Om Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. gheorghe Sirbu sade han

  Mycket bra deacu securuzare att gilla stora stora Telfrar

 2. Dorel dumitru sade han

  Snälla hjälp mig med en sfat.Nu kan installera Windows på C-enheten, MBR kan inte ta bort någon av Linux cuGpart. Jag är i Storbritannien .Domnul Cristi, Adi Herre, hjälp mig att levandegöra leptop.

  • Costelina sade han

   Skaffa en CD med Windows XP spelar ingen roll vilken version och sedan lägga sin känga på den cd -eze i NTFS-format då helt enkelt inte snabb

   • Kan läsa när du herre ovan, kan inte göra något med partition hårt och jag råkade en gång inte mer kan alla format eller ta bort partitioner, vi löst bara vet hur efter en natt sömnlösa.

 3. zocoza sade han

  1.Salutare jag ännu OnePlus En köpte för två år sedan efter att ha sett handledningen här, ska köpa mig och 3 plats i en månad. Jag såg detta och jag vet att du Cristi, det är verkligen en "vilddjuret" att "slå" Iphone 7 ännu i alla tester, istället är oöverträffad. Värt att köpa av den enkla anledningen att det bara använder Android och inte iOS, där du bara inte kan ändra eller göra något med telefonen. "Vad gjorde svälja som serveras på ett fat"
  2.Tin tacka dig för att ladda ner bilder tidigare läraren ursprungliga fönstren, letar efter en lång 7. Jag är trött på 8 eller 10. Dessa killar vet hennes namn nu och min mor, att inte tala om skiten.
  3.CEL viktigaste! Vänligen Cristi såg vi att vi alla vet att ofta arbetar på EMAG eller en kommission med anknytning till dem, vilket spelar ingen roll egentligen, men kanske ha någon vetat det, eller har rätt till ett yttrande från "toppen ". Vänligen föreslå dem att genomföra ett system för leverans av produkter ska och utomlands, kursavgiften. Stand (ingenting om "locuies") i Storbritannien för omkring 3 år ville jag många gånger för att köpa produkter från dem, men jag förhindrad att produkter kan inte levereras utomlands. Och Gud, abstinent jag när jag var i landet en hel del av dem. Allt mitt skrivbord I upgra-at efter hundratals tutorials ses här (moderkort, grafik, CPU, RAM, SSD, nätverkskort, etc.) Vad synd!
  Lycka till!

 4. liksom människor att läsa telefonens handbok. som det står hur man korrekt markera register

 5. det är första gången jag ser filmen 4k.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.