IT Köpguide flera informationsteknik LCD, plasma och LED - Video Guide

Hej vänner, i den här guiden kommer jag att förklara lite om de viktigaste typerna av teknik som ligger till grund för nuvarande flatscreens butikshyllorna.
Innan du köper en guide som jag trodde att bekanta sig med tekniken, kommer det inte vara alltför trubbig, direkt och begripliga förklaringar är allt, jag är säker på att du kommer att förstå hur saker och ting är i stora platta TV-apparater.
Jag kommer snart att göra en guide som kan vara till hjälp om du vill köpa en modern TV innan är bra att veta vad som är skillnaden mellan LCD, plasma och LED, måste du veta innan varje teknik fördelar och dezaavantajele.
Återigen, detta är inte ett köp guide TV-guiden är en kort förklaring om den viktigaste tekniken bakom produktionen av platt-TV.
Användar köpa LCD-TV, plasma eller LED kommer att följa ...
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. se Kristus? vad jag menar för en tid sedan när jag frågade dig om du kan göra en tutorial om LCD-TV, plasma etc.poate och göra oss en handledning på att köpa en UPS så väl och lyckliga ferier necesar.Numai med dina nära och kära!

 2. dyrbar sade han

  Hej Cristy om allt TEAI började köpa dessa guider skulle vara bra om att köpa ett operativsystem windows xp bra handledning Och förresten !!!

  • adrian admin sade han

   dyrbarHej Cristy om allt TEAI började köpa dessa guider skulle vara bra om att köpa ett operativsystem windows xp bra handledning Och förresten !!!

   vem vill köpa den? Windows XP stöd togs bort. Microsoft inte längre erbjuder stöd för detta operativsystem. Om du vill få stöd från Microsoft och andra anläggningar genom att köpa en licensierad Windows, Windows Vista eller Windows 7 köpa (om du köper Windows PC kan 7)

 3. george93 sade han

  Jag har en LG LCD-skärm för nästan ett år tills nu hade vi inga problem, förresten grattis att vägleda !!!!!!!!!!!!!

 4. brickor sade han

  brickor: Jag 2 lcd och jag går väldigt bra om jag säger förstöra Osa

 5. Jag har en Panasonic 107cm plasama och är mycket nöjda.

 6. Jag hade själv en nyfikenhet. Ibland min LCD-monitorn gör några "siffror". Ljusstyrkan minskar förvärvar en liten blå nyans av grönt och vitt blir mörk, mörkare färger är i allmänhet kallare: blinkande display. Ibland färgerna återhämtar sig under några sekunder eller bråkdelar av en sekund, och sedan får de svala nyanser. Toto dessa saker tar ungefär 2-3 dagar. Och sedan kommer en period av flera veckor eller månader för att övervaka beter sig normalt. Tyvärr inte längre garantin.

  Vad skulle vara orsaken? Det skulle vara en bra idé att bli av med denna monitor, att sälja den medan det fortfarande är möjligt?

  • vali: Jag har en nyfikenhet själv. Ibland min LCD-monitor gör vissa "siffror". Ljusstyrka minskar, får en svag blå nyans av grönt, vitt blir mörkare färger är i allmänhet mörkare, kallare: Skärmen flimrar. Ibland färgerna återhämtar sig under några sekunder eller bråkdelar av en sekund, och sedan får de svala nyanser. Tote dessa saker tar ungefär 2-3 dagar. Och efter det kommer en period av veckor eller månader monitorn fungerar normalt. Tyvärr inte längre i garanţie.Care orsaken? Det skulle vara en bra idé att bli av med denna monitor, att sälja den medan det fortfarande är möjligt?

   Försök att prova på en annan grafikkortet, om du fortfarande siffror menar att det är pank, försöker ta honom att reparera, vanligtvis övervakar inte har mycket chans att reparera.
   Jag tror att det är rättvist att ge det till någon annan!
   Det är, elektronik har evigt liv, förr eller senare dör allt tar vi andra och så vidare.

 7. Pojkar, ja du är snabb, jag även färdiga sansusesc nam handledning verkar chindcolo annan stimes dig ACET arbete.

 8. PARIS Gavrila sade han

  Jag UNL LCD och går mycket väl ha en datorskärm plus LED som är mycket glada, men det kostade mig alltför mycket JUL .. och nu tror jag att jag ska köpa en LED-TV diagonal mindre än 66 tack för Videotutorial

 9. Utmärkt guide, multumesc.As har 2 frågor: Det finns plasmaskärmar? Och som ser bättre teknik än en CRT? (Jag menar klarhet)

  • adrian admin sade han

   SRJ: Utmärkt guide, multumesc.As har 2 frågor: Det finns plasmaskärmar? Och som ser bättre teknik än en CRT? (Jag menar klarhet)

   CICA utmärkt guide men tydligen du inte få något från det. Få grab ens titta på honom en gång, men den här gången utan att rulla. avfyrade några slutsatser i slutet för att förklara varje teknik och fick veta att det skulle vara mest lämpliga. Eller vill du bara för att reta oss?

 10. andrey sade han

  Du kan göra en handledning om hur man gör en server som warcrfat.Si värld sal offentliggöra utan hamachi med platsen, forum, etc. Söker du så länge och inte hitta på alla

 11. Jellfis sade han

  Vi hade en LCD-monitor LG Wide 19 "efter 3 år bröt strömmen, jag trodde att dö är olägenheten att ingen sia gillar det! Jag satt på PC anchis upp till 2zi tills jag gick till en vän för att leta efter en övervaka din net.Si hur många pennies Straße dag salar sedan och jag köpte en bildskärm "LED" är att alla LG.Adevaru:
  1-19 övergång från "24" är enorm minst kategori WIDE.
  2-1080p tittar filmer / spel är fenomenal.
  Monitorn är detta:
  http://www.emag.ro/monitoare-lcd/monitor-led-backlit-lg-w2486l-24-wide-black-full-hd–pW2486L-PF

 12. Jellfis sade han

  SCZ stavning:

  "Jag bodde med PC ..."

 13. Salut! Grattis till denna nya serie av tutoriale.As och jag har ett förslag till handledning. Jag skulle vilja göra tutorials på Photoshop. Tack så mycket

 14. johnny80 sade han

  Howdy! Jag har en månad för att montera en dator från mig och jag jämfört flera skärmar tills jag bestämde. Till slut fick jag en Samsung 23 "ljus (bara övervaka) är detta:
  http://www.samsung.com/ro/consumer/monitor-printers-and-multifunctional/monitors/led-old/LS23B5HVFH/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=feature

 15. Jag har en svart ecranu leptop och göra medan jag arbetar på det måste gå från skärmen för att återställa vad är problemet?

 16. matt: Jag har en svart ecranu leptop och göra medan jag arbetar på det måste gå från skärmen för att återställa vad är problemet?

  Ofta uppstår på grund av försvagad eller skadad kabel, strömkabel, VGA-kabel, DVI-kabel.

  • Cristi-admin:
   Ofta uppstår på grund av försvagad eller skadad kabel, strömkabel, VGA-kabel, DVI-kabel.

   tack för svaret
   Cristi-admin:
   Ofta uppstår på grund av försvagad eller skadad kabel, strömkabel, VGA-kabel, DVI-kabel.

 17. marius512 sade han

  Vänta sedan och handledning om att köpa en monitor. Och eftersom allt moon gåvor kan göra något åt ​​och köpa en e-bok läsare teknik.

  • adrian admin sade han

   marius512: Vänta sedan och handledning om att köpa en monitor. Och eftersom allt moon gåvor kan göra något åt ​​och köpa en e-bok läsare teknik.

   Det desja handledning om att köpa en monitor. Använd sökrutan högst upp till höger och du ger honom

   • marius512 sade han

    adrian admin:
    Det desja handledning om att köpa en monitor. Använd sökrutan högst upp till höger och du ger honom

    Så är Adrian såg jag handledningen nu. Tack.

 18. Ovidiu sade han

  Ja LED pixlar kan kraschat?

  • Catalin81.Rm-S. sade han

   @ovidiu: LED pixlar kraschade
   JA momeusitint normalt i vad som är samma teknik bakom endast matrisen är annorlunda. men vara säker på att du inte ser det alltför lätt om de inte är mer i linje "kraschat".

 19. Mycket användbart här guiden ... jag verkligen kommer att ta en LCD-TV!

 20. andreyinteligentu sade han

  Super gillade den här guiden mia bra att veta att jag uppskattar verkligen det arbete du lagt fram vår information till dem som köper utan att vara mycket kunnig, och oftast gör detta utan ulteriorele deyavantaje vi tror.

  Cotinue du är underbara människor med en lysande sinne !!!

 21. darius sade han

  Det är synd att inte kan hittas crt platser diagonala.pt 72 cm signal från våra kabelbolag tillräckligt

 22. S-IPS paneler och S-PVA uppväger TN LCD-paneler prestanda! Så kvalitet naturliga färg (svarta) uppdateringsfrekvens är överlägsna i dessa typer av paneler skadlig plasma eller LED-teknik!

 23. Costel sade han

  Tack! Mycket användbart!
  Jag har en LCD Samnsung 2243NW för ett år.
  För ett tag, jag märkte toppen till kanten, några fläckar lättare, upp till 1 cm. kvadrat. Efter 30 minuter dessa fläckar försvinner.
  Vad är orsaken? För att gå, för att ändra det? Det kan inte skada, högre än det? Det är täckt, garantin?
  Tack!

 24. fanebaros sade han

  Hej, en bra tutorial jag önskat att du håller med om allt du sa, du har rätt grattis!

 25. Jag själv op prblema och inte ger på huvudet så ...: | det är en enkel TV från NEO, maica'mea inte vet vad han gjorde och vilka knappar att trycka på och nu visas bara ett hänglås på skärmen, en röd ner ... jag klickade på alla butoanlele, ingen bär, jag och stans, drog jag i kontakten, ingenting ... vad göra? jag ska ta honom till tjänsten bara så ... kan jag återställa allt som en PC ?: D

 26. iovan du inte din mamma lärt dig att prata trevligt?

 27. darius sade han

  En mycket intressant Videotutorial !!!! Jag önskar lycka till dig gör och även andra tutorials !!

 28. Gabriel sade han

  Plasma förbrukar en referens 650 w ... alltför strikt! Aldrig ...
  Effekten av bränna samma!
  Det är klart att du LCD Led ...

 29. Calin Moldovanu sade han

  Hej, jag har ett problem med en plasma-TV LG 106 cm, nämligen:

  TV Jag köpte ungefär nu 2 år henne förrän sex månader sedan när han bröt har skugga vanligt eftersom fosfor är fortfarande varm och förbli urmepe svart efter det bröts (inte längre kör) och jag gick i tjänst och jag hade en patient avundsvärd mycket under tjänstgöringstiden (de sa att de hade förändrats och orsak och verkan som är mer kretskort, i stället för att skugga normal dök en skugga röd pixel rörelse frätande syra som är annars mer störande eftersom det är också mer omfattande och, inte minst, inte kräver en statisk bild för att bilda nyans av rött ... du har någon aning om vad jag ska göra för att få tillbaka i tjänst? jag har denna månad garanti, tack

 30. darius sade han

  En mycket intressant Videotutorial !!!! Jag önskar lycka till dig gör och även andra tutorials !!

  Jag har inte skrivit så går jag citerade 20,36 !!!!! adrian pragmatisk och sade att människor som vet vad de fortfarande använda xp.snobii, altceva.cum du kan censurera och ändra text inlägg ?? ????????

 31. neluclrs sade han

  Videotutorialul ganska tydlig.

  Det förefaller dock ha en teknik som gör att en skärm på ett plastark (ses discovery).

  Jag har en tapp monitor lägenhet för två år, vissa delar av ryska, kostar cirka 600 RON, inte använda den i spel (ptr som har en CRT) Rain kallas, jag tror att jag gjorde båten, men visar mycket svart svarta, utan liten nyans av grått.
  Det är faktiskt baserad TV-monitor mycket vilsam för ögonen, mia inte gjort någon siffra hittills, skuggor eller rader av pixlar observera när man tittar från sidan.

 32. INTRESSANT VIDEOTUTORIALUL. Jag vill säga till datorn med en LCD-skärm 19 'SAMSUNG SOM ÄR nöjda, och AM 81 CM LCD-TV. Produkt av samma företag, och jag har en LED-TV FÖR 19 "INTE företaget, men vilka är mest nöjda med avseende kvalitet BILDER I butiken där är alla (LCD Plasma LED) som utsätts INTE FÖR CLARITATE.SINCER du inser jag inte förvänta sig att se så klart LED-TV (DPINDE kurs signalkvalitet och stolpar TV), men jag tror inte vill göra ANNONS LED-TV värt vartenda öre CE.

 33. crysty sade han

  bästa guide! Jag fick även en LCD LED-TV nu 2 dagar och är mycket nöjd med bildkvaliteten är mycket bättre än en vanlig LCD, plus LCD LED har en effektförbrukning lägre än lcd CPC clasic.Sper kvar att göra tutorials med ny teknik framväxande i världen av elektronik

 34. webdan sade han

  Jag har flera Benq G2420HDBL (24 tums LED) till 600 RON i Timişoara.Să vara ärlig med dig, bildskärmar, och repareras, men testas "blod" och beter impecabil.Din hösten när de säljer, klagade ingen .tel. 0722 596 589.Are någon billigare?

  VARNING:
  Videotutorial.ro är inte ansvarig för vad som händer utanför området, ECHP videotutorial.ro inte garantera sanningshalten i det ovanstående, om du kontaktar någon eller köpa något du gör på ditt ansvar.

 35. webdan sade han

  Adi, vara med tupeu.Ce jag skrev ovan är en "spets" bland soldaterna, jag gav i tidningen eftersom vem vet, vem vet att köpa från alţii.Trebuia att ringa, jag skulle sade en förman militar.Nu ingen skyldighet att köpa, som inte skulle stå sig väl som kommer från en annan ocazie.Chiar vänligen själ rädd att bo "rätt".

  • Darkfun sade han

   webdanAdi vara med tupeu.Ce jag skrev ovan är en "tips" bland soldaterna, jag gav i tidningen för vem vet, vem vet att köpa från alţii.Trebuia att ringa, jag skulle militar.Nu en förman svarade: s ingen skyldighet att köpa, som inte skulle stå sig väl som kommer från en annan ocazie.Chiar vänligt själ rädd för att stå "till höger".

   Men du har inte hört det lönar sig att annonsera? Har varit trevligt att kassören?
   Inte att säga ..that spamm`ul bestraffas med förbud direktreklam.

 36. Du är väldigt ... bror ... ..l ClTrt mycket på tutorials ... ..
  Förresten ... även 2 dagar jag fick en SAMSUNG LCD
  32C530 modell verkar särskilt /// / ... ..fata CRT ... men ... jag luyat med 1660 lei och jag vägrade med en LG 3300 1700 som eraLED / FULL HD ... men ... det var inte fel ... amnm. .Samsugul har muilte få ...

 37. Andrew sade han

  Tack för handledningen jag lärde mig mycket från denna video och acu` följer en lysdiod till mitt rum

 38. God kväll. Jag skulle vilja köpa mig en LED-TV, men vet inte vad jag ska välja mellan två modeller, nämligen: 81cm FullHD LED-TV LG, Samsung LED-TV 32LV375S eller 81cm FullHD 32D5000.Va vänligen om du kan berätta för mig en åsikt som skulle vara bättre ... Tack.

 39. adrian Cristea sade han

  mycket användbar handledning idag skulle jag vilja Sami köpa en Samsung-TV 22d5003 (LED) kök men jag var osäkra på om att ta det eller välja en lcd, men nu tack mam vouo beslutade iau.va tackar så vidare är de tinetio Märk

 40. claudiu sade han

  Bravo, grattis! Även nu är det bra

Returlänkar

 1. [...] Teknik ... Kanske du vill se och handledning nedan kan bara hjälpa: Informationsteknik LCD, är plasma och LED-TV det bästa av LCD, plasma och "ljus"? Det viktigaste när du startar [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.