Två enkla metoder för att göra inspelning (skrivskärm) på Windows XP, Vista och Windows 7 - videohandledning

Hej vänner, idag en tutorial för att lära hur vi kan göra en utskrift skärmen med två metoder. Vi vet alla att när vi behöver hjälp och gå på forum eller andra webbplatser där du skicka din fråga / problem våra administratörer eller användare av detta forum, ber vi ofta en print screen med meddelandet erroare att veta exakt vad händer med din dator. Förutom denna skärmdump annat bör du ge information om det operativsystem som används, vad jag gjorde innan de visas erroarea, installerade jag, jag avinstallerade, som jag avinstalle vad vi försökt göra för att åtgärda problemet, vilket är mer mycket nödvändigt om du ber om hjälp på en plats där ingen har att veta vilket operativsystem som används. För sådana situationer hjälper oss komma 2 applikationer. Den första applikationen bör vara Snipping Tool verktyg som följer med Windows 7. Detta ger oss möjlighet att skriva ut valskärmen i någon form vi vill ha frihet tillåter oss att göra utskrifter rektangulär eller bara ett fönster eller hela skrivbordet. Sedan skriva ut spara i PNG, GIF, JPEG, HTML. Vi kan efter att jag gjorde prinsen att redigera cirklar objekt som vi vill lyfta fram eller framhäva en viss färg ett stycke text eller en knapp på ett program som är i tryck skärm som webbplatsen. Skärmklippverktyget Tool nackdelen skulle vara att vi går upp automatiskt på skärmen ut en fotodelning webbplats för att ge länken till den med vänner eller på platser där vi ber om hjälp. Vi måste göra manuellt ladda utskrifts plats senare för att få länken till vår utskriftsskärmen.
En andra ansökan kräver ingen installation är mycket enkel, och till skillnad från Snipping Tool, efter anläggningens print screen automatiskt ladda din tryck görs på applikationsserver ger oss en länk för att dela. Praktisk tillämpning kommer att sätta oss i Urklipp mus länken för att skriva ut behöver vi bara herde länk i konversationsfönstret i Yahoo Messenger när vi vill visa en vän som vi ber om hjälp eller låda synpunkter på forum. Applikationen tillåter oss att använda vår egen FTP-konto om vi äger den.
Dessa två applikationer är användbara och vi där arbetar med ett projekt för någon och vill visa dem hur långt vi projicerar. Hoppas att vi har väckt nyfikenhet, jag inbjuder dig att titta på video tutorial.

OBS: För att använda programmet ScreenSnapr måste ha installerat .NET Framework om du använder Windows XP

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro
 relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Faststone Capture har flera alternativ V5.3

 2. marian sade han

  Adrian, ingen ansökan för Windows XP Skärmklippverktyget? Vad fånga programvara du har använt den här guiden?

 3. ALEXANDRU sade han

  Trevlig handledning
  Ritning du har gjort snipping verktyg liknar en hund, gjord med blå ala

  • adrian admin sade han

   ALEXANDRU: Beautiful handledning ...
   Ritning du har gjort snipping verktyg liknar en hund, gjord med blå ala  

   Hur observant du nene

   • cuibaru sade han

    adrian admin:
    Vad nene observant du egentligen inte har att uppmärksamma att ritning, drog jag några rader på måfå och kom ut ser ut som silhuetten av en hund. mycket högt   

    mycket trevlig handledning Adrian Jag använder en hel del och tinypic.com som är mycket bra (i själva verket är en sida) .Vad tycker du Adrian? inte så enkelt?

 4. Robert Ionel sade han

  Bra handledning och bra, bra nog snipping verktyg i Windows och är också gratis;)). Mycket fortsatt framgång för hela laget!
  ps: Dj Gicu om tyst, filosof stanna!

 5. Bra handledning ... Tja, om det finns annan livligare programvara för gratis fångst (dvs. med fler alternativ), gör ungefär 2 om du vill ... Det finns ingen upprörd 🙂

  • BGD: God handledning ... Tja, om det finns andra fria fånga programvara mer skiktad (dvs. flervalsfrågor), är du VRO 2 om du vill ... Det finns ilska nico   

   Jag har glömt att säga något till verktyget från Windows 7 kan använda en genväg (kortkommando) för att göra en mjuk fångst som först infördes?

 6. vilken e-postadress jag kan kontakta?

 7. Det är enklare med printscree knapp på tangentbordet och sedan öppna Windows Paint och där du ctrl + v och ytterligare välja och du skär vad du vill spara bilden och redigera ett annat blad ut?

 8. Hej, jag skulle vilja fråga dig när du kan göra för att göra med en Videotutorial
  Inkscape .Multumesc väntat.
  hälsningar Coco

 9. Mycket användbart är komplex och PHOTO SCAPE [är på Rumänska] + som är helt gratis. Det har många alternativ för fotoredigering.

 10. marius sade han

  Jag tycker att det är lättare att trycka på tangenten Print Screen, öppna sedan färg och tryck Ctrl + V Bild (fånga skrivbordet), kan jag spara denna utvidgning men oftast använder jag bara JPEG

 11. Gepeto sade han

  Mycket bra handledning Adrian !!!
  Jag skulle vilja föreslå om du vill göra en tutorial på programvara professionell:
  Ashampoo Snap 4 jag ärligt jag vant med programvaran från Ashampoo.
  Denna programvara är mycket bättre.
  Och jag hört många människor måste man göra en CD med något som alla är förtvivlan och sök på google NERO, NERO NERO och igen så jag föreslår en handledning och om
  Ashampoo Burning Studio 6 som är gratis (så aldrig upphöra) är multifunktionell och min åsikt är 1000 gånger bättre än nero och om du inte tror mig incercatil och zicetimi mig vad som kan göra NERO och kan inte göra Ashampoo Burning Studio 6 FRI. Föreställningar är också varianter är bättre men tyvärr är 40 dagar och kräver Trial Serial exempel och jag fortfarande använda Ashampoo Burning Studio 10 BY gepeto_5 (10.0.4) är DETO och pannkakor :))

 12. Jag har ett problem, jag tog ikonen från Snipping Tool på skrivbordet och sedan raderade jag den oavsiktligt. Nu kan jag inte hitta programmet i Start-> Alla program-> Tillbehör. Jag drog helt enkelt ikonen för att ta med den till skrivbordet. Raderade jag programmet? Kan jag fortfarande hitta honom någonstans?

Tala Your Mind

*