Feedly, en perfekt ersättning för Google Reader på skrivbord och mobil - videohandledning

Hej vänner, i den här videotutorialen kommer jag att guida dig till en ersättning för Google Reader. Som det är välkänt stänger Google Reader officiellt sina "grindar" för läsarna i juli 2013, för detta måste vi använda en annan plattform för att läsa informationsflöden, RSS-feeds som de faktiskt kallas.
Programmet som jag rekommenderar i dag kallas Feedly och kan installeras i Firefox på skrivbordet utan också på Adroid eller iOS, att för många av er, även jag, läser vi nyheter på mobilen eller surfplattan, men vi vill ha och skrivbordet när vi sitter på kontoret.
Feedly rekommenderar som ser väldigt lik Google Reader och är lätt att förstå, vi har ännu fler alternativ, så vi kommer inte känna ens en liten brist på Google Reader när denne lämnar oss.
Vad är tutorial jag förklara informationsflöden eller RSS-flöden, dessutom har vi några tutorials som kan hjälpa dig att få en idé och börjar läsa / filtrera informationen mer intelligent.
RSS Feed användbara tutorials anknytning (informationsflöden)
Minska tid att surfa på nätet med hjälp av en kund Feeddemon RSS
Vad gör RSS-flöde och hur man använder Snarfer
Om du inte har använt RSS-flöden innan, föreslår jag att du gör det, detta sätt kan du in i hjärnan mer användbar information på kortare tid, kan även filtrera innehåll lämnar till ytan bara det som intresserar dig.
Jag tror att jag kunde ge upp denna metod för filtrering och aggregering av information, jag är övertygad om att många journalister i den här världen känner likadant. När du vill vara effektiva i att samla in information, behöver du en bra RSS-klient, är Feedly mycket bra.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 1.000 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

 

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Romeo sade han

  Fortfarande väntar Mac OS tutorials: D.

 2. edy 13 år sade han

  Boby-DMINDE sluta tutorials? Jag vet att det är off topic men jag var nyfiken

 3. Salut! en mycket enklare alternativ skulle vara att använda Google Chrome förlängning RSS-läsare +

 4. Florin5625 sade han

  Bra. Och det är ett tillägg till Google Chrome Feedly, Feedly Beta
  "Https://chrome.google.com/webstore/detail/feedly-beta/ndhinffkekpekljifjkkkkkhopnjodja"

 5. alexalex sade han

  Jag förväntar ica tutorials Mac OS X.

 6. Magi sade han

  Mycket användbart, jag behövde

 7. alexalex:
  Jag förväntar ica tutorials Mac OS X. :):O

  Jag är på väg ..

 8. Anderson sade han

  Cristi, där oss vinna 8 vad som hände? Eller har du nedgraderar att vinna 8 7 win

 9. emilian sade han

  CRISTI …… .Väntar på dessa handledningar om MAC OS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. nicolae sade han

  hej ta en upp det goda arbete som jag skulle vilja honom om det kan finnas pannan hans som kan ladda en film för Optina une under år roman eller något Growth sati tillåtet att ha dem i år rumänska är en film episoder och inte hittar i filmu är det resor år parallella världar kommer att tacka dig om du kan jag skulle vilja ge ami en Mayle

 11. nicolae sade han

  varog hälsning som kan hjälpa mig och mig att hitta en film som det är i rumänska film resor tacka parallella världar

 12. Alexandru sade han

  Men jag fortfarande inte har förstått hur det fungerar med Feedly. Om han i princip synkroniseras med Google, inte Feedly konto inte har, inte heller kan du skapa. Och när stängs läsare, som synkroniseras med Feedly

  • edy 13 år sade han

   Alexandru:
   Men jag fortfarande inte har förstått hur det fungerar med Feedly. Om han i princip synkroniseras med Google, inte Feedly konto inte har, inte heller kan du skapa. Och när stängs läsare, som synkroniseras med Feedly

   Tja, här är saken:
   Feedly synkroniseras inte med Google Reader, det är i grunden en annan "läsare" men det ser ut som Google Reader ... nu förstår du? 😀

 13. BRIO sade han

  Hej Cristi ... Om du kan göra en handledning om hur du återställer och hur, borttagna meddelanden från SIM-kort eller telefon. Vilka program, vilken kortläsare att använda och eventuellt lägga upp hur vi kan ladda ner och var ett sådant program ... Tack

 14. Ionut sade han

  Cristi Hej!

  Ledsen att ingripa.

  Jag vill tacka er för allt det arbete som depundeti, och om möjligt jag skulle vara intresserad av en handledning som: x264 kodare (ffmpeg) + MP4BOX (GPAC) import.
  Tack på förhand.

 15. SLUT sade han

  Jag har följande komponenter: http://s22.postimg.org/8k8f9wt5t/untitled.jpg och mise går mycket tung CPU när jag kommer på skype att 24% när ett spel är 100%
  Jag släpar späckhuggaren, jag Skimble och jag hade 512 mb Ramu och jag satte allt rör 2gb och inget svårt.
  CPU:http://s7.postimg.org/v1lnrj5wb/CPU.jpg
  Kan någon hjälpa mig snälla? !!!

 16. FaqTask sade han

  SLUT:
  Jag har följande komponenter: http://s22.postimg.org/8k8f9wt5t/untitled.jpg och mise går mycket tung CPU när jag kommer på skype att 24% när ett spel är 100%
  Jag släpar späckhuggaren, jag Skimble och jag hade 512 mb Ramu och jag satte allt rör 2gb och inget svårt.
  CPU:http://s7.postimg.org/v1lnrj5wb/CPU.jpg
  Kan någon hjälpa mig snälla? !!!

  Mamma, när jag kommer att ändra mentaliteten, ingenting om du sätter rami och processor och andra komponenter.
  XP du använder är föråldrad, försök att uppgradera operativsystemet, flytta till Windows 7 eller varför inte på Windows 8. Jag har just installerat Windows på en dator 8 flyttade mycket svag och rimliga.

 17. En annan lösning skulle vara mer elegant Taptu

 18. Anderson sade han

  SLUT:
  Jag har följande komponenter: http://s22.postimg.org/8k8f9wt5t/untitled.jpg och mise går mycket tung CPU när jag kommer på skype att 24% när ett spel är 100%
  Jag släpar späckhuggaren, jag Skimble och jag hade 512 mb Ramu och jag satte allt rör 2gb och inget svårt.
  CPU:http://s7.postimg.org/v1lnrj5wb/CPU.jpg
  Kan någon hjälpa mig snälla? !!!

  Vad du flyttar svårare, väl du rengöra din egen OS?

 19. Alexandru:
  Credca inte. Jag såg allt loggar google. Jag har lagt till en plats i Feedly, Google Reader visas öppet och det verkar automatiskt till Google Reader och Feedly. Jag praktiskt taget inte jag skapade ett konto på Feedly. Jag har inte ett användarnamn och lösenord på Feedly, allt jag har är att logga in och ansluta både gå till Google anslutning.

  Ja, jag frågar samma sak, efter att Google Reader inte längre kommer att vara var jag ska läsa Feedly RSS-feeds, så långt jag kan se det synkroniseras med ditt Google-konto, och feedly har inget konto ...

 20. SLUT sade han

  Ja lam rengöring med CCleaner och jag har ingenting reinbstalat Windows världen men knappast går alls Orce, är det program, spel, tillämpas.

 21. edy 13ani sade han

  Alexandru:
  Credca inte. Jag såg allt loggar google. Jag har lagt till en plats i Feedly, Google Reader visas öppet och det verkar automatiskt till Google Reader och Feedly. Jag praktiskt taget inte jag skapade ett konto på Feedly. Jag har inte ett användarnamn och lösenord på Feedly, allt jag har är att logga in och ansluta både gå till Google anslutning.

  ja det synkroniseras med google ... du loggar in med google.e som en google-partner

 22. edy 13ani sade han

  SLUT:
  Ja lam rengöring med CCleaner och jag har ingenting reinbstalat Windows världen men knappast går alls Orce, är det program, spel, tillämpas.

  och du defragmentera partitionen C:
  start-> alla program-> tillbehör-> systemverktyg-> diskdefragmentering
  eller enklare: högerklicka på min dator-> hantera-> diskdefragmentering välj C och ge direkt defragmentering ... lättare högerklicka på partitionen C-> egenskaper-> välj ovanför "verktyg" och tryck på knappen "defragmentera nu" (al tredje knappen)

 23. Anderson sade han

  SLUT:
  Ja lam rengöring med CCleaner och jag har ingenting reinbstalat Windows världen men knappast går alls Orce, är det program, spel, tillämpas.

  Vilket antivirusprogram satte du i det? Uppdaterade du windows? Om du har uppdaterat Windows till XP, ta reda på att det kommer att fungera hårt för i vissa uppdateringar vet jag inte vad det har men det fungerar jävligt hårt. Jag har en äldre företags-PC och den har fortfarande 1 GB RAM, Intel P4 2.8 GHz HT-processor och det fungerar lika hårt, när jag installerar den rena primadata-flugor, när jag sätter antivirusprogrammet och det dör faktiskt tror jag 2 min tills den laddar och "biter" hårddisken maximalt

 24. Okas sade han

  För dem som fortsätter att klaga på att deras dator rör sig hårt: om din hårddisk maler "kaffe" även om du inte har lagt kaffe i datorn, byt hårddisken eftersom den fungerar hårt. AMD är förresten den vanligaste processorn.
  Jag hoppas att inte sätta någon skrika att jag har fel: ca`i ge med min hdd 500G Segate: att eftersom bedurilor används Xtern ma`i bara gå för det skjuta upp cafeele primära och sova =))

 25. SLUT sade han

  Ja iam defracmentare ges till C-partitionen, och jag gillar ESET NOD ANTIVIRUS 32 6

 26. SLUT sade han

  Hur som helst Skype gör mig mest när jag kommer på skype eftersläpning är 24% CPU när man spelar något växa till 60%. 80%

 27. dumy78 sade han

  Mycket bra program, en vaghet är: Jag har installerat Firefox på en telefon med Android, men inte synkronisera mellan behandlingen firefox och läsa på Android, som nyheter de läst en, jag verkar ännu olästa bortom. Google Reader gör det

 28. Okas sade han

  SLUT:
  Hur som helst Skype gör mig mest när jag kommer på skype eftersläpning är 24% CPU när man spelar något växa till 60%. 80%
  Sök i nibpunctro och läs "2000 datorer infekterade varje timme via Skype"

 29. axelluny sade han

  Tack för handledningen mycket util.Mulţumesc och de som erbjuds av de alternativ för Chrome-tillägg.

 30. Cosmone sade han

  Det är mycket bra app för android!

 31. marius sade han

  Jag använder Sage. Det kan enkelt integreras med Firefox. Lätt att använda. Det kan även hittas på din webbplats. Alla de bästa!

Tala Your Mind

*