Online filmer med undertexter, utan sladdar på TV

Titta på filmer på nätet är mycket bekväma. Du behöver inte längre att ladda ner video och undertext. Allt är ett klick bort.
Tyvärr filmer kan inte ses på nätet än på PC, telefon eller surfplatta.
Det vore bättre med allt vi ser online filmer med undertexter direkt på TV: n utan kablar; All trådlös och mycket enkel.

Online filmer med undertexter, utan sladdar på TV

Chromecast kan spela upp filmer på nätet med stor konst, extremt lätt. Online filmer med undertexter är bara ett klick bort. Cat juridiska, jag vet inte? Däremot kan alla få tillgång till de platser där det finns filmer, komplett med undertexter.
Varför behöver vi att se filmer på TV på nätet?
1. En TV med HDMI
2. Chromecast
3. En telefon med iOS eller Android.
Som vi ser online filmer med undertexter?
1. Telefon tillgång till favorit plats med online filmer
2. Hitta din favoritfilm
3. Hit Chromceast ikon som visas någonstans spelare
Viktigt!
Film platser på nätet, inte alla spelare som stöds av Chromecast. Lyckligtvis har vi en lösning för säkerhetskopiering som spegling Android skärmen. Det här alternativet förbrukar mer batteri, men det fungerar.


Videohandledning - Onlinefilmer med undertexter, trådlösa, på TV

 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. BOGDAN sade han

  Grattis 2016 första handledning :)))))))))) Util

 2. Nancy sade han

  Happy Birthday Cristi och så många handledning. Tack för detta tips (information).

 3. Mugurel sade han

  Första rind..LA födelsedagen.
  Ledsen för att jag avviker från ämnet men jag vill fråga dig något ... för några månader sedan bytte jag från Windows 7 till 10 genom uppgraderingar och jag var inte så glad för att systemet startar hårt ... cirka 2,5 ... 3 minuter med ssd och din kollega Adrian rådde mig att prova en installation från grunden ... Jag installerade Windows 10 från grunden men samma sak händer ... det startar om 3 minuter ... och i Windows 7 börjar det på cirka 25 sekunder.
  Har du en förklaring ... lösning.
  Tack.

  • BOGDAN sade han

   Lösningen här, till alla Cristi.Incearca möjliggöra AHCI i BIOS-läge:https://videotutorial.ro/cum-activam-ahci-si-implicit-ncq-pentru-o-performanta-mai-mare-a-hard-disk-ului/

   • Mugurel sade han

    THANK BOGDAN.
    Men att aktivera AHCI i Windows 10 är annorlunda än Cristi förklarade i den självstudien ... Jag hittade men den var redan aktiverad och dessutom hittade jag inte AHCI i den bärbara datorn bios ... Jag läste några AHCI-drivrutiner om en biosuppdatering..Jag vet inte om det här det är lösningen för i Windows 7 gick jag inte till någonting och systemet startade på 25 sekunder.
    tack ändå…

    • BOGDAN sade han

     vilken laptop du? Kom tillverkarens webbplats och göra dem omedelbart uppdatera BIOS, drivrutiner plus att ha den exakta modellen zi.Zi

     • Mugurel sade han

      HP Pavilion Entertainment Notebook PC dv7-6b11ev
      det här är modellen ... men jag upprepar i Windows 7 jag har inte ändrat några inställningar och systemet startar om 25 sekunder med SSD Kingston v300.
      Jag gör en BIOS-uppdatering och berätta när du ändrat något
      TACK…

     • BOGDAN sade han

      driverele.Daca uppdateringar och även då skulle jag försöka .Om varken går 10 fönster så att du kan återvända till Windows 7 du vill, dagarna 30de

 4. lucian sade han

  Cristi Grattis på födelsedagen och gratulationer för allt du gör för oss.
  Du kan göra en handledning om Kodi.

 5. florin sade han

  Det är trevligt dåligt bakgrund. Var kan jag få det?

 6. Vilken mjukvara behöver fånga i 4k?

 7. PPaul sade han

  Många webbplats online film webbplatser har annonser runt spelaren eller när du startar, det är ett verktyg som kan blockera?. Dc tillgång till telefonens galen, öppnar det flera flikar med reklam, spel etc. Snäpp på datorn, men dessa reklamfilmer retar mig. Grattis på födelsedagen och många videotutoriale i 2016;)
  Chromecat är supercool, jag cumaparat honom när jag såg den första Videotutorial.

  • Först måste vi vara realistiska.
   Dessa platser har inte rätt att publicera dessa filmer. Det är olagligt vad de gör där.
   Därför, även om vi inte kan godkänna dessa aktiviteter, de finns och de chefer sätta sin hud i saltlake för att publicera online filmer med undertexter.
   Att hålla en sajt på nätet, kostnad och inte mindre. Därför satte de ganska irriterande reklam för vanliga att annonsörerna inte vill samarbeta med dem.
   Irriterande popup-annonser kan också hittas på välkända webbplatser (protv) (antenna1), så ... Innan du spelar "protv" i en video måste du hitta dödens timme i ett försök att stoppa ljud, rollovers och all den röra du inte ens hittar.
   Om dessa killar inte vill besöka deras webbplatser. Om sabotera sina besökare.
   Bai nene, vi är inte hycklare, och vi publicutate, men om inte hoppa på dig att dra dina ögon. De nya annonser placeras i fasta utrymmen, lydig, där drag. Om en man är intresserad av den produkt som uppvisas i annonsen är bra, om inte ignorera och redo. Men vi vill inte dyka upp, som efterfrågan, teckning, rollover, musen över, obduktionerna, autoshit, själv kaka-maka, etc.
   Galna värld!

   • marian sade han

    Bra sagt, så att folk kan förstå vad det innebär att köra en film webbplats. Jag hörde från någon en användare öppnat en petition mot webbplatsens för att inte sätta texter film en gång dök upp. Absurd är inte det?
    Som en rekommendation för TV-filmer säger jag att ... ..redigerad ... är en bra lösning och den fungerar mycket bra.
    inte alla annonser som du blockerar enheten.

 8. En handledning om tid, eftersom jag också titta på en av filmerna webbsidor filmeonline2014.biz. Men skulle vilja veta vad vinner de som äger eller underhålla en hemsida som kan vara filme.Nu som vet vad viruset bakom dessa filmer, med tanke på att när du klickar omdirigerar dig till andra webbplatser, kan alla typer av porcarii.Cum kontrollera vad och cum.Multulesc

  • Förvaltarna av dessa webbsajter är som Robin Huzi :-). Stjäla från de rika och ge till de fattiga.
   Vad de gör är olagligt.
   Deras vinst är relativt liten jämfört med riskerna.
   Så småningom kommer det att stängas. Detta kommer förmodligen att hända när en spelare som Netflix kommer in på marknaden, som kommer att sätta "press" på dessa killar med vilken metod som helst.
   Jag har ingenting emot dem, inte döma dem. Jag kommer att säga att det är verklighet.
   De har något att distributionsföretag, programföretag och staten, som inte får del.

 9. George sade han

  Hej Cristi och Grattis på födelsedagen! Jag har följt dig i ungefär 6 år och jag har lärt mig mycket av de självstudier du gör. Snälla, om du kan hjälpa mig att lösa ett problem. Jag har en Asus-bärbar dator, jag hade windows 8.1 bing på min bärbara dator, den smarta pekplattan hjälper mig att göra fler saker zooma in med två fingrar upp och ner ... Jag uppdaterade till Windows 10 allt är ok, då bad de mig att uppdatera igen och de placerar windows 10 i min familj
  (Jag vet inte om jag gjorde bra) då dessa funktioner har praktiskt taget försvunnit. Jag kan vända någonstans? Det är ett stort minus för att lära mig en gång med ele.Am ett program på datorn som kallas Asus smarta gest som jag misstänker inte längre fungerar, men jag vet inte vad treb.sa practic.Am såg att det finns mer att asta.Daca möta problemet kan du göra ännu en liten handledning .Multumesc och jag önskar er ett bra år.

  • florin sade han

   George försöker gå till Asus webbplats och leta efter dykaren från din bärbara modell ... se vilken modell du skulle skriva på google-modellen och gå till avsnittet förare ... och där bör du också hitta Asus Smart Gesture-enheten ... för Windows 8.1 ... men inget problem det borde också passa på Windows 10 ... installera det och se hur det är ... om det inte fungerar .. du måste vänta på den officiella WHQL-drivrutinen från Asus speciellt för Windows 10.
   Gott nytt år.

 10. Daniel Radu sade han

  Ledsen att avvika från ämnet, men jag har en Galaxy S3 (i9300) och jag har CyanogenMod 11 och jag fick en uppdatering klockan 13, och varje gång jag försöker uppdatera, i TWRP, visar det mig att målet är ungefär så här: i9300xx ..., och när jag startar om, den har bootloop, kan du hjälpa mig? (Vid start visar den mig CyanogenMod 13-startbilden)

  • adrian Gudus sade han

   Du gav en torka och torka Dalvik cache och efter uppdateringen? Om inte, ingå återhämtning och torka cache och ger torka Dalvik

   • Daniel Radu sade han

    Jag försökte flera gånger:
    1. Jag raderade ABSOLUTT ALLA (System, Data, Cache, Dalvik Cache ...), ja, förutom internt minne och kort
    2.Am installerat över, och jag Cache och Dalvik Cache och tas bort
    Hur som helst, tack för. svar
    Om du har en lösning, skulle jag vilja vara utan radering, pt. Jag har ett spel (Shadow Fight 2) där jag arbetade mycket hårt.

 11. Silviu sade han

  Grattis på födelsedagen och bara bra ... När du kan göra en handledning om google nexus player ....

 12. Petre sade han

  Hej Cristi och LYCKLIG FÖDELSEDAG! Jag skriver till dig för Första gången. Jag har också problem med start- och stoppljud i Windows 8.1 pro. Jag öppnade ljudet och markerade rutan Spela Windows Startup Sound Jag gav en omstart men det har ingen effekt och jag vet inte vad jag ska göra. Om du kan hjälp mig ... Tack

  • adrian Gudus sade han

   I andra tillämpningar av operativsystemet, audio / video du låter? Om inte, måste du installera drivrutiner för ljud

 13. Ovidiu sade han

  Grattis på födelsedagen Cristi,
  Allt som du vill ha för dig själv och dina nära och kära för att hitta den mest 2016.

 14. Sergiu sade han

  Den bästa lösningen pi2 Hallon + OSMC

 15. Petru sade han

  Tack för handledningen! Jag tycker det är mycket användbart, men jag tror att den lösning som du föreslår är "misshandlad" av KODI. Så småningom kan du utveckla en serie handledning om KODI. Det fungerar felfritt på allt som betyder Android men också på Windows-plattformen!
  Tack igen!
  Och födelsedagen!

 16. Calin sade han

  html 5 fortfarande har problem. och ändå denna teknik är fortfarande i sin linda. den bästa metoden är kyckling version 2 spegel som du sa telefonu att ladda. så att du kan titta på oricunde smidigt filmer, video etc. och scriputurile er sa c Anu låt cromcast kan ändra konsolen när du ser detealii html (goole krom) och ändra skriptet att tillåta och kommer att gå tills du uppdaterar. men det är mer komplicerat om du inte vet hur man manus kallas och vad man ska göra. ok så spegeln versionen är min åsikt.

 17. Catalin sade han

  lycklig födelsedag
  Kommer att göra SopCast streaming på Android.
  Förresten en bra plats för filmer utan reklam movie-inn.com

 18. cristian sade han

  En bättre lösning verkar vara en android-TV-box, som har mycket mer kapacitet (jag har en tronsmart S89 vega och jag kan säga att det är super bra, orsakar alla format även 4 K)

 19. Bilal sade han

  Grattis på födelsedagen och god hälsa

 20. Stelian sade han

  Grattis på födelsedagen och så många videoutbildningar som möjligt! Jag är tacksam till er för din aktivitet och tack! Nu strikt om ämnet. Jag förstod hur det går med att titta på filmer undertexter online "utan kablar", men jag tycker det är väldigt enkelt att titta på filmer som fortfarande använder ONE CABLE för. PC (surfplatta) -TV-anslutning ... Detta betyder helt enkelt bekvämlighet / lätthet! Jag upprepar, jag bestrider inte artikeln, men detta verkar för mig som det mest praktiska. Enligt min åsikt! Pt. Jag använder Mozilla med adblock-sviten, det finns tre, jag hoppas att jag inte har fel och jag lyckas "stränga" annonserna. En iakttagelse: kvaliteten på onlinefilmer kan inte jämföras med den version som kan laddas ner från torrents, det är sant och "volymen" är annorlunda, från 1Gb för att hoppa till 4/5/7 Gb ... Så när jag vill se filmen i hög kvalitet laddar jag ner det, vanligtvis på en pinne och ser det från tv-spelaren, eller, om jag inte orkar det, pc-tv. Hälsningar,

 21. Mihnea sade han

  Grattis på födelsedagen!

 22. dokocr sade han

  Videotutorial.ro Grattis på födelsedagen!
  Chromecast mellan PC och TV arbete? Det skulle vara super.
  Vi tackar laget för allt han gjorde för oss.

 23. dokocr sade han

  Chromecast visas på YouTube anslutning mellan PC och TV ( https://www.youtube.com/watch?v=1trvZuRtmQw ). Jag har fortfarande inte Google Chromecast till 2.0 kan testa. Det kan hjälpa till med information som äger en 2.0 Chromecast om det fungerar?

  • crim69 sade han

   Ja, det fungerar. Jag följde anvisningarna i handledningen presenteras i din länk och gå. Tack så mycket.

 24. Bozga Andreo sade han

  Cristi bra jobb. felicitarii !!!!
  Jag vill göra en video om antivirusprogram som kan köras på en dator svagare och vad du kan köra på PC bättre.
  tack
  Andrew

 25. Chromecast anslutning mellan datorn och TV: n via google chrome går bra, filmelede titrering på Pc på TV: n kan du se förlängning Videostream i krom. I Chromecast 2.0

 26. dokocr sade han

  Jag beställde en Chromecast 2.0, väntar på att komma och prova. Tack för svaret,

 27. lascu sade han

  Hej.

  En användbar handledning. Särskilt som jag var i balans om det är värt att köpa Chromecast eller inte. Eftersom förrän någon gång sedan det var begränsad och firetv amazon verkade mer användbar (och Rumänien nu sedan Netflix.

  Fråga: Vilken programvara registrerar du på din telefon? Ett namn eller åtminstone en handledning? Och till och med den tredje frågan .... med vilket program redigerar du de videor du laddar upp online?

  Tack så mycket!

 28. Lawrence sade han

  Hej grabbar. Grattis på födelsedagen.! Jag önskar er ett mycket hälsosamt 2016 och prestationer. Jag föreslår också ett minfält 🙂 för videotutorial.ro, nämligen…. Bildiagnoser, ingångar, ändringar i bilparametrar, kanske en viss säkerhetskopiering av bildata. Jag vet att det är svårt, kanske farligt, för du lägger en hel del personliga saker på spel, men jag tror att många människor skulle vara intresserade. Det skulle vara ett nytt segment och kanske en utvidgning av besökarna. VIDEOTUTORIAL RESPECT. EN

 29. Dorin Bentea sade han

  Cristian Cismaru

  Med stor respekt och hänsyn kommer jag Tack, för att trots den fullspäckade schema, du har behagade att besvara din mitt barn Vlad Bentea i några problem, även om jag uppmärksammade inte vara stressande, dvs inte missbruka med intrebarile.Vreau att bekänna som 10 eller 15 år sedan jag kom av en slump din webbplats (då patriotiska göra jobbet, att impartaseati nybörjare som mig som knappt visste u ta musen i handen, även om jag 50 år :)) på dina pengar och detta är ett bevis på oM med stor karaktär !! du din andel av din stora kunskap inom IT) så som sagt, eftersom jag gav dig inte längre tvungen att ringa vem som helst att fixa min dator och detta för mig var en stor sak. Vem kallar vi till mig och berättade pc till m också visade mig, eller inte ville (t.ex. :)) Jag var en kassako) eller inte förstår någonting att göra mig att tro att tiderna är pre gamla och dåliga tider är extremt komplicerat, det är därför killarna inte visste att förklara loppet av allt, vilka åtgärder skulle du (här kan du se att du inte har slitna armbågar med college studerar många av dagens ,, ,,, förtjänar inte att hålla).
  Än en gång tack och försäkra dig i hela mitt hänsyn och respekt !!!!. Nu tror nog jag tinereii en dosuri.Creada Poupe om vad de vill, är sanningen att du har hjälpt mig att göra spara pengar

  PS:. SIN AS Helm Människor är inte DIN Macar 25% DVS-O annars vårt lilla land DRAGA.LA Gase arbeta dig KUNSKAP LEJER utanför men du har valt att göra något i landet, där betecknar PATRIOT OCH ATT dU kommer att respektera PT more.A OCH GOTT NYTT ÅR !!! allt du vill givet

  Dorin Bentea

  • Dorin Hej, tack för dina ord och jag är glad att jag kunde hjälpa till.
   Jag kom hem med pengar bara om 3 år sedan började gå videotutorial.ro jobbet, som att vara rättvis.
   Slutligen, jag njuta av mig själv, inte pengar, men uppskattning och intresse för de tutorials som vi gör här. Jag säger inte att pengar spelar ingen roll, men det verkar mer som stimulerar mig.
   Jag är som ett barn (i 38), som inte nödvändigtvis är intresserad av pengar, men mer uppskattning. När jag säger uppskattning, inte tänker på applåder eller beröm, men de verkliga intressen besökare till handledning för ämnet. Precis barn som inte har pengar, men mer som lek, rörelse, lov och nyare tabletter / telefoner.
   Jag är vanligtvis blygsam, men nu måste jag vara realistisk och säga att en person, efter att ha tittat på handledningarna på den här webbplatsen, kan bygga en karriär. Vem har tålamod och vilja ....
   Tack igen, och snälla, kalla mig inte "Mr. Cristi" längre, för jag känner att jag får socker på fötterna. Jag behöver fortfarande en Corega / Fixodent-prenumeration ...

   • Dorin Bentea sade han

    Hahahahahahah, jag gillade fasen med "zaharisitj" hahahahaha. Hur som helst bra karaktär och håll dig lugn, bara god Gud är perfekt. Allt det bästa för dig och dina nära och kära

    • Dorin Bentea sade han

     Jag glömde att skicka och dina medarbetare som kallar pojkar och pojkar inte vet vad de gör bakom örat, och därför är deras allt bäst :))

 30. Cadissen sade han

  Tack trevlig handledning.
  Jag köpte också min Cromecast 2 och jag är nöjd med det. Det är bara det att om jag försöker komma åt film- eller TV-webbplatser online så "översvämmas" min webbläsare, Chrome, med alla typer av annonser, t.ex. att min telefonprogramvara inte är uppdaterad, eller att jag har virus ... och liknande, tillsammans med vibrationer, så att min telefon kraschar och jag inte kan komma åt de webbplatser jag ville ha.
  Snälla hjälp mig med en lösning.
  Tack.

  • adrian Gudus sade han

   Hmm, jag tror att du är bortskämd!
   En "man" (gömmer sig bakom 3 bokstäver RZV) sa bara till oss i kommentarerna till guiden med Netflix att det inte finns något sådant på webbplatser med gratis onlinefilmer, att det är dumt, att det finns många webbplatser som inte har några annonser.
   Och du är emot? Otroligt! Jo jag gjorde avatar annars ta dig.
   Skämt åt sidan, detta är det pris du betalar om du vill "njuta" av gratis innehåll!
   Komma i kontakt med RZV han kan ge dig en webbplats utan annonser!

 31. Eller helt enkelt köpa en Intel Compute Stick med Win10 och vi löst allt direkt på TV, inte att använda mobilen eller surfplattan. Sant är dyrare men har andra fördelar utöver. Jag använder ett par dagar och rör sig mycket väl.

 32. Cristian A. sade han

  Hello Cristi,
  Hur kan jag spela upp filmer med undertexter på en android ansökan direkt på TV: n utan Chromecast? De kan spela upp filmer på tv, men tyvärr utan undertexter.
  Jag har en Samsung tv, den är inte smart, men den har en nätverkskabel, ansluten till asus-routern ... dlna fungerar bra på den hårddisk som är ansluten till routern ... på Samsung-telefonen kan jag strömma direkt på tv, filmer, bilder, musik, till och med filmer med undertexter (om filmen och suben finns lokalt i telefonen) via videospelaren förinstallerad på android, men också med bubbleupnp.
  Mitt problem är att jag inte strömma TV komplett med undertexter (om en ansökan om Android). Telefonen fungerar perfekt, men på TV bara inte läsa undertexter.
  Jag hittade inget på nätet för att hjälpa mig ... Om jag inte har en lösning under de nuvarande förhållandena, kommer jag att tänka på att köpa den här Chromecast.
  Jag ber om du kan hjälpa mig med ett svar.
  Tack.

 33. hej, och jag cristi.Am en intrebare.t fr.sami säg till mig, hur kan jag se online filmer med VLC Media Player ??? SAMI DAK kan tacka du förklara mer DETALIAT.VA

 34. Serioja sade han

  Hej, titta på mig på tabletter som de öppnar en film på nätet, men när jag ger Chromecast inte ser, tack

 35. Iulian sade han

  Jag har också en fråga om ljudet med denna chromecast var hörs den? det hörs i TV-högtalarna eller i telefonen / PC eller och / eller du kan bara välja på TV eller bara var du strömmar. Jag skulle ta en sådan leksak också, men det är inte klart för mig hur det är med ljudet 🙂 tack så mycket

 36. anonym sade han

  så alla är allvetande. Titeln visar "från PC till TV men chromecast" och handledningen är med ANDROID) surfplatta, telefon) .. vad fan, ni lurade alla? .. bättre dag än MAJ, jag vet inte, och jag går inte in på webbplatsen längre.

 37. Kis Zoltan sade han

  På senare tid, om 1 är månen nästan omöjlig att titta på onlinespelfilm på engelska på Samsung Smart 4k TV. Jag försökte inclusive Chromecast 2 eftersom Tizen införlivas display utrymmesproblem lastning eller insufficient.Pacat människor luras av bedrägliga annonser, särskilt de från Samsung och jag och eu.Cea lämpligaste lösningen är en bärbar dator ansluten via HDMI till en TV inte SMART nödvändigtvis:

 38. SERBAN MARIAN sade han

  Jag har ett stort problem, jag chromecast 2 och fungerar perfekt i alla avseenden mindre när du projicerar bilder eller videor med Google Chrome. mönster deskpopul .sunetul alternativet är på tv men bilden fryser efter 1 secunda.a och det fungerade bra i början, men vi har uppdaterade drivrutiner med Driver Max och slutat gå .Partea Nackdelen är att jag har tagit hänsyn till vad vi har uppdaterade drivrutiner. nu sätter jag HDMI-kabel. Hur gör jag för att lösa problemet?

 39. alexandru sade han

  när jag projicerar från pc till tv med chromecast på tv så ses bara undertexten .... Vad ska jag göra?

 40. Jag testade webbläsaren även på din webbplats och jag ser inte ikonen med rollspel?
  Kanske måste jag först göra alla anslutningar för att se på wifi att det finns möjlighet till rollspel, sedan visas spelaren på roll-ikonen?
  Nu för att berätta en metod kan du kasta hela skärmen på telefonen och sätta ett program som stänger av skärmen på telefonen så att du inte äter ditt batteri. Sreen off har två hjälmar på den röda ikonen.

 41. Jon Maria sade han

  Jag ser inte undertexterna på Chromecast 2 längre, jag ser dem på telefonen men inte på TV: n, jag funderar på att ta en ny Chromecast, är det möjligt att det gick sönder? Applikationer som hjälper mig är frustrerande. Det finns inga problem på Netflix, det här förvirrar mig illa, jag förstår inte vad problemet är, jag vet att det brukade fungera

Tala Your Mind

*