Guide hårdvaru rekommendationer för inköp Media Player - Video Tutorial

Hej vänner, i den här guiden får du se hur man väljer en mediaspelare för att spela filmer eller favoritlåtar, kan en mediaspelare spela nästan alla multimedia filer: filmer, musik, DVD ISO, bilder, plus några mediaspelare kan ange netto, youtube, facebook, Vimeo, sista fm, det finns få mediaspelare som kan få smarta på en webbplats (Boxee Box D-Link).
Mediaspelaren kommer att ersätta den gamla DVD-spelare, är ett sådant tillstånd politiskt inkorrekt, trots försök att tillverkare av DVD-spelare göra (portars USB, stöd DVIX), är de inte beredda när det gäller hårdvara för att överleva i HD-eran på nya tider nya prylar ...
Att faceo bättre uppfattning om mediaspelare och att samla in värdefull information, jag rekommenderar en webbplats som handlar recensioner, särskilt i mediaspelare:
http://www.iboum.com/artkill/chipsets.php
På denna sida hittar du de viktigaste ansikten som byggs dessa mediaspelare, en lista över tillverkare deapta dig.
Jag är ägare till en Media Player Western Digital - WDTV Live, är detta otroligt billigt för priset du en mediaspelare som vet hur man gör nästan vad som helst, rekommenderar jag varmt särskilt som kan motstå stoiskt tortyr kommer från ett barn av 3.5 år såg på youtube rosa Phanter och Tom & Jerry, kväll mig att glömma mig i många en film då och då, är fördelen med denna mediaspelare stöd för CRT äldsta kursen har HDMI för dem som har hårddiskar för dem som kräver även har ljudet TOSLINK. Chia innan denna tutorial jag öppnade Media Player och har precis gjort sig en uppdatering, är detta en mycket bra eftersom du inte bör plåga dig med uppdateringar när kabelnät har lagt en kontroll efter update- s, är nödvändiga uppdateringar här som information skrivs in eller förbättringar förekommande formen av vissa funktioner.
Top of the line i "land" Meda spelare är Boxee Box D-LinkDet gör allting är i grunden en dator förklädd till en mediaspelare fjärrkontroll är multifunktionell, har även QWERTY-tangentbord för snabbare införande av adresser i webbläsaren som innehåller Flash 10.x. Även om det är dyrt, värt vartenda öre, måste vi anse att de från D-Link har aplelat en processortypen SOC (systemet ett chip) Intel Intel CE4110 en smartare Atom. Boxee Box D-Link är för dem som bara leder elektronik som inte titta på priset.

rekommendationer:

Media Player billig men ganska kraftfull
Western Digital Live Media Player, Full HD 1080p

Högpresterande mediaspelare
Media Player Boxee Box D-Link DSM-380

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. ASUS sade han

  Cristi en tutorial notera 10, super handledning och jag tror att de flesta förtjänar WD Boxee Box i mars men intresserad av att veta om WD NAS hade ingen NAS funktion om den har en utmärkt mediaspelare

 2. dragos sade han

  problem, tyckte jag
  vackraste tutoriele dig och du görs specifikt berättelsen är exceptie.nu hur du plictisesti.esti sin pappa
  Lycka till i det följande

 3. lucyana sade han

  Tutorialu..chiar mycket bra mediaspelare söker lite information om tur fortsatte ... .Many

 4. CIPI sade han

  Katt kommer EMAG en artikel från det, skulle jag vara intresserad jag?

  • CIPI:
   Katt kommer EMAG en artikel från det, skulle jag vara intresserad jag?

   11800 euro (skattskyldiga) per månad och komponenter till ett värde av Euro 5000 val per månad, inte alltid överens, men det är det.
   Förra månaden tog jag 4 bärbara datorer, en Alienware för min dotter att se Tom & Jerry på youtube hd, andra 3 använda dem själv, satte jag i varje lägenhet, en med bättre ljusstyrka på toaletten, skulle jag 2 att ha vissa korridorer.
   Denna månad Jag vill ta mina 6 8 frysar och tvättmaskiner!
   Vi kommer förmodligen att omförhandla avtalet, inte riktigt passar oss.

   • återladdas sade han

    Cristi-admin: 11800 euro (skattskyldiga) per månad och komponenter till ett värde av Euro 5000 val per månad, är inte alltid överens, men det är det.
    Förra månaden tog jag 4 bärbara datorer, en Alienware för min dotter att se Tom & Jerry på youtube hd, andra 3 använda dem själv, satte jag i varje lägenhet, en med bättre ljusstyrka på toaletten, skulle jag 2 att ha vissa korridorer.
    Denna månad Jag vill ta mina 6 8 frysar och tvättmaskiner!
    Vi kommer förmodligen att omförhandla avtalet, inte riktigt passar oss.

    Mycket rolig denna fas av 10 minuter Cristi continu.Bravo skratt !!!

   • CIPI sade han

    Cristi-admin: 11800 euro (skattskyldiga) per månad och komponenter till ett värde av Euro 5000 val per månad, är inte alltid överens, men det är det.
    Förra månaden tog jag 4 bärbara datorer, en Alienware för min dotter att se Tom & Jerry på youtube hd, andra 3 använda dem själv, satte jag i varje lägenhet, en med bättre ljusstyrka på toaletten, skulle jag 2 att ha vissa korridorer.
    Denna månad Jag vill ta mina 6 8 frysar och tvättmaskiner!
    Vi kommer förmodligen att omförhandla avtalet, inte riktigt passar oss.

    Även du förtjänar att ta pengar för f tutorials är bra och jag lärde mig verkligen mycket här ändå om du är den bästa och tjäna pengar på det inte se varför du skulle hålla.

 5. Sergiu sade han

  En handledning 15 10 inte. Men jag har en fråga: Jag skulle vilja veta om du kan sätta en DVD-RW externpe USB-port för att: Jag har en Panasonic Full HD-videokamera och filma sd 60 göra DVD-skivor. De registreras i AVCHD-format. och äpple intresserade om de kunde Playa efter extern DVD-RW. Mesra mer. Än en gång gör ett mycket bra jobb

 6. Silviu sade han

  Cristi, vilka programvaru tutorials registrerad?
  Väntar på svar.

 7. Iulian sade han

  Jag tycker att det är mer praktiskt som Boxee Box på plats för att sluta fråga 200 - 300 lei och köpa en bärbar dator med HDMI-utgång ... WD är verkligen värt pengarna

  • Iulian:
   Jag tycker att det är mer praktiskt som Boxee Box på plats för att sluta fråga 200 - 300 lei och köpa en bärbar dator med HDMI-utgång ... WD är verkligen värt pengarna

   Var och en med sina åsikter, jag har en bärbar dator och vi verkar alltför bekväm att titta på video på TV.
   Vissa frågor kvarstår
   Remote?
   CRT?
   Comfort?
   Jag tror inte att vi bör snåla, WD kostnad som en limpa cigaretter, låt oss vara allvarliga. Återigen, är Boxee Box D-Link endast för dem som vill vad som är bäst.

   • Iulian sade han

    Cristi ... du är rätt, även om dessa är några leksaker ,, "råga försvinna eller att växa bra i ett par månader ... Remote?
    CRT?
    Comfort?
    ... Bra om du har HDMI-utgång till en bärbar dator, säkert du och VGA-utgång ... hur om fjärrkontroller jag har en av styret TV, dator, laptop, DVD-spelare och intensitet av ljus i rummet ... utan lite kallt ... hur som helst WD hemsida 300 RON (från oförseglade) ,, är en real deal "... PS: jag gick igenom en fas och jag 3,5 år med teckningar och Pokemon och andra alintaturi framför allt kronprinsen har nu farföräldrar ... 15 år och alla är hans ... eller så förefaller det mig ... jag är en svartsjuk far :)))))

    Cristi-admin: Varje med hans åsikter, jag har en bärbar dator och vi verkar alltför bekväm att titta på filmer på televizor.Raman få intrebariTelecomanda CRT Convenience Jag tror inte att vi bör snåla, WD kostnad som en limpa cigaretter, låt oss?? vara allvarliga. Återigen, är Boxee Box D-Link endast för dem som vill vad som är bäst.

 8. florin Ilie sade han

  Vad överenskommelse :)))). Fortfarande har en kyl full med öl och cola :))). Beautiful video.Dar spelare Eboda vad tror du?

  • Daniel F. sade han

   Eboda spelare men vad tror du?

   Som ni kan kontrollera och en (site http://www.iboum.com som guidade oss att dokumentera och Cristi) spelare E-Boda HD 500 si E-Boda 500 Plus HD De är för dyra för vad de gör. Min åsikt.

 9. Roby sade han

  Utmärkt respons :))

 10. ASUS sade han

  Cristi, går en mediaspelare, men jag har något intressant DVD-spelare som ovanligt att hitta RW som specifikt har en DVD-spelare RW som har allt på den (5.1ch, 2xSCART, 2 antenner, en för inmatning och en för och vad som kommit ut av TV-tuner i execelent spelare som ser bilden och har vissa inställningar har PTR s RW (SP-Standard Player 120min, 60min Hög kvalitet, Long Player 180 380 min till min har är smart). DVD-inspelare kallas Digital NEOM NM100RW görs av franska skriver franska men andra språk. Vad är bra om RW-spelare inte dra en tydlig bild på TV, levande färger f. Gör alla pengar PTR mig.

  • ASUS:
   Cristi, går en mediaspelare, men jag har något intressant DVD-spelare som ovanligt att hitta RW som specifikt har en DVD-spelare RW som har allt på den (5.1ch, 2xSCART, 2 antenner, en för inmatning och en för och vad som kommit ut av TV-tuner i execelent spelare som ser bilden och har vissa inställningar har PTR s RW (SP-Standard Player 120min, 60min Hög kvalitet, Long Player 180 380 min till min har är smart). DVD-inspelare kallas Digital NEOM NM100RW görs av franska skriver franska men andra språk. Vad är bra om RW-spelare inte dra en tydlig bild på TV, levande färger f. Gör alla pengar PTR mig.

   DVD-spelare är bra bara för CRT, dessa enheter har problem med nya format (mp4, MKV) inte vet hur man avkoda h264.
   Inga netul har ingenstans att sätta honom i en vanlig DVD-spelare, så du måste få tillgång till multimediainnehåll från Internet på din dator bara.
   På nya TV Media Player inte kan spela HD-innehåll, är detta en tid präglad av bleka.
   Om du CRT är OK.

 11. pc1990 sade han

  Om du kan peta en handledning på Internet-inställningar, hur man ändrar vår ip, några tips när vi inte har internet.

  Tack!

  • AdrianGudus sade han

   pc1990:
   Om du kan peta en handledning på Internet-inställningar, hur man ändrar vår ip, några tips när vi inte har internet.

   Tack!

   IP tilldelas av din leverantör du kan inte ändras. När det inte går netto webbplats, kallar laget fel internet dig. I de flesta proiderilor, ringa kundtjänst eller fel, är det gratis eller normal avgift.

 12. oktav sade han

  Tack super handledning om möjligt en handledning om ............... ..)))) ESET Remote Administrator 4 och ESET Remote Administrator Console ...))) ... inställning installation, och använda det här programmet

 13. ASUS sade han

  Ja jag har är mycket ok på en CRT DVD-brännare går rakkniv ser utmärkt, jag har till och med en TV-antenn och förstärkare för att se bilden klart utan loppor som DVD-inspelare maker har ala loppor och allt går väl. En annan sak jag övervaka LG 20inch med TV-tuner i det DVB-T, men inte fånga HD-kanaler, ser jag bara S s gamla ptr CRT inte se och HD övervaka dem måste DVB-C på något sätt som han i menyn Monitor är DTV och TV, men säger DTV ledig ingen signal på skärmen och säger att hon på något sätt kan vara DVB-C och inte T, så?

  • AdrianGudus sade han

   ASUS:
   Ja jag har är mycket ok på en CRT DVD-brännare går rakkniv ser utmärkt, jag har till och med en TV-antenn och förstärkare för att se bilden klart utan loppor som DVD-inspelare maker har ala loppor och allt går väl. En annan sak jag övervaka LG 20inch med TV-tuner i det DVB-T, men inte fånga HD-kanaler, ser jag bara S s gamla ptr CRT inte se och HD övervaka dem måste DVB-C på något sätt som han i menyn Monitor är DTV och TV, men säger DTV ledig ingen signal på skärmen och säger att hon på något sätt kan vara DVB-C och inte T, så?

   Till föräldrar det tar positioner i HD "TV" för att skicka det och att din leverantör för att ge dig ytterligare knyta HD-sändningar och i slutändan måste TV bära den.

 14. lucyana sade han

  hej ... Kanske göra en presentation till den nya beta ... ubuntu 11.04 ger nou..etc

 15. Nelutu sade han

  Kan jag inte förstå rätt, men vilken mening måste ta något om du inte har lagringsutrymme? Måste Kan hålla på en dator eller en extern hårddisk som drar ström om du vet filmer pc värt det i samband med HDMI till TV: n och det är nog, skulle jag cumapara en sådan anordning om de hade utrymme och lagring och så sluta med en annan enhet än en.

  • Daniel F. sade han

   Nelutu:
   Kan jag inte förstå rätt, men vilken mening måste ta något om du inte har lagringsutrymme? Måste Kan hålla på en dator eller en extern hårddisk som drar ström om du vet filmer pc värt det i samband med HDMI till TV: n och det är nog, skulle jag cumapara en sådan anordning om de hade utrymme och lagring och så sluta med en annan enhet än en.

   Naturligtvis kan du inte förstod mycket ... Första "gotta" få tag på boken (framför allt eftersom denna åtgärd kommer du inte förbrukar någon ström HA-HA !!!)

   • Nelutu sade han

    Daniel F.: Naturligtvis kan du inte förstod mycket ... Första "gotta" få tag på boken (framför allt eftersom denna åtgärd kommer du inte förbrukar någon ström HA-HA !!!)

    Ja, jag ser att du inte får någon stor ost, eller vad har du?

 16. ASUS sade han

  Tja jag är på en LCD-TV LED LG fånga protv hd så jag ger inlägg TVR HD, UTV hd flera dyn hd men min skärm med TV-tuner DVB-T inte fånga CICA inte signalera efter att ha lämnat menyn säger DTV dvs digital-TV och säga ledig och LED-TV är DVB-C ett som jag inte har C och har T dvs. mark i och c cable'll bli upphetsad själv på nätet kan, kanske du skojar gånger jag tar en annan för att ha DVB-C T: - ?? om jag behöver göra en filmutez och vil ady skicka om det behövs för att se.

 17. mario sade han

  TACK FÖR tutorials vackraste och bäst RAUTACISILOR njuta visar och Tyck till saker som andra gömda.
  TACK Ha en trevlig kväll

 18. oktav sade han

  Om du kan handledning om ... ESET Remote Administrator 4 och ESET Remote Administrator Console ... inställning installation, och använda det här programmet

 19. oktav sade han

  Adrian herrar vad du gör eller tittar på Rumänien har talang !!!! Om du kan handledning om ... ESET Remote Administrator 4 och ESET Remote Administrator Console ... inställning installation, och använda det här programmet

 20. BGD sade han

  Cristi, skulle jag gärna vilja göra en chid OT UPS, de saker som är stötsäker och om du nustiu strömmen faller varje minut du öppnar datorn. Jag behöver en guide till ämnet än så. Tack!

 21. Catalin sade han

  Jag har en WD Hub minunat.Este 6 månader och beter sig mycket bättre än vissa äldre version av 1000 presenterade tutorial.Hardul giga tillåter mig att få tillgång till min router via den information som lagras i det hela casa.Pot tillgång var som helst via musikspelare wi-fi eller iPod kan titta på filmer på TV-monitorer kopplade i retea.Merita alla pengar!

 22. ASUS sade han

  Wow du ändrar spelarens trevlig spelare men har ett litet problem, har du volymen har direkt långsammare långsammare högt du kan inte ge att bra design

 23. Ionut sade han

  Jag kan inte ge någon långsammare, bara utan volym

 24. marius512 sade han

  Cristi och tack för tipset. Jag köpte mig men jag ville ansluta produkten och en extern hårddisk på det, men för. som laddas tillräckligt hårt jag startas (Mediaplayer). Det jag hade gjort två partitioner och en som laddades i mediaspelaren inte längre ser nu.
  Någon aning om vad det kan innebära och hur kan jag lösa problemet?
  I det finns många PDF-filer, TXT och CHM vi återvunna File Scavenger men är en enda röra. Jag har inte gjort något för den partitionen kan fortfarande på något sätt lyckas återhämta sig.

 25. Dinu Popa sade han

  Tack trevligt !! Jag rensat vad är det med denna mediaplayerele. Grattis artikel.

 26. välkommen
  Grattis handledning.
  Cristi mellan mediaplayarul att du har och att [ http://www.pcgarage.ro/media-playere/western-digital/tv-live-hd/ ] Som tillverkas förra året (2011) med en nyare chipset, vad skulle du välja?
  Jag vill köpa en WDTV Live och jag inte välja mellan de två ...
  När det gäller vad man gör.
  Dorin

 27. Iulian67 sade han

  Hej ... ..daca jag köpa en mediaspelare med audio videoformat då kan jag få min TV Led NÅGON ?!
  LED-TV eftersom vissa inte spela vissa ljud-videoformat, undertexter, och en mediaspelare skulle komplettera
  saknar en LED-TV.

 28. Iulian67 sade han

  Hej ... ..daca jag köpa en mediaspelare med audio videoformat då kan jag få min TV Led NÅGON ?!
  LED-TV eftersom vissa inte spela vissa ljud-videoformat, undertexter, och en mediaspelare skulle komplettera
  saknar en LED-TV.
  Vad är skillnaden mellan en monitor och en LED-TV?
  Om du gör en HDMI-kabel mellan datorn och en LED-TV när TV spela upp filmer i alla format audio video
  och läsa undertexter ... som läst LG bildskärm ansluten till datorn.
  hälsningar Iulian67

 29. AdyLucas sade han

  Cristi om du kan göra en uppdaterad handledning för åter mediaplaye stödja och sista codecurii eg. x264 .Multumesc förhand!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.