Android batterisparhandikappsystemet

Android batterisparhandikappsystemet

Batteriet förbrukas (se!)

Smartphones är en förlängning av vår nuvarande tid, börjar det att uppstå när det finns frustration. Jag menar freaking oss när slutar batteriet.

Varför inte göra större batterier?

Det finns flera svar - jag kommer att försöka lista några nedan:
1. En stor batteri gör telefonen tjockare
2. Den större batteriet laddas mycket svårare
3. Med en stor batteri telefon prishöjningar

Du drar mer ström så snabbt?

Jag vet inte om du har märkt, men dessa smarta telefoner har några mycket stora skärmar, om hur alla telefon. Det är den viktigaste konsumenten, men inte den enda.
Straff appar och tjänster som körs i bakgrunden, till exempel Facebook, Messenger, Twitter, etc. Dessa är klient-serverapplikationer som behöver hålla kontakten med servern hela tiden, att se vad som är nytt.

Android batterispar, inaktivera systemtjänster

Om en tid sedan rekommenderar vi att du gör några inställningar Battery Saver i Android Dosering (Tips)Idag ska jag visa dig hur man kan stoppa tjänster och tillämpningar Link2SD systemet (kräver root).

Varför kan vi inte stänga helt enkelt tjänster?

Applikationer och systemtjänster kan inte inaktiveras på sin höjd bara stoppas under en kort period. Därför behöver vi Link2SD för frysning applikationer.
Alternativ frysning applikationer är att föredra eftersom avinstallera hålla appen installerad och det kan startas senare (tinade).

Andra handledning med tips för att spara batteri

-Den Varaktighet större batteritid på bärbara datorer, avancerade inställningar
-Hur kan öka batteritiden på telefonen
-Hur Fyll på rätt sätt för självständighet och lång batteritid
-Hur Kontrollera med enheter som drivs batterier
Videohandledning - Android Battery Saver Disabling System Services

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. MARIUS sade han

  God kväll, kan du hjälpa dig med en lösning för att förankra LG G-Flex H-2 959, jag försökte alla metoder som finns på nätet, men till ingen nytta, jag hoppas att hitta svaret här, tack

 2. Salut.Eu dem rotade min telefon med KINGOROOT netto efter ladda ner, installera och ger en rot går på de flesta telefoner

 3. du rotar den, installerar Titanium Backup och ger "Freeze" därifrån ... och applikationen startar inte, även om den är "trigger-glömd" av andra processer / tjänster. Om du har avancerad blinkande kunskap kan du avinstallera på bloatware-applikationer, men var försiktig med vad du ger unistall för att inte påverka telefonens funktionalitet. Om du har kraschat något måste du uppdatera den ursprungliga telefonprogramvaran.

 4. arazvan sade han

  Jag tror att det är mycket bättre Backap Titanium

 5. Hej, jag väntar fortfarande VPN Raspberry Pi, kommer?

 6. Cristi göra en tutorial anteckningar som root Xiaomi 3 4 4x inte gå någon känd metod officiellt.

 7. Cristi.as hälsning gearbest vill beställa från en TV-box och är en prisskillnad mellan es lager och jag stock.stiu som på kommando es lager, kommer paketet till mitt hem, men om jag bjuder beståndet fortfarande mitt hem kommer?

  • Det kommer med bud eller post. Det beror på hur de gör. och kommer att ske i 25 dagar om du inte ger det för att påskynda avgift. i vissa andra fall kommer hem på posten.

 8. Cristi sade han

  Tack Cristi, vet att du hade rätt vi trodde några mindre applikationer som konsument och jag förbrukar mycket av batteriet, sa jag att försöka hjälpte mig en hel del.

 9. Cristi Hej, Jag har nyligen köpt (en vecka) en telefon LENOVO K6 RCS-RDS NYTT från och kan inte göra honom någon form rot !!!! Du vet något slags rot metod ????? Marshmallow 6.0.1 har android version. Tack.

  • kingoroot kung eller rot. Om du inte går med dem också söka forum. eller Xiaomi inte gå med någonting och det är komplicerat. varför sagt ovan om du vill göra en handledning att rota Xiaomi

Tala Your Mind

*