Bakgrund suddig bilden ser pro med Google Kamera

Google Kamera är ett program som tills nyligen sågs endast på Nexus-telefoner och surfplattor och GPE (Google Play Experience). Google Kamera finns nu gratis för alla och erbjuder nya funktioner Android-användare.
Foto Sphere - funktion som hjälper oss att skapa en sfär runt oss på 360 grader horisontellt och vertikalt.
Visa - gör att vi kan klistra in flera bilder för att inkludera ett generöst landskap, som normalt inte skulle ha gått in i en enda bild.
Blur - är enligt min mening det mest intressanta, eftersom det är enkelt att göra och resultatet kan ses på alla enheter. Den suddiga bakgrundsfunktionen gör just det, den suddar bakgrunden för ett professionellt utseende. Motivet är isolerat och bilden ser ut som om den gjordes med en mycket dyrare enhet.
Uppmärksamhet.
Vid första anblicken lulti skulle tro att Google inte har några kamerainställningar, esta för laget som arbetade på ansökan beslutat att begrava ganska djup knappen Inställningar. Se handledningen hur man tar sig till inställningar.
Google Kamera är gratis och kan installeras på alla Android-enheter.
uppdatering
Appen fungerar med Android-enheter toto 4.4 eller mer.
Hämta Google Kamera - Google Play Storerelaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Razvan Stanescu sade han

  Hej Cristi, jag vet som inte är föremål sucze och jag ber om det.

  Men du har ett fel i plugin och capcha .. jag bara gå på natten .. och jag gillar att lyssna på dina handledning.

  Men igår fritt 3: 10 till 3: 40 utut inte gå in på webbplatsen ..

  .Multumesc.

  • Du kan inte få tillgång till webbplatsen videotutorial.ro alls, eller så kan du skicka din kommentar.
   Ge mig några detaljer.

   • Razvan Stanescu sade han

    Nej, du kan inte få tillgång till webbplatsen .. och detta händer ett par dagar och dua återhämtar ..

    Kommentarer inte släppa in alltför allmän.

    Till exempel, när du skriver normalt .. https://videotutorial.ro/ ett fel dyker upp ... från “och capcha” jag kommer inte ihåg exakt .. nästa gång kommer jag att kopiera felet om det händer igen, och jag kommer att lägga upp det här 🙂

    • Razvan Stanescu sade han

     Samma problem Cristi ... Jag vet inte prova ett nytt captcha-plugin ... Det här är enkelt och bra .. men det ger ett fel från vad jag ser ...
     Varning: session_start (): Sessions-id är för långt eller innehåller olagliga tecken, giltiga tecken är az, AZ, 0-9 och '-,' i / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- for-wordpress / si-captcha.php på rad 913

 2. paul sade han

  Jag tillåter inte att komma in PlayStore Vi tablett allwiew

 3. Daniel sade han

  Och jag får att erroare princip är tom sida och skriva detta:

  Varning: session_start (): Sessions-id är för långt eller innehåller olagliga tecken, giltiga tecken är az, AZ, 0-9 och '-,' i / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- for-wordpress / si-captcha.php på rad 913

  Efter många refreshuri gå knappt.

 4. rais sade han

  Obegränsad Chichi skulle installera en telefon bilder hela värre är så jag ser inte vad som kämpar tillverkarna att allt sätta många tricks på din telefon? Det enda trolig orsak skulle syfte att undervilseleda köparen naiv som har ingen aning om att telefonen kan inte och inte heller kan göra anständiga bilder.

  • En känd fotograf sa en gång "Den bästa kameran är den du har med dig!".
   Inte alla har en kamera utför och inte alla känns som DSLR överallt.
   Inte illa för att göra några bilder med en telefon. Bra var inte några minnen som du kan återuppleva glädjen efteråt.

 5. manaila Catalin sade han

  Allview p4 inte fungerar på duo

 6. Calin sade han

  Cristi glömde att nämna att programmet inte är kompatibelt för alla Android-telefoner och Tablet modeller.
  och oftopic: ons videtutorial jag gå när du besöker webbplatsen från nätet jag använder Google Chrome och romtelecom

  • 1. Jag nämnde i en uppdatering till den text som bara går 4.4 och över, har jag testat på två olika telefoner (Nexus och Galaxy Note 4 3) och jag antar att det skulle fungera på alla Android.
   2. Tack för informationen.

 7. florin sade han

  Tyvärr galaxen s2 i9100 är inte kompatibel :(

 8. Valentin sade han

  På plus Samsung Galaxy s2 fungerar inte.

 9. mihai sade han

  Det fungerar inte på HTC One S ... Du glömde att nämna att bara de utan Sense och TouchWiz fungerar.

  • Innan vi testar ansökan handledning prestation och arbetat med Nexus 4 (uppenbarligen) men Samsung Galaxy Note 3.
   Tyvärr insåg jag bara efter publicering handledningen som Google Kamera applikation på alla Android telefon går förutsatt att du har Android 4.4 eller mer. Jag specificerade denna text och i en uppdatering publiceras på 5 minuter efter post handledning.

 10. Costelina sade han

  när jag kommer på denna webbplats IE8 fryser helt enkelt varför?

 11. florin sade han

  Cristi, en annan kamera program som fungerar för telefoner som har Android 4.4 vet?

 12. george george sade han

  Cristi men du startar en serie av handledning om Windows-telefon ?????????????????? de blir allt mer benägna att ha Windows Phone varför bara om android ??? vi som har andra telefoner vi kan inte dra nytta av handledning ???????

 13. GEORGE sade han

  Cristi kan starta en serie ttitoriale för dem med Windows-telefon och i Rumänien finns det gott som

 14. FaqyaK sade han

  Jag tycker att detta "boke" -alternativ många ska använda.
  Exempel: Låt oss säga att någon tar en "selfie" (uppenbarligen) som i bilderna förekommer andra obehagliga element ofta, etc, etc.

 15. Emil sade han

  Super bra ansökan, men har ingen aning om kommer att vara kompatibel på Jelly Bean? Det skulle vara mycket trevligt att vara kompatibel med andra versioner av Android. För närvarande bara 1 eller 2% av alla Android-enheter är installerade KitKat. Jag laddade ner APK på Android 4.2.2 och ger mig ett felmeddelande när jag försöker öppna.

  • adrian Gudus sade han

   Källa dig informerad om andelen användare som använder Android 4.4 du felinformerad!

 16. cristi sade han

  "Kristus har uppstått" och god hälsa för teamet "Videotutorial.ro" och för deras anhängare.

 17. caesar sade han

  Ihop om du kan göra en tutorial om detta program http://www.youtube.com/watch?v=pW9-myaVhLA

  och om programmet. http://www.youtube.com/watch?v=a2AGRYwyUqU

 18. Robert Jumbo sade han

  En tredje kamera app och knäppa kameran är att du kan ladda ner här:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2608625.
  Lenevo är gjort och är ganska lovvärt, värt ett försök.
  Happy Holidays.

 19. octavian sade han

  Cristi hur kunde jag ställa in android nexus 4 4.3 som inte registrera vilken tid jag kallas ingen fråga plus inte visas i listan av ofta anropade nr. telefon ??? eftersom de är tvungna att manuellt ta bort dem sedan när jag ringer till någon.

 20. mörkt sade han

  Jag försökte AfterFocus-applikationen ... Den ser ganska bra ut för mig än ingenting ...

 21. florin sade han

  vet inte om du gör samma sak, men min nexus 4 när du använder kameran, plötsligt telefonen startas om

 22. gherghisan.nelu sade han

  Vänligen Cristi.Fii bra. Jag har en nexus med CyanogenMod 5 11, elementalx kärna och kostym återhämtning. Jag försökte fleshiuesc en start animation när telefonens batteri hade bara 8 procent men lades på laddning. När jag var tvungen att ge starta telefonsystemet stängdes och aldrig öppnat alls. Jag lämnade upptagen timmar, jag provat olika kombinationer av tangenter med volym upp, volym ner och powe Botton och ingenting. Kan du ge mig en lösning. Tack.

  • poldac sade han

   Hej, du kan inte göra någonting, måste du gå till en tjänst, så jag lurade en samsung s förväg

   • gherghisan.nelu sade han

    Tack för svaret och råd. Jag förstår att du löst? Vad de i tjänst som har? Tack igen.

    • poldac sade han

     Ja, telefonen är funktionell igen, skrev startpartitionen och jag har installerat en firmware Cosmote.

     • gherghisan.nelu sade han

      Tack för klargörande och hopp. Nu går jag till service.Tine mina nävar.

  • poldac sade han

   Jag tror att du redan vet fix är en avgift även om telefonen är under garanti för att du har en custom firmware på el.succes

   • gherghisan.nelu sade han

    Tack för informationen och uppmuntran. Servicefolket har redan berättat för mig att de försökte skriva om startpartitionen och att telefonen inte samarbetar. De kommer att försöka igen idag. De berättade också för mig om en extrem men mycket mer komplicerad lösning. Omskrivning j ... Jag vet inte vad jag inte förstod termen som användes av dem. Om jag fortfarande inte löser någonting idag, uppmuntrade de mig att skicka det till USA till den vän som köpte det åt mig och dra nytta av det faktum att det fortfarande är under garanti. Personerna från tjänsten sa till mig att det faktum att jag installerade CM11 inte påverkar någonting eftersom det inte öppnas på något sätt. Tack igen.

    • poldac sade han

     Jag skulle råda dig att söka efter en auktoriserad LG verkligen skulle efterträda honom min telefon repare.Si stannade en vecka vid ett gathörn tjänst utan det repare.Intr verkligen kosta lite mer, men du lösa

     • gherghisan.nelu sade han

      Tack så mycket för råd. Jag ser idag som säger tjänsten från vilken jag tog och sedan försöka att serva LG Galati. Vet du hur mycket jag uppskattar den hjälp ni har gett.

  • Anderson sade han

   Jag vet inte varför du blinkade CyanogenMod 11, vilken officiell firmware var inte bra? varför startade du inofficiell firmware på den telefonen. Jag rekommenderar INTE inofficiell firmware från tillverkaren !!!!! Nu måste du gå igenom de tjänster du går efter alla smarta på forumet ("sätt in Mr. cyanogenmod firmware, rota det som fungerar bättre än originalet" pff jävla ser du vad de säger) detta händer när du har inget att göra och du är inte säker på ROM.
   Hur fick du nu har iPhone och ersätta iOS att sätta Android, så att du gjorde. Du sätter din ursprungliga rom cyan över hela android var också ala men under olika utseende.

 23. octavian sade han

  Jag äger en ny nexus 4 som jag köper från butiken och den levereras med den grundläggande Android 4.3 installerad och jag uppdaterade inte och jag vill inte rota den eller annat nonsens eftersom det fungerar väldigt bra och så med Android har den, jag använder kameran foto och startar inte om och stör mig inte alls, batteriet måste laddas strikt 2:45 min och vara 99% och behåll mitt batteri 7-10 dagar om jag bara pratar, och jag är nöjd, det är vackert, fast, åtminstone mina gruvor är stora ändå ibland tycker jag att det är obekvämt att röra det övre vänstra hörnet så om du har små gruvor måste du använda båda gruvorna för att använda den ...

 24. Viorel sade han

  Hej och tack för de tusentals tutorials som du gör!
  Jag vet att jag är helt utanför ämnet men jag måste säga att i ungefär en vecka varje gång jag försöker komma åt videotutorial.ro-webbplatsen (Mozilla & Chrome) får jag följande information "Hittades inte, fel 404
  Sidan du letar efter finns inte längre. Kanske kan du återvända till webbplatsens hemsida och se om du hittar det du letar efter. Eller så kan du försöka hitta den med informationen nedan. ” Jag försöker komma åt webbplatsen i Storbritannien, om det betyder något på något sätt är det den enda webbplatsen jag har problem med.
  Jag skulle vilja veta om det är från dig eller från min laptop, vill jag nämna att mitt nät hastighet är riktigt bra och jag har inga som helst problem på olika platser.

  • octavian sade han

   Viorel försöker dezinzstalezi Firefox och Google Chrome helt och installera igen och installera Adobe Flash Player och lägga till nya du kan göra en rengöring med CCleaner.

 25. rares sade han

  Så här ser det ut när jag vill gå med nu: Varning: session_start (): Sessions-id är för långt eller innehåller olagliga tecken, giltiga tecken är az, AZ, 0-9 och '-,' i / home / videotutorial / public_html /wp-content/plugins/si-captcha-for-wordpress/si-captcha.php på linje 913
  Om jag skriver på Google "videotutorial" och skriver in det första resultatet fungerar det utan problem, men om jag skriver i adressfältet "videotutorial.ro" visar det meddelandet, netto från romtelecom och Windows 7 Home Premium SP1 32-bitars

 26. alex sade han

  Cristi Adrian klockan kommentarer är en timme bakom. Åtminstone som jag såg.

 27. paul sade han

  Samsung GT _s 7710. Android 4.1.2. Google kammare är inte kompatibla. Han säger butiken

  • adrian Gudus sade han

   nästa gång läs texten ovanför självstudien! Skriv där vad och hur eller varför ...

  • Alex sade han

   Google Kammaren körs på enheter som har Android Kitkat 4.4. Detta konstaterades i texten ovan och i tidigare kommentarer handledning.

 28. Gica sade han

  Allview går på quad p5 säger inte kompatibel enhet.

  • marius sade han

   "Om du är ... ... kan du placeras på din plats med rätt medicin!" Är det verkligen så svårt att läsa åtminstone den sista kommentaren om du inte läser hela handledningen?

 29. Ciprian sade han

  Hej . Jag är en nybörjare i fotografering och jag har läst mer om fotografering ... Jag förstår inte vissa saker särskilt bra, ... denna "stil" i bokeheffekten fångade mitt öga. bortsett från vad du presenterade för oss ... om jag inte har en dslr skulle jag kunna uppnå denna effekt med en Fujifilm Finepix S8600, 16 MP kamera?

 30. Liksom sade han

  Varför laddar jag inte ner s7edge?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.