Ladda ner installera och ställ in cyberlink powerdvd till en mycket bra dvd-spelare - HD-videohandledning

I den här videon handledning kommer vi att presentera en mycket bra DVD-spelare, är det om makt dvd som produceras av Cyberlink.

Företaget gör också andra video och ljudprogram PowerDVD men är fortfarande den mest framgångsrika produkten av sina egna.

I den här videon handledning kommer vi att öppna och titta på HD-innehåll på nätet, kommer vi att ta ett tag för denna handledning och test för att ta emot dina synpunkter på den här guiden HD-kvalitet.

Denna handledning sker med en upplösning på 1280 / 720 vilket motsvarar en kvalitet inträde HD om dina åsikter är bra om att köra den här typen av innehåll och om vissa system svagaste kommer reusii att göra innehåll, ska vi göra tutorials bara i HD.

av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsKommentarer

 1. Buna.necomentand något i år vill jag önska er PTR började få ett bra år att vara frisk, glad och vara alla e-postmeddelanden skickade iubiti.Multumesc PTR mig veta när du lägger något nytt, alla tutorials är intressant och tack jag uppskattar ansträngningen själ och PTR hjälpa oss och oss de mindre kunniga i calculatoarelor.Datorita lärde jag mig många nya saker som är folos.MULTUMESC.Sa jag bli älskad.

 2. väldigt snygg det ser bra ut bara jag har en 15 tums LCD (det var då jag tog datorn för 3 år sedan, jag hade inga pengar för att få en större då de var väldigt dyra) och jag har en upplösning på 1024 × 768 så det ser större ut än kanske min lcd: ((super ändå

 3. Från min synvinkel och min dator (GS NVIDIA GE FORCE 8400 512 Mb, D925 Intel Dual Core CPU), Km PowerDVD-spelare som är både konceptuellt överlägsen video och handledning med stort intresse audio.Asteptam med videoredigeringsprogram (Power Director, After Effects och andra) .Multumim mycket!

 4. Madalin sade han

  bravo super handledning bara Power DVD inte riktigt som andra liknande program föredrar den har en lägre ljudkvalitet video och ytterligare andra mer tur tutorials

 5. marius radu sade han

  Tack främst. för det arbete du skickar. nya och då vill jag säga att jag har en Pentium på 440Mhz och 128 RAM. Hittills om vi låter det ladda cachen kunde höras bättre ljud, även om bilderna kom efteråt, men nu låter ryckig, men bilden är super. Men jag lutar pt. entryHD.

 6. CORLEONE sade han

  Hej, verkligen mycket vacker, Cristi vet att vi lyckats med undertexter att införa DVD dessutom vi lyckats sätta DVD 2 eller 3 filmer DVD, jag gjorde menyn som jag ville skivan med bilder av barn, menyn för att texta dvs hur man ser skriften, färgen ha melodi att höras som stand-skiva i DVDplayer huvudmenyn och alla med: VSOConvertXtoDVD3.3.3.4.107 kan göra en film om honom eftersom jag tror att många vill göra sina minnen belagd i något så vackert och som placut.Defapt vrroiam du vänligen att göra en video tutorial om SubtitleWorkshop251 är en undertext redigeringsprogram, det gjorde jag inte mamma som med engelska dike efter coltz ja eller där annars allt bra, placuta.Multumesc söndag.

 7. Remus sade han

  Först grattis (igen) för vad du gör! Om jag föredrar PowerDVD för mycket behöver jag inte säga det för jag vet inte det ännu. Låter ganska bra ...

  - Cristi, jag vet inte hur det låter för andra, men på dina tutorials låter det lite "otäckt" för mig. Bobbys låter bra.
  När det gäller HD ser det bra ut, även om det är lite ryckigt (förmodligen på grund av fångsten) men jag tycker att du borde skjuta upp presentationen i det här formatet lite. Jag har en 17 ′ icke-bred LCD-skärm, så jag måste flytta st-dr-bilden så att jag kan se allt. Jag vet inte vilken webbläsare som har 16: 9-formatet ... Om du vet ... 🙂

  Hur saknas "huvudkommentatorn" Adrian härifrån?! 😀

  Jag tar inte filmer från torrents för ofta. Jag tar dem från en webbplats, jag säger inte att jag inte "anklagas" för reklam ... i mycket goda hastigheter, med bra f undertexter. Ställ en fråga om nea gogu (google.ro)

 8. CORLEONE sade han

  Remus: Dina problem kan vara i många fler anledningar: hastighet netto, inställningarna för draiverul ljud eller antalet människor tillgång till samma fil (handledning) samtidigt, säger jag detta eftersom bara hände mig under en period av tid.

 9. Remus sade han

  Förlåt…. det ser bra ut i HD, men det är lite annorlunda. måste ges helskärm 😀 😀 tills vi vänjer oss vid ... 🙂

 10. beb3_mykk sade han

  det är ok och i hd ser det bra ut men inte många har en så större skärm och det bör ges i helskärm för att se hela skärmen .... det är ok det fungerar i superklart HD bilden är super okej;)

 11. Dragomir sade han

  Forte cometariu och det visar mycket bra interensant.

 12. Verkligen visar nu ser vi ytterligare en kvalitet som är min imaginea.Din kan göra från och med nu i det här formatet, men jag är inte en självisk människa och altii.Daca tror att det kommer att finnas fler personer som kommer måste förlora, sedan att skjuta upp övergången till HD-kvalitet inträde.

 13. Iulian sade han

  bravo! Vi väntar på självstudier i HD-kvalitet även om "bara" 720p. Det ser bra ut. Min Samsung 2032-bredskärm gynnar mig också.

 14. Razvan sade han

  Cristi att veta att det ser super HD och det skulle vara bättre att lämna allt så att du kan se tydligare 100 gånger
  tinetio till så
  om PowerDVD är ett program mycket användbart.

 15. danezu sade han

  Salut.Vreau till FEICA för den nya HD foramt mycket hårt!
  Om PowerDVD mycket trevlig tutorial jag använda vanligt hård spelare och jag tycker att detta helt OK! Bft ytterligare lika många handledning.

 16. adrian_iasi sade han

  Tjuvar vet att de är i termer av datorn, men jag har en fråga: vad är HD är det? När jag klickar på bilden som öppnas ett nytt fönster (i Firefox) och båda helt svart. Tack!

 17. Adrian sade han

  @adrian_iasi: om du läser de tre sista kommentarerna ovan ser du svaret som det är med den här HD ... din webbläsare kastar dig på en svart sida, vänta till och med upp till 3 minuter och en bild med en knapp visas mitt på sidan på den svarta bakgrunden spela i mitten !!! klicka på den och vänta ytterligare 5 minut eller så så börjar videon !! HD är en bra och hög upplösning, det är därför det fungerar så hårt! det laddar så hårt ... kanske är det bra att videohandledningen tog steget och bytte till HD-format men många kan inte se det här innehållet ... det laddar ft hårt ... det laddar video snabbare du ft mycket av din netu och din processor! Hur som helst, min åsikt är att det är för tidigt att byta till HD !!! Många har ett dåligt nät, de flesta ... och de som har ett bra nät har dåliga datorer eller låt oss säga dåligt, Rumänien är inte redo för HD-innehåll. Jag tycker inte att det är värt det, särskilt för att allt är gratis !!

 18. boby_admin sade han

  @adrian_iasi:
  Och du måste vänta lite mer nu och beroende på netul

  Eftersom trafiken har ökat avsevärt och öka kvaliteten på video tutorials tyvärr lasten på servern är tillräckligt hög och väntetiden ökar
  Förhoppningsvis i ett par veckor inte beroende av andra och sedan har vi vår egen stränga kvalitet och överlägsen De tjänster som erbjuds kommer att vara

 19. @boby_admin:
  100% Folks problem är anslutningen eftersom du inte har minsta garanterad bandbredd.
  Jag har en trivial nät till att betala 50 Ron HD klipp per månad och är laddad med en fördröjning på 5-8 sekunder tung trafik timmar.
  Jag vet att jag är i närheten av Bukarest och webbplats videotutorial.ro är på vissa servrar i Cluj Napoca.
  Försök att inte ladda ner något när du tittar på en handledning.
  Jag vill veta om det finns avbrott i handledning eller om problem med att köra HD-innehåll.
  Framför allt måste du erkänna att det ses på ett sätt ... ..!
  Vi kommer att göra en undersökning och om vi har fler röster för att återgå till det gamla formatet säkert kommer vi.
  Du måste förstå och jag tror att detta är den riktning de kommer att gå från och med nu, anger HD eran.

 20. adrian_iasi sade han

  Boby Jag hoppas att du inte upprörd, men inte riktigt visste vilken brors med svart sida. Tack vare upplysa! Håll upp det goda arbetet !!!

 21. hjälp mig också ... det fungerar inte alls nero startsmart ... Jag avinstallerade den gamla, jag laddade ner en annan men det fungerar fortfarande inte ... Jag vet inte vad jag ska göra ... hjälp mig !!!

 22. @Ionut:
  Ni har gett några detaljer.
  Var fick du nero?
  Vilken version av XP du?
  Hur kommer det inte fungerar?
  Vad är fel?
  Installerat?
  Du har provat olika versioner?

 23. radu77 sade han

  Jag stannade kvar i PowerDVD5 är också ganska bra, men efter handledning övertygad att gå till 8.Multumiri pt.tot sätt du gör och gå och se dina super handledning.

 24. Andrew sade han

  Faktum är att CyberLink skapar enastående mjukvara, och med Power DVD ses filmerna i mycket högre kvalitet än andra program som bs player gom player etc ...

 25. Tanase Florentin sade han

  stark

 26. saki Dennis sade han

  Jag försökte och försökte 8 Power DVD och Power DVD 9 tycks mig som jag lyckats ta det från huvud till svans 9 ge dem mycket liten vid första anblicken ii skillnad.
  Båda är mycket bra Oriucm

 27. adriana sade han

  Jag har också en fråga, vilken version av dvd-ström som är lämplig för Windows 7? ... Eller fungerar de alla?

 28. George sade han

  Jag har en fråga om powerdvd9.Am en Blueray, är en dokumentär som heter hem i franceza.Nu veta om spåret är på engelska, och kan inte lägga till undertexter är helt enkelt de 2 banorna subtitrarii.ma kompis kan hjälpa?

 29. ioan Igna sade han

  typsnitt för textning kan vara bra Cyberlink Power DVD Ultra 10 ????????????????????????? Jag vill öka tecken (skrivandet är för liten LCD 94cm)

 30. dan sade han

  inte börjar från ArcSoft erbjuder programvara vi valde ptr Power DVD 7 att det hade licens.
  Jag nämner att jag har en IdeaPad.

  se killar glad nu om jag frågar ami kommentar att säga hur man kan se och de du talar SVAG DVD handledning från ARCSOFT.
  VILA I allt bra.

 31. Madalin sade han

  Hej killar vänligen om du kan göra en fin handledning om Autokorrigering, sådana undertexter på rumänska korrigerar och hur det sparar i eller srt.multumersc

 32. Marian sade han

  Hej. Jag skulle vilja berätta hur jag kan se Cyberlink Power DVD ISO-format 10 HD-filmer med undertexter lb. Rumänska. Jag vet inte varför, men det här programmet kan inte läsa filtypen subritrare .srt eller .sub. Räkna med ett svar på min e-post. Adjö!

 33. Jag vet inte om du besvarade en fråga ovan, har jag inte sett, men jag skulle också vilja veta om typsnitt för textning kan ökas och, om möjligt, hur? Förväntar ett svar. Tack så mycket

 34. inte behaga en handledning om version 13 från PowerDVD nämligen hur man kan sätta texter manuellt en film 3D ISO filmer när det inte finns några undertexter rumänska meny film och sedan ska installeras manuellt, men kan inte sätta det på alla spelare med drag och släpp för att lasta eller exempelvis spelaren

  Jag försökte flera versioner, men fungerar inte

  om vi inte montera bilden i daemon tools och sedan navigera till videofilen där hela filmen, öppnar vi med PowerDVD och även arbetar med att dra och släppa förutom det faktum att vi kan lägga till spelaren men målvakten inte längre ses som 3D

 35. Dilemăăăăăă sade han

  Jag har ett dilemma: Jag vill göra en vlog på YouTube. Jag cyperlink ström 12 regissör. Jag gjorde många filmer och försökte att sätta dem på youtube, men det är inte för att det inte är ett format som stöds, är mer av ett "projekt". Om du kunde tala om för mig hur man ändra formatet från Cyberlink skulle vara bara super! Tack på förhand.

Returlänkar

 1. [...] Jag önskar dig en trevlig visning och jag inbjuder dig att titta på handledningen med Cyberlik PowerDVD DVD-spelare som jag gjorde för en tid sedan, den här guiden kan hjälpa dig att köra under förhållanden [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.