IT-köparhandbok, lite information om LCD-, plasma- och LED-teknik - Videoguide

Hej vänner, i den här guiden kommer jag att förklara lite om de viktigaste typerna av teknik som ligger till grund för nuvarande flatscreens butikshyllorna.
Innan du köper en guide som jag trodde att bekanta sig med tekniken, kommer det inte vara alltför trubbig, direkt och begripliga förklaringar är allt, jag är säker på att du kommer att förstå hur saker och ting är i stora platta TV-apparater.
Jag kommer snart att göra en guide som kan vara till hjälp om du vill köpa en modern TV innan är bra att veta vad som är skillnaden mellan LCD, plasma och LED, måste du veta innan varje teknik fördelar och dezaavantajele.
Återigen, detta är inte ett köp guide TV-guiden är en kort förklaring om den viktigaste tekniken bakom produktionen av platt-TV.
Handbok för inköp av lcd-, plasma- eller led-tv följer ...
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. se Kristus? vad jag menar för en tid sedan när jag frågade dig om du kan göra en tutorial om LCD-TV, plasma etc.poate och göra oss en handledning på att köpa en UPS så väl och lyckliga ferier necesar.Numai med dina nära och kära!

 2. dyrbar sade han

  Hej Cristy om allt TEAI började köpa dessa guider skulle vara bra om att köpa ett operativsystem windows xp bra handledning Och förresten !!!

  • adrian admin sade han

   dyrbarHej Cristy om allt TEAI började köpa dessa guider skulle vara bra om att köpa ett operativsystem windows xp bra handledning Och förresten !!!  

   vem vill köpa den? Windows XP stöd togs bort. Microsoft inte längre erbjuder stöd för detta operativsystem. Om du vill få stöd från Microsoft och andra anläggningar genom att köpa en licensierad Windows, Windows Vista eller Windows 7 köpa (om du köper Windows PC kan 7)

 3. george93 sade han

  Jag har en LG LCD-skärm för nästan ett år tills nu hade vi inga problem, förresten grattis att vägleda !!!!!!!!!!!!!

 4. brickor sade han

  brickor: Jag 2 lcd och jag går väldigt bra om jag säger förstöra Osa  

 5. Jag har en Panasonic 107cm plasama och är mycket nöjda.

 6. Jag skulle också vara nyfiken. Ibland gör min LCD-skärm vissa "siffror". Ljusstyrkan minskar, den blå får en liten nyans av grönt, det vita blir mörkare, färgerna blir i allmänhet mörkare, svalare: Skärmen blinkar. Ibland återhämtar sig färgerna i några sekunder eller några sekunder av varandra, varefter de återfår de coola nyanserna. Alla dessa saker tar ungefär 2-3 dagar. Sedan kommer en period på några veckor eller månader då monitorn beter sig normalt. Tyvärr är det inte längre under garantin.

  Vad skulle vara orsaken? Det skulle vara en bra idé att bli av med denna monitor, att sälja den medan det fortfarande är möjligt?

  • vali: Jag har en nyfikenhet själv. Ibland min LCD-monitor gör vissa "siffror". Ljusstyrka minskar, får en svag blå nyans av grönt, vitt blir mörkare färger är i allmänhet mörkare, kallare: Skärmen flimrar. Ibland färgerna återhämtar sig under några sekunder eller bråkdelar av en sekund, och sedan får de svala nyanser. Tote dessa saker tar ungefär 2-3 dagar. Och efter det kommer en period av veckor eller månader monitorn fungerar normalt. Tyvärr inte längre i garanţie.Care orsaken? Det skulle vara en bra idé att bli av med denna monitor, att sälja den medan det fortfarande är möjligt?  

   Försök att prova på en annan grafikkortet, om du fortfarande siffror menar att det är pank, försöker ta honom att reparera, vanligtvis övervakar inte har mycket chans att reparera.
   Jag tror att det är rättvist att ge det till någon annan!
   Det är, elektronik har evigt liv, förr eller senare dör allt tar vi andra och så vidare.

 7. Pojkar, ja du är snabb, jag även färdiga sansusesc nam handledning verkar chindcolo annan stimes dig ACET arbete.

 8. PARIS Gavrila sade han

  Jag UNL LCD och går mycket väl ha en datorskärm plus LED som är mycket glada, men det kostade mig alltför mycket JUL .. och nu tror jag att jag ska köpa en LED-TV diagonal mindre än 66 tack för Videotutorial

 9. Utmärkt guide, multumesc.As har 2 frågor: Det finns plasmaskärmar? Och som ser bättre teknik än en CRT? (Jag menar klarhet)

  • adrian admin sade han

   SRJ: Utmärkt guide, multumesc.As har 2 frågor: Det finns plasmaskärmar? Och som ser bättre teknik än en CRT? (Jag menar klarhet)  

   CICA utmärkt guide men tydligen du inte få något från det. Få grab ens titta på honom en gång, men den här gången utan att rulla. avfyrade några slutsatser i slutet för att förklara varje teknik och fick veta att det skulle vara mest lämpliga. Eller vill du bara för att reta oss?

 10. andrey sade han

  Du kan göra en handledning om hur man gör en server som warcrfat.Si värld sal offentliggöra utan hamachi med platsen, forum, etc. Söker du så länge och inte hitta på alla

 11. Jellfis sade han

  Jag hade en LCD Wide 19 LCD-skärm och efter tre år slocknade strömmen, jag trodde att jag dör av en olägenhet som ingen skulle vilja! Jag stannade på anchis PC i 3 dagar tills jag gick till en vän som letade efter en på nätet. Och med några öre betalade du och följde lönedagen köpte jag en "LED" -monitor också LG. Sanningen är att:
  1-övergången från 19 ″ till 24 ″ är enorm åtminstone i WIDE-kategorin.
  2-1080p tittar filmer / spel är fenomenal.
  Monitorn är detta:
  http://www.emag.ro/monitoare-lcd/monitor-led-backlit-lg-w2486l-24-wide-black-full-hd–pW2486L-PF

 12. Jellfis sade han

  SCZ stavning:

  "Jag stannade med datorn ..."

 13. Salut! Grattis till denna nya serie av tutoriale.As och jag har ett förslag till handledning. Jag skulle vilja göra tutorials på Photoshop. Tack så mycket

 14. johnny80 sade han

  Hej! Jag har haft en dator monterad av mig själv i en månad och jag jämförde många bildskärmar tills jag bestämde mig. Till slut fick jag en 23-ledad Samsung (endast bildskärm) vilket är detta:
  http://www.samsung.com/ro/consumer/monitor-printers-and-multifunctional/monitors/led-old/LS23B5HVFH/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=feature

 15. Jag har en svart ecranu leptop och göra medan jag arbetar på det måste gå från skärmen för att återställa vad är problemet?

 16. matt: Jag har en svart ecranu leptop och göra medan jag arbetar på det måste gå från skärmen för att återställa vad är problemet?  

  Ofta uppstår på grund av försvagad eller skadad kabel, strömkabel, VGA-kabel, DVI-kabel.

  • Cristi-admin:
   Ofta uppstår på grund av försvagad eller skadad kabel, strömkabel, VGA-kabel, DVI-kabel.  

   tack för svaret
   Cristi-admin:
   Ofta uppstår på grund av försvagad eller skadad kabel, strömkabel, VGA-kabel, DVI-kabel.  

 17. marius512 sade han

  Vänta sedan och handledning om att köpa en monitor. Och eftersom allt moon gåvor kan göra något åt ​​och köpa en e-bok läsare teknik.

  • adrian admin sade han

   marius512: Vänta sedan och handledning om att köpa en monitor. Och eftersom allt moon gåvor kan göra något åt ​​och köpa en e-bok läsare teknik.  

   Det desja handledning om att köpa en monitor. Använd sökrutan högst upp till höger och du ger honom

   • marius512 sade han

    adrian admin:
    Det desja handledning om att köpa en monitor. Använd sökrutan högst upp till höger och du ger honom  

    Så är Adrian såg jag handledningen nu. Tack.

 18. Ovidiu sade han

  Ja LED pixlar kan kraschat?

  • Catalin81.Rm-S. sade han

   @ovidiu: LED pixlar kraschade
   normalt som DA från momeusitint som är samma teknik, bara bakmatrisen är annorlunda. men var säker på att du inte märker detta för lätt om det inte finns flera "byst" i rad.

 19. Mycket användbart den här handledningen ... Jag ska verkligen få en LCD-TV!

 20. andreyinteligentu sade han

  Super gillade den här guiden mia bra att veta att jag uppskattar verkligen det arbete du lagt fram vår information till dem som köper utan att vara mycket kunnig, och oftast gör detta utan ulteriorele deyavantaje vi tror.

  Cotinue du är underbara människor med en lysande sinne !!!

 21. darius sade han

  Det är synd att inte kan hittas crt platser diagonala.pt 72 cm signal från våra kabelbolag tillräckligt

 22. S-IPS paneler och S-PVA uppväger TN LCD-paneler prestanda! Så kvalitet naturliga färg (svarta) uppdateringsfrekvens är överlägsna i dessa typer av paneler skadlig plasma eller LED-teknik!

 23. Costel sade han

  Tack! Mycket användbart!
  Jag har en LCD Samnsung 2243NW för ett år.
  För ett tag, jag märkte toppen till kanten, några fläckar lättare, upp till 1 cm. kvadrat. Efter 30 minuter dessa fläckar försvinner.
  Vad är orsaken? För att gå, för att ändra det? Det kan inte skada, högre än det? Det är täckt, garantin?
  Tack!

 24. fanebaros sade han

  Hej, en bra tutorial jag önskat att du håller med om allt du sa, du har rätt grattis!

 25. Jag har också problemet och jag bryr mig inte ens hur ...: | det är en enkel TV från NEO, jag vet inte vad min mamma gjorde mot henne och vilka knappar hon tryckte på och nu visas bara ett hänglås på skärmen, ett rött nedåt ... Jag tryckte på alla knappar, ingen effekt, jag och stans, jag kopplade bort det förgäves ... vad ska jag göra? Jag ska inte ta det till tjänsten bara för det ... kan jag återställa allt som en PC?: D

 26. iovan du inte din mamma lärt dig att prata trevligt?

 27. darius sade han

  En mycket intressant Videotutorial !!!! Jag önskar lycka till dig gör och även andra tutorials !!

 28. Gabriel sade han

  Plasma med en förbrukning på 650 watt är en för strikt referens!
  Effekten av bränna samma!
  Det är tydligt att du gillar LED-LCD-skärmar ...

 29. Calin Moldovanu sade han

  Hej, jag har ett problem med en plasma-TV LG 106 cm, nämligen:

  Jag köpte TV: n för ungefär 2 år sedan, de, fram till för ett halvt år sedan när den bröt, hade den vanliga nyansen på grund av fosfor som förblir varm och förblir svart, efter att den bröt (den började inte) och jag tog den till service och jag hade ett avundsvärt tålamod under serviceperioden (de sa att de ändrade orsak och verkan, dvs fler elektroniska kort, istället för den normala skuggan fanns det en pixelerad röd skugga med en frätande syrörelse som är mycket mer irriterande eftersom det är mycket mer omfattande och sist men inte minst, det behöver inte en statisk bild för att bilda den röda skuggan ... har du någon aning om vad jag ska göra, för att återvända till tjänsten? Jag har fortfarande den här månaden under garanti, tack

 30. darius sade han

  En mycket intressant Videotutorial !!!! Jag önskar lycka till dig gör och även andra tutorials !!

  Jag har inte skrivit så går jag citerade 20,36 !!!!! adrian pragmatisk och sade att människor som vet vad de fortfarande använda xp.snobii, altceva.cum du kan censurera och ändra text inlägg ?? ????????

 31. neluclrs sade han

  Videotutorialul ganska tydlig.

  Det förefaller dock ha en teknik som gör att en skärm på ett plastark (ses discovery).

  Jag har en tapp monitor lägenhet för två år, vissa delar av ryska, kostar cirka 600 RON, inte använda den i spel (ptr som har en CRT) Rain kallas, jag tror att jag gjorde båten, men visar mycket svart svarta, utan liten nyans av grått.
  Det är faktiskt baserad TV-monitor mycket vilsam för ögonen, mia inte gjort någon siffra hittills, skuggor eller rader av pixlar observera när man tittar från sidan.

 32. Intressant VIDEO TUTORIAL. Jag vill berätta för dig att jag använder en 19 S SAMSUNG LCD-MONITOR PÅ DATORN, SOM JAG ÄR MYCKET NÖJD, JAG HAR OCH EN 81 CM LCD-TV. TILLVERKAS AV Samma bolag, OCH JAG HAR OCH EN 19 LED-LED-TV, SOM INTE ÄR FÖR FÖRETAGET, MEN VAD JAG ÄR MEST NÖJD MED när det gäller BILDKVALITET, I BUTIKEN, DÄR ALLA (LCD PLASMA LED) EXPONERADE INTE EXPONERAS DU REALISERAR KLARITET. Jag förväntar mig verkligen inte att det ska ses så tydligt LED-TV (självklart beror det på TV-stationernas signalkvalitet), jag vill inte annonsera men det är värt alla pengar-LED-TV-apparater.

 33. crysty sade han

  bästa guide! Jag fick även en LCD LED-TV nu 2 dagar och är mycket nöjd med bildkvaliteten är mycket bättre än en vanlig LCD, plus LCD LED har en effektförbrukning lägre än lcd CPC clasic.Sper kvar att göra tutorials med ny teknik framväxande i världen av elektronik

 34. webdan sade han

  Jag har flera Benq G2420HDBL (24 tums LED) för 600 RON i Timişoara. För att vara ärlig mot dig repareras monitorerna, men de testas "i blodet" och de beter sig oklanderligt. Sedan hösten sedan vi sålde dem har ingen klagat .Tel.: 0722 596 589. Har någon billigare?

  VARNING:
  Videotutorial.ro är inte ansvarig för vad som händer utanför området, ECHP videotutorial.ro inte garantera sanningshalten i det ovanstående, om du kontaktar någon eller köpa något du gör på ditt ansvar.

 35. webdan sade han

  Adi, var djärvare. Vad jag skrev ovan är ett "tips" mellan militären, jag gav inte i tidningen för vem vet väl, vem vet inte hur man köper från andra. Du borde ha ringt, du skulle ha svarade en militär förman. Ingen tvingas köpa, som vill ha det som inte kommer att stanna förrän ytterligare en möjlighet kommer. Riktigt trevligt från mitt hjärta rädd att stanna "till höger".

  • Darkfun sade han

   webdanAdi vara med tupeu.Ce jag skrev ovan är en "tips" bland soldaterna, jag gav i tidningen för vem vet, vem vet att köpa från alţii.Trebuia att ringa, jag skulle militar.Nu en förman svarade: s ingen skyldighet att köpa, som inte skulle stå sig väl som kommer från en annan ocazie.Chiar vänligt själ rädd för att stå "till höger".  

   Men du har inte hört det lönar sig att annonsera? Har varit trevligt att kassören?
   Inte att säga ..that spamm`ul bestraffas med förbud direktreklam.

 36. Du är speciell ... broder ... ..Jag har citrt nulte tutorials ... ..
  Förresten fick jag till och med en SAMSUNG LCD i 2 dagar
  modell 32C530 /// det verkar speciellt för mig / ... .. jämfört med CRT ... men ... Jag köpte den för 1660 lei och jag vägrade en LG 3300 som var LED med 1700 / .... men det var inte FULL HD ... amnm fel .... .Samsugul har mer muilte att få ...

 37. Andrew sade han

  Tack för handledningen jag lärde mig mycket från denna video och acu` följer en lysdiod till mitt rum

 38. God kväll. Jag skulle vilja köpa en LED-TV men jag vet inte vad jag ska välja mellan två modeller, nämligen: LG 81cm FullHD LED-TV, 32LV375S eller Samsung 81cm FullHD 32D5000 LED-TV. Snälla, om du kan säga mig en åsikt, vilket skulle bli bättre ... Tack.

 39. adrian Cristea sade han

  mycket användbar handledning idag skulle jag vilja Sami köpa en Samsung-TV 22d5003 (LED) kök men jag var osäkra på om att ta det eller välja en lcd, men nu tack mam vouo beslutade iau.va tackar så vidare är de tinetio Märk

 40. claudiu sade han

  Bravo, grattis! Även nu är det bra

Returlänkar

 1. […] Inom teknik ... Kanske vill du se handledningarna nedan, jag kan bara hjälpa dig: Information om LCD-, plasma- och LED-teknik Vilken TV är bättre mellan LCD, Plasma och "Led"? Det viktigaste när vi börjar [...]

Tala Your Mind

*