FotoFlexer en onlinetjänst för redigering och modifiera bilder - video tutorial

Hej vänner, i den här guiden filmen får du veta en tjänst av fotoredigering på nätet, det kallas FotoFlexer och är mycket vänliga, ingenting som Adobe Photoshop eller Gimp är applikationer som kräver viss erfarenhet med FotoFlexer inlärningskurva är extremt de mindre skickliga gynnsam, med bara några klick kan du mjuka upp rynkor, du kan fejka bilderna, du kan passa bilder i ramar och mer.
Order är mycket tydlig, allt organiserat i menyer och funktioner i form av flikar, även de mindre kunniga kommer att ha några problem med tjänsten.
Resultaten kommer att bli bättre än väntat, eller vi kan göra enkel redigering och blandningsskikten, även om vi är mindre bekanta med mer avancerad redigering.
Vi uppskattar att det inte är nödvändigt att skapa ett konto för enklare redigering av bilder, även uppskattar vi hur gränssnittet designades jag är säker på att du kommer att älska den här tjänsten omedelbart.
Jag har använt det för skojs skull i början men med tiden började jag att göra mer användbara saker, till exempel jag redigerade några ikoner med transparent .png, hjälpte FotoFlexer tjänsten mig att hålla insyn big deal om vi tror att denna tjänst är ännu inte kräver även att logga.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Mycket bra handledning. Du har en mycket vacker flicka.
  jag lämnade HÄR Kommentar ett litet problem snälla hjälp mig.

 2. Tack Mr Cristi

 3. trevlig tutorial, grattis

 4. Cristi flicka att din lever! bra tutorial som vanligt.

 5. Jag har ett förslag om en tutorial.Tutorialul som jag hänvisar är om adbobe Flash Player att jag trebuie.Ca att hitta mig ge dig mitt ID, andreigaleanu

 6. super handledning men du kan göra ett och om Rainmeter

 7. Hello !!!
  Jag har ett problem. Jag snubblade på en av de e-postmeddelanden från spam Videotutorial laget och sedan inte längre ta emot e-post med nyheter videotutorial.ro webbplats. Jag ville ta bort en e-post och gav skräppost av misstag. Vad ska jag göra för att få e-post igen ???
  Jag är en trogen besökare av webbplatsen, titta på med glädje videotutorialele men inte ta emot e-post uppdateringar. Vad ska jag göra för att rätta till misstaget?
  Alla de bästa!

  • gpa: Hej !!!
   Jag har ett problem. Jag snubblade på en av de e-postmeddelanden från spam Videotutorial laget och sedan inte längre ta emot e-post med nyhetssajt videotutorial.ro.Am ville ta bort en e-post och gav skräppost av misstag. Vad ska jag göra för att få e-post igen ???
   Jag är en trogen besökare av webbplatsen, titta på med glädje videotutorialele men inte ta emot e-post uppdateringar. Vad ska jag göra för att rätta till misstaget?
   Alla de bästa!

   du gör HÄR (Klicka på ordet här i rött)

 8. Mycket hårt, vi väntar på nya förslag och handledning.

 9. Adrian sade han

  Vänligen om du kan göra en tutorial på en tidsskala som kan göra extrax sång eller instrumentella effekter sunet.Va Tack så mycket!

 10. ronad2010 sade han

  bra handledning

  Men jag vet inte att jag vill leta efter en tutorial ... där jag ger? nik inte hitta var du ska leta .. ?????

  • ronad2010: Bra tutorialDar inte vet att leta efter en tutorial som jag ger mig själv ... där? nik inte hitta var du ska leta .. ?????

   Läs noga du sökrutan ovan. Ända i den svarta kanten av en sökruta, skriver du vad du vill göra, eller namnet på programmet, du anger och du hittar tutorials

 11. Superstark program! Jag spelade med det hela dagen ...

 12. cornel sade han

  fortfarande söka på internet hittade jag en plats ganska komplexa fotoredigering kallas SumoPaint.com

 13. costelpescar sade han

  En presentation bună.Mulţumesc.

 14. Heinrich sade han

  Tyvärr, men för närvarande tror jag denna online-tjänst är inte längre fri, efter att ha arbetat med honom några minuter, jag ordna allt jag behöver i fotografi ...... sidan blir vit och jag visa upp en banderoll med facebook http://fotoflexer.com/app/index.php?integration=upload

 15. Hej, jag vill och ett program för att redigera bilder för några bilder från bröllopet som till exempel om de är gjorda på terrassen eller i sin skog kan mpdifica och kan backa havet eller andra vackra bilder.
  Tack så mycket, med all aktning Ioana.

 16. florin sade han

  HUR Scot SAL inte hitta RedEye

  • Andra från vänster till höger alternativ. Korrigering av röda ögon det. Alternativet med ett rött X i en röd sfär som bild.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.