Köphandbok, de mest intressanta bärbara datorerna, våra rekommendationer - hårdvaruhandbok

Hej vänner, idag kommer jag att presentera några bärbara datorer som fångade min uppmärksamhet, är enheter med nya processorer, några med pekskärmar, några med utmärkt grafik för spel, det är därför alla vill ha något annat.
Det finns ingen bärbar dator som skulle tillfredsställa alla, oavsett om det är för tung eller för stor eller inte alltför bra eller processor har tillräckligt med minne, på grund av detta finns det så många bärbara datorer på marknaden. Producenter försöka nå hjärtan (fickor) med hjälp av alla typer av vår strategi, det är inte dåligt, så föddes tävlingen, vars huvudsakliga förmånstagare är vi, som är anledningen till att vi har ibland de lägsta priserna på vissa produkter.
I dagens guide har vi inte lagt fram en bra enhet alls, jag gjorde ett val, jag valde en för varje enhet.
Den första är: Netbook Dell Inspiron DUODet är en anordning för dem som vill och bärbar dator och tablet anordningen omvandlas inom några sekunder vår tid i tablett eller laptop, är den största fördelen multi touch screen (fler fingrar på skärmen samtidigt).
HP Compaq Presario CQ57-382SQ är en billig bärbar dator, när jag säger billigt inte tänka på ett vrak, är en enhet processor den senaste generationen av Wireless N, Bluetooth, battericeller 6, webbkamera, skärm med LED-bakgrundsbelysning och andra.
Samsung NP300E5Z en bärbar dator balanserad, är detta den perfekta enheten för dem med en liten budget för miljön, har alla dessa har mindre dedikerat grafikminne (inte ett problem om du inte är spelare), betyder det inte att du inte kommer att kunna titta på HD-filmer, du han kunde göra alla mindre krävande spel.
Asus K73SV-TY470D är den bärbara datorn för spelaren med en medellång budget, den har en mycket bra processor och ett dedicerat grafikkort Nvidia GT 540 M, på toppen har den en 17 tums skärm med en upplösning på 1600 × 900, detta betyder kvalitet i spel och i HD-filmer.
Acer Aspire S3-951-2464G34iss Det är en del av en ny klass av produkter, är en ultrabook, kommer denna enhet på den nischmarknad där hittills Lafa ljus MacBook Air, är en enhet superslimmad (tunn som en bärbar dator) perfekt för människor med stil och för dem som uppskattar Apples produkter men inte pocket dem. Om du gillar saker arbetade noggrant utformad kopia av bra material och det är en perfekt enhet, är det mer ett konstverk än ett IT-verktyg, ett slags tillbehör (som en plånbok eller bälte).
Slutligen, en produkt för de som vill avsluta "fienderna" handlar det om Acer Iconia-484G64ns, en produkt så avancerad att jag inte tror att jag skulle våga köpa den, har allt som en smartphoneägare hatar mest, nämligen pekskärmtangentbordet. Tänk på vilka flickor dina grannar och vänner kommer att visa dig det nya verktyget ...
Vad du än väljer, jag rekommenderar att du gör det först efter att du har slagit vida sökning på Internet omdömen och jämförelser mellan produkter, processorer, grafikkort. Var uppmärksam på generations processor, gå till tillverkarens webbplats och ta reda på när det släpptes processor som kommer med din bärbara dator, vilken nytta att köpa en ny bärbar dator om den har en processor 3 år gammal?

.................................... ..

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 700 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru

 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Jag skulle inte köpa någon av de bärbara datorer som presenteras. Det är ok som denna guide men fortfarande saknas något som gigabit nätverkskort som har vissa bärbara datorer även i presentationen inte säga något om det .. så att alla läs 100 / 1000 utan att veta exakt vad som händer; Leverantörer som inte har utrustning 1G och styrelsen går 1000 endast ansluten till en annan nätverkskortet eller routern med Gigabit kabelanslutna portar FTP eller högre 5, 8 att alla kablar används ...
  Det handlar om den allmänna presenteras. läsa skriften på platsen och de förblir EMAG
  Med bara minnen; Om vi ​​tar bort 3 1 G och G för att få en behaglig maj 2 G 4G vara total plack välja hur de köper enligt 2G kvar för att vara helt förenligt laptop?

  • sebi:
   Jag skulle inte köpa någon av de bärbara datorer som presenteras. Det är ok som denna guide men fortfarande saknas något som gigabit nätverkskort som har vissa bärbara datorer även i presentationen inte säga något om det .. så att alla läs 100 / 1000 utan att veta exakt vad som händer; Leverantörer som inte har utrustning 1G och styrelsen går 1000 endast ansluten till en annan nätverkskortet eller routern med Gigabit kabelanslutna portar FTP eller högre 5, 8 att alla kablar används ...
   Det handlar om den allmänna presenteras. läsa skriften på platsen och de förblir EMAG
   Med bara minnen; Om vi ​​tar bort 3 1 G och G för att få en behaglig maj 2 G 4G vara total plack välja hur de köper enligt 2G kvar för att vara helt förenligt laptop?

   Teoretiskt bör det vara confort frekvens, praktiskt taget lika gärna vara samma märke och serie.
   Jag lägger ofta minnen från olika tillverkare i dual channel och i de flesta fall fungerade bra, katoden när skjuts till gränsen (spel, kodning, HD) felsäkert, också kan orsaka problem när du startar datorn morgon. Om bärbara datorer inte tror att problem kan uppstå om du gör en tvåkanalig moduler som tillverkas av företag med två olika gånger medan vid samma frekvens.
   Vi hade problem med en minnesmodul till den server som du har ersatt, för en server att köra med en minnesmodul som skiljer sig från de andra, det fanns inga problem, i stället jag var ganska stressad, kanske jag var orolig för ingenting, när vi ändrade vår tystnad. Vi måste tänka på att en server arbetar i full belastning 24 / 7, även om dessa inte var frågor (cirka två veckor kom rätt minne).
   Nu med dem missa (om rumänska real) i allmänhet memoir värde inte gå igenom alltför många kvalitetskontroller, inte heller några standarder inte alltid respekteras, om alla tillverkare skulle följa JEDEC vanliga saker skulle gå rakkniv frestelsen av billiga material och kurvor snitt är hög.

 2. glasspapir sade han

  Jag gratulerar er för ert hårda arbete: -bd

 3. En utmärkt handledning, en handledning för uppdateringar (användar) förra året. utmärkt

 4. Claudiu sade han

  Jag vill fråga dig vad tycker du om denna laptop?
  ........................ ..
  den enda minus som jag hittat är bristen på Bluetooth s I

  • Claudiu:
   Jag vill fråga dig vad tycker du om denna laptop?
   ........................ ..
   den enda minus som jag hittat är bristen på Bluetooth s I

   Det är ok, skulle bara minus vara att processorn är gamla generationen (av 1 och ett halvt år).

 5. Cristi varför inte är närvarande och detta laptop, inte bra?

 6. alex08 sade han

  Jag har en fråga, kanske lite dumt, men: Hur fick du lära dig så mycket om det? Alla dessa funktioner av processorer och typer av monitorer / hur det fungerar osv?

  Och en annan sak. Rekommendera mig glädja mig vissa spel (som GTA, som serien Total War och andra) configutaia för detta (jag vet att det inte är alltför lysande, men de pengar jag har något dyrare):
  -Intel® Pentium® processor E6600 (2M Cache GHz 3.06, 1066 FSB) (mig idag när jag blev äldre modell E2140 var för svag och gamla)
  - 3 Gb RAM (jag tror att den fungerar vid 667 MHz, 2 Gb vid 800 MHz och 1 Gb vid 667 MHz)
  - asus p5kpl / 1600 moderkort
  - GeForce 7300LE-grafikkort?

  Congigutaie vet att det inte är för stor, skulle jag älska bättre men det här jag ... och en annan sak, om jag installera Windows på den här konfigurationen 7 kommer att gå bra?

  • iUlLiAN sade han

   alex08:
   Jag har en fråga, kanske lite dumt, men: Hur fick du lära dig så mycket om det? Alla dessa funktioner av processorer och typer av monitorer / hur det fungerar osv?

   Och en annan sak. Rekommendera mig glädja mig vissa spel (som GTA, som serien Total War och andra) configutaia för detta (jag vet att det inte är alltför lysande, men de pengar jag har något dyrare):
   -Intel® Pentium® processor E6600 (2M Cache GHz 3.06, 1066 FSB) (mig idag när jag blev äldre modell E2140 var för svag och gamla)
   - 3 Gb RAM (jag tror att den fungerar vid 667 MHz, 2 Gb vid 800 MHz och 1 Gb vid 667 MHz)
   - asus p5kpl / 1600 moderkort
   - GeForce 7300LE-grafikkort?

   Congigutaie vet att det inte är för stor, skulle jag älska bättre men det här jag ... och en annan sak, om jag installera Windows på den här konfigurationen 7 kommer att gå bra?

   ... Vän försök Prototyp 2010 nästa kommer att släppas nästa år ... din dator är bra till mycket bra ... förvänta dig inte allt från dina föräldrar och försök att informera dig ... kanske jag är en rökare men jag märker med förvåning att INGEN LÄSER NÅGOT ... det finns så mycket information på internet att jag inte vet om något bibliotek kan vara värd för det! ... Annars är det bra, för det är ibland en kris

  • Martin sade han

   alex08:
   Jag har en fråga, kanske lite dum, men: Var lärde du dig så mycket om det? Alla dessa…

   Dessa killar har lärt hela tiden och d`aia vet så mycket, inte har spelat som du, alla typer av dumma spel där du lär dig något.

 7. Cristi vid minut 11: 30 där du sa att det vi Winodws laptop, och jag kommer till frågan: Hur gör jag på min laptop Android inte hitta bara lever skivor, installeras inte tycker att jag är i jag Wi-Fi och blueutoooth och vill använda den som en "tablett dator". Vad tror du?

  • piedone49 sade han

   ASUS:
   Cristi vid minut 11: 30 där du sa att det vi Winodws laptop, och jag kommer till frågan: Hur gör jag på min laptop Android inte hitta bara lever skivor, installeras inte tycker att jag är i jag Wi-Fi och blueutoooth och vill använda den som en "tablett dator". Vad tror du?

   Om du har tålamod kan du ta bort en version av Android laptop. Redan är installerad på en Epad.Problema någon är att du har en pekskärm vid denna tidpunkt.

 8. ASUS:
  Cristi vid minut 11: 30 där du sa att det vi Winodws laptop, och jag kommer till frågan: Hur gör jag på min laptop Android inte hitta bara lever skivor, installeras inte tycker att jag är i jag Wi-Fi och blueutoooth och vill använda den som en "tablett dator". Vad tror du?

  Jag ville inte säga Android, Ubuntu jag sa som ser bra ut och fungerar bra på den bärbara datorn.
  Android är för närvarande inte redo laptop kommer att pågå i mindre, nu har vi optimerat för surfplatta och smartphone i nästa period jag tror att vi kommer att få se några byggplatser för x86 men de vet.
  Android laptop kan gå igenom SDK och om du kan du göra en build Ambition bör inte vara rädd för utmaningar, hur tror du andra utvecklare har börjat?

  • Cristi-admin: Jag inte säga Android, Ubuntu jag sa som ser bra ut och fungerar bra på den bärbara datorn.
   Android är för närvarande inte redo laptop kommer att pågå i mindre, nu har vi optimerat för surfplatta och smartphone i nästa period jag tror att vi kommer att få se några byggplatser för x86 men de vet.
   Android laptop kan gå igenom SDK och om du kan du göra en build Ambition bör inte vara rädd för utmaningar, hur tror du andra utvecklare har börjat?

   En tanke går ersätta ubuntu, Android fyllning själv, vänta jag när jag kommer Android Linux

 9. alex08 sade han

  @iUlLiAN Jag förstår vad du säger, men jag har redan försökt mördarens trosbekännelse 1 och uppkomsten av argonauterna och jag sa att bättre spel kanske inte fungerar bara på grund av grafikkortet.

  Tack så mycket och vänta yttranden

 10. Gabriel sade han

  Jag vet att inte är relaterad till handledning men vänligen svara mig ungefär ett år till nästa intrebare.Acum brände hela min sistemul.Aproape allt jag har kvar rog.Mi du förblir bara grafikkort och hårddisk sursa.Ce var viktigare betydelse moderkort och processor var dus.De till varför detta hände? jag tycker bara! källan var av god kvalitet, allt var bra men plötsligt ...... .Multumesc förhand för ditt svar och grattis för handledningar gjorda !!!!

  • Gabriel:
   Jag vet att inte är relaterad till handledning men vänligen svara mig ungefär ett år till nästa intrebare.Acum brände hela min sistemul.Aproape allt jag har kvar rog.Mi du förblir bara grafikkort och hårddisk sursa.Ce var viktigare betydelse moderkort och processor var dus.De till varför detta hände? jag tycker bara! källan var av god kvalitet, allt var bra men plötsligt ...... .Multumesc förhand för ditt svar och grattis för handledningar gjorda !!!!

   Ibland händer det från elektriska stötar, andra gånger från överbelastning, många timmars drift utan paus eller om du har gjort en överklockning för stor

 11. I Acer Aspire 5738ZG verkar Cristi?

 12. Cristi teer tid om du frågar snyggt och göra en handledning om dessa enheter är så dyrt är det med dem eller begär look-konferenser här

  http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-alienware-m18x-stealth-black-cu-procesor-intel-174-coretm-i7-2920xm-250ghz-16gb-ssd-512gb-dual-nvidia-geforce-gtx-580m-sli-2gb-microsoft-windows-7-home-premium–pDL-271964434

 13. Det är inte temat ... ha, ha.
  Och ändå…

  Jag önskar er alla, särskilt TEAM VIDEOTUTORIALULUI, Gott Nytt År med hälsa med glädje med stora framgångar, prestationer.
  Grattis på födelsedagen !!

 14. lucian sade han

  Hej! Jag letade efter en bärbar dator, min första bärbara dator och jag hittade en Acer Aspire 5755G-2434G75Mnbs. Jag skulle vilja ha en åsikt, vilket råd ger du mig Cristi? Gott nytt år och så många handledning som är användbara. "GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!"

 15. piedone49 sade han

  Bra tutorial! Tack för rekommendationen mellan tabletten och laptop! Jag tror att denna laptop förtjänar presenteras http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-msi-cr620-1065xeu-cu-procesor-intel-174-coretm-i3-380m-253ghz-2gb-320gb-intel-174-hd-graphics-freedos-negru–pCR620-1065XEU . Jag har rekommenderat ett par veckor sedan när någon var i 1600 lei. Det går mycket bra och processorn är super OK. Lycka till!

 16. cosmin sade han

  Hej Cristi, såg jag nyligen på EMAG hårddiskar för skrivbordet och deras pris mycket oväntat hände så stor som gick upp så plötsligt?

  • piedone49 sade han

   cosmin:
   Hej Cristi, såg jag nyligen på EMAG hårddiskar för skrivbordet och deras pris mycket oväntat hände så stor som gick upp så plötsligt?

   Problemet är äldre ... på grund av översvämningarna i Thailand. Sök på Google. Och jag har väntat en tid på att priserna på hårddiskar ska återhämta sig.

   • cosmin sade han

    piedone49: Problemet är äldre ... på grund av översvämningar i Thailand. Sök på google. Och jag väntar lite tid att återhämta priserna för hårddiskar.

    Tack för informationen

 17. Hej, Cristi, vilken bärbar dator är bäst för modellering 3D? Jag vill ta min laptop som jag behöver det i skolan och hemma och enklare transportat.Eu mig jag trodde jag skulle ta min bärbara dator med en processor och i3 finns 3-4 GB rAM och en vinst 64bit. Vad säger du? Med honom måste 3D rad och filmer, bio program där arbetet är 4d.

  Tack.

 18. Andrew sade han

  om jag köper en grundläggande Blaca 5x endast stödjer SATA III kommer 2 SATA HDD?

 19. zame77 sade han

  Gott Nytt År alla!

 20. Bravo för handledning och jag skulle vilja fråga dig om du kunde berätta en webbplats som beräknar den aktuella datorn perifera komponenter? och Gott Nytt År!

  • AdrianGudus sade han

   Calin:
   Bravo för handledning och jag skulle vilja fråga dig om du kunde berätta en webbplats som beräknar den aktuella datorn perifera komponenter? och La multiani!

   I den här frågan har talat till en annan guide som du hittar sökrutan längst upp till höger på den svarta kanten. Du skriver: source upphandlingsguide, du anger och du hittar handledning.

 21. Cristi, om du kan göra när du tar i BIOS AHCI om du inte gjorde det, men chipset har en (AHCI), men BIOS du bara IDE som görs i det här fallet, jag tror inte jag kan lägga SSD som jag har bara IDE jag AHCI (ICH8M am), men jag vet inte vad jag ska göra, om vi AHCI även om vissa bärbara datorer ICH8M med AHCI, jag har AHCI alla med ICH8M är chipset PM965 gruvan och andra där vi såg har GL960 som i n detta fall det fanns något sätt något som windows skulle se AHCI i BIOS men inte bara IDE och har funktioner (Enhancer) och (kompatibel) för 95 / 98 / 2000 / XP. Så avslutningsvis? som uppträder bios AHCI förutom IDE?

 22. Cristi, om du kan göra när du tar i BIOS AHCI om du inte gjorde det, men chipset har en (AHCI), men BIOS du bara IDE som görs i det här fallet, jag tror inte jag kan lägga SSD som jag har bara IDE jag AHCI (ICH8M am), men jag vet inte vad jag ska göra, om vi AHCI även om vissa bärbara datorer ICH8M med AHCI, jag har AHCI alla med ICH8M är chipset PM965 gruvan och andra där vi såg har GL960 som i n detta fall det fanns något sätt något som windows skulle se AHCI i BIOS men inte bara IDE och har funktioner (Enhancer) och (kompatibel) för 95 / 98 / 2000 / XP. Så avslutningsvis? som gör inträffa bios AHCI förutom IDE

 23. Nelu Gherghisan sade han

  Under denna DUPAMIEZI planerar att köpa en bärbar dator med mig din rekommendation. Jag hänvisar till HP Compaq Presario laptop CQ57-382SQ med Intel Pentium B950 2.10GHz, 2GB, 320GB, Intel® HD Graphics, FreeDOS.
  Jag hittade en alternativ 5736Z-453G32Mnkk Acer Aspire Notebook med Intel® Pentium® Dual Core T4500 2.3GHz, 3GB, 320GB.
  REKOMMENDERAS AV DATORN SITE ÄR processortyp B950. CE-a har det andra alternativet processortypen T 4500.
  Jag skulle vara tacksam om du skulle SÄGER ATT processorns är överlägsen 2.
  Jag menar Sandy Bridge är första PROCESORY. Men den andra?

  • Nelu Gherghisan:
   Under denna DUPAMIEZI planerar att köpa en bärbar dator med mig din rekommendation. Jag hänvisar till HP Compaq Presario laptop CQ57-382SQ med Intel Pentium B950 2.10GHz, 2GB, 320GB, Intel® HD Graphics, FreeDOS.
   Jag hittade en alternativ 5736Z-453G32Mnkk Acer Aspire Notebook med Intel® Pentium® Dual Core T4500 2.3GHz, 3GB, 320GB.
   REKOMMENDERAS AV DATORN SITE ÄR processortyp B950. CE-a har det andra alternativet processortypen T 4500.
   Jag skulle vara tacksam om du skulle SÄGER ATT processorns är överlägsen 2.
   Jag menar Sandy Bridge är första PROCESORY. Men den andra?

   Jag har gjort flera rekommendationer, efter att alla gör som de vill, får du inte ta efter oss.
   Jag sa att jag skulle välja!
   Den nuvarande generationen av processorer erbjuder några stora fördelar jämfört med tidigare generationer. Det bästa skulle vara att söka på nätet jämförelser mellan processorer om du inte raderas.
   Det är svårt att sätta på frimärkena, det är bra eller inte, jag har träffat bärbara datorer snabbare med Celeron än med Quad, naturligtvis vid processorkraft var saker helt annorlunda. Alltid en enkel bärbar dator (utan för många tillbehör) kommer att vara smidigare än en som kommer med alla typer av funktioner (tuner, pekskärm, fingeravtrycksläsare, etc.), alla dessa bling-blings gör chipset mycket svårare, mer vald som på den bärbara datorn sänks frekvensen på alla chip i den bärbara datorn mycket för en låg förbrukning. Ett exempel är min netbook, en Asus 1201N som ibland rör sig hårdare än en liten eeePc, ibland rör sig den bra men ibland säger du att den är överväldigad av något, jag bytte också hårddisk med en av 7200, Jag lade också en SSD förgäves, ibland som om den var besatt av djävlar. För det mesta glittrar det men det finns stunder när jag känner att kasta ut det genom fönstret. Jag tror att jag inte har fått tag på det på ungefär två månader, bara för att undvika det ...
   Valet är ditt!

 24. Adrian sade han

  hej,
  Jag vill köpa en bärbar dator Asus TY73D.Pot K470SV installera Windows XP på denna laptop?
  Jag vet att tillverkaren rekommenderar Windows 7 men jag behöver ett program som bara körs under XP.

  • Adrian:
   hej,
   Jag vill köpa en bärbar dator Asus TY73D.Pot K470SV installera Windows XP på denna laptop?
   Jag vet att tillverkaren rekommenderar Windows 7 men jag behöver ett program som bara körs under XP.

   Numera kan du inte hitta enheter som fortfarande har stöd för Windows XP när det gäller drivrutiner ... och utan drivrutiner installerar du Windows XP på den enheten förgäves. Den officiella sidan erbjuder endast stöd för Windows 7 x64. Allt du behöver göra är att installera everest eller speecy och försöka hitta drivrutinerna för varje komponent själv, även om det är ganska svårt och chanserna för framgång är låga.

   Installera Windows 7 x64 och kör det programmet i kompatibilitetsläge, chansen är att det fungerar. Eller i värsta fall använder den virtualisering (xp-läge, virtualbox, vmware). Du borde veta att "Intel® Pentium® Dual Core B950" -processorn inte har stöd för hårdvaruvirtualisering ... detta betyder inte att du inte kan åtnjuta detta privilegium ändå ... men det blir svårare.

   "Https://www.videotutorial.ro/?p=2884"

   • piedone49 sade han

    valiAsus K73SV-TY470D

    Jag rekommenderar en bärbar dator med ännu i3 är de också i nyare generation i dessa pengar och du kan installera en virtualiseringsprogram i win7 och du sätter i virtuell XP. Så jag fick på PC. Skrivarprogramvaran fungerar inte än i XP och ibland jag behöver honom. Lycka till!

 25. andrei Lucian sade han

  Hej. Jag behöver hjälp. Jag bor i en bostad för studenter, och kan inte ladda ner torrents eftersom det sätter begränsningar. Vad kan jag göra för att ladda ner på nätet eller varhelst använder en klient som uTorrent för om jag hämta normal ger ibland mig fel eftersom nätet, och en klient (uTorrent) hämtar kunde fortsätta i fall jag faller netul och återgår sedan. Väntar på svar. tack

 26. Hej alla, beslutade jag att köpa min andra laptop, betyder inte att det tar henne, jag vill ha en asus, har jag sett det i hög pålitlighet i tid och EeePC som jag har jag haft någon problemet 2 17 tum ani.Vreau något jag gillade N73SV men är 2 marknadsmodeller som skiljer sig endast i processorn, är Intel® Core ™ i7 2630QM 2 GHz dyrare jämfört med Intel Core i5 (2430M ) 2.4GHz 3MB (L3 Cache) skillnad 300 euro, vila konfiguration identisk med den minsta detalj, parkens i7 quad core av 4 8 trådar och i5 s dual core 2 4 av threads.Pana av följande är inte nödvändigtvis relaterad asus vara något 17 tum att flytta ganska bra, längre redigera filmer gjorda av mig att göra hD och jag vill inte vänta för evigt för att ladda eller att se en förhandsvisning.
  Vänligen råd, tack.

 27. Valentin sade han

  Hej, Cristi säg hur bra detta processor?

 28. yume sade han

  Hur laddar jag ner power4gear för ASUS laptop?

 29. Jag vill om möjligt höra din åsikt om Inspiron 15r http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/dell/inspiron-15r-n5010-dl-271824803-pentium-dual-core-p6100-2ghz-linux-black/ Om man tittar på några tutorials jag vill börja spela med virtuell boxning han kan?
  han skulle köra bra på ubuntu 11.10?

 30. cristty sade han

  Först och främst gratulationer för det utförda arbetet, som vanligt, en användbar video. Jag skulle också ha en begäran om någon kan hjälpa mig med en åsikt eller en rekommendation, jag vill byta min bärbara dator och jag skulle vara intresserad av något som fungerar anständigt och spelar, pengar tar mig inte ut ur huset ... .. och jag tänkte kanske till detta: http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-dell-inspiron-n7110-cu-procesor-intel-174-coretm-i3-2350m-230ghz-4gb-500gb-nvidia-geforce-gt-525m-2gb-freedos-diamond-black–pDL-272002861Går? eller något liknande i pris, kanske till och med lite högre; kan jag rekommendera något. Tack och grattis igen för ditt hårda arbete.

 31. hammond04 sade han

  hälsning

  Mitt dilemma är följande: Jag vet inte vilken bärbar dator jag ska välja med priset mellan 2500 och 3200 lei, för videoredigering, ljud, mixning, ljudsekvensering, spel. Ska jag behöva en i7-processor? När det gäller resten vet jag hur jag vill se ut: minst 4 GB RAM, dedikerat grafikkort minst 1 GB DDR3 eller DDR5, 500 GB HDD, USB 3.0, 15,6 eller 17,3 tum skärm bättre lämpad i5 eller i7. I7 vid första anblicken skulle vara förstahandsvalet, men jag förstod att bärbara datorer avger mycket värme, och att en i5 på 2,4 eller 2,5 GHz betalas för de flesta uppgifter. Jag väntar på din åsikt 🙂 Tack!

 32. Jag råkar din bärbara dator: Asus K73SV-TY470D
  Bärbara datorer av idag skulle klassificeras efter det antal hårddiskar tillgängliga.
  Denna laptop har 2 HDD slots. Du kan sätta en SSD för operativsystemet och lämna andra slits 750gb Hitachi hårddisk, 5400rpm, eller du lägger en av 7200rpm. Kylsystemet är mycket effektiv moderkort placeras i mitten av huset, cirkulerar luften väl bland komponenter.
  En annan aspekt, det stämmer, stöder hela spektrumet av virtualisering. Upplösningen 1600 × 900 är perfekt för 17 tum. Enligt min egen erfarenhet är vilken bärbar dator som helst med en upplösning på 1920 × 1080 på 15.6 tum väldigt bra, bara för spel, men om du vill använda den i webbapplikationer, kontorsredigering blir det mycket tröttande för ögonen. Först ser allt vackert ut men efter ett tag dyker den så kallade dimman upp. Du ändrar upplösningen, men en lägre upplösning på en bärbar LCD-dator leder till en sämre bild.
  Den bärbara datorn själv är balanserad, tangentbordet ser ok, skulle förmodligen förändras med en annan modell. Solid har 3 2.0 rätt USBs, USB 1 2.0 vänster, hdmi, lan, SDCard och dvdwriter enhet.
  Den första upplevelse som du har med denna laptop är att trycka på on / off uppstart är ögonblicklig.
  REKOMMENDATIONER Asus effektivt kylsystem.
  Gör jämfört med Dell som blir mycket varmt, särskilt i pekplattan.

 33. hammond04:
  hälsning

  Mitt dilemma är: vet inte vad laptop du väljer att kosta mellan 2500 och 3200 lei för videoredigering, ljudmixning, ljud sekvensering, spel. Ska vi nödvändigtvis i7 processor? Liksom resten vet hur jag vill se ut: minst 4 GB RAM, dedikerad grafikkort minst 1 gb ddr3 eller ddr5, HDD 500 GB, USB 3.0, skärm 15,6 eller 17,3 tum ... men vet inte vad processorn lämpar sig bättre i5 eller i7. Den i7 vid första anblicken som första val, men jag förstår att bärbara datorer avger mycket värme, och som en i5 den 2,4 eller 2,5 ghz ärade ansvarsfrihet för de flesta uppgifter. Tack Jag väntar din åsikt!

  Kärnan i7 är över i5. Du ser hur multitasking flugor.
  Det finns gott om tester. 4 kärna (8 trådar). Processorn gör hela skillnaden.

 34. Edy:
  Hej alla, beslutade jag att köpa min andra laptop, betyder inte att det tar henne, jag vill ha en asus, har jag sett det i hög pålitlighet i tid och EeePC som jag har jag haft någon problemet 2 17 tum ani.Vreau något jag gillade N73SV men är 2 marknadsmodeller som skiljer sig endast i processorn, är Intel® Core ™ i7 2630QM 2 GHz dyrare jämfört med Intel Core i5 (2430M ) 2.4GHz 3MB (L3 Cache) skillnad 300 euro, vila konfiguration identisk med den minsta detalj, parkens i7 quad core av 4 8 trådar och i5 s dual core 2 4 av threads.Pana av följande är inte nödvändigtvis relaterad asus vara något 17 tum att flytta ganska bra, längre redigera filmer gjorda av mig att göra hD och jag vill inte vänta för evigt för att ladda eller att se en förhandsvisning.
  Varog råd, tack.

  Jag k73SV med kärna i7. N sortiment men inte alla grafikkort har 128biti.
  När det gäller processorkärna i7 får tillsammans perfekt med DirectX 11. Test och du måste räkna ut.
  Gör en jämförelse med Intel på CPU. http://ark.intel.com/compare/53450,52219
  Första nr.de kärn räknas
  andra cache-processor räknas mest. desto högre blir den snabbare processorn.
  Tro mig jag bytte många bärbara datorer.
  Känns skillnaden mellan kärna i3, i5 kärna, core i7. Du kan ha någon grafikkort.
  känns också 5400rpm HDD och 7200rpm.
  På samma SSD, SATA SSD 6gbps om den nya styrenheten för att uppnå åtminstone 500MB / s, känns.
  D630 tanken att jag har en Dell, ställde jag en sata ssd 3, men ser SATA laptop 1. Jag menar, nu går supersnabbt, och det är bara en core2duo.
  Om du 2 istället för hårddiskar i laptop're glad. ssd = platsen, den andra en vanlig hårddisk.

 35. andreea sade han

  Hej ... Jag vill köpa en bärbar dator och jag gillar två Toshiba Satellite L750-1QR och Sony Vaio E-Series VPCEH3E0E / P-modeller, vilken rekommenderar du?

  • Edy sade han

   Till slut köpte jag en HP PAVILION dv6, quad AMD är glada vi valde AMD som det var billigare och vi behövde pengar och på andra ställen, men jag har ett dilemma om du kan hjälpa mig.
   Jag ger skapa återställningsskivan om något dåligt händer du kan installera om Windows precis som en gång har denna laptop ett program som kallas Recovery Manager och jag ger för att skapa återställningsskivan jag varnar för att du kan göra bara en gång, och du kan varje sätta på dvd = 5 har 3 buc.Laoptopul dl = dvd blu ray-spelare en blu ray men jag RW från asus usb ansluter dig till laptop.Faza är att om jag sätter cd återvinnande bricka och sedan lägga virual allt på en blu ray skulle vara möjligt ???

 36. Norbert sade han

  intressant handledning ... så enligt dig ska vi inte använda windows på bärbara datorer? men vad letar Windows-knappen på på mitt tangentbord då? du kan inte ens hitta skrivbord i butikerna. de är gammaldags och föråldrade ... Jag tror att min bärbara dator är lika väl utrustad som alla stationära datorer. Jag tror inte att det är många som har en stationär dator och en bärbar dator hemma.

Tala Your Mind

*