Om Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. BarBariaS sade han

  Du ville handledning på PC så 2000 minimum av synpunkter om alla vati grät så mycket.

 2. Metin2Tutorial sade han

  En handledning på Google+? Eller vill du bjuda in? :))

 3. Al3x sade han

  Jag har en begäran från min profilinformation visas i "Lägg din arbetsplats" hur kan jag göra detta alternativ, jag försvinner? ... tack

  • AdrianGudus sade han

   Al3x:
   Jag har en begäran från min profilinformation visas i "Lägg din arbetsplats" hur kan jag göra detta alternativ, jag försvinner? ... tack

   Du kan inte göra det. precis vad jag sade i handledningen (om du såg huvudet-tail utan att rulla) Deras mål är att fylla din mer komplett profil och så varje dag kommer alla Saca med uppmaningar att fylla dina detaljer, intressen och så vidare. Om du vill komma in i dansen ... du måste spela som de sjunger, om inte, du bara inte använda deras tjänst.

 4. daniyl sade han

  Vänligen gör dig själv en handledning om Google + .och om du inte har ett konto på Google + berätta för mig och jag vill tacka inbjudningar.

  • cainerau sade han

   daniyl:
   Vänligen gör dig själv en handledning om Google + .och om du inte har ett konto på Google + berätta för mig och jag vill tacka inbjudningar.

   ettusen [E skyddas]

 5. Mitt råd: inte dazactivat Facebook-konto sedan all data kvar och kan activa.In konsekvens: de log insats fel lösenord flera gånger, i det här fallet konto avbryts fb.Am flydde spionage och alla besvär fb. väntar google +.

 6. BarBariaS sade han

  Jag inbjuder Google + och de säger att de är för unga, men det är gränsen?

  • cainerau sade han

   BarBariaS:
   Jag inbjuder Google + och de säger att de är för unga, men det är gränsen?

   och märk väl där, inte vara förlorare / förlorare, om du vill att Google + även om du inte har någon åldersgräns, låg där, hur man gör och hi5

 7. AdrianGudus sade han

  Tack men vi har också Google+ konton och att göra en videopresentation om det.

  BarBariaS sannolikt 18 ...

 8. ASUS sade han

  Adrian, hur de gör den fyrkantiga sak och det är som var att sätta killen som ger människor som hur man gör den ram som jag sökte utan framgång!

 9. pc1990 sade han

  Sak med Facebook är bara ett slöseri med tid, att vi inte har vunnit något (åtminstone mig).
  Det är samma sak med Google Plus (G +) som enligt min uppfattning pumtul suger.

 10. BarBariaS sade han

  Tack Peter svarade jag kommer att göra ett annat konto och jag ska bjuda en att inte stanna kvar på utsidan

 11. marian ionescu sade han

  Var kan jag få en inbjudan till Google+

 12. lucian sade han

  Vem vill inbjudan att lägga på G + aici.O Jag ger mig själv.

 13. marian ionescu sade han

  Jag skulle vilja ha en inbjudan G +. E-post: [E skyddas]

 14. Valy sade han

  Hello Sir Adrian Burlugeanu Jag skulle vilja fråga om telefonen LG Optimus en p500 stöder Adobe Flash 10.1
  tack

 15. Valy sade han

  Hej Adrian lg optimus en p500 Burlugeanu telefonen har stöd för Adobe Flash 10.1 vo vänligt till svar
  tack

  • AdrianGudus sade han

   Valy:
   LG Optimus ziuaAdrian bra p500 Burlugeanu telefonen har stöd för Adobe Flash 10.1 vo vänligt till svar
   tack

   Sa jag och handledning om rot-områdets Optimus One p500 och handledning om den nya Android Market för optimus en p500 inte stöder Flash Player oavsett vad det är. YouTube YouTube-appen på din smartphone du som du kan titta på YouTube och du kan söka efter klipp på YouTube.

   • paul sade han

    AdrianGudus: Sa jag och handledning om rot-områdets Optimus One p500 och handledning om den nya Android Market för optimus en p500 inte stöder Flash Player oavsett vad det är. YouTube YouTube-appen på din smartphone du som du kan titta på YouTube och du kan söka efter klipp på YouTube.

    Det föreföll för LG Optimus One Flash Player.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1152345

    • AdrianGudus sade han

     paul: A Lg Optimus One visades för Flash Player.

     Det föreföll ingenting, förstår du inte?
     Jag vet att ämnet (det finns andra som försökte vi dem alla) videor och fortfarande inte fungerar, vare sig detta eller Videotutorial webbplats från andra platser. Works (synliga) endast flash banners
     Ni möjligheter och begränsningar det har ingen CPU och att Adobe vill göra version av Flash. Processorn är för svag och inte uppfyller kraven för att köra Flash-teknik krävs några

 16. iLink sade han

  FB, den bästa metoden för att samla in data om alla (gratis), skapar programmet profiler om allt och alla (gratis), som i sin tur tjänar till att något eller någon ...?

 17. Catalin sade han

  intressant ... ..

 18. Sava Caesar sade han

  I själva verket du är den hetaste från Rumänien med dessa tutorials mycket väl detaljerad men skulle behöva göra en enda handledning för att sluta cirkeln och vara bäst, nämligen en tutorial program robot interagerar högljutt med användaren och öppnar sig nästan alla tillämpningar inom data ba chear att välja vad man ska titta smarta i webbläsaren eller datorn och många andra parametrar med hjälp av ett program som Ultra Hal Assistant Denise 1.0-.Se -Virtual Assistant- eller hitta information om dessa program och google om det kunde vara möjligt i rumänska och minune.Mult skulle bli en framgång och hålla svaret asa.Astept [E skyddas]

 19. pc1990 sade han

  Valy:
  Hej domnuleAdrian Burlugeanu Jag skulle vilja fråga om telefonen LG Optimus en p500 stöder Adobe Flash 10.1
  tack

  Det finns!

 20. Matthew sade han

  och jag vill ha en inbjudan till Google Plus. skicka mig ett mail [E skyddas]
  Tack så mycket!

 21. anonym sade han

  Salut! Vänligen läs!

  Jag är klar ... Jag körde en sökning i Google, mitt riktiga namn, och det finns vissa frågor som jag inte skulle ha velat se dem igen.

  För två dagar alla letar efter ett sätt att radera vår identitet, men för mig är det inte så lätt.

  Jag hittade två användbara länkar i fall du vill göra en tutorial om detta: 1) http://www.google.com/support/forum/p/Web%20Search/thread?tid=70f6a8609a4486c8&hl=en
  2) http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=156449

  Förklara oss, göra en tutorial, hur kan vi ta bort den verkliga identiteten (vår riktiga namn) från sökmotorer (Google, Yahoo, MSN).

  • AdrianGudus sade han

   anonym:
   Salut! Vänligen läs!

   Jag är klar ... Jag körde en sökning i Google, mitt riktiga namn, och det finns vissa frågor som jag inte skulle ha velat se dem igen.

   För två dagar alla letar efter ett sätt att radera vår identitet, men för mig är det inte så lätt.

   Jag hittade två användbara länkar i fall du vill göra en tutorial om detta: 1) http://www.google.com/support/forum/p/Web%20Search/thread?tid=70f6a8609a4486c8&hl=en
   2) http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=156449

   Förklara oss, göra en tutorial, hur kan vi ta bort den verkliga identiteten (vår riktiga namn) från sökmotorer (Google, Yahoo, MSN).

   Bra om du inte hittar förklaringen till varför det?
   Du bör tänka på 30 gånger innan du gör data, information, offentliga kommentarer på Internet. Så gör många tror att de är anonyma på nätet och sedan ångra för Internet data visar att de inte, ja ... vad du har gjort offentligt?
   Inte har befogenhet att ta bort dina spår på nätet, men kraften i Google! Innan du börjar använda den enkla sökmotorn Google ner av villkor som måste komma överens om du vill använda Google. Någon läsa dessa villkor? Du har läst villkoren för Google?

 22. Danut sade han

  Lucian mig ett ge mig adressen: [E skyddas].
  Tack!

 23. Valy sade han

  Jag har ett problem samtal går 9 dvs Internet Explorer men ser ut som vitt ljus ... Jag tror att det beror på integrerad grafik

 24. bebe407 sade han

  Jag vill och jag uppmanar G + "[E skyddas]"
  Ms

 25. mihai sade han

  Ursäkta mig men jag är desperat väska ...
  Jag har ett problem, jag starta om datorn från en viss missfall av Windows.
  Jag försökte XP / Vista / 7 men det är samma och jag insåg att problemet finns på Internet driveru jag installerade Altu men lafel.
  Jag Marvell Yukon förare.
  Problemet är att jag läste på nätet om ett virus eller fel i en yukonwxp namnges som datorn startas, tycks det mig i min Loggboken. Vad kan jag göra för att bli av med det? Vänligen Jag behöver hjälp
  PS: Jag försökte 2 drivrutiner och lafel ..

 26. Valy sade han

  Hej vänligen trevligt att göra en handledning som visar hur du ändrar ROM på HTC Desire Z t.ex. från 2.2 2.3 eller 7 cm eller android 3
  Vänligen trevligt att göra denna tutorial eftersom det skulle vara mycket användbar
  Tack och så vidare BRAVO tinetio VIDEOTUTORIAL.RO

 27. daniyl sade han

  Vem vill gäster google + inlägg här.

 28. Daniela Balan sade han

  Och varför vi står på facebook? Jag förstår inte varför jag gör det? Om vår integritet kan kränkas medvetet ... eller det enkla faktum att det kan dra nytta av naivitet vizitatorului..pentru visste inte engelska som ..och har en fråga kan förstå mer feluri..daca får inte närma sig andra identiteter som präglar oss, vad vi understryka personlighet ... varför i helvete gör vi? förlåt mig ... men vad uttryck acolo..atata länge vi lägga mintim..dandu oss ..eller annars vara ärlig som möjligt ... .och kan göra oss sjuka ... tillbaka till fråge Varför vi har ett sådant konto? förstå allt ..chiar-alla frågor och svar -Bara hålla marknadsföring? -Allt är strategin? -mer tekniskt möjligt att vara ärlig? även för oss själva? -Jag rädsla för att ..Nu..Ajungem tror starkt som kallar oss DAVID..CAND vi kallas DE FAPT..ION ..

 29. Daniela Balan sade han

  Mr ADRIAN GUDUS- OCH CRISTIAN D-LE-det enkla faktum att du postat den här guiden visar att - eller när du har visat att du är en farlig gånger ärligt inte känner dem farlighet handledning ... eller inte vill se här ... -Jag helhjärtat beundra denna mod ... men ... inte ljuga när man försöker stal oss ..Identitatea..atunci helt enkelt inte suntem..Noi ... .Vi önskar er lycka ... bra dag ...

 30. Jag vill ha en alltför: [E skyddas]

 31. pc1990 sade han

  paul: A Lg Optimus One visades för Flash Player.
  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1152345

  Som det framkommit vet, men Zimi du arbetar? Du har inte stöter på några fel, Zimi till mig som du gjorde.

 32. Adrian Jag vill fråga om denna metod här Det är legala.Acolo måste fylla ditt fullständiga namn sedan en giltig e-postadress, klicka på "Absenden" och skickar en bekräftelse länk som bekräftar den post om du skickar dem ett arkiv som innehåller en nyckelfil för avast säkerhet 6 9 luni.Am hämtade den tillgänglig är fri från virus och jag valde när jag installerade avast License och jag har installerats .Nu vi har tillgängliga 9 månader till mars 2012.Dar som sagt ovan jag vet inte hur rätts este.Tu vad tror du?

 33. Kosler sade han

  Mycket bra handledning.
  I framtiden kan du göra en tutorial på FaceBook sida?
  Jag menar, om jag har en hemsida och vill göra dem till en Facebook-sida, som de gör, och hur ställer jag in mer information.
  Tack!

 34. vlad dumitru sade han

  Tack svara mig på facebook

 35. vlad dumitru sade han

  ady var du upprörd att jag skickade e-postmeddelandet?

 36. Valentin sade han

  SIR ADRIAN

  Ogillar DIG ATT HANTERA Inför människor att en av denna laget bara handledning DU skonsamma men i kommentarer tror att du inte vet vad glömmer att jag hatar dig och CORLEONE DU ASA i paus andra är också i tutorials och IN KOMMENTARER, EU Kristus och Boby II tror att folk med sunt förnuft !!! Vänligen beter sig trevligt eftersom folk inte vet eller är några men inte jerk mer Vänligen RESPRECT (och talar så inte bli arg på mig på något sätt de är inte artigt)

  • vlad dumitru sade han

   Valentin: Valentin tror du kära små bollar. om du inte gillar inte läsa kommentarerna.

 37. Daniel sade han

  Hej! Jag behöver en handledning till de nya sekretessinställningar på Facebook, som trädde i kraft i slutet av augusti 24.Multumesc tror 25 eller mer.

  • AdrianGudus sade han

   Daniel:
   Hej! Jag behöver en handledning till de nya sekretessinställningar på Facebook, som trädde i kraft i slutet av augusti 24.Multumesc tror 25 eller mer.

   Hej, jag är samma inställningar som är placerade bara i en annan form. De är per definition redan förklarats i den här guiden. Det är ingen stor ost med en lu nya inställningar stekt fisk som trädde i kraft.

 38. Mise Fart ba scrsu och namn förefaller liten och ändå göra mise se hur stor ??

 39. Dan Dumitru sade han

  PLEASE; Med en back-Videotutorial om hur PT.NOUL FACEBOOK.

  Facebook har gått ett nytt gränssnitt, en ny programinställningar tyngre svårare; PT.CA vet bara, och kommer att dessa från Facebook.

  VÄNLIGEN OM DEN NYA FACEBOOK handledning. AVSEENDE: DAN

  • Dan Dumitru sade han

   Dan Dumitru:
   Snälla, kom tillbaka med en Videotutorial om hur PT.NOUL FACEBOOK.

   Facebook har gått ett nytt gränssnitt, en ny programinställningar tyngre svårare; PT.CA vet bara, och kommer att dessa från Facebook.

   Vänligen respektera FACEBOOK.CU nytt om en tutorial: DAN

 40. Dan Dumitru sade han

  VILL nya Facebook TUTORIAL PT.SETARILE

 41. Dan Dumitru sade han

  Facebook- ny presentation och inställningar ?? /

 42. iooana sade han

  God kväll, jag har ett problem på Facebook en vän berättade för mig att han inte kan skriva något på min vägg jag gjort de nödvändiga förändringarna, men kan fortfarande inte, på grund av detta, tack.

  • AdrianGudus sade han

   iooana:
   God kväll, jag har ett problem på Facebook en vän berättade för mig att han inte kan skriva något på min vägg jag gjort de nödvändiga förändringarna, men kan fortfarande inte, på grund av detta, tack.

   Vilka inställningar gjorde du exakt? Din kommentar är i tveksamt, du vill ha hjälp, du har ett problem och vi har gett någon detalj nu ... vi skulle vara en Nostradamus att gissa på något sätt vad du gjorde där?
   Din flickvän att din vän eller att fly snabbt från dig och inte lämna en kommentar, knuffade ursäkten att du inte kan lägga på väggen?

 43. Jag har en fråga till dig i handledning facebook har fler inställningar, medan denna nya fynd ingen inställning om vad du säger, har det vissa inställningar dåliga tider hade hänt mig något som jag installerade på tel facebook uppgifter min kille och har gjort några galna konfigurationer där? Jag ser Ceri vänskap de skicka, ta emot något svar har sänt vän begäran och göra ingenting, inte säga ja eller nej BA, stauuu och leta efter några 2 wk. Det går med på att fler applikationer och accepterade ingen tusen, eller inte vet vad som händer? Vad inställningen får jag dem läggs till sin lista över vänner, och de nya inställningarna är skit inte hitta något av vad du säger?

  • AdrianGudus sade han

   ASUS:
   Jag har en fråga till dig i handledning facebook har fler inställningar, medan denna nya fynd ingen inställning om vad du säger, har det vissa inställningar dåliga tider hade hänt mig något som jag installerade på tel facebook uppgifter min kille och har gjort några galna konfigurationer där? Jag ser Ceri vänskap de skicka, ta emot något svar har sänt vän begäran och göra ingenting, inte säga ja eller nej BA, stauuu och leta efter några 2 wk. Det går med på att fler applikationer och accepterade ingen tusen, eller inte vet vad som händer? Vad inställningen får jag dem läggs till sin lista över vänner, och de nya inställningarna är skit inte hitta något av vad du säger?

   En handledning för att återhämta sig och jag kommer att tala om de nya sekretessinställningar ...
   Det är mycket lätt, måste du läsa noggrant och klicka rätt plats. Var mycket försiktig och läsa vad som skrivs på din sida som du är. Det är pinsamt att sitta att göra tutorials på Facebook inställningar varje gång de ändrar sin politik i den sista tmp särskilt som Facebooks ses som en enda röra ... boot som ba hi5 bli värre

 44. Aha förstår

 45. Skrämmande handledning hjälpte mig mycket tillbaka när de såg ut som fb inställningar. Inte mycket tid jag skapat ett nytt konto, och jag kommer att säga det finns bara ~ 5% av vad du presenteras i handledningen.

  Kan du lyckas göra handledningen snart.

  Grattis på födelsedagen!

 46. Vi handledning inställningar för facebook !!!
  Vänligen !!!

 47. mariusxcm sade han

  Jag har en fråga och eu.poate visas en annan adress facebook inloggningssida? Dvs att försvara en stad där det inte skulle vara inloggad aldrig mig? Förväntar ett svar i förväg rapid.multumesc

 48. AdrianGudus sade han

  mariusxcm:
  Jag har en fråga och eu.poate visas en annan adress facebook inloggningssida? Dvs att försvara en stad där det inte skulle vara inloggad aldrig mig? Förväntar ett svar i förväg rapid.multumesc

  Inte riktigt ... du är inte inloggad ..daca aldrig i denna stad, inte bör förekomma ... nu du inte vet vad du menar exakt. Om säker autentisering eller om staden som visas information om din profil?

 49. elena sade han

  Jag har ett missförstånd om platsen som visas när du skriver något på Facebook. Du kan vara i Bukarest, lägga något på FB och plats verkar något liknande "nu 3 minuter någonstans nära Bukarest?" Det kan ge FB fel plats (om de inte ger checka in) och att säga att efter någon annanstans än där du är (och ge konkret exempel: någon säger att post från Rossetti och FB visar att publicera från någonstans i närheten av Bukarest)? Vem tänka: den person eller FB?
  tack på förhand

 50. AdrianGudus sade han

  elena:
  Jag har en missuppfattning om platsen som visas när du skriver något på Facebook. Du kan vara i Bukarest, skriver något på FB och plats för att uppleva något liknande "nu 3 minuter någonstans i närheten av Bukarest?" Menar jag kan ge FB fel plats (om de inte ger checka in) och att säga att efter någon annanstans än där du är (och ge mer konkret exempel: någon säger att FB inlägg från Rossetti och visar att publicera från någonstans i närheten av Bukarest)? Vem tänka: den person eller FB?
  tack på förhand

  Det kan erroare från Facebook eller ISP (Internet Service Provider av det) att ha ett företag registrerat i Rossetti plats.
  Saker som detta har maximal noggrannhet men beräknade

 51. Anna sade han

  Hej! Hur kan jag ta bort någon från min vänlista på Facebook! Tack!

 52. sorin sade han

  Hej!
  Snälla hjälp mig på följande problem:
  Vi skapade en sida för mitt företag (med alternativet "Skapa en sida") och till min profil individer. Jag kan inte hitta det någonstans sekretessinställningar sida bifogas (för att låsa ett fotoalbum som publiceras inte). Kontosekretessinställningar viktigaste fysiska personen inte ge mig något alternativ för sidor bifogas.
  Tack så mycket

 53. Peter David sade han

  Bravo till dina tutorials jag MIAM löst många problem som vi hade 10 not

 54. cristina Grigore sade han

  Hej, jag har en fråga för en tid dagordningen I visas inte längre i det övre högra hörnet fb hur kan det "förekommer igen." Tack och leta efter ditt svar!

 55. adrian Gudus sade han

  cristina Grigore: Hej, jag har en fråga för en tid dagordningen I visas inte längre i det övre högra hörnet fb hur kan det "förekommer igen." Tack och leta efter ditt svar!

  Faktiskt kallas till dagordningen ala Facebook Ticker, för att göra honom dyka upp igen, flytta musen i övre högra hörnet i den här bilden: http://cl.ly/RBVs
  och klicka på "buton"

 56. roxana sade han

  Hej, hur kan jag ändra min plats när du skickar ett meddelande på facebook? Många vänner frågar mig "Vad gör du där, vem är du? Etc. "alltid visar meddelandet" skickade X" ..

  • adrian Gudus sade han

   1 öppna Facebook
   2 röra övre vänstra knappen (den med 3 linjer subducted)
   3 rulla tills du når "App Settings" och tryck på alternativet
   4 i fönstret som du får du når 3 alternativet "Messenger lokaliseringstjänster"
   5 avmarkera rutan "Location is on" och tryck på knappen OK

 57. Mihai Alexandru AKY sade han

  Jag hälsar du och jag har ett problem med Facebook Contu. Gå till album i ett album och bilderna tycks inte mig min vita sidan visas. Jag förstår att du måste ange
  kontoinställningar
  säkerhet
  Bläddra avmarkera på Facebook genom en säker anslutning (https) när det är möjligt jag avmarkerat rutan ur påsen gör mig lösenordet. Ja inte för inte som jag inte går alla bilder i april. Sriu dem enas som de gick. Hjälp mig snälla?

 58. Monica Rotaru sade han

  Jag har ett problem, när öppna facebook, jag öppnar chatt för några sekunder jag försvarar mina vänner som är synliga och sedan försvinna, visar mig att ingen annan är synlig, trots att de var ... och om du ger uppdatera sidan facebook återhämtar sig ...
  Vad kan jag göra för att stanna inte längre syns när mina vänner försvinner?

 59. cristina manuela sade han

  Vem kan jag klargöra, det är verkligen en stor konstnär.
  Jag ger några dagar för att dela en artikel på min blogg, FB istället valda bilden visas i artikeln på min facebook bild visas på Google+.
  Fram till nu artikel klev på Facebook har valt mig bilder av artikeln på sidan artikeln, nu har jag du väljer visas 0 / 0 och det är min profilbild på G +.
  Jag behöver verkligen en expert!
  Vänligen förväntar ett svar.

 60. ramona Badea sade han

  Hej säg hur jag göra eller vad jag satt inte att se om de är aktiva på Facebook tack vare invizibil.Va

 61. Jag hittade inställningen "Säkerhet" på min FB-konto anmälan som säger att jag är ansluten till ett konto i Bukarest från 109.97.87.135 IP-adress, och jag verkar som aktiv session. Vad händer? Jag nämna att jag bor i Buzau och vi var i Bukarest. Vad du råda mig?

  • adrian Gudus sade han

   Det nämndes i video tutorial, klicka på den blå länken "stängs" eller "End aktivitet" Jag rekommenderar att du ändrar ditt lösenord och följ vår handledning om "Här måste man göra det på ditt Facebook-konto för att okrossbara" på hitta sökrutan längst upp till höger

 62. Jag sökte överallt och hittade inte var att markera som vänner som inte har möjlighet att posta kommentarer på facebook ... I min högra sida visas inte på mitt konto ... .Multumesc

 63. Valy sade han

  Hej! Jag har en fråga om integritet på facebook.e möjligt att skicka en film alla att se den och att kunna kommentera det, men jag bara för att se kommentarer?

 64. radu sade han

  BRÅDSKANDE Snälla hjälp mig! Det var amentitat kommer att skickas till mig med alla mina vänner en registreringslista som de gör för att blockera detta? Jag var i webbkamera och jag var folmat annan dator webbkamera eller direkt hur kan blockera överföringen av den här filmen?

 65. Ionut sade han

  Hej! Jag hade ett problem och jag ... kan du berätta för mig hur får jag likeuri från människor som inte har dem på din lista? eftersom det finns en inställningsalternativ som gör att du kan ta emot eller blockera likeurile från människor som inte har dem på din lista! när inställningen är aktiverad och klicka på bilden av en okänd kan bara distribuera den, och du inte vill! så jag skulle vilja veta hur jag aktivera och avaktivera det här alternativet !! Tack ...

 66. leroy ioana sade han

  Jag vill få inställningarna som de var, inte är överens om att dessa inställningar talet gjorde faceebokul

 67. antonia Lumy sade han

  Buna.am och jag har ett problem med mitt konto en vecka fb..acum inte vad som hände, men jag kunde inte se mig loghez..imi "fel lösenord" .Jag försökte resetez..dar I jag visste inte ens för e-post och telefonnummer att vi hade ändrat min automatisk ett som inte längre am.am vechi..pe försökte använda 3 prieteni..dar jag reusit..as han vill även dezactivez..multumesc

 68. rares sade han

  Varför ser jag en person som inte talar om omedelbar favorit ?? Kan någon hjälpa mig?

 69. Negreanu Mario sade han

  Hej Jag har ett problem för en tid sedan blocato jag min vän. Efter att jag deblocato 3 timmar.
  Vi fick tillbaka tillsammans men jag hittade hennes profil och är inte längre vänner, tog jag automatiskt ut från hennes vänner
  Nu ser jag när jag kommer på facebook profil och jag kan inte lägga till eller om jag skriver jag kan inte läsa meddelandet .Det berättade han inte göra något för att hennes profil och jag sa att jag visas i en lista för mig som men inte mig framstå som en vän har du någon idé?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.