Guide processor Haswell laptop köp eller Sandy Bridge

Hej vänner, i dag talar vi om bärbara datorer har bara trycka på marknaden utrustad med Haswell processorer och ny grafik från Nvidia.
För två veckor sedan gjorde jag en styr hårdvara som jag rekommenderade flera komponenter för ett system som bygger på HaswellFör bärbara datorer var tvungna att vänta för det ögonblicket inte fanns i lager i våra butiker, i dag har vi några bärbara datorer med Intel Haswell och vi pratar om dem.
Varje gång vi lanserar en ny generation av processorer, hårdvarutillverkare som Asus, Acer, Lenovo, MSI, Dell, HP, etc, lanserar nya produkter som är utrustade med de nya processorerna. Med lanseringen av Haswell har Nvidia lyft prestanda, inte för att jag är för godhjärtad, men eftersom Intel har lagt Hasewll utmärkta grafikprocessorer som kan bekämpa den inbördes med GT650M. För att motverka detta Nvidia kom upp med en "cancioc" prestanda går över den äldre generationen.
För att vara ärlig med dig, var jag imponerad än att införa mer allmänt × 1920 1080 skärmar, som var i dyrare bärbara datorer förra året, annars är det precis som förra gången.
rekommendationer (För dem som vill "den sista killen laptop")
Lenovo IdeaPad Laptop med Intel® CoreTM Y510 i7-4700MQ 2.40GHz, Haswell, 8GB, 1TB + SSD 24GB, Dual nVidia GeForce GT 750M 2GB, Microsoft Windows 8
Acer Aspire V3-772G-747a161TMamm med Intel® CoreTM i7-4702MQ 2.20GHz, Haswell, 16GB, 1TB, nVidia GeForce GTX 760M 2GB, Linux, guld
Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk med Intel® CoreTM i7-4702MQ 2.20GHz, Haswell, 8GB, 1TB, nVidia GeForce GT 750M 4GB, Linux, svart
rekommendationer (Bästa pris prestanda-förhållande)
HP Laptop med Intel® CoreTM 650 i3-2348M 2.30GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Linux (För kontors-)
G46VW Asus Laptop med Intel® Core ™-W3060D i5-3210M 2.50GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GTX660M 2GB, FreeDOS, svart (Gaming)
Om du fortfarande inte är nöjd med någon produkt, kan jag varmt rekommendera laptop som jag köpte mig efter några månader och att jag är mycket nöjd.


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Daniel sade han

  Min gissning är att det var ett litet skrivbord och en bärbar dator startar apuna.Sa du köper en bärbar eller stationär för starkt grafiskt och spela spel 2-3 maj som världen i ett år, du verkligen inte köpa en merita.Sa tablett eller en telefon förra generationen även när det merita.Mobilitate, vikt, lagring, smarta, DLNA-anslutning, handlag, fönster etc.Jocuri 8 som spelar på skrivbordet och tabletter kan nu spela etc.Ce prestanda tror du?

  • Andrew sade han

   Min vän, låt oss inse det, du kan inte jämföra en tablett / telefon med en laptop / desktop när det gäller spel. När du kan spela dig 3 Far Cry, Crysis 3 eller spel som det på en tablett och låt mig veta mig.

 2. FaqTak sade han

  Varför alla ultabook platser kommer med Windows förinstallerat.
  Mig bryr Lenovo U310 hem, så instabil distribuera Linux på den för att göra några tester för att spela spel i webbläsaren, etc. Jag misstänker att om det kom utan fönster skulle vara billigare där hundra euro, och skulle vara den bästa ultrabook / bärbara marknaden. Jag såg mullvad och jag älskade det, ser mycket bra, snygg design, är mot metall kapell, små, kompakta och ser bättre tider som HP 10 650.
  Jag pratade med några killar från EMAG respektive pcgarage och berättade att ultrabooks kommer med Windows förinstallerat eftersom du måste respektera vissa normer, har andra berättade att om ultrabooks kommer utan Windows förinstallerat när ala inte Ultrabook .
  Jag förstår inte varför ultrabooks kommer med Windows förinstallerat?

  • ThLegend sade han

   Är din lättja att göra ditt kommando till en bärbar dator utan Windows förinstallerat? Bai hör du klaga när du inte ... Tror du att det är lättja att köpa en stik och du installerar Ubuntu Linux på den ,, trevlig hårdvara med Windows och avlägsna pac .. du installera Linux på stik ... vad är så svårt ... Normal och vacker och logik från Microsoft skulle vara en gåva var att få oss att sätta på dVD fönster och vi installerade nya Windows. Men gjorde detta med Windows förinstallerat .. Fas I kinda arg och besvärligt för mig att ha licens skrivbord ... sak inkopplad processor eller moderkort tycks mig lite om våld knuffade ner hennes hals .... Slutligen ...

   • Ciprian sade han

    licens inkopplad processor, till moderkort :)) licens att göra Windows 8 BIOS för "anti-piratkopiering", men alla är torrents tillräckligt installationsmetoder windows8 + licens

  • vali sade han

   FaqTak: Edos, svart (för spel)

   FaqTakVarför alla ultabook platser kommer med Windows förinstallerat. Mig bryr Lenovo U310 hem, så instabil distribuera Linux på den för att göra några tester för att spela spel i webbläsaren, etc.Banuiesc, att om det kom utan fönster skulle vara billigare med den för en hundra euro och skulle vara den bästa ultrabook / bärbara marknaden. Jag såg mullvad och jag älskade det, ser mycket bra, snygg design, är mot metall kapell, små, kompakta och ser bättre tider som HP 10 650. Jag pratade med några killar från EMAG respektive pcgarage och berättade att ultrabooks kommer med Windows förinstallerat eftersom du måste respektera vissa normer, har andra berättade att om ultrabooks kommer utan Windows förinstallerat när ala inte Ultrabook . Jag förstår inte varför ultrabooks kommer med Windows förinstallerat?

   Jag satte mig denna fråga och jag har inte hittat något svar ännu. Förmodligen bara skräp marknadsföring. Ultrabookurile sticker ut i kapitel konstruktion ... är gjord för att ta ögonen mer. Kanske folk på Microsoft trodde att det fick pengar på det sättet och på något sätt var en annan infördes på marknaden i denna kategori. Nu återstår att se ... och vad försäljningen till och med april fick veta att Windows 8 har mycket låg popularitet. Kunderna är inte alltför glada att förvärva 8 ultrabookuri med Windows förinstallerat.

 3. Alex567 sade han

  En översyn av Daniel: du ska vara tyst !!!

 4. Två modeller med Ivy Bridge bra prestanda förhållandet mellan pris
  HP ProBook 4540s (H5J92EA) börjar på 1800 lei
  Dell Inspiron 3521 (DI3521I54750DA-05) börjar på 2049 lei

 5. cristi sade han

  Daniel: Enligt min mening var det ett litet skrivbord och en bärbar dator startar apuna.Sa du köper en bärbar eller stationär för starkt grafiskt och spela spel 2-3 maj som världen i ett år, bara inte köpa din merita.Sa en tablett eller en telefon sista generationen även när det merita.Mobilitate, vikt, lagring, smarta, DLNA-anslutning, handlag, fönster etc.Jocuri 8 som spelar skrivbordet kan nu spela på tabletter och prestanda ni etc.Ce ?

  Jag tror att du är ung, är annorlunda min åsikt

 6. FaqTakVarför alla ultabook platser kommer med Windows förinstallerat. Mig bryr Lenovo U310 hem, så instabil distribuera Linux på den för att göra några tester för att spela spel i webbläsaren, etc.Banuiesc, att om det kom utan fönster skulle vara billigare med den för en hundra euro och skulle vara den bästa ultrabook / bärbara marknaden. Jag såg mullvad och jag älskade det, ser mycket bra, snygg design, är mot metall kapell, små, kompakta och ser bättre tider som HP 10 650. Jag pratade med några killar från EMAG respektive pcgarage och berättade att ultrabooks kommer med Windows förinstallerat eftersom du måste respektera vissa normer, har andra berättade att om ultrabooks kommer utan Windows förinstallerat när ala inte Ultrabook . Jag förstår inte varför ultrabooks kommer med Windows förinstallerat?

  Läs market makers, marknad säga att de flesta användare vill köpa plug n play-enheter, det vill säga arbete inediat de hade ur lådan, och om du kan få batteriet laddat.
  Vi gör oss själva som vi är få, alltför få grafik som du räkna med marknadsföring.

  • Cristi Jag tror att tillverkarna installera på bärbara datorer vindlägen 30,40 grund för dem ingenting udda för så många minuter de tjänar fortfarande om 4.5 miljoner

 7. Cristi hälsar teer Sami ber berätta om denna laptop http://www.altex.ro/laptop-asus-x401u-wx031d-amd-c60-1-0ghz-14-4gb-320gb-amd-radeon-mobility-hd6290-free-dos dvs. sal är bra för hemmabruk 2.3.4 melodi per dag för lydnad av ett spel som Counter Strike, Dragon City, World of Tanks tittar på en film på youtube

 8. Instruktions mk908 ser att ändå lämna förväntat. Jag kanske inte vet att du gav upp. Jag tror 10 minuter skulle vara tillräckligt för att presentera alla vad kan djuret eller om en ansökan per tel. grazzie!

 9. marius sade han

  Hur många comenturi behövs för att gå få det handledning presentation med mer detaljerad mk908 ????? Jag måste göra VRO 50 och 50 postadresser konton Videotutorial. ska komma? ok totalt besvikelse !!!!!!!!!!

 10. Daniel sade han

  Jag kan vara ung, men att veta att jag följer alla videotutorialele Crsti huvud svans "(om Adrian) .I en sista Videotutorial (MK908 + + OnLive gamepad, spelkonsol på TV) säger att du kan spela OnLive spel, att du inte behöver massor av minne och sofistikerade grafikkort eftersom de har killar som best.Tu servrar utrustade med det lilla odjuret av er som har små resurser Andrid och påvisade prestanda som liknar en tablett som du inte skulle träna laptop eller återigen desktop.Poate andra åsikt!
  PS jag inte säga att kommer att försvinna knä och skrivbord, men det kommer att vara ovanligt att ... utrotning!

 11. Daniel: Jag kan vara ung, men att veta att jag följer alla videotutorialele Crsti huvud svans "(om Adrian) .I en sista Videotutorial (MK908 + + OnLive gamepad, spelkonsol på TV) säger att du kan spela OnLive spel som du inte behöver massor av minne och sofistikerade grafikkort eftersom de har killar som best.Tu servrar utrustade med det lilla odjuret av er som har små resurser Andrid och påvisade prestanda som liknar en tablett som du inte skulle träna desktop.Poate laptop eller har en annan åsikt igen! PS jag inte säga att kommer att försvinna knä och skrivbord, men det kommer att vara ovanligt att ... utrotning!

  Ovanstående svar lät jag mig själv, jag är Kristus-admin Cristian cismaru.

 12. Daniel sade han

  Cristi, jag ber om ursäkt ... och leva den andra Cristi.Multi Cristi Daniel detta site.E liksom vi har samma avvikande meningar eller parere.Progres, bror, framsteg!

 13. adrian Rotaru sade han

  AMCUMPARAT TRONSMART MK908 ansluta DIGI MOBIL som hon kan?

 14. Iron Maiden sade han

  Jag vill inte höra modeller Acer har haft dåliga erfarenheter med Acer Aspire och utanför, så att inom citationstecken.

 15. Costelina sade han

  Jag är ledsen att min leptop har bara 2gb RAM men det är vad man ska göra

  .vreau är lite äldre jag försökte berätta windows8, sa jag ja Domain

  en flytta svårare, men att se mig själv. Jag vill säga att jag är förvånad över att du inte visste

  men Windows som Microsoft på hur stort det är och hur många förinstallerat i det
  rörelser och flyttar bara ladda snabbare men fönstren 7
  Jag tror att så brandvägg är starkare.
  naturligtvis är det något jag inte gillar (liksom vi så picky)
  Jag tycker inte det har bara 3 kärnteman och inte längre har den klassiska tema som
  w som i 7, men i vilket fall som helst är det mycket rapid.bravo microsoft

 16. sapunell sade han

  Cristi..salut ... ..daca ...... Jag har inget emot att berätta för mig varför inte du och handledning operativsystem Designs (30zile) såsom ... Windows Ultimate eller Windows 7 8 2 Professional i stället för den kommersiella versionen av Windows 7 8 Enterprise och Windows Enterprise?

 17. Iustin sade han

  i leptopuri det kan vara en stor skillnad mellan AMD och Intel skrivbordet men resultatet är liten men intel bra pris !! överdriva min åsikt !!

 18. Ali! " sade han

  ThLegend: Det är lat för att göra din laptopfara kommando vid en Windows förinstallerat? Bai hör du klaga när du inte ... Tror du att det är lättja att köpa en stik och installera Linux Ubuntusau honom ,, trevlig hårdvara med Windows och avlägsna pac .. du installera Linux på stik ... vad normal är så hårt ... och vackra och logik från Microsoft skulle vara en gåva var att få oss att sätta på dVD fönster och vi installerade nya Windows. Men gjorde detta med Windows förinstallerat .. Fas I kinda arg och besvärligt för mig att ha licens skrivbord ... sak inkopplad processor eller moderkort tycks mig lite om våld knuffade ner hennes hals .... Slutligen ...

  Jag levde för att höra detta samt:
  Hur fan har du "Windauz" i processen? Eller moderkortet?
  Du bättre hålla fast vid din kunskap budbärare och facebook och inte bry sig om datorer
  Om du hanterar så att datorer och maskiner, inte undra när jag ser du vill fixa något, startar omedelbart och tar dig i väggen utan att behöva starta en motor
  Och själv och vakna upp som det reparerade själva problemet.

 19. Ali! " sade han

  adrian Rotaru: AMCUMPARAT TRONSMART MK908 Jag önskar CONECTEZDIGI telefon kan?

  Dada kan.
  Av PP Widget.
  I framtiden inte att halesti och skriva mindre utrymmen

 20. Ionut sade han

  Hello Cristi.
  Jag vill veta om vi kan tilldela mer RAM, Micro SD-kort fäst vid en Tronsmart MK908 (t.ex. från 2 4 Gb). Kan detta vara?
  Också frågan är sant för andra "verktyg" (PC, laptop, smartphone ...) som "låna" GB SD-kort, stick, HDD, SSD eller andra, för att öka RAM (eller RAM för grafik) ( förutom Ramdisken). Jag tror att mer RAM-minne är välkomna i alla enheter som använder den. Speciellt när det gäller MiniPCI platser som redan kommit från fabriken med en standardkonfiguration (ibland begränsad).
  Tack.

  • Ciprian sade han

   Det kan ta det interna minnet av tronsmartului / tablett / telefonen inte SD-kortet, t.ex. tronsmart av att 8gb ta 2gb + 2gb som redan har och göra 4gb fungerar det här på PC kallas filen, men bara för bättre rörelse i deshiderea fönster och jocuri.Nu inte behöver d DOB än 2gb RAM i fall caai hade 512,256 när da.si inte flytta värsta flyttar mycket bättre i spel gränssnitt kan du använda "swapper för root" gratis på Google play, men kräver mer noroc.Si rot om du vill allokera internt minne SD-minneskortet i ett slags "go partition" för användning på sd sd gl till 1.9 version av Google, så att marknaden inte fungerar och kräver root.Mult tur.

 21. IonutHi Cristi. Jag vill veta om vi kan tilldela mer RAM, Micro SD-kort fäst vid en Tronsmart MK908 (t.ex. från 2 4 Gb). Kan detta vara? Även frågan är sant för andra "verktyg" (PC, laptop, smartphone ...) som "låna" GB SD-kort, stick, hårddisk, SSD eller andra, för att öka RAM-minnet (eller RAM för grafik) ( förutom Ramdisken). Jag tror att mer RAM-minne är välkomna i någon maskin som använder det. Speciellt när det kommer till MiniPCI webbplatser som redan kommer från fabriken med en standardkonfiguration (ibland begränsad). Tack.

  Först av allt, varför skulle du behöver mer RAM, är 2 GB tillräckligt.
  För det andra bör du veta att RAM är ett flyktigt minne och extremt snabb, är SD-kort en icke flyktigt lagringsmedium extremt långsam.
  I bästa fall sd kort mb per sekund och når 20 och 10.000 MB RAM inslag per sekund.
  Men i teorin kan du tilldela en swap av sd, men det kommer inte att hjälpa alls, ja till och med kommer att dramatiskt sakta mobilen, surfplattan eller mini-PC.

 22. adrian Rotaru: AMCUMPARAT TRONSMART MK908 Jag önskar CONECTEZDIGI telefon kan?

  Jag ska göra en tutorial med ett modem 3g / 4g mini-PC.

 23. Anderson sade han

  Hej, Cristi vad ljudkort jag rekommenderar min ljudkort ombord Realtek ALC892 hörs "prasslande" högtalare gör buller som arbetar SSD, eller om jag rulla musen i webbläsaren gör "fas fas "och göra starkare som ubuntu windows. Vi förare ursprungliga dvd och så göra, och jag knuffade efter nätet och bara hör du att buller, är det en prasslande ren du vet, det var ljudband de startade bandet kunde höra bakgrundsljud efter började låt. Vad rekommenderar ni?

 24. Leku sade han
 25. Jag behöver mina alternativ väljer en bärbar dator
  http://www.altex.ro/laptop-asus-k55vd-sx443d-intel-core-i7-3630qm-2-4ghz-15-6-4gb-1tb-nvidia-geforce-610m-2gb-ddr3-free-dos
  si
  http://www.altex.ro/laptop-lenovo-essential-g780-intel-core-i5-3230m-2-6ghz-17-3-4gb-1tb-nvidia-geforce-gt635m-2gb-ddr3-free-dos
  varav den ena är bättre för spel och för kontorsapplikationer (även batteri och hållbarhet och är imp)

 26. TudorJag behöver min alternativ väljer en bärbar dator http://www.altex.ro/laptop-asus-k55vd-sx443d-intel-core-i7-3630qm-2-4ghz-15-6-4gb-1tb-nvidia-geforce-610m-2gb-ddr3-free-dos si http://www.altex.ro/laptop-lenovo-essential-g780-intel-core-i5-3230m-2-6ghz-17-3-4gb-1tb-nvidia-geforce-gt635m-2gb-ddr3-free-dos varav den ena är bättre för spel och för kontorsapplikationer (även batteri och hållbarhet och är imp)

  Gå till modellen från Lenovo, har det en överlägsen grafikkort och en mycket bra processor.

 27. mihaela sade han

  Servus! Jag helt förutom detta ämne men jag vill köpa mig en bärbar dator och vet inte vad jag vill gråta bredvid honom .No över 2 år inte klara (den gamla PC), jag behöver för det och det är en flicka -tech mig .Sa vara mellan 12- 15 miljoner ROL. Vad kan du råda mig? Tack så mycket och ser fram emot ditt råd!

  • En bärbar dator som pengar inte kan vara tillförlitliga, du bara få en billig bärbar dator som inte kommer att vara mycket "framtidssäkra".
   Om kraven inte är hög, kan du göra jobbet med en billigare laptop.
   Dessa dagar jag gör en inköpsguide och laptop mellan 1000 2000 lei. Då ska jag tala om för er att titta efter det att göra bra affärer även med en mindre generös budget.

 28. mihaela sade han

  Tack så mycket! Jag ser fram emot särskilt som jag jaga ,, "nedskärningar från slutet. nov.de av EMAG! Tack på förhand!

 29. I år gick jag på college och behöver en bärbar dator är ansträngande. Undersökningar som knackar på dörren och tar "objekt" utan som du inte kan jonglera under läsåret (läxor, projekt, e-post från lärare), men också behovet av att koppla av mig fick mig att besluta om förvärv en bärbar dator (tror jag) jag är precis vad jag behöver. Jag försökte leta efter en bärbar dator som jag vara användbar främst för vad jag behöver i college, men också att vara ganska effektiva för de senaste spelen dök upp i den sista perioden och därefter. Så jag bestämde mig på denna dator (Asus 15.6 "R501VB-S3116D)

  http://www.emag.ro/laptop-asus-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i7-3630qm-2-40ghz-ivy-bridge-4gb-750gb-nvidia-geforce-gt-740m-2gb-free-dos-black-r501vb-s3116d/pd/DSYRXBBBM/

  Jag skulle vilja berätta din åsikt om denna produkt. Även du kan ge mig och andra liknande produkt om det är billigare, uppenbarligen. Budgeten är i 3000 inklusive lei (+ ännu mindre om det är värt).

 30. Mihnea sade han

  Cristi Hej!
  Jag skulle vilja köpa en SSD i min latop Asus K55VM och inte vet vad du ska köpa.
  Jag vill nämna att jag använder bara för Windows 7 och gamla HHD (av 750 GB) för att uttrycka det i stället för en optisk enhet (vi såg tuorialul för det). Snälla hjälp mig, det är första gången du ber om råd och följ din videotutuorial.ro av 3 år.
  Uppriktigt Mihnea.

 31. Mihnea sade han

  Tillbaka med en fråga, såg jag att jag slog fortfarande Samsung när det gäller ssd

  Och du berätta vad dina parereia köper

  Solid-State Drive (SSD) Corsair Force GT 2.5 120GB
  eller
  Grundläggande Samsung SSD PRO 840 128GB SATA3
  eller
  840 Samsung EVO SSD Basic 250GB SATA3
  eller
  Grundläggande Samsung SSD PRO 840 256GB SATA3

  Jag förväntar ett svar från dig!
  Merci.

 32. Salut! När en handledning om hur du väljer en bärbar dator med de senaste komponenterna i vår marknad med konformationer vid olika priser.

 33. Videotutorial Hej! I 2300-2400 ron budget för en bärbar dator (hemmakontor) ... kan du hjälpa mig med några förslag? Tack!

 34. nicolae sade han

  Jag vill byta en dubbla processorer med en AMD Sempron kör ,, I, am3 sochet 938 2,6kz, moderkort gf615m p33 v2 ms 7597 ,, men jag sökte på nätet och hittade inte kompatibla med min grundläggande splaca som är sc jag såg am3 sochet 939 938 är samma sak med lite förbryllad sant aldrig ta en mer eftin efter och inte passar stift ,, ,, en omkring maj Ando var en kör amd dubbel 5200 men jag tror att det var en annan sochet, dm cristi Vänligen, sami rekommendera, eftersom jag inte har gett någon handledning med sina klass processorer och kompatibilitet

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.