Internet Explorer 7-installation - Videohandledning

I den här videon guiden kommer vi först ladda ner Internet Explorer 7 varefter vi kommer att installera tillsammans.
Om du använder Internet Explorer som en grundläggande webbläsare är det bra att ha den senaste versionen, nämligen internet eplorer 7 som erbjuder dig en bättre surfning på internet och några förbättringar både vad gäller design och funktionalitet än sin föregångare Internet Explorer 6.
I den nya Internet Explorer 7 har vi också möjlighet att navigera i flikar (på flera webbplatser samtidigt) och som ett plus jämfört med explorer 6, när vi vill stänga webbläsaren ser vi en dialogruta som kommer att fråga oss om vi vid nästa omstart vill spara de sidor vi har bläddrat i. Internet explorer 8 har redan dykt upp men det är i beta (testversion) så tills den når den slutliga versionen uppmanar vi dig att titta på denna videohandledning som visar Internet Explorer 7.

av Bogdan Pelu

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)


relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Adrian sade han

  Jag har alltid hatat Microsoft-produkter, och utan överdrift kan jag säga att jag avskyr dem, om linuxu bör vara så öppen och obegränsad eftersom Windows® inte att jag skulle tänka några 10 sekunder att skona och flytta på Linux. Internet Explorer är var och kommer att vara en webbläsare 2 lei, samt Windows media player och MSN och spel som du lägger din hals windowsul.O stor röra.

 2. Hello Adriane.
  Varför inte prova andra distributioner som kan förändra ditt sinne om Linux.
  Jag rekommenderar att du prova Mandriva, som kommer att charma dig, men vet inte om dina netul stöd.
  Mandriva Linux kan köra och hur du bor-cd och sedan se hur datorn är pånyttfödd, och denna fördelning gå och live-cd gränssnitt 3D aktiverad.
  För ditt problem med röra på linux är det en mycket bra lösning, via KOPETE-applikationen, som också har webbkamerastöd, men kopete kommer inte installerad på "Mandriva" utan kommer installerad på "Kubuntu" som är ett derivat av ubuntu och har ett KDE4-skrivbord som gör att du blir mållös om du installerar det på din hårddisk och aktiverar dess 3D-effekter.

 3. Hej Jag skulle vilja göra en totorial om hur du tar bort program från start av Windows, vissa saker lite förbryllad skicka tack så mycket;) :)

 4. Adrian sade han

  ionut för framtiden, nästan alla program när du installerar dem har ett alternativ: skapa en genväg för att starta menyprogrammet, jag rekommenderar att du avmarkerar det, jag låter det bara förkortas på skrivbordet och det är det, om jag behöver ett program startar jag det själv inte Jag måste ta mitt band sittande i bricka och äta från grenarna. Om du inte längre har två alternativ finns det två handledning här på webbplatsen om TuneUp Utilities och CCleaner har båda en start-up manager med vilken du kan inaktivera de program som Jag startar automatiskt när systemet startar. Jag råder dig att bara låta antivirusprogrammet starta vid start och möjligen yahoo messenger men du ser att det verkar vara förtrollat, oavsett hur du inaktiverar det med dessa program gör det automatiskt en "klon" till yahoopager det och allt starta vid start! Men du kan lösa det genom att gå till Yahoo Messenger i inställningar / allmänt och avmarkera den första rutan: Automatycali starta Yahoo Messenger, och det är löst. Video för TuneUp Utilities: https://www.videotutorial.ro/?p=597 och ett för CCleaner: https://www.videotutorial.ro/?p=503 CCleaner har möjlighet att aktivera inaktivera eller ta bort program från start upp och sedan använda den på Rumänska

 5. Adrian sade han

  Här är rätt Cristi gör också Explorer inte längre använder en röstning det som bevis och interesu handledning! Vi satsar k och de som inte kan ge copy / paste har brandvägg eller arbete och om de sedan installera andra, för k de hörde ke bra, som vet att gå eller lära sig att gå eller ringa någon att installera dem för att hjälpa honom, men inte på något sätt kommer inte nöja sig med dålig explorer!

 6. Adrian sade han

  ledsen! Firefox eller Opera

 7. Adriane.
  Från statistiken flesta rumäner använder Internet Explorer.
  Jag personligen använder inte det, men jag använder tutorials eftersom jag vet att alla är säker.
  Kanske det finns människor som inte har Firefox eller Opera, de vad?

 8. Du har rätt Adriane kan inte jämföra med explorer firefox men om människor som använder Internet Explorer och tro mig det är tillräckligt med att använda den senaste versionen av Internet Explorer att använda än 6

 9. Adrian sade han

  Wow 3 var visionärer i denna handledning för Multisim och platser ave 3 2-3 timmar sedan och nu har 23, super spännande!

 10. Adriane.
  Besöken började skötas automatiskt tills idag, så de är bara för besök idag.
  Idag ser jag alla som video tutorials av intresse.
  DETTA ÄR automatiserat system

 11. Adrian sade han

  Jag "undersökte" denna besökares problem lite: "ionutzzz: snälla svara mig här: när jag går in på din sida dyker det upp för mig att Internet Explorer kommer att gå mycket långsamt" ... Jag installerade också explorer 7 och 8 och båda ger samma meddelande ... Jag vet inte vad som är problemet ... Jag försökte gå igenom inställningarna och jag hittade inte lösningen ... Jag ställde faktiskt något ... Jag vet inte exakt vad jag gav ok ... Jag går in på sidan igen och det meddelandet visas inte efter starta om datorn när jag åter gick in på sidan igen det meddelandet att det här skriptet inte var fulladdat ... något i genren och om du fortsätter kommer sidan att fungera långsamt ... det är lite irriterande ... Jag vet inte vad jag ska göra ... det påverkar mig ändå inte Jag använder inte explorer ... Jag ville bara se vad som händer ... men jag tror kanske vi kan hitta en lösning för resten som använder den ..

 12. Petryk sade han

  Mycket bra videohandledning! Gör ett utmärkt jobb för de som är nybörjare, en kategori jag faller i. Jag vill inte motsäga dig, men många använder Internet Explorer för att titta på fotbollsmatcher på nätet. I Firefox eller opera fungerar inte .Och som en rumänsk är en mikrobist ……… Jag hoppas att jag inte gjorde dig upprörd. Lycka till i framtiden och med så många videohandledning som möjligt !!!

 13. abalex sade han

  Jag går inte sunetu nätet alls vad facut.avand tote förare av regler

 14. Adrian sade han

  @abalex: installera Flash Player? ge mer information, precis där du inte har ljud? bara på en viss plats eller inte du är på en webbplats som innehåller media?

 15. abalex sade han

  Jag installerade allt jag trodde det var styrelsen 7 men det är inte som jag just installerat dvs 8 och allt för ingenting och jag har inget ljud av något på netto spel, youtube, animerade ingenting eller video tutorial hör ingenting Äntligen något mycket nu ladda ner och använda konstigt att se, men jag tror att jag fortfarande kommer inte ring.

 16. abalex sade han

  driva och inte gå någon ursäkter misstag skyndade ljud ljud ljudet inte

 17. Om du råkar radera Internet Explorer hur jag få tillbaka?

  • Adrian sade han

   alexOm du råkar radera Internet Explorer hur du tar tillbaka?  

   Internet Explorer kan inte raderas, kanske har du bara tagit bort ikonen på skrivbordet, som du hittar genom att klicka på "Start" eller gå till C: Program FilesInternet Explorer och du kommer att ha ikonen där, du kan också hitta den genom att klicka på " Starta ”sedan” Alla program ”

 18. God kväll! Jag har en fråga - hur kan jag ta bort historiken från Googles sökruta? Jag har en lång lista med ämnen jag letat efter och jag vill inte ha dem på min lista längre. Vid ett tillfälle, i slutet av listan, uppträdde "rensa historia" för mig, men nu visas det här alternativet inte längre för mig. Kan du hjälpa mig? Tack, Aura

  • Adrian sade han

   Aura: God kväll! Jag har en historia av nelamurire- hur kan radera sökningen (sök) för google? Jag har en lång rad frågor som vi sökt och inte vill ha dem i listan. Vid ett tillfälle, verkar slut på mig "Clear History", men nu kan jag inte ser det här alternativet. Hjälpa mig? Tack, Aura  

   det var bättre om vi sade och vilken webbläsare du använder för att sätta lite annorlunda för varje webbläsare och vi är inte spådamer i stjärnorna!

   Förutsatt att du använder Firefox följande steg:

   Klicka på "Verktyg" eller "Verktyg" om du har det på rumänska
   Klicka sedan på "Cleare Recent history ..." om du har det på rumänska, klicka på "Rensa webbhistorik"
   I fönstret som visas väljer du "Tidsintervall för att rensa" för vilken period du vill ta bort historiken, för hela, de senaste 2 timmarna etc etc
   Klicka sedan på "Rensa nu"

   • Adrian: Förutsatt att du använder Firefox nästa steg

    Om Internet Explorer är en webbläsare använder jag den här. Innan mitt Northon-antivirus löpte ut använde jag Mozilla Firefox; Jag installerade AVG gratis från dig och jag kan inte längre använda Mozilla. För att komma in på internet öppnar jag Internet explorer. - Jag försökte ta bort historiken från Verktyg, men alla webbplatser jag besökte raderades, från rutan http; // ... Om du förstod vad jag har skrivet här ser jag fram emot att höra. Tack, Aura

 19. Jag kom tillbaka ... Jag klickade på verktyg och ett fönster dök upp med flera raderingsalternativ (tillfälliga internetfiler, kakor ..) - Jag klickade på historik och raderade alla sajter som jag pratade om ovan .Google sökruta har fortfarande en mycket lång lista. Jag väntar på svar Aura

  • Adrian sade han

   Aura: Vi är tillbaka ... Jag gav klicka på verktyg tycktes mig ett fönster med flera alternativ för att avlägsna (tillfälliga Internet-filer, cookies ..) - Jag gav klicka på historia och han bort alla platser som vi talade om sus.Caseta att söka Googles fortfarande har en mycket lång lista. vänt raspuns.Aura  

   Öppna IE = (internet explorer) och tryck på Ctrl + Shift + Delete (eller Del) i fönstret som visas avmarkera rutan "Preserver Favortites website data" och klicka sedan på "Delete"

 20. Jag öppnade IE plats jag tryckte på Ctrl + Skift + Del men jag tom. En annan idé ?! Aura

  • Adrian sade han

   Aura: Jag öppnade IE plats jag tryckte på Ctrl + Skift + Del men jag tom. En annan idé ?! Aura  (Cite mig)

   Klicka på "Säkerhet" och avmarkera rutan "Preserver Favortites webbplatsdata" i fönstret som visas och klicka sedan på "Radera"

 21. Jag såg att du ville hjälpa mig. Var mer specifik i förklaringarna. Var hittar jag denna säkerhet? Aura Am windows vista.

  • Ioneltaiefrunze sade han

   Aura: Jag såg att du vill hjälpa mig. Var vänlig, särskilt i förklaringar. Var hittar jag "säkerhet" är detta ?? Aura Jag har Windows Vista.  

   Salut.Eu inte har Internet Explorer, och kan inte säga exakt hur och var, men om du klicka här Det kan bara vara till hjälp.
   Framgång.

   • Stort tack till dem som hjälpte mig att försöka lösa problemet. Vid ett tillfälle, när jag skrev något i verktygsfältet, uppstod plötsligt en "tydlig historik", jag klickade snabbt och jag fick det resultat jag ville ha länge. Hur som helst, nu vet jag var jag ska leta och vad. Ingen besökt webbplats sparar mig nu i adressfältet ... Bara bra! Aura

 22. adrian sade han

  pekare och mig en handledning som instaleazaaa gta san andres

 23. Francisc sade han

  Jag vet att Internet Explorer inte är en mycket populär webbläsare, men jag vet också att den fortfarande är den mest använda. Därför meddelar jag att IE 9 kommer att släppas snart. Den testas redan och kan laddas ner från "mocrosoft.com/testdrive", men den rekommenderas inte eftersom den inte har någon bakåtknapp och ingen nätfiskekontroll och vad är och ännu viktigare, att det inte är stabilt.
  News tog:
  - lägre resursförbrukning
  - ökande hastighet
  - HTML 5-stöd
  - ny JavaScript-motor
  - bättre kompatibilitet med de nya alternativen i Windows 7.

 24. aero sade han

  Francis, glömde du nämna hårdvaruacceleration (DirectX). Återigen, ett stort +. Sådana saker kommer att vara i topp! Nackdelen är att fram till lanseringen kommer konkurrenter snabbt agera! Det är det med IE och andra webbläsare. En version av IE ut några år, en version av Google Chrome / Firefox månaderna. Speciellt under 2001-2006 (och den minst 2007).
  På så många år var det normalt att IE6 tappade mark, det var föråldrat, utan flikar etc. och så började folk höra från Gigel för att ladda ner "Mozilla" (många vet inte ens att Firefox kallas korrekt) - att det skulle vara bättre. Numera ser jag ingen anledning att använda Firefox eller någon annan webbläsare istället för IE8. Många gör det av vana (sedan IE6) eller av dumhet. För få behöver verkligen vad andra webbläsare erbjuder dessutom. Många vet inte ens om IE8. De flesta använder IE6 (från XP) för en sak -> för att ladda ner Firefox.

 25. Cristian Sorin Mihai sade han

  hälsningar,

  Jag försökte installera Internet Explorer 7 Vi vista operativsystem (original) medföljer Dell-datorn. när jag försöker installera explorer berättar som inte stöds av operativsystemet. nämna att systemet. Mitt operativsystem 100% äkta men det låser mig när jag försöker installera tjänsten packurile 1,2 eller 3. vad göra?

  tack
  CRISTI

 26. Gabriell222 sade han

  Hallå! Jag har problem med Internet Explorer. Jag har blåsig vista och det ger mig ett fel när jag öppnar Internet Explorer. Jag tänkte på att avinstallera den och sedan installera den igen! ett problem ... Jag kan inte avinstallera det för som i sikte är det komplicerat och det är en patetisk vindos !!!. kan någon hjälpa mig att avinstallera det ??? på kontrollpanelen kan jag inte avinstallera det eftersom det är ett standardprogram (vad är det för fel?) vid standardprogrammet kan jag inte avinstallera det förutom med godkännande av moderator på campus, som inte känner igen mig heller! min dator har några filer ja det kan inte raderas dekat med nush vilket lösenord ...

  CNV kan hjälpa mig ??? Akut behov av INTERNET utforska !!!!

  tack

  • cornel sade han

   Gabriell222: Hej! Jag har ett problem med Internet Explorer. Jag är din Windows Vista ger mig ett fel och jag öppnar Internet Explorer. Jag tänkte att avinstallera det och sedan installera det igen! problem ... Jag kan inte avinstallera pt. som Vista är komplicerat och det är en dålig VIND !!!. kan någon hjälpa mig att avinstallera det ??? kontrollpanelen jag kan inte avinstallera CICA standardprogrammet (varför Fiai?) standardprogram kan inte avinstallera det dekat till moderator godkännande camputerului det är allt du inte ge igen mig! min dator har att ge vissa filer kan inte ta bort lösenordet ... dekat med Nush CNV kan hjälpa mig ??? Akut behov av INTERNET !!!! Thank utforska  

   Installera Internet Explorer 1- 8.
   eller:
   2- Avsluta Windows Vista och sätta 7.

  • Francisc sade han

   Gabriell222: Hej! Jag har ett problem med Internet Explorer. Jag är din Windows Vista ger mig ett fel och jag öppnar Internet Explorer. Jag tänkte att avinstallera det och sedan installera det igen! problem ... Jag kan inte avinstallera pt. som Vista är komplicerat och det är en dålig VIND !!!. kan någon hjälpa mig att avinstallera det ??? kontrollpanelen jag kan inte avinstallera CICA standardprogrammet (varför Fiai?) standardprogram kan inte avinstallera det dekat till moderator godkännande camputerului det är allt du inte ge igen mig! min dator har att ge vissa filer kan inte ta bort lösenordet ... dekat med Nush CNV kan hjälpa mig ??? Akut behov av INTERNET !!!! Thank utforska  

   Vad Windows har du? Internet Explorer?

   Läs allt som beskrivs här:
   "Http://support.microsoft.com/kb/318378"

   och reparationsverktyget "IEFix" här:
   "Http://windowsxp.mvps.org/IEFIX.htm"

   och verktyget "Repair IE" här:
   "Http://www.repairie.com/"

   Lycka till!

   • Gabriell222 sade han

    Francisc:
    Vad Windows har du? ? Internet Explorer Läs vad det står här:
    "Http://support.microsoft.com/kb/318378"si~~number=plural reparationsverktyget" IEFix "deaici:
    "Http://windowsxp.mvps.org/IEFIX.htm"si utility" Reparation IE "från här:
    "Http://www.repairie.com/"Bafta!  

    SCZ ... men jag inte förstod någonting

    • Francisc sade han

     Gabriell222:
     SCZ ... men jag inte förstod någonting  

     Ange dessa webbplatser och du kommer att förklara hur man kan reparera problemet. Du hittar även verktyg som fixerar IE.

     Jag upprepar:
     1) Läs allt som beskrivs här:
     “Http://support.microsoft.com/kb/318378 ″ - förklarar IE-reparationsproceduren

     2) Om du inte hjälper punkt 1) försök sedan verktyget "Fix IE Utility" från här:
     "Http://www.stealthsettings.com/fix-internet-explorer-error-corrupted-files.html"

     3) Om allt annat går verktyget använder "Reparation IE" från här:
     "Http://www.repairie.com/"

     Nu förstår du?
     Lycka till!

   • Francisc sade han

    Francisc:
    Vad Windows har du? ? Internet Explorer Läs vad det står här:
    "Http://support.microsoft.com/kb/318378"si~~number=plural reparationsverktyget" IEFix "deaici:
    "Http://windowsxp.mvps.org/IEFIX.htm"si utility" Reparation IE "från här:
    "Http://www.repairie.com/"Bafta!  

    Ledsen för distraktion. Jag såg senare att i Vista. I det här fallet anser den andra punkten:
    ... Och reparationsverktyget "IEFix" här:
    "Http://windowsxp.mvps.org/IEFIX.htm" - det är inte bra för Vista! "

    I stället för verktyget se detta:
    "Fix IE Utility" här:
    "Http://www.stealthsettings.com/fix-internet-explorer-error-corrupted-files.html"

 27. Gabriell222 sade han

  nik fungerar inte från det du gav mig ... scz

 28. Francisc sade han

  I 7 minuter läsa allt du testa, du startat datorn, svarade du? Jag undrar !!! Äntligen!
  Prova detta:
  Hämta IE8. Inaktivera IE standardwebbläsare alternativ. Prova en ominstallation (över utan att avinstallera den gamla).

 29. Gabriell222 sade han

  vb pp_gabriell222 in i röran jag förstår inte

  och du inte säga att jag läste alla nik omstart ja hjälpte mig att få röran nik

 30. Hej jag är och jag har problem började anlända vänligen ajutatima.Din exploreru misstag jag raderade och kan inte installera Altu eftersom ami säger redan existerar men inte längre finns någonstans på någon kontrollpanelen nicaieri.Am en calc. med Windows-program som Vechiu 7nou för att spåra pank och idrott måste köpa Windows Altu året han har tyska och inte anteleg ingenting kan någon hjälpa mig snälla

 31. Samma med Jawa

 32. Ciprian sade han

  Jag har en ploblema som kan hjälpa mig. När jag ansluta till min Internet Explorer visas på internet porr 8 en webbplats flera gånger om det förefaller mig och andra canchid fönster. Jag har anslutit RCS. Problemet uppstod nu 3 tusen dagar och på de andra webbläsarna jag har ingen ploblema. Vad tror du skulle vara problemet

  • Jag har en ploblema som kan hjälpa mig. När jag ansluta till min Internet Explorer visas på internet porr 8 en webbplats flera gånger om det förefaller mig och andra canchid fönster. Jag har anslutit RCS. Problemet uppstod nu 3 tusen dagar och på de andra webbläsarna jag har ingen ploblema. Vad tror du skulle vara problemet

   Det kan ha infekterat datorn, du skanna med ett virus.

  • AdrianGudus sade han

   Ciprian: Jag har en ploblema som kan hjälpa mig. När jag ansluta till min Internet Explorer visas på internet porr 8 en webbplats flera gånger om det förefaller mig och andra canchid fönster. Jag har anslutit RCS. Problemet uppstod nu 3 tusen dagar och på de andra webbläsarna jag har ingen ploblema. Vad tror du skulle vara problemet  

   Vet att om du lägger under olika namn inte 2 blir besvarade snabbare! Lär dig att ha tålamod eller om du inte har tålamod, du är fri att söka svar på annat håll!
   Gör som jag visade i DETTA video (klicka på ordet i rött)
   Checka in tillägg inte har skit ... om du ser någon misstänkt inaktiverar ett namn / avinstallera eller ta bort tillägg som och se vad du har ställt in som din startsida

   • AdrianGudus:
    Vet att om du lägger under olika namn inte 2 blir besvarade snabbare! Lär dig att ha tålamod eller om du inte har tålamod, du är fri att söka svar på annat håll!
    Gör som jag visade i DETTA video (klicka på ordet i rött)
    Checka in tillägg inte har skit ... om du ser någon misstänkt inaktiverar ett namn / avinstallera eller ta bort tillägg som och se vad du har ställt in som din startsida
      

    Jag postade inte den under två olika namn, jag hade fel eftersom jag inte gav "citerar mig"
    iam ges i sin text oo möjlig lösning.

 33. daniela buzatu sade han

  Hur installerar jag på webbplatser passerat certifikat eftersom jag alltid sker i utgångna certifikat och försökte -alternativ-avancerat verktyg men kan inte installera glädja mig mer användbart om du vill använda dem både Mozilla och Opera och verkar för mig som

 34. daniela buzatu:
  Hur installerar jag på webbplatser passerat certifikat eftersom jag alltid sker i utgångna certifikat och försökte -alternativ-avancerat verktyg men kan inte installera glädja mig mer användbart om du vill använda dem både Mozilla och Opera och verkar för mig som

  Bättre kontrollera datum och tid inställda på datorn och sedan problem kommer att lösa sig.

  • Daniel N. sade han

   Cristi-admin: Bättre kontrollera datum och tid inställda på datorn och sedan problem kommer att lösa sig.

   Bättre kontrollera dig själv innan du tittar på som en timme. Försök här: http://www.atomic-clock.org.uk/atomic-clock.php
   Mig och ger mig meddelande som du har gått ut säkerhetscertifikat. Jag har sagt det många gånger tidigare men kvarstod som stationen. Do not tell me tom webbläsarens cache, bla, inte du. Jag gör många gånger om dagen.

   • AdrianGudus sade han

    Daniel N.: Du bättre kontrollera själv innan du tittar på som en timme. Försök här:
    Mig och ger mig meddelande som du har gått ut säkerhetscertifikat. Jag har sagt det många gånger tidigare men kvarstod som stationen. Do not tell me tom webbläsarens cache, bla, inte du. Jag gör många gånger om dagen.

    Inte nödvändigtvis vara arrogant! Om du läser noggrant mannen har problem på flera platser. Det har sagt att frågan på vår webbplats bara. Problem med cetificatul från oss ibland men inte alltid visas. Och inte är relaterade till certifikat, men som ibland skapar en https-anslutning. Lär dig att korrekt läsa och tolka varningar innan du hoppar på rutan.

Returlänkar

 1. […] Uppgradera omedelbart till version 8. Om du inte vet hur, gjorde min kollega Cristi en tutorial om installation och installation av Internet Explorer 7. Internet Explorer 6 och 7 är gamla och uppfyller inte längre de nya standarderna som används på sidorna [...]

Tala Your Mind

*