Image Resizer för Windows, gratis program för storleksändring - videohandledning

Hej vänner, i denna video tutorial kommer jag att presentera ett program för skalning av bilder mycket enkel, kan det hjälpa oss när vi vill göra en tapet för mobiltelefoner och inte ens skrivbordet.
Programmet heter Image Resizer för Windows och integrerar vackert med snabbmenyn (högerklicka menyn), behöver du bara köra högerklicka på en bild eller flera bilder och välja storlek, Image Resizer för Windows levereras med flera standardinställningar men vi kan välja hur vi väljer ny avancerad där du vill dimensioner.
Denna programvara skalning av bilder är en klon av det populära Image Resizer Microsoft PowerToys för Windows XP, tyvärr att programvara från Microsoft går endast på Windows XP, den som visas i handledningen fungerar på Windows Vista eller Windows 7 och naturligtvis på XP .

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru

Hämta Image Resizer för Windows

 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Bulgac sade han

  En mycket enkel handledning och programvara för att fel.Bravo.

 2. mihai sade han

  t.ex. cristi, det skulle vara bra att en tutorial om en spft för att klippa "föremål" från en bild skulle vara bra

 3. Intressant handledning ... Lycka till i framtiden!

 4. Cristi .Jag såg mycket välkomna ett sådant program, men vet inte om jag kan hjälpa till. Jag har några bilder på mig som jag vill sätta dem på skrivbordet men jag ser alltför platt

 5. Tack för tutorial! ... Vi har letat efter ett program som detta länge.

 6. pc1990 sade han

  Kort och rakt på sak, jag tror att det går för skalning av bilder med Photos

 7. AdrianGudus sade han

  mihai: Bv Cristi skulle vara bra för en handledning på ett skär spft "objekt" i en bild skulle vara super  

  Vår serie av tutorials tillägnad Gimp sida du visade? (4 episoder i nummer) finner det övre högra sökrutan du skriver det: gimp, du anger och du hittar handledningar, ala vet hur man gör allt!

 8. Sandu sade han

  hej jag vill veta om internet COSMOTE COSMOTE dvs skrivbordet om du går till huset av eau inte förgäves

 9. paul sade han

  Jag säger vänligen att göras som bildupplösning aldrig se eller tillplattad bula på skrivbordet? tack

 10. Majestik sade han

  Din engelska är damm i någon handledning :))

 11. cristi sade han

  Ja mycket bra särskilt enkel och snabb, tack.

 12. mma säga hjälpa mig göras som bildupplösning inte se tillplattad eller utbuktande skrivbordet? plsss

 13. mih957 sade han

  Jag är ledsen, men på win 7 ultimata till hands vill vrea inte ha det alls ... Jag installerade om det i hopp om att ... men förgäves ... om du har någon aning..jag skulle vara tacksam. I själva verket är jag tacksam för dig …TACK

 14. mih957 sade han

  Jag vill att du ska få min scz .... Jag lade upp kommentaren innan utan att kontrollera f.bn snabbmenyn som i min hand är f. Buskig ... efter att jag gjorde det med mer tålamod och uppmärksamhet ... Jag märkte att allt är k och prgr fungerar så här som du alltid har rätt ... ms

 15. något om videoformat en sof reparation eller något ganska bra tur kan tuturialul

  • alex: Något om videoformat cevabunicel en sof reparation eller tur kan tuturialul  

   fortfarande hitta från tid till annan och en punkt eller ett kommatecken där det behövs. Ve din mamma, generation budbärare! Akten på vad killarna gör att Videotutorial. annars försvinner, kommer etnobotanicele äter fästingar.

 16. bogdan sade han

  Salut! Du kan betala för Demonoid torrent! Och jag skulle vilja ett tecken på tacksamhet jag erbjuder dig också (de som utför dessa video tutorials) inbjudningar för denna torrent (det vill säga om du inte redan har ett konto). Endast de som Adrian eller Cristi (de som arbetar på denna underbara plats.)
  Du har redan min e-post; Jag kommer att skicka koden via e-post.

 17. CS5 photoshop: D
  Strunt samma att kommersiell e :))

 18. Catalin sade han

  Enkel och användbar

 19. Gepeto sade han

  Den snabba och mycket enkel softulet

 20. prigoana70 sade han

  Grattis till Cristi handledning. Intressant och användbart. Jag lärde mig mycket från dig. Du killar rock !!!

 21. Costy97 sade han

  Den här applikationen är väldigt cool !!!!, det hjälpte mig verkligen med bilderna från Trakere, jag vet inte om du tänkte "mycket" på det men jag personligen tackar dig, GJ!

 22. hej, jag har några bilder med låg upplösning och jag kan inte förstora dem, faktiskt med det här programmet förstorar jag dem men de är inte längre klara, det kan ses som genom dimman .... och det skulle finnas en sak till, all musik, foton och filmer något annat än namnet på mapparna kan jag inte sätta ett "byta namn" för att berätta för dem vad de heter eller för det foto som representerar, säger han till mig, Är du säker på att du vill ändra det? ... .. Jag väntar på ett svar via e-post, tack så mycket.

  • AdrianGudus sade han

   DenysHej, jag har några bilder med låg upplösning och kan inte öka dem, faktiskt öka ger detta program är inte klart, sedd genom dimman ... .och skulle vara en sak, all musik, foto och filmer folderelornu något annat än namn kan de göra en namnbyte ,, "jag berätta för dem hur man ringer eller fotografi är, jag säga ,, om du ändrar filnamnstillägg, filen april bli oanvändbar. Är du säker på att du vill ändra det? ... ..astept Ett svar via e-post, tack så mycket.  

   Du får detta meddelande eftersom du ändrar filtillägget, när du byter namn på en fil raderas bara det som är kvar "." (Punkt)
   Till exempel har du en bild i JPG-format det kommer att kallas Alexa.jpg
   När du ger dig byta namn på och inte ta bort eller .exe eller .jpg eller AVI-filer du har tillägget men bara vad som är kvar punkt eller snarare innan punkten

  • @denys
   1. Foton gång gjorde inte längre hög upplösning klarhet än med förlusten priset, så att kvaliteten försämras.
   2. Säg vilket operativsystem du berätta vad du ska göra så att du kan ändra efter behag filnamn eller mapp utan att ha problem och ge det meddelandet.

 23. windos xp
  Jag raderade bilderna av misstag och jag kan inte hitta dem längre, men jag har dem fortfarande, på förstasidan på messenger ... Jag laddade ner från ascuns.ro, bilden från förstasidan är liten, ...
  eller en möjlighet hur jag kunde spara bilderna framifrån på budbäraren ...

  • AdrianGudus sade han

   Denys: Vind xp ...
   bilder Jag raderade av misstag och inte längre har hittats, men fortfarande har dem på avantarpe budbärare ... jag hämtat ascuns.ro, bild från avantarda bara är det små ...
   eller möjlighet som jag kunde sasalvez bilder från avantar budbäraren ...  

   Du kan inte spara dem i originalstorlek så liten att de visas än avatar. Jag föreslår att du använder det här verktyget för att återställa raderade bilder. Gå in i sökrutan längst upp till höger och skriver så här: PC Inspector File Recovery, återställa raderade data av misstag eller på enheter formaterade, tryck enter och du hittar handledning (klicka på det första resultatet) Titta noga handledning utan bakåt om du du bilder tillbaka

 24. andrei322002 sade han

  Det är sant att jag inte har provat denna programvara men jag tröttnade försöker en massa program i sitt slag att krympa bilden mycket stor (i storleksordningen hundratals MB) och jag vet att det kan göra en sådan minska? Du undrar om dessa bilder? Använda handledning programvara som presenteras i panoramabilder. Tack på förhand!

 25. marian sade han

  Jag vill ändra storlek på några bilder i formatet 65 × 86 och 280 × 372, bara de kommer lite platt ut. Den lilla åtminstone. Och det tar dem inte till önskat format. Jag får 65 × 37 respektive 280 × 172. Om du kan ge mig lite råd, snälla!

 26. För vad du PTR telefon för att göra sig sin egen individuella tema med bilder kan användas:

  http://www.theunlocker.co.uk/theme_creator/themepro/

  ptr _iar skapa en film av deras bilder kan användas (Foto DVD bildspel Professional)

  Jag hoppas inte att förolämpa Admin PTR sait

 27. claudiu sade han

  Cristi Adi, en Videotutorial om att skära video med ett särskilt program för något du kan göra?
  PS
  Du är bäst!

 28. cristi sade han

  tack!

 29. romulus sade han

  Cristi bravo!
  Mycket bra litet program mycket lätt att använda.

Tala Your Mind

*