Installera Mac OS X Lion i Mount VirtualBox på Windows - Video Tutorial

Hej vänner, idag ska jag visa dig hur du installerar Mac OS X Lion på berget Windows i en virtuell miljö med hjälp av VirtualBox.
Mac OS X är operativsystemet som produceras av Apple, är ett operativsystem träffade bara Apples produkter, det kan inte installeras enkelt installera med en Windows eller Linux distriburie. Apple är ett företag som säljer integrerad hårdvara och proprietär programvara. Och även om de kan installera andra operativsystem på Apple hårdvara, inte operativsystem plattform pote installeras på datorer eller andra enheter, åtminstone inte så lätt.
Intressant nog kan Mac OS X köpas till ett mycket lågt pris för Mount Lion dvs du inte betalar mer än 18 euro. Om vi ​​tror att den billigaste kostnaden OEM Windows 8 100 euro ... verkligen värt att installera Mac OS X på datorn eller ens i VirtualBox, för att se hur bra vi operativsystemet från Apple.
Anledningen till att jag valde att installera Mac OS X Lion på berget VirtualBox är en "hemlig" är faktiskt en överraskning för dig som kommer i form av video tutorials. Jag är intresserad av särskilt partition funktion ... och säga mer för att inte förstöra överraskning, men om du tänker väl jag tror att jag har redan sagt för mycket ...
Ofta behöver du:
VirtualBox förlängning pack och
Montera .dmg bild med MacOS X Lion (iATKOS)
Inga fler pratsam, få att fungera. Um, om du har något som vi kan lösa problem tillsammans, lägg dem i kommentarfältet.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 1.000 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. edy 13ani sade han

  Hur aktivera ljud Hur man öka upplösningen?

 2. mihai sade han

  Gör en handledning och "Hur kan jag inaktivera alla meddelanden (dvs. inte ta emot meddelanden eller vänner eller från andra Facebook-användare som är att inte prata med dem, inte får något meddelande) inte kommer att upprepas meddelande som knappen på min profil. "Och även Hur avaktiverar jag denna funktion för att lägga betyder vänförfrågan att sluta ta emot kompis, bo precis som webbplatser. Jag för en inte vet, tack anticdipat!

 3. costy sade han

  Du måste installera virtuella gäst tillägg av boxning som du kan ändra upplösningen.

 4. radu sade han

  Underbart. I och uppföljare. tack

 5. testare sade han

  Den senaste versionen:
  iATKOS ML2 (Mac OS X Mountain Lion 10.8.2)
  https://kat.ph/iatkos-ml2-mac-os-x-mountain-lion-10-8-2-t6943705.html
  Cristian / Bravo!

 6. polferis sade han

  Det skulle vara intressant Videotutorial om en verklig installation av Mac OS, eventuellt i dual boot. Windows 7. Inte för att jag inte skulle hitta något på Internet, men förklarat för dig ... det är något annat. OK?

  • Stefan sade han

   Jag vet inte varför jag känner spår caacele tutorials säger hänvisar Cristi börjar exakt vad du sa.
   Jag kan inte vänta för att se vad som följer!

 7. MIni_IT sade han

  Jag har en fråga, tills nyligen hade vi två problem när jag använde VMware Player, nästa dag jag inte längre gick knappsats, och efter en månad jag inte längre gå PC-u. Om du åter ladda ner VMware Player kan upprepa det?

 8. pekatonix sade han

  nyfiken, men jag kan inte installera :-(
  Jag följde alla steg i guiden efter installationen startdiskett och virtuell installation maskin ger mig fel: Ingen startbar mellanformat! System stoppas.

  • mihai Niculescu sade han

   Hej, samma problem med startmiljö jag stött på det själv, jag respekterade alla steg i Kristus. Det är att vara hanterbart eftersom jag använt Virtualbox installeras på Linux Mint 12.04 LTS, men, åtminstone i teorin, virtualiseringsprogram har funktioner identiska oavsett operativsystem.

 9. Sandu sade han

  Cristi, kommer att sätta Mac OS X Lion i Mount VMware Player eller VirtualBox är ett måste i?

 10. pekatonix sade han

  OK, löst, hämtade jag fel bild!

 11. digitalmind sade han

  @pekatonix hände detta eftersom du hämtat från webbplatsen anges Mr. Cristi torrent iATKOS kallas MLM. Väl och jag stötte på fel det .. Vad du behöver göra är att gå tillbaka till webbplatsen anges Mr. Cristi och ladda ner torrent iATKOS ML2 (något ned på den sidan). Jag hoppas att jag har varit till hjälp.

  Jag är inte längre ladda upp något, de är virtuella datorn (installationsprocessen) som visar min bakgrund och grå Apples logotyp ML iAtkos ner och jag inte visa hur cirkel som skulle lasta något .. jag har vidtagit åtgärder 3 gånger ..
  Alla de bästa!
  ~ Dm.

 12. digitalmind:
  @pekatonix hände detta eftersom du hämtat från webbplatsen anges Mr. Cristi torrent iATKOS kallas MLM. Väl och jag stötte på fel det .. Vad du behöver göra är att gå tillbaka till webbplatsen anges Mr. Cristi och ladda ner torrent iATKOS ML2 (något ned på den sidan). Jag hoppas att jag har varit till hjälp.

  Jag är inte längre ladda upp något, de är virtuella datorn (installationsprocessen) som visar min bakgrund och grå Apples logotyp ML iAtkos ner och jag inte visa hur cirkel som skulle lasta något .. jag har vidtagit åtgärder 3 gånger ..
  Alla de bästa!
  ~ Dm.

  Gå även Adrian gjorde en handledning i denna fråga, om du tittar kommer du att märka det är även liknande artiklar i den här guiden.

 13. pekatonix sade han

  Ja gå som digitalmind sagt, jag hämtade MLM iATKOS första gången. Sedan hämtade jag ML2 och gå :-))

 14. Super !!! Av Luia !!! Det är den typ av handledning som du ser fram emot !!!

 15. KodeJust sade han

  Nedladdningshastighet är katastrofal .......... 3 tar mig dagar att ladda ner det ......

 16. mihai sade han

  Gör en handledning och "Hur kan jag inaktivera alla meddelanden (dvs. inte ta emot meddelanden eller vänner eller från andra Facebook-användare som är att inte prata med dem, inte får något meddelande) inte kommer att upprepas meddelande som knappen på min profil. "Och även Hur avaktiverar jag denna funktion för att lägga betyder vänförfrågan att sluta ta emot kompis, bo precis som webbplatser. Jag för en inte vet, tack anticdipat!

 17. Rusz sade han

  Varför jag 32 bit

 18. Andrew sade han

  Cristi Hej! En vän till mig har ett problem för stor och jag vill berätta om det finns någon lösning. Igår min vän tog galet att rengöra sin dator och gick till processorn ta ner och de bort kylaren och kylar aluminium fast på grund av termiskt fett, drog upp kom och gick processor med alla svalare och stannade limmas till aluminiumradiator. Han kämpade för att släcka processorn som misslyckades då lyckats lossna aluminum radiator processor, lyckades men har insett att förstört några stift på processorn. Kylaren som inte var den ursprungliga standardkylare sitter processorn var fan av tjock klump av stora kylfläns och framför allt när det kommer i kontakt med processorn. Jag ändrade det till förfogande där han ledde Pc i det förflutna, kan han inte säga varför det har inte den ursprungliga. Ursprungliga radiator vet att denna modell är mycket mindre och tunnare eftersom jag själv vet hur samma processor och kommer i originalkartong. Processorn är en AMD Athlon x64 2 5000 + uttag AM2. Tänk längre gå räta dessa stift? Jag tror att det är bra med tanke på processorn i papperskorgen. Vän frågade mig om jag kan hjälpa fixa det. Jag kunde prova en synål att räta stiften men jag tvivlar på att kommer att driva processorn.

  • Costelina sade han

   Andrew:
   Cristi Hej! En vän till mig har ett problem för stor och jag vill berätta om det finns någon lösning. Igår min vän tog galet att rengöra sin dator och gick till processorn ta ner och de bort kylaren och kylar aluminium fast på grund av termiskt fett, drog upp kom och gick processor med alla svalare och stannade limmas till aluminiumradiator. Han kämpade för att släcka processorn som misslyckades då lyckats lossna aluminum radiator processor, lyckades men har insett att förstört några stift på processorn. Kylaren som inte var den ursprungliga standardkylare sitter processorn var fan av tjock klump av stora kylfläns och framför allt när det kommer i kontakt med processorn. Jag ändrade det till förfogande där han ledde Pc i det förflutna, kan han inte säga varför det har inte den ursprungliga. Ursprungliga radiator vet att denna modell är mycket mindre och tunnare eftersom jag själv vet hur samma processor och kommer i original cutie.Procesorul är en AMD Athlon x64 2 5000 + uttag AM2. Tänk längre gå räta dessa stift? Jag tror att det är bra med tanke på processorn i papperskorgen. Vän frågade mig om jag kan hjälpa fixa det. Jag kunde prova en synål att räta stiften men jag tvivlar på att kommer att driva processorn.

   se inte fånga dina öron
   eller till helvetet mullrar

  • Costelina sade han

   se inte fånga dina öron
   eller inte näven hell

  • George sade han

   Och ett stift huvud att gå smidigt ... Jag har varit där själv i det förflutna

 19. KodeJust sade han

  Miar överraskning att vara så, visar oss hur man sätter på en USB- eller dvd mac, och visar oss hur man lever här sitem installera. När allt kommer omkring, om du går i Virtualbox varför inte gå och leva?

 20. poldac sade han

  Jag följde exakt steg men ger mig en kernel panic. Jag nämna att AMD tror att version är för INTEL

 21. Seby S sade han

  Jag luktar Hackintosh ...: D

 22. edy 13ani sade han

  polferis:
  Det skulle vara intressant Videotutorial om en verklig installation av Mac OS, eventuellt i dual boot. Windows 7. Inte för att jag inte skulle hitta något på Internet, men förklarat för dig ... det är något annat. OK?

  Om du kunde göra skulle göra henne live, men det finns fortfarande ingen teknik som filmar med Camtasia du installera ett operativsystem på kamera viu.Poate göra det, men mycket dålig kvalitet.

 23. edy 13ani sade han

  Andrew:
  Cristi Hej! En vän till mig har ett problem för stor och jag vill berätta om det finns någon lösning. Igår min vän tog galet att rengöra sin dator och gick till processorn ta ner och de bort kylaren och kylar aluminium fast på grund av termiskt fett, drog upp kom och gick processor med alla svalare och stannade limmas till aluminiumradiator. Han kämpade för att släcka processorn som misslyckades då lyckats lossna aluminum radiator processor, lyckades men har insett att förstört några stift på processorn. Kylaren som inte var den ursprungliga standardkylare sitter processorn var fan av tjock klump av stora kylfläns och framför allt när det kommer i kontakt med processorn. Jag ändrade det till förfogande där han ledde Pc i det förflutna, kan han inte säga varför det har inte den ursprungliga. Ursprungliga radiator vet att denna modell är mycket mindre och tunnare eftersom jag själv vet hur samma processor och kommer i original cutie.Procesorul är en AMD Athlon x64 2 5000 + uttag AM2. Tänk längre gå räta dessa stift? Jag tror att det är bra med tanke på processorn i papperskorgen. Vän frågade mig om jag kan hjälpa fixa det. Jag kunde prova en synål att räta stiften men jag tvivlar på att kommer att driva processorn.

  Du kan räta dessa små stift men med ett patent på en som används för att electronica.MARE OBS !!! Om han har brutit ... pa procesor.Mai bättre köpa en annan.

 24. Catalin sade han

  Möjligen inte på AMD-plattformar, ger jag mig felmeddelande som startsekvensen börjar.

 25. Cosmin sade han

  pekatonix:
  nyfiken, men jag kan inte installera :-(
  Jag följde alla steg i guiden efter installationen startdiskett och virtuell installation maskin ger mig fel: Ingen startbar mellanformat! System stoppas.

  Och jag har samma problem. Hur kan jag fixa? tack

 26. För att vara tydlig för alla och särskilt för dem med AMD:
  iATKOS ML2 installer är OSX86 år och den är avsedd för icke-Apple-datorer X86_64 Intel CPU.
  - AMD processorer stöds inte.

 27. cata sade han

  Jag följde alla steg i guiden efter installationen startdiskett och virtuell installation maskin ger mig Fatal: Ingen startbart medium hittas! System stoppas.

 28. cata sade han

  Microsoft Windows 8 64-bitars Pro
  CPU
  Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz
  Wolfdale 45nm Technology
  ram
  4,00 GB Dual Channel DDR2 @ 400MHz (6-6-6-18)
  Moderkort
  Gigabyte Technology Co, Ltd EG41MF-S2H (Socket 775)
  Grafiken
  H-9006S-D (1280 ×[E skyddas])
  SAMSUNG (1920 ×[E skyddas])
  NVIDIA GeForce GT 630
  Microsoft Basic Render Driver
  hårddiskar
  SAMSUNG 60GB 830 Series SSD ATA-enhet (SSD)
  Hitachi 932GB HDS721010CLA332 ATA-enhet (SATA)
  Optiska enheter
  DTSOFT Virtual CDROM-enhet
  HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N ATA-enhet
  Audio
  SB Audigy LS

 29. cata sade han

  När jag ställer min Mac OS x64 mig inte visas.
  Jag virtualisering förmodligen ???

 30. David sade han

  att vi vill fortsätta med Mac OS tutorials och tackar Mr Cristi mer

 31. gabibetis sade han

  Det skulle vara mycket intressant om det kan installeras i dual boot med Windows 8 .f bra tutorial.

 32. cristi r sade han

  Så på Advanced Micro fel? Intel bara? varför inte specificerad sak ..
  -Jag Fast allt jag säger från början för att starta datorn (virtuell ..), så gå inte - vi AMD

 33. djnelutu sade han

  ni har läst nedanstående beskrivning av systemet där visst år: ML iATKOS Hardware Compatibility
  Publicerad oktober 17, 2012 av admin i iAtkos ML

  Hårdvara Kompatibilitetsinformation för iATKOS ML och Mac OS X Mountain Lion 10.8.2:

  CPU:
  - Intel Core2Duo och nyare processorer stöds.

  - 64bit kapacitet krävs för EM64T aka Mountain Lion, vilket innebär att äldre Intel Core Duo och Intel-processorer 32bit endast stöds inte.

  - Det går inte stöds AMD processorer. Annan utgivning Kanske, kanske en annan livstid.

  Moderkort:
  - Läs med uppmärksamhet och frågar inte kontinuerligt frågor om ditt moderkort kompatibilitet.

  - Enkelt styrkretsar från 945G till C606 har stött. Gemensamma chips har 945, 965, 975, P35, P43, P45, P55, G31, G41, G43, X58, H61, HM65, HM67, H67, P67, Z68, Z77, X79, C602 och C606.

  - Förutom huvud chipset modellen, har moderkortet många komponenter. Varje komponent i sig kan eller inte kan vara förenligt fattandet och även kan vara problematiskt för Mountain Lion. Dessutom kan moderkortets BIOS av vara problematiskt att köra Mountain Lion. På grund av dessa skäl, kommer en del inte kunna moderkort för att köra den här OS lätt, några av dem kommer att behöva Ansträngningar hårt för att få det att fungera och delvis vissa av dem aldrig kommer köra det. dvs inte bara stöder Intel 64bit.

 34. misu sade han

  Vi kan se hur kompatibla är komponenterna i vår PC-projektet.
  http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page

 35. edy 13 år sade han

  gabibetis:
  Det skulle vara mycket intressant om det kan installeras i dual boot med Windows 8 .f bra tutorial.

  Logik som kan ... men du måste ha plats i C-partitionen och formatera C-ul.Asa inte komma i dual boot med Windows 8

 36. edy 13 år sade han

  cristi r:
  Så på Advanced Micro fel? Intel bara? varför inte specificerad sak ..
  -Jag Fast allt jag säger från början för att starta datorn (virtuell ..), så gå inte - vi AMD

  Jag skulle råda dig att köpa en processor från Intel.AMD platser är slabe.Fara brott.

 37. Anderson sade han

  Andrew:
  Cristi Hej! En vän till mig har ett problem för stor och jag vill berätta om det finns någon lösning. Igår min vän tog galet att rengöra sin dator och gick till processorn ta ner och de bort kylaren och kylar aluminium fast på grund av termiskt fett, drog upp kom och gick processor med alla svalare och stannade limmas till aluminiumradiator. Han kämpade för att släcka processorn som misslyckades då lyckats lossna aluminum radiator processor, lyckades men har insett att förstört några stift på processorn. Kylaren som inte var den ursprungliga standardkylare sitter processorn var fan av tjock klump av stora kylfläns och framför allt när det kommer i kontakt med processorn. Jag ändrade det till förfogande där han ledde Pc i det förflutna, kan han inte säga varför det har inte den ursprungliga. Ursprungliga radiator vet att denna modell är mycket mindre och tunnare eftersom jag själv vet hur samma processor och kommer i original cutie.Procesorul är en AMD Athlon x64 2 5000 + uttag AM2. Tänk längre gå räta dessa stift? Jag tror att det är bra med tanke på processorn i papperskorgen. Vän frågade mig om jag kan hjälpa fixa det. Jag kunde prova en synål att räta stiften men jag tvivlar på att kommer att driva processorn.

  Väl inte så klok kille var tvungen att dra rör sig något, något svalare och var tvungen att lämna. Normalt om det kom ut med allt som behövs för att ångra processorsockeln där nyckeln är att aluminium förutom uttag måste lyftas inte sätta honom med nyckelblocket som Daia inte skrivit och krokiga tall är inte så väl fråga. Ta en trevlig liten något eller patent och enkelt flytta lätt stift honom utan att titta och så ögat under mikroskop för att se om alla stift är raka, inte att skjuta så ta Knucklehead. Och efter att sätta processorn höjer nyckel jab lätt handen dra lite åt sidan av nyckeln och plocka upp efter att sätta processor sätter klistra in den nya termiska inte mycket att om du sätter en hel del löser inte någonting, gör tillräckligt för att täcka ytan av så mycket, efter att sätta svalare och klar.

 38. Goda allt jag kan säga om mig själv är att jag är en veteran installationer av Mac OS X på PC och uppriktigt sagt jag vet precis hur svårt det är att installera det på olika plattformar. Om AMD bara tur kan bidra till att gå att installera och inte kunna göra pjäser med det så lätt som man tror att det rör sig från en virtuell maskin till en annan för att installera enkelt på VMware eller återupptagande bild på en annan dator och om du gör någon skulle göra ett uSB-minne eller DVD när rullen tror att du gå lägga den i pc ?? ha ha ha. Hur du arbetar för att förstå hur komplicerat det är att göra det och i slutändan kan det vara möjligt att gå till en vän att skryta inte på PC utan att svara ordentligt om du kan installera Mac OS X vilken dator som helst intel är att ja det kan och fel med alla förare aktiva precis som en windows men tills du lär känna dina alla korrespondens drivrutiner i mac oS x, sökte e flera platser och det är därför du inte ska avskräckas när du får otaliga fel som uppstår under provningen, åtminstone jag mamma lärt dem och veta vad man ska leta efter, men jag har träffat många som avskräcks efter ett fel som gjorde dem vänta länge och hårt och kallas fortfarande väntar på rotenhet mest rekommenderade är att ska dokumentera och här är några användbara webbplatser. http://www.tonymacx86.com/home.php Här är en Romina http://osx86.2xstudio.com/ och det finns många som kommer altele.Cei råd är att du lär dig att installera och sedan inte svårt att installera någon version verkade nya och allt vad det förtjänar fullt de fördelar du har och att jag vill dig exponera lite? främst har läst texter Romina chear och vissa program är på rumänska och är en Peci som installerar och alla vallmo har menyer i Romina sedan den stora fördelen du har vallmo är att alla program du har installerat vallmo går eller med en andra tyngre och börjar med dussintals program start utan fördröjs för en andra, allt du behöver veta för att bli av med ballast kvar från ett program som lai avinstall är att veta hur man avinstallera det ordentligt och bryter ner lämnar oss inget spår att det installerades. En annan fördel är på nätet. safari av Mac OS X öppnar blixt ba chear snabbare hur alla webbläsare i Windows, och den sista kanten som gör att du glömmer fönstren penteru alltid är program som är mycket animerade och mycket viktiga funktioner hetsar du fånga öron romina om dem, är sådan Automator http://automator.us/leopard/index.html. eller hur vacker och användbar är "Path Finder" allt detta arbete till sin fulla potential endast om du har installerat alla drivrutiner på rätt sätt. och vmware eller VirtualBox inte alla går som de borde, eftersom video föraren är under den nivå som kan rula.Cit om installation i dubbel hårddisk men samma rekommenderar inte. Jag rekommenderar hårt separat för Mac OS X och fel inte använda program för att göra det möjligt för ändringar i Windows-partitionen utan att komma in i Mac OS X bara för att se någon skriv på Windows sidan är OK eftersom kopiera en fil från partition Mac OS X NTFS partition kräver att fastställa en viss plats på den partitionen och arrangemanget kan inte göras precis vid alla program som mötte mig vid det här laget, vilket också skriva några filer som Windows inte kommer att sluta köra på rätt sätt och kommer att låsa datorn som det har hänt mig så många gånger tills jag gav upp denna idé
  de enda nackdelarna är som kommer att ta flera veckor tills man vänjer sig gränssnitt Mac OS X och att du inte kan spela spel för Windows på det men jag spelade Crysis 2 på Mac OS X med hjälp av programmet CrossOver Games som iam gjorde en liten förändring http://www.codeweavers.com/products/cxgames/ http://www.codeweavers.com/products/ Härifrån återstår att förstå det ensam.

 39. Hej Cristi Tack tutorial jag gjorde precis som du gjorde, men jag får felmeddelandet att "VT-x / AMD-V hårdvaruacceleration har aktiverats, men är inte i drift. Din 64-bitars gäst kommer att misslyckas att upptäcka 64-bitars processor och kommer inte att kunna att boot.Please Kontrollera att du har aktiverat VT-x / AMD-V korrekt i BIOS på din värddator. "Även om vi aktiverade alternativ i BIOS för Intels virtualiserings men fortfarande dejeaba.
  Moderkort: GA-H61MA-D3V
  Processor: Intel Pentium G860 @ 3.00GHz

 40. Gabriel sade han

  handledning super hårt och jag tror att jag får vad är nästa projekt: att installera mac pc normalt. Jag tror mycket jag vill göra det? Så kommer jag att följa med uppmärksamhet maaaare :)). Tack så mycket för ert arbete!

 41. KodeJust sade han

  Hur kan jag köra Mac Virtualbox, om Windows är på min nuvarande 32 bit?

 42. danfion sade han

  Jag ansluta bedömningarna före mig (Gabriel) !!!!!! installerat ett par dagar virtualbox.Idea var min pt.modelul skapa en startbar pinne min laptop ASUS N53SN-by kexturi tillhandahålls av en entusiast på plats "Downloads-OSx86.net"! Det skulle vara intressant om Kristus skulle hålla med dem som är intresserade hackintoch öppen sida (där vi kan utbyta idéer om OS X !!!) Återigen grattis pt.tutorial (2 dagar jag var tvungen att hitta distro "Niresh s Mountain Lion 10.8.2 användarnamn + lösenord barnmorska för att slutföra installationen !!!). Tack pt.munca din stora!

 43. KodeJust sade han

  Rusz: uszi

  cata:
  Jag följde alla steg i guiden efter installationen startdiskett och virtuell installation maskin ger mig Fatal: Ingen startbart medium hittas! System stoppas.

  KodeJust:
  Hur kan jag köra Mac Virtualbox, om Windows är på min nuvarande 32 bit?

  Med allt har det här problemet, kan vi inte installera Mac Virtualbox eftersom vi har 64 bitars Windows. Väntar handledning om det. (Inte för att vara ful överraskning).

 44. CRISTI HELLO! det skulle vara bra att göra tutorials på många OS.Pentru MAC är en okänd erkänna och mine.oricum har visat att du är den bästa så gå inainte.STIMA!

 45. danfion:
  Jag asociezaprecierilor en före mig (Gabriel) !!!!!! Jag har installerat ett par dagar i virtualbox.Idea var att skapa min pt.modelul en startbar pinne min laptop ASUS-N53SN-by kexturi tillhandahålls av en entusiast på webbplatsen " Downloads-OSx86.net "! Det skulle vara intressant om Cristi håller med dem som är intresserade hackintoch öppen sida (där vi kan utbyta idéer om OS X !!!) igen grattis pt.tutorial (det tog mig dagar att hitta distro 2 "Niresh'S 10.8.2 Mountain Lion användare + lösenord barnmorska för att slutföra installationen !!!). pt.munca tack vare din stora!

  Du kan diskutera allt du vill närliggande ämne kan du dela meddelanden, plus att du kan kontrollera alternativ nedan "Meddela mig via e-post när du postar nya kommentarer" Så får du mail varje gång någon skickar en kommentar på den här guiden (du inte får e-post när kommentarer läggs till andra tutorials).
  Längs vägen kommer de att samla in information som alla kan använda dem.
  Hackintosh relaterad information nu utspridda över hela Internet, och du är beroende av oss att samla in information på ett ställe.

 46. Mycket folsitor denna tutorial, hoppas jag att fortsätta, vi vill lära mer förståelse Macos som operativsystem är ganska främmande för oss.
  Jag såg till priset av en Mac-butiker och tro mig att jag livrädd, det skulle vara bättre om jag kunde använda operativsystemet på vår dator.
  Intressant pris och Mount Lion, 18 euro, ganska smal

 47. Ionut sade han

  För dem med AMD prova denna version "Mac OS Snow Leopard 10.6.7 - endast AMD" jag gick i VMware.
  Framtiden kan göra en handledning i hur vi tillgång bios vmware.
  Multumin handledning, ni rockar. Jag har verkligen varit till stor hjälp.

 48. Jag betyder för mig, snälla, vilken hårdvara det är möjligt att installera Mac OS X Mountain Lion.

 49. Dide sade han

  Cristi-admin: Du kan diskutera allt du vill relaterat ämne kan du dela meddelanden, plus att du kan markera alternativet botten "Meddela mig via e-post när du lägger nya kommentarer" Så får du e-post varje gång någon skickar en kommentar beträffande denna handledning (du inte får e-post när kommentarer läggs till andra tutorials).
  Längs vägen kommer de att samla in information som alla kan använda dem.
  Hackintosh relaterad information nu utspridda över hela Internet, och du är beroende av oss att samla in information på ett ställe.

  Cristi-admin Grattis till ditt arbete. Om du tillåter mig en personlig åsikt, men inte bara! Du bör göra en OS kända och mindre kända än de OX webbplatser du påstår att det kostar så lite, men ändå kostnads ​​18 dollar. Det handlar om PC-BSD (det "goda" operativsystem) som är helt gratis, gå till Intel och AMD är den "hetaste" i servrar, bla, bla ... Mer information se här: Vad är PC -BSD? http://www.pcbsd.org/
  Installation är oändligt mycket lättare än den här röran MAC OS X som jag inte skulle uttrycka det på datorn, även om de var fria. Någon sa (omedvetna förstås att 'webbläsare direkt rör ").
  H-ha-ha, ja det var fratzica Safari är den svagaste säkerhet och hackare gör sitt huvud genom det.

 50. edy 13ani sade han

  så det är ... Jag gillar inte någon safari mac os-ul.o vara trevligt men det är inte sigur.sistemele gäller från Microsoft är dyrare men bättre.

 51. Daniel sade han

  Det skulle vara mycket bra om du gör en handledning som visar hur man installerar Mac direkt till datorn utan Virtual Box. Tack!

  • Ciprian sade han

   Google är din vän! Jag hittade några tutorials på youtube hur man sätter Mac OS X Leopard på bärbara datorer och pc icke äpple.

 52. George sade han

  Det iso-avbildning av mac som du kan installera på din dator live?

 53. edy 13ani sade han

  Hej, Cristi Tyvärr som inte omfattas av denna fråga, men vi snarast behöver:
  Du kan göra en video tutorial på hur man går från skydd till ett USB-minne?
  Tack!

 54. Daniel Maxim sade han

  Jag följde alla steg, men det förefaller mig följande fel: dödlig Kunde inte läsa från startmediet systemet stoppas. Vad att göra?

 55. Florin78 sade han

  Cristi, varför du bort kommentarer, skriva som är 58 men rutan är bara 4. Jag förstår att samla en hel del från varje handledning delvis och orsaka rymdfrågor eller annat men du bör lämna åtminstone ett par dagar för att se dem alla man, var att handledningen postat i går kväll och nästa natt inte är kommentarer, är en av lösningarna på ett problem med detta de kommentarer får möta plats.
  Tack för det arbete som du skickar till oss och om överraskning på detta ämne jag föraning om att vi ska visa dig hur du installerar det verkliga systemet, men kommer att baseras på att installera ett trick, för den delen partitionering med detta system jag tror att detta kan vara trick, på något sätt kan du formaterar en partition på datorn verkligt system eller en ISO-bild då något som du enkelt kan installera OS MAC OS-partition formaterad med detta system redan. Jag tror det, eller är en annan överraskning, vilket är anledningen till att vi väntar på dessa tutorials i denna serie och därefter. Tack!

 56. Florin78:
  Cristi, varför du bort kommentarer, skriva som är 58 men rutan är bara 4. Jag förstår att samla en hel del från varje handledning delvis och orsaka rymdfrågor eller annat men du bör lämna åtminstone ett par dagar för att se dem alla man, var att handledningen postat i går kväll och nästa natt inte är kommentarer, är en av lösningarna på ett problem med detta de kommentarer får möta plats.
  Tack för det arbete som du skickar till oss och om överraskning på detta ämne jag föraning om att vi ska visa dig hur du installerar det verkliga systemet, men kommer att baseras på att installera ett trick, för den delen partitionering med detta system jag tror att detta kan vara trick, på något sätt kan du formaterar en partition på datorn med detta system ora verkliga ISO bild då något som du enkelt kan installera OS MAC OS-partition formaterad med detta system redan. Jag tror det, eller är en annan överraskning, vilket är anledningen till att vi väntar på dessa tutorials i denna serie och därefter. Tack!

  Ingen har tagit bort några kommentarer, om du tittar noga ser du att de har automatiskt över till en annan sida.
  Detta är den andra sidan. Om vi ​​låter handledning på en sida skulle vara för lång.
  Under sista kommentar är en länk som tar dig till föregående sida med äldre kommentarer, länken kallas även "äldre kommentarer."

 57. Florin78 sade han

  Ledsen att jag inte visste detta, och titta på denna webbplats tutarialele nästan 2 år men märkte inte länken med andra äldre kommentarer sidan. Jag ber om ursäkt Cristi. Tack för svar

  • Ionut sade han

   Florin78:
   Ledsen att jag inte visste detta, och titta på denna webbplats tutarialele nästan 2 år men märkte inte länken med andra äldre kommentarer sidan. Jag ber om ursäkt Cristi. Tack för svar

   Koppla eftersom jag inte visste det här och följ nästan alla tutorials.
   Jag tror att det skulle vara mer intuitivt och BACK NEXT

 58. SLUT sade han

  Adrian Cristi vad som hände den nyligen inte har gjort tutorials ???

 59. zennozenno sade han

  Mycket bra handledning fungerar perfect..mai har löst problemet upplösning ljud och resten är allt ok. tack

 60. Valentin sade han

  Cristi Hej!
  Jag gillar verkligen den här guiden, och även undrar hur mycket vremeŞ vara att ha ett operativsystem på Apple maskiner?
  Jag skulle vilja följande handledning, du kan ladda ner några program, eller något att visa oss mer saker som är kapabel operativsystem!.
  Tack igen!

 61. ali sade han

  Hej Jag försökte installera Mac OS X i VirtualBox men stött på det här problemet: http://i.imgur.com/CUr3C74.jpg

  • flavius sade han

   Jag får det här felet http://img13.imageshack.us/img13/4989/vtx.png fortsätta och sedan ge din fel Ali.Cu Även om jag aktiverat BIOS och Intel Virtualization är 64 min procersorul bit som operativsystem och chipset och moderkortet är ok.Dar inte vill på alla sätt vi kan Cristi hjälp har aktiverat något någonstans inte riktigt förstå.

 62. Liviu sade han

  Cristi är intressant handledning och undrar hur man installerar MacOS på en vanlig PC

 63. sorin sade han

  Jag lyckades att kunna installera. Väntar på nästa handledning i samband med ljud, och upplösning.

 64. claudiu Russ sade han

  Mac OS kommer inte att installera på VirtualBox !!!

  • edy 13ani sade han

   Men som installerades i handledning MHA? ... Virtualbox inte ser bra ut och gick ut samt ffff

 65. claudiu Russ sade han

  Mac OS kommer inte att installera på VirtualBox !!!
  FATAL: Ingen startbart medium hittades System stoppas.

 66. claudiu Russ sade han

  claudiu Russ:
  Mac OS kommer inte att installera på VirtualBox !!!
  FATAL: Ingen startbart medium hittas! System stoppas.

 67. SLUT sade han

  Jag har ett problem med Internet Explorer 10, jag google huvudsidan och stäng det faller öppna igen jag öppnar sil förutom Google i denna särskilda sida: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=238483.
  Jag vet inte hur man bli av med dem !!!

  • Laurn sade han

   Gå till Verktyg sedan Internet-alternativ och du ser att startsidan adresser 2 google och en som retar dig. I grund och botten vald som startsida och lämna båda på en gång. Helt enkelt selectaeaza officiell adress ovan beskrivna Microsoft och ge bort, ta bort det, bara låta google adress, det är allt.

 68. KodeJust sade han

  Mac OX kan installeras i dualboot med Windows 8?

 69. Norbert sade han

  Jag vill veta om Mac OS och Apple AMD eller Intel bara jag inte se något om handledningen bara amd intel sant?

 70. Norbert:
  Jag vill veta om Mac OS och Apple AMD eller Intel bara jag inte se något om AMD i handledning doarintel sant?

  I VirtualBox ska gå eller om det är AMD Intel-processor villkoret är att ha virtualiserings hårdvara.
  Men jag kan inte sätta handen i elden som går på AMD, AMD och jag kan inte testa.
  Iatkos hänvisning till webbplatsen (inte gå AMD) gjordes för installation på verkliga inte virtuella.

  • Norbert sade han

   Nu försökte jag att starta den virtuella boxen som det var i da handledning ger mig ett fel som inte kan vara startbar är det från vad jag sagt om tidigare sitemu på AMD?

 71. cessar sade han

  nustiu går ok men jag ändra upplösning och lät inte, se en handledning om att, tack,

 72. flavius:
  Jag får det här felet http://img13.imageshack.us/img13/4989/vtx.png fortsätta och sedan ge din fel Ali.Cu Även om jag aktiverat BIOS och Intel Virtualization är 64 min procersorul bit som operativsystem och chipset och moderkortet är ok.Dar inte vill på alla sätt vi kan Cristi hjälp har aktiverat något någonstans inte riktigt förstå.

  något konstigt (och jag har virtualisering aktiverat i BIOS)
  Titta vad som händer om jag in med 2 kärnor (virtualisering behövs här, kan du inte ge ytterligare http://i.imgur.com/UFYPUb4.jpg
  Jag har ingen annan virtualiseringsprogram öppna när jag felet inträffade (alltid visas när jag satt 2 kärnor att använda) eller en process för bakgrund var inte (utom de som rör fönster) eftersom vi mördare av Task
  saken är den att jag har fönstren 7 32-bitars, men 64-bitars processorstöd

 73. ali: Något konstigt (och jag har virtualisering aktiverad i BIOS)
  Titta vad som händer om jag in med 2 kärnor (virtualisering behövs här, du kan inte ge kontinuerlig): http://i.imgur.com/UFYPUb4.jpg
  Jag har ingen annan virtualiseringsprogram öppna när jag felet inträffade (alltid visas när jag satt 2 kärnor att använda) eller en process för bakgrund var inte (utom de som rör fönster) eftersom vi mördare av Task
  saken är den att jag har fönstren 7 32-bitars, men 64-bitars processorstöd

  Ms mycket för mig som var problemet jag in 2 kärnor och mers.Incearca du sätter fönster på 7bit 64 och se om asa.Eu gå vidare med VirtualBox windows kunde inte installera någon programvara eller 7 8 nu när jag satt detta går.

 74. Zumzum sade han

  Kom igen killar med "projekt" !!! Med installation på alla plattformar, inte lever i virtuell
  Lycka till alla!

 75. dany sade han

  Saluuuut !!

  ... Jag skulle vilja om det är möjligt att göra en tutorial där du installerar Mac OS X på datorn. Jag har en MacBook Pro hemma. Min syster har en super dator. Och jag vill installera dem Mac OS och PC på dem. Jag måste säga att den bärbara datorn är en HP Envy Touchultrabook ™ 4-1102SG i5-3317U / 8GB / 32GB SSD. Jag undrar om den bärbara datorn har stöd för operativsystemet från Apple. Jag skulle vilja ha ett svar ... även om du stödja eller inte stödja ... och om du kan göra en tutorial ..

  tack

 76. Salut! Väntar mycket en tutorial så här ... och jag vill installera Mac OS X på VirtualBox hemtest är obligatorisk x64 final cut ...? 4 GB RAM ... Jag kan bara ge den 2 gb?

 77. ponebt sade han

  claudiu Russ:
  Mac OS kommer inte att installera på VirtualBox !!!
  FATAL: Ingen startbart medium hittades System stoppas.

  Följ handledningen hårdare look! Jag fick också samma budskap eftersom jag hämtade iATKOS ML iATKOS inte ML2 tutorial som ... när jag använde senare gick perfekt!
  Tack för handledningen och vänta något nytt i ämnet!

 78. Tutorial och jag tycker mycket !!! Bra jobb !!!

 79. För att aktivera ljud du behöver multibeast 4.6.1 tas här http://www.mlosx86.com/viewdownload/5-post-install-tools/11-multibeast-for-mountain-lion-lion och konfigurerad som i video http://www.youtube.com/watch?v=fpnXLI5ejYo

 80. ledsen för Offtopic men jag har ett problem:
  Jag vill veta hur bokstäverna hålla sig till varandra som i den här bilden (om man tittar närmare på hur det är skrivet "deadmau5" i logotypen): http://www.dafont.com/forum/attach/orig/9/5/95361.jpg
  Arial är svart men påpekar inte limmas ihop om du skriver i Word

 81. ploe sade han

  Inledningsvis gav mig fel: Ingen startbart medium hittades System stoppas. (Dmg bild används / hämtade iATKOS ML); dmg när jag använde iATKOS ML2, allt gick mycket bra!
  Jag satt 2 kärna (AMD Athlon II X4 640) och GB RAM 4, 20 GB hårddisk, rekommenderade inställningar i handledningen!
  Bravo, mycket bra handledning;
  Skulle välkomna fler tutorials på Mac OS X!

 82. Cristi hälsar du inte vet att för en stund verkligen svårt att gå tutorials

 83. randy:
  Cristi hälsar du inte vet att för en stund verkligen svårt att gå tutorials :)dvs höra en liten röst och bild i den nya pcvorba spate.am plan och internet smidigt.

  Handledning går bra med mig, även om 3g testas går smidigt.
  Vid vissa tider på dagen och på kvällen, vissa nätverkstrafiken ökar kraftigt, strömmande video, ladda ner den svåra och mycket mer.
  Tyvärr prividerii lastat till brädden och över nätverk.
  I följande handledning för att göra en demonstration tittar handledning på Orange 3g, som har mycket lägre bandbredd och latens mycket högre.
  Idag vid lunchtid har kört några minuter över 600 samtidiga streaming server och jag menar perfekt drag. Vi hade många besökare i en kort tid komma på plats frihet.

 84. Mishu sade han

  randy:
  Cristi hälsar er inte vet att det är svårt för en tid dvs handledning gå höra en liten röst och bild i den nya pcvorba spate.am plan och internet smidigt.

  Pandelica far. ta en spegel, lägga den bredvid tangentbordet mot dig, och ser i det tills du ser det. Ala di skyller du går calculatoru 'all skit, även om du säger det 'flygplan'> Ja en öl för att visa dig vad som fungerar för mig (och jag bara segelflygplan), men jag har sett handledning från Videotutorial .se plus mycket mer från nätet.

 85. Hej, tack för handledningen. Jag har en fråga, kan göra effekten av förstoringsglas och fönster?, Tack på förhand

 86. liviu sade han

  Jag ber mycket Cristi, om du kunde visa oss hur vi kan göra en dator som normalt skulle bara köra Windows, en MAC i egentlig mening att köra så nära det ursprungliga Apple.Multumesc på bilar !!!

 87. whoisrikk sade han

  Vi hoppas att se de andra tutorials på detta så snart som (upplösning, ljud, etc) !! Grattis Cristi / videotutorial.ro!

 88. För dem som har fel: FATAL: Ingen startbart medium hittades System stoppas.

  Du måste använda iATKOS ML2 att handledning, hittar du här:? Iatkos (dot) mig / forum / viewtopic.php F = & t = 77 23105

  Om .dmg nedladdningsplats från huvudsidan (som jag gjorde från början) som handledning, är det företag som versionen inte kommer att fungera.

 89. ali:
  ledsen för Offtopic men jag har ett problem:
  Jag vill veta hur bokstäverna hålla sig till varandra som i den här bilden (om man tittar närmare på hur det är skrivet "deadmau5" i logotypen): http://www.dafont.com/forum/attach/orig/9/5/95361.jpg
  Arial är svart men påpekar inte limmas ihop om du skriver i Word

  hjälpa?
  ursäkter kan bli stressad så mycket, men vi snarast måste göra en logotyp

 90. faq9 sade han

  Varför mig i Virtualbox när jag inte skapa den virtuella maskinen visas 64 bitarsversion? Jag nämna att 8 64 bitars Windows.

 91. Alex sade han

  Du har verkligen att göra en handledning om hur man installerar OS X direkt på en virtuell låda eller vmware hårt utan.

 92. florin sade han

  Din stora hemligheten är egentligen inte en hemlighet. Jag vet exakt vad du vill göra specifikt vill göra en Hackintosh.

 93. Csabaxb sade han

  Hej, jag ljud från ???

 94. Costar sade han

  Kom på killar med Project ... inte kontrollera den sista dagen

 95. HRVM sade han

  Costar:
  Kom på killar med Project ... inte kontrollera den sista dagen

  Och jag ser fram emot det. Jag hoppas att han arbetar på, att du inte har övergett.

 96. Costar sade han

  Upplösning × 1366 768
  Att ändra upplösningen av Mac OS X i VirtualBox måste följa alla steg i guiden ovan förutom att innan du skapar en virtuell maskin virtuell maskin ändras plats som vi gör i C Program, Oracle VirtualBox. Så vi kan förändra, måste VirtualBox öppnas med administratörsrättigheter (mycket viktigt). Förändringen görs i Arkiv, Inställningar, Standard Folder Machine.

  VirtualBox stänger och öppnar CMD med administratörsbehörighet (Dr. klicka. Kör som administratör)
  kan skriva
  c:
  cd "\ Program Files \ Oracle \ VirtualBox"

  VBoxManage setextradata "virtuell maskin name" "CustomVideoMode1" "1366x768x32"

  Uppmärksamhet virtuell maskin namn ersätta den med namnet maskinen ges till dig.

  Konfigurera boot Mac OS X
  Vi måste nå /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist och ändra com.apple.Boot.plist genom att tillsätta två rader med kommandot

  grafik~~POS=TRUNC
  1366x768x32

  Ingen tilläts att göra ändringen direkt så jag ska bara kopiera filen till skrivbordet, klicka på dr. Dechiderte med TXT lägga till ovanstående rader sedan skriva över den ursprungliga filen com.apple.Boot.plist med drag och släpp eller kopiera klistra.
  Upprepa och för att modifiera /Extra/org.chameleon.Boot.plist mau org.chameleon.Boot.plist som jag gjorde ovan.
  Omstart VirtualBox drivs som administratör genom att högerklicka (kan undvika att börja så här genom att tilldela hela mapp där bilen Viru)

 97. Costar sade han

  Kommandorader sattes org.chameleon.Boot.plist och com.apple.Boot.plist

  grafik~~POS=TRUNC
  1366x768x32

  Lägg inte till
  grafik~~POS=TRUNC
  1366x768x32

 98. Costar sade han

  Intressant nog kan jag lägga till kommandorader ...
  Jag hittar dem på nätet
  Google VirtualBox Hackintosh - Upplösning Ändra

 99. Costar sade han

  utan citattecken
  "Grafikläge"
  "1366x768x32"

  • Costar sade han

   > Mer
   <Mindre

   Kan mickeymai modem mareGraphics små / stora Keymile
   Kan micstringmai mare1366x768x32mai stor micstringmai

   ersätta mindre, högre ovan tecken utan mellanslag mellan dem än mellan Grafikläge

   Jag skrev på det här sättet för att inte annars kan skicka.

 100. Edward sade han

  Självklart för mig går, ja 15 tusentals rader av fel, inget nytt ..

 101. ion sade han

  Här är vad mitt fel föreföll mig när jag försökte installera Mac OS X Mountain Lion i VirtualBox:
  http://img856.imageshack.us/img856/245/dx7.png
  Någon som vet hur man fixar? :(

 102. Daniel sade han

  Hej, grattis till alla du åstadkomma här; Det finns en möjlighet att installera Virtual Box eller annan android app äkt och ladda en Windows eller andra operativsystem?

 103. Andrew sade han

  Du kan göra en handledning som visar hur man gör en ren installation av Mac OS X
  Tack!

 104. Me går ...
  Dvs fungerar tills den första omstarten måste den stängas och tas bort VirtualBox virtuell DVD. Klar och gjort. VirtualBox starta efteråt. Det verkar som grå bakgrund äpple ... men ingenting händer. Jag kan inte vänta så jag vill (även en halv timme) förblir blockerad. Indikatorn för den virtuella hårddisken tycks döda ... inte blinkar.
  Hade något att använda en processor som hasswell? (I5-4430-3ghz, moderkort gigabyte-ga-B85m-hd3, 8 GB RAM)

 105. Hej Cristi, lite dum fråga, kan hämta dessa filmer med tutorials du laddar upp på sajten?

 106. Adrian sade han

  Grattis på plats och hårt arbete! Bästa hälsningar!

 107. Går inte på utan CPU virtualisering, har du en lösning.

 108. adrenalintm sade han

  Jag facuto av 2 gånger och jag ger fortfarande fel när de lämnar start till benet Ml allvarligt systemfel inte funnit botable medel stoppas !!!

 109. rhoddwen sade han

  Jag får ett felmeddelande när du installerar MacOs incercsa ML2, nämligen:

  VT-x / AMD-V hårdvaruacceleration inte finns på ditt system. Vissa gäst och kommer att kräva denna funktion för att starta Utan misslyckas det.

  • adrian Gudus sade han

   Om du får detta meddelande innebär att din processor inte stöder virtualisering hårdvara och kan därför inte använda den metod som beskrivs i handledningen.
   Om du ändå vill få en uppfattning om MacOS Jag gjorde tidigare en video läraren handlar om att köra MacOS operativsystem men i en annan virtualiseringsprogramvara som heter VMware Player. Med denna metod i MacOS kan du spela även om din CPU inte har hårdvaruvirtualisering.
   För att hitta tutorial, skriver i sökrutan längst upp till höger "Hur kan vi försöka operativsystem Mac OS Snow Leopard på PC med VMware" tryck enter och du hittar guiden.

 110. Griniga George sade han

  Hej!
  Jag följde alla steg efter påsen och ge den för att starta bilen bilden står det: ,, Fatal: Kunde inte läsa från startmediet! System stoppas. "
  Det är därför jag 4 bara GB RAM?
  Min dator har i3, 4 GB RAM och video 1 Palca GB.

 111. Hej!
  Jag har installerat som du gjorde i din handledning, men när du öppnar 2 tiden (efter omstart) jag verkar äpple äpple och aldrig gör något ....
  Jag har en Toshiba Satellite bärbar dator med Intel Core l750 i7-2670QM, NVIDIA GeForce GT 525M,
  4 GB RAM.
  Han har att säga som inte kan gå ??
  Tack!

 112. Cosmin Rusu sade han

  Tack för den fina tutorial, Cristi!
  Spor i alla!

 113. borceaniulian sade han

  innan du brukar posta länken jag försökte hitta den exakta adressen efter video tutorial, men kan inte hitta var att nedladdningen inte vet hur man får till nedladdningssidan

 114. Edward sade han

  Nu sidan har förändrats, inte längre ser ut som video som du laddar ner och överallt är det enda Yosemite .. och jag bad att donera sina pengar för att ge dem innebär att jag ladda ner den, och så bättre köpa en mac.

  • Alex sade han

   Första donationen är frivillig. Ingen tvingar dig. Åtminstone från vad jag såg. Jag kan ha fel.
   Andra att donera när du lämnar fickan för att köpa en Mac Jag tror att det är en ganska stor skillnad. Det är så roligt jag hoppas inte att bli upprörd. Jag hade denna avsikt. Nu för att lösa problemet. Om du vänsterklickar på länken i texten ovan Cristi handledning kommer du på hemsidan för den officiella hemsidan iATKOS. Det är normalt på huvudsidan för att ge dig nedladdningslänken till Yosemite eftersom det är den senaste versionen av OSX, Mavericks innan det för vilket det finns också länkar.
   För att ladda ner Lion Mount cersiunea bara gå i den översta rutan och få tillgång realeases iATKOS ML 2. Väl på detta ämne kommer inte bara att följa instruktionerna i den näst sista avsnittet i kategorin "Meddelanden" (iATKOS ML2 (Mountain Lion 10.8.2 PC)). Härifrån kommer du att hantera det.
   Lycka till!

 115. Jag lyckades installera Mac OS X Mavericks på Pc smidigt.
  Jag hittade också drivrutin för ljudkortet och fuction väl.
  Efter att jag gjorde uppdateringen till Mac OS nätverkskort och ljudet försvann.
  Jag försökte lösa NIC manuellt genom att ställa in IP-någonting.
  Kan du hjälpa mig att fixa problemet.
  Realtek NIC är RTL8139 / 810x en MIC ljud- och 8738.

 116. Alexandru Serban sade han

  Hej killar, kan du göra en tutorial om hur optimering (fullscreen är flytande utan "parasiter", etc.) i VirtualBox eller VMware Sierra OSX? eventuellt på "ren" som huvud? Tack!

Returlänkar

 1. [...] Och något annat NCES processorkraft. De av er som inte har följt handledningen installeras med Mac OS X Lion på berget VirtualBox, jag inbjuder dig att göra det när du ser den här guiden behöver du nästa gång informationen [...]

 2. [...] AMD stöds inte. De som inte har UEFI BIOS Följ handledning om hur man installerar VirtualBox MacOSX Lion Mount, eftersom du kommer att behöva det i framtiden handledning visar dig hur man gör en pinne med MacOS [...]

 3. [...] Friend Mac kan du installera Mac OS X i VirtualBox, har vi en handledning som kan hjälpa till med installera Mac OS X på VirtualBox. Förra gången jag visade hur man gör jobbet för Windows, men det handledning var cirka [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.