Guide processor Haswell laptop köp eller Sandy Bridge

Hej vänner, i dag talar vi om bärbara datorer har bara trycka på marknaden utrustad med Haswell processorer och ny grafik från Nvidia.
För två veckor sedan gjorde jag en styr hårdvara som jag rekommenderade flera komponenter för ett system som bygger på HaswellFör bärbara datorer var tvungna att vänta för det ögonblicket inte fanns i lager i våra butiker, i dag har vi några bärbara datorer med Intel Haswell och vi pratar om dem.
Varje gång en ny generation processorer lanseras lanserar hårdvarutillverkare som Asus, Acer, Lenovo, MSI, Dell, HP, etc. nya produkter utrustade med dessa nya processorer. Med lanseringen av Haswell höjde Nvidia prestandan lite, inte för att de är för bra på hjärtat, utan för att Intel satte in Hasewll-processorer utmärkt grafik, som kan kämpas i nivå med GT650M. För att motverka detta kom Nvidia med en extra prestanda "cancioc" över den gamla generationen.
För att vara ärlig med dig imponerades jag bara av den större skalan på 1920 × 1080 skärmar, som jag hittade i dyrare bärbara datorer förra året, annars är allt samma sak som förra gången.
rekommendationer (för dig som vill ha den "senaste typen av bärbar dator")
Lenovo IdeaPad Laptop med Intel® CoreTM Y510 i7-4700MQ 2.40GHz, Haswell, 8GB, 1TB + SSD 24GB, Dual nVidia GeForce GT 750M 2GB, Microsoft Windows 8
Acer Aspire V3-772G-747a161TMamm med Intel® CoreTM i7-4702MQ 2.20GHz, Haswell, 16GB, 1TB, nVidia GeForce GTX 760M 2GB, Linux, guld
Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk med Intel® CoreTM i7-4702MQ 2.20GHz, Haswell, 8GB, 1TB, nVidia GeForce GT 750M 4GB, Linux, svart
rekommendationer (Bästa pris prestanda-förhållande)
HP Laptop med Intel® CoreTM 650 i3-2348M 2.30GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Linux (För kontors-)
G46VW Asus Laptop med Intel® Core ™-W3060D i5-3210M 2.50GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GTX660M 2GB, FreeDOS, svart (Gaming)
Om du fortfarande inte är nöjd med någon produkt, kan jag varmt rekommendera laptop som jag köpte mig efter några månader och att jag är mycket nöjd.


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Daniel sade han

  Min gissning är att det var ett litet skrivbord och en bärbar dator startar apuna.Sa du köper en bärbar eller stationär för starkt grafiskt och spela spel 2-3 maj som världen i ett år, du verkligen inte köpa en merita.Sa tablett eller en telefon förra generationen även när det merita.Mobilitate, vikt, lagring, smarta, DLNA-anslutning, handlag, fönster etc.Jocuri 8 som spelar på skrivbordet och tabletter kan nu spela etc.Ce prestanda tror du?

  • Andrew sade han

   Dude, låt oss vara seriösa, du kan inte jämföra en surfplatta / telefon med en bärbar dator / skrivbord när det gäller spel. Låt mig veta när du kan spela Far Cry 3, Crysis 3 eller liknande spel på en surfplatta. 🙂 Bärbara datorer är fortfarande bra, nu om du är på Facebook tittar du fortfarande på en video på youtube, det är normalt att vara nöjd med en surfplatta eller en telefon. Men när det kommer till foto- / videoredigering och vissa spel och när jag säger spel menar jag inte de smällare som tempelkörning eller jag vet ... ... du kan inte göra jämförelser så. 🙂

 2. FaqTak sade han

  Varför alla ultabook platser kommer med Windows förinstallerat.
  Mig bryr Lenovo U310 hem, så instabil distribuera Linux på den för att göra några tester för att spela spel i webbläsaren, etc. Jag misstänker att om det kom utan fönster skulle vara billigare där hundra euro, och skulle vara den bästa ultrabook / bärbara marknaden. Jag såg mullvad och jag älskade det, ser mycket bra, snygg design, är mot metall kapell, små, kompakta och ser bättre tider som HP 10 650.
  Jag pratade med några killar från EMAG respektive pcgarage och berättade att ultrabooks kommer med Windows förinstallerat eftersom du måste respektera vissa normer, har andra berättade att om ultrabooks kommer utan Windows förinstallerat när ala inte Ultrabook .
  Jag förstår inte varför ultrabooks kommer med Windows förinstallerat?

  • ThLegend sade han

   Är du lat för att beställa en bärbar dator utan fönster förinstallerat? Tja, när jag hör dig klaga kan jag inte tro det ... Du är för lat för att köpa en pinne och installera Ubuntu eller Linux på den, ta ut hårddisken med windows och pac .. på pinnen installerar du Linux ... vad är så svårt ... Normalt och vackert och logiskt från microsoft hade varit att ge oss windows på dvd och installera windows. Men nej ... den här fasen med de förinstallerade fönstren irriterar mig lite och det är ganska konstigt för mig att ha ett skrivbord ... Den här saken med en licens placerad i processorn eller på moderkortet verkar för mig vara något som tvingas på halsen ... Till sist …

   • Ciprian sade han

    licens placeras i processorn, moderkort :)), licensen läggs i windows 8 i bios för "anti-piratkopiering", men det finns fortfarande tillräckligt med torrentinstallationsmetoder windows8 + licens

  • vali sade han

   FaqTak: Edos, svart (för spel)

   FaqTakVarför alla ultabook platser kommer med Windows förinstallerat. Mig bryr Lenovo U310 hem, så instabil distribuera Linux på den för att göra några tester för att spela spel i webbläsaren, etc.Banuiesc, att om det kom utan fönster skulle vara billigare med den för en hundra euro och skulle vara den bästa ultrabook / bärbara marknaden. Jag såg mullvad och jag älskade det, ser mycket bra, snygg design, är mot metall kapell, små, kompakta och ser bättre tider som HP 10 650. Jag pratade med några killar från EMAG respektive pcgarage och berättade att ultrabooks kommer med Windows förinstallerat eftersom du måste respektera vissa normer, har andra berättade att om ultrabooks kommer utan Windows förinstallerat när ala inte Ultrabook . Jag förstår inte varför ultrabooks kommer med Windows förinstallerat?

   Jag ställde mig själv den frågan och jag har inte hittat något svar än. Det är nog bara marknadsföringsgrejer. Ultrabooks sticker ut i designkapitlet ... det är gjort för att fånga ditt öga mer. Förmodligen trodde Microsoft att det var värt att tjäna pengar på detta sätt och på ett eller annat sätt införde de sig själva på marknaden i denna kategori. Nu återstår att se vilken försäljning de har ... i april sa man att windows 8 har väldigt liten popularitet. Kunderna är inte så glada att köpa ultrabooks med Windows 8 förinstallerat.

 3. Alex567 sade han

  En översyn av Daniel: du ska vara tyst !!!

 4. Två modeller med Ivy Bridge bra prestanda förhållandet mellan pris
  HP ProBook 4540s (H5J92EA) börjar på 1800 lei
  Dell Inspiron 3521 (DI3521I54750DA-05) börjar på 2049 lei

 5. cristi sade han

  Daniel: Enligt min mening var det ett litet skrivbord och en bärbar dator startar apuna.Sa du köper en bärbar eller stationär för starkt grafiskt och spela spel 2-3 maj som världen i ett år, bara inte köpa din merita.Sa en tablett eller en telefon sista generationen även när det merita.Mobilitate, vikt, lagring, smarta, DLNA-anslutning, handlag, fönster etc.Jocuri 8 som spelar skrivbordet kan nu spela på tabletter och prestanda ni etc.Ce ?

  Jag tror att du är ung, är annorlunda min åsikt

 6. FaqTakVarför alla ultabook platser kommer med Windows förinstallerat. Mig bryr Lenovo U310 hem, så instabil distribuera Linux på den för att göra några tester för att spela spel i webbläsaren, etc.Banuiesc, att om det kom utan fönster skulle vara billigare med den för en hundra euro och skulle vara den bästa ultrabook / bärbara marknaden. Jag såg mullvad och jag älskade det, ser mycket bra, snygg design, är mot metall kapell, små, kompakta och ser bättre tider som HP 10 650. Jag pratade med några killar från EMAG respektive pcgarage och berättade att ultrabooks kommer med Windows förinstallerat eftersom du måste respektera vissa normer, har andra berättade att om ultrabooks kommer utan Windows förinstallerat när ala inte Ultrabook . Jag förstår inte varför ultrabooks kommer med Windows förinstallerat?

  Läs market makers, marknad säga att de flesta användare vill köpa plug n play-enheter, det vill säga arbete inediat de hade ur lådan, och om du kan få batteriet laddat.
  Vi gör oss själva som vi är få, alltför få grafik som du räkna med marknadsföring.

  • Cristi Jag tror att tillverkarna installera på bärbara datorer vindlägen 30,40 grund för dem ingenting udda för så många minuter de tjänar fortfarande om 4.5 miljoner

 7. Cristi hälsar teer Sami ber berätta om denna laptop http://www.altex.ro/laptop-asus-x401u-wx031d-amd-c60-1-0ghz-14-4gb-320gb-amd-radeon-mobility-hd6290-free-dos dvs. sal är bra för hemmabruk 2.3.4 melodi per dag för lydnad av ett spel som Counter Strike, Dragon City, World of Tanks tittar på en film på youtube

 8. Instruktions mk908 ser att ändå lämna förväntat. Jag kanske inte vet att du gav upp. Jag tror 10 minuter skulle vara tillräckligt för att presentera alla vad kan djuret eller om en ansökan per tel. grazzie!

 9. marius sade han

  Hur många comenturi behövs för att gå få det handledning presentation med mer detaljerad mk908 ????? Jag måste göra VRO 50 och 50 postadresser konton Videotutorial. ska komma? ok totalt besvikelse !!!!!!!!!!

 10. Daniel sade han

  Du kanske är ung, men du borde veta att jag tittar på alla "head tail" -videohandledning (Adrians ord). I en tidigare videohandledning (MK908 + Onlive + gamepad, spelkonsol på TV) sa du att du kan spela OnLive-spel, för att du inte längre behöver massor av minne och sofistikerade grafikkort, för de killarna har servrar utrustade med bäst. Du med det lilla odjuret som hade en andrid och resurser lite som en högpresterande surfplatta eller skrivbord. Kanske har du en annan åsikt igen!
  PS Jag sa inte att knäet och skrivbordet kommer att försvinna, men bara att de kommer att bli sällsynta tills de försvinner!

 11. Daniel: Jag kan vara ung, men att veta att jag följer alla videotutorialele Crsti huvud svans "(om Adrian) .I en sista Videotutorial (MK908 + + OnLive gamepad, spelkonsol på TV) säger att du kan spela OnLive spel som du inte behöver massor av minne och sofistikerade grafikkort eftersom de har killar som best.Tu servrar utrustade med det lilla odjuret av er som har små resurser Andrid och påvisade prestanda som liknar en tablett som du inte skulle träna desktop.Poate laptop eller har en annan åsikt igen! PS jag inte säga att kommer att försvinna knä och skrivbord, men det kommer att vara ovanligt att ... utrotning!

  Ovanstående svar lät jag mig själv, jag är Kristus-admin Cristian cismaru.

 12. Daniel sade han

  Cristi, jag ber om förlåtelse ... och må den andra Cristi leva. Många av Cristi och Daniel på den här webbplatsen. Det är bra att vi har motsatta åsikter eller att vi är av samma åsikt. Framsteg, broder, framsteg!

 13. adrian Rotaru sade han

  AMCUMPARAT TRONSMART MK908 ansluta DIGI MOBIL som hon kan?

 14. Iron Maiden sade han

  Jag vill inte höra modeller Acer har haft dåliga erfarenheter med Acer Aspire och utanför, så att inom citationstecken.

 15. Costelina sade han

  Jag är ledsen att min leptop har bara 2gb RAM men det är vad man ska göra

  .vreau är lite äldre jag försökte berätta windows8, sa jag ja Domain

  en flytta svårare, men att se mig själv. Jag vill säga att jag är förvånad över att du inte visste

  men Windows som Microsoft på hur stort det är och hur många förinstallerat i det
  rörelser och flyttar bara ladda snabbare men fönstren 7
  Jag tror att så brandvägg är starkare.
  naturligtvis är det något jag inte gillar (liksom vi så picky)
  Jag tycker inte det har bara 3 kärnteman och inte längre har den klassiska tema som
  w som i 7, men i vilket fall som helst är det mycket rapid.bravo microsoft

 16. sapunell sade han

  Cristi..häl ... ... om du inte har något emot ... ... säg mig varför du inte gör självstudier med testoperativsystem (30 dagar) som ultimata Windows 7 Ultimate eller Windows 8 Professional istället för de två kommersiella versionerna av Windows 2 Enterprise och Windows 7 Enterprise?

 17. Iustin sade han

  i leptopuri det kan vara en stor skillnad mellan AMD och Intel skrivbordet men resultatet är liten men intel bra pris !! överdriva min åsikt !!

 18. Ali! " sade han

  ThLegend: Det är lat för att göra din laptopfara kommando vid en Windows förinstallerat? Bai hör du klaga när du inte ... Tror du att det är lättja att köpa en stik och installera Linux Ubuntusau honom ,, trevlig hårdvara med Windows och avlägsna pac .. du installera Linux på stik ... vad normal är så hårt ... och vackra och logik från Microsoft skulle vara en gåva var att få oss att sätta på dVD fönster och vi installerade nya Windows. Men gjorde detta med Windows förinstallerat .. Fas I kinda arg och besvärligt för mig att ha licens skrivbord ... sak inkopplad processor eller moderkort tycks mig lite om våld knuffade ner hennes hals .... Slutligen ...

  Jag levde för att höra detta samt:
  Hur fan har du "Windauz" i processorn eller på moderkortet?
  Du bättre hålla fast vid din kunskap budbärare och facebook och inte bry sig om datorer
  Om du hanterar så att datorer och maskiner, inte undra när jag ser du vill fixa något, startar omedelbart och tar dig i väggen utan att behöva starta en motor
  Och själv och vakna upp som det reparerade själva problemet.

 19. Ali! " sade han

  adrian Rotaru: AMCUMPARAT TRONSMART MK908 Jag önskar CONECTEZDIGI telefon kan?

  Dada kan.
  Av PP Widget.
  I framtiden inte att halesti och skriva mindre utrymmen

 20. Ionut sade han

  Hello Cristi.
  Jag vill veta om vi kan tilldela mer RAM, Micro SD-kort fäst vid en Tronsmart MK908 (t.ex. från 2 4 Gb). Kan detta vara?
  Frågan gäller även för andra "verktyg" (PC, bärbar dator, smartphone ...): hur man "lånar" Gb från SD-kort, stick, hårddisk, SSD eller andra, för att öka RAM (eller till och med RAM för grafik) ( annat än RAMDisk). Jag tror att mer RAM är välkommen i alla enheter som använder en sådan sak. Speciellt när vi pratar om MiniPC: er, som redan kommer från fabriken med en standardkonfiguration (ibland på gränsen).
  Tack.

  • Ciprian sade han

   Det kan hämtas från det interna minnet på tronsmart / surfplatta / telefon inte från sd-kortet, till exempel från tronsmart från den 8 GB du får 2 GB + 2 GB som redan har dem och du gör 4 GB, den här saken fungerar på PC kallas sidfil, men det är bara för bättre rörelse när du öppnar fönster och inte i spel. Du behöver inte mer än 2 GB ram, om du hade 512,256 1.9 då ja. och det rör sig inte sämre, det rör sig mycket bättre i spel och gränssnitt, du kan använda "Swapper for root" gratis på Google Play, men kräver root-lycka. Och om du vill tilldela SD-minne i internminnet en slags "merge partition" för SD-data använder gl till SD version XNUMX efter Google, eftersom från marknaden fungerar inte och kräver också rot. Lycka till.

 21. IonutHi Cristi. Jag vill veta om vi kan tilldela mer RAM, Micro SD-kort fäst vid en Tronsmart MK908 (t.ex. från 2 4 Gb). Kan detta vara? Även frågan är sant för andra "verktyg" (PC, laptop, smartphone ...) som "låna" GB SD-kort, stick, hårddisk, SSD eller andra, för att öka RAM-minnet (eller RAM för grafik) ( förutom Ramdisken). Jag tror att mer RAM-minne är välkomna i någon maskin som använder det. Speciellt när det kommer till MiniPCI webbplatser som redan kommer från fabriken med en standardkonfiguration (ibland begränsad). Tack.

  Först av allt, varför skulle du behöver mer RAM, är 2 GB tillräckligt.
  För det andra bör du veta att RAM är ett flyktigt minne och extremt snabb, är SD-kort en icke flyktigt lagringsmedium extremt långsam.
  I bästa fall sd kort mb per sekund och når 20 och 10.000 MB RAM inslag per sekund.
  Men i teorin kan du tilldela en swap av sd, men det kommer inte att hjälpa alls, ja till och med kommer att dramatiskt sakta mobilen, surfplattan eller mini-PC.

 22. adrian Rotaru: AMCUMPARAT TRONSMART MK908 Jag önskar CONECTEZDIGI telefon kan?

  Jag ska göra en tutorial med ett modem 3g / 4g mini-PC.

 23. Anderson sade han

  Hej Cristi, vilket ljudkort rekommenderar du, eftersom mitt inbyggda Realtek ALC892-ljudkort låter som ett "fasait" i högtalarna, det gör bakgrundsljud när SSD-enheten fungerar, eller om jag bläddrar med musen i webbläsaren gör den en "fas, fas ”och på ubuntu fungerar det hårdare än på windows. Jag har originaldrivrutinerna på DVD: n och det gör detsamma, och jag lägger det på nätet och detsamma, du kan höra det bullret, det är inte ett rent bandage du vet, som det var på ljudbanden när bandet startade låt. Vad rekommenderar ni?

 24. Leku sade han
 25. Jag behöver mina alternativ väljer en bärbar dator
  http://www.altex.ro/laptop-asus-k55vd-sx443d-intel-core-i7-3630qm-2-4ghz-15-6-4gb-1tb-nvidia-geforce-610m-2gb-ddr3-free-dos
  si
  http://www.altex.ro/laptop-lenovo-essential-g780-intel-core-i5-3230m-2-6ghz-17-3-4gb-1tb-nvidia-geforce-gt635m-2gb-ddr3-free-dos
  varav den ena är bättre för spel och för kontorsapplikationer (även batteri och hållbarhet och är imp)

 26. TudorJag behöver min alternativ väljer en bärbar dator http://www.altex.ro/laptop-asus-k55vd-sx443d-intel-core-i7-3630qm-2-4ghz-15-6-4gb-1tb-nvidia-geforce-610m-2gb-ddr3-free-dos si http://www.altex.ro/laptop-lenovo-essential-g780-intel-core-i5-3230m-2-6ghz-17-3-4gb-1tb-nvidia-geforce-gt635m-2gb-ddr3-free-dos varav den ena är bättre för spel och för kontorsapplikationer (även batteri och hållbarhet och är imp)

  Gå till modellen från Lenovo, har det en överlägsen grafikkort och en mycket bra processor.

 27. mihaela sade han

  Servus! Jag helt förutom detta ämne men jag vill köpa mig en bärbar dator och vet inte vad jag vill gråta bredvid honom .No över 2 år inte klara (den gamla PC), jag behöver för det och det är en flicka -tech mig .Sa vara mellan 12- 15 miljoner ROL. Vad kan du råda mig? Tack så mycket och ser fram emot ditt råd!

  • En bärbar dator med dessa pengar kan inte vara särskilt effektiv, du kan bara få en billig bärbar dator som inte kommer att vara särskilt framtidssäker.
   Om kraven inte är hög, kan du göra jobbet med en billigare laptop.
   Dessa dagar jag gör en inköpsguide och laptop mellan 1000 2000 lei. Då ska jag tala om för er att titta efter det att göra bra affärer även med en mindre generös budget.

 28. mihaela sade han

  Tack så mycket! Jag väntar med intresse särskilt för att jag vill "jaga" rabatterna från st. November från emag! Tack på förhand!

 29. I år gick jag in på college och behovet av en bärbar dator är utmattande. Tentorna som knackar på dörren och behovet av ett "objekt" utan vilket du inte kan jonglera under läsåret (läxor, projekt, e-post från lärare), men också behovet av avkoppling fick mig att besluta om inköpet en bärbar dator som (tror jag) är precis vad jag behöver. Jag försökte hitta en bärbar dator som skulle vara användbar för mig främst för vad jag behöver på college men också för att vara ganska effektiv för de senaste generationens spel som har dykt upp nyligen och inte bara. Så jag bestämde mig för den här bärbara datorn (Asus 15.6 ”R501VB-S3116D)

  http://www.emag.ro/laptop-asus-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i7-3630qm-2-40ghz-ivy-bridge-4gb-750gb-nvidia-geforce-gt-740m-2gb-free-dos-black-r501vb-s3116d/pd/DSYRXBBBM/

  Jag skulle vilja berätta din åsikt om denna produkt. Även du kan ge mig och andra liknande produkt om det är billigare, uppenbarligen. Budgeten är i 3000 inklusive lei (+ ännu mindre om det är värt).

 30. Mihnea sade han

  Cristi Hej!
  Jag skulle vilja köpa en SSD i min latop Asus K55VM och inte vet vad du ska köpa.
  Jag vill nämna att jag använder bara för Windows 7 och gamla HHD (av 750 GB) för att uttrycka det i stället för en optisk enhet (vi såg tuorialul för det). Snälla hjälp mig, det är första gången du ber om råd och följ din videotutuorial.ro av 3 år.
  Uppriktigt Mihnea.

 31. Mihnea sade han

  Tillbaka med en fråga, såg jag att jag slog fortfarande Samsung när det gäller ssd

  Och du berätta vad dina parereia köper

  Solid-State Drive (SSD) Corsair Force GT 2.5 120GB
  eller
  Grundläggande Samsung SSD PRO 840 128GB SATA3
  eller
  840 Samsung EVO SSD Basic 250GB SATA3
  eller
  Grundläggande Samsung SSD PRO 840 256GB SATA3

  Jag förväntar ett svar från dig!
  Merci.

 32. Salut! När en handledning om hur du väljer en bärbar dator med de senaste komponenterna i vår marknad med konformationer vid olika priser.

 33. Hej VIDEOTUTORIAL! Jag har en budget på 2300-2400 RON för en bärbar dator (hemmakontor) puteti kan du hjälpa mig med några förslag? Tack!

 34. nicolae sade han

  Jag vill byta en dubbla processorer med en AMD Sempron kör ,, I, am3 sochet 938 2,6kz, moderkort gf615m p33 v2 ms 7597 ,, men jag sökte på nätet och hittade inte kompatibla med min grundläggande splaca som är sc jag såg am3 sochet 939 938 är samma sak med lite förbryllad sant aldrig ta en mer eftin efter och inte passar stift ,, ,, en omkring maj Ando var en kör amd dubbel 5200 men jag tror att det var en annan sochet, dm cristi Vänligen, sami rekommendera, eftersom jag inte har gett någon handledning med sina klass processorer och kompatibilitet

Tala Your Mind

*