om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Hej Adrian. En mycket intressant handledning, särskilt för dem som tillbringar mycket tid på facebook. Berätta gärna om jag kan ladda ner Windows gratis 8?, Tack!

 2. adrian Gudus sade han

  nyku:
  Hej Adrian. En mycket intressant handledning, särskilt för dem som tillbringar mycket tid på facebook. Berätta gärna om jag kan ladda ner Windows gratis 8?, Tack!

  Ja, Windows 8 Enterprise är fortfarande tillgängligt för nedladdning. det finns också en handledning om detta ämne. Använd SÖK-rutan i det övre högra sidofältet ...

 3. Jag behöver en handledning om hur man förvandlar ett textdokument i mp3. Tack.

  • axelluny sade han

   Detta kan bara göra karaoke efter dokumenttexten eller använda Unlocker, den "döpa" och ändra filändelsen från txt i mp3. Sjunga att inte sjunga.

 4. Vasile sade han

  Hej!
  Videotutorialele klockan med stort intresse. Jag är mycket intressant och jag lärde mig många nya saker. Tack för att du. allt du gör och grattis!
  Jag har ett problem varje gång jag öppnar sidan videotutorial.ro uppmanas att hämta arkivet lulu.zip. Jag förstår inte vad syftet med detta arkiv? Jag bifogar en länk där jag postat en bild. http://tinypic.com/r/2lcpf28/6

 5. adrian Gudus sade han

  Vasile:
  Hej, Urmaresccu videotutorialele mycket intresserar dig. De är mycket intressant och jag lärde mig många nya saker. Tack för att du. allt du gör och grattis! Jag har ett problem varje gång jag öppnar sidan videotutorial.ro uppmanas att hämta arkivet lulu.zip. Jag förstår inte vad syftet med detta arkiv? Jag bifogar en länk där jag postat en bild. http://tinypic.com/r/2lcpf28/6

  Du kan ladda ner meneger att du ställer in fel, sätta dig allt för att ladda ner en webbplats.
  Normalt, om du använder en download manager och gå normalt på vår sida med alla webbläsare, det kommer inte att ge något att hämta och du kommer att omdirigeras någonstans.
  Kommer inte att spela med nedladdning chefer, om du inte vet att använda.

  • Vasile sade han

   Tack!
   Tyvärr, men det ger något gratis bara på denna seit inte seit hände på andra platser. Jag förstår inte vad som är fel och vad som behöver förändras i inställningarna. Med vänliga hälsningar, Basil.

 6. Vasile:
  Hej, Urmaresccu videotutorialele mycket intresserar dig. De är mycket intressant och jag lärde mig många nya saker. Tack för att du. allt du gör och grattis! Jag har ett problem varje gång jag öppnar sidan videotutorial.ro uppmanas att hämta arkivet lulu.zip. Jag förstår inte vad syftet med detta arkiv? Jag bifogar en länk där jag postat en bild. http://tinypic.com/r/2lcpf28/6

  adrian Gudus: Du kan ladda ner meneger att du ställer in fel, sätta dig allt för att ladda ner en webbplats.
  Normalt, om du använder en download manager och gå normalt på vår sida med alla webbläsare, det kommer inte att ge något att hämta och du kommer att omdirigeras någonstans.
  Kommer inte att spela med nedladdning chefer, om du inte vet att använda.


  Vasile:
  Tack!
  Tyvärr, men det ger något gratis bara på denna seit inte seit hände på andra platser. Jag förstår inte vad som är fel och vad som behöver förändras i inställningarna. Med vänliga hälsningar, Basil.

  Problemet är med din webbläsare, det tolkar manusen felaktigt, lulu.zip är ett skal (gränssnitt) för spelaren, normalt bör blixten från tyine i webbläsaren "klä" spelaren med lulu-gränssnittet.
  Om du ger upp förmodligen ladda manager problem försvinna, jag tror att du ställa in den att göra dumma saker bör inte göra.

 7. Marian sade han

  En annan metod för att ta bort väl en gång är inte det? så att ni visade dig inte visas alla konton inaktiva till exempel jag 5000 och om jag vill ta bort alla vänner och visas på många som har stängt sina konton och ge det exakta namnet söka efter några inträffar, och vissa verkar

 8. Dumitru varariu sade han

  Spår och även din DES VIDEOTUTORIALELE ÄR DIN abonnent under många år .DATORITA Voua FFF vi lärt oss många knep och hur man arbetar PÅ INTERNET I ALLMÄNHET DU VARIT mina lärare och syntetiska INCA gratis. Jag ber när jag gjorde fel och jag gick fler meddelanden söker arbete hemma nu och får hundratals GMAEL .. INTE isär om hur man vet bluff med Real Så Sammanfattningsvis och de som kastar SKRÄP MINT DOM och i min ärliga .Min-M mättad avbeställa OCH ALLA de visas i ett program med CNTINUARE SPUNETIMI som skiljer MESALELE BAD SA-U PROGRAM torka min complect de människor som jag löfte om BRA 1000 dollar i VZI nTack ACHIMB inte att min Gmail för din användning i allmänna IL ALLT

 9. Silviu Cristian Mirescu sade han

  Med all respekt fungerar det inte!

Tala Your Mind

*