Firefox 4, presentation och några viktiga knep - videohandledning

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att tala om Firefox 4 om hur du installerar, ladda ner, kommer denna nya webbläsare. Vi tillämpar några tweaks att fixa typsnittsritning när du använder Firefox på Windows 4 7 eller Vista. Vi får se hur rörliga och knappar på vänster sida för hem och Ladda knappen nu, flyttades till höger. Vi får se hur man använder nya funktioner som kommer med Firefox 4 och de är användbara för oss. När jag säger nya funktioner, menar jag: awesome bar, flikgrupp (panorama), Sync, stift som app fliken flikar på toppen, menyknappen.
Firefox är mycket snabbare 4 3.6.16 Firefox öppnar mycket snabbare laddning av webbsidor är mycket snabbare, stöder hårdvaruacceleration, stöd för WebM, CSS3 stöder Multi-Touch för Windows 7, webbkonsolen.
Det enda jag kan förebrå webbläsaren modulen privat surfning. När vi vill använda privat surfning, kommer den att stänga sisiunea nuvarande webbläsare för att göra det möjligt för privat surfning sessionen. En mycket oroande, åtminstone för mig. Jag skulle ha velat använda samtidigt både normal surfning läge samt privat surfning kan göra i Google Chrome, Opera, Internet Explorer.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro
 relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. ionutsx sade han

  Varför inte visa mig din hemadress fältet för att ladda om, jag bara checkade att se ..ce kan jag göra?

 2. andrei sade han

  Hej Jag har ett problem med min dator när du öppnar verkar gula ränder ... Jag vet att några av vad jag kan säga är ... dk vänligen

 3. Dragos sade han

  Super tutorialu Adrian noterar jag ge dig 10 +

 4. pcsuport sade han

  synd att fungera gruppering flikar inte spara grupper av flikar. Efter omstart Firefox grupper förlorade. annars palce jag !!

 5. alex sade han

  Som jag gör på Mozilla att framstå som att arbeta med kortnummer ??

 6. ion sade han

  Bra timing tutorialul.Eu för användning xmarks.Am försökte aktivera och synkronisera Optiuni.Am fick vid ett tillfälle, en nyckel sincronizare.La nästa steg var att bekräfta att jag inte är en robot !!! Vi kunde inte jag vidarebefordra detta steg och jag slutade.

 7. Liviu sade han

  det är intressant även med den defekt du pratar om ... men din presentation är väldigt vacker !!!!
  notera 9

 8. axelluny sade han

  När det gäller handledningen har jag absolut inget att klaga på, utan snarare tvärtom tackar du för att vi presenterade den här webbläsaren. När det gäller anteckningen kan jag naturligtvis säga att du var subjektiv (vilket är naturligt och normalt) och fann det besväret med privat surfning. Jag ser saker annorlunda, och när jag säger detta skulle jag inte vilja kategoriseras som ett fan av Mozilla-webbläsaren som jag inte ens använder. Jag vill säga att det till skillnad från krom till exempel ger dig denna möjlighet att navigera i privat även med detta lite ojämnade läge. Jag vet att det i IE9 är den här funktionen men det är fortfarande detsamma som i FF. Med tanke på att de från Mozila lämnade originaliteten åt sidan och gick för att imitera Chrome och Opera inte Det är fantastiskt att jag inte hittade något spektakulärt. Såvitt jag vet hade Opera också problem med att rendera. Så vi kan snabbt dra slutsatser. Användarinställningarna är enligt allas krav och ofta enligt "vana" och har därför inte rostpolemik.
  Annars jag kan tillägga är att jag har märkt att du har löst problemet med unsubscribe från att ta emot e-post från dem som hade videotutorial.ro konto Förutom gmail.Pe också tillägga att platsen för att få tillgång hastighet ökat fenomenalt och det faktum att de tutorials presenteras är oklanderligt, min kunskapsnivå inte tillåter mig att ha något att adaugat.PENTRU hur du vill och tacka kontinuitet och lång livslängd.

  • stefan sade han

   axelluny:
   När det gäller handledning jag har absolut inga klagomål tvärtom du Mutum har vi presenterat detta avseende browser.In notera, naturligtvis jag kan säga att du var subjektivt (vilket är naturligt och normalt), fann att obekväm navigera privata.Eu jag ser saker annorlunda, och när jag säger detta jag vill inte märkas som en missbrukare någon Mozilla att folosesc.Doresc heller betyder det att det motsatte krom till exempel du ge denna möjlighet att segla även med denna privata sätt att IE9 necizelat.Stiu om denna funktion men det är allt som FF.Avand i åtanke att människor på Mozilla har lämnat en hel del originalitet åt sidan och har gått vidare till imitation av Chrome och Opera är inte undrar vi inte hitta något spectaculos.Din min kunskap och Opera har problem randarea.Asa att vi snabbt kan dra concluziile.Preferintele cereintele användare är beroende av alla och ofta av "vana" och har meningslösa polemik decinu .
   Annars jag kan tillägga är att jag har märkt att du har löst problemet med unsubscribe från att ta emot e-post från dem som hade videotutorial.ro konto Förutom gmail.Pe också tillägga att platsen för att få tillgång hastighet ökat fenomenalt och det faktum att de tutorials presenteras är oklanderligt, min kunskapsnivå inte tillåter mig att ha något att adaugat.PENTRU hur du vill och tacka kontinuitet och lång livslängd.

   "Jag vet att det finns den här funktionen i IE9 men den är fortfarande densamma som i FF" ... Nej, det är inte som i Firefox, i IE förblir fönstret du bläddrade öppet och öppnar ett annat InPrivate-bläddringsfönster ) den aktuella sessionen öppnar en ny privatbläddringssession och när du har bläddrat här återgår du till föregående session

  • AdrianGudus sade han

   MK:
   Howdy! FF bra handledning, 8 och mig. !!! Inte läsa på om du är intresserad bokmärken !!! Nu har jag: 1.opera, 2.chrome, 3.firefox ... och det är pt.windows - i min mening. 1. Varför opera "1"? ... Eftersom jag arbetar f. Lång med bokmärken platser och spara dem något ff datafil med tillägget ".adr"(Och nästa installationsarbetet är f.simplu import) och". Html"Pt. lastning senare i krom. I opera, kan varje bokmärken sätta en beskrivning som "den sista handledningen såg ... xyz". 2. Den stora fördelen med krom (Pt. De du google-konto) kan synkronisera f. Lätt om allt ... och nästa installation kan du sätta dem precis som de var! Nackdelen för. Jag kan inte uttrycka det som varje beskrivning bokmärken. 3. firefox - Det är super ... vad du vill ... men på det bästa. mig är fortfarande i stadiet av "test" för att tala, eftersom den har de funktioner som anges ovan att (ärlig) är användbara ff. Vänligen inte svära mig ... bara vad en användare amatör! Alla de bästa!

   Firefox är så flexibel i termer bokmärken. se DETTA clicp (klicka på ordet i rött)

   axelluny:
   När det gäller handledning jag har absolut inga klagomål tvärtom du Mutum har vi presenterat detta avseende browser.In notera, naturligtvis jag kan säga att du var subjektivt (vilket är naturligt och normalt), fann att obekväm navigera privata.Eu jag ser saker annorlunda, och när jag säger detta jag vill inte märkas som en missbrukare någon Mozilla att folosesc.Doresc heller betyder det att det motsatte krom till exempel du ge denna möjlighet att segla även med denna privata sätt att IE9 necizelat.Stiu om denna funktion men det är allt som FF.Avand i åtanke att människor på Mozilla har lämnat en hel del originalitet åt sidan och har gått vidare till imitation av Chrome och Opera är inte undrar vi inte hitta något spectaculos.Din min kunskap och Opera har problem randarea.Asa att vi snabbt kan dra concluziile.Preferintele cereintele användare är beroende av alla och ofta av "vana" och har meningslösa polemik decinu .
   Annars jag kan tillägga är att jag har märkt att du har löst problemet med unsubscribe från att ta emot e-post från dem som hade videotutorial.ro konto Förutom gmail.Pe också tillägga att platsen för att få tillgång hastighet ökat fenomenalt och det faktum att de tutorials presenteras är oklanderligt, min kunskapsnivå inte tillåter mig att ha något att adaugat.PENTRU hur du vill och tacka kontinuitet och lång livslängd.

   Firefox är den enda webbläsare som du kommer att stänga den aktuella sessionen för att öppna din privata sessionen. Internet Explorer 8 och 9 inte göra det. Varken Opera eller Google Chrome

   • AdrianGudus: …Se DETTA clicp (klicka på ordet i rött).

    ... Jag lägger något som "Firefox 4, presentation och några viktiga knep" i beskrivningen för att veta vad jag senast såg på webbplatsen. Du kommer att säga att jag är dålig med minnet men det handlar om flera webbplatser (jag har över 150 bokmärken och över 50 med beskrivningar) och det är lättare för mig att lägga en beskrivning där jag behöver det. från bio du har gjort för. Tack f det. Mer ADRIAN, är det klart att de kan göra (som i opera) beskrivningar. ALLA !!! Bästa

 9. mittnamn sade han

  Ms användbara ytterligare tutorial.Succes

 10. Csabaxb sade han

  Hej Adrian, bra förklaring och jag har några frågor. Jag såg denna tie går verkligen snabb webbläsare, men för mig är det långsammare. Av någon anledning är det PC bra (ändr dubbelt med 4000 2 + Gb RAM). Opera och Chrome nästan flyga, men FF tar mig 4 5 öppnings sekunder och långsamt en öppning sidor. Jag bara 2 installerade addons. Möjligen skillnad om de installeras på W7 eller XP? (Kanske dum fråga) Ett svar skulle vara välkommet. Pleasant söndag.

 11. Howdy! FF bra handledning, 8 och mig. !!! Inte läsa på om du är intresserad bokmärken !!! Nu har jag: 1.opera, 2.chrome, 3.firefox ... och det är pt.windows - i min mening. 1. Varför opera “1”? ... Eftersom jag arbetar f. Lång med bokmärken platser och spara dem något ff datafil med tillägget ".adr"(Och nästa installationsarbetet är f.simplu import) och". Html"Pt. lastning senare i krom. I opera, kan varje bokmärken sätta en beskrivning som "den sista handledningen såg ... xyz". 2. Den stora fördelen med krom (Pt. De du google-konto) kan synkronisera f. Lätt om allt ... och nästa installation kan du sätta dem precis som de var! Nackdelen för. Jag kan inte uttrycka det som varje beskrivning bokmärken. 3. firefox - det är fantastiskt ... som du vill ha det starkaste ... men för Jag är fortfarande i "test" -fasen, så att säga, eftersom den inte har de funktioner som anges ovan, vilket (ärligt talat) är mycket användbart. Vänligen svär inte på mig 🙂 ... det är bara en amatöranvändares åsikt! Med vänliga hälsningar !

  • stefan sade han

   MK:
   Howdy! FF bra handledning, 8 och mig. !!! Inte läsa på om du är intresserad bokmärken !!! Nu har jag: 1.opera, 2.chrome, 3.firefox ... och det är pt.windows - i min mening. 1. Varför opera "1"? ... Eftersom jag arbetar f. Lång med bokmärken platser och spara dem något ff datafil med tillägget ".adr"(Och nästa installationsarbetet är f.simplu import) och". Html"Pt. lastning senare i krom. I opera, kan varje bokmärken sätta en beskrivning som "den sista handledningen såg ... xyz". 2. Den stora fördelen med krom (Pt. De du google-konto) kan synkronisera f. Lätt om allt ... och nästa installation kan du sätta dem precis som de var! Nackdelen för. Jag kan inte uttrycka det som varje beskrivning bokmärken. 3. firefox - Det är super ... vad du vill ... men på det bästa. mig är fortfarande i stadiet av "test" för att tala, eftersom den har de funktioner som anges ovan att (ärlig) är användbara ff. Vänligen inte svära mig ... bara vad en användare amatör! Alla de bästa!

   Alla kan fastställa, i termer av att använda en eller annan webbläsare, den hierarki de vill ha, men vi måste göra detta med vetskap om de andra kandidaterna ... Vad menar jag? "Eftersom den inte har de funktioner som anges ovan", vilket inte är sant eftersom Firefox länge har haft dessa funktioner (även utan att använda ett tillägg) och låt oss ta dem en efter en: kan du inte exportera (enkelt) bokmärke? klicka på Bokmärke, Visa alla bokmärken (för vs. äldre-Organisera bokmärke) sedan på menyn Importera och säkerhetskopiera, Exportera HTML välj var du vill spara och redo. Det måste vara enklare än så. Förresten tror jag inte att adr-filer kan öppnas av något annat än Opera ... OCH något annat Opera kan säkerhetskopiera (återställa) en sparad session? En annan funktion: bokmärkesbeskrivning ... ja, vad används rutan Taggar till? Alla bokmärken har det ... När det gäller synkronisering tror jag att med Sync-funktionens tillkomst finns det inget att jämföra med Opera eller Chrome ... Men var och en med sin åsikt ... och något annat jag glömde att nämna använder jag följande webbläsare: IE9, FF 4, Safari, Opera, Chrome (stabil och beta) och Wyzo - allt i bärbar version!

   • stefan: Bok klickar på Bokmärke, Visa alla bokmärken (för jämförelse med äldre organisera bokmärke) och sedan Importera och säkerhetskopiera menyn, Exportera HTML välj var du vill spara och du är klar. ...

    Okej, du har rätt! Ungefär förra året försökte jag göra detta i FF och jag lyckades inte. TACK' !

 12. George sade han

  varför inte göra en handledning om Google Site? är det så svårt?

 13. SideBySide sade han

  Jag gillade verkligen skämtet, jag visste inte det :)). Jag gillar din markör, jag vet att du kommer att åstadkomma anpassning och allas preferenser men jag gör ett försök ... Du ger det till mig också mie?

 14. cata sade han

  video går

 15. cata sade han

  nu gå

 16. Daniel sade han

  Grattis, mycket bra handledning.
  Om du ger anteckningen 4 8 Firefox, andra webbläsare (Chrome 10, 11 Opera, IE9, Safari 5) Vilket betyg skulle du ge? så nyfiken undrar numa

  • Ionut sade han

   Daniel:
   Grattis, mycket bra handledning.
   Om du ger anteckningen 4 8 Firefox, andra webbläsare (Chrome 10, 11 Opera, IE9, Safari 5) Vilket betyg skulle du ge? så nyfiken undrar numa

   Men var skriver min far att Firefox alltid ska få högsta betyg?! Kanske gav han 10 till IE9 ...
   Vad är problemet?

 17. Mycket användbart handledning. Håll upp det goda arbetet!

 18. polferis sade han

  Jag är mycket intresserad av att se några videotutoriale, men förklara för mig några hur? Jag hämta en dag flash-spelare och ingenting om 8. Hur ser du tutorials? eller är det en bluff? hjälpa mig och berätta vad du ska göra! arbete med flash-spelare finns tillgängligt i hela internet, så säg hur man ska gå? Tack!

  • keop5 sade han

   polferis:
   Jag är mycket intresserad av att se några videotutoriale, men förklara för mig några hur? Jag hämta en dag flash-spelare och ingenting om 8. Hur ser du tutorials? eller är det en bluff? hjälpa mig och berätta vad du ska göra! arbete med flash-spelare finns tillgängligt i hela internet, så säg hur man ska gå? Tack!

   10.0.32.18 Flash Player (icke-IE)
   10.0.32.18 Flash Player (IE)
   instaleaa

 19. bogdan sade han

  Hej, bra handledning. Om du kan göra ett och om Google Chrome skulle vara bra.

 20. andrei sade han

  i min firefox 4 mig öppnas i 1 andra och en maximal 2 och jag har en 5 tillägg installerat på krom inte vet vad jag ska säga som jag brukade maximala 2 timmar när hon dök upp så jag inte kan yttra sig .

 21. Calin sade han

  tutorialiu och vacker presentation

 22. sumomanu sade han

  tack

 23. sailorriver sade han

  Tack för handledningen.

 24. ALLLex sade han

  Ett enklare sätt att göra bokmärken i bokmärkesfältet favicon är att klicka på och dra och släpp du tar med mappen.

 25. stefan sade han

  axelluny:
  När det gäller handledning jag har absolut inga klagomål tvärtom du Mutum har vi presenterat detta avseende browser.In notera, naturligtvis jag kan säga att du var subjektivt (vilket är naturligt och normalt), fann att obekväm navigera privata.Eu jag ser saker annorlunda, och när jag säger detta jag vill inte märkas som en missbrukare någon Mozilla att folosesc.Doresc heller betyder det att det motsatte krom till exempel du ge denna möjlighet att segla även med denna privata sätt att IE9 necizelat.Stiu om denna funktion men det är allt som FF.Avand i åtanke att människor på Mozilla har lämnat en hel del originalitet åt sidan och har gått vidare till imitation av Chrome och Opera är inte undrar vi inte hitta något spectaculos.Din min kunskap och Opera har problem randarea.Asa att vi snabbt kan dra concluziile.Preferintele cereintele användare är beroende av alla och ofta av "vana" och har meningslösa polemik decinu .
  Annars jag kan tillägga är att jag har märkt att du har löst problemet med unsubscribe från att ta emot e-post från dem som hade videotutorial.ro konto Förutom gmail.Pe också tillägga att platsen för att få tillgång hastighet ökat fenomenalt och det faktum att de tutorials presenteras är oklanderligt, min kunskapsnivå inte tillåter mig att ha något att adaugat.PENTRU hur du vill och tacka kontinuitet och lång livslängd.

  "Jag vet att i IE9 är denna funktion densamma men den är densamma som i FF" ... Nej, det är inte som i Firefox, i IE förblir fönstret du bläddrade öppet och öppnar ytterligare ett InPrivate-bläddringsfönster den aktuella sessionen öppnar en ny privatbläddringssession och när du har bläddrat här återgår du till föregående session ...

 26. cosmin sade han

  Hej. Jag har också ett problem. Innan på Firefox 3.6 hade jag en fil som heter "classic.manifest", som jag ersatte i C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ chrome med den filen för att göra dessa hemknappar, ladda om, blå baksida, istället för de gröna som de är på Windows XP (jag nämner att jag har Windows XP). Nu på Firefox 4 är den mappen tom och jag kan inte längre göra de blå knapparna som de var på 3.6 på Windows 7 :(. Hur Kan jag göra det som det var tidigare? Jag hoppas att jag kunde förstå.

 27. stefan sade han

  Mycket intressant tutorial ... Jag såg några anläggningar, hjälpsam och mycket väl förklaras, Flikar gruppen, Alternativ, etc. En sak som jag inte håller med Adrian: notera. Jag tror inte som en modul, annars används av några människor, bekräftade något även av Adrian värt ett depunctare av 2 poäng. Notera rätt i min ödmjuka åsikt är 9, 9,5 är det värt för. Privat surfning mig modul. "Den stora fel" som nämns Adrian kan lösas mycket lätt. Hur? Jag vet av Firefox gör att flera samtidiga sessioner. Så när du vill använda privat surfning, med ett dubbelklick du öppnar en annan session där du kan bläddra utan privat surfning. Samma sak bara gör IE så inte använder ett dubbelklick. Så dubbelklicka 2 minuspoäng värt ??
  Ingenting sades om några mycket viktiga funktioner (tror för många människor): 3D webben, för maskinvaruacceleration. grafikkort ... "Firefox säkerställa oavbruten navigering när en modul som Adobe Flash, Apple QuickTime eller Microsoft Silverlight hamnar oväntat"
  och så vidare
  Tack för handledningen! Jag har lärt mig många nya saker.

  • AdrianGudus sade han

   stefan:
   Mycket intressant tutorial ... Jag såg några anläggningar, hjälpsam och mycket väl förklaras, Flikar gruppen, Alternativ, etc. En sak som jag inte håller med Adrian: notera. Jag tror inte som en modul, annars används av några människor, bekräftade något även av Adrian värt ett depunctare av 2 poäng. Notera rätt i min ödmjuka åsikt är 9, 9,5 är det värt för. Privat surfning mig modul. "Den stora fel" som nämns Adrian kan lösas mycket lätt. Hur? Jag vet av Firefox gör att flera samtidiga sessioner. Så när du vill använda privat surfning, med ett dubbelklick du öppnar en annan session där du kan bläddra utan privat surfning. Samma sak bara gör IE så inte använder ett dubbelklick. Så dubbelklicka 2 minuspoäng värt ??
   Ingenting sades om några mycket viktiga funktioner (tror för många människor): 3D webben, för maskinvaruacceleration. grafikkort ... "Firefox säkerställa oavbruten navigering när en modul som Adobe Flash, Apple QuickTime eller Microsoft Silverlight hamnar oväntat"
   och så vidare
   Tack för handledningen! Jag har lärt mig många nya saker.

   Det har sagts om man läser texten ovanför denna tutorial (som är lika viktig som den handledning!) Plus FF4 diskuterades också vid en annan tutorial som presenterades 4 Firefox Beta. Skriv upp i sökrutan längst upp till höger: 4 firefox beta anger ja och du hittar handledning.

   • stefan sade han

    AdrianGudus: Det har sagts om man läser texten ovanför denna tutorial (som är lika viktig som den handledning!) Plus FF4 diskuterades också vid en annan tutorial som presenterades 4 Firefox Beta. Skriv upp i sökrutan längst upp till höger: 4 firefox beta anger ja och du hittar handledning.

    Herr Adrian, jag ville inte göra dig upprörd ... Jag ber om ursäkt om det förstods ... Jag läste också vad som skrevs högst upp i handledningen ... Jag trodde att jag skrev tydligt ”Inte för sa något om vissa anläggningar mycket viktiga ... "Läs alltid vad som skrivs på toppen ... men vet inte hur många människor gör ... Och om beta alla vet att mellan beta och slutlig kan vara många förändringar ... se Win7 som visas i första bygga webbplatser och hur man kommer till ett slut. Ändå tack igen!

    • AdrianGudus sade han

     stefan: Mr Adrian, det gjorde jag inte vill störa ... Jag ber om ursäkt om det förstod ... och jag läsa vad som stod på toppen av handledningen ... Jag trodde att jag skrev klart "Nej sa något om vissa anläggningar mycket viktiga ... "Läs alltid vad som skrivs på toppen ... men vet inte hur många människor gör ... Och om beta alla vet att mellan beta och slutlig kan vara många förändringar ... se Win7 som visas i första bygga webbplatser och hur man kommer till ett slut. Ändå tack igen!

     I 4 FF Tutorial Beta talade om hårdvaruacceleration och resten, du vet att en hel del har förändrats sedan dess! Det avslutades ett par funktioner som fanns då men inte kunde användas. Men sfatiesc du att titta på handledning.

  • AdrianGudus sade han

   stefan:
   Mycket intressant tutorial ... Jag såg några anläggningar, hjälpsam och mycket väl förklaras, Flikar gruppen, Alternativ, etc. En sak som jag inte håller med Adrian: notera. Jag tror inte som en modul, annars används av några människor, bekräftade något även av Adrian värt ett depunctare av 2 poäng. Notera rätt i min ödmjuka åsikt är 9, 9,5 är det värt för. Privat surfning mig modul. "Den stora fel" som nämns Adrian kan lösas mycket lätt. Hur? Jag vet av Firefox gör att flera samtidiga sessioner. Så när du vill använda privat surfning, med ett dubbelklick du öppnar en annan session där du kan bläddra utan privat surfning. Samma sak bara gör IE så inte använder ett dubbelklick. Så dubbelklicka 2 minuspoäng värt ??
   Ingenting sades om några mycket viktiga funktioner (tror för många människor): 3D webben, för maskinvaruacceleration. grafikkort ... "Firefox säkerställa oavbruten navigering när en modul som Adobe Flash, Apple QuickTime eller Microsoft Silverlight hamnar oväntat"
   och så vidare
   Tack för handledningen! Jag har lärt mig många nya saker.

   Jag tror att du inte har förstått nyttan modulen privat surfning. Om jag gör som du sa, skulle jag inte ha det för att öppna en ny session, kunde jag bara har öppnat en ny flik! Jag vill använda båda sessioner parallellt, både normala och privat surfning, eftersom jag kanske vill göra en gåva av sin hustru och om i den andra sessionen skulle segla med en normal session bara det är i ett nytt fönster, förblir det sparade historia och sidor jag var (jag vill inte här)

 28. AdrianGudus sade han

  Även för MK, rekommenderar jag att du skriver i sökrutan till höger på den svarta kanten: Effektiv hantering av bokmärken i Firefox och exportera dem i andra webbläsare, tryck enter och du hittar en handledning i samband med allt bokmärke i firefox.

  • AdrianGudus:
   ... Effektiv hantering av bokmärken i Firefox och exportera dem till andra webbläsare, skriv in och du hittar en handledning relaterad till allt som innebär bokmärkning i Firefox.

   Vid den tiden var jag bara intresserad av opera, men faktiskt kan Firefox hantera "Tack"

 29. AdrianGudus sade han

  Även för stefan, även om jag förklarade i handledningen vad privat surfning gör: i privat surfning sparas inte coockies, cache, åtkomliga webbplatser, så om jag surfar i privat surfning kommer min fru inte att veta vilka webbplatser jag har besökt, kommer du inte att veta att jag vill förbereda en gåva / överraskning ... privat surfning är också användbart för många andra underverk inte bara för att shoppa efter nära och kära så att de inte misstänker något.

 30. cristi sade han

  Jag tycker mycket, länge använt Firefox och det är den bästa och snabb och vacker jag vant sig honom och ingen bättre pare.De jag lärt mig något från denna tutorial, ett tackkort 9 .

 31. Utmärkt handledning.
  Bafta ytterligare !!!

 32. Whybal sade han

  Hej. Ms för fler tutorials är fantastisk.
  En fråga
  AM Win XP och vet inte varför jag inte gå flikar på toppen än när märket av / avmarkera inte gå flikar som visas i guiden som är baren som blå (SCZ inte vet hur fan säger hon) utan helt enkelt byta position med AwesomeBar deras webbplats.
  Jag kan säga att jag uppgradera till Firefox 3.6

 33. Spuh sade han

  Titta det är något konstigt. Sök efter uppdateringar visas inte längre på om. De förde + rutan som förändrade hemsida på höger istället för vänster att lämna henne. Inga fler kan kontrollera uppdateringar efter dig.

 34. djciupi sade han

  Jag vet inte vad som kommer att gråta så

  • AdrianGudus sade han

   Spuh:
   Titta det är något konstigt. Sök efter uppdateringar visas inte längre på om. De förde + rutan som förändrade hemsida på höger istället för vänster att lämna henne. Inga fler kan kontrollera uppdateringar efter dig.

   Du har fel, nu varje gång du ger Firefox-knappen och sedan klicka på Hjälp sedan Om Firefox fönster som öppnas din check automatiskt efter uppdateringar. Under skriva stora svarta Firefox 4.0 skriva lite grå efter några sekunder ferificare efter uppdateringar "Firefox är aktuell" Om de är tillgängliga i uppdateringar november, det automatiskt hämtar och du kommer att få för att starta uppdateringen API för att träda i kraft.

   djciupi:
   Jag vet inte vad som kommer att gråta så är fortfarande BETA version: därför har jag många buggar

   Är stabil version, inte längre beta lite mycket, är den slutliga versionen. Skrev även under knappen där jag hämtade. Lär dig att läsa

 35. Mycket bra tutorial

 36. Spuh sade han

  Det är inte så att vi klaga. Och be som om alla har att klaga Dreptu LSA göra. Butonuul uppdatering säga att det inte har lagt på Om.
  Och något annat är inte redan BETA Final. Beta var ungefär 2 veckor sedan.

  • AdrianGudus sade han

   SpuhDu har fel, nu varje gång du ger Firefox-knappen och sedan klicka på Hjälp sedan Om Firefox fönster som öppnas din check automatiskt efter uppdateringar. Under skriva stora svarta Firefox 4.0 skriva lite grå efter några sekunder ferificare efter uppdateringar "Firefox är aktuell" Om de är tillgängliga i uppdateringar november, det automatiskt hämtar och du kommer att få för att starta uppdateringen API för att träda i kraft.

   Du har fel, nu varje gång du ger Firefox-knappen och sedan klicka på Hjälp sedan Om Firefox fönster som öppnas din check automatiskt efter uppdateringar. Under skriva stora svarta Firefox 4.0 skriva lite grå efter några sekunder ferificare efter uppdateringar "Firefox är aktuell" Om de är tillgängliga i uppdateringar november, det automatiskt hämtar och du kommer att få för att starta uppdateringen API för att träda i kraft.

 37. Marian sade han

  Howdy!

  Första grattis för handledning!
  Jag själv följande fråga: menyraden och avmarkera när jag klickar på första knappen Firefox inte längre verkar Verktyg-menyn.
  Hur kan man lösa problemet? Tyvärr måste jag Verktyg-menyn och jag gillar att hålla okontrollerad menyraden.

  Tack,
  Marian.

  • AdrianGudus sade han

   Marian:
   Howdy!

   Första grattis för handledning!
   Jag själv följande fråga: menyraden och avmarkera när jag klickar på första knappen Firefox inte längre verkar Verktyg-menyn.
   Hur kan man lösa problemet? Tyvärr måste jag Verktyg-menyn och jag gillar att hålla okontrollerad menyraden.

   Tack,
   Marian.

   Vad du hade i Verktyg finns i alternativmenyn. Vilken funktion kan du inte missa från Verktyg-menyn? Vilken integration hade den med de installerade tilläggen? I Firefox-menyn har du tilläggsmenyn eller högerklickar på vilken sida som helst och du har integration med dem i snabbmenyn. Eller så kan du aktivera tilläggsfältet i Firefox> Alternativ> Tilläggsfält och längst ner i webbläsaren har du fältet med alla tillägg installerade.

   • Marian sade han

    AdrianGudus: Vad du hade i Verktyg finns i alternativmenyn. Vilken funktion kan du inte missa från Verktyg-menyn? Vilken integration hade den med de installerade tilläggen? I Firefox-menyn har du tilläggsmenyn eller högerklickar på vilken sida som helst och du har integration med dem i snabbmenyn. Eller så kan du aktivera tilläggsfältet i Firefox> Alternativ> Tilläggsfält och längst ner i webbläsaren har du fältet med alla tillägg installerade.

    Problemet är att jag har ett "anpassat" tillägg som jag använder på jobbet (utvecklat av företaget) och det här tillägget verkar inte som de andra vanliga tilläggen.
    Han verkar bara i avsnittet verktyg direkt ovanför alternativen och försökt att flytta det lättare att komma åt, men vi gjorde inte.

    • AdrianGudus sade han

     Marian: Problemet är att jag har en "anpassad" add-on som jag använder på jobbet (devel Company) och detta tillägg verkar inte som andra tillägg vanligt.
     Han verkar bara i avsnittet verktyg direkt ovanför alternativen och försökt att flytta det lättare att komma åt, men vi gjorde inte.

     Försök add-on som heter Förlängningsalternativmeny kommer att göra en ny meny i Firefox-knapp kallas även så Förlängningsalternativmeny, hålla musen på det ger dig direkt tillgång till förlängning där du vill gå och dess inställningar utan sluta gå på Add-ons alternativet Utökningar poi

 38. Mitchell sade han

  Jag själv arrow din!

 39. Nelutu sade han

  I Firefox och Opera tecken inte förefaller mig i vissa språk som hebreiska och grekiska, istället krom och IE allt är ok.
  Jag har installerat Windows teckensnitt krävs förgäves, versaler eller siffror visas i deras ställe.
  Jag måste göra några inställningar i Firefox eller avstå från den?

  • AdrianGudus sade han

   Nelutu:
   I Firefox och Opera tecken inte förefaller mig i vissa språk som hebreiska och grekiska, istället krom och IE allt är ok.
   Jag har installerat Windows teckensnitt krävs förgäves, versaler eller siffror visas i deras ställe.
   Jag måste göra några inställningar i Firefox eller avstå från den?

   Du går i en ny flik och typ: om-config
   Ge Enter (det visades också i videohandledningen om du såg det mot svans) och klicka sedan på "Jag ska vara försiktig, jag lovar!" och i filterfältet skriver du detta:
   “Gfx.font_rendering.directwrite.use_gdi_table_loading” (utan citat)
   raden du skrev ovan kommer att visas längst ner i "tabellen" (under preferensnamn) (dvs. "gfx.font_rendering.directwrite.use_gdi_table_loading")
   dubbelklicka på den för att förvandla den från true till false och allt ska vara OK. Startar om webbläsaren. Om den här inställningen inte hjälper kan du fortfarande inaktivera webbläsarens hårdvaruacceleration. om du inte vet hur, berättar du för mig och det kommer att lösas ...

   • Nelutu sade han

    AdrianGudus: gfx.font_rendering.directwrite.use_gdi_table_loading

    Jag gjorde som du sa till mig, men ingenting har förändrats.

    • AdrianGudus sade han

     Nelutu: Jag gjorde som du sa till mig, men ingenting har förändrats.

     Klicka på Firefox-knappen och sedan klicka på Alternativ och sedan igen Alternativ. Gå sedan till fliken Avancerat och sedan på underfliken och avmarkera Allmänt "Använd hårdvaruacceleration när det är tillgängligt" sedan starta om webbläsaren

     • Nelutu sade han

      AdrianGudus: Klicka på Firefox-knappen och sedan klicka på Alternativ och sedan igen Alternativ. Gå sedan till fliken Avancerat och sedan på underfliken och avmarkera Allmänt "Använd hårdvaruacceleration när det är tillgängligt" sedan starta om webbläsaren

      Något har förbättrats, men till stor del fortfarande inte känner igen

     • AdrianGudus sade han

      Nelutu: Något har förbättrats, men till stor del fortfarande inte känner igen

      Refa gfx.font_rendering.directwrite.use_gdi_table_loading linje (dubbelklicka på den för att vända det från falsk till sann) så det var bara lämna hårdvaruacceleration av.

 40. Spuh sade han

  Ja de förändrades lite. När du söker efter uppdateringar verkar det mer intressant innan du sätter en separat knapp. Vad jag inte gillar längre är att den öppnas på samma sida för privat surfning. Det är dåligt. Annars är allt ok, webbläsaren är supersnabb. Jag måste ange som Adrian sa, och skrivfasen är inte klar. Jag menar att den inte kommer att vara inställd på Windows 7. Du måste alltid göra "fyrverkerier" Kanske i framtiden vem vet att de kommer att lösa Även om från den här slutliga versionen 4.0 måste allt vara ok För att göra det bra

 41. AdrianGudus sade han

  Korrigering: skriva about: config

 42. AdrianGudus sade han

  En mycket användbar sak är implementeringen i högerklickmenyn i den fantastiska fältet (adressfältet) för Paste & Go-funktionen. Den kommer nu som standard utan att behöva installera ett tillägg. Denna funktion kommer också i Opera, Chrome, i Internet Explorer 9 saknas den.
  Paste & Go sparar oss från att komma in igen efter att ha angett en kopierad webbadress i adressfältet

 43. Daniel sade han

  varför så delaktig med bokmärken? Du tar dem med enkla drag och släpp ..

 44. caesar sade han

  Super handledning jag gillar Mozilla Firefox tutoralul 4 Jag har också!

 45. Csabaxb sade han

  Hej. Om någon kan skriva, hur man sparar byggnader i Panorama. Jag gjorde det flera gånger, men räddades vid omstart är tom eller inte vi göra något bättre? Han uppmanades också att yttra sig, men inget svar kom, och handledningen är inte sett!

  • AdrianGudus sade han

   Csabaxb:
   Hej. Om någon kan skriva, hur man sparar byggnader i Panorama. Jag gjorde det flera gånger, men räddades vid omstart är tom eller inte vi göra något bättre? Han uppmanades också att yttra sig, men inget svar kom, och handledningen är inte sett!

   Om du såg handledning utan att head-svans, skulle du ha sett att jag talade om historia och inställningar för vad du vill göra din webbläsare när du startar. Titta handledningen video mer noggrant.

 46. mihai sade han

  Jag vet inte varför jag alltid koppla din Facebook säger mig att logga ut från det blå och efter några minuter frågade igen och gav 4 autentificarea.Folosesc firefox spara lösenord och mailu vara inceput.De vad som hänt någon?

 47. HiPnOz3 sade han

  Vad kan jag försvara min nedre fältet k innan, annars super bra handledning

  • AdrianGudus sade han

   HiPnOz3:
   Vad kan jag försvara min nedre fältet k innan, annars super bra handledning

   Den nedre stapeln heter Firefox 3.6.16 Statusfältet heter nu Add-on Bar på Firefox 4. Klicka på Firefox-knappen> Alternativ> Tilläggsfält

 48. cristi sade han

  Jag har ett problem när det stängt och öppet firefox ger mig efteråt hade jag en sida öppen, inte längre tillbaka till google, vad kan jag göra? Hälsningar!

  • AdrianGudus sade han

   cristi:
   Jag har ett problem när det stängt och öppet firefox ger mig efteråt hade jag en sida öppen, inte längre tillbaka till google, vad kan jag göra? Hälsningar!

   Titta på självstudien utan att bläddra. Det har specificerats vilka inställningar du behöver göra för "problemet" relaterat till omstart av webbläsaren. I Alternativ la tabul geeral, istället för Visa mina fönster och flikar från förra gången visar alegi min hemsida. Lär dig engelska. om du kunde engelska skulle du veta hur man kan jonglera det med deras programvara och inställningar.

 49. Alex sade han

  Hej Jag har ett problem i Mozilla Firefox 4

  Vissa tecken jag visa dem ungefär så här: [img] http://s2.postimage.org/9616dz16o/fdf.png [/ img]

  och det finns aa problem med rendering och Google Chrome på Windows XP och fortfarande ingen gav honom huvudvärk

 50. Nicolas sade han

  Jag io arrow tutorial.Deci bra och det som en man ... hur du facuto?

  • AdrianGudus sade han

   Nicolas:
   Jag io arrow tutorial.Deci bra och det som en man ... hur du facuto?

   Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Hur man installerar muspekare i Windows XP, Vista och Windows 7, du anger och du hittar handledning.
   Eller så kan du söka alla sökrutan till höger: CursorFX, programvara för att anpassa muspekaren i de minsta detaljerna, du anger och du hittar handledning

Tala Your Mind

*