Om Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

kommentarer

 1. Ionas Hon sade:

  Bra, mycket bra handledning, hoppas jag att jag kan fortsätta med denna serie av tutorials

  view Kommentar
 2. Cristi Hon sade:

  Ja, verkligen intressant det vore bättre att fortsätta med handledning om detta ämne. Grattis till hela webbplatsen, handledning, etc.

  view Kommentar
 3. manole76 Hon sade:

  Mycket intressant, jag lx.ro konto, helt gratis men ingenstans kan jämföras med iLink.Sa inte säga att de är veckor när du inte kan få tillgång till servern. Tack Cristi och jag personligen verkligen vill ha en fortsättning på denna serie av tutorials!

  view Kommentar
 4. Brabus Hon sade:

  En utmärkt handledning, medan en presentation till Adobe?

  view Kommentar
 5. sklipy Hon sade:

  Hej, ja det skulle vara ok att fortsätta med handledningen, skulle jag vara intresserad om du kan gå vidare blogspot blogg till min server från iLive, och möjligen på väg till och komma till Pro-versionen.

  view Kommentar
 6. alinfdd Hon sade:

  merchandise!

  view Kommentar
 7. gaby Hon sade:

  Hej, Cristi liksom så frågar om vi vill fortsätta med detta ämne jag ska berätta: Det är super hårt efter gmail kurs, jag vill verkligen veta hur jag kan göra inställningarna i FTP och även nu titta på handledningen ni databaser i MSQL jag hoppas inte fånga öronen med tanke på att nybörjare inom detta område är HTML, CSS, Apache, etc.
  Jag önskar er lycka till och har fler besökare en webbplats som Youtube!

  view Kommentar
 8. Costel Hon sade:

  Intressant. Tack och önskar dig vidare.

  view Kommentar
 9. Daniel Hon sade:

  fa bra handledning sajt med hosting och desbre cofigurare detta pls

  view Kommentar
 10. Tony Hon sade:

  Mycket intressant detta ämne. Självklart vill vi att fortsätta serie tutorials i ämnet.

  view Kommentar
 11. Dragos Hon sade:

  TINO TUTORIALU MISTO So Christ FORTSÄTT TUTORIALU

  view Kommentar
 12. filu Hon sade:
 13. BGD Hon sade:

  Ja, fortsätt med detta ämne! Som du sa "börja arbeta propriuzis". Jag vill verkligen göra en hemsida värd iLink! Jag väntar på tutorials om detta ämne!

  view Kommentar
 14. Sandu Hon sade:

  Mycket intressant handledning om platsen på iLink.
  Fortsätt med resten för att skapa webbplatsen.
  Tack!

  view Kommentar
 15. mihai Ionescu Hon sade:

  Tack !!!! det är OK

  view Kommentar
 16. Viorel Caesar Hon sade:

  Ja, jag är mycket intresserad av detta ämne och jag skulle vara glad om du fortsätter med Tutorial post, databas, etc.

  view Kommentar
 17. thisko Hon sade:

  + Gratis Hosting (ingen reklam från leverantören):

  - 50webs.com (utrymme: Mb 500, 5 trafik Gb / månad)
  - Byethost.com (utrymme: Gb 5,5, 200 trafik Gb / månad, Databaser: 50)
  - 000webhost.com (Gb utrymme 1,5, 100 trafik Gb / månad, MySQL: 2, e-post: 5 +++ [Fantastio (autoinstaler: Joomla, Wordpress, drupal..etc) något mycket sällsynt i värd Free]

  + Domäner kort (uppenbarligen Free)

  - cz.cc [nic.cz.cc] ( "ex Popescuion.cz.cc") {support "URL Forwarding", men har ett problem med DNS'ul}
  - eu.tc, net.tc, etc ... [smartdots.com] (. Ex "Ww.popescuion.eu.tc") {support "URL Forwarding" och DNS}

  Le recumand dem som vill ha en fri plats och samtidigt ganska bra / bra, sökte jag personligen och på samma gång vi testade varianter nog tills jag hittade vad jag behövde.

  + Kapitel främjande ..exista här tillräckligt fria versioner.

  view Kommentar
 18. PopIon Hon sade:

  mycket högt

  view Kommentar
 19. Cata Hon sade:

  Cristi Hej!
  Intressant handledning, jag vill fortsätta serie tutorials på iLink.

  view Kommentar
 20. emy Hon sade:

  En värdefull handledning användbart. Fortsätt handledning om iLink .. jag nu kommer jag att göra hemsidor, och jag kommer att titta på följande handledning om iLink dock lungiar vara (om jag inte bläddra förstår vad som helst: D)

  view Kommentar
 21. Videotutorial-user Hon sade:

  Jag ser fram emot dessa tutorials i denna serie

  view Kommentar
 22. matt Hon sade:

  Tutorialu värd mycket snygg och visste inte vad du ska välja är många erbjudanden,

  view Kommentar
 23. RafaelRafito Hon sade:

  Mycket högt, normalt att vi vill behålla, vad jag ska säga att notera är ett team 10 Bravo !!!

  view Kommentar
 24. marian Hon sade:

  Mycket interesant.Astept fortsättning och i synnerhet hur de kan skapa en webbplats.

  view Kommentar
 25. ASUS Hon sade:

  Ja tjänsten från iLink ok :))

  view Kommentar
 26. Xantes Hon sade:

  Prenumerera och jag både dem som söker en serie episoder med detta ärende, men neparat och du sa "sklipy - mars 31 2011 från 22: 31" för att överföra blogspotiLink!

  view Kommentar
 27. George Hon sade:

  Det skulle vara till stor hjälp om du fortsätter med handledning om detta ämne. Hur man skapar en webbplats och hur vi hanterar ftp, etc ...

  view Kommentar
 28. SideBySide Hon sade:

  Cristi snälla hjälp mig, gjorde jag mig när jag försöker ansluta via ftp ftp konto från e-post inte ansluter. Du måste göra andra inställningar förutom värden, användaren och passera?

  view Kommentar
 29. SideBySide Hon sade:

  Felet är
  "Kunde inte ansluta till servern"

  view Kommentar
 30. edd Hon sade:

  Hello Cristi,

  Mycket intressant tuorialul och allt du gör. Fortsätt med handledare om iLink.

  view Kommentar
 31. Brabus Hon sade:

  Jag tror inte att det är nödvändigtvis en fortsättning på denna handledning inställningar är inte mycket annorlunda än tidigare tutorials. utsikt [url=http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-9228335808488785%3Apk093u-pfrd&ie=ISO-8859-2&q=cum+fac+un+site&sa=C%C4%83utare&siteurl=www.videotutorial.ro%2F]Seria tutorials Hur man gör en webbplats [/ url] Där har alla visat.

  Adobe svit som jag har infört, som PDF och ändra andra.

  view Kommentar
 32. cossmyn Hon sade:

  Naturligtvis vill vi fortsätta med handledning användbara tutorials Super Cristi !!! ... särskilt för studenter som har gjort projekt och vill överraska via en webbplats.

  Bravo!

  view Kommentar
 33. pc1990 Hon sade:

  En trevlig tutorial, men synd de från iLink jab och banderoller med reklam, men det är det.

  Cristi hur du anger som frereastra exakt hur du ställer in för effekten aero aero effekt har skuggor och din är helt blå.

  view Kommentar
 34. cristi Hon sade:

  Yes sir! Mycket bra handledning och kom precis i tid, jag är mycket intresserad särskilt skapandet av webbplatsen (dvs. sätt hur man klättrar en blixt plats med alla sidor och mappar här) MS

  view Kommentar
 35. Alex Baies Hon sade:
 36. WAF Hon sade:

  superbun. fa handledning och desbre cofigurare plats

  view Kommentar
 37. mihai Hon sade:

  mycket intressant ämne skulle vara bättre om du fortsätter ...

  view Kommentar
 38. darius Hon sade:

  mycket bra tutorial, jag saknar dig fortsätta med serien av handledning för att skapa plats på denna plattform

  view Kommentar
 39. mittnamn Hon sade:

  Tack, och jag gillade tusen nerebdare nästa handledning tillägnad detta tema.

  view Kommentar
 40. Razvan Hon sade:

  mycket bra tutorial, bara logga in och du är bättre med ftp, gjorde du ett fält, något som plattform kan du explicit.spuneaai etc ...
  resten är ok.

  view Kommentar
 41. aurel Hon sade:

  salut.foarte bra tutorial ... .vi kan skapa ditt konto ... vet inte varför jag inte tillåter ,,, ..

  view Kommentar
 42. aurel Hon sade:

  skicka mig på Yahoo ... pff

  view Kommentar
 43. summer19 Hon sade:

  Cristi sal Jag gjorde något dumt. Jag har ändrat lösenordet till databasen, jag gav faktiskt genererade lösenordet. och memorato nam. och nu inte kan få tillgång till databasen. Jag ger kontot för att få panelen frågar mig ett lösenord och inte vet. vad kan jag göra?

  view Kommentar
  • summer19 Hon sade:

   summer19:
   Cristi sal Jag gjorde något dumt. Jag har ändrat lösenordet till databasen, jag gav faktiskt parola.si genererade nam memorato.si nu kan inte komma åt databasen. Jag ger kontot för att få panelen frågar mig ett lösenord och inte vet. vad kan jag göra?

   Någon som vet?

   view Kommentar
 44. cristian vattenmelon Hon sade:

  Du kan göra en videotuorial om djupfryst

  view Kommentar
 45. marinescu77 Hon sade:

  Cristi're högt bravo, Tineo så vidare.

  view Kommentar
 46. bogdan Hon sade:

  Mycket intressant ... Tack för sådana riktlinjer
  Jag ser fram emot fler tutorials på ilive

  view Kommentar
 47. SurvivorX Hon sade:

  Jag säger mycket svårt att fortsätta

  view Kommentar
 48. Valentin Hon sade:

  ja fortsätt

  view Kommentar
 49. Ionut Hon sade:

  Hej trevlig handledning, gav jag pengar över en lite bättre, men personerna på iLink stora att du har en fri, verkligen vill hålla om du har tid denna serie av handledning och creeareaaa en plats och vad gör u lär oss .

  view Kommentar
 50. Oroles Hon sade:

  "Men det finns bara ett område", så uttrycket var korrekt. Kan bör gå i skolan

  view Kommentar
 51. andrei robert Hon sade:

  Jag skulle vilja fortsätta denna serie och du vet att det är xhost.ro men erbjuder gratis än 400mb.

  view Kommentar
 52. KosmynMDC Hon sade:

  Adrian Cristea eller någon eller någon annan. Snälla hjälp mig. Jag har ett problem med WinXP och rezolutia.Am ungefär en gång Windows startar på 3,4 jag ändra skärmupplösningen och måste 800 600 × varje gång till modific.Cum kan jag lösa detta problem. Jag går inte den extra upplösning 1024 768 × .precizez jag gegorce förare nvidia fx 5200 uppdateras dagligen.

  view Kommentar
  • Thomas Hon sade:

   KosmynMDC:
   Adrian Cristea eller någon eller någon annan. Snälla hjälp mig. Jag har ett problem med WinXP och rezolutia.Am ungefär en gång Windows startar på 3,4 jag ändra skärmupplösningen och måste 800 600 × varje gång till modific.Cum kan jag lösa detta problem. Jag går inte den extra upplösning 1024 768 × .precizez jag gegorce förare nvidia fx 5200 uppdateras dagligen.

   Du får inte installera grafikkortets drivrutin eller du har inte installerats korrekt, Oria hämtade fel version
   Försök att hämta den senaste drivrutinen på dina skivor på deras hemsida och se om det fungerar
   En annan möjlighet är att ha en liten virus ....
   Och en tredje kan bero på din skärm (ja!, Inte bli förvånad min kusin hade en lcd äldre genom 2000 och kunde inte ändra upplösning högre än 1024 745 *
   Lycka till att lösa problemet

   view Kommentar
 53. Adrian Hon sade:

  Jag hoppas att jag inte verkar dum eller naiv men det verkar som om vi är bara lite konstigt problem med kontot skapas, något som jag inte har upplevt tidigare. Captcha-kod, när jag försöker presentera siffrorna som syns får ett felmeddelande och jag har ingen aning om varför, även om antalet korrekt insatt, eller åtminstone tror jag det. Jag förstår inte att logik eller kod, du lego Kanske är det ett sätt som jag inte vet. Jag gick hundratals webbplatser som problem men jag gav inte upp nu.
  Se länken det Varför visa mig (har endast 5,77 mb fil)

  view Kommentar
  • stefan Hon sade:

   Adrian:
   Jag hoppas att jag inte verkar dum eller naiv men det verkar som om vi är bara lite konstigt problem med kontot skapas, något som jag inte har upplevt tidigare. Captcha-kod, när jag försöker presentera siffrorna som syns får ett felmeddelande och jag har ingen aning om varför, även om antalet korrekt insatt, eller åtminstone tror jag det. Jag förstår inte att logik eller kod, du lego Kanske är det ett sätt som jag inte vet. Jag gick hundratals webbplatser som problem men jag gav inte upp nu.
   Se länken det Varför visa mig (har endast 5,77 mb fil)

   Om något du inte har löst förrän nu ... Jag tror att felet är helt klart ... Längst upp i fönstret skriver klart: FEL: Du måste bara använda bokstäver och siffror !!! Och hänvisar till kontonamnet val ... Kontrollera, snälla, vad kontonamn du valt

   view Kommentar
  • Adrian:
   Jag hoppas att jag inte verkar dum eller naiv men det verkar som om vi är bara lite konstigt problem med kontot skapas, något som jag inte har upplevt tidigare. Captcha-kod, när jag försöker presentera siffrorna som syns får ett felmeddelande och jag har ingen aning om varför, även om antalet korrekt insatt, eller åtminstone tror jag det. Jag förstår inte att logik eller kod, du lego Kanske är det ett sätt som jag inte vet. Jag gick hundratals webbplatser som problem men jag gav inte upp nu.
   Se länken det Varför visa mig (har endast 5,77 mb fil)

   Stressa inte dig själv, titta närmare på de tecken du fel varje försök.

   view Kommentar
  • & 4dY Hon sade:

   Adrian:
   Jag hoppas att jag inte verkar dum eller naiv men det verkar som om vi är bara lite konstigt problem med kontot skapas, något som jag inte har upplevt tidigare. Captcha-kod, när jag försöker presentera siffrorna som syns får ett felmeddelande och jag har ingen aning om varför, även om antalet korrekt insatt, eller åtminstone tror jag det. Jag förstår inte att logik eller kod, du lego Kanske är det ett sätt som jag inte vet. Jag gick hundratals webbplatser som problem men jag gav inte upp nu.
   Se länken det Varför visa mig (har endast 5,77 mb fil)

   Problemet är inte captcha till användaren, men för dem som inte har och du ger dem automatisk .ilive.ro

   view Kommentar
   • Adrian Mihai Hon sade:

    & 4DY: Problemet är inte captcha till användaren, men för dem som inte har och du ger dem automatisk .ilive.ro

    Ja, sist jag skapade mitt konto, jag inte för ett ögonblick hade passerat genom hans sinne att det var problemet, även om jag undrade svar efter så länge i praktiskt taget övergav idén. Tack så mycket och samtidigt förvånade mig så mycket att jag inte inser det då. Jag hoppas att jag inte har problem med hosting, i allmänhet killar gratis har stora problem med tillgänglighet, svarar vi med någon 3-4 hostinguri, några gratis, en annan med en mindre avgift (1 $) - som men en driftstopp för stor, när ditt barns värld faller server i djävlar! Och jag behövde inte ens mycket utrymme, så 100 mb först. Än en gång tack och jag hoppas att resten går bra

    view Kommentar
 54. John Mudura Hon sade:

  Käre Cristi,
  För mer medan du tittar på den ena änden av bron. Jag är nybörjare hade tjänat mig några tutorials för att, tack och förbli skuldsatta.
  Här har vi lyckats framgångsrikt att öppna konto "iLink", precis som jag var på så jag skulle vilja om det är möjligt att fortsätta med följande steg.
  En dag Minuit
  uppriktigt
  John Mudura

  view Kommentar
 55. cristi Hon sade:

  Grattis du är den bästa, fortsätter handledningen om du kan tack.

  view Kommentar
 56. yosorin Hon sade:

  hård handledning, jag har redan lärt sig mycket från dina tutorials, så kom med förslaget och tror att de är många som följer den här guiden samtycke som bör fortsätta värd serien för klienten.
  framgång och en bra dag.

  view Kommentar
 57. liviuhouse Hon sade:

  välkommen

  Mycket intressant om du kan fortsätt med denna typ handledning (hur man klättrar en plats på en värd sait underhåll, skapande databas populära databas, etc ..) i allmänhet tillhör platserna.

  tack

  Bafta ytterligare.

  view Kommentar
 58. yosorin Hon sade:

  och att komma tillbaka till vad jag skrev tidigare, med tanke på att jag har laddat upp till dig att få handledning på gmail, jag vill få e-postmeddelanden när du postar tutorials nya till detta ämne

  view Kommentar
 59. cataunforgiven Hon sade:
 60. marius Hon sade:

  Jag vet att jag hälsar och värdnamn som jag logga in på mitt konto ftp att vinna scp.eu så mam lärt sig att klättra siteul.ms frm

  view Kommentar
 61. Adrian Hon sade:

  Jag hälsar och gratulerar kvalitetsinformation som du tillhandahåller och följa mig till listan över dem som diresc fortsätta denna tutorial eftersom de är (för vissa, och tyvärr många!) Som har liten kunskap om ftp, bazade data kontrollpanel och andra. Och även om den första skriftliga informationen rumänska, som "Ladda upp dig filer i det så kallade www`, som finns på ditt konto så snart FTP-inloggning att vara tillgängliga på Internet"Såg ut som hieroglyfer! (Som jag annars!)

  view Kommentar
 62. cata Hon sade:

  Jag vill fortsätta

  view Kommentar
 63. befunnyordie3 Hon sade:

  Jag tänker inte gå till phpMyAdmin .... Jag skriver #2002 går inte att logga in på MySQL-servern

  view Kommentar
 64. Giacomo Hon sade:

  Jag gjorde bara ett konto hos dem. Det matris som används för att ha en webbserver tillgängliga ännu bättre där. Så fortsätt serien, hur kan klättra en webbplats, hur man gör en underdomän och han är en blogg (om möjligt). En bit av varje. Hur kan det fungera med databasen, även nödvändigt.
  Tack för handledningen.

  view Kommentar
 65. supermdmario Hon sade:

  En annan tjänst som erbjuder utrymme 1 gb (och kan öka, allt gratis) är WUALA.Te tills cieaza mig

  view Kommentar
 66. Emil Hon sade:

  Fparte bra och intressant tutorial. Videotutorial.ro Grattis och tack för ditt hårda arbete! Jag lärde mig mycket från dig och jag har rekommenderat webbplatsen till mina vänner. Jag har bara lovord för dig och berätta att jag såg varje handledning med stor glädje, grattis än en gång för vad du gör. Jag vill fortsätta serie tutorials på iLink.

  view Kommentar
 67. Andrei Alexandru Dragomir Hon sade:

  Hej, skulle det vara intressant en serie tutorials på denna plattform ... Och jag skulle vara intresserad om jag kunde använda databasen som skapats på denna plattform eller hur man kalla det för min wordpress blogg ????
  Jag har redan en blogg på wordpress..si intresserade mig om jag kunde använda en peasta för honom.

  view Kommentar
 68. Thomas Hon sade:

  Fortsätt denna tutorial, jag vill lära sig att göra en webbplats på denna plattform från iLink
  Tack och jag gärna nya tutorials

  view Kommentar
 69. stefan Hon sade:

  Mycket intressant handledning ... verkligen, snälla, fortsätt denna typ av handledning ... Jag trodde det var tydligare förklaras än många andra, jag läste en hel del ... I e-post, skapa mappar (anpassad) för hans fråga Cristi: "vem skulle använda den?" mig! Till exempel vill jag alla e-postmeddelanden de får från Videotutorial grupperas som inte stör den andra, skapar jag en Videotutorial mapp lägga till en regel (alla videotutorial.ro innehåller titel, flytta mig där) i e-postklienten (eller Yahoo) och här vad de kan använda egna mappar. Nu har en fråga, bra skulle vara om vi skapade egna mappar på Yahoo och jag vill ladda ner en e-postklient, vad ska jag göra? Jag vet inte svaret på denna fråga, bara be någon som känner mig svara ... Jag hittade ett sätt inte särskilt ortodox, men det fungerar: Använd en Forward
  Jag skulle vilja föreslå att i handledningen kan ses, faktiskt alla steg eftersom det verkar som om vissa användare har stött på problem ... Exempel: konto skapande, databas. Det skulle vara intressant om du kan skapa en förbindelse mellan detta konto och lagringsplatsen (stor). T.ex. e-postkonto är 1GB ... Men jag har också ett konto som tillåter lagring av upp till 10GB. När hänsyn till iLink är nästan full för att skapa en regel (manus) för omdirigering e-post till denna andra kontot ...
  Hur som helst, mycket intressant, bra service ...
  Det skulle också vara lärorikt fortfarande om att skapa en webbsida, skapar / populära databasadministration konto, det finns många ... och jag tror att det fanns intresse

  view Kommentar
 70. Iacob Hon sade:

  Fortsätt med handledningen

  view Kommentar
 71. Marian Alexandru Hon sade:

  Mycket bra handledning. Jag använde xbiz, xhost, men jag också tack. Hittills tillhandahåller tjänsten den mest ilive eftersom det är en kostnadsfri tjänst (som service och kommersiella). Jag ber er att fortsätta serien med totorialele med hjälp av FTP, och skapa plats grov grind.

  view Kommentar
 72. marius Hon sade:

  Jag rekommenderar bytehost som en mycket bra service, men med fler avantaje.ms och mycket intuitiv handledning för detta problem, men jag kan inte installera Joomla på denna server

  view Kommentar
 73. Gabriel Hon sade:

  mycket intressant ... Jag hoppas att jag är villig att fortsätta

  view Kommentar
 74. ady Hon sade:

  Väldigt cool och användbar handledning !!! hoppas att fylla den med en komplett handledning, det vill säga om hur man skapar en huvud-svans plats Ilive.Pe mig intresserad mig mycket om man kan klättra Wordpress, men jag hoppas att vi lär oss hur man gör och så många saker jag har lärt mig mycket av dig =))

  view Kommentar
 75. MIKE07 Hon sade:

  Hej alla! Jag skapade ett konto men kan få tillgång till iLive ge dubbelklicka på fältet och jag skapade sidan visas på en vit bakgrund, Index of / och under skriv NAMN, senast ändrades, SIZE, BESKRIVNING, överordnad katalog bör APACHE 1.3.42 server på iLive inte försvara en webbplats, måste den ge lägga till mallar eller jag setet I alla nödvändiga alternativ, som kan berätta för mig jag utelämnat som jag försökte och fungerar inte.

  view Kommentar
 76. dan Hon sade:

  bunaziua kommer att följa långa och handledning din mamma använts med framgång. den iLive jag gjorde jag även installerat WordPres konto, men problemet är att det inte fungerar på rätt sätt och kan inte se att skriva nästan hela året administrationssida är blockerad, mamma lämnade förlorare och gjorde en plats där alla wordpres gick på 000webhost.com jag skulle vilja ha några indikationer det rätt om du kan

  view Kommentar
 77. vali Hon sade:

  Hej. Skuld till handledning. Fortsätt med denna typ av handledning (webbsidor, inställning databaser, e-postklient inställningar, DNS-inställningar)
  ....................................... Owe och jag håller mitt ord!

  view Kommentar
 78. Thomas Hon sade:

  efter 10 dagar jag inte har fått e-postbekräftelse för att skapa konto nusht vad man ska göra

  view Kommentar
 79. Letai Hon sade:

  Hej Jag var redan är registrerad på denna webbplats och jag iam gjort två webbplatser och förväntat mer för e-postbekräftelse.
  Tack för denna tutorial.

  view Kommentar
 80. elijah Paunica Hon sade:

  Cristi Hej, jag skulle vilja veta om jag köper en premiun konto och överföra min hemsida kommer det att finnas plats namn som "www.exemplu.ro" eller "www.exemplu.ilive.ro"? Att om du redan äger en domän köpt från ROTLD.
  Specifikt jag utvecklat en webbplats (med ajutoru videotutorial.ro) crowdsourcing plattformen på en gratis server och redan lämnar mycket övrigt att önska hastighet. Jag vill köpa en domän för livet och sedan flytt här webbplatsen efter att ha köpt domänen och du sätter allt innehåll från den gamla servern iLink sikt. Jag vill veta hur blir namnet på webbplatsen, oavsett om det kommer att följas av ilive.ro eller kommer endast att vara domeniu.ro namn?
  Tack.

  view Kommentar
 81. edd Hon sade:

  Da.Continuatii tutorials med iLink. Tack för allt du gör.

  view Kommentar
 82. valyman Hon sade:

  Jag skulle vilja fortsätta med skapandet av hemsidan ilive.ro med inloggningsuppgifter användning, e-post etc.Felicitari mycket bra och intressant tutorials dig !!!!!!!!!!!!!

  view Kommentar
 83. cstyle Hon sade:

  Jag är mycket intresserad handledning. Jag vill fortsätta att skapa platsen ilive.ro med inloggningsuppgifter, användning, e-post etc. Gör en läcker Traba. Tack!

  view Kommentar
 84. robert Hon sade:

  ja fortsätt

  view Kommentar
 85. & 4dY Hon sade:

  Du kan göra det och jag vill göra det gratis plss göra

  view Kommentar
 86. & 4dY Hon sade:

  Måste jag rog.Mi skulle vilja se.

  view Kommentar
 87. Cosmin Hon sade:

  Hello Cristi. Tack för givet tmpul tutorialui.As vara glad om du kunde publicera en tutorial fortfarande göra en webbplats.

  view Kommentar
 88. Cristi_Crymek Hon sade:

  Hej, Cristi där du sa att du sätter ns1.ilive.ro
  ns2.ilive.ro? Från fält.

  Tillfreds Ajutama.

  view Kommentar
  • Cristi_Crymek:
   Hej, Cristi där du sa att du sätter ns1.ilive.ro
   ns2.ilive.ro? Från fält.

   Tillfreds Ajutama.

   Bagi DNS-namnservrar i domänen kontrollpanel där du tog det fält som du har gett ett konto, måste det kontot vara DNS-inställningar.

   view Kommentar
   • Cristi_Crymek Hon sade:

    Cristi-admin: Bagi DNS-namnservrar i domänen kontrollpanel där du tog det fält som du har redovisat, att hänsyn måste vara DNS-inställningar.

    Tack mycket, så långt jag fält, men jag kommer att köpa.

    Jag har aldrig köpt NAMA nu eftersom vi inte behöver,

    view Kommentar
 89. tony Hon sade:

  Mig tog mig alla nerver 2 dagar jag hålla tittar på samma handledning och fortfarande kan inte lyckas i något du vill göra en FTP genom WinSCP skriver jag följande: det begärda namnet är giltigt och hittades i databasen, men det har inte rätt datum Associated att lösas för.
  Anslutningen misslyckades, och gjort inställningar precis som du har gjort handledning, och jag satte: Till att börja skapades FTP användare med följande inställningar:

  värdnamn: itzone000000.ilive.ro
  Användare: "[email protected]"
  lösenord: *******

  Jag satt fil och FTP-protokollet, och ingenting, jag fortfarande hålla fast vid det fel, bara för att säga att jag inte kan få någon ... I ipanel.

  Kan du lösa VRO.

  tack

  view Kommentar
  • AdrianGudus Hon sade:

   tony:
   Mig tog mig alla nerver 2 dagar jag hålla tittar på samma handledning och fortfarande kan inte lyckas i något du vill göra en FTP genom WinSCP skriver jag följande: det begärda namnet är giltigt och hittades i databasen, men det har inte rätt datum Associated att lösas för.
   Anslutningen misslyckades, och gjort inställningar precis som du har gjort handledning, och jag satte: Till att börja skapades FTP användare med följande inställningar:

   värdnamn: itzone000000.ilive.ro användare: "[email protected]" lösenord: *******

   Jag satt fil och FTP-protokollet, och ingenting, jag fortfarande hålla fast vid det fel, bara för att säga att jag inte kan få någon ... I ipanel.

   Kan du lösa VRO.

   tack

   Port Forwarding du hört? Brandvägg du hört? Om du måste öppna routerport som används av programmet WinSCP att ansluta till FTP-servern. Se även brandväggen i Windows (eller en annan om du har installerat) inte blockerar port WinSCP.
   Om du inte vet hur man gör port forwarding, du skriver i sökrutan till höger på den svarta kanten: port forwarding, du anger och du hittar handledning. Om du router, inaktivera brandväggen

   view Kommentar
   • tony Hon sade:

    Vi försöker att inaktivera brandväggen och antivirus och fönster och vi gav ut, såg jag bra blochiaza inte något som jag inte nämnde rooter än en kabel från rds.
    Jag vet inte vad som kan blockera även nu jag inte kunde göra WinSCP FTP-anslutning, jag tror att jag ger upp att misslyckas, i morse försöker 10, inklusive igår ... .asta det är.
    Tack för hjälpen.

    view Kommentar
 90. anonym Hon sade:

  Jag vill se hur man gör en webbplats med denna serviciu..pentru Jag förstod aldrig hur man handskas med webhosting plats ..

  view Kommentar
 91. dany Hon sade:

  en mycket intressant ....http://www.youtube.com/watch?v=eqcmPJ-oVL0&feature=related en handledning skulle vara mycket välkommet

  view Kommentar
 92. antonio Hon sade:

  hello Cristi

  När du tar en handledning om google och Addsense ??
  Min fråga är hur kan vi tjäna pengar på ett PayPal-konto?

  Jag gjorde mig en plats men ingen dag inte ge mig denna Fel upprätta en databas anslutning, men återhämtade sig ett par timmar, kan du bli av med detta fel?

  Tack.

  view Kommentar
  • AdrianGudus Hon sade:

   antonio:
   hello Cristi

   När du tar en handledning om google och Addsense ??
   Min fråga är hur kan vi tjäna pengar på ett PayPal-konto?

   Jag gjorde mig en plats men ingen dag inte ge mig denna Fel upprätta en databas anslutning, men återhämtade sig ett par timmar, kan du bli av med detta fel?

   Tack.

   Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Hur man gör pengar från en webbplats med Google AdSense-annonser från 1 skapa anger ja och du hittar handledning.

   view Kommentar
 93. Adrian-Antonio Hon sade:

  Hello Cristi.

  Jag har ett stort problem, gjorde jag mig en plats ilive efter handledning och jag skriver fortfarande
  Fel upprätta en databas anslutning

  Och bara jag kan göra, och detta sker varje dag för arbete och VRO 4,5 timmar sedan, efter några timmar och verkar
  Fel upprätta en databas anslutning

  Vad kan jag göra för att bli av med detta fel ??

  Tack så mycket.

  view Kommentar
 94. Andrew Hon sade:

  Jag har en webbplats som jag skapade i Macromedia och ladda upp via ftp ilive. Jag hade 2 år platsen till en annan webbplats hosting betalda och nu har jag gjort iLive konto. Jag vill veta hur du lägger upp på webbplatsen (som att skriva HTTP-adress till Host katalog och användarnamn och lösenord).

  view Kommentar
 95. covimarius Hon sade:

  Bra! Jag är i klass-12 profilhandeln. Nu igen vi har fått en klass projekt, nämligen att göra vår klädföretag. Jag måste göra en hemsida där för att presentera produkter, och jag vill försvara alternativet "varukorgen", etc. Vart tog jag kunde göra en fri plats med dessa alternativ? Jag försökte ucoz men var tvungen att betala för "Packet handel" Jag tror att det hette, att för att använda kundvagnen och allt. Ganska vänligen någon hjälpa mig. Tack.

  view Kommentar
  • AdrianGudus Hon sade:

   covimarius:
   Bra! Jag är i klass-12 profilen handel. Nu igen vi fick en klass projekt, nämligen att göra vår klädföretag. Jag måste göra en hemsida där att presentera produkter och jag vill försvara möjlighet att "kundvagnen" etc. Var skulle jag kunde göra en fri plats med dessa alternativ? Jag försökte ucoz men var tvungen att betala för "Packet handel" så jag tror det hette, att för att använda kundvagnen och allt. Snälla någon hjälpa mig. Tack.

   Skriv vacker i sökrutan längst upp till höger på den svarta kanten: hur man gör en onlinebutik tryck enter och du hittar handledning.

   view Kommentar
 96. AnaAna Hon sade:

  God kväll!
  Och jag försöker att skapa en webbplats, men problemet är att de inte förstår hur.

  En vän gjorde mig värd för RNT. (Webhosting.rnt.ro.) Och mig och jämförande fält man ville.
  Jag fick från honom bara användarnamn och lösenord för att komma hit: http://webhosting.rnt.ro . Jag loggar in och domän lista förefaller mig: zztfoto.ro (till exempel)
  Jag vill skapa webbadress http://www.zztfoto.ro men jag vet inte hur ...

  Jag såg att det första steget är att få på webbplatsen med FTP-stöd. Jag försökte WinSCP, FileZilla och SmartFTP klient och inte gå.
  I WinSCP berättar han mig: "Den begärda namnet är giltigt, men inga uppgifter om den begärda typen hittades. Anslutningen misslyckades. "
  I FilleZilla: "Försök Connection misslyckades med" EAI_NONAME - Varken nodnamn eller servname tillhandahålls eller inte är känd. Kunde inte ansluta till servern "
  I SmarFTP: "Det går inte att lösa värdnamn. Anslut misslyckades. Fel = 0x80072af9 "

  Jag läste någonstans samma problem och har föreslagit att en port forwarding måste göras men förstår inte hur man gör det visas bara på Google för att rot tutorials men jag har kabel ..
  Kan du hjälpa mig snälla ?? Tack!

  view Kommentar
 97. AdrianGudus Hon sade:

  För Anamaria: Vi har redan ett antal episoder 6 om att skapa en webbplats från scratch! Skriv upp i sökrutan längst upp till höger: webbsidor på 3 eller så kan du söka efter "Hur man gör en hemsida, det 3, Wordpress, eller hur du gör din webbplats i 5 minuter?" Du kommer in och du hittar handledning .
  Läs och liknande artiklar under rubriken handledning, det har titlar till andra tutorials som du kan nå genom att klicka på en av titlarna i rött.
  I guiden som jag sagt ovan letade efter diskuterades problemet.

  view Kommentar
 98. AnaAna Hon sade:

  Jag tackar er för ert intresse, men jag såg noga på videon och jag hittade inget svar. Och i kommentarer eller båda.

  Det är mycket enkelt, det gjorde jag inte zztfoto.ro costel.ro värdnamn, användarnamn och lösenord vi sätter de som erbjuds av RNT och jag gick till fil FTP-protokollet, naturligtvis. Jag snubblade spara (I memortat lösenord). Okej, ge mig underteckna och nästa sekund fel uppstår: "Den begärda namnet är giltigt och hittades i databasen, men det har inte rätt datum Associated att lösas för"

  Jag måste på något sätt skapa en underdomän som du skapade x.videotutorial.ro på det? Gå inte med de viktigaste?

  Om du letar saint fel på google, kommer du att märka att svaret på detta problem är mycket populärt, speciellt på platser i utlandet, så om du kunde ge en bredare svar vi alla är mycket tacksamma.

  view Kommentar
 99. AnaAna Hon sade:

  och tillhörande port forwarding, har du föreslog er lite ovan har angivits i den första kommentaren jag såg men det "inte förstår hur man gör det för att Google (och din webbplats) visas bara tutorials rot men jag I-kabel .. "

  view Kommentar
  • AdrianGudus Hon sade:

   AnaAna:
   och tillhörande port forwarding, har du föreslog er lite ovanför jag som anges i den första kommentaren jag såg men att "inte förstår hur man gör det för att Google (och din webbplats) endast visas tutorials rot men jag jag har kabel .. "

   Portforwarding är endast nödvändigt om du har en router eller modem. Troligtvis du blockeras av brandväggen i Windows. Gå till Kontrollpanelen och utanför. Jag skulle ha sagt exakt vilka åtgärder men vi har gett information om Windows du använder dig ....

   view Kommentar
 100. AdrianGudus Hon sade:

  För AnaAna: Portforwarding site är endast nödvändigt om du har en router eller modem. Troligtvis du blockeras av brandväggen i Windows. Gå till Kontrollpanelen och utanför. Jag skulle ha sagt exakt vilka åtgärder men vi har gett information om Windows du använder dig ...

  view Kommentar
 101. AnaAna Hon sade:

  Jag såg att du har angett att vara inaktiverad brandvägg så jag deaktiveras innan för att ge första comentariu.Daca kommer att hjälpa dig: Jag har Microsoft Windows XP Professional Service Pack Version 2002 3.

  view Kommentar
 102. mihay Hon sade:

  hej ... .Låt har anmält sig till den fria versionen E-post och webbhotell standard FTP-åtkomst, och skickade mig en aktiveringskod och en länk för att aktivera redictionare pt., jag klickade. Jag satte kod och säger att " '' koden är ogiltig eller om du har ännu inte fått godkännande. Kom tillbaka senare! Men godkännandet av länken och aktiveringskoden fick vi! Vad händer ????????? inte gå framåt svar.

  view Kommentar
 103. mihay Hon sade:

  Kan du svara på mig i år? Snälla ... Vad ska jag göra? om du skickar annan kod som inte är giltig !!

  view Kommentar
  • AdrianGudus Hon sade:

   mihay:
   Kan du svara på mig i år? Snälla ... Vad ska jag göra? om du skickar annan kod som inte är giltig !!

   Vi är inte ansvariga för bra eller dåligt fnctionare de tjänster som de presenterar. Vi visar dig något, vi vända sig till dig, visa dig vad det gör, vad det är för och vad är resten av er kommer och de som erbjuder denna tjänst på något sätt är beroende av oss och det är vår plikt att du lösa problemet själv.
   Som ni kan se, gick min kollega perfekt. Om du har problem, gå trevligt på deras hemsida och kontaktsektionen för att ge e-post eller ringa dem (om de på något sätt ett telefonnummer)
   Vi erbjuder inte tjänsten men jag handledning presenteras i samband med att publicera handledning (mars 31 2011) Allt arbete ordentligt!
   God dag och tack för att förstå

   view Kommentar
 104. Jag vill göra en handledning för hur man skapar en webbplats

  view Kommentar
 105. Helgiu Hon sade:

  JA och är en del intresserad av att se 2 ÄVEN MYCKET MAR AZUTA

  view Kommentar
 106. Homorodean Hon sade:

  Sia gjort ett konto? Jag vänta i dagar för att få en bekräftelse 5
  koden mottagen från post plocka upp

  view Kommentar
 107. Hej.

  Och jag hälsar samma problem när jag kommer in i e-post. Jag säger att det är fel kod. Alla vet vad är problemet?

  Tack.

  view Kommentar
 108. Homorodean Hon sade:

  Jag heter företaget att 2 gånger har sagt är sant bara för dem som har avtal med ta direkt eller indirekt via representanter (företag grannskap etc) och 2 tid som kommer att lösa problemet i 24 timmar och får en men jag fick inget svar efter 48 timmar :))

  view Kommentar
 109. När jag gör mitt sinne säger: iLive Fri registrering av nya konton var tillfälligt. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter.
  Det kommer att öppna?

  view Kommentar
 110. sevv Hon sade:

  BÄRANDE

  view Kommentar
 111. Du gjorde ett bra jobb och jag gillar ff mycket och jag förväntar mig en uppföljare till ccest gratuit.Cum genomföra en site hosting etc mrs mer

  view Kommentar
 112. gnawed Hon sade:

  Ja vi vill göra ytterligare handledning om detta företaget iLink, tack på förhand ...

  view Kommentar
 113. redox9 Hon sade:

  Tyvärr företaget är inte längre iLink

  view Kommentar
 114. iLINK RDS..DECI NER som standard och erbjuda webbplats inte längre är giltig

  view Kommentar
 115. cristian Hon sade:

  Ärligt jag är mycket intresserad, att jag verkligen vill skapa en bra plats, kämpade jag för ett tag, gör totul.Cred det är en bra idé att gå dig på ..
  Tack ..

  view Kommentar
 116. Alex Hon sade:

  Ja, men en dedikerad IP: s säkrare, så att det motsvarar att frigöra primära behov, när du behöver trygghet och ryktbarhet i Google, vad är intressant är inte gratis.

  view Kommentar
 117. metin2 Hon sade:

  Det finns ingen tillverkning

  view Kommentar
 118. Tudorel Hon sade:

  Jag vill tacka dig för din hjälp jag lyckades blogg gratis, gör fånga skrivbordet och videotutoriale blogginlägg och skapa ett forum och funktionell på min dator som jag fäst till bloggen.
  Andra är övertygade om att för dessa framgångsrik gruva med din hjälp betyder ingenting, men jag tror att det finns människor som vill lära sig något på sin fritid genom igen och tack för vad du gör.
  Min begäran är om du kan göra en Videotutorial med hur de nu kan sätta mitt forum på pc ett gratis webbhotell om det finns en sådan sak eftersom jag inte och jag är inte intresserade besökare till min blogg men gör det för den skull känna hur man gör och har själv.
  Det skulle vara det sista steget som jag har gjort i bloghingului och jag önskar honom och gå igenom det steg för steg kursen med dig om och när du har tid.
  Om du är intresserad av att se folk så gärna svarar ja på en kommentar, eftersom den inte vill förlora dessa underbara människor sin tid för mig själv.
  Tack.

  view Kommentar
 119. Jag vill veta hur man ska fylla platsen.

  view Kommentar
 120. Christi Hon sade:

  hej,
  För det första vill jag gratulera dig för. det arbete som de skickar hit, hålla upp det goda arbetet! Den andra frågan för dem som arbetar på företag där de har strömmande video / audio klippa, är det ett sätt att ladda ner filmer från dig? och om så skulle vara en idé insats klipp nedladdningsknappen nedanför.

  view Kommentar
 121. Catalin Hon sade:

  Jag tror att du har tröttnat på gratulationer anyway'll få mer ... och mig! Jag hoppas och tror att det är bäst att göra resten av tutorials i serien och det är att det finns många barn som kan kommer att använda dem och ger dem kraft att fortsätta att studera och kanske senare även att öva på fältet ... vad är det mer praktiskt att du kommer att kunna ge dem!

  view Kommentar

andra referenser

 1. [...] Eller en annan man inte kunde låta gå till jobbet. För dem som inte har sett den första handledningen "1 GB värd, domän, e-post, alla gratis och på ett konto", rekommenderar jag att göra det innan denna handledning, så vi kommer att spara [...]

  view Kommentar

utsiktsplats

*

banderoll