Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Ionas sade han

  Bra, mycket bra handledning, hoppas jag att jag kan fortsätta med denna serie av tutorials

 2. Cristi sade han

  Ja, verkligen intressant det vore bättre att fortsätta med handledning om detta ämne. Grattis till hela webbplatsen, handledning, etc.

 3. manole76 sade han

  Mycket intressant, jag lx.ro konto, helt gratis men ingenstans kan jämföras med iLink.Sa inte säga att de är veckor när du inte kan få tillgång till servern. Tack Cristi och jag personligen verkligen vill ha en fortsättning på denna serie av tutorials!

 4. Brabus sade han

  En utmärkt handledning, medan en presentation till Adobe?

 5. sklipy sade han

  Hej, ja det skulle vara ok att fortsätta med handledningen, skulle jag vara intresserad om du kan gå vidare blogspot blogg till min server från iLive, och möjligen på väg till och komma till Pro-versionen.

 6. alinfdd sade han

  merchandise!

 7. gaby sade han

  Hej, Cristi liksom så frågar om vi vill fortsätta med detta ämne jag ska berätta: Det är super hårt efter gmail kurs, jag vill verkligen veta hur jag kan göra inställningarna i FTP och även nu titta på handledningen ni databaser i MSQL jag hoppas inte fånga öronen med tanke på att nybörjare inom detta område är HTML, CSS, Apache, etc.
  Jag önskar er lycka till och har fler besökare en webbplats som Youtube!

 8. Costel sade han

  Intressant. Tack och önskar dig vidare.

 9. Daniel sade han

  fa bra handledning sajt med hosting och desbre cofigurare detta pls

 10. Tony sade han

  Mycket intressant detta ämne. Självklart vill vi att fortsätta serie tutorials i ämnet.

 11. Dragos sade han

  TINO TUTORIALU MISTO So Christ FORTSÄTT TUTORIALU

 12. filu sade han

  Hej. Intressant lösning, även om man tar hänsyn till de kommersiella parametrar som anges. Men gratis konto som skulle vara ftp inställningar? http://ftp.ilive.ro vi går, http://ftp.subdomeniu.ilive.ro inte fungerar. Kan upplysa oss lite.

  På tal om detaljerna. Inloggnings skapas med hjälp av din e-postadress så [e-postskyddad] inte en förutsättning när du registrerar dig.

  Tack så mycket handledning.

  • Mihaita sade han

   filuHej. Intressant lösning, även om man tar hänsyn till de kommersiella parametrar som anges. Men gratis konto som skulle vara ftp inställningar? http://ftp.ilive.ro vi går, http://ftp.subdomeniu.ilive.ro inte fungerar. Kan upplysa oss som putin.Apropo detalj. Inloggnings skapas med hjälp av din e-postadress så [e-postskyddad] inte en förutsättning när du registrerar dig. Tack så mycket handledning.

   för att komma åt ftp-kontot i webbläsaren behöver du inte skriva "http: //"
   bara ftp://ftp.subdomeniu.ilive.ro i adressfältet eller direkt i kommandot "köra" av Windows.

   • filu sade han

    Mihaita: FTP-konto för att komma åt webbläsaren behöver inte skriva "http: //"
    bara ftp://ftp.subdomeniu.ilive.ro i adressfältet eller direkt i kommandot "köra" av Windows.

    Jo jag har inget emot att sätta http: // scriptuld är bara läggas på webbplatsen http: // framför vad jag skrev.

 13. BGD sade han

  Ja, fortsätt med det här ämnet! Som du sa, "låt oss börja fungera ordentligt." Jag vill verkligen skapa en webbplats värd av ilink! Så jag väntar på handledningarna relaterade till detta ämne!

 14. Sandu sade han

  Mycket intressant handledning om platsen på iLink.
  Fortsätt med resten för att skapa webbplatsen.
  Tack!

 15. mihai Ionescu sade han

  Tack !!!! det är OK

 16. Viorel Caesar sade han

  Ja, jag är mycket intresserad av detta ämne och jag skulle vara glad om du fortsätter med Tutorial post, databas, etc.

 17. thisko sade han

  + Gratis Hosting (ingen reklam från leverantören):

  - 50webs.com (utrymme: 500 Mb, trafik 5 Gb / månad)
  - byethost.com (utrymme: 5,5 Gb, trafik 200 Gb / månad, databaser: 50)
  - 000webhost.com (1,5 GB utrymme, 100 GB / månadstrafik, MySQL: 2, e-post: 5 +++ [Fantastio (autoinstallerare: joomla, wordpress, drupal..etc) något mycket sällsynt när det gäller gratis hosting ]

  + Domäner kort (uppenbarligen Free)

  - cz.cc [nic.cz.cc] ("t.ex. popescuion.cz.cc") {stöder "vidarebefordring av webbadress" men har ett DNS-problem}
  - eu.tc, net.tc, etc ... [smartdots.com] (t.ex. "ww.popescuion.eu.tc") {stöder "vidarebefordring av webbadress" och DNS}

  Le recumand dem som vill ha en fri plats och samtidigt ganska bra / bra, sökte jag personligen och på samma gång vi testade varianter nog tills jag hittade vad jag behövde.

  + Kapitel främjande ..exista här tillräckligt fria versioner.

 18. PopIon sade han

  mycket högt

 19. Cata sade han

  Cristi Hej!
  Intressant handledning, jag vill fortsätta serie tutorials på iLink.

 20. emy sade han

  En värdefull handledning användbart. Fortsätt handledning om iLink .. jag nu kommer jag att göra hemsidor, och jag kommer att titta på följande handledning om iLink dock lungiar vara (om jag inte bläddra förstår vad som helst: D)

 21. Videotutorial-user sade han

  Jag ser fram emot dessa tutorials i denna serie

 22. matt sade han

  Tutorialu värd mycket snygg och visste inte vad du ska välja är många erbjudanden,

 23. RafaelRafito sade han

  Mycket högt, normalt att vi vill behålla, vad jag ska säga att notera är ett team 10 Bravo !!!

 24. marian sade han

  Mycket interesant.Astept fortsättning och i synnerhet hur de kan skapa en webbplats.

 25. ASUS sade han

  Ja tjänsten från iLink ok :))

 26. Xantes sade han

  Jag prenumererar också på de som vill ha en serie episoder med ovanstående ämne, men oförberedda och på vad han nämnde "sklipy - 31 mars 2011 kl 22:31", med överföringen från blogspotiLink!

 27. George sade han

  Det skulle vara mycket användbart om du fortsatte med handledning om detta ämne. Hur man skapar en webbplats och hur man hanterar ftp etc ...

 28. SideBySide sade han

  Cristi snälla hjälp mig, gjorde jag mig när jag försöker ansluta via ftp ftp konto från e-post inte ansluter. Du måste göra andra inställningar förutom värden, användaren och passera?

 29. SideBySide sade han

  Felet är
  "Kunde inte ansluta till servern"

 30. Hello Cristi,

  Mycket intressant tuorialul och allt du gör. Fortsätt med handledare om iLink.

 31. Brabus sade han

  Jag tror inte att det är nödvändigt att fortsätta den här handledningen, inställningarna skiljer sig inte mycket från de tidigare självstudierna. Se [url = http: //www.google.com/cse? Cx = partner-pub-9228335808488785% 3Apk093u-pfrd & ie = ISO-8859-2 & q = cum + fac + un + site & sa = C% C4% 83utare & siteurl = www. videotutorial.ro% 2F] Serien med självstudier hur man skapar en webbplats [/ url] Där presenterade du allt.

  Adobe svit som jag har infört, som PDF och ändra andra.

 32. cossmyn sade han

  Naturligtvis vill vi fortsätta med handledningarna Cristi !!! Super användbar handledning ... speciellt för studenter som har projekt att göra och vill överraska genom en webbplats.

  Bravo!

 33. pc1990 sade han

  En trevlig tutorial, men synd de från iLink jab och banderoller med reklam, men det är det.

  Cristi hur du anger som frereastra exakt hur du ställer in för effekten aero aero effekt har skuggor och din är helt blå.

 34. cristi sade han

  Yes sir! Mycket bra handledning och kom precis i tid, jag är mycket intresserad särskilt skapandet av webbplatsen (dvs. sätt hur man klättrar en blixt plats med alla sidor och mappar här) MS

 35. Alex Baies sade han

  Alex Baies:
  Cristi, med hänvisning till iLike> http://safeweb.norton.com/report/show?url=www.ilive.ro

  * ILive, ledsen.

 36. superbun. fa handledning och desbre cofigurare plats

 37. mihai sade han

  mycket intressant ämne skulle vara bra om du fortsätter ...

 38. darius sade han

  mycket bra tutorial, jag saknar dig fortsätta med serien av handledning för att skapa plats på denna plattform

 39. mittnamn sade han

  Tack, och jag gillade tusen nerebdare nästa handledning tillägnad detta tema.

 40. Razvan sade han

  mycket bra handledning, bara du bättre loggar in med ftp, du skapade en domän, något mer tydligt. du sa vilken plattform du kan ha osv ...
  resten är ok.

 41. aurel sade han

  hej.mycket bra handledning ... Jag kan inte skapa kontot ... Jag vet inte varför ,,, låt mig inte ..

 42. aurel sade han

  skicka mig på Yahoo-sidan ... pff

 43. summer19 sade han

  Cristi sal Jag gjorde något dumt. Jag har ändrat lösenordet till databasen, jag gav faktiskt genererade lösenordet. och memorato nam. och nu inte kan få tillgång till databasen. Jag ger kontot för att få panelen frågar mig ett lösenord och inte vet. vad kan jag göra?

  • summer19 sade han

   summer19:
   Cristi sal Jag gjorde något dumt. Jag har ändrat lösenordet till databasen, jag gav faktiskt parola.si genererade nam memorato.si nu kan inte komma åt databasen. Jag ger kontot för att få panelen frågar mig ett lösenord och inte vet. vad kan jag göra?

   Någon som vet?

 44. cristian vattenmelon sade han

  Du kan göra en videotuorial om djupfryst

 45. marinescu77 sade han

  Cristi're högt bravo, Tineo så vidare.

 46. bogdan sade han

  Mycket intressant ... Tack för dessa riktlinjer
  Jag ser fram emot fler tutorials på ilive

 47. SurvivorX sade han

  Jag säger mycket svårt att fortsätta

 48. Valentin sade han

  ja fortsätt

 49. Ionut sade han

  Hej trevlig handledning, gav jag pengar över en lite bättre, men personerna på iLink stora att du har en fri, verkligen vill hålla om du har tid denna serie av handledning och creeareaaa en plats och vad gör u lär oss .

 50. Oroles sade han

  "För nu är det bara ett fält" var rätt uttryck. du borde stanna vid skolan

 51. andrei robert sade han

  Jag skulle vilja fortsätta denna serie och du vet att det är xhost.ro men erbjuder gratis än 400mb.

 52. KosmynMDC sade han

  Adrian Cristea eller någon eller någon annan. Snälla hjälp mig. Jag har ett problem med WinXP och rezolutia.Am ungefär en gång Windows startar på 3,4 jag ändra skärmupplösningen och måste 800 600 × varje gång till modific.Cum kan jag lösa detta problem. Jag går inte den extra upplösning 1024 768 × .precizez jag gegorce förare nvidia fx 5200 uppdateras dagligen.

  • Thomas sade han

   KosmynMDC:
   Adrian Cristea eller någon eller någon annan. Snälla hjälp mig. Jag har ett problem med WinXP och rezolutia.Am ungefär en gång Windows startar på 3,4 jag ändra skärmupplösningen och måste 800 600 × varje gång till modific.Cum kan jag lösa detta problem. Jag går inte den extra upplösning 1024 768 × .precizez jag gegorce förare nvidia fx 5200 uppdateras dagligen.

   Du får inte installera grafikkortets drivrutin eller du har inte installerats korrekt, Oria hämtade fel version
   Försök att hämta den senaste drivrutinen på dina skivor på deras hemsida och se om det fungerar
   En annan möjlighet är att ha ett litet virus….
   Och en tredje kan bero på din skärm (ja!, Inte bli förvånad min kusin hade en lcd äldre genom 2000 och kunde inte ändra upplösning högre än 1024 745 *
   Lycka till att lösa problemet

 53. Adrian sade han

  Jag hoppas att jag inte verkar dum eller naiv men det verkar som om vi är bara lite konstigt problem med kontot skapas, något som jag inte har upplevt tidigare. Captcha-kod, när jag försöker presentera siffrorna som syns får ett felmeddelande och jag har ingen aning om varför, även om antalet korrekt insatt, eller åtminstone tror jag det. Jag förstår inte att logik eller kod, du lego Kanske är det ett sätt som jag inte vet. Jag gick hundratals webbplatser som problem men jag gav inte upp nu.
  Se länken det Varför visa mig (har endast 5,77 mb fil)

  • stefan sade han

   Adrian:
   Jag hoppas att jag inte verkar dum eller naiv men det verkar som om vi är bara lite konstigt problem med kontot skapas, något som jag inte har upplevt tidigare. Captcha-kod, när jag försöker presentera siffrorna som syns får ett felmeddelande och jag har ingen aning om varför, även om antalet korrekt insatt, eller åtminstone tror jag det. Jag förstår inte att logik eller kod, du lego Kanske är det ett sätt som jag inte vet. Jag gick hundratals webbplatser som problem men jag gav inte upp nu.
   Se länken det Varför visa mig (har endast 5,77 mb fil)

   Om du på något sätt inte har löst det ännu ... Jag tror att felet är ganska klart ... Högst upp i fönstret står det tydligt: ​​FEL: Du ska bara använda bokstäver och siffror !!! Och det hänvisar till det valda kontonamnet ... Kontrollera vilket kontonamn du har valt 🙂

  • Adrian:
   Jag hoppas att jag inte verkar dum eller naiv men det verkar som om vi är bara lite konstigt problem med kontot skapas, något som jag inte har upplevt tidigare. Captcha-kod, när jag försöker presentera siffrorna som syns får ett felmeddelande och jag har ingen aning om varför, även om antalet korrekt insatt, eller åtminstone tror jag det. Jag förstår inte att logik eller kod, du lego Kanske är det ett sätt som jag inte vet. Jag gick hundratals webbplatser som problem men jag gav inte upp nu.
   Se länken det Varför visa mig (har endast 5,77 mb fil)

   Stressa inte dig själv, titta närmare på de tecken du fel varje försök.

  • & 4dY sade han

   Adrian:
   Jag hoppas att jag inte verkar dum eller naiv men det verkar som om vi är bara lite konstigt problem med kontot skapas, något som jag inte har upplevt tidigare. Captcha-kod, när jag försöker presentera siffrorna som syns får ett felmeddelande och jag har ingen aning om varför, även om antalet korrekt insatt, eller åtminstone tror jag det. Jag förstår inte att logik eller kod, du lego Kanske är det ett sätt som jag inte vet. Jag gick hundratals webbplatser som problem men jag gav inte upp nu.
   Se länken det Varför visa mig (har endast 5,77 mb fil)

   Problemet är inte captcha till användaren, men för dem som inte har och du ger dem automatisk .ilive.ro

   • Adrian Mihai sade han

    & 4dY: Problemet är inte captcha till användaren, men för dem som inte har och du ger dem automatisk .ilive.ro

    Ja, sist jag skapade mitt konto, jag inte för ett ögonblick hade passerat genom hans sinne att det var problemet, även om jag undrade svar efter så länge i praktiskt taget övergav idén. Tack så mycket och samtidigt förvånade mig så mycket att jag inte inser det då. Jag hoppas att jag inte har problem med hosting, i allmänhet killar gratis har stora problem med tillgänglighet, svarar vi med någon 3-4 hostinguri, några gratis, en annan med en mindre avgift (1 $) - som men en driftstopp för stor, när ditt barns värld faller server i djävlar! Och jag behövde inte ens mycket utrymme, så 100 mb först. Än en gång tack och jag hoppas att resten går bra

 54. John Mudura sade han

  Käre Cristi,
  För mer medan du tittar på den ena änden av bron. Jag är nybörjare hade tjänat mig några tutorials för att, tack och förbli skuldsatta.
  Här lyckades jag, framgångsrikt, öppna ett konto i "ILINK", bara jag stannade så, jag skulle vilja om vi kan fortsätta med nästa steg.
  En dag Minuit
  uppriktigt
  John Mudura

 55. cristi sade han

  Grattis du är den bästa, fortsätter handledningen om du kan tack.

 56. yosorin sade han

  hård handledning, jag har redan lärt sig mycket från dina tutorials, så kom med förslaget och tror att de är många som följer den här guiden samtycke som bör fortsätta värd serien för klienten.
  framgång och en bra dag.

 57. liviuhouse sade han

  välkommen

  Mycket intressant om du kan fortsätt med denna typ handledning (hur man klättrar en plats på en värd sait underhåll, skapande databas populära databas, etc ..) i allmänhet tillhör platserna.

  tack

  Bafta ytterligare.

 58. yosorin sade han

  och att komma tillbaka till vad jag skrev tidigare, med tanke på att jag har laddat upp till dig att få handledning på gmail, jag vill få e-postmeddelanden när du postar tutorials nya till detta ämne

 59. cataunforgiven sade han

  iLink se att har en hel del problem. Jag kan inte ansluta via ftp (inte bara här) andra FTP-konto kan inte göras (mata in data som du kasta på huvudpanelen och ftp-konton ingen förändring) om de skickar e-post till iLink [e-postskyddad] inte fungerar.

 60. marius sade han

  Jag vet att jag hälsar och värdnamn som jag logga in på mitt konto ftp att vinna scp.eu så mam lärt sig att klättra siteul.ms frm

 61. Adrian sade han

  Jag hälsar och gratulerar dig för den kvalitetsinformation du tillhandahåller och jag går med i listan över de som leder fortsättningen på denna handledning eftersom det finns (för vissa och tyvärr många!) Som har lite kunskap om FTP, databaser, kontrollpanelen och andra. Och även om jag får information skriven på rumänska, till exempel: ”Ladda upp dig filer i det så kallade www`, som finns på ditt konto så snart FTP-inloggning att vara tillgängliga på Internet" ser ut som hieroglyfer! (som jag ändå!)

 62. cata sade han

  Jag vill fortsätta

 63. befunnyordie3 sade han

  Jag kan inte logga in på phpMyAdmin. skriv mig # 2002 Kan inte logga in på MySQL-servern

 64. Giacomo sade han

  Jag gjorde bara ett konto hos dem. Det matris som används för att ha en webbserver tillgängliga ännu bättre där. Så fortsätt serien, hur kan klättra en webbplats, hur man gör en underdomän och han är en blogg (om möjligt). En bit av varje. Hur kan det fungera med databasen, även nödvändigt.
  Tack för handledningen.

 65. supermdmario sade han

  En annan tjänst som erbjuder utrymme 1 gb (och kan öka, allt gratis) är WUALA.Te tills cieaza mig

 66. Emil sade han

  Fparte bra och intressant tutorial. Videotutorial.ro Grattis och tack för ditt hårda arbete! Jag lärde mig mycket från dig och jag har rekommenderat webbplatsen till mina vänner. Jag har bara lovord för dig och berätta att jag såg varje handledning med stor glädje, grattis än en gång för vad du gör. Jag vill fortsätta serie tutorials på iLink.

 67. Andrei Alexandru Dragomir sade han

  Hej, skulle en serie handledning om den här plattformen vara intressant ... Och jag skulle vara intresserad om jag kunde använda databasen som skapats på den här plattformen eller hur man berättar den för min wordpress-blogg ????
  Jag har redan en blogg på wordpress..si intresserade mig om jag kunde använda en peasta för honom.

 68. Thomas sade han

  Fortsätt denna tutorial, jag vill lära sig att göra en webbplats på denna plattform från iLink
  Tack och jag gärna nya tutorials

 69. stefan sade han

  Mycket intressant handledning ... Verkligen, fortsätt den här typen av självstudier ... Det verkade mycket tydligare förklarat för mig än många andra, och jag läste ganska mycket ... I posten skapade jag mappar (anpassade) för hans fråga Cristi: "vem skulle använda dem?" tusen! Till exempel vill jag att alla e-postmeddelanden som jag får från Videotutorial ska grupperas, så att de inte blandas med de andra, jag skapar en Videotutorial-mapp, jag lägger till en regel (allt som innehåller titeln videotutorial.ro, för att flytta mig där) i e-postklienten (eller i Yahoo) och här är vad anpassade mappar kan använda. Nu skulle en bra fråga vara: om jag skapade anpassade mappar på Yahoo och jag vill ladda ner dem till en e-postklient, hur går jag vidare? Jag vet inte, svaret på den här frågan, jag frågar verkligen någon som vet hur man svarar mig ... Jag hittade en metod, inte särskilt ortodox, men den fungerar: använd en Forward 😉 Och en annan fråga till Cristi, även relaterad till e-post: hur kan du skydda mot skräppost? Finns det en möjlighet att införa regler? Jag har inte skapat ett konto där än, jag vet inte om jag ska göra det, det är därför jag inte kan kontrollera, ännu ...
  Jag skulle föreslå att i handboken kan du se, faktiskt alla steg, eftersom det verkar som om vissa användare har stött på svårigheter ... Exempel: skapa ett konto, en databas. Det vore intressant om du kunde skapa en länk mellan det här kontot och en lagringsplats (stor storlek). Ex: e-postkontot är 1 GB ... Men jag har också ett konto som tillåter lagring av upp till 10 GB. När iLink-kontot är nästan fullt kan jag skapa en regel (skript) för att omdirigera e-postmeddelanden till det här andra kontot ...
  Hur som helst, mycket intressant, bra den här tjänsten
  Det skulle också vara lärorikt att fortsätta skapa webbsidan, skapa / fylla i databasen, kontoadministration, det finns många ... och jag tror att det kommer att finnas intresse

 70. Iacob sade han

  Fortsätt med handledningen

 71. Marian Alexandru sade han

  Mycket bra handledning. Jag använde xbiz, xhost, men jag också tack. Hittills tillhandahåller tjänsten den mest ilive eftersom det är en kostnadsfri tjänst (som service och kommersiella). Jag ber er att fortsätta serien med totorialele med hjälp av FTP, och skapa plats grov grind.

 72. marius sade han

  Jag rekommenderar bytehost som en mycket bra service, men med fler avantaje.ms och mycket intuitiv handledning för detta problem, men jag kan inte installera Joomla på denna server

 73. Gabriel sade han

  väldigt intressant ... Jag ser att de som är villiga hoppas kunna fortsätta

 74. Väldigt cool och användbar handledning !!! hoppas att fylla den med en komplett handledning, det vill säga om hur man skapar en huvud-svans plats Ilive.Pe mig intresserad mig mycket om man kan klättra Wordpress, men jag hoppas att vi lär oss hur man gör och så många saker jag har lärt mig mycket av dig =))

 75. MIKE07 sade han

  Hej alla! Jag skapade ett konto men kan få tillgång till iLive ge dubbelklicka på fältet och jag skapade sidan visas på en vit bakgrund, Index of / och under skriv NAMN, senast ändrades, SIZE, BESKRIVNING, överordnad katalog bör APACHE 1.3.42 server på iLive inte försvara en webbplats, måste den ge lägga till mallar eller jag setet I alla nödvändiga alternativ, som kan berätta för mig jag utelämnat som jag försökte och fungerar inte.

 76. dan sade han

  bunaziua kommer att följa långa och handledning din mamma använts med framgång. den iLive jag gjorde jag även installerat WordPres konto, men problemet är att det inte fungerar på rätt sätt och kan inte se att skriva nästan hela året administrationssida är blockerad, mamma lämnade förlorare och gjorde en plats där alla wordpres gick på 000webhost.com jag skulle vilja ha några indikationer det rätt om du kan

 77. vali sade han

  Hej. Skuld till handledning. Fortsätt med denna typ av handledning (webbsidor, inställning databaser, e-postklient inställningar, DNS-inställningar)
  Jag är skyldig och jag håller mitt ord!

 78. Thomas sade han

  efter 10 dagar jag inte har fått e-postbekräftelse för att skapa konto nusht vad man ska göra

 79. Letai sade han

  Hej Jag var redan är registrerad på denna webbplats och jag iam gjort två webbplatser och förväntat mer för e-postbekräftelse.
  Tack för denna tutorial.

 80. elijah Paunica sade han

  Hej Cristi, jag skulle vilja veta om jag tar ett priskonto och överför min webbplats dit, kommer webbplatsens namn att vara "www.example.com" eller "www.example.com"? Det är om jag redan äger en domän som köpts från rotld.
  Specifikt jag utvecklat en webbplats (med ajutoru videotutorial.ro) crowdsourcing plattformen på en gratis server och redan lämnar mycket övrigt att önska hastighet. Jag vill köpa en domän för livet och sedan flytt här webbplatsen efter att ha köpt domänen och du sätter allt innehåll från den gamla servern iLink sikt. Jag vill veta hur blir namnet på webbplatsen, oavsett om det kommer att följas av ilive.ro eller kommer endast att vara domeniu.ro namn?
  Tack.

 81. Da.Continuatii tutorials med iLink. Tack för allt du gör.

 82. valyman sade han

  Jag skulle vilja fortsätta med skapandet av hemsidan ilive.ro med inloggningsuppgifter användning, e-post etc.Felicitari mycket bra och intressant tutorials dig !!!!!!!!!!!!!

 83. cstyle sade han

  Jag är mycket intresserad handledning. Jag vill fortsätta att skapa platsen ilive.ro med inloggningsuppgifter, användning, e-post etc. Gör en läcker Traba. Tack!

 84. robert sade han

  ja fortsätt

 85. & 4dY sade han

  Du kan göra det och jag vill göra det gratis plss göra

 86. & 4dY sade han

  Måste jag rog.Mi skulle vilja se.

 87. Cosmin sade han

  Hello Cristi. Tack för givet tmpul tutorialui.As vara glad om du kunde publicera en tutorial fortfarande göra en webbplats.

 88. Cristi_Crymek sade han

  Hej, Cristi där du sa att du sätter ns1.ilive.ro
  ns2.ilive.ro? Från fält.

  Tillfreds Ajutama.

  • Cristi_Crymek:
   Hej, Cristi där du sa att du sätter ns1.ilive.ro
   ns2.ilive.ro? Från fält.

   Tillfreds Ajutama.

   Bagi DNS-namnservrar i domänen kontrollpanel där du tog det fält som du har gett ett konto, måste det kontot vara DNS-inställningar.

   • Cristi_Crymek sade han

    Cristi-admin: Bagi DNS-namnservrar i domänen kontrollpanel där du tog det fält som du har redovisat, att hänsyn måste vara DNS-inställningar.

    Tack mycket, så långt jag fält, men jag kommer att köpa.

    Jag har aldrig köpt NAMA nu eftersom vi inte behöver,

 89. tony sade han

  Mig tog mig alla nerver 2 dagar jag hålla tittar på samma handledning och fortfarande kan inte lyckas i något du vill göra en FTP genom WinSCP skriver jag följande: det begärda namnet är giltigt och hittades i databasen, men det har inte rätt datum Associated att lösas för.
  Anslutningen misslyckades, och gjort inställningar precis som du har gjort handledning, och jag satte: Till att börja skapades FTP användare med följande inställningar:

  värdnamn: itzone000000.ilive.ro
  användare: “[e-postskyddad]"
  lösenord: *******

  Jag satt fil och FTP-protokollet, och ingenting, jag fortfarande hålla fast vid det fel, bara för att säga att jag inte kan få någon ... I ipanel.

  Kan du lösa VRO.

  tack

  • AdrianGudus sade han

   tony:
   Mig tog mig alla nerver 2 dagar jag hålla tittar på samma handledning och fortfarande kan inte lyckas i något du vill göra en FTP genom WinSCP skriver jag följande: det begärda namnet är giltigt och hittades i databasen, men det har inte rätt datum Associated att lösas för.
   Anslutningen misslyckades, och gjort inställningar precis som du har gjort handledning, och jag satte: Till att börja skapades FTP användare med följande inställningar:

   Värdnamn: itzone000000.ilive.ro användare: "[e-postskyddad]"Lösenord: *******

   Jag satt fil och FTP-protokollet, och ingenting, jag fortfarande hålla fast vid det fel, bara för att säga att jag inte kan få någon ... I ipanel.

   Kan du lösa VRO.

   tack

   Port Forwarding du hört? Brandvägg du hört? Om du måste öppna routerport som används av programmet WinSCP att ansluta till FTP-servern. Se även brandväggen i Windows (eller en annan om du har installerat) inte blockerar port WinSCP.
   Om du inte vet hur man gör port forwarding, du skriver i sökrutan till höger på den svarta kanten: port forwarding, du anger och du hittar handledning. Om du router, inaktivera brandväggen

   • tony sade han

    Vi försöker att inaktivera brandväggen och antivirus och fönster och vi gav ut, såg jag bra blochiaza inte något som jag inte nämnde rooter än en kabel från rds.
    Jag vet inte vad som kan blockera, även nu kunde jag inte ansluta till ftp via winscp, jag tror att jag ger upp för jag kan inte, i morse försöker jag från 10, inklusive igår ... det här är.
    Tack för hjälpen.

 90. anonym sade han

  Jag vill se hur man gör en webbplats med denna serviciu..pentru Jag förstod aldrig hur man handskas med webhosting plats ..

 91. dany sade han

  ett mycket intressant program ....http://www.youtube.com/watch?v=eqcmPJ-oVL0&feature=related en handledning skulle vara mycket välkommet

 92. antonio sade han

  hello Cristi

  När du tar en handledning om google och Addsense ??
  Min fråga är hur kan vi tjäna pengar på ett PayPal-konto?

  Jag gjorde mig en plats men ingen dag inte ge mig denna Fel upprätta en databas anslutning, men återhämtade sig ett par timmar, kan du bli av med detta fel?

  Tack.

  • AdrianGudus sade han

   antonio:
   hello Cristi

   När du tar en handledning om google och Addsense ??
   Min fråga är hur kan vi tjäna pengar på ett PayPal-konto?

   Jag gjorde mig en plats men ingen dag inte ge mig denna Fel upprätta en databas anslutning, men återhämtade sig ett par timmar, kan du bli av med detta fel?

   Tack.

   Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Hur man gör pengar från en webbplats med Google AdSense-annonser från 1 skapa anger ja och du hittar handledning.

 93. Adrian-Antonio sade han

  Hello Cristi.

  Jag har ett stort problem, gjorde jag mig en plats ilive efter handledning och jag skriver fortfarande
  Fel upprätta en databas anslutning

  Och bara jag kan göra, och detta sker varje dag för arbete och VRO 4,5 timmar sedan, efter några timmar och verkar
  Fel upprätta en databas anslutning

  Vad kan jag göra för att bli av med detta fel ??

  Tack så mycket.

 94. Jag har en webbplats som jag skapade i Macromedia och ladda upp via ftp ilive. Jag hade 2 år platsen till en annan webbplats hosting betalda och nu har jag gjort iLive konto. Jag vill veta hur du lägger upp på webbplatsen (som att skriva HTTP-adress till Host katalog och användarnamn och lösenord).

 95. covimarius sade han

  Bra! Jag är i klass-12 profilen handel. Nu igen vi fick en klass projekt, nämligen att göra vår klädföretag. Jag måste göra en hemsida där att presentera produkter och jag vill försvara möjlighet att "kundvagnen" etc. Var skulle jag kunde göra en fri plats med dessa alternativ? Jag försökte ucoz men var tvungen att betala för "Packet handel" så jag tror det hette, att för att använda kundvagnen och allt. Snälla någon hjälpa mig. Tack.

  • AdrianGudus sade han

   covimarius:
   Bra! Jag är i klass-12 profilen handel. Nu igen vi fick en klass projekt, nämligen att göra vår klädföretag. Jag måste göra en hemsida där att presentera produkter och jag vill försvara möjlighet att "kundvagnen" etc. Var skulle jag kunde göra en fri plats med dessa alternativ? Jag försökte ucoz men var tvungen att betala för "Packet handel" så jag tror det hette, att för att använda kundvagnen och allt. Snälla någon hjälpa mig. Tack.

   Skriv vacker i sökrutan längst upp till höger på den svarta kanten: hur man gör en onlinebutik tryck enter och du hittar handledning.

 96. AnaAna sade han

  God kväll!
  Och jag försöker att skapa en webbplats, men problemet är att de inte förstår hur.

  En vän gjorde mig värd för RNT. (Webhosting.rnt.ro.) Och mig och jämförande fält man ville.
  Jag fick från honom bara användarnamn och lösenord för att komma hit: http://webhosting.rnt.ro . Jag loggar in och domän lista förefaller mig: zztfoto.ro (till exempel)
  Jag vill skapa webbadress http://www.zztfoto.ro men jag vet inte hur

  Jag såg att det första steget är att få på webbplatsen med FTP-stöd. Jag försökte WinSCP, FileZilla och SmartFTP klient och inte gå.
  I WinSCP säger det mig att: ”Det begärda namnet är giltigt, men inga data av den begärda typen hittades. Anslutningen misslyckades. "
  I FilleZilla: ”Anslutningsförsök misslyckades med“ EAI_NONAME - Varken nodenamn eller servnamn tillhandahålls eller är inte känt. Kunde inte ansluta till servern "
  I SmarFTP: ”Det går inte att lösa värdnamnet. Uppkopplingen misslyckades. Fel = 0x80072af9 "

  Jag läste någonstans samma problem och har föreslagit att en port forwarding måste göras men förstår inte hur man gör det visas bara på Google för att rot tutorials men jag har kabel ..
  Kan du hjälpa mig snälla ?? Tack!

 97. AdrianGudus sade han

  För AnaMaria: Vi har redan en serie med 6 avsnitt om att skapa en webbplats från grunden! Skriv överst i sökrutan längst upp till höger: skapa webbplats del 3 eller så kan du söka med termerna "Hur man skapar en webbplats, del 3, WordPress, eller hur man skapar en webbplats på 5 minuter?" ange och du hittar handledningen.
  Läs och liknande artiklar under rubriken handledning, det har titlar till andra tutorials som du kan nå genom att klicka på en av titlarna i rött.
  I guiden som jag sagt ovan letade efter diskuterades problemet.

 98. AnaAna sade han

  Jag tackar er för ert intresse, men jag såg noga på videon och jag hittade inget svar. Och i kommentarer eller båda.

  Det är väldigt enkelt, jag har inte värdnamnet costel.ro, jag har zztfoto.ro, jag lägger användarnamnet och lösenordet på de som erbjuds av RNT och jag bytte naturligtvis till FTP-protokollfiler. Jag sparade (jag sparade inte lösenordet i minnet). Tja, jag loggar in och i nästa SECOND får jag felet: "Det begärda namnet är giltigt och hittades i databasen, men det har inte rätt associerade data som löses för"

  Jag måste på något sätt skapa en underdomän som du skapade x.videotutorial.ro på det? Gå inte med de viktigaste?

  Om du letar saint fel på google, kommer du att märka att svaret på detta problem är mycket populärt, speciellt på platser i utlandet, så om du kunde ge en bredare svar vi alla är mycket tacksamma.

 99. AnaAna sade han

  och tillhörande port forwarding, har du föreslog er lite ovanför jag som anges i den första kommentaren jag såg men att "inte förstår hur man gör det för att Google (och din webbplats) endast visas tutorials rot men jag jag har kabel .. "

  • AdrianGudus sade han

   AnaAna:
   och tillhörande port forwarding, har du föreslog er lite ovanför jag som anges i den första kommentaren jag såg men att "inte förstår hur man gör det för att Google (och din webbplats) endast visas tutorials rot men jag jag har kabel .. "

   Vidarebefordran är endast nödvändig om du har en router eller ett modem. Troligtvis blockeras du av Windows-brandväggen. Gå till Kontrollpanelen och inaktivera den. Jag skulle ha sagt dig exakt stegen men du gav oss inte detaljer om Windows du använder ....

 100. AdrianGudus sade han

  För AnaAna: Portforwarding site är endast nödvändigt om du har en router eller modem. Troligtvis du blockeras av brandväggen i Windows. Gå till Kontrollpanelen och utanför. Jag skulle ha sagt exakt vilka åtgärder men vi har gett information om Windows du använder dig ...

 101. AnaAna sade han

  Jag såg att du har angett att vara inaktiverad brandvägg så jag deaktiveras innan för att ge första comentariu.Daca kommer att hjälpa dig: Jag har Microsoft Windows XP Professional Service Pack Version 2002 3.

 102. hej .... Jag registrerade mig gratis för e-post & standard webbhotell, FTP-åtkomst, och det skickade mig en aktiveringskod och en rediction länk för att aktivera., jag klickade, jag skrev in koden och säger att "" "Koden är ogiltig eller så har du ännu inte fått godkännande. Kom tillbaka senare! , men jag fick godkännandet med länken och aktiveringskoden! vad händer om det inte fungerar ????????? Jag väntar på svar.

 103. Kan du svara på mig i år? Snälla ... Vad ska jag göra? om du skickar annan kod som inte är giltig !!

  • AdrianGudus sade han

   mihay:
   Kan du svara på mig i år? Snälla ... Vad ska jag göra? om du skickar annan kod som inte är giltig !!

   Vi är inte ansvariga för bra eller dåligt fnctionare de tjänster som de presenterar. Vi visar dig något, vi vända sig till dig, visa dig vad det gör, vad det är för och vad är resten av er kommer och de som erbjuder denna tjänst på något sätt är beroende av oss och det är vår plikt att du lösa problemet själv.
   Som ni kan se, gick min kollega perfekt. Om du har problem, gå trevligt på deras hemsida och kontaktsektionen för att ge e-post eller ringa dem (om de på något sätt ett telefonnummer)
   Vi erbjuder inte tjänsten men jag handledning presenteras i samband med att publicera handledning (mars 31 2011) Allt arbete ordentligt!
   God dag och tack för att förstå

 104. Jag vill göra en handledning för hur man skapar en webbplats

 105. Helgiu sade han

  JA och är en del intresserad av att se 2 ÄVEN MYCKET MAR AZUTA

 106. Homorodean sade han

  Sia gjort ett konto? Jag vänta i dagar för att få en bekräftelse 5
  koden mottagen från post plocka upp

 107. Hej.

  Och jag hälsar samma problem när jag kommer in i e-post. Jag säger att det är fel kod. Alla vet vad är problemet?

  Tack.

 108. Homorodean sade han

  Jag heter företaget att 2 gånger har sagt är sant bara för dem som har avtal med ta direkt eller indirekt via representanter (företag grannskap etc) och 2 tid som kommer att lösa problemet i 24 timmar och får en men jag fick inget svar efter 48 timmar :))

 109. När jag gör mitt sinne säger: iLive Fri registrering av nya konton var tillfälligt. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter.
  Det kommer att öppna?

 110. BÄRANDE

 111. Du gjorde ett bra jobb och jag gillar ff mycket och jag förväntar mig en uppföljare till ccest gratuit.Cum genomföra en site hosting etc mrs mer

 112. gnawed sade han

  Ja, vi vill att du ska göra ytterligare handledning om detta iLink-företag, tack på förhand ...

 113. redox9 sade han

  Tyvärr övertogs inte ilink-företaget längre av rds & rcs

 114. iLINK RDS..DECI NER som standard och erbjuda webbplats inte längre är giltig

 115. cristian sade han

  Ärligt jag är mycket intresserad, att jag verkligen vill skapa en bra plats, kämpade jag för ett tag, gör totul.Cred det är en bra idé att gå dig på ..
  Tack ..

 116. Alex sade han

  Ja, men en dedikerad IP: s säkrare, så att det motsvarar att frigöra primära behov, när du behöver trygghet och ryktbarhet i Google, vad är intressant är inte gratis.

 117. metin2 sade han

  Det finns ingen tillverkning

 118. Tudorel sade han

  Jag vill tacka dig för din hjälp jag lyckades blogg gratis, gör fånga skrivbordet och videotutoriale blogginlägg och skapa ett forum och funktionell på min dator som jag fäst till bloggen.
  Andra är övertygade om att för dessa framgångsrik gruva med din hjälp betyder ingenting, men jag tror att det finns människor som vill lära sig något på sin fritid genom igen och tack för vad du gör.
  Min begäran är om du kan göra en Videotutorial med hur de nu kan sätta mitt forum på pc ett gratis webbhotell om det finns en sådan sak eftersom jag inte och jag är inte intresserade besökare till min blogg men gör det för den skull känna hur man gör och har själv.
  Det skulle vara det sista steget som jag har gjort i bloghingului och jag önskar honom och gå igenom det steg för steg kursen med dig om och när du har tid.
  Om du är intresserad av att se folk så gärna svarar ja på en kommentar, eftersom den inte vill förlora dessa underbara människor sin tid för mig själv.
  Tack.

 119. Jag vill veta hur man ska fylla platsen.

 120. Christi sade han

  hej,
  För det första vill jag gratulera dig för. det arbete som de skickar hit, hålla upp det goda arbetet! Den andra frågan för dem som arbetar på företag där de har strömmande video / audio klippa, är det ett sätt att ladda ner filmer från dig? och om så skulle vara en idé insats klipp nedladdningsknappen nedanför.

 121. Catalin sade han

  Jag tror att du blev uttråkad av gratulationskorten, ändå får du fortfarande ... från mig också! Jag hoppas och jag tycker att det är bra att göra resten av handledningarna i serien och det beror på att det finns många barn som kan använda dem och ge dem drivkraft att fortsätta studera, och kanske senare till och med att öva på fältet ... vilket är mer hjälp du kan ge dem!

Returlänkar

 1. [...] Eller en annan misslyckades med att börja arbeta. För dem som inte tittade på den första självstudien med "Hosting 1 GB utrymme, domän, e-post, allt gratis och i ett konto", rekommenderar jag att du gör det innan du börjar den här handledningen, så vi sparar [...]

Tala Your Mind

*