Gshutdown, hur man schemalägga en omstart eller avstängning på Ubuntu Linux - video läraren

Om igår min kollega Michael gjorde en tutorial mycket intressant om hur vi kan schemalägga en omstart eller avstängning Windows Jag trodde att nya användare av Ubuntu jag kan få lite "avundsjuk" att de (Windows demokrater) kan göra det och vi Nej. Så jag satte magen jobb och jag ville inte lämna förrän vi hittat sådan programvara för oss att göra det.

Det är GShutdown programvara mycket liten och även med tillräckliga verktyg för att åstadkomma vad vi föreslår i dag, faktiskt, inte bara detta gör det här programmet som vårt namn antyder, kan vi programmera datorn för att stänga av, bortsett från att vi kan programmera datorn att starta om eller logga ut. Vi kan ställa in och en ballong verktygstips om vi (ballong / Noris anmälan) kan vi ställa ett textmeddelande för att försvara oss med några sekunder / minuter / timmar innan datorn stängs av.

Uppfinningen kan till exempel använda den här funktionen för att skicka klisterlappar. Till exempel ... du datorn kommer att lämna men omedelbart efter att ha lämnat dig, kommer hustru från jobbet eller barn i skolan och förmodligen vill säga något ... Jag vet inte, till exempel "glöm inte att ta sopor Maria !!". Du kan schemalägga vilken tid för att visa att popup och vilket budskap innehåller.

Som sagt jag kommer att lämna dig att titta på denna video tutorial och glöm inte, Ubuntu GNU / Linux mer än fri, är öppen källkod !!!

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. stefbabanu sade han

  mycket trevlig

 2. stefbabanu sade han

  adrian Dami till mig din id eller id u contacteazama: stefan_spintecatorul2000 tusen vi VB om PC :)

 3. "Blinkande p'aici detta gör att alla demoner" ... Tar det =))

  Intressant handledning! Jag behövde något för Ubuntu men jag var avskyr att titta :)) ... Tack Ady

 4. Adrian21 sade han

  sudo avstängnings minuter

 5. Mircea2301 sade han

  Grattis Adrian Pt. Videotutorial, förvänta sig mycket av dig för videotutoriale. Linux Oj!

 6. Jag vet inte var du ska lämna din kommentar på hemsidan: landpc.wordpress.com, så lämna det här. Du vill berätta för er hur jag gjorde det ??? <Tja ... jag skapat en webbplats gratis och jag gav henne namn som "sh ... ... s" och göra sidan en typ av formulär som du fyller ut flytta data: namn, adress, telefon, e-post som jag vill veta ditt lösenord, e-post, inte minst, och ...... << >> rotskott användare gav mig

 7. mellan <> är "Emilie ditt lösenord", men det verkar inte

 8. Bulgac sade han

  Slå ihop och Windows 7.

 9. Trizen sade han

  Bra tutorial .. Jag visste det här programmet.

  Förresten, går på Fedora

  yum install gshutdown

 10. joomla sade han

  När jag ställer in avstängning gör samma sak med slutet min session ... Jag menar jag inte stänga datorn som de normalt skulle göra det ... varför?

  Vad ska jag göra?

  ubuntu 10.04

 11. joomla sade han

  När jag ställer in avstängning gör samma sak med slutet min session ... Jag menar jag inte stänga datorn som de normalt skulle göra det ... varför?

  Vad ska jag göra?

  ubuntu 10.04

  hjälp pls

 12. Pagliaci sade han

  Många tack !!! Jag hittade handledningen misstag men det är mycket användbart. Arbeta med terminal men så är enkel.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.