Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. gheorghe Sirbu sade han

  Mycket bra deacu securuzare att gilla stora stora Telfrar

 2. Dorel dumitru sade han

  Snälla hjälp mig med en sfat.Nu kan installera Windows på C-enheten, MBR kan inte ta bort någon av Linux cuGpart. Jag är i Storbritannien .Domnul Cristi, Adi Herre, hjälp mig att levandegöra leptop.

  • Costelina sade han

   Skaffa en CD med Windows XP spelar ingen roll vilken version och sedan lägga sin känga på den cd -eze i NTFS-format då helt enkelt inte snabb

   • Kan läsa när du herre ovan, kan inte göra något med partition hårt och jag råkade en gång inte mer kan alla format eller ta bort partitioner, vi löst bara vet hur efter en natt sömnlösa.

 3. zocoza sade han

  1. Hej, jag har fortfarande Oneplus One, köpt för två år sedan efter att jag såg handledningen här, jag ska köpa min 3: e på en månad. Jag tittade här och jag vet från dig Cristi att han verkligen är ett "odjur" som bara Iphone 7 "slår" för tillfället i alla tester, istället har han ingen rival. Det är värt att köpa bara för det enkla faktum att det bara använder Android och inte IOS, där du verkligen inte kan ändra eller göra någonting med telefonen. "Vad serveras du på den där bricka svalan"
  2.Tin tacka dig för att ladda ner bilder tidigare läraren ursprungliga fönstren, letar efter en lång 7. Jag är trött på 8 eller 10. Dessa killar vet hennes namn nu och min mor, att inte tala om skiten.
  3. DET VIKTIGSTE! Snälla Cristi, vi har sett och vi vet alla att antingen du arbetar på EMAG eller att du har en kommission relaterad till dem, vilket inte spelar någon roll, men kanske har du någon du känner där, eller så har du rätt att yttra dig om "ovanstående ”. Vänligen föreslå dem att implementera ett gränsöverskridande produktleveranssystem till en låg kostnad förstås. Jag har bott i Storbritannien i ungefär 3 år, jag har ofta velat köpa produkter från dem, men jag har snubblat över att produkterna inte kan levereras över gränsen. Och Gud, jag sparade många av dem medan jag var i landet. Jag uppgraderade hela mitt skrivbord efter hundratals tutorials som ses här (moderkort, grafik, processor, RAM, SSD, nätverkskort etc.) Vilken synd!
  Lycka till!

 4. liksom människor att läsa telefonens handbok. som det står hur man korrekt markera register

 5. det är första gången jag ser filmen 4k.

Tala Your Mind

*