om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. ASUS sade han

  Adrian Jag har ett problem med den saken går Meddelanden inloggningar och verifieringar godkännande eraore visas: Kontrollera webbläsarens inställningar och visas under:
  Aktuella inställningarna Firefox kan göra det svårt att använda Login meddelanden.
  Det är förmodligen därför att:
  Ibland kan du rensa dina cookies.
  Din webbläsare är inställd på att automatiskt rensa cookies När den stängs.
  Du använder din webbläsares "privat surfning" eller "inkognito" -läge.

  Det kan ta några dagar efter montering frågor Dessa kommer att kunna Innan du aktivera Login meddelanden. Du kan också behöva logga ut och logga in igen efter fastställande DÅ dessa inställningar för att ändringarna ska träda i kraft.
  Besök hjälpcentret för steg-för-steg-anvisningar om hur man rättar till dessa inställningar.

 2. AdrianGudus sade han

  ASUS:
  Adrian Jag har ett problem med den saken går Meddelanden inloggningar och verifieringar godkännande eraore visas: Kontrollera webbläsarens inställningar och visas under:
  Aktuella inställningarna Firefox kan göra det svårt att använda Login meddelanden.
  Det är förmodligen därför att:
  Ibland kan du rensa dina cookies.
  Din webbläsare är inställd på att automatiskt rensa cookies När den stängs.
  Du använder webbläsaren "privat surfning" eller "inkognito" -läge.

  Det kan ta några dagar efter montering frågor Dessa kommer att kunna Innan du aktivera Login meddelanden. Du kan också behöva logga ut och logga in igen efter fastställande DÅ dessa inställningar för att ändringarna ska träda i kraft.
  Besök hjälpcentret för steg-för-steg-anvisningar om hur man rättar till dessa inställningar.

  Du var försiktig med vad jag säger? Du tittat på huvud-tail handledning text ovanför handledning, du läst den helt?

  • Kära Adrian, jag har en problema..am försökte ändra min e-postadress som jag logga in på fb..toate gott och väl att säga att jag kommer att få posten infört en ny e-postbekräftelse, en e cod..problema som den bästa hela veckan försöker men inte får någon post :(. jag vet inte ce..ma du hjälpa till?

   • adrian Gudus sade han

    Skräppostmapp du såg?

    • Adrian, förutom alla dessa inställningar, är det en som håller säga att han bryter igenom sessions facebook och därefter. CICA redan aktiv på min session. Är det möjligt? Eller bara avvikelser? Standardinställningarna Jag har redan gjort detta, men om sessionen inte visas någonting som jag in min session. Att han sa. Beröm eller sanning?

 3. Adrian / Cristi kan göra en guide om att välja en dator för webbdesign.
  Några rekommendationer tack?

 4. Catalin sade han

  hej,
  Väl och fas stickbootabil och lalasong ... om de kommer och "Hotu" det inställningen och se att det inte var rätt lalasong men korrekt ordet stickbootabil kan inte ge fin logotyp och ange sedan i stället för lalason till scie stickbootabil sett det: -? ? Om vi ​​på den tiden var inte datorn eller telefonen som ett bad till exempel inte exakt när det anger, men efter ett tag ... och då han redan har den där saken har scris`o ovan ... vad gör vi?

 5. Andreyx sade han

  Adrian ganska snälla hjälp mig och jag med att bryta ett konto facebook jag hade 2 konton 1 mig till den trasiga en, och jag ser ingen mer kan jag hämta konto i valfri färg och jag vill att brista och hans konto Jag vet vem vänligen trevligt att bryta en paus facebook handledning som de inte kan hitta på nätet vänligen Duar denna gång en tutorial hacka Videotutorial vet att inte hantera det, men bara den här gången!

 6. @ ASUS Clean rensar alla webbläsarhistorik och cookies och lösa

 7. De kom till mig med alla grejer Anmälan om inloggningar och verifieringar Godkännande

  Min -intrebarea är hur vi ta reda på om någon vet gmail lösenord och loggar in på vår räkning, hände det så visade händelser och protv när en tjuv skickade meddelanden till personer på listan och han krävde pengar, skicka dem pengar i ett visst konto;
  Hur kan vi undvika saker dintrastea?

 8. SebastyanFilip sade han

  SALL.AUZI Jag skulle vilja upprepa kommentarer som LAM gjort en annan handledning om vad jag säger att jag kommer att sätta ACUM.MIAM STICK OCH ÄR I WINDOWS 7 startbar! IAM DAT till omstart och POORMA PC startas AM ON STICK OCH MA gå till inställnings ... SA-U laddad dessa rader OCH VIT POORMA plötsligt datorn OFF ... MEN inte första gången ... .dat mig ett svar BRÅDSKANDE !!! jag skulle vilja ha en videosvar Tack Sall! ...

 9. AdrianGudus sade han

  cristir:
  De kom till mig med alla grejer Anmälan om inloggningar och verifieringar Godkännande

  Min -intrebarea är hur vi ta reda på om någon vet gmail lösenord och loggar in på vår räkning, hände det så visade händelser och protv när en tjuv skickade meddelanden till personer på listan och han krävde pengar, skicka dem pengar i ett visst konto;
  Hur kan vi undvika saker dintrastea?

  Det kommer att handla om att handledning, hålla nära!

 10. ASUS sade han

  dyrbar:
  @ ASUS Clean rengör alla historia sicookie platser och lösa webbläsare

  Fortfarande inte fungerar, jag försökte flera versioner, hålla tyst! eller e från dem, vi rena allt med CCleaner och fortfarande inte gillar, jag försökte bara IE, Firefox samma. Så jag vet inte, kanske du stött på detta problem och jag, så jag rengöras allt och automatiskt CCleaner, och manuell webbläsare

 11. adrian sal Jag frågar er: när jag skriver en kommentar på någon har några andra vänner från min lista se vad jag skrev i så fall hur ser du inte min comenturi! ms mer!

 12. AdrianGudus sade han

  ASUS: Allt fungerar inte, jag försökte flera versioner, hålla tyst! eller e från dem, vi rena allt med CCleaner och fortfarande inte gillar, jag försökte bara IE, Firefox samma. Så jag vet inte, kanske du stött på detta problem och jag, så jag rengöras allt och automatiskt CCleaner, och manuell webbläsare

  Återigen, läsa texten ovan handledning handledning och inte köra! Alternativet fungerar inte om du inte har ett mobiltelefonnummer i samband med ditt Facebook-konto. Arbetar som nämns i texten och handledning.

  • vasy Outlaw sade han

   AdrianGudus: Du aldrig något går ... Förmodligen du är för "expert" och du vet allt ... .Vi har erfarenhet med stora kunskaper inom IT, är du gammal kund
   Från vad du ser bara en som klagar. Mer uppmärksamhet och mer uthållighet. Jag nämna att vi inte har fått feedback på någon av de sociala nätverk på erroarea nämns av dig. Ceillti tecken på att klarat sig.
   Lade som är nya, jag loggade in på kontot från Rumänien och att Facebooks hjälpdokumentation finns mycket i rumänska. Du hade tålamod att hitta.
   Jag gjorde det möjligt för två konton som nämns i handledningen (på engelska var en annan på rumänska) och allt gick både rakkniv.
   Kanske du "mer speciell"


 13. Andreyx för:
  Jag hittade en sida där du kan hitta lösenordet på facebook:
  hackfacebook.com

 14. ASUS sade han

  Jag gjorde det med tel. Mobil stå stilla, har jag ställde frågan så fåfäng, jag sätta ett huvud, annars du undrar. Så jag satte allt du sa med tel. vad du vill, inte fungerar på mig !! du träffar en kaka i varje webbläsare som de säger att jag torkas lam och kontroll webbläsare, vilket innebär att du gick till mig och går. Adrian och jag hittade något, åtkomst någon min fb konto första stegen jag inte är iPhone, Android I

 15. Ionel sade han

  En fråga jag själv: Anta att du förlorar din telefon. Hur man gör tillgång contol FB, såvida du inte har kod som skickades via SMS ???

 16. dragos sade han

  adrian Jag har ett problem med denna fråga show kallad Sekretess och godkännande verifieringar min väska telefonen och ringa några samtal något jag försökte ringa min mamma eller en vi har inte fått något meddelande

 17. AdrianGudus sade han

  ASUS:
  Jag gjorde det med tel. Mobil stå stilla, har jag ställde frågan så fåfäng, jag sätta ett huvud, annars du undrar. Så jag satte allt du sa med tel. vad du vill, inte fungerar på mig !! du träffar en kaka i varje webbläsare som de säger att jag torkas lam och kontroll webbläsare, vilket innebär att du gick till mig och går. Adrian och jag hittade något, åtkomst någon min fb konto första stegen jag inte är iPhone, Android I

  Se inte spelas med user agent Android webbläsare och logga in en gång valda webbläsarinställningar, användaragent avsnitt en: iPhone, Android, Desktop
  Kopplat erroarea du får när du aktiverar Login godkännanden, läs här: https://www.facebook.com/help/?faq=163190627080285&in_context

  dragos:
  adrian Jag har ett problem med denna fråga kallas Handel Stats show på autentiserings godkännande väska mitt telefonnummer Sinim ringa några samtal jag försökte ringa min mamma eller en vi har inte fått något meddelande

  Inte det ser från "säkerhetsfrågan" för att välja (troligen) redan en. När set, kan den inte ändras.
  Angående att inte få Codu plats i pop-up där du måste ange koden som ska du få ett SMS, skrev du någonstans liten blå i det nedre vänstra hörnet "Jag kan inte få min kod "klicka på den och följ guiden. Eller, om du äger en iPhone eller en Android smartphone, installera Facebook-programmet, öppnar du den och knacka på torget som med 3 vita horisontella linjer, den ena över den andra i Facebook programgränssnitt. Gå sedan ner konto och kodgenerator och tryck sedan på på knappen, vänta 1-2 minuter och du samlar kod

 18. bacau sade han

  Jag kan dc någon berätta för mig jag misoreaza C-partitionen utan att göra något ...?

  • ValentinoMiracolo sade han

   Kontrollera om du inte har ställt in något program som du på något sätt Backup automatiskt eliminera systemet utan backup precedent.Asta som en av många motive.Oricum min åsikt är att det är möjligt att ha något ställa in alla program som fungerar automatiskt om du du säger att du inte vet varför du och du skriver som är fylld med ceva.Sau C-partitionen kan ha någon torrent-klient så att Windows startar och börjar hämta något som du börjat ladda torrent program installation inaine.Ca Hämta kort ess är i C.Deschide Aktivitetshanteraren Ctrl + Alt-Del och se där vilka program som körs på datorn.

  • ValentinoMiracolo sade han

   Att fylla AdrianGudus det och ge dig en halv bär i munnen, övre högra där där du skriver skrivs SÖK WinDirStat. Jag ber om ursäkt för att inte uttrycka hur jag uttrycker förolämpa dig.

 19. AdrianGudus sade han

  bacau:
  Jag kan dc någon berätta för mig jag misoreaza C-partitionen utan att göra något ...?

  Svaret är redan på plats av en handledning äldre. SÖK beläggningar skriva upp i sidofältet rutan uppe till höger: Vad eller vem upptar vår plats i C-partitionen och hur du återhämta sig, trycker på Enter och du hittar handledning

 20. FaraVirusi sade han

  bacau:
  Jag kan dc någon berätta för mig jag misoreaza C-partitionen utan att göra något ...?

  Det är något mycket vanligt. C-partitionen där du har olika operativsystem lagrar temporära filer från vissa program som du har installerat i C: \ Program Files, där alla program är installerade. Låt oss säga som använder webbläsaren Firefox, inte surfa och Firefox butiker i del C där installerade olika filer Chacha, kakor, loggfiler, osv ... alla dessa filer upptar utrymme i C-partitionen som gör nästan alla program.
  Ta bort dessa temporära filer finns olika program för att rengöra och underhålla Windows Hur skulle CCleaner, Tune Up, etc.
  Om du inte vet hur man använder CCleaner ... https://www.videotutorial.ro/?p=503
  Om du har för lite utrymme i C-partitionen där handledning om det https://www.videotutorial.ro/?p=4574

 21. ASUS sade han

  Fortfarande inte fungerar, ehe facebook är inte för Rumänien, har inget stöd för rumänska i hjälpcentret, även översättning har jag gjorde du ser det och Firefox och IE men förgäves, tills jag satte linux fungerar inte! I Windows virus anger alla så posibili.Si (SSD som har Cristi kan du kasta den på den röda SATA 3 fyra gånger knäckt så i standby blir röd i och starta om Apache manuellt, och är död inte längre ser (alla hdd bäst att känna det när du går, så Intel Rapid Storage, installation, trim, allt skit, HDD mekanisk sal kan känna någon SSD som Ala spricka omedelbart efter 10 års användning medan hårddisken gå efter 50 miljoner timmar och ala dör han stannar i stand-by). Så hacuirea att du gjorde det själv Ady fungerar inte alls. FB är för amerikaner inte PTR november Romans .: (( (((

 22. bogdan sade han

  Mina gratulationer för handledning :) utmärkt, vissa saker jag visste.
  En idé som detta kan ha tillämpat och av dem från Yahoo och andra (jag betyder mer för SMS)

 23. AdrianGudus sade han

  ASUS:
  Fortfarande inte fungerar, ehe facebook är inte för Rumänien, har inget stöd för rumänska i hjälpcentret, även översättning har jag gjorde du ser det och Firefox och IE men förgäves, tills jag satte linux fungerar inte! I Windows virus anger alla så posibili.Si (SSD som har Cristi kan du kasta den på den röda SATA 3 fyra gånger knäckt så i standby blir röd i och starta om Apache manuellt, och är död inte längre ser (alla hdd bäst att känna det när du går, så Intel Rapid Storage, installation, trim, allt skit, HDD mekanisk sal kan känna någon SSD som Ala spricka omedelbart efter 10 års användning medan hårddisken gå efter 50 miljoner timmar och ala dör han stannar i stand-by). Så hacuirea att du gjorde det själv Ady fungerar inte alls. FB är för amerikaner inte PTR vi rumäner. ((( (

  Du aldrig något går ... Förmodligen du också "expert" och du vet allt ... .Vi har erfarenhet med stora kunskaper inom IT, du är gammal kund
  Från vad du ser bara en som klagar. Mer uppmärksamhet och mer uthållighet. Jag nämna att vi inte har fått feedback på någon av de sociala nätverk på erroarea nämns av dig. Ceillti tecken på att klarat sig.
  Lade som är nya, jag loggade in på kontot från Rumänien och att Facebooks hjälpdokumentation finns mycket i rumänska. Du hade tålamod att hitta.
  Jag gjorde det möjligt för två konton som nämns i handledningen (på engelska var en annan på rumänska) och allt gick både rakkniv.
  Kanske du "mer speciell"

 24. ASUS sade han

  Sen om det alls gick och jag inte. snälla ge ditt team betraktaren att kontrollera och ge dig bättre efter att ha sett det så bra. Dami id er till VB och se med dina ögon inte går

 25. Addy sade han

  Jag hade gjort säkerhetsinställningar och jag tror att en idiot bröt mitt konto inloggning facebook.Cand gav mig bad mig att komma in mitt telefonnummer och jag kunde inte få mig maj Håll alla telefonnummer acolo.Mai kan göra något eller inte?

 26. Calin sade han

  @Adrian Glömde Du har förmodligen att säga eller inte vet att ibland tar några minuter och även timmar innan de får telefonkoden. Jag råkade många gånger att efter några timmar för att ta emot Codu även 12 24 timmar. ibland är det inte kommer direkt. Men jag loggade annars centrum för hjälp och jag tirmis inte får sms med Codu och gav mig ett mail jag logga in med en lång länk. Sedan fick jag gå till något brådskande. det verkar som om centrum och säga att du har problem du skickar ett e-postmeddelande du kan logga ännu. Jag blev förvånad själv som har sänt mig som om jag var en dålig person-mening. Ja, jag tror att omhändertagen ip cv för att ge

 27. ASUS sade han

  Adrian vet du hur många pixlar har en profilbild i tidslinjen? ala vit ruta där du måste sätta bilden?

 28. iosca sade han

  hej. där för att titta på facebook som jag skickade en vänförfrågan?

 29. Hej, jag har ett problem: jag in på facebook väska med handpenning e-post och lösenord, men de skickade mig en bekräftelsekod Ange telefonnumret som jag passerade när jag gjorde facebook.Problema konto är att jag har inte det kortet, så jag skicka sms ingenting som jag som det tastez.Ce annars skulle jag göra mitt ptr kunna komma åt contul.Am får jag gick ut och försöka hitta den metod oltfel kan jag ge henne en variant, tre hus du måste färdig Fullständigt namn
  Din e-postadress och ditt ID i sista CICA måste ladda upp en profilbild och inget jag gjorde det här jobbet, allt jag kan inte komma åt mitt konto och berättar att de skickade mig en kod telefonnummer

 30. Ciprian sade han

  Vänligen svara mig denna fråga: Om du förlorar din telefon, som du gör contol tillgång Facebook, om du har koden som skickades via SMS ??? Ett annat sätt att komma dit på ditt konto?

 31. augustin sade han

  Jag kan inte aktivera autentisering och godkännande anmälningar facebook autentisering, ger mig detta fel: Dina aktuella inställningar Firefox kan göra det svårt att använda Login godkännanden.
  Det är förmodligen därför att:

  Ibland kan du rensa dina cookies.
  Din webbläsare är inställd på att automatiskt rensa cookies När den stängs.
  Du använder din webbläsares "privat surfning" eller "inkognito" -läge.

  Det kan ta några dagar efter montering frågor Dessa kommer att kunna Innan du Godkännanden för att möjliggöra autentisering. Du kan också behöva logga ut och logga in igen efter fastställande DÅ dessa inställningar för att ändringarna ska träda i kraft.
  Besök hjälpcentret för steg-för-steg-anvisningar om hur man rättar till dessa inställningar.
  Vad kan jag göra?

 32. Miruna sade han

  Hej, jag har ett problem .mi`as önskar jag kunde få på facebook på en annan dator men inte gå så mi`am alternativ på facebook sätta den som får en kod till Tel er att ingen l`am infört men jag förlorade kortet och jag deunde att ta koden, nu gick jag på min Facebook på min laptop där jag redan är inloggad och inte vet hur man stänger av, tack!

 33. antonia sade han

  Salut! Mitt namn är Antonia och jag har en pb uppenbar. ex bröt min mors facebook kon mele.cate pinsamt? Lidias ok.contul Suciu (facebook). och mitt id röran är antoniametal .. om du kunde hjälpa mig perfect.multumesc skulle vara trevligt :)

 34. bogdanponline sade han

  Miruna bra, så att du har det alternativet aktiverat säkerhet telefonnummer?

  SÄKERHETSINSTÄLLNINGAR-GODKÄNNANDE, autentisering, jag tror att det är mobil och du tar bort den gamla och sätta någon ny eller något :)

  Miruna:
  Hej, jag har ett problem .mi`as önskar jag kunde få på facebook på en annan dator men inte gå så mi`am alternativ på facebook sätta den som får en kod till Tel er att ingen l`am infört men jag förlorade kortet och jag deunde att ta koden, nu jag intratpe min Facebook på min laptop där jag redan är inloggad och inte vet hur man stänger av, tack!

 35. Stefi sade han

  Bra! Jag har ett problem .. mitt konto är inaktiverat, och jag fick ett e-post för att skicka mig mitt namn som ska aktiveras igen. Jag vill veta när jag agerar, eller längre om jag agera?

 36. primrose sade han

  bogdanponline:
  Miruna bra, så att du har det alternativet aktiverat säkerhet telefonnummer?

  SÄKERHETSINSTÄLLNINGAR-GODKÄNNANDE, autentisering, jag tror att det är mobil och du tar bort den gamla och sätta någon ny eller något :)

  bogdanponline: Hej, Jag har ett problem .mi`as önskar jag kunde få på facebook på en annan dator men inte gå så mi`am alternativ på facebook sätta den som får en kod till Tel er att ingen l`am infört men jag förlorade kortet och jag deunde att ta koden, nu jag intratpe min Facebook på min laptop där jag redan är inloggad och inte vet hur man stänger av, tack!

 37. primrose sade han

  Hej, jag har ett problem .mi`as önskar jag kunde få på facebook på en annan dator men inte gå så mi`am alternativ på facebook sätta den som får en kod till Tel er att ingen l`am infört men jag förlorade kortet och jag deunde att ta koden, nu jag intratpe min Facebook på min laptop där jag redan är inloggad och inte vet hur man stänger av, tack!

 38. adrian Gudus sade han

  primrose:
  Hej, jag har ett problem .mi`as önskar jag kunde få på facebook på en annan dator men inte gå så mi`am alternativ på facebook sätta den som får en kod till Tel er att ingen l`am infört men jag förlorade kortet och jag deunde att ta koden, nu jag intratpe min Facebook på min laptop där jag redan är inloggad och inte vet hur man stänger av, tack!

  Det visade sig i denna video tutorial ovan. Klicka på Spela och titta på handledning utan att head-svans. Vi rekommenderar att du läser handledningen texten ovan och helt innan jag ser. Titta på handledning och läsa texten innan du skickar kommentarer eller frågor ....

 39. bra :)
  Jag har ett problem ... jag fortfarande bryter min tidigare Rieten facebook konto ... och även hade fräckheten att berätta saker att ansiktet asta..si också berättade för mig att bara behöver min e-mail me logga in på fb. det något sätt att ändra min e-post som jag logga in på Facebook utan att behöva göra mitt andra konto? :) Tack!

 40. Jag torkade di buna.dak inga misstag från tel.de sekretessinställningarna, och kan inte ta emot meddelanden med bekräftelsekod, vad ska jag göra? Jag kan inte logga in från mer pc.multumesc

 41. cristian sade han

  kan du hjälpa mig med ett problem? ... i någon inte vet hur i min dator och har gjort ett användarkonto, mig och skickade ett mail med alla typer av hot, till slut ... idag har jag märkt att min hemsida är igång även om jag inte har använt alls av teamviever du kan hjälpa mig? jag är fortfarande tacksam

 42. adrian Gudus sade han

  laura:
  bra :)
  Jag har ett problem ... jag fortfarande bryter min tidigare Rieten facebook konto ... och även hade fräckheten att berätta saker att ansiktet asta..si också berättade för mig att bara behöver min e-mail me logga in på fb. det något sätt att ändra min e-post som jag logga in på Facebook utan att behöva göra mitt andra konto? :) Tack!

  Här är en kort guide om detta ämne: http://blog.videotutorial.ro/ultimele/cum-schimbam-adresa-de-email-folosita-pentru-logarea-in-contul-facebook/
  Jag skulle ändå rekommendera du byta lösenord för ditt e-postkonto används Facebook och Facebook-konto lösenord

 43. Det är inte visas när frågor dit yxa

 44. loredana Badea sade han

  PROBLEM OCH WHO BUNA.AM EU hjälpa mig? 2 är på Facebook-konton Aclas NAMN, men vet inte lösenordet till INGEN, om jag har glömt lösenord och en ersättare kan ändras men då KOMMER SEI inte kan gå lösenord vad man ska ändra PAROLA.NU AM valts som vill göra ett annat konto FÖR DIN MI har många vänner AICI.MULTUMESC MER

  • liliana sade han

   Jag svarar facebook separat från min syster, men jag inloggningsnamn låter alla vet inte orsaken rnorm mycket jag skulle vilja hjälpa mig tack

 45. adnana sade han

  och jag har två problem med facbook webbplats. kontot kan inte skriva att få eftersom det är dags blockerad och kan inte komma in, jag k jag kunde återhämta sig mitt konto? och det andra kontot, fick jag koden genom att logga in på mobilen, ge mig kortet pank och kan inte hitta Codu, kan jag inte logez .. om du kan hjälpa mig på något sätt. ms

 46. bra ... och jag vill veta varför 2 dagar kan jag inte använda min facebook.deci konto, skriver du lösenordet och logga mig men när jag går att titta på meddelanden eller vänner nu`mi är ingenting men inte heller kan jag ser, jag var sedan debiteras endast show som ger mig ett fel ... .oare varför det?

 47. adrian Gudus sade han

  Badea:
  bra ... och jag vill veta varför 2 dagar kan jag inte använda min facebook.deci konto, skriver du lösenordet och logga mig men när jag går att titta på meddelanden eller vänner nu`mi är ingenting men inte heller kan jag ser, jag var sedan debiteras endast show som ger mig ett fel ... .oare varför det?

  Kontrollera att alla plugins uppdaterade, vi har redan en handledning om det. Skriva i sökrutan i övre högra sidofältet "Hur man stanna säkert när du surfar med Mozilla Firefox" hit Enter och du hittar tutorial.
  Kontrollera att du har den senaste versionen av webbläsaren du använder (inte du berätta vilken webbläsare du använder)

 48. Udvescu Ionut sade han

  Jag tappat räkningen på mottagande telefonen säkerhetskoden kan inte gå med facebook och hur kan du ta detta kodnummer om ami inte möjligt att gå på facebook?

 49. Ionut sade han

  Hej Adrian, gjorde jag en prostioara, säkerhet på facebook, och satte mig Gaia, till min verksamhet, jag ber lösenord när jag loggar in på en annan dator, för att fråga mig märka, och vi valde anmälan via telefon, att betyder skicka mig ditt lösenord via telefon, men saken är att de skickar mitt lösenord, men problemet är med mig, att jag har ändrat mitt telefonnummer, och glömde att ändra ditt telefonnummer och inställningar, och AKM kan inte komma in på området, jag contatcat de från Facebook och obesvarade, vet inte varför, jag känner till lösenordet och alla av dem men jag inte släppa förrän antalet introdup koduppsättning. Några idéer hur kan jag spara min proofilul? Varje förslag, vägledning?. Tack, och jag om jag behagade ett svar från dig. Jag önskar dig en bra dag.

 50. Hej, Varför jag urkoppling sker på facebook: Även om denna sida encripted har du angett informationen läsas av en tredje part. Är du säker på att du vill fortsätta skicka den här informationen? Varför är det ???????? Tack.

 51. Andrew sade han

  Min flickvän aktiverad Login Godkännanden något och förlorade innan de får telefonkoden (i stal) och nu kan jag fortfarande logga in på Facebook ... Om du vet en lösning på problemet tack så mycket!
  Jag satte en utskrift att se bättre data problem ...
  http://s2.postimage.org/lisbdnltl/Snapshot_2013_01_26_180852.png

 52. adrian Gudus sade han

  Andrew:
  Min flickvän arbetade något genulLogin Godkännanden och förlorade innan de får din kod (och stal) och nu kan jag fortfarande logga in på Facebook ... Om du vet en lösning på problemet tack så mycket!
  Jag satte en utskrift att se bättre data problem ...

  Om du hade tillbringat mindre tid att läsa och du har tittat under video tutorial, får du under "liknande artiklar" som den av värdepapper andra tutorials skrivna i rött att om du ger ett enkelt vänsterklicka, kommer du gå direkt till nämnda tutorial.
  Klicka på "Vad gör du om du har förlorat din telefon du får din Facebook Login" och ta reda på vad du kan göra på din situation.

 53. inget namn sade han

  Hej, jag har ett problem med facebook. Jag ifrågasätter inte det säkerhetsalternativ visas. Någon aning om varför?

 54. elena sade han

  Det har varit en fb konto med mitt namn och min bild. Jag gav rapport / blocket men degeaba..vorbeste i mitt namn. Vad kan jag göra?

 55. elena sade han

  Han blev en falsk konto med mitt namn, vad kan jag göra? talar i mitt namn på detta konto ..

 56. Ciprian sade han

  Jag har en fråga! Jag kan inte logga in på Yahoo Messenger, frågar jag Verifiering Fråga: där vi tillbringade vår smekmånad! Jag minns inte ha svarat på sånt när jag gjorde konto! slutligen kan jag inte logga in! Blok 12 nu i timmar, men vad kan jag göra efter att veta svaret på denna fråga?

 57. Bra! Jag har ett problem med kodgeneratorn! Jag gjorde det inte möjligt för godkännanden inloggnings eller kodgenerator, men varje gång jag ansluter programmet aktiverar enda kodgenerator (mig och alla andra som har anslutit app på min telefon ). Det är normalt att aktivera en?

 58. Bra! min facebook konto hackat förra året och sedan dess har jag paranoid ... Jag har ändrat mitt lösenord men jag känner att någon åtkomst mitt konto ... .och jag angett aktiva sessioner och 19 oktober visar mig att jag var nås Bucuresti konto någonstans ... .och jag har en IP-adress ... .as vill veta, kan ta reda på vem det användar IP-adresser? eller ligger på något särskilt sätt är den person som har åtkomst till hela mitt konto? tack och ber du ge mig ett svar även veta varför och hur!

 59. STAN Steluta sade han

  Hej, jag hämtade en kopia av dina Facebook-uppgifter och nu vill jag lägga alla sina fotoalbum på Facebook utan att plats varje foto i handen, jag kan göra detta och hur? TACK

 60. Mihai Alexandru AKY sade han

  Jag hälsar du och jag har ett problem med Facebook Contu. Gå till album i ett album och bilderna tycks inte mig min vita sidan visas. Jag förstår att du måste ange
  kontoinställningar
  säkerhet
  Bläddra avmarkera på Facebook genom en säker anslutning (https) när det är möjligt jag avmarkerat rutan ur påsen gör mig lösenordet. Ja inte för inte som jag inte går alla bilder i april. Sriu dem enas som de gick. Det snälla hjälp mig.

  Och när jag gjorde det ställa mig försvann och redigera
  Säkerhet -> Säker surfning är aktiverad securizatăNavigarea. och just nu är det redigerades och inte har.
  Ett annat problem och vet inte varför jag försvann Lägg till vän dvs jag lägger till någon i listan och visas förrän du följer mig följa mig betyder och budskap. Hur förhindrar jag att mitt Iara var i min Contu Lägg till vän?

 61. cosmin Oprescu sade han

  hälsningar,
  Det är inte där jag VÄLJ knappen visas INTREBAREAA SÄKERHET
  Det är allt jag ser.
  säker surfning
  EditeazăNavigarea Secure är aktiverad.
  handläggning anslutning
  EditeazăNotificările aktiveras via e-post.
  Godkännanden för anslutning
  EditeazăFoloseşte telefonen som ytterligare ett sätt att ge säkerhet för att förhindra andra inloggningar på ditt konto.
  kodgenerator
  EditeazăGeneratorul kod är inaktiverad.
  applikations~~POS=TRUNC lösenord

  ""
  Tack.

 62. Salut! Varför jag inte * verkar * Säkerhetsfråga ??
  Det verkar för mig att ställa en fråga om säkerhet. Snälla hjälp mig: ((

 63. buna..mi.am nyligen gjort en fb konto ..imi ..incercand att få ett meddelande: någon kan ha loggat in på ditt konto ..petru a.ti ..schimba ditt lösenord säkert. Nush ... .och vad mi.am ..mi.am säkra lösenord ändras ... jag laddade upp bilden ID ... äntligen ..mi.a sade att operationen genomfördes med framgång ... jag kommer att få en e-post ..ei bn ..: | 3 dagar har gått någon ..och jag har inte fått något så cv ..cam hur länge det varar ?: | eller som kan vara problemet .. :( Tack

 64. cosmin sade han

  Hälsningar.
  Jag är INTE SÄKERHET FRÅGA ????

 65. marian sade han

  sal på Android som facebook införa romina

 66. raluca sade han

  få svar på frågor som facebook ?: (((

  • adrian Gudus sade han

   Du kan inte lära sig. Det är anledningen till att du måste som Facebook för att se till att du äger kontot. Om du du kunde hitta som skulle förhindra en annan för att ta reda på?
   Säkerhetsfrågor och svar du väljer en och är tänkt att komma ihåg, bara att du har valt och du svarar dem, eller hur? Om du visste för vana att titta, bör du notera något

 67. Hej killar !!
  Jag själv bara en fråga
  Hur lägger jag telefonnumret som ett lösenord.?
  Väntar på svar:[E skyddas]
  Tack!

 68. andreea Galit sade han

  Hur kan jag hitta lösenordet på facebook?

 69. Med en väl valda lösenord f komplexa konto är okrossbar!

 70. alexandra sade han

  bra
  Vad jag gjorde en Facebook-konto i.am dotter (den 2anisori) i min 2013 och vet inte något mejl och alla lösenord kan du återställa kontot ... göra .va rigg ajutati.ma

  • Tyvärr kan du inte göra någonting och inte har någon hur man kan hjälpa dig.
   Men om du vill söka profil flicka från ett annat konto och om du hittar se "Om" i sin profil sedan "Allmän information och kontakter" om du inte är turen att vara kvar offentliga e-postkonto dotter. Om du hade "inspiration" för att lämna den offentliga e-postadress så att du kan se och det är hur du reda på e-postkonto som du gjorde. Ytterligare steg kan resa tillgång återställning av lösenord https://ro-ro.facebook.com/ och klicka på "Glömt lösenord" rutan under "Lösenord"

 71. claudia sade han

  Bra! Jag har ett problem .. Någon ändrat lösenordet till fb mi.a men med hjälp av återställning av lösenord I .. Vad jag vill veta är som ändrade mitt lösenord .. jag angav aktiva sessioner men inte ge mig något .. bara session actuala..ce kan göra för att ta reda på ??

 72. Hej Adrian, som visas i video av en äldre version av facebook.ului för nuvarande facebook.ul var man kan hitta säkerhetsfrågor? Youtube Jag hittade ett sätt att få frågor, men mi.e stinker rädd för att prova. Tack på förhand!

 73. KRIS sade han

  Jag själv probblemw bra med Facebook-konto jag vill lägga till en lista prieteteni person berättar mig inte logging och sedan mitt konto blockeras

 74. Lenuta sade han

  Buna.nu är en expert inom dataområdet så jag behöver verkligen en annan adress ajutor.am sett någon sjuk facebook med mitt namn och annan detalii.In sista gången någon spelar med min profil och ta bort folk, har det inaktiverats på de jag har flera konversationer .Jag samtala med en vän och han alltid men in och blockerade mig men jag räkna till honom med annan profil utan en bild som inte är meu.eu misstänker att någon bröt sig in i mitt och e post och jag är säker på att han är eftersom jag inte har accepterat begäran om facebook.ce måste göra som jag kan låsa upp min adress verklig eller vad ska jag inte att ange adressen till inställningarna jag mea.de gjorde allt du förklaras och kod, men jag ber degeaba.te hjälp ma.multumesc

  • adrian Gudus sade han

   Om du vill ändra lösenord, att inte låta vem som helst använda din surfplatta, telefon, bärbar dator, PC, att deautentifici alla aktiva sessioner. Om hur man gör det talades i sköldkörteln "Hur vi ta reda på om och när någon använder ditt Facebook-konto" som du hittar med hjälp av sökrutan längst upp till höger

  • marina sade han

   Säg till honom att du misstänker att du bröt att Cioaca konto (den med Elodia) av det gör att pank fängelse konto och hustru in honom utan hennes medgivande. Definitivt kommer att lämna dig ensam. Vara mer försiktig i framtiden, lösenord.

 75. Ciprian sade han

  Problemet: plötsligt sida blockerades och jag frågade "identitetskontroll"
  steg 1 koden nedan = = jag passerade
  pas2 identifiera vänlista = = misslyckades jag
  steg 3 = "Bekräfta din identitet" -och här stället berättar hur, berätta varför?

  Q = varför inte skicka mig din mobiltelefon åtkomstkod?
  (Jag har inte fått någon postmeddelande om att bryta mot någon reglering eller jag vet vars regler)
  Tack trevlig respons

 76. Madalina sade han

  Hej bröt mitt lösenord från Facebook och e-post mi.a ändras .. Jag kan inte komma på något sätt. Jag kan återhämta sig om man på något sätt ändrat mi.a mail ??

  • Klose sade han

   nej, kan du säga adjö. Antingen Jag accepterar vid varje given virus skickas med någon i din trasiga eller en pojkvän

 77. Andra sade han

  Bra! För nästan en vecka kan jag inte få tillgång till facebook, efter att jag bekräftat min identitet meddelandet "Vi tar en titt på de dokument som du har skickat och komma tillbaka till dig. Behöver du mer hjälp om vi bekräftar ditt namn, kommer vi nå ut till ytterligare dokumentation. "Och avkoppling .. Kan jag få mitt konto eller kommer att förbli blockerad permanent?

  • Alex sade han

   God morgon.
   Jag också själv, samma budskap som Andra, men för mig är cirka två månader / 3 och de fortsätter att skicka fall ge mig accesu konto tillbaka där få 3 / 4 svar som jag ombedd att bekräfta min identitet med ett dokument, men jag tänker på dessa svar som skickas automatiskt genom sin sistēmu eftersom vi gav lösenord; Jag märkte att min virtuella data Contu facebook och även är inte de äkta identitet documentu och de gissa vad, gjorde de ingenting; ingenting; något och det är inte allt eftersom vi har gett bilder där jag är och jag är eftersom bilderna är sanna och dessutom har jag givit och e-postadress du, bunden jag hennes facebook plus screenshooturi av interioru dess där jag gav användarnamn lista över vänner och från min Contu virtuella facebook och även giltiga.
   Inser du hur många vi har erbjudit och faktiskt sätta facket? de måste vara uppfyllda och att höja min begränsning som ..................... ..
   Med tanke på att uppgifterna Contu mina dygder facebook och äkta är inte de med, documentu identitet, undvek jag helt enkelt skicka dem documentu det eftersom för att de så kallade "göra" checka in eftersom om finns det något sätt automatiskt och kommer att ge mig svar som att Nuu data motsvarar då, vad har jag gjort? Jag är inte alltid i trubbel ............... ..
   Telefonnumret nuu ger telefonsupport och det är, hur kan bisarra eftersom de hävdar, är facebook något verkligt och sedan, eftersom Gud förlåter kan det vara när vägrar att ge telefonsupport (hm) och numaru tyckte att det här för mig, men om någon; Någon, inklusive dig Adrian, mnoo naturligtvis bör vara den första människan att svara på just det jag märkte situationer här och där, svarade världen och vet; Han vet; överväger någon ingen av 3 som har höjt facebook gånger av personal eller någon form fundalmente direkt med dem eller någon lösning eller metod för att den bad - bad med alla varelse och adancu min själ, jag vet att jag inte kan stå och jag accepterar inte tanken på att ge detta konto som Iara pffff att skicka vänförfrågningar; Iara att se världen som en del / vissa till och med nuu har ingen aning om hur de användarnamn och bara se dem i bilder (aa, är du "ja" hej vs bra) där det finns medlemskap i vissa grupper som, de är på den hemliga nyckeln och därför bara när jag tänker, jag inkluderar att skaka och terror.

 78. elena sade han

  Jag vill ändra mitt lösenord hur gör jag Aiuti någon FB poste

  • Alex sade han

   Jo gå till allmänna inställningarna för Facebook-konto (klicka på nedåtpilen och "Inställningar") och fick det under "Password" där du kan ändra ditt lösenord.

 79. elena sade han

  Jag vill ändra mitt lösenord på FB FAC

 80. cristina sade han

  Bra! ett par dagar kan inte gå med i facebook lösenord schombat jag har ändrat telefonnummer som jag kontakt med ett telefonnummer och meddelandet det .. Jag kan fortfarande göra något för att återställa byggas? Välj e-postadresser och telefonnummer för anslutning välja minst ett e-post eller ett telefonnummer.

  Du är inloggad med en annan e-post eller telefonnummer än de senast använda för kontoåterställning. Välj e-postadresser eller telefonnummer som du vill använda för att ansluta till ditt Facebook-konto.

  E-postadresser eller telefonnummer som du inte väljer tas bort från ditt Facebook-konto.

 81. Hej!
  Jag har ett problem med ditt Facebook inaktiv mitt konto 6 månader .... Up här hela bra, fick två dagar en telefon meddelande "detta är ditt nummer 3 ***** reset prole".
  omnämnande som fortfarande är inaktiverad på Facebook-konto.
  Vad kan jag göra?
  Som jag reda på vem som försöker bryta mitt lösenord?

 82. Bra! Det finns ingen inställning som hur du inaktiverar tittarna / fb vänner etc. som finns på telefonen eller på datorn? tack

 83. Eldan sade han

  Bra!
  Snälla hjälp mig också. Vid ett av spelen på Facebook, en av spelarna skickade meddelanden med en länk där olika saker utlovas gratis för det spelet. Du var tvungen att ge en e-post. Allt gott och väl, hur naiva vi är (tyvärr) gjorde det och ironiskt nog, att lösenordet visa. Jag var rent ut sagt dåligt, jag erkänner. Tecknet kom in på mitt konto, ändrat lösenordet ... Då jag ändrade det själv, jag var identifierad med telefonen, men nu får jag ett användarnamn e-postadress är utländsk, och hur blir jag av det .
  Ditt användarnamn är .......
  Dina vänner kan se användarens profil via länken:
  http://www.facebook.com.........

  Om du klickar på länken rakt in i mitt konto! vad man ska göra ????? Det är dags att ta bort allt? Jag är ganska rädd.

 84. sorin7963 sade han

  Vänligen bekräfta din identitet
  Välj en av följande metoder för att verifiera din identitet:
  Skicka ett SMS med en säkerhetskod på din telefon
  Anslut en webbläsare som du har använt det
  Jag har en upplåsningskod
  Vänligen bekräfta din identitet
  Välj ett alternativ

  För att verifiera din identitet, please're ansluten från en av dessa webbläsare du har du använt:

  Facebook för Android (Idag från 12: 25)
  Okänd (Igår vid 02: 33) och saken är jag kan inte se någon väljer nimic.pe tel.nu ..apara conirmare kod men kan inte visa den och kan inte välja vilken webbläsare som inte existerar för det här alternativet. .vi kan göra för att låsa upp kontot dumhet var att jag klickade på en länk som skickas till dem när jag återställa lösenordet

 85. costy Tiron sade han

  God kväll.! Så någon in mitt konto och ändrat lösenordet i torsdags ... Jag har ingen nej. gamla telefon, ännu mer har ändrat e-postadressen vi hade och jag tror att frågan om säkerhet och allt. Jag kan göra snälla hjälp mig.! Tack.!

 86. daniela AbouBaker sade han

  God kväll är två personer på Facebook än jag öppnar ett konto eller mitt flyg jag förstår verkligen inte vad som kan göra mig trött, jag verkligen inte kan vara siguranta.mi har inaktiverats 3conturi och aldrig ens gav mig en chans recupera.imi att öppna ett konto och efter två timmar jag flyga den

 87. roxana mihaela sade han

  Snälla hjälp mig bara bra kan komma på min fb bara att vi inte e-post och inget lösenord inte vet och inte vet hur vill inte och kan inte förlora fb som kommer att hjälpa mig bönfaller

  • roxana mihaela sade han

   Snälla hjälp mig bara kan ange min fb att jag inte har någon e-postadress och inget lösenord inte längre vet inte vill ha och kan inte förlora själen fb please help me

 88. cristina sade han

  Jag har ett gammalt facebook-konto som jag inte kan ta reda på vad som hände men jag kan inte komma i någon form ... ..och Yahoo Mail, inte längre vad jag kan göra ?? tack

 89. Alessyo sade han

  S

Returlänkar

 1. [...] Senast jag närmade säkerheten på Facebook, just jag gjorde en tutorial: Här måste du göra det på ditt Facebook-konto för att okrossbara du talar om åtgärder de kan vidta för att säkerställa maximal konto [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.