Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. BarBariaS sade han

  Du ville handledning på PC så 2000 minimum av synpunkter om alla vati grät så mycket.

 2. Metin2Tutorial sade han

  En handledning på Google+? Eller vill du bjuda in? :))

 3. Al3x sade han

  Jag har en begäran från min profilinformation visas i "Lägg din arbetsplats" hur kan jag göra detta alternativ, jag försvinner? ... tack

  • AdrianGudus sade han

   Al3x:
   Jag har en begäran från min profilinformation visas i "Lägg din arbetsplats" hur kan jag göra detta alternativ, jag försvinner? ... tack

   Du kan inte göra det. Jag sa bara i handledningen (om du såg huvudet mot svansen utan att rulla) Deras intresse är att slutföra din profil så fullständigt som möjligt och så kommer de att störa dig varje dag med uppmaningar att slutföra dina data, intressen och så vidare. Ytterligare. om du vill komma in i kören ... måste du spela hur de sjunger, om inte, allt du behöver göra är att inte använda deras tjänst.

 4. daniyl sade han

  Vänligen gör dig själv en handledning om Google + .och om du inte har ett konto på Google + berätta för mig och jag vill tacka inbjudningar.

 5. Mitt råd: inte dazactivat Facebook-konto sedan all data kvar och kan activa.In konsekvens: de log insats fel lösenord flera gånger, i det här fallet konto avbryts fb.Am flydde spionage och alla besvär fb. väntar google +.

 6. BarBariaS sade han

  Jag inbjuder Google + och de säger att de är för unga, men det är gränsen?

  • cainerau sade han

   BarBariaS:
   Jag inbjuder Google + och de säger att de är för unga, men det är gränsen?

   och märk väl där, inte vara förlorare / förlorare, om du vill att Google + även om du inte har någon åldersgräns, låg där, hur man gör och hi5

 7. AdrianGudus sade han

  Tack men vi har också Google+ konton och att göra en videopresentation om det.

  För BarBariaS förmodligen 18 ...

 8. ASUS sade han

  Adrian, hur de gör den fyrkantiga sak och det är som var att sätta killen som ger människor som hur man gör den ram som jag sökte utan framgång!

 9. pc1990 sade han

  Sak med Facebook är bara ett slöseri med tid, att vi inte har vunnit något (åtminstone mig).
  Det är samma sak med Google Plus (G +) som enligt min uppfattning pumtul suger.

 10. BarBariaS sade han

  Tack Peter svarade jag kommer att göra ett annat konto och jag ska bjuda en att inte stanna kvar på utsidan

 11. marian ionescu sade han

  Var kan jag få en inbjudan till Google+

 12. lucian sade han

  Vem vill inbjudan att lägga på G + aici.O Jag ger mig själv.

 13. marian ionescu sade han

  Jag skulle vilja ha en inbjudan G +. E-post: [e-postskyddad]

 14. Valy sade han

  Hello Sir Adrian Burlugeanu Jag skulle vilja fråga om telefonen LG Optimus en p500 stöder Adobe Flash 10.1
  tack

 15. Valy sade han

  Hej Adrian lg optimus en p500 Burlugeanu telefonen har stöd för Adobe Flash 10.1 vo vänligt till svar
  tack

  • AdrianGudus sade han

   Valy:
   LG Optimus ziuaAdrian bra p500 Burlugeanu telefonen har stöd för Adobe Flash 10.1 vo vänligt till svar
   tack

   Sa jag och handledning om rot-områdets Optimus One p500 och handledning om den nya Android Market för optimus en p500 inte stöder Flash Player oavsett vad det är. YouTube YouTube-appen på din smartphone du som du kan titta på YouTube och du kan söka efter klipp på YouTube.

   • paul sade han

    AdrianGudus: Sa jag och handledning om rot-områdets Optimus One p500 och handledning om den nya Android Market för optimus en p500 inte stöder Flash Player oavsett vad det är. YouTube YouTube-appen på din smartphone du som du kan titta på YouTube och du kan söka efter klipp på YouTube.

    Det föreföll för LG Optimus One Flash Player.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1152345

    • AdrianGudus sade han

     paul: A Lg Optimus One visades för Flash Player.

     Det föreföll ingenting, förstår du inte?
     Jag vet att ämnet (det finns andra som försökte vi dem alla) videor och fortfarande inte fungerar, vare sig detta eller Videotutorial webbplats från andra platser. Works (synliga) endast flash banners
     Ni möjligheter och begränsningar det har ingen CPU och att Adobe vill göra version av Flash. Processorn är för svag och inte uppfyller kraven för att köra Flash-teknik krävs några

 16. iLink sade han

  FB, den bästa metoden för att samla in data om alla (gratis), med programvara som skapar profiler om allt och alla (gratis), som i sin tur tjänar något eller någon ...?

 17. Catalin sade han

  intressant…..

 18. Sava Caesar sade han

  I själva verket du är den hetaste från Rumänien med dessa tutorials mycket väl detaljerad men skulle behöva göra en enda handledning för att sluta cirkeln och vara bäst, nämligen en tutorial program robot interagerar högljutt med användaren och öppnar sig nästan alla tillämpningar inom data ba chear att välja vad man ska titta smarta i webbläsaren eller datorn och många andra parametrar med hjälp av ett program som Ultra Hal Assistant Denise 1.0-.Se -Virtual Assistant- eller hitta information om dessa program och google om det kunde vara möjligt i rumänska och minune.Mult skulle bli en framgång och hålla svaret asa.Astept [e-postskyddad]

 19. pc1990 sade han

  Valy:
  Hej domnuleAdrian Burlugeanu Jag skulle vilja fråga om telefonen LG Optimus en p500 stöder Adobe Flash 10.1
  tack

  Det finns!

 20. Matthew sade han

  och jag vill ha en inbjudan till Google Plus. skicka mig ett mail [e-postskyddad]
  Tack så mycket!

 21. anonym sade han

  Salut! Vänligen läs!

  Jag är klar ... Jag körde en sökning i Google, mitt riktiga namn, och det finns vissa frågor som jag inte skulle ha velat se dem igen.

  För två dagar alla letar efter ett sätt att radera vår identitet, men för mig är det inte så lätt.

  Jag hittade två användbara länkar i fall du vill göra en tutorial om detta: 1) http://www.google.com/support/forum/p/Web%20Search/thread?tid=70f6a8609a4486c8&hl=en
  2) http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=156449

  Förklara oss, göra en tutorial, hur kan vi ta bort den verkliga identiteten (vår riktiga namn) från sökmotorer (Google, Yahoo, MSN).

  • AdrianGudus sade han

   anonym:
   Salut! Vänligen läs!

   Jag är klar ... Jag körde en sökning i Google, mitt riktiga namn, och det finns vissa frågor som jag inte skulle ha velat se dem igen.

   För två dagar alla letar efter ett sätt att radera vår identitet, men för mig är det inte så lätt.

   Jag hittade två användbara länkar i fall du vill göra en tutorial om detta: 1) http://www.google.com/support/forum/p/Web%20Search/thread?tid=70f6a8609a4486c8&hl=en
   2) http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=156449

   Förklara oss, göra en tutorial, hur kan vi ta bort den verkliga identiteten (vår riktiga namn) från sökmotorer (Google, Yahoo, MSN).

   Bra om du inte hittar förklaringen till varför det?
   Du var tvungen att tänka 30 gånger innan du gjorde dina data, information, offentliga kommentarer på internet. Så många gör det, jag tror att de är anonyma på nätet och sedan ångrar sig eftersom det visas data på internet som de inte vill ha, ja ... varför gjorde du dem offentliga?
   Inte har befogenhet att ta bort dina spår på nätet, men kraften i Google! Innan du börjar använda den enkla sökmotorn Google ner av villkor som måste komma överens om du vill använda Google. Någon läsa dessa villkor? Du har läst villkoren för Google?

 22. Danut sade han

  Lucian mig ett ge mig adressen: [e-postskyddad].
  Tack!

 23. Valy sade han

  Jag har också ett problem, det fungerar inte, Internet Explorer 9 fungerar, vilket betyder att det tänds men ser vitt ut ... Jag tror att det beror på den integrerade grafiken

 24. bebe407 sade han

  Jag vill också ha en inbjudan på G +: “[e-postskyddad]"
  Ms

 25. mihai sade han

  Ledsen att komma in men jag är desperat ...
  Jag har ett problem, jag starta om datorn från en viss missfall av Windows.
  Jag försökte XP / Vista / 7 men det är samma och jag insåg att problemet finns på Internet driveru jag installerade Altu men lafel.
  Jag Marvell Yukon förare.
  Problemet är att jag läste på nätet om ett virus eller fel i en yukonwxp namnges som datorn startas, tycks det mig i min Loggboken. Vad kan jag göra för att bli av med det? Vänligen Jag behöver hjälp
  PS: Jag försökte 2 drivrutiner och lafel ..

 26. Valy sade han

  Hej vänligen trevligt att göra en handledning som visar hur du ändrar ROM på HTC Desire Z t.ex. från 2.2 2.3 eller 7 cm eller android 3
  Vänligen trevligt att göra denna tutorial eftersom det skulle vara mycket användbar
  Tack och så vidare BRAVO tinetio VIDEOTUTORIAL.RO

 27. daniyl sade han

  Vem vill gäster google + inlägg här.

 28. Daniela Balan sade han

  Och varför ska vi fortfarande ha ett konto på Facebook? Jag förstår inte varför vi ska göra det igen? Om vår integritet medvetet kan kränkas ... eller helt enkelt det faktum att vi kan dra nytta av besökarens naivitet ... för att han inte kan engelska lika bra måste ..och kan förstå en fråga på flera sätt ... om vi måste närma oss andra identiteter som inte kännetecknar oss, som inte betonar vår personlighet ... varför i helvete gör vi det? förlåt mitt uttryck ... men oavsett vad vi postar där ... så länge vi ljuger ... ger någon annan ... eller är så uppriktiga som möjligt ... och det kan skada oss ... Jag kommer tillbaka med frågan - varför ska vi göra ett sådant konto? Låt oss förstå att allt .. egentligen allt-fråga-svar -har du marknadsföring? -Allt är en strategi?-finns det fortfarande möjligheten att vara ärlig? åtminstone med oss ​​själva? -Jag är rädd att ..Nej..Vi kommer starkt att tro att han kallar oss DAVID..NÄR VI UTSÄTTAR OSS ... PÅ ..

 29. Daniela Balan sade han

  MR ADRIAN GUDUS- OCH MR CRISTIAN - av det enkla faktum att du har lagt upp den här handledningen betecknar det faktum att; detta ... -Jag beundrar av hela mitt hjärta detta mod ... men inte lögnen ... inte när vi försöker stjäla .. Identitet ... då är vi helt enkelt inte längre ... Vi ... Jag önskar dig bara BRA ... BRA DAG ...

 30. Jag vill ha en alltför: [e-postskyddad]

 31. pc1990 sade han

  paul: A Lg Optimus One visades för Flash Player.
  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1152345

  Som det framkommit vet, men Zimi du arbetar? Du har inte stöter på några fel, Zimi till mig som du gjorde.

 32. Adrian Jag vill fråga om denna metod här Där måste du fylla i ditt namn och efternamn och sedan en giltig e-postadress, klicka på "Frånvarande" och skicka en bekräftelselänk via e-post som om du bekräftar att de skickar ett arkiv med en nyckelfil för avast säkerhet 6 giltig i 9 månader. Jag laddade ner den har inga virus och när jag installerade avast valde jag licensfil och jag installerade den framgångsrikt. Nu har jag den giltig i 9 månader fram till mars 2012. Men som jag sa ovan vet jag inte hur mycket Det är lagligt. Vad tycker du?

 33. Kosler sade han

  Mycket bra handledning.
  I framtiden kan du göra en tutorial på FaceBook sida?
  Jag menar, om jag har en hemsida och vill göra dem till en Facebook-sida, som de gör, och hur ställer jag in mer information.
  Tack!

 34. vlad dumitru sade han

  Tack svara mig på facebook

 35. vlad dumitru sade han

  ady var du upprörd att jag skickade e-postmeddelandet?

 36. Valentin sade han

  SIR ADRIAN

  Ogillar DIG ATT HANTERA Inför människor att en av denna laget bara handledning DU skonsamma men i kommentarer tror att du inte vet vad glömmer att jag hatar dig och CORLEONE DU ASA i paus andra är också i tutorials och IN KOMMENTARER, EU Kristus och Boby II tror att folk med sunt förnuft !!! Vänligen beter sig trevligt eftersom folk inte vet eller är några men inte jerk mer Vänligen RESPRECT (och talar så inte bli arg på mig på något sätt de är inte artigt)

  • vlad dumitru sade han

   Valentin: Valentin tror du kära små bollar. om du inte gillar inte läsa kommentarerna.

 37. Daniel sade han

  Hej! Jag behöver en handledning till de nya sekretessinställningar på Facebook, som trädde i kraft i slutet av augusti 24.Multumesc tror 25 eller mer.

  • AdrianGudus sade han

   Daniel:
   Hej! Jag behöver en handledning till de nya sekretessinställningar på Facebook, som trädde i kraft i slutet av augusti 24.Multumesc tror 25 eller mer.

   Hej, jag är samma inställningar som är placerade bara i en annan form. De är per definition redan förklarats i den här guiden. Det är ingen stor ost med en lu nya inställningar stekt fisk som trädde i kraft.

 38. Mise Fart ba scrsu och namn förefaller liten och ändå göra mise se hur stor ??

 39. Dan Dumitru sade han

  PLEASE; Med en back-Videotutorial om hur PT.NOUL FACEBOOK.

  Facebook har gått ett nytt gränssnitt, en ny programinställningar tyngre svårare; PT.CA vet bara, och kommer att dessa från Facebook.

  VÄNLIGEN OM DEN NYA FACEBOOK handledning. AVSEENDE: DAN

  • Dan Dumitru sade han

   Dan Dumitru:
   Snälla, kom tillbaka med en Videotutorial om hur PT.NOUL FACEBOOK.

   Facebook har gått ett nytt gränssnitt, en ny programinställningar tyngre svårare; PT.CA vet bara, och kommer att dessa från Facebook.

   Vänligen respektera FACEBOOK.CU nytt om en tutorial: DAN

 40. Dan Dumitru sade han

  VILL nya Facebook TUTORIAL PT.SETARILE

 41. Dan Dumitru sade han

  Facebook- ny presentation och inställningar ?? /

 42. iooana sade han

  God kväll, jag har ett problem på Facebook en vän berättade för mig att han inte kan skriva något på min vägg jag gjort de nödvändiga förändringarna, men kan fortfarande inte, på grund av detta, tack.

  • AdrianGudus sade han

   iooana:
   God kväll, jag har ett problem på Facebook en vän berättade för mig att han inte kan skriva något på min vägg jag gjort de nödvändiga förändringarna, men kan fortfarande inte, på grund av detta, tack.

   Vilka inställningar gjorde du exakt? Din kommentar är i två hårstrån, du vill ha hjälp, du har ett problem och du gav oss inga detaljer ... vi borde nu vara ett slags nostradamus för att gissa vad du gjorde där?
   Din flickvän att din vän eller att fly snabbt från dig och inte lämna en kommentar, knuffade ursäkten att du inte kan lägga på väggen?

 43. Jag har en fråga till dig i handledning facebook har fler inställningar, medan denna nya fynd ingen inställning om vad du säger, har det vissa inställningar dåliga tider hade hänt mig något som jag installerade på tel facebook uppgifter min kille och har gjort några galna konfigurationer där? Jag ser Ceri vänskap de skicka, ta emot något svar har sänt vän begäran och göra ingenting, inte säga ja eller nej BA, stauuu och leta efter några 2 wk. Det går med på att fler applikationer och accepterade ingen tusen, eller inte vet vad som händer? Vad inställningen får jag dem läggs till sin lista över vänner, och de nya inställningarna är skit inte hitta något av vad du säger?

  • AdrianGudus sade han

   ASUS:
   Jag har en fråga till dig i handledning facebook har fler inställningar, medan denna nya fynd ingen inställning om vad du säger, har det vissa inställningar dåliga tider hade hänt mig något som jag installerade på tel facebook uppgifter min kille och har gjort några galna konfigurationer där? Jag ser Ceri vänskap de skicka, ta emot något svar har sänt vän begäran och göra ingenting, inte säga ja eller nej BA, stauuu och leta efter några 2 wk. Det går med på att fler applikationer och accepterade ingen tusen, eller inte vet vad som händer? Vad inställningen får jag dem läggs till sin lista över vänner, och de nya inställningarna är skit inte hitta något av vad du säger?

   Jag kommer att göra om handledningen och jag kommer att prata om de nya sekretessinställningarna ...
   Det är väldigt enkelt, du måste läsa noga och klicka där du behöver. Var mycket försiktig och läs vad som står på sidan du befinner dig på. Det är pinsamt att vänta med att göra tutorials om Facebook-inställningar varje gång de ändrar sin policy, speciellt eftersom Facebook under den senaste säsongen ses som en röra ... det är bara att hi5 är värre än så

 44. Aha förstår

 45. Skrämmande handledning hjälpte mig mycket tillbaka när de såg ut som fb inställningar. Inte mycket tid jag skapat ett nytt konto, och jag kommer att säga det finns bara ~ 5% av vad du presenteras i handledningen.

  Kan du lyckas göra handledningen snart.

  Grattis på födelsedagen!

 46. Vi handledning inställningar för facebook !!!
  Vänligen !!!

 47. mariusxcm sade han

  Jag har en fråga och eu.poate visas en annan adress facebook inloggningssida? Dvs att försvara en stad där det inte skulle vara inloggad aldrig mig? Förväntar ett svar i förväg rapid.multumesc

 48. AdrianGudus sade han

  mariusxcm:
  Jag har en fråga och eu.poate visas en annan adress facebook inloggningssida? Dvs att försvara en stad där det inte skulle vara inloggad aldrig mig? Förväntar ett svar i förväg rapid.multumesc

  Inte riktigt ... ... om du aldrig loggat in från den staden borde du inte dyka upp ... nu vet jag inte vad du menar exakt. Om säker autentisering eller om staden som visas i din profilinformation?

 49. elena sade han

  Jag har en missuppfattning om platsen som visas när du skriver något på Facebook. Du kan vara i Bukarest, skriver något på FB och plats för att uppleva något liknande "nu 3 minuter någonstans i närheten av Bukarest?" Menar jag kan ge FB fel plats (om de inte ger checka in) och att säga att efter någon annanstans än där du är (och ge mer konkret exempel: någon säger att FB inlägg från Rossetti och visar att publicera från någonstans i närheten av Bukarest)? Vem tänka: den person eller FB?
  tack på förhand

 50. AdrianGudus sade han

  elena:
  Jag har en missuppfattning om platsen som visas när du skriver något på Facebook. Du kan vara i Bukarest, skriver något på FB och plats för att uppleva något liknande "nu 3 minuter någonstans i närheten av Bukarest?" Menar jag kan ge FB fel plats (om de inte ger checka in) och att säga att efter någon annanstans än där du är (och ge mer konkret exempel: någon säger att FB inlägg från Rossetti och visar att publicera från någonstans i närheten av Bukarest)? Vem tänka: den person eller FB?
  tack på förhand

  Det kan erroare från Facebook eller ISP (Internet Service Provider av det) att ha ett företag registrerat i Rossetti plats.
  Saker som detta har maximal noggrannhet men beräknade

 51. Anna sade han

  Hej! Hur kan jag ta bort någon från min vänlista på Facebook! Tack!

 52. sorin sade han

  Hej!
  Snälla hjälp mig på följande problem:
  Jag skapade en facebook-sida för mitt företag (med alternativet "skapa en sida"), bifogad till min individuella profil. Jag kan inte hitta sekretessinställningarna för den bifogade sidan någonstans (för att låsa ett fotoalbum från att vara offentligt). Sekretessinställningarna för det enskilda huvudkontot ger mig inget alternativ för den bifogade sidan.
  Tack så mycket

 53. Peter David sade han

  Bravo till dina tutorials jag MIAM löst många problem som vi hade 10 not

 54. cristina Grigore sade han

  Hej, jag har också en fråga, under en tid har inte utvecklaren på fb uppe till höger dykt upp för mig, hur kan jag "få honom att visas igen". tack i förväg och jag väntar på ditt svar!

 55. adrian Gudus sade han

  cristina Grigore: Hej, jag har en fråga för en tid dagordningen I visas inte längre i det övre högra hörnet fb hur kan det "förekommer igen." Tack och leta efter ditt svar!

  Faktiskt kallas till dagordningen ala Facebook Ticker, för att göra honom dyka upp igen, flytta musen i övre högra hörnet i den här bilden: http://cl.ly/RBVs
  och klicka på den "knappen"

 56. roxana sade han

  Hej, hur kan jag ändra min plats när jag skickar ett meddelande på Facebook? Många vänner frågar mig ”vad gör du där, vem är du med? Etc. "Jag får alltid meddelandet" skickat från X "..

  • adrian Gudus sade han

   1 öppna Facebook
   2 röra övre vänstra knappen (den med 3 linjer subducted)
   3 rulla tills du når "Appinställningar" och tryck på det alternativet
   4 i fönstret som du når kommer du att trycka på det tredje alternativet "Messenger-platstjänster"
   5 Avmarkera rutan "Plats är på" och tryck på OK-knappen

 57. Mihai Alexandru AKY sade han

  Jag hälsar du och jag har ett problem med Facebook Contu. Gå till album i ett album och bilderna tycks inte mig min vita sidan visas. Jag förstår att du måste ange
  kontoinställningar
  säkerhet
  Bläddra avmarkera på Facebook genom en säker anslutning (https) när det är möjligt jag avmarkerat rutan ur påsen gör mig lösenordet. Ja inte för inte som jag inte går alla bilder i april. Sriu dem enas som de gick. Hjälp mig snälla?

 58. Monica Rotaru sade han

  Jag har också ett problem, varje gång jag öppnar facebook öppnar jag min chatt, i några sekunder visas mina vänner som är synliga, och sedan försvinner de och visar mig att ingen är synlig längre, även om de var ... och om jag ger dem uppdatera på Facebook-sidan återställer ...
  Vad kan jag göra för att stanna inte längre syns när mina vänner försvinner?

 59. cristina manuela sade han

  Vem kan jag klargöra, det är verkligen en stor konstnär.
  Jag ger några dagar för att dela en artikel på min blogg, FB istället valda bilden visas i artikeln på min facebook bild visas på Google+.
  Fram till nu artikel klev på Facebook har valt mig bilder av artikeln på sidan artikeln, nu har jag du väljer visas 0 / 0 och det är min profilbild på G +.
  Jag behöver verkligen en expert!
  Vänligen förväntar ett svar.

 60. ramona Badea sade han

  Hej säg hur jag göra eller vad jag satt inte att se om de är aktiva på Facebook tack vare invizibil.Va

 61. Jag hittade i "säkerhet" -inställningen på mitt FB-konto ett meddelande som säger att jag har anslutit till mitt konto i Bukarest från en IP-adress 109.97.87.135, och det ser ut som en aktiv session. Vad händer? Jag nämner att jag bor i Buzau och att jag inte har varit i Bukarest. Vad råder du mig?

  • adrian Gudus sade han

   Det nämndes också i videohandledningen, klicka på den blå länken "Stoppa aktivitet" eller "Avsluta aktivitet" Jag rekommenderar att du byter lösenord och följer vår handledning om "Här är vad du behöver göra för att göra ditt Facebook-konto omöjligt att bryta" på som du hittar med sökrutan längst upp till höger

 62. Jag sökte överallt och jag kunde inte hitta en plats att kontrollera så att de som inte är vänner inte kan skriva kommentarer ... Mitt konto på Facebook visas inte längst upp till höger.

 63. Valy sade han

  Hej! Jag har en fråga om integritet på facebook.e möjligt att skicka en film alla att se den och att kunna kommentera det, men jag bara för att se kommentarer?

 64. radu sade han

  BRÅDSKANDE Snälla hjälp mig! Det var amentitat kommer att skickas till mig med alla mina vänner en registreringslista som de gör för att blockera detta? Jag var i webbkamera och jag var folmat annan dator webbkamera eller direkt hur kan blockera överföringen av den här filmen?

 65. Ionut sade han

  Hallå! Jag skulle också ha problem ... kan du berätta för mig hur får jag gillanden från människor jag inte har på min vänlista? eftersom det finns ett alternativ i inställningarna som låter dig ta emot eller blockera gillanden från personer du inte har i din vänlista! när inställningen är aktiverad och du klickar på bilden av en främling kan du bara dela den, inte gilla den! så jag skulle vilja veta hur man aktiverar och inaktiverar det här alternativet !! tack…

 66. leroy ioana sade han

  Jag vill få inställningarna som de var, inte är överens om att dessa inställningar talet gjorde faceebokul

 67. antonia Lumy sade han

  Hej. Jag har också problem med mitt fb-konto..för en vecka sedan vet jag inte vad som hände, men jag kunde inte logga in längre..det visar mig "fel lösenord". Jag försökte återställa det..men jag gjorde inte lyckades eftersom jag inte känner till e-postmeddelandet och telefonnumret som jag automatiskt hade bytt till ett gammalt..som jag inte har längre.Jag försökte det också med hjälp av 3 vänner..men jag lyckades inte..som åtminstone vill han att jag stänger av det ... tack

 68. rares sade han

  Varför ser jag en person som inte talar om omedelbar favorit ?? Kan någon hjälpa mig?

 69. Negreanu Mario sade han

  Hej Jag har ett problem för en tid sedan blocato jag min vän. Efter att jag deblocato 3 timmar.
  Vi fick tillbaka tillsammans men jag hittade hennes profil och är inte längre vänner, tog jag automatiskt ut från hennes vänner
  Nu ser jag när jag kommer på facebook profil och jag kan inte lägga till eller om jag skriver jag kan inte läsa meddelandet .Det berättade han inte göra något för att hennes profil och jag sa att jag visas i en lista för mig som men inte mig framstå som en vän har du någon idé?

Tala Your Mind

*