Gshutdown, hur man schemalägga en omstart eller avstängning på Ubuntu Linux - video läraren

Om min kollega Mihai igår gjorde en mycket intressant handledning om hur vi kan schemalägga en omstart eller avstängning för Windows, tänkte jag att vi nya Ubuntu-användare kan bli lite "svartsjuk" att de (windows) kan göra det också inte. Så jag lägger magen på jobbet och gav inte upp förrän jag hittade sådan programvara för oss att göra något liknande.

Det är GShutdown programvara mycket liten och även med tillräckliga verktyg för att åstadkomma vad vi föreslår i dag, faktiskt, inte bara detta gör det här programmet som vårt namn antyder, kan vi programmera datorn för att stänga av, bortsett från att vi kan programmera datorn att starta om eller logga ut. Vi kan ställa in och en ballong verktygstips om vi (ballong / Noris anmälan) kan vi ställa ett textmeddelande för att försvara oss med några sekunder / minuter / timmar innan datorn stängs av.

Uppfinnbara människor kan till exempel använda den här funktionen som klisterlappar. Till exempel ... du är på datorn, du kommer att lämna men omedelbart efter din avgång, din fru kommer från jobbet eller ditt barn från skolan och du förmodligen vill berätta något för dem ... Jag vet inte, till exempel: "glöm inte att ta Marias sopor !! ". Du kan schemalägga vilken tid den popupen ska visas och vilket meddelande den kommer att innehålla.

Som sagt jag kommer att lämna dig att titta på denna video tutorial och glöm inte, Ubuntu GNU / Linux mer än fri, är öppen källkod !!!

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.comrelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. stefbabanu sade han

  mycket trevlig

 2. stefbabanu sade han

  adrian Dami till mig din id eller id u contacteazama: stefan_spintecatorul2000 tusen vi VB om PC :)

 3. "Att känna detta här, att göra alla djävlar" ... .tara detta =))

  Intressant handledning! Jag behövde något sådant för Ubuntu men jag var tvungen att söka :)) ... Tack Ady 😛

 4. Adrian21 sade han

  sudo avstängnings minuter

 5. Mircea2301 sade han

  Grattis Adrian Pt. Videotutorial, förvänta sig mycket av dig för videotutoriale. Linux Oj!

 6. Jag vet inte var jag ska lämna din kommentar på webbplatsen: landpc.wordpress.com, så jag lämnar den här. vill du att jag ska berätta hur jag gjorde det ??? <pai ... Jag skapade en gratis webbplats och gav den rätt namn: "sh ...… s" och jag gjorde på den sidan ett slags formulär där du fyller i mer data: namn, efternamn, adress, telefonnummer, e-post till vem du vill veta lösenordet, din e-post, OCH INTE SENAST, << >> …… och rotskott användare gav mig

 7. mellan <> är: "ditt e-postlösenord" men det visas inte där

 8. Bulgac sade han

  Slå ihop och Windows 7.

 9. Trizen sade han

  Bra tutorial .. Jag visste det här programmet.

  Förresten, går på Fedora

  yum install gshutdown

 10. joomla sade han

  När jag ställer in den för att stänga av gör det samma sak för mig med avslutningssessionen ... vilket innebär att den inte stänger av min dator som den normalt skulle ... varför?

  Vad ska jag göra?

  ubuntu 10.04

 11. joomla sade han

  När jag ställer in den för att stänga av gör det samma sak för mig med avslutningssessionen ... vilket innebär att den inte stänger av min dator som den normalt skulle ... varför?

  Vad ska jag göra?

  ubuntu 10.04

  hjälp pls

 12. Pagliaci sade han

  Många tack !!! Jag hittade handledningen misstag men det är mycket användbart. Arbeta med terminal men så är enkel.

Tala Your Mind

*