Installations förare, språkpaket rumänska och mer genom Windows Update den 7 och Vista - Video Tutorial

Det stora problemet efter varje ominstallation av Windows är att vi inte är förare. Många av oss har förmodligen förlorat CD med drivrutiner, andra sannolikt har det men deras platta bas är en äldre modell innehåller inte drivrutiner för det nya operativsystemet Windows 7 eller Vista och hur manuell sökning förare är inte en process mycket enkelt och bekvämt att allt, tänkte jag om att göra detta videon.

Windows Vista och Windows 7 kommer med en option mycket välplanerad. Vad jag menar? Väl säga att jag installerade Windows Vista eller Windows 7 inte har drivrutiner. Jo, för att den mest praktiska hittar oss de drivrutiner som behövs och operativsystem komponenter fungerar är att använda sig av Windows-uppdateringar. Uppenbarligen de som har piratkopierade Windows platser kommer att fångas och hittade med hjälp av en piratkopierad fönster utan som en "bota" är det lämpligt att titta på Tutorial rusta men det är inte tanken utan att Automatiska uppdateringar funktionen aktiverad och efter kontroll uppdateringar, Windows Vista och Windows 7 drivrutiner söker oss och om vi inte har installerat.
Också genom att göra så att vi har möjlighet att installera alla uppdateringar automatiskt gränssnitt i rumänska och vi kommer att ha rumänska Windows eller något annat språk som vi vill.

För dem som inte har råd med ett original antingen Windows Vista eller Windows 7 min kollega Cristi gjort en Windows handledning version 7 Enterprise Det erbjuds gratis nedladdning av Microsoft och du kommer att ha fungerande fullt under en period av 90 dagar och så att du kan få utan problem eller rädsla för att bli upptäckt när du använder Automatiska uppdateringar för att installera drivrutiner eller gränssnitt i rumänska språket. Om du undrar vad du gör med den här versionen av Windows enterpries 7 90 när de passerar de dagarna jag kommer att svara på det, vi har en lösning för det. För dem som vill återanvända Windows enterpries efter löpt ut 90 dagars drift vi reazlizat en tutorial funktion rusta funktion välkänd hädan av dem brinner IT-funktion som gör att du kan återaktivera 3 eller under rättegång någon version av Windows Vista, Windows eller Windows 7 7 enterpries.

Ingen kan garantera att göra handledningen metod som Windows hittar förare! Speciellt om du har ett moderkort mycket gamla eller mycket nytt förarna inte kommer att vara i databasen från Microsoft och det är möjligt att processen att söka efter uppdateringar kommer det inte att returnera några resultat på förare.

Så det är möjligt att när dessa drivrutiner hittas och installeras genom automatiska uppdateringar till drivrutiner som inte behöver vara exakt, och därmed kan förekomma fel eller fel deviceuri som har installerat drivrutinerna.

Men i de flesta fall den här metoden för att installera drivrutiner leverera resultat och mycket få var de som inte uppnår tillfredsställande resultat.
En annan mycket viktig aspekt är att installera drivrutiner genom Automatiska uppdateringar inte ser nyttan av respektive programvara komponent och så bara föraren. Du vet mycket väl att när du installerar drivrutinerna manuellt från CD eller tillverkarens webbplats förutom föraren du har kontroll över programvaran för denna komponent. Till exempel har ATI Catalyst Control Center CCC dvs en ledningscentral där du kan ställa in grafikkortet i mer detalj för dig Realtek ljudkort Realtek HD Audio Manager. Tja du inte får som sagt, inte bara föraren och programvaran för detaljerade inställningar såsom CCC (Catalyst Control Center) kontrollcentral för ATI och Realtek HD Audio Manager, kontrollcentralen för Realtek ljudkort.

Som sagt jag inbjuder dig att följa den här guiden video

För dem som vill ha en Windows rättegång för en längre period av 90 dagar rekommenderas följa dessa video tutorials:Tutorial rusta si Windows handledning version 7 Enterprise.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!

Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. dragonuroshu sade han

  Om min modell av moderkort inte har drivrutiner för Windows 7 officiella hemsida är chansen windoes uppdatera mina drivrutiner hitta funktionella? På den officiella hemsidan finns drivrutiner för Vista, men inte för Windows 7.

  • Adrian sade han

   dragonuroshuOm min modell av moderkort inte har drivrutiner för Windows 7pe officiella hemsida är chansen windoes uppdatera mina drivrutiner hitta funktionella? På den officiella hemsidan finns drivrutiner för Vista, men inte för Windows 7.

   Ja, du kommer troligtvis, som jag sade i texten presentation innan videon tutorial. Värt att försöka! Du har inget att förlora. Försöker, stanna med något, svaret förmodligen förare hittas med tillfredsställelse att du åtminstone försökt och du vet att inte fungerar eller går, får du inte försöker att inte tvivla och ifrågasätta ingenting men "det går? fann? "

 2. Bravo killar, tack Adi, tack för Videotutorial,
  [Om inte för mycket begärt, kan ni göra en Videotutorial om Microsoft Office Outlook?] Ms.

 3. Razvan sade han

  mia hittades inte ATI Radeon 9250 draivar plattan och på den officiella webbplatsen för Aries inte drivrutiner för Windows 7
  min och kan hjälpa mig pls

  • Adrian sade han

   Razvan: Not found draivar platta mia ATI Radeon 9250si på den officiella webbplatsen för Aries inte drivrutiner för Windows 7ma kan också hjälpa pls min

   Kortet är AGP gamla modellen med passiv kylning och stöder inte Windows 7

 4. Windows Genuine Advantage sade han

  Du Adriane rekommenderar oss tillbaka till fyllning fönster 7 företag olicensierad dvs. på vi lär oss att piratkopierade Windows-licens 7 se om du 90 dagar fönstren så vad händer om du inte har Windows Genuine debeaba du använder Virtual Box använder direkt jag inte se någon tydlig handledning om hur man installerar en Windows verkligen behöver göras så fyllning inte ger äkta stativ med 90 dagar så håll kråka under flygning med äkta sedan inregula med windowsul.Multumesc!

  • Windows Genuine Advantage: Du Adriane rekommenderar oss tillbaka till fyllning fönster 7 företag olicensierad dvs. på vi lär oss att piratkopierade Windows-licens 7 se om du 90 dagar fönstren så vad händer om du inte har Windows Genuine debeaba du använder Virtual Box använder direkt jag inte se någon tydlig handledning om hur man installerar en Windows verkligen behöver göras så fyllning inte ger äkta stativ med 90 dagar så håll kråka under flygning med äkta sedan inregula med windowsul.Multumesc!


   Hey hey hey, sir, som lär dig att pirat?
   Titta snälla kasta ord som galen.
   Med hjälp av ett program eller operativsystem på en period av 90 dagars test betyder inte piratkopiering.
   Rusta betyder inte piratkopiering, det finns ett beslut som folk på Microsoft.
   Om du inte förstår, inte prata!
   Okunnighet ...

  • augustin sade han

   Windows Genuine Advantage: Du Adriane rekommenderar oss tillbaka till fyllning fönster 7 företag olicensierad dvs. på vi lär oss att piratkopierade Windows-licens 7 se om du 90 dagar fönstren så vad händer om du inte har Windows Genuine debeaba du använder Virtual Box använder direkt jag inte se någon tydlig handledning om hur man installerar en Windows verkligen behöver göras så fyllning inte ger äkta stativ med 90 dagar så håll kråka under flygning med äkta sedan inregula med windowsul.Multumesc!

   Kan Windows Genuine Advantage du inte förstår att om han var tvungen att göra en handledning om hur man installerar en Windows renare skulle ha några pengar för utrustning fånga främmande eftersom det ger dig och de som tittar på handledning videokvalitet som maj buna.Si grattis till Adrian och videotutorial.ro hela teamet för jobbet de gör!

  • Adrian sade han

   Windows Genuine Advantage: Du Adriane rekommenderar oss tillbaka till fyllning fönster 7 företag olicensierad dvs. på vi lär oss att piratkopierade Windows-licens 7 se om du 90 dagar fönstren så vad händer om du inte har Windows Genuine debeaba du använder Virtual Box använder direkt jag inte se någon tydlig handledning om hur man installerar en Windows verkligen behöver göras så fyllning inte ger äkta stativ med 90 dagar så håll kråka under flygning med äkta sedan inregula med windowsul.Multumesc!

   Så länge Windows Microsoft erbjuder för nedladdning under en period av 7 90 dagar för gratis hur kan du säga att jag hackat? Vad jag hackat? Om du lära dig hur man Treg WGA så ja, innebär detta piratkopiering, då lär man sig att pirater, men det?

   Jag har Windows som infördes i handledning och min riktiga men jag kunde inte visa dig min hur man installerar drivrutinerna eller språkpaket eftersom jag redan har installerat drivrutiner och de inte skulle visas igen i automatiska uppdateringar. Därför valde jag att använda Virtual Box, för att simulera en färsk Windows installera. Vi presenterade installera både Windows XP sp3 och installera Windows Vista för att hitta dem behöver du bara skriva i rutan "med videotutorial.ro ..." övre rätt sätt: "Windows XP sp3" eller "installation och optimera Windows Vista "du anger och du hittar handledning.

   Vänligen framtiden för att ta bättre hand från vad han sagt och inte glömma en sak !! Inte sätta någon att titta på handledning, om du inte placenu titta, om du lär dig att inte titta Pirate är LÄTT !!!

   Du ville lämna en kommentar intelligent oss visa att du är smart, men du kom ut, det gjorde jag inte förstår något synkronisera din kommentar norocde mina kollegor och deras svar annars inte förstår vad du faktiskt ...

 5. Proffs sade han

  Murmeldjur och folie lindade choklad-n
  Men varför Vista, Windows 7 varför? Som snabbt gått från "gamla XP" i Vista. Om Microsoft Vista skulle ge mig fri, skulle jag inte acceptera !!!.

 6. F.Gigi sade han

  Ett bra program är DraiverMax draivere, måste du ladda ner gratisversionen 2 draivere dagligen, plus att du har möjlighet att uppdatera draivarele äldre.

 7. dragonuroshu sade han

  Jag har installerat Windows på VirtualBox 7 väsentligheter. Problemet är att de inte på något sätt jag ansluta till Internet. Jag har en anslutning PPPoE-anslutning typ med NIC mac.

  • Adrian sade han

   dragonuroshuJag har installerat Windows på VirtualBox 7 väsentligheter. Problemet är att de inte på något sätt jag ansluta till Internet. Jag har en anslutning PPPoE-anslutning typ med NIC mac.

   Gästtillägg installerat?
   Inget behov av att göra några inställningar i den virtuella systemets inställningar eller Virtual Box till inställningarna för nätet eller verkliga. Precis efter att du har installerat operativsystemet i virtuella ge upp enheten sedan Installera Gästtillägg ... du kommer att montera en ISO-bild automatiskt i CD-ROM av Windows Virtual ... visas bara popupmenyn med autorun, installera det gäst tillägg och voila, du netto.

   Visa så att du blockerar brandvägg på system verkliga ... lägga virtuella nätverksadaptern box och virtuella brandväggen undantag om något du en.

 8. uppdateringar efter ljudinställningarna för att styra / set Realtek HD Audio Manager användning ... kan du hitta i alla versioner 86x (32bits) - 64x (64bits)

 9. Windows Genuine Advantage sade han

  Ja ok Jag har inte sagt uppsåt, men jag vill att ni alla där Videotutorial de bästa video tutorials som detta och det innebär att taken on verklig mening som att installera Windows på verklig mening under start cd eller dvd tryck enter ... så något måste fie.Inca när jag säger nej till det onda och fulhet jag sa ja, jag bara spus.Multumesc VAM!

 10. adrian sade han

  salut..am ett missförstånd ... och jag ..la fönster 7 företag som var din licensierade handledning på 90 dagar ... jag inte ut som jag ..imi visas 30 10 dagar ... dagar ... .dc?

  • Adrian sade han

   adrian: Salut..am ett missförstånd ... och jag ..la fönster 7 företag som din licensierade handledning på 90 dagar ... jag inte ut som jag ..imi verkar 30 10 dagar ... dagar ... .dc?

   tizu, inte alls stolt över att bära mitt namn !!! Jag förklarade detta handledning videooooo !!!! Ge spela honom och uitateeee !!! Utan att rulla, rulla OM DU PÅ GRUND AV PIR inte mig !!!

  • Adrian sade han

   adrian: Salut..am ett missförstånd ... och jag ..la fönster 7 företag som din licensierade handledning på 90 dagar ... jag inte ut som jag ..imi verkar 30 10 dagar ... dagar ... .dc?

   Här i den här guiden förklarar jag vad du frågar, under texten ovan presentationen av video tutorial på YouTube som du klickar på spela och titta på!

 11. Laurentiu sade han

  Adi Hej! Grattis Videotutorial.
  Jag ber er vänligen skicka på platsen Videotutorial om hur man installerar en Windows-program med hjälp av Virtual Box 7. Som du sa och ni, 7 fann endast Windows-drivrutiner och inte mjukvara, vilket är helt sant.
  Jag skurade, med hjälp av Windows Update 7 och jag har just installerat drivrutinerna.
  Adi ganska tacksamma för en Videotutorial om att installera Windows 7 med Virtual Box ansökan.
  Mercy mycket och hålla upp det goda arbetet!

 12. Bra. Jag skulle vilja fråga fm. Den är kompatibel för alla nero. 7 fönster?

 13. Polisen sade han

  Jag har en liten fråga nustiu om du har någon Videotutorial men fortfarande har en liten fråga. DDR3 gå på DDR2 grafikkort? Dvs att matcha ett grafikkort gränssnitt på DDR3 DDR2. Raspuns.Multumesc vänta!

 14. Daniel sade han

  Jag installerade drivrutiner uppdaterings och ala ljud hörs med några avbryta och försökte att installera drivrutinerna från CD fick från affären där jag köper datorn och jag satte video- och ljud drivrutiner för Vista och inte går autoplay- plats och när jag kom det och jag just installerat ljud drivrutin som rezlultat.
  När jag sätta den cd xp självspelande öppen tusen udda plats men sade att är kompatibel med mitt operativsystem av detta problem är mycket nöjda med ljudet win7

 15. boddy sade han

  Jag har en fråga (kanske dumt) ... VirtualBox är bara för dig att visa oss hur man gör nya fönster 7 olika saker, men kan inte installera normal ?? (Dvs. ingen virtuell boxblabla) just nu eftersom jag 7 ladda ner Windows Essentials och så bara för att vara säker ..

  • Adrian sade han

   boddy: Jag har en fråga (kanske dumt) ... VirtualBox är bara för dig att visa oss hur man gör nya fönster 7 olika saker, men kan inte installera normal ?? (Dvs. ingen virtuell boxblabla) just nu eftersom jag 7 ladda ner Windows Essentials och så bara för att vara säker ..

   Vi använder Virtual boxning eftersom vi för närvarande inte kan skjuta utanför vår dator med en kamera, plus vad det skulle innebära att installera och avinstallera allt på vår dator, där vi anländer?

   Demonstration använda Virtual Box, fönster logik som 7 gå sätta verklig, det var inte utformade?

 16. ja men bara undrar ... ge och fortfarande en fråga

  • boddy: Ja, men ... bara ställa en fråga och ge 7 Windows Essentials kan styras Imago Bränn till skiva DVD asa`i? Eftersom ingen huvuddator (egentligen är ingen) och jag vill veta mer cite mig

   scuzama för dubbel post, men en gång knuffade mi`am 7 Windows Ultimate och anser mi`am gjorde ett mycket dåligt eftersom när du sätter dina automatiska installerar drivrutiner, och de mycket dåliga och inte låter dig sätta drivrutinerna Princip (PÅ CD ), kan du inte lägga mer än 85 hz monitor (om du delaktig med alla typer av EDID etc) plus det går inte väldigt många program (jag vet, jag vet att du gjorde handledning på Windows 7 men win7ultimate inte låta dig installera program, vilket är bisarra) ... jag hoppas att vara normala Windows 7 väsentligheter om du vill, att jag gör och installerar allt från 0 100% till

   • boddy:
    scuzama för dubbel post, men en gång knuffade mi`am 7 Windows Ultimate och anser mi`am gjorde ett mycket dåligt eftersom när du sätter dina automatiska installerar drivrutiner, och de mycket dåliga och inte låter dig sätta drivrutinerna Princip (PÅ CD ), kan du inte lägga mer än 85 hz monitor (om du delaktig med alla typer av EDID etc) plus det går inte väldigt många program (jag vet, jag vet att du gjorde handledning på Windows 7 men win7ultimate inte låta dig installera program, vilket är bisarra) ... jag hoppas att vara normala Windows 7 väsentligheter om du vill, att jag gör och installerar allt från 0 100% till

    Om hur man skriver Windows 7 viktigt på dvd ... alla operativsystem på samma sätt bränna CD / DVD,
    När det gäller förare ... oavsett fönster 7 installation, kan du fråga dig själv när förare er, oavsett om du är cd eller att du laddar ner och installerar manuellt ... du är säker på drivrutiner du försökt att installera från CD, dike kompatibel vilket operativsystem du har installerat? ... jag tror inte det!

 17. marian bindemedel sade han

  Vänligen tungt på Adrian Cristi eller att göra en handledning om programmet prime95 (betonade PC) och programmet Riva (ptr. Övervakning av PC)
  Multumesc.vreau kommer att veta om något är bra eller redan föråldrad ..

 18. marian bindemedel sade han

  PTR gratulationer. alla killarna från videotutorial.ro buna..va gör ett bra jobb här i Hamburg tack ..

 19. cosmin sade han

  Vad ska jag göra för att inte kan aktivera 90 dagar, eller upgra inte kan göra. Jag har installerat Windows 7 enterprinse.
  Jag ger för att aktivera 90 dagar jag läst "felkod 80072f8f

 20. adrian intrebare.driverele Jag har en cd av moderkort, grafikkort installerat och vissa kan gå som Windows XP inte gå till update.te vänligen om du kan svara mig denna fråga. i en annan jag vill först gratulera dig för vad du gör bäst och önskar er framgång !!!!!!!!!

  • Adrian sade han

   David: Adrian intrebare.driverele jag har en CD med moderkortet, installerade grafikkort och en del kan gå som Windows XP inte gå till update.te vänligen om du kan svara mig denna fråga .i primu jag vill gratulera er alla för det du gör bäst och önskar er framgång !!!!!!!!!

   Nej, jag tvivlar på att du CD ala av drivrutiner för Windows 7 inte vet om när du köpte datorn var ut fönster 7 (mest troligt det är att ha dem på Vista Om datorn inte är mycket gamla) !!! XP-drivrutiner för XP är de av Vista för Windows Vista och de 7 7 är för Windows, du kan inte installera Windows XP-drivrutiner 7

 21. hälsning mig hjälpa mig och någon jag har Windows Vista och när vi börjar öppna för många processorer kan säga att det är ännu långsammare PC webbplats öppnar alla typer av dumhet som även eller jag borde ha gjort chiestia att starta> msconfig men fortfarande öppen mer. Vänligen om och VRUN fin handledning som visar hur man gör det LAM inte hittas.

  • Adrian sade han

   Ionut: Hej jag hjälpa mig själv och någon jag har Windows Vista och när vi börjar öppna för många processorer kan säga att det är ännu långsammare PC webbplats öppnar alla typer av dumhet som även eller jag borde ha gjort chiestia att starta> msconfig men fortfarande öppna fler. Vänligen om och VRUN fin handledning som visar hur man gör det LAM inte hittas.

   Skriv upp i rutan "Sök videotutorial.ro ..." Right: installation och optimering Windows Vista, tryck enter och du hittar tutorial. Där jag visade dig hur du installerar Windows Vista och sedan vi visade och några knep för att optimera sin ...

  • Albert sade han

   Ionut: Hej jag hjälpa mig själv och någon jag har Windows Vista och när vi börjar öppna för många processorer kan säga att det är ännu långsammare PC webbplats öppnar alla typer av dumhet som även eller jag borde ha gjort chiestia att starta> msconfig men fortfarande öppna fler. Vänligen om och VRUN fin handledning som visar hur man gör det LAM inte hittas. cite mig

   Ingen expert, men jag kommer att försöka hjälpa dig:
   Jag hade samma problem som du hade bara 45-50 process så jag vet en hel del PC.Ai träskor kontrolleras om du har virus?
   Om viruset är inte möjliga orsaker kan vara system som om det inte är original och vi vet hur man har vissa probleme.Nu tror jag var mycket hjälp skulle mer än tandtråd inte kan berätta.
   Jag hoppas att hjälpa andra bättre än mig.
   Lycka till!

 22. Virus jag pt I pc-u 2 år och så vi alltid haft 60 65 processer och fönster webbplatsens ursprungliga Suissa inte vet vad du har för att varje gång jag försökte att lösa denna situation och vi gjorde aldrig in

  • Adrian sade han

   Ionut: Virus Jag pt I pc-u 2 år och så vi alltid haft 60 65 processer och fönster webbplatsens ursprungliga Suissa inte vet vad du har för att varje gång jag försökte att lösa denna situation och jag lyckades aldrig in

   Du tittade på handledning som jag sagt ovan? Ditt jobb, om du hålla fast vid det så capos.

 23. Nu tittar jag honom försöka förstå varför det förklara

 24. Jag såg handledningen och gjorde ecsact som gjorde videoinställningarna. och jag vill säga att det är ecsact som gjorde innan ingenting har förändrats Jag vet inte vad som kan hända att säga att 60 65 processorer har Eve la50 55 så ingen stor skillnad kommer alla lafel hårt kör hela Lafe hårt. eftersom jag pc pa det är det enda problemet jag har.

 25. Ionut sade han

  hej Jag vill installera Windows 7, men just nu har vi vista original och vista vi backup och lam sätta på CD nu vill jag och jag stod Om du installerar Windows 7 kan installera drivarele av beckapul från vista jag hittade drivarele CD backup från vista

  • Adrian sade han

   IonutHej Jag vill installera Windows 7, men just nu har vi vista original och vista vi backup och lam sätta på CD nu vill jag och jag stod Om du installerar Windows 7 kan installera drivarele av beckapul från vista jag hittade drivarele CD backup från vista

   Nej, du måste installera drivrutiner för Windows 7 eller ta dem på den officiella sajten för ditt moderkort grund- eller installera dem med hjälp av metoden som visas i den här guiden

 26. sorin sade han

  säg hur jag hittar den officiella webbplatsen namnge mina basplattor? Jag vill ta en drivrutin för att ansluta till internet.am installeras på en bärbar dator varumärke SAMSUNG NP modell R-519 7 Windows Enterprise och jag inte ansluta till nätet. vänligen ajutatima.mersi

  • Adrian sade han

   säg hur jag hittar den officiella webbplatsen namnge mina basplattor? Jag vill ta en drivrutin för att ansluta till internet.am installeras på en bärbar dator varumärke SAMSUNG NP modell R-519 7 Windows Enterprise och jag inte ansluta till nätet. vänligen ajutatima.mersi

   Samsungs modell som om det kan kallas den officiella sajten för din basplatta? Du skriver i google: samsung, gå på deras hemsida ... och där du måste hitta din laptop modell ... och du ser på nedladdningar och support eller bärbara produkter och lagar ... Lär engelska !!!

 27. BOGADN sade han

  Hej! Jag har en fråga om på aktivering av zile.Eu celor90 när jag försökte göra det "Chiche" Nush vi gjorde och varför? Är det för att tjejen som aktiveringsfunktioner har skydd? (Genus som du och skydda dig direkt i handledningen förändring sttings funktion) och ge mig ett fel referitorae sin klocka och inställningar? Någon särskild anledning, ett förslag lite hjälp tack ... .multumesc!

 28. Daniel sade han

  För dem som inte kan hitta drivrutiner för deras maskinvara kompatibel med 7 gör mig installera Vista Service Pack med eller utan jag vill sedan dumpade alla möjliga och omöjliga hittills drivrutiner och programvara sekund.
  Sedan dumpade CD med Windows 7 och välj uppgradera och förblir alla inställningar och drivrutiner in och du vinner 7 fullt fungerande och kan bara göra en uppdatering och har problem!
  Win 7 är enligt min mening bättre än vista men lite svagare än xp inte mycket med väldigt lite uppstå när en tjänst packuri kommer att bli lika bra som XP!
  Framgång !!!

 29. Juarez sade han

  Förresten för dem som inte vet vad äkta är ett slags äkthet operativsystem Adik om antar jag pirat en Windows när vi uppdaterar Microsoft bryr sig om oss och att WGA för att kontrollera om alla komponenter i Windows finns på plats eftersom de flesta sprickor för Windows Strega hitta allt om WGA, och om de finner sin softu ger varningar som du har blivit lurade och att du måste köpa en annan fönster. Det är också mycket intelingent sprickor även 7 vinna bara du aktivera Windows. Jag såg någon på försök virtuell boxning vinna 7 ultimata jag uppdaterade jag gav klockan ett år innan och jag lämnade som tre timmar och inte du vattenstämpel eller starta om 2 i 2 timmar och jag gick på webbplatsen Microsoft att kontrollera auteticitea och berättade att Microsoft Original är mjuk och kunde inte tro mina ögon jag var fullständig uppdatering är aktiv och sade att han och äkta!
  Så inte störa mig en hänvisade jag inte en person utan särskilt till dem som tror att Videotutorial bara pirater och piratkopiering!
  Allt ser här på sajten är antingen freeware, rättegång sharware.
  Bra jobb ni göra för att videotutorial.ro hålla upp det goda arbetet!

 30. Juarez sade han

  Rumänska Ursäkta mig snälla!

 31. cristisort sade han

  vad är lösningen i Windows 7 0646 ptr fel? (kan inte installera vissa uppdateringar)>

 32. mihai sade han

  Windows 7 företaget går genom automatiska uppdateringar lb rumänska: | Du måste installera ett program för att hitta lb rom i pc

  • Adrian sade han

   Windows 7 företaget går genom automatiska uppdateringar lb rumänska: | sainstalez måste hitta ett program för PC lb rom programu kallas Vistalizator av 2 alternativ lb lb engelska eller rumänska varar för installation 15 sek> sedan ber dig att ge sin omstart> efter omstart lb romanaprogramu vi har 880kb: D: D

   Är du säker? Jag har använt Windows i handledning 7 Enterprise !!! Jag anges att även om du tittar på det slut-line och inte rulla, och förmodligen nådde öronen ...

 33. sasha-097 sade han

  miam nedladdade drivrutiner för moderkortet och arkiveras och inte vet vad de ska göra för att sätta dem på en CD eller på en stik ajutatima att installera dem snälla?

  • Adrian sade han

   Du extrahera med WinRAR eller helt enkelt 7Zip. Om du inte vet hur man använder Winrar, har vi en handledning som du kan följa HÄR (Klicka på ordet här i rött, för att nå handledning) Kyckling mappar på en pinne eller CD och vill installera en drivrutin, sätta CD eller fastna i enheten tillgång minne eller CD, ange mappen i fråga och bör ha en fil som heter setup.exe återfinns bland andra filer i varje mapp. varje mapp förare ska innehålla en setup.exe, dubbelklicka på den och följa en enkel guide som installera någon programvara.

   • Daniel sade han

    hej adrian-först vill gratulera laget Videotutorial! Jag har en fråga, hur gör jag avinstallera drivrutinerna grafikkort (om du behöver något program / programvara, för att avinstallera fullständigt), eller enbart med hjälp av enhetshanteraren, eller så kan du installera drivrutinen i mitt fall jag nvidia GeForce 7300 / 7200GS på sidan nvdia och sa`l installeras över befintlig drivrutin i datorn?

 34. Ionut sade han

  Jag har ett problem med 7 nya original skyltfönster har tre dagar på sig att aktivera det om de kommer in produktnyckeln och säger att stanna ett par minuter efter att han avslutat den förväntade felkod ja im vad kan jag göra?

  • Adrian sade han

   Ionut: Jag har ett problem med 7 nya original skyltfönster har tre dagar på sig att aktivera det om de kommer in produktnyckeln och säger att stanna ett par minuter efter att han avslutat den förväntade felkod ja im vad kan jag göra?

   Microsoft Rumänien och att ringa för att begära assistans. Du bara inte får betalt för det? se HÄR Klicka på ordet här i rött. E 'tunga' att google det inte?

 35. justynel sade han

  adrian hälsning och jag vill berätta för dig frågan, baserat på min bräda jag utgångar + 7 1 men mn och vad jag behöver säga som windows xp xp ge driver.ul hörs alla kanaler 7 1 + lika med ingenting men obesvarade väska när 7 windows Vista Enterprise och föraren eller ge ... 7 inte höra någon annanstans kanaler som vi hör någon lösning på detta problem och hur kan jag göra för windows XP-drivrutin väska 7.astep Rans du rog.mersi

 36. costelpescar sade han

  En handledning bun.Mulţumesc.

 37. marius sade han

  det fanns inget sätt att installera Realtek HD Audio Manager på Windows 7?

  • dragonuroshu sade han

   marius: Det fanns inget sätt att installera Realtek HD Audio Manager på Windows 7?

   Du går på moderkortstillverkaren baserad webbplats och därifrån ta ljud-drivrutin för Windows Vista om windows 7 inte tillgänglig. sedan installera drivrutinen innan du högerklicka på egenskaper och fliken kompatibilitet tick "Kör som administratör" och välj är kompatibel med Windows Vista. " Så om du tog drivrutin för Vista, om du installerar 7 drver för normal fönster

 38. Catalin sade han

  hantera flera resurser om du sätter fönster 7 på rumänska språk än jag skulle vara kvar på engelska ???

 39. Catalin sade han

  Eller lägga mer resurser omfattar WinXP 7 i rumänska språket, än jag skulle vara kvar på engelska ???

 40. 123andrei sade han

  Sall från video tutorial som jag skulle vilja veta Windows 7 jag en spelare vad jag säger 7 bästa WinXP eller Windows XP-spel
  och jag cv fortfarande Intel (R) Pentium (r) dubbla cpu E2200 @2,20ghz 2,20ghz
  2,00 GB RAM och GeForce RAM-minne storlek gs 8400 512 7 Windows bättre miae går sami ge dig mitt svar id andrey_albert_93
  plyyzz

 41. Adrian så jag 7 fönster Home Premium licensierade gav ingen uppdatering ännu dykt upp språkpaket och därför är det inte därför att han inte har något tillstånd.

 42. Hej Mitt namn är Elena, och är rent computerului.De rookie i de få dagar jag öppnar min dator Lokal disk C visas rött när jag klickade synes mig följande brev: Egenskaper NTFS.Cand att ge något säger mig såsom utrymme men jag inte har installerat något på senare tid som skulle ockupera mycket spatiu.Tin jag måste säga att Windows Vista.Va en raspuns.Please Snälla hjälp!

 43. Jok3r sade han

  Jag har ett problem med 7 fönster med förare video.Imi visar en gul triangel med (!) När jag kommer in i enhetshanteraren.

 44. oana sade han

  Hej, windoes inget brott de 7 90 dagar efter hennes förflutit 90 dagar kan installeras eller köpa en licens och 90 dagar? Och förlora alla data från PC till uppsägning av 90 dagar?
  Väntar på svar, tack så mycket!

 45. Daniel sade han

  Hej, släppte vi denna månad 15 laget Videotutorial en fråga om mitt grafikkort, jag vill om möjligt en raspuns.Multumesc.

 46. liviu sade han

  goda
  Enkelt och rakt på sak:
  -laptop kom från Tyskland
  -Windows 7 Home Premium tyska preinstalalat
  • Har du inte tid att lära sig tyska

  • dragonuroshu sade han

   liviu:
   goda
   Enkelt och rakt på sak:
   -laptop kom från Tyskland
   -Windows 7 Home Premium tyska preinstalalat
   • Har du inte tid att lära sig tyska

   Och du kan inte installera Windows? Eller om det är förinstallerat i sten? Tur för dig att du inte har din bärbara dator med Windows förinstallerat i Kina

 47. Catalin sade han

  Bra! Jag försökte att installera drivrutinerna genom denna metod och gick till Internet (Marvell) och en för video (nVidia) men jag hade hittat ljudet !! (Audio Deck) vad man ska göra? U original-CD är inte kompatibla och 7 än Win XP och Vista ...

 48. Danii sade han

  Jag tycker inte att någon driveru ljud och CD är inte gjort. Jag kan göra?

 49. Danii sade han

  Jag vill verkligen inte att installera xp eller vista .. Jag älskar och jag är 7 och ljud.

 50. Tzighe sade han

  hej Jag har ett problem som jag windous7 men är i tjeckiska och engelska har gett till inte gå all in Czech Synas jag kan göra brådskande ajutatima och jag marius_suditu

 51. Eugen sade han

  Hej ... Jag har ett problem med att titta på filmer, tecknade serier på nätet (dvs om jag vill titta på film på den lilla skärmen sett om jag vill ge hela bilden eller filmen ..ori går bärbara körs bakom den öppna netto sida ) ... .Jag vinna 7..folosesc google Chrome, Mozilla ... jag använde alla samma göra ...

  • AdrianGudus sade han

   Eugen:
   Hej ... Jag har ett problem med att titta på filmer, tecknade serier på nätet (dvs om jag vill titta på film på den lilla skärmen sett om jag vill ge hela bilden eller filmen ..ori går bärbara körs bakom den öppna netto sida ) ... .Jag vinna 7..folosesc google Chrome, Mozilla ... jag använde alla samma göra ...

   Gå till någon video på YouTube eller någon video tutorial från oss, högerklicka på bilden och välj klipp från snabbmenyfunktion i Inställningar och avmarkera Aktivera popup-fönster hårdvaruacceleration och klicka på Stäng. Efter att ha gjort allt detta, stänger och öppnar webbläsaren eller ge en omstart laptop.

 52. Adrian sade han

  Jag har Windows 7 Enterprise N rumänska språket tas från uppgraderingar och fungerar perfekt

 53. Madalin sade han

  Jag har installerat Windows Home Premium 7 och jag vill hjälpa mig :(, jag installera webbkameran och när jag kommer på nätet budbärare och försöker ge inte gå, vad man ska göra om det :(? Hur går jag till webben ? på webbplatsen Windows ovannämnda jag försökte kameran bort och allt för ingenting, please help me :( processor: AMD Athlon (tm) processor LE-1640 2.61 ,,, GHz RAM: 1 GB system ,,, 32-bitars operativsystem allt ,,, eftersom jag inte gå :( ?? jag sökte och kan inte hitta tutorials om det :(

 54. florin sade han

  florin hälsar Cernavoda
  Vänligen om du har idéer hur man installerar och jag rumänska tungor på en Sonyericsson telefon vizaz u5i
  Jag förväntar ett svar från e-post som om nustiu fann också denna sida er
  Tack så mycket och lycka till i allt du vill

 55. Iulică sade han

  Sall
  Jag har Windows Ultimate och medan 7 tycktes mig i hörnet: Bygg Windows7 7601 Denna kopia Windows inte är äkta.
  Och varje gång jag startar datorn får jag ett fönster, om du lägger ett tema av 5 i 5 minuter göra bilden svart och jag visas och fönstret om du får i en omgång 5 i 5 minut jag in i spelet i baren och uppstår igen att: ((
  Jag ger X, om jag skriver Validera Windows på det och efter Windows7 Loading ... gör att jag vill köpa.
  Vad ska jag göra för att skydda min enda fönster som ???????

 56. Danya sade han

  Jag vill installera Windows när du installerar 7 Ultimate Drive installerar dem automatiskt?

 57. edi sade han

  Jag har installerat Windows 7 Adrian ultimata sp1 och när man ska göra produktnyckel, jag ger och jag ger 0 0 och tillbakadragning karaktär säger att jag inte vet vad jag ska göra?

 58. cristian sade han

  Hej, jag håller den bärbara datorn kör win7 64. hd 5650 har ägnat grafikkort. förarkortet är actualizat..problema är att CCC - Catalyst Control Center jag saknar!
  vad intapla, har du några idéer?
  Tack!

 59. Hej!
  Naturligtvis, jag fann det alla möjliga instruktioner för en dator.
  I ett meddelande som skickas visar att ju fler människor som har fått en dator från släktingar.
  En surfa på internet, no big deal, har vi flera konton på webbplatser slag ... facebook, läs press motsvarade via Messenger, skicka och ta emot e-post etc etc.
  Men arbetet med datorn är en annan mat över.
  Jag vill veta, hur vet jag om jag har ett fönster eller hur?
  Jag har inte råd att köpa arbetsprogram.
  Och vi Calculator ligger i engelska.
  Om du följer råden dumnevoastra risk att få reda på att jag är en pirat.
  Inget, jag lärde mig hur man navichez på nätet
  Hur ställer jag in eller återställa så att datorns gränssnitt kan vara allt i rumänska?
  För detta jag behöver köpa något? HUR? Var? Hur mycket?
  Hur vet jag att jag inte fusk?
  Med Dan ful Ciresnescu

 60. florin2360 sade han

  PLEASE HJÄLP MIG OCH ULTIMATE AM WINOWS7 SAL och vill installera AM En CD BOOT TACK BEHÖVER GÖRA

 61. Mattyas sade han

  hej kan du hjälpa mig och jag ?? inte mycket miam sätta fönster 7 yttersta och jag inte sätta förare på NIC 3com EtherLink xl 10 / 100 PCI För Complete PC Management (3c905c-TX) och Nvidia Geforce MX-440 128mb och ljudkort Sound Blaster Live 5.1 vänligen kx mycket trevligt om du kunde hjälpa mig lägga datimi mess [E skyddas] miam sätta xp men nu jag inte gillar

 62. Mycket användbart här videon. Jag följde anvisningarna och nu är på rumänska. Tack.

 63. Stefan sade han

  Salut!
  En PC är: moderkort platta är grafikkort etc. Vad är ordningen för installation av programvara / drivrutiner (inte herre över dessa villkor) för komponenterna i datorn? Jag har en dator med XP (original) och I "förtunnad" med nLite och vill installera den på datorn, men vet inte nästa steg: För att installera programvara / drivrutiner om denna fråga.

  • Först installera drivrutinen moderkort, video, ljud, antivirus. Inte installera antivirusprogram innan drivrutiner nätverk som kan stå i strid.

Returlänkar

 1. [...] Av mycket finjusterade drivrutiner genom Windows Update som vi talat om i mer detalj i denna video tutorial, åtminstone från vad jag märkt innan. Jag måste dock säga att förvaltningen [...]

 2. [...] Om hur vi kan ge Windows Vista eller Windows 7 i rumänska och du kan titta här: Ändra Windows 7 rumänska på engelska. Hoppas att den här guiden kan vara till hjälp och att du kommer att förstå bättre från och med nu [...]

 3. [...] Men det har kantade 2 om jag får säga så. Det är bättre att lämna det till honom att söka automatiskt efter drivrutiner och installera dem? När vi har en enhet som vi inte har drivrutiner eller CD drivrutiner [...]

 4. [...] Eller Enterprise detta kan göras mycket enklare eftersom du visar en handledning förflutna: Installation förare, språk språkpaket rumänska och många andra genom Uppdatering av Windows 7 och vista Normalt, om vi har en av de utgåvor Starter , Basic, Premium eller Professional, vi kan inte [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.