om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Mycket intressant handledning. Jag följer med stort intresse dina tutorials. Du är stark i allt du gör och i allt du forskar tills du kommer att filma en självstudie.
  Men jag har ett problem. För facebook messenger lite hur kan jag aktivera dem mörk?

 2. Paul B sade han

  Hej, jag använder Simple pro eller Fella ... båda är mycket bra ersättare för facebook.

 3. Jag förstår inte varför så mycket passion för det svarta temat. Vilket nytta uppfanns färgskärmar? Ger du 1000 dollar på en telefon för att se svartvitt ??? Du köper en limousine som har sittplatser med det finaste lädret och sedan går du till mässan för att få två leiöverdrag så att huden inte slits ut!?!?! Att njuta av telefonen och alla dess innovationer, njuta av färgerna, njuta av skärmen med gorillaglas lägger inte folie. Varför behåller och skyddar du det ??? Att sälja olx till ett bra pris och för den nya ägaren att njuta av det. Försäkra honom om du inte vill ta hand om honom. Du minns fortfarande när du tog ut det ur lådan hur vackert det var och hur coolt det såg ut ... Vad gjorde du ? Du gjorde honom till en FULL. Det är min åsikt, inte alla borde hålla med henne ... .. bara mer tankeväckande.

 4. Adrian Guduş sade han

  Texten förklarade varför svart. Har du läst den? Vi talar inte här om svartvitt, utan om att ersätta den vita bakgrunden i applikationer med den svarta. Det betyder att istället för att se vitt och färger ser du svart och färger. Vad, tills du hade vit bakgrund, hade du bara svart? Nej, du hade vit bakgrund överallt och resten av färgerna. Nu byter du ut det vita med svart och resten förblir färgade. Anledningen till att byta till vit bakgrund från svart bakgrund förklarades i artikeln. Jag inbjuder dig att läsa den.

 5. Adrian Guduş sade han

  Rättelse: Anledningen till att du vill växla från vit bakgrund till svart bakgrund (och resten av färgerna) förklarades i texten ovan videouppdraget.

 6. Paul B sade han

  Jag försökte detta på Oneplus 3 med Android 10 anpassad ROM ... Jag tror att det finns olika versioner för andra enheter ... Jag har inte den mörka läge-knappen ... Adrian, av nyfikenhet, vilken version av Lite har du? För mig är 185.0.0.6.118.

 7. Adrian Guduş sade han

  Jag har också sagt vid andra tillfällen. När en ny funktion introduceras är den inte tillgänglig för alla användare. Facebook integrerar gradvis de nya alternativen i grupper av användare, inte alla samtidigt. Jag gör detta för att undvika problem som kan uppstå med den nya funktionen som introducerades. Och för att undvika problem som kan påverka alla användare introducerar jag den nya funktionen gradvis, gradvis. Först till 10000 10000 användare. Om allt är bra, det finns inga större problem, inga brott eller missnöje har rapporterats, kommer Facebook att introducera funktionen för de kommande XNUMX XNUMX och så vidare tills alla får den. Inte bara gör Facebook samma sak, utan också telefontillverkarna när de tillhandahåller systemuppdateringar såväl som de andra företagen som tillhandahåller tjänster.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.