Fences, ett program som hjälper oss att snabbt ordna i kaoset på skrivbordet - videohandledning

Hej vänner, i den här guiden kommer jag att presentera ett program som hjälper oss order skrivbordet säkert många av er stationär kaos obeskrivlig, filer, mappar, genvägar etc. kastas överallt, sätta dig dem eller deras -ati sparas på ditt skrivbord och du glömma dem, medan samla allt mer och du repa din näthinna.
staket "staket" kallas applikationen som jag kommer att presentera, med hjälp av virtuella "staket" kommer jag att göra några förskolor där mappar, genvägar, filer, sparade webbsidor och andra kommer att gå.
Eftersom installationsstängsel ordnar vårt skrivbord måste vi bara komma överens och allt är snyggt på en sekund, om du inte gillar hur de arrangerades kan du ordna dem själv, kan du skapa nya "trädgårdar" för dagisar i som du kan sätta vad du vill, dagis kan ändras och anpassas (färg, transparens, etikett etc.).
Om du vill återuppleva ditt kaos är inget problem, har staket memorerat ditt "röriga" skrivbord från början och kan återställa det på ett ögonblick.
Sedan använder det här programmet om vi färre ikoner på skrivbordet, jag faktiskt så många men verkar färre, medan vi organiserade i kategorier, hitta vad de letar efter snabbare och övergripande skrivbordet ser mycket bättre, som huvud värkte när jag såg det så rörigt.
Jag hoppas att du tycker att det här skrivbordshanteringsprogrammet är användbart, jag tror inte att jag någonsin kommer att dela det, om jag tittar på skrivbordet nu känner jag att jag saknar "grejerna" men det är bara ett intryck, du kommer att se du, med användning av stängsel kommer det inte att finnas någon "katastrof" på skrivbordet.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. nicu Dumitrescu sade han

  Jag slutligen fångas när den första comentetor vara mig! Jag har ännu inte sett handledningen eftersom jag bråttom, även om de är utanför ämnet för handledning, men du är konsekvent med idag!
  Så jag önskar er alla trevlig helg, god hälsa, njuta med dina nära och kära med dessa heliga fest.
  Grattis på födelsedagen!

 2. yonutz1995 sade han

  ni från Niki videotutorial.ro på juldagen, inte stoppa Muk: X
  och att endast bobokii i IT-området
  Jag tror att många kommer att vara tacksam: Xincluziv s :)
  grattis på födelsedagen, ett år nouu bäst, god hälsa JI till fler och fler Tutorials;))

  venint här omdömet vb

  ett program km värdelös för mig

  k oss ensamma kunde vi inte göra i en skrivbordsmapp att sätta Kre vi använder mindre :)) :))

  men vi gör inte allt jtim Dektite kt snart som möjligt och naturligtvis dålig ji

  skriv låt oss lägga alla program på datorn, vi lämnar bättre på skrivbordet det vi använder oftast eller en genväg vid "start";)

  Enligt min åsikt :)

  men fiekre göra vad han vill q PC
  oriqm
  Frum handledning: X

  ji bläck när GOD JUL ALLA: x

 3. Ja, handledningen är intressant ... Det är användbart men jag rengör skrivbordet själv och jag behöver inte det ännu ...

 4. marius512 sade han

  Super program. Det sägs att organisationen skulle vara vår svaga punkt, romarna. Så jag tror att romarna, kommer du att hitta hjälp.

  Det finns två program som verkligen glada mig och är den enda som tillåter dem att starta automatiskt i Windows:
  CLICKDEX - användbart om du inte kan engelska eller inte kan rumänska.
  READPAL - om du inte har pengar för en e-bokläsare och vill läsa en bok på monitorn utan att dina ögon gör ont.

 5. ALEXANDRU sade han

  Jag visste att det prog. mycket.

 6. Dragos sade han

  Jag tror inte att jag ska skilja oss från det här programmet. Glad helg!

 7. Hej Cristi, här är det tyvärr säga något annat än motivet
  kommentera.
  Jag lade en order att se EMAG grafikkort AMD Radeon 2 6870
  Jag såg att i korseld är mycket bättre än amd (du) radeon 5970
  men jag har ett moderkort chipset från gibagyte h55
  och Intel Core i3 540
  Jag vill veta daka processorn är svaga 2 6870 grafikkort i Crossfire
  ?
  en annan sak, grafikkort har kraftledningar i 8 vardera!
  och jag källa med 6 linjer, eftersom jag har ett grafikkort r.5770
  och jag är inte nöjd med det, eftersom hela spelet och vill spela ..
  i bättre förhållanden!.
  och att köpa en annan processor passar inte mig (det är en kris av)
  Jag har redan förbrukat en stor budget med detta system!
  väntar på svar

  • mihai: Hej Cristi, här är det tyvärr säga något annat än subiectulcomentariului.uite Jag lade en order till EMAG av 2 6870 AMD Radeon-grafikkort i Crossfire ses som mycket bättre än amd (du) men jag har ett Radeon 5970 gibagyte moderkort från Intel core h55si i3 540vreau vet daka processor är svaga 2 6870 grafikkort i Crossfire? incaceva, grafikkort har mat varje 8 rader! och jag källa med 6 linjer, eftersom jag har ett grafikkort r.5770
   och jag är inte nöjd med det, eftersom hela spelet och vill spela ..
   i bättre förhållanden!. CA: s och ta andra processor nu'mi överens (s kris) har redan förbrukat en stor budget med detta system!
   väntar på svar  

   Med en bättre processor får du bättre resultat, en quad (real) exempel Intel i5 760 var mer spetsiga konfigurationer av denna typ är neddragna processorer svag källa måste vara mycket bra om konfigurationer med flera gpu (Crossfire, SLI), åtminstone 750-800 W amperetal fast substans, åtminstone en linje 60 jag rekommenderar corsair AX750Inte så dyrt, är det en källa mycket hårt.

 8. GOD JUL OCH TACK FÖR MULTI ANI arbete för NOI.LA.

 9. bogdan sade han

  Extraordinär handledning. Mycket användbart program och gör skrivbordet vackrare. (En idé för framtida handledning: något om de nya processorerna som kommer att visas? Eller några videotutorials om PC-komponenter, plus en recension (där man filmar en specifik komponent, som är värt pengarna på den, och presenterar fördelar eller nackdelar dess ...)

 10. Dumitru sade han

  Kära administratörer och utvecklare av videotutorialu-sin önskan dig lycklig helgdagar, hälsa och välstånd! Samma till er kära läsare här! En gång om året, även om det kommer att följa dagligen skriva denna första översyn från att vi alla lärt oss en stor del av den enorma uppskattning och respekt IT!

 11. Mycket misot Fances !! Jag använder och jag tycker att det är mycket hjälpsam

 12. Bulgac sade han

  Detta är verkligen användbart softulet.Multumesc mult.La Grattis på födelsedagen och Happy Holidays.

 13. Med det är sportlov, hela laget önskar dig trevlig helg, god hälsa och födelsedagen!

 14. mittnamn sade han

  En super handledning och fenomenal kvalitet. Tack och Happy Holidays!

 15. Iulian sade han

  ... Teoretiskt sett borde vi vara snygga och inte behöva detta program ... praktiskt taget är armén inte längre skapad och många PC-användare behöver det mycket :))

 16. MisterSS sade han

  Detta program är verkligen intressant, men roligt :) f))

  Glad helg !!!

 17. mörkt sade han

  Mycket trevligt ser bra tack

 18. mörkt sade han

  GRATTIS

 19. marian sade han

  Trevlig helg och Adi Cristi, gör ett bra jobb med den här webbplatsen. Cristi vad du fånga programvara som används i den här guiden (om inte hemliga färdigheter)?

 20. Nicolae sade han

  GRATTIS! och tack existerar.

 21. waalentin sade han

  Trevlig helg till alla på denna webbplats och mycket $$$$ efterträdare 2011 administratörer!

 22. egasus08 sade han

  Glad helg!
  Det är mer ett program för en vän till mig som sedan sia tog full HD-skärm med hög upplösning har normalt mer röran på skrivbordet :)) merci

 23. corleone sade han

  Cristi Hej! God jul, god hälsa och kunna arbeta !! Det är verkligen en mycket användbart program och en presentation av exceptie.Cred men det är bra att användas särskilt de som har barn (är ganska enkelt att förstå som en snällare när jag säger: på detta område inte bör gå) .Aci menar jag det visuella minne som barn använder upp till en viss ålder.
  Framgång och lycka med din familj !!!!!!

 24. ionutz sade han

  Jag svara på en fråga? Jag installerade i prg perfekt makro-inspelaren, gick jag 1 dagen och på kvällen när jag vill öppna den igen för att krascha programmet var inte kan starta korrekt (0xc000007b varför jag ger eoarea detta pls rsp

 25. lyckliga ferier för alla och fortsätta så stannar inte vid halv

 26. hmm intressant litet program är verkligen bra

 27. sklipy sade han

  Hälsningar alla, jag vill önska dig trevlig helg! tack för handledning publicerad här Anu detta nästa år och mer :)) hjälp damer att bli bättre nästa år!

 28. Ja, jag uppskattar mycket !!! Jag lärde mig många nya saker från dig !!!
  Tack !!!: X

 29. Ja, jag uppskattar mycket !!! Jag lärde mig många nya saker från dig !!!
  Tack !!!: X
  Jag håller hundra procent av alla tutorials villkor som du gjorde !!!
  Bry dig inte, jag har en fråga: EMAG butiken är bra jag såg nedan och berätta antiemag nätet och en som inte har bra produkter och har krossat !!! Är detta sant?

  Jag önskar er en God Jul och komma uppfyllas alla förhållanden !!!

 30. Cneius sade han

  Först och främst grattis till ditt arbete är mycket viktigt att ha en plats i lb. Rumänska.
  Min kommentar är gentemot det språk som används.
  Jag rekommenderar att du använder en kopia, skriven och korrigeras genom en god människa med kunskap om det rumänska språket och naturligtvis den nödvändiga prover diktion.
  Så skulle man kunna undvika avbrott olämpliga och i synnerhet användningen av fel ord som "pa" i stället för "den", "där" i stället för "på" eller "bara" i stället för "bara". Tack och jag önskar er fortsatt framgång.
  Cneius

  • Cneius: Först och främst grattis till ditt arbete är mycket viktigt att ha en plats i lb. Rumänska.
   Min kommentar är gentemot det språk som används.
   Jag rekommenderar att du använder en kopia, skriven och korrigeras genom en god människa med kunskap om det rumänska språket och naturligtvis den nödvändiga prover diktion.
   Så skulle man kunna undvika avbrott olämpliga och i synnerhet användningen av fel ord som "pa" i stället för "den", "där" i stället för "på" eller "bara" i stället för "bara". Tack och jag önskar er fortsatt framgång.
   Cneius  

   Om du förstår så väl, varför inte du gör dig själv en hemsida?
   Det är min stil, jag vill inte vara annorlunda, vi är inte här i skolan.
   ... snobb.

  • corleone sade han

   Cneius: Först och främst grattis till ditt arbete är mycket viktigt att ha en plats i lb. Min romana.Remarca gentemot användningen av barn folosit.Recomand språk skrivna och korrigeras genom en god människa med kunskap om det rumänska språket och naturligtvis prover Diction necesare.Asa kan undvika felaktiga raster och mer särskilt felaktig användning av ord som "pa" i stället för "den", "där" i stället för "på" eller "bara" i stället för "bara". Tack och jag önskar er lycka till i continuare.cneius  cite mig

   Faktiskt ... ..plin av "misstag" ... .DARRRRRR första saker som du har glömt: så många har lärt sig från dessa misstag, jag kan säga att en av 80 jag vet att jag lärt från Cristian, Adrian och Bobi, det är inte lätt att hålla korta grammatik många språk du börjar kombinera dem med några html eller php.Eu säga att vi först måste se våra misstag först efter hans criticam.Darrrrrrr som i Rumänien, alla udda bra bra, alla tiken är vackra och de med pengar är tjuvar !!!! LaSalle Multisim så bra häst med sina misstag!

   • Cneius sade han

    Korrigera med en liten kommentar - det var inte en kritik (se början och slutet av meddelandet) utan bara en kommentar. Jag trodde att lite feedback var välkommen men jag hade fel - bevis på administratörens svar. Synd.
    Webbplatsen går framåt ändå med mina varmaste lyckönskningar.
    Cneius

    • un_Old sade han

     Cneius: Bra med lite varsel - det var inte en kritik (se början och slutet av meddelandet) men bara en anmärkning. Jag tänkte lite feedback är välkomna men jag hade fel - bevis svar admin. Synd.
     Webbplatsen går framåt ändå med mina varmaste lyckönskningar.
     Cneius  

     Du-te vereeee. Meri 'i os! Låt neeee. Med vänliga hälsningar Cristi!

   • corleone:
    Faktiskt ... ..plin av "misstag" ... .DARRRRRR första saker som du har glömt: så många har lärt sig från dessa misstag, jag kan säga att en av 80 jag vet att jag lärt från Cristian, Adrian och Bobi, det är inte lätt att hålla korta grammatik många språk du börjar kombinera dem med några html eller php.Eu säga att vi först måste se våra misstag först efter hans criticam.Darrrrrrr som i Rumänien, alla udda bra bra, alla tiken är vackra och de med pengar är tjuvar !!!! LaSalle Multisim så bra häst med sina misstag!  

    Ibland har vi inte ser skogen för alla träd.
    Vi har inte bestämt sig för att tala rumänska språket perfekt, tala fritt, här handlar det om IT, är vårt språk mycket mer anständigt och vår modersmål talas mer exakt än på de flesta TV eller radio.
    Jag anser att vi bör se på saker i sitt sammanhang, om vi kan ...
    Ärligt talat är jag trött på alla typer av priceputeni Mr killar, eftersom jag skriver / tala web've träffade hundratals, om prata med dem ansikte mot ansikte, inser du that'm några snobbig toppad / nördar (ej att förväxla smart man).
    Jag gillar att prata fritt, precis som jag skulle prata med en vän för en öl / CICO / cola / Brifcor.
    Högtalare på rätt träsprog morfologiskt och synaktiskt talat för att inte passera här, vi behöver vänner, det här är den typ av människor som inte hade vänner i skolan / arbete / block, vilken typ av man du inte gör fred med att sitta på en öl / cico / brifcor / cola / fanta / sprite / läsare /[e-postskyddad]
    Låt oss titta klump av säv, recompansa erbjuda ....

    • un_Old sade han

     Cristi-admin:
     Ibland har vi inte ser skogen för alla träd.
     Vi har inte bestämt sig för att tala rumänska språket perfekt, tala fritt, här handlar det om IT, är vårt språk mycket mer anständigt och vår modersmål talas mer exakt än på de flesta TV eller radio.
     Jag anser att vi bör se på saker i sitt sammanhang, om vi kan ...
     Ärligt talat är jag trött på alla typer av priceputeni Mr killar, eftersom jag skriver / tala web've träffade hundratals, om prata med dem ansikte mot ansikte, inser du that'm några snobbig toppad / nördar (ej att förväxla smart man).
     Jag gillar att prata fritt, precis som jag skulle prata med en vän för en öl / CICO / cola / Brifcor.
     Högtalare på rätt träsprog morfologiskt och synaktiskt talat för att inte passera här, vi behöver vänner, det här är den typ av människor som inte hade vänner i skolan / arbete / block, vilken typ av man du inte gör fred med att sitta på en öl / cico / brifcor / cola / fanta / sprite / läsare /[e-postskyddad]
     Låt oss titta klump av säv, recompansa erbjuda ....  

     Bli inte arg att du skadar krans!
     Gå ut, var det bättre än tidigare (fan). Du hade nik, tembelizor Nej, inget varmvatten, Internet, eller kan det vara. Ge förbudet och det är det. hälsa Cristi

 31. Bursucel sade han

  God Jul!
  Mediaportal jag såg dig, och jag skulle vilja fråga dig om du vill göra en tutorial på el.Merci

 32. mörkt sade han

  vilken nytta att fånga

  • mörktVilken nytta att fånga  

   Camtasia Studio Jag använde i denna tutorial, annars jag använt mer programvara, Cam Studio, Snagit etc.
   Det spelar ingen roll så mycket vilken programvara du använder, det spelar roll vilken kodec du använder för att fånga och hur du kodar om den efteråt, det finns recept som i köket, om du lägger för mycket "salt" blir du bränt, om du lägger allt ordentligt får du kvalitet och liten fil.

 33. andreas sade han

  Cristi hej, jag har en dak viktig fråga kan du hjälpa mig ..intrebarea Windows® kan flytta till en annan partition ??

 34. Intressant. Jag visste inte att det fanns ett sådant program.

 35. Eduard sade han

  Cristi Mycket användbar handledning …… Mycket mycket bra och grattis på födelsedagen till alla !!

 36. Cimpilix sade han

  Hur anpassa installationen kit Windows 7

 37. sklipy sade han

  Hej igen: p Corleone en ny handledning? ingenting? Jag hoppas inte att förväxla ge handledning på webbplatsen du hade inte?

 38. God morgon. Jag hade själv en fråga: fm. Jag har två operativsystem på olika hårddiskar måste ins. antivirus på båda systemen eller bara en? tack

  • Liviu: God morgon. Jag hade själv en fråga: fm. Jag har två operativsystem på olika hårddiskar måste ins. antivirus på båda systemen eller bara en? tack  

  • corleone sade han

   Liviu: God morgon. Jag hade själv en fråga: fm. Jag har två operativsystem på olika hårddiskar måste ins. antivirus på båda systemen eller bara en? tack  cite mig

   Vet du vad du sa ??? 🙂 "Om jag har två hus, måste jag betala för båda?" Naturligtvis måste du ha alla system! :)) Vad har du snören för bara en boot ???

 39. Mycket intressant program! Här i Rumänien, är organisationen vårt slab.Acest program är en stor hjälp! Du är bäst !!!

 40. Cristi. Titta pappa ser ut mitt skrivbord:
  "Http://www.bild.me/bild.php?file=3362733My_Desktop.jpg"
  Vad fan är det där med dig. Var säker på att jag har sett sämre i mitt liv. Han säger inte längre i självstudierna att: "Vi sparar C: ...", bara du sa att det inte är bra att spara på partitionen med systemet att i händelse av en katastrof förlorar du allt. Lär hutzupani som världen att "de är små och dumma"
  Trevlig helg. Det kommande året ge dig mycket glädje och uppfyllandet av alla önskningar.

 41. Salut!
  En mycket bra handledning för dem som arbetsyta i oordning.
  Glad helg till alla på denna underbara plats.
  Vem skulle du lägga till inbjudningar TheFiles.ro: [e-postskyddad]
  Adjö!

 42. CaTaVaRGa sade han

  Bravo Cristi, ni rockar.

 43. cossmyn sade han

  killar ... Jag vet att jag inte är föremål för detta krav ... men jag har också en begäran ... som vet och kan hjälpa mig med ett problem ... Jag har en ftp-server på ubuntu (proftpd) ... och jag vill göra uppladdningen möjlig genom klienten ... men jag vet inte exakt hur ... vilka beställningar behöver jag och andra saker ... vem kan hjälpa mig ... ett mejl tack ([e-postskyddad]) Tack så mycket!

 44. METRONIC sade han

  Hej Super Tare ... Grattis ...!

 45. andrey sade han

  Hej Cristi, använder jag verkligen det här programmet, verkligen hjälpt mig kämpa mina små ikoner på skrivbordet om jag kan säga det.

 46. Catalin sade han

  om din skrivbordsikoner Manana mer resurser ????? Jag håller dem alla i en multi-fil, bara den mest använda 4 hålla dem på dektop ..

 47. & 4dY sade han

  Hur får jag tillbaka dem efter att de oranizez?

 48. Tack, mycket folositor.Sanatate

 49. Hej, jag tycker att programmet är väldigt intressant även om en av dem inte är användbar för mig som.

 50. Valentin Popescu sade han

  Hej, jag installerade det här programmet, och jag gillade inte så jag gav UNINST kontrollpanelen och startar jag fick. När det inte längre öppna en fil på skrivbordet, plus kommer inte att flytta alla filer från skrivbordet. Jag scannade med AVG för att se om ett virus upptäcks och inte mig. Vad ska jag göra?

Tala Your Mind

*