IMDb, där vi hittar allt om filmer och serier, diagram, skådespelare, utmärkelser, backstage och mer - video tutorial

Hej vänner, i den här videon läraren kommer att presentera en webbplats som innehåller en hel del nyttig information från filmens värld, det är IMDb, en databas som hjälper oss att göra oss igenom "jungle" Hollywood och informera oss om ny film och TV-framträdanden.
Jag går ofta vidare när jag ville titta på en film helt enkelt inte visste vad nya filmer har dykt upp som är bättre, vad skådespelare spelar i dessa filmer som regissören har gjort sin prägel etc. Vi måste inse att det är svårt att göra ett val baserat på den information de hittar på den berömda, TV, reklam, ofta främjas filmer är billiga och svag eller alltför kommersiellt.
IMDb hitta allt ordnade i de minsta detaljerna, hittar diagram, nya releaser, prisbelönta filmer, bland skådespelare, trailers etc, hjälper all denna information oss bilda sig en uppfattning om "spellistan" video i kväll.
Jag hoppas att du tycker är intressanta plats jag besöker honom i telefon och gör min omedelbara uppfattning vad som kommer att följa i kväll, kan jag säga att den mobila IMDb är mycket bättre organiserat från några rörelser du kan samla en hel del information, ingen klient nästan alla mobila plattform, så att du kan informera vägen hem, och när du kommer hem du vet vad du ska skriva till skott.
Top 250 rekommenderar att du hittar i botten på IMDb webbplats, det finns de rankade filmerna genom tiderna, kan du också hitta de senaste nyheterna och filmer från åren 40.
Senaste film du har sett mig med information om IMDb är Ciudad de Dios (Guds stad), en film extraordinary've såg i 2002 sedan jag granskat med glädje, inte berätta vad som är jag vill inte förstöra överraskningen.
Njut av bra filmer, glöm inte popcorn!
Uppmärksamhet.
IMDb Filmer kan inte hittas på webbplatsen är bara information om filmindustrin och tv, filmer vet var man kan hitta dem ...
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. cristi04 sade han

  ge god handledning respekt för dig.

 2. cristi04 sade han

  Cristi Jag har en fråga att ta bort från menyn på COSU ut skräpet? Windows XP tema ursäkter inte.

 3. florin sade han

  Jag skulle vilja göra en handledning om radon TV film spelare, vi såg några tutorials som du presenterade nisto Software similare.Dar radon är den bästa (honom fånga många fler TV-kanaler).

 4. Robert Ionel sade han

  Hej, trevlig handledning! Jag har en enorm begäran om du kan berätta för mig och jag för ett program som visar drivrutiner och programuppdateringar för programvaruuppdatering -Om du vet något gratis. Tack så mycket och fortsatt framgång!

 5. Daniel sade han

  Jag ber er att göra din handledning (guide) i aczitionare DSLR (Nikon och Canon)
  till olika priser från hela 1500 3000 RON RON (kit).
  Tack!

 6. Dragos sade han

  Grattis. Jag använder framgångsrikt ess plats, det ofta är bra, det är mycket strukturerad sidocumentat.

 7. myhay sade han

  Varför inte du och några videotutoriale om programmet zmodeler?

 8. Jag vet att du har en handledning med alla frågor i en kontrollpanel på ett slags genväg till allt i kontrollpanelen som null berättar hitta?

  • Adrian sade han

   dany: Jag vet att du har en tutorial med alla frågor i en kontrollpanel på ett slags genväg till allt i kontrollpanelen som null berättar hitta?

   Skriv till Sök: Alla inställningar i Windows Vista och Windows 7 i en genväg ange ja och du hittar

 9. Bulgac sade han

  Mycket intressant, även jag inte vet vad jag ska göra, jag kommer att välja en film där.

 10. adrian msi

 11. Romyyca89 sade han

  Cuz det handlar om filmer jag rekommenderar att m pianist nyligen sett och är mycket trevligt värt vozut http://www.imdb.com/video/screenplay/vi988938521/

 12. Andrew sade han

  Jag vet att det har inget att göra med denna tutorial, men jag behöver hjälp. Hur kan jag hitta drivrutiner från en dator som inte är ansluten till Internet och har CD-skivor med sina förare?

 13. Adrian sade han

  Andrew: Jag vet det har ingenting att göra med denna tutorial, men jag behöver hjälp. Hur kan jag hitta drivrutiner från en dator som inte är ansluten till Internet och har CD-skivor med sina förare?

  Väl inte mycket du utan internet! Se till att vi har en tutorial du kan titta på genom att klicka på Everest HÄR (Klicka på ordet här i rött), ladda ner installationssats, satte den på ett USB-minne eller du bränna en CD som en data-CD, installera det som i PC, se vad moderkort har vad chipset och skriva ner dem på ett ark, fick du hem eller till en plats där du netto, sökandet modell Google eller chipset moderkort och ger troligen över platsen moderkortstillverkaren där du hämtar direverele.

 14. Jag har installerat detta program och jag men lableta och misslyckas med att se Pete filmer om du hjälpa mig snälla ,,, eller är det någon handledning. ??? Tack ..

Returlänkar

 1. [...] Det här inlägget nämndes på Twitter genom Paul Tuns, VIDEOTUTORIAL.RO. Sade VIDEOTUTORIAL.RO: IMDb, där vi hittar allt om filmer och serier, diagram | Videotutorial.ro http://bit.ly/9x8HnS [...]

 2. [...] IMDb, där vi hittar allt om filmer och serier, diagram, skådespelare, utmärkelser, backstage och många av ... taggade som: vilken film jag ser ikväll, ladda ner filmer, action, komedi filmer, filmer, många gånger [ ...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.