Två gratis DynDNS-adresser med dynamisk IP-inställning för .tk eller andra - videohandledning

Hej vänner, i video läraren i dag kommer att visa dig hur du får en underdomän från DynDNS använda den med dynamiska IP-adresser från RDS, UPC och Romtelecom, allt i den här guiden kommer du att se hur vi kan lösa problemet med en sammanslutning av dynamisk IP med en .tk domän .com, .com eller vad som helst.
In sista handledning Jag lovade att hjälpa till med dynamiska IP-adresser inte bara hålla mitt ord men jag kommer att visa och grejer användbar.
Som förmodligen alla vet ett tag på dina DynDNS kan du inte göra en gratis underdomän. Jag gjorde några gräva och funnit en metod som hjälper oss inte bara en utan två fria domäner på DynDNS. Tricket är att företaget D-Link har ett samarbete med DynDNS, detta samarbete gör att kunder som har D-Link att få en gratis underdomän (inte obligatoriskt att ha produkter DLINK att göra ditt konto), intressant när du loggar in på dlinkddns.com, är detta sant för DynDNS där du kan logga in med samma uppgifter som användes dlinkddns.com, plus gratis tjänster låser upp och gamla, så kan du fortfarande göra en underdomän . Svårt att inte?
Gör så här:

1. Skapa ett konto på dlinkddns.com
2. Kontoverifiering är obligatoriskt (klicka på länken i e-postmeddelandet du får det).
3. Logti till dlinkddns.com och lägga ett värdnamn (subdomän).
4. logga in DynDNS.com görs på grund dlinkddns.com
5. Tillsatsen av den andra fria domän (bonus för dig)
6. Inställning krävs router för dem med dynamisk eller statisk IP.
7. DynDNS klient skrivbord miljö för dem som inte har någon router.

Rock on!

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 1.000 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

 

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. edy 13ani sade han

  Hej, Cristi, jag har en router som folket från romtelecom gav mig när jag kopplade in dig och du undrar vad problemet är, problemet är följande:
  när jag skriver routerns ip jag går in loggar jag in MEN jag har inte samma alternativ som din ... till exempel har jag inte alternativet "Vidarebefordran" som ditt ... fråga mig inte vilket företag routern är för jag vet inte.

 2. edy 13ani sade han

  Jag har följande alternativ:
  1.Status:
  -Deva
  -xTM
  -WAN
  -LAN
  -VOiP
  2.Basic
  -ATM
  -PTM
  -WAN
  -LAN
  -WLAN
  3.Advanced
  -Routing
  -Firewall
  -NAT
  -IGMP
  -QoS
  -USB Port
  -SNTP
  -UPnP
  -VoIP
  -röst
  4.Maintenance
  -Account
  -Deva
  -Diagnose
  -log

 3. edy 13ani sade han

  aaa ... och routern är en huawei hg655b

 4. edy 13ani sade han

  och dessa alternativ tror inte att jag kan göra Port Forwarding

 5. Adrian sjöman sade han

  Tusentals tack.

 6. Valentin sade han

  Jag följde exakt alla steg i guiden. Mitt problem är att den ansluter routern även om jag DNS-inställningar. Dlink router jag 501. Väntar på råd och åsikter.
  Tack!

 7. edy 13ani sade han

  Vad hände med Adrian för att inte publicera handledning ???

 8. Alexandrus sade han

  Hello videotutorial.ro. Tabletten kommer att följa, men videon inte fungerar, säger att har Flash Player, jag klickar på länken och säga att jag inte stöder. Vad skulle lösa?

 9. FlorinP. sade han

  edy 13ani: Huawei hg655b

  För att vidarebefordra port på huawei hg655b-routern, gå till Avancerat -> NAT.

 10. Alexandrus:
  Hello videotutorial.ro. Tabletten kommer att följa, men videon inte fungerar, säger att har Flash Player, jag klickar på länken och säga att jag inte stöder. Vad skulle lösa?

  Lösa skulle vara att installera Flash tyvärr inte längre finns på marknaden.
  Lyckligtvis har vi en tutorial exakt installera Flash på Android Jelly Bean, ICS eller andra versioner.
  Sök handledning på webbplatsen publiceras nyligen.

 11. Andrew sade han

  Jag har ett problem. När påsen i adressfältet är tomt. Jag försökte göra port forwding men vet inte om jag satt väl. Jag har en Linksys router WRT54GL. Jag sökte på google hur man gör, men har inte riktigt hittat något. Om du kan hjälpa mig med något så cool.

 12. alex sade han

  Cristi där vi kan kontakta dig på den e-postadress eller röra något?

 13. Adrian är inte tutorials?

 14. Anderson sade han

  Cristi, om du gör en localhost webbplats och om du sätter mig DlinkDDNS DynDNS och indexeras i Google, som jag bry mig fortfarande men jag göra en webbplats indexeras i Google allt, gjorde jag som jag hade tidigare konto hi2.ro och ala i 10 min index mig på plats, vad jag är ovilliga hostinger.ro inte hänsyn 1 vecka och ingenting. Daia gör du undrar om localhost webbplats på min dator och sätta mig DynDNS allt som Google indexerar?

 15. Anderson sade han

  Och en annan sak om dot.tk är gratis för alla som vi har sett att det har 3 månader 6-12 månader efter att jag betalar .tk inte förstår?

 16. Anderson:
  Cristi, om du gör en localhost webbplats och om du sätter DynDNS och DlinkDDNSma indexeras i Google, som jag bry mig fortfarande men jag göra en webbplats indexeras i Google allt, jag gjorde som jag hade tidigare konto hi2.ro och ala i 10 min indexerar mig på plats, vad jag ovillig hostinger.ro inte hänsyn 1 vecka och ingenting. Daia gör du undrar om localhost webbplats på min dator och sätta mig DynDNS allt som Google indexerar?

  Om du konfigurerar nätverket väl och om din leverantör är definitivt jobbsökande erna indexerar du naturligtvis måste ha något värdefullt innehåll att ha anledning att föra vidare till dig. Om du kopierar innehåll från andra delar du inte kommer att få för mycket kärlek från Google, Yahoo, Bing, etc.

 17. Anderson:
  Och en annan sak om dot.tk är gratis för alla som vi har sett att det har 3 månader 6-12 månader efter att jag betalar .tk inte förstår?

  Om du tar fältet utan att behöva göra ditt konto du inte kommer att kunna förnya det. Om du registrerar dig får ett meddelande varje gång du behöver förnya fält. räknas också och aktivitet, om du inte arbetar du kommer att ta fältet.
  Jag läste orden, där du har alla detaljer.

 18. dan:
  Adrian är inte tutorials?

  Det är lite sjuk på sistone, om han kan hålla nävarna och jag kommer att bli bättre snabbare.

  • corleone sade han

   Cristi, säg honom att jag önskar honom ett snabbt tillfrisknande och räknar så snart som en handledning. Jag älskar hans röst och din, Cristi naturligtvis även om du aldrig har sett honom ansikte mot ansikte. Skulle du säga att det välkomnar och Corleone Cristi du säga hej och vänta på Adrian så snart som en tutorial på denna webbplats.

 19. alex:
  Cristi där vi kan kontakta dig på den e-postadress eller röra något?

  På kontaktsidan.

 20. KodeJust sade han

  Så om jag gör två adresser DynDNS och två .tk domäner av detta resultat har vi två helt giltiga platser?

 21. Petre sade han

  Hej, jag köpte genast lam router exakt vad du gjorde IEL handledning. Mitt problem är att misslyckas med att nå finalen med att skapa en webbplats är okej från min dator men om du går till en annan dator går. Jag följde steg för steg ba chear jag gjorde medan du tittar på handledning och misslyckas. Ledsen att jag inte använder grammatik. Än en gång tack för det arbete som deposition

 22. florin sade han

  Ursäkta mig, jag förstår att det var fortfarande på plats ip kan passera ett fält?
  Jag läste av en slump att denna gratistjänst DynDNS avbrytas och att rättegången dök upp på 15 dagar
  Vänligen luminatima som jag skulle vilja göra mitt en plats med denna metod

 23. George blabariu sade han

  Cristi hej vill veta om du har installerat någon tid, Windows XP SP3 v2 Fantastic Edition (2011) och i så fall hur ansluter till internet.multumesc

 24. Maria uggla sade han

  bra
  tack för dagens svar..Jag är en del av nybörjarkategorin och särskilt i publiceringsdelen av webbplatsen är webbhotell och domäner på utsidan ...
  Jag laddade ner xampplite och testade webbplatsen på localhost (den har också en liten databas), men ... Om jag fastnar i publiceringskapitlet ...
  Jag skulle vilja publicera webbplatsen och hitta en gratis domän ... Jag har dynamisk ip, anslutning till RDS och jag har ingen router ... ..
  Jag följde framgångsrikt steg 1-5, laddade ner det dynamiska IP-programmet men fastnade på .tk la.
  När jag kopierar den skapade adressen berättar det för mig att webbadressen inte är giltig ... ... jag vet inte vad jag gjorde fel ...

  Maria

 25. Robi sade han

  Jag inte penrtu router från D-link Jag ser det här meddelandet.
  http://i44.tinypic.com/34evpj5.png%5B/IMG%5D
  GÅ INTE NÅGON ROUTER som du sa i handledning.

 26. Robi:
  Jag inte penrtu router från D-link Jag ser det här meddelandet.
  http://i44.tinypic.com/34evpj5.png/IMG
  GÅ INTE NÅGON ROUTER som du sa i handledning.

  Beakta i meddelandet talar om att det inte är registrerad på det nedre högra hörnet i inloggningsformuläret du en länk för att skapa ett konto.

 27. ktalin sade han

  hello !! utse till förstå denna metod inte längre fungerar?

 28. marius sade han

  Salut! Jag gjorde exakt som handledning och allt går. Jag har samma router. Akta och surfar verktyg är första gången trodde jag att det var på grund av dem (PPPoE-anslutning). Jag satte netul gick utan router och routern men inte fungerar. XAMPP använda och när jag klickade på netstats tycktes mig så här: http://imageshack.us/f/694/wlx.png/ .
  Borde inte det vara 80 IP-port på datorn (192.168.0.100)? Det kan vara fel router?

 29. Iulian Zaharia sade han

  Tack trevlig handledning. Notera 10 +, MS!

 30. Salut! Cristian har en router TRENDNET merge.Sunt inte prenumererar på UPC.
  Det finns ett annat alternativ för dem med router tack TRENDNET

 31. Det fungerar perfekt. Tack för era ansträngningar

 32. Julian sade han

  hej kan någon hjälpa mig, jag vill göra en webbserver hemma men min dynamiska ip Jag förstår att jag kan göra med DDNS kan? eftersom människor nu måste rds för abonnenter optin att ge ex DDNS myurl.go.ro
  Hur kan jag ställa in servern att gå med DDNS från rds, vad ska jag göra? måste du konfigurera servern?
  Jag sökte överallt och vi hittade nimc tack

 33. Ciprian sade han

  Hej. Jag har internet från ett grannskapsnätverk. Min IP är som 192.168.111 ……. .Jag försökte den här metoden och omdirigerar mig fortfarande till en mikrotik-routersida. Min externa ip är som 109.103.219 ... .. Jag försökte skapa ett forum med schampo och jag lyckades inte på något sätt, jag gjorde också port framåt och det fungerar fortfarande inte. Snälla, om du kan hjälpa mig. Tack.

 34. cristi sade han

  Jag frågar mig att fylla,
  Användarnamn
  Lösenord
  Bekräfta lösenord
  E-post
  Hjälp Find My serienummer serienummer
  MAC Address..De vad?

 35. Hallå! Separera att arbetet med "dlink" inte fungerar längre eftersom den nyare också ber om MAC- OCH SERIENUMMER-adress? ELLER MISS JAG NÅGOT ??
  Mersi!
  dany

 36. Hej för dem med upc router .. vi har inte i routerns fabrik och dns eller något liknande..Jag har en ip-kamera och jag skulle vilja se den från jobbet ... Jag har port vidarebefordran till den ... men jag har ip dynamiska grejer eller en handledning?

Tala Your Mind

*