efter installation av ett ben (t.ex. win7, med andra prg.)
  Det skulle vara till stor nytta
  tack

 46. Paulzazbest sade han

  Hello !! Titta på denna sida är mer nöjda !!! men denna video som lagts Lati VirtualBox kan inte bara titta på videoklippet 11 andra och dupaceia och måste ge play och börja om igen !!!!!

 47. ionutz sade han

  Jag vet någon svara på det?

  Windows XP kan fånga ett virus om den är installerad i virtualbox?
  om så är fallet, finns det möjlighet att viruset ange mitt riktiga dator?

  • Adrian sade han

   ionutz: Jag vet någon svara på det? Windows XP kan fånga ett virus om den är installerad i VirtualBox? Om ja, finns det möjlighet att viruset ange mitt riktiga dator?  

   Ja, det kan infekteras och nej, ditt verkliga system kommer inte att infekteras om den virtuella är infekterad. Därför har de flesta börjat använda fler och fler "virtuella maskiner" för att undvika riskerna med att installera och testa den verkliga. Annars, vad skulle syftet med virtuella system vara?

 48. Daniel sade han

  Jag har en probleba med VirtualBox installerar allt rätt och jag ned Windows XP installerar operativsystemet efter lam installerat sp2 ultimata äpple efter äpple hur dessa är också pausa det för någon att berätta om han vet plizzzzzz

 49. Razvan sade han

  En liten och kort fråga: hur man gör kopiera klistra från Windows på den virtuella värden? värd virtuella e Windows Vista och 7. Tack!

  • Adrian sade han

   RazvanEn liten och kort fråga: hur man gör kopiera klistra från Windows på den virtuella värden? värd virtuella e Windows Vista och 7. Tack!  

   Ja, du kan kopiera klistra in från en till en annan, men bara kopiera klistra in i texten och inte till mappar och filer! Och för att göra en kopieringspasta till texten måste du installera gästtillägg, när du startar det virtuella systemet klickar du på Enhet och väljer sedan Installera gästtillägg och den monterar automatiskt en ISO-bild i den virtuella enheten och väntar på att autokörningen ska visas och installeras

   Precis som du kan göra sher (du kan överföra filer eller mappar från verkliga virtuella och vice versa) mellan den verkliga och den virtuella system du måste installera gäst tillägg som. Vi kommer att göra en handledning i framtiden och hur vi ställer om sher mellan det verkliga systemet och den virtuella.

 50. Razvan sade han

  @Adrian Vänta handledning

 51. neomorphy sade han

  Hej ... Jag har en fråga: Hur ser jag de virtuella maskindata för att dela mappar från din dator? (I 7 Windows virtuell maskin i Windows XP)

 52. Cristi Hej!
  Jag har en dator med 500 Gb hårt. På detta hårt, olika partitioner naturligtvis 2 vi installerade operativsystem, nämligen Windows XP 7.
  Min fråga till dig är: vad är fördelarna med att använda ett operativsystem på en virtuell hårddisk (givetvis med undantag för användning av mer än ett operativsystem på värdsystemet)?
  Och jag skulle vara intresserad av att veta om du använder Windows XP 7 värdsystemet och den virtuella system skulle hårddisken avlastas så att säga.
  Jag 2000 förgrening datorminne och jag vill veta
  hur mycket minne ska jag använda om en virtuell XP operativsystem. Hur man gör när man bygger virtuella maskinen och sedan partitionen. Vänligen ge mig så mycket respons. Här eller om kanske [e-postskyddad]
  Nåd så mycket!

  • Adrian sade han

   LucyHi Cristi!
   Jag har en dator med 500 Gb hårt. På detta hårt, olika partitioner naturligtvis 2 vi installerade operativsystem, nämligen Windows XP 7.
   Min fråga till dig är: vad är fördelarna med att använda ett operativsystem på en virtuell hårddisk (givetvis med undantag för användning av mer än ett operativsystem på värdsystemet)?
   Och jag skulle vara intresserad av att veta om du använder Windows XP 7 värdsystemet och den virtuella system skulle hårddisken avlastas så att säga.
   Jag 2000 förgrening datorminne och jag vill veta
   hur mycket minne ska jag använda om en virtuell XP operativsystem. Hur man gör när man bygger virtuella maskinen och sedan partitionen. Vänligen ge mig så mycket respons. Här eller om kanske [e-postskyddad]
   Nåd så mycket!  

   Du specificerade inte hur eller med vad du ska virtualisera Windows XP ... Jag frågar dig eftersom Windows 7 har "förmågan" att skapa VHD: er (virtuell hårddisk) eller använde du Virtual PC, Virtual Box? I princip påverkar virtuella system inte det verkliga systemet alls, om det är infekterat påverkar viruset inte värdsystemet (om du inte har öppnat anslutningen mellan gästsystemet och värdsystemet genom att klippa filer från varandra)

  • LucyHej Cristi! Jag har en dator med 500 Gb hårt. På detta hårt, olika partitioner naturligtvis 2 jag installerade operativsystem, nämligen Windows XP min 7.Intrebarea till dig är: vad är fördelarna med att använda ett operativsystem på en virtuell hårddisk (utom naturligtvis att använda så många operativsystem på värdsystemet)? och jag skulle vara intresserad av att veta om du använder Windows XP 7 värdsystemet och den virtuella system skulle hårddisken vara lättad över att säga att jag 2000 förgrening asa.Eu PC minne och jag minnes gädda vilja ha att användas vid en virtuell XP-operativsystem. Hur man gör när man bygger virtuella maskinen och sedan partitionen. Vänligen ge mig så mycket respons. Här eller om kanske [e-postskyddad]Nåd så mycket!  cite mig

   den virtuella hårddisk som du kan installera Windows på den 7 eller något, men behöver bara emulera operativsystem från XP eller vad ai.sunt och nackdelar: Du måste installera varje gång operativsystemet startar

 53. Folks, Kan jag få ett svar på vad jag skrivit ovan?
  Tack!

 54. Adrian,

  Om virtuell boxning handlar om, naturligtvis. Jag vill sätta XP som en virtuell hårddisk baserat system med tanke på att Windows 7 eftersom det kommer att användas oftare.
  Som sagt ovan, nu 7 vi och XP och Windows på samma disk. Jag vill veta om det är bättre att använda XP som en virtuell, om vi dra mer genom att göra detta arbete eller låta honom så även med XP direkt HÅRT.
  Och om virtualiserad XP, om hur många rami att be honom att installera Virtual Box ..
  Nåd!

  • Adrian sade han

   LucyAdrian Om virtuell boxning handlar om, naturligtvis. Jag vill sätta XP som en virtuell hårddisk baserat system med tanke på att Windows 7 eftersom det kommer att användas oftare.
   Som sagt ovan, nu 7 vi och XP och Windows på samma disk. Jag vill veta om det är bättre att använda XP som en virtuell, om vi dra mer genom att göra detta arbete eller låta honom så även med XP direkt HÅRT.
   Och om virtualiserad XP, om hur många rami att be honom att installera Virtual Box ..
   Nåd!  

   Det är en hel del prat, kan fördelarna vara mer eller mindre beroende på vad du vill göra på det virtuella systemet. Om du använder programvara förenklat när det är OK att använda Virtual, om du använder programvara tung som Photoshop, Adobe Premier, eller vad som inte andra program som kräver stora resurser då blir det ingen fördel ... särskilt om du har en processor som stödjer inhemska virtualisering . Sammantaget ger jag honom en virtuell maskin 1G eller mindre ... Jag 2G RAM. Vad du vill använda programvaran du tror att du inte gå till Windows 7 nödvändigtvis måste ta till XP?

   • Adrian:
    Det är en hel del prat, kan fördelarna vara mer eller mindre beroende på vad du vill göra på det virtuella systemet. Om du använder programvara förenklat när det är OK att använda Virtual, om du använder programvara tung som Photoshop, Adobe Premier, eller vad som inte andra program som kräver stora resurser då blir det ingen fördel ... särskilt om du har en processor som stödjer inhemska virtualisering . Sammantaget ger jag honom en virtuell maskin 1G eller mindre ... Jag 2G RAM. Vad du vill använda programvaran du tror att du inte gå till Windows 7 nödvändigtvis måste ta till XP?  

    Nåd svar!
    Jag använder vad du sa ovan, hela Adobe-paketet, som lyckligtvis fungerar perfekt på Windows 7, men jag har fortfarande en Quark Xpress 6.5-programvara - en äldre version, som tyvärr inte fungerar på Windows 7. Jag vet, du kommer säga kan men varför lägger du inte den nyare versionen ... För av någon anledning måste jag använda den äldre versionen av kvarken.
    Plus k fram till igår, Windows 7 fortsatte att ge mig fel när jag kom ut från vissa spel (som fifa etc) och den berömda Blue Screen dök upp ...
    Förmodligen några frågor förblir knutna till Windows 7. Eftersom vissa tillämpningar även på 32 lite som XP fungerar inte.
    Tyvärr måste fortfarande hålla XP på samma hårddisk och vad som inte är OK alls.

 55. Bulgac sade han

  Du kan ha flera operativsystem på virtualbox?

  • Adrian sade han

   Bulgac: Du kan ha flera operativsystem på virtualbox?  

   Du kan ha så många virtuella system som din muschiu (begränsat ledigt utrymme du har på riktig hårdvara) du kan inte köra flera virtuella system på en gång om du inte har en mycket kraftfull dator.

 56. Bulgac sade han

  Varför jag skriver: Fatal: Ingen startbart medium hittades System stoppas.
  Men musen finns kvar?
  Tillfreds raspundetimi fråga.

 57. madutz sade han

  salutare.am installeras med Windows XP Virtual Box och jag börjar arbeta med program som opera, budbärare, utforskare och många andra jag 100% CPU-belastning och jag går hårt eftersom Windows urma.din vad som händer med mig asta.am Intel core Duo-processor 2 2.40.multumesc

  • Adrian sade han

   madutz: Salutare.am installeras med Windows XP Virtual Box och jag börjar arbeta med program som opera, budbärare, utforskare och många andra jag 100% CPU-belastning och jag gå hårt eftersom min Windows urma.din varför detta händer. jag har en Intel core Duo 2 2.40.multumesc  

   Detta är normalt, hur skulle du vilja flytta datorn med Windows som körs på de verkliga och virtuella, körs i virtuella och verkliga, tror du att det är titan din dator? Du tror att allt är en PC-processor? Oavsett hur mycket RAM-minne du har och vad alla arbeta hårt som en helhet, inte CPU det viktigaste!

   • webdan sade han

    madutz:
    salutare.am installeras med Windows XP Virtual Box och jag börjar arbeta med program som opera, budbärare, utforskare och många andra jag 100% CPU-belastning och jag går hårt eftersom Windows urma.din vad som händer med mig asta.am Intel core Duo-processor 2 2.40.multumesc

    Adrian: Detta är normalt, hur skulle du vilja flytta datorn med Windows som körs på de verkliga och virtuella, körs i virtuella och verkliga, tror du att det är titan din dator? Du tror att allt är en PC-processor? Oavsett hur mycket RAM-minne du har och vad alla arbeta hårt som en helhet, inte CPU det viktigaste!

    Det är för konstigt för mikroprocessorn att köra på 100% och göra fönstren hårda. Ärligt talat tror jag att 80% är ett "wwwpos32.exe" -virus eller någon "bror" till det. Detta virus kräver CPU vid 1005 och windows fungerar hårt.Jag löste problemet genom att devirusing, sedan installerade jag en ccleaner och jag raderade från start möjligheten för den här körbara filen att börja när du går in i windows.

 58. madutz sade han

  Windows halm verklig körning alla program inte bara röra din vistelse öppen. Jag 2 GB RAM jag säga att det är tillräckligt 500 Western Digital hårddisk så länge du inte använder Windows verkliga Varför händer detta?

  • Adrian sade han

   madutz: Tja riktiga Windows inte köra något program din budbärare bara hålla öppet. Jag 2 GB RAM jag säga att tillräckligt hårdvara 500 västra digitalatata länge ingen verklig användning Windows Varför händer detta?  

   Vän ... och den virtuella var förlåter Gud mig för att ha tagit sina resurser? från etern? Det virtuella systemet tar resurser från riktiga Windows. Om du har 2G RAM på den riktiga och du gav 1G på den virtuella, så kommer den verkliga att förbli endast med 1G så länge den virtuella fungerar. Processorn måste delas in i 2 för att tänka på både det virtuella systemet och det verkliga. Den virtuella datorn använder resurserna för den riktiga, är det inte logiskt ?? Jag tror inte att du har några virus som inte får efter webdan. Han läste inte ens din kommentar till slut för att se vad det handlar om och att du har det här problemet när du använder det virtuella, det virtuella systemet. Detta är vad webdan är van att göra ...

 59. madutz sade han

  Jag måste ändra Windows ul.multumesc för information.

 60. Albert sade han

  ni vaggar !! Tack så mycket för dessa underbara handledning och han var min stora hjälp för att mycket jag ville ha och jag 7 fönster och se, tack vare er kan !!!!! Tack så mycket

 61. gitarrist sade han

  Hi guys!

  Grattis till hans arbete
  Jag har ett problem
  Jag kör Ubuntu på en virtuell låda installerad på en XP
  Min fråga är: varför inte se hela operativsystemet skärmen virtal rutan även när du ger den för att försvara min helskärm?
  du kan hjälpa mig?
  vi multumsc
  Svar förväntar sig av dig

  • Adrian sade han

   gitarrist: Hej killar Grattis till hans arbete!
   Jag har ett problem
   Jag kör Ubuntu på en virtuell låda installerad på en XP
   Min fråga är: varför inte se hela operativsystemet skärmen virtal rutan även när du ger den för att försvara min helskärm?
   du kan hjälpa mig?
   vi multumsc
   Svar förväntar sig av dig  

   Du måste installera gästtillägg men på Linux är det lite mer komplicerat, jag gör snart en tutorial om det också. För Windows finns det redan en tutorial om hur man installerar de gästtilläggen, faktiskt handlar det om "hur man delar mellan den virtuella maskinen och det verkliga systemet som du kan titta på genom att klicka HÄR. Som sagt en handledning och hur vi delar mellan Linux (den virtuella) och Windows (real) handledning som kommer att omfatta installation av gäst Tillägg så bo nära!

 62. adrian sade han

  du sa där handledning virtuella applikationer kan grafikkort för att förbättra prestanda eller andra componente.Ai kan du ge mig ett exempel på ett sådant program ???

 63. flod sade han

  Jag vill installera mac. virtula kommer att behöva lådan eller annan virtuell maskin

  • Albert sade han

   Jag vill installera mac. virtula kommer att behöva lådan eller annan virtuell maskin  

   Om du vill installera Mac i VirtualBox att veta att inte kommer att fungera.

 64. Vladut sade han

  Är ni sinne.

 65. Vladut sade han

  Varför jag skriver: Fatal: Ingen startbart medium hittades System stoppas.
  Men musen finns kvar?
  Vänligen raspundetimi i fråga

 66. madutz sade han

  valde du imeginea för att starta upp?

 67. Dragos sade han

  Det är första gången jag låta mig kommentarer och gör det främst av respekt och beundran för det arbete de gör alla människor utstationering dessa filmer att notera 10 att åtminstone hjälpt mig att öka min kunskap om IT. Sanningen är att jag älskar den här platsen !!!! Dels gentemot denna tutorial jag har två frågor:
  1. varför systemet installerat Ubuntu på virtualbox kiwilinux-9.04 inte höra ljudet?
  2. Ska inte alternativet "Installera Ubuntu" användas när du installerar videohandledningen istället för "Prova Ubuntu utan att ändra din dator"? Jag frågar detta för efter att ha följt stegen i videohandledningen efter att ha stängt av Ubuntu-systemet från virtualboxen när den öppnades igen berättade det för mig att det var ett systemfel eller något liknande (jag kommer inte ihåg det exakta meddelandet) och efter att ha använt "Installera Ubuntu" var allt OK.
  Annars återigen all lycka till dig och mitt tack åtminstone delvis med så många tutorials !!!!

 68. ADILOIU sade han

  Spunetimi för mig att behaga, VirtualBox är avinstallera normalt för alla program? ... .banuiesc Att strykningen raderas automatiskt av operativsystemet i VirtualBox och jag hoppas att ni har förstått vad jag menar.

  • Ylye sade han

   Spunetimi för mig att behaga, VirtualBox är avinstallera normalt för alla program? ... .banuiesc Att strykningen raderas automatiskt av operativsystemet i VirtualBox och jag hoppas att ni har förstått vad jag menar.  

   Adiloiu, avinstallerar virtual box som ett program, har avinstallationsläget som alla andra program, bara det beror på var du ställer in att göra din virtuella hårddisk ... som måste tas bort innan du avinstallerar maskinen, naturligtvis med operativsystemet installerat i det ... Jag hoppas att du förstod!

 69. osynlig sade han

  Sal La alla Handsome vad du gör
  Jag tittade på webbplatsen, men om jag inte misstar mig, fazut jag en installation handledning sistemultui Mac OS X Leopard på din PC / Laptop. (Om jag har fel, låt mig få en webblänkar, jag vill uppleva flera operativsystem på VirtualBox) hälsar dig.

 70. osynlig sade han

  Sal La alla Handsome vad du gör
  Jag tittade på webbplatsen, men om jag inte misstar mig, såg jag en tutorial sistemultui installera Mac OS X Leopard på din PC / Laptop. (Om jag har fel, låt mig några webblänkar, jag vill uppleva fler operativsystem på virtualbox)

  • Ciprian sade han

   kan installera Mac OS X Leopard, men inte på Virtual Box (åtminstone ons jag inte gå) och bara Intel på AMD går MAC OS! om du raspundemi och hjälpa dig med länken för att ladda BRT-systemet utan att ha intel.

 71. osynlig sade han

  Eller om du vill kan jag göra en tutorial på OS X Leopard på PC / Laptop .. denna webbplats.

 72. cristina sade han

  bra
  Jag kör och jag 10.4 ubuntu lucid på Virtual Box som live-CD men inte gillar det teckensnitt som använder mozilla ingår i denna ubuntu. Det är en fet stil lite och jag ville vara likt Mozillas fönster men inte vet hur man ställer.
  Jag hade modet att installera Ubuntu på Virtual Box på riktigt eftersom jag inte har hittat en handledning som steg visar mig åter.
  Också vet jag inte hur man installerar xp på Virtual Box vet inte exakt hur man gör en iso för xp

  Efter instalex xp, hur gör jag installera andra program? Det finns handledning?
  Väntar på svar, tack!

  • Adrian sade han

   bra
   Jag rulatsi jag 10.4 ubuntu lucid på Virtual Box som live-CD men inte gillar det teckensnitt som använder mozilla ingår i denna ubuntu. Det är en fet stil lite och jag ville vara likt Mozillas fönster men inte vet hur man ställer.
   Jag hade modet att installera Ubuntu på Virtual Box på riktigt eftersom jag inte har hittat en handledning som steg visar mig åter.
   Också vet jag inte hur man installerar xp på Virtual Box vet inte exakt hur man gör en iso för xpDupa vad instalex xp, hur gör jag installera andra program? Det finns handledning?
   Väntar på svar, tack!  

   allt du ställde denna kommentar han har svarat tutorials vi har, frågade du handledning om allt du behöver bara titta. svart längst upp till höger om sökrutan, där du är intresserad av att skriva eller vad du gör, du anger och du hittar handledningar.

  • vali sade han

   bra
   Jag rulatsi jag 10.4 ubuntu lucid på Virtual Box som live-CD men inte gillar det teckensnitt som använder mozilla ingår i denna ubuntu. Det är en fet stil lite och jag ville vara likt Mozillas fönster men inte vet hur man ställer.
   Jag hade modet att installera Ubuntu på Virtual Box på riktigt eftersom jag inte har hittat en handledning som steg visar mig åter.
   Också vet jag inte hur man installerar xp på Virtual Box vet inte exakt hur man gör en iso för xpDupa vad instalex xp, hur gör jag installera andra program? Det finns handledning?
   Väntar på svar, tack!  

   Det är olämpligt att säga "Jag är rädd för att installera ett operativsystem på en virtuell maskin." Vad är du rädd för ? Vad du än gör på en "virtuell dator" påverkar inte ditt verkliga system på något sätt. Det är därför dessa virtuella maskiner skapades ... för olika tester. De bör vara användbara för både nybörjare och mer avancerade personer i fältet. När det gäller tutorials ... kan du hitta mycket på den här webbplatsen, men också på youtube och inte bara.

 73. dan sade han

  Jag kan inte installera XP virtuell maskin kit som jag införas med hjälp av nLite, för S-ATA drivrutiner. PC kan installera fysisk, virtuell maskin går perfekt men det ger mig fel under installationen.
  Det normalt VitualBox inte stöder S-ATA?

 74. vasea sade han

  Jag har en fråga ... Jag kan inte starta upp bilden av windows.am hämtas från nätet men inte släppts ut på dvd reusesc.am misslyckas och när de misslyckas med att ge import apparaten öppna bildmappen [säga det är ingenting i mappen] jag går ..masina startas från CD vista originalverk jag försökte installera Winrar och inte vill äpplet ... men också en systemavbildning ... ..multumesc

  • Adrian sade han

   Jag har en fråga ... Jag kan inte starta upp bilden av windows.am hämtas från nätet men inte släppts ut på dvd reusesc.am misslyckas och när de misslyckas med att ge import apparaten öppna bildmappen [säga det är ingenting i mappen] jag går ..masina startas från CD vista originalverk jag försökte installera Winrar och inte vill äpplet ... men också en systemavbildning ... ..multumesc  

   Jag förstod ingenting av din kommentar ... Bilden med Windows brinner inte så på något sätt på CD eller DVD, om du inte vet hur man bränner en CD med Windows skriver du upp i sökrutan på den svarta högra kanten: hur man gör en startbar CD eller startbar cd, gå in och du hittar självstudien, samma görs för DVD som för CD. Förklara tydligare problemet med vad du exakt vill göra och vad som inte fungerar eftersom jag inte förstod någonting. Jag vet inte vad du menar med Importera apparat

 75. bogdan sade han

  Hej Jag har installerat XP i virutal boxning och jag vill veta om jag kan väska hårdvaran virtuella maskinen filer eller filer där ute

  • Adrian sade han

   Om du använder dina ögon att läsa att du ser i handledning som skriver artiklar som: svart fetstil titlar under honom har några tutorials i rött. Om du klickar på en av de titlar som går direkt till handledning och dessa titlar så:

   Hur andel mellan OS i VirtualBox verkliga och den virtuella - video tutorial

   Hur är fördelningen mellan det verkliga systemet och den virtuella rutan är virtuell maskin Ubuntu Linux - video läraren

   Klicka bara på en titel och nå handledning. Jag kan inte förstå något SI OCH SÅ varför Gud inte kommer att använda ögonen för att läsa?

 76. nicubanditu sade han

  fråga som sälj förare och den virtuella XP
  Jag hämta CD-skivan i datorn eller som

 77. nicubanditu sade han

  Jag ifrågasätter varför kraschar när du har installerat virtuell partition och göra mig verkar gul tejp säger att jag har tillräckligt med minne
  vara shakin

  • Adrian sade han

   nicubanditu: Fråga varför när jag fastnar när jag har installerat virtuell partition och gul tejp förefaller mig säger att jag har inte tillräckligt med minne
   vara shakin  

   Du måste installera Gästtillägg i den virtuella systemet paketet. Vi har en guide om detta ämne. Skriv upp i sökrutan i övre högra kanten av svart: Hur man dela mellan OS i VirtualBox verkliga och den virtuella, du anger och du hittar guiden!

 78. mostwanted sade han

  intressant, men hur jag kan köra bara program? Jag behöver verkligen först installera ett operativsystem?

  • adrian admin sade han

   mostwanted: Intressant, men hur kan köra bara program? Jag behöver verkligen först installera ett operativsystem?  

   Ja, verkligen behöver du installera operativsystemet. Som ett program behöver köra detta operativsystem. De är programvara som kan virtualisera eller kan bara köra programvaran i en virtuell miljö. Kanske i framtiden kommer vi att göra en handledning om något men tills dess jag rekommenderar att du tittar på handledning med Sandboxie, hittar sökrutan längst upp till höger, skriver du: Sandboxie, du anger och du hittar handledning.

 79. marcel Bartha sade han

  Respekt för vad du gör här.För Mig är några zei.În hav av medelmåttighet som omger oss är en av de få insule.Dar poezia.Urmăresc lite tid att låta din turorialele och säga att jag börjar göra idag progrese.Am lyckades det första operativsystemet för att installera ubuntu i 10.10 virtuală.Merge bil perfect.Mii tack för det arbete du gör här.

 80. Ovidiu sade han

  Jag har en petition av dig, kan du hjälpa till med en Videotutorial för en virtuell maskin för spel?

 81. Burnescu sade han

  Jag säger ring mig stövlar coul inte läsa från startmediet!

 82. cornel sade han

  bror ville installera Windows Home Premium 7 år VirtualBox måste cia slinga ändra färg år 32 bit: D mam såg ut Matza kalenderår som helhet nam finns där att modific..deci, lite hjälp plyyys / ms

 83. marius sade han

  hur kunde jag göra mapparna i "VirtualBox VMs" som finns i C, för att installeras i D för när jag installerade windosusl på den riktiga datorn gjorde jag C-partitionen på endast 40 GB och den fylls väldigt snabbt.

  Tack !!

 84. dani sade han

  kan installera Linux på Virtual Box

 85. Andrew sade han

  Hej ... Jag installerade WindowsXp med VirtualBox och på hårddiskens kapacitet satte jag maximalt 2 TB och min hårddisk är bara 500 GB .. Jag skulle vilja veta om detta påverkar min riktiga hårddisk och själva datorn, dvs de andra delarna. .ficka ... grafikkort .... Och en sak till skulle jag vilja veta om att spela spel i virtualbox inte påverkar min dator ... Tack

 86. bra
  super handledning (denna del), men ändå inte något intzeleg:
  När du säger att du fyllning ISO skivavbild, vad tycker du refererade xact, det som jag gjorde när jag var tvungen att göra en ny virtuell mashina?
  Eller ta en bild på nätet operativsystem som jag vill installera det?
  PLS hjälpa mig !!!!!

 87. Vasile sade han

  Tack för alla ansträngningar som gjorts för att göra handledningarna, för den tydliga och objektiva presentationen. Här hittar jag svar på nästan alla aktuella programvaruproblem. Jag har en fråga om Virtualbox: kan jag använda / installera OS-bilder som gjorts med Acronis? Förknippad med möjligheten att använda externa hårddiskar kan oväntade möjligheter uppstå ...
  Tack än en gång!

 88. Abel sade han

  Jag vill installera Windows XP på VirtualBox, men jag vet inte vad jag ska göra. Låt Rädsla få mig Numi minne från partitionen C:. Vad jag gör till Mia minne från en partition stor ??

 89. Floryn sade han

  bra
  Hur kan jag lägga till en fysisk disk till virtuell Masia. tack så mycket

 90. Floryn sade han

  bra
  Hur kan jag lägga till en fysisk disk till virtuell maskin. tack så mycket

 91. Floryn sade han

  Abel:
  Jag vill installera Windows XP på VirtualBox, men jag vet inte vad jag ska göra. Låt Rädsla få mig Numi minne från partitionen C: .Vad jag gör till Mia minne från en partition stor ??

  halm välja en annan partition du skapar bil. vidioclipul titta föregående e mura i munnen

 92. Floryn sade han

  Floryn:
  bra
  Hur kan jag lägga till en fysisk disk till virtuell maskin. tack så mycket

  Jag löste redo

 93. Floryn sade han

  Abel:
  Jag vill installera Windows XP på VirtualBox, men jag vet inte vad jag ska göra. Låt Rädsla få mig Numi minne från partitionen C: .Vad jag gör till Mia minne från en partition stor ??

  du menar inget utrymme på hårddisken? RAM är minnet.

 94. Marian sade han

  Jag skulle vilja veta hur kunde klona hårddiskar helt med två program och operativsystem (Windows 95 en med och en med W98 är olika datorer) och sedan köra dem på en virtuell maskin. Eller om inte, hur kan jag överföra programvaran på två datorer på två virtuella maskiner med två förinstallerade operativsystem.

 95. Iulian sade han

  Tack så mycket för videotutoriale.Numai önskar er lycka till!

 96. hobyt sade han

  Howdy!
  varför kan inte köras på Windows 7 64bit i virtualbox. ?
  Jag har installerat Windows-dator på 7 64 4.1.18 bit och du VirtualBox installerat som virtuell maskin. allt går ok med den virtuella skapande maskin, val och ISO bild när Windows startar och laströret ger mig fel och kan inte gå vidare med installation i virtuell maskin.
  Tack på förhand.

 97. AdrianGudus sade han

  hobyt:
  Howdy!
  varför kan inte köras på Windows 7 64bit i virtualbox. ?
  Jag har installerat Windows-dator på 7 64 4.1.18 bit och du VirtualBox installerat som virtuell maskin. allt går ok med den virtuella skapande maskin, val och ISO bild när Windows startar och laströret ger mig fel och kan inte gå vidare med installation i virtuell maskin.
  Tack på förhand.

  För att kunna använda Windows 64 bitars processor i VirtualBox måste ha virtualiseringsteknik. Du hittar den här appen http://www.grc.com/securable.htm

 98. florin sade han

  Jag har ett problem när jag installerar Ubuntu Desktop 10.04 förberedelse går bra tills det nam partitioner och vad jag gör. ses på bilden.

  http://imageshack.us/a/img22/2139/ubuntu1004.jpg

 99. var man kan hitta Ubuntu LiveCD? Jag skulle stödja en länk. Tack.

 100. Ovidio sade han

  Jag kan inte se någon TV-station på nätet spelare kan wuin.media Jag har installerat själv eller om inte hur kan jag titta på live-TV-stationer tack

 101. Hej ubunt var du hittar mig i detta? Och om det fungerar i detta program storlekar mindre spel
  det vill säga att för mig inte fungerar och de är många, men osäkerhetsprincipen: Fifa 11 där hela serien, Call of Duty 4, nfs mest eftertraktade 2 om detta skulle vara.

 102. Maian sade han

  Hej kan du hjälpa mig ber dig!
  I windows8 och spel ,,, mitt namn go go men med en stor eftersläpning, även extremist.
  Jag vill också prova ett virtualiseringsprogram ... och om det hjälper mig att hitta en bra i spelet som du sa i handledningen ... Varog mycket !!
  Yahoo Messenger: [e-postskyddad]

 103. mirceacluj sade han

  Jag skriver i 2016 inte längre är aktuell eller Virtualbox x64 inte existera på Linux distributioner November ..Nu Kan vizionati..am försökt men jag behöver för att få tillbaka i tiden OS platser går på Wind vechi.Pierdeti tid även om de är anti Win

 104. luckynrSlevin sade han

  försöker sätta svansar i den virtuella rutan, säger det mig "något gick fel" efter att jag följt steg för steg och gjorde exakt vad som gjordes i handledningen, vad ska jag göra?

Tala Your Mind

*