Inaktivera meddelanden inbjudan till spel på Facebook

Inaktivera meddelanden inbjudan till spel på Facebook

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att se hur vi kan stänga av / lås anmälningar om spel inbjudningar från vår Facebook-konto. Förmodligen inte sällan du råkade vara irriterade av alla typer av inbjudningar till spel, fick från vänner som spelar spel med ditt Facebook-konto. Kanske de som följer mig på Facebook redan vet att spela spel. Ingen telefon, ingen dator eller laptop, tablett eller konsol som helt enkelt inte gillar spel oavsett kategori. Att hitta enkel metod som presenteras i denna handledning, inaktivera meddelanden med inbjudningar till hundratals spel, jag satt och blockerade manuellt varje spel i handen varje gång jag fick ett meddelande om inbjudan att spela spelet X. Således jag fick en lista på över 300 spel blockerad, en efter en, varje dag. Jag har anför om det faktum att jag blockerade många manual för att understryka hur mycket jag irriterade anmälningar fått inbjudningar till spel på Facebook. Den dagen jag tror blockerar vi minst 15 spelmanualen. Just därför jag beslutat att dela med dig den här metoden. Jag vet hur irriterande och irriterande spel sådana anmälningar tas emot även från dem som inte ens vet hans riktiga eller som inte har blivit ombedd att bjuda in dig till ett spel.
OBSERVERA: Var medveten om att du inte kan använda webbplatser eller applikationer som har integration med ditt Facebook-konto genom att använda det andra steget "Turn of Platform". För att vara tydlig, om du loggar in med ditt Facebook-konto för att använda en applikation eller en webbplats eller webbtjänst, kommer du inte längre att kunna göra det genom att inaktivera "Stäng av plattform"
För mig förtjänar en att göra detta offer eftersom jag har alltid valt att använda ett program, webbplats eller tjänst med hjälp av en e-post. Och om din app webbplats eller webbtjänst inte erbjuds möjlighet att använda en separat e-post, övergav jag och söker ett alternativ.


Videohandledning - Inaktivera spelinbjudningar på Facebook


relaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Margean sade han

  Men denna inställning inte blockera åtkomst till alla plattformar? Vad jag inte visste att du kan spela spel på FB eller öppna webbsidor som visas i olika inlägg. Fel?

  • adrian Gudus sade han

   Jag förklarade i klippet vad som är problemet med att inaktivera "Stäng av plattformen". I texten ovanför självstudien förklarade jag ännu tydligare med exempel. Skriv stort för att se alla "OBS!"
   Jag inbjuder dig att läsa texten. Jag förklarade redan detta i texten i artikeln!

 2. Hej.
  Även om det är utanför ämnet, jag tror att det skulle vara trevligt för många en handledning om ämnet: den bästa kameran som en ersättning för GoPro. (Billiga men att närma sig kvaliteten på en GoPro). Cristi fann en gång själv i en handledning om det.

  Tack!

  • Ja exakt. och ip-kameror med anslutning på nvr. med poe switch strömförsörjning eller direkt nvr med poe. spänningar, strömstyrka, långdistansspänningsstabilisatorer (gå med 40v - 20A och ta ut endast 12v, för att ha var du ska minska spänningen och strömstyrkan ...) ... cctv-strömförsörjning, varifokala linser, lagringsinställningar. aktiv, passiv videobalun. hur många som inte ska presenteras.
   detta med inställning av facebook-spel ... inget brott ja .. på 20 sekunder kan du hitta på nätet hur man gör det om du är intresserad av facebook ....

  • Peter sade han

   Sjcam 4000 är ok när det gäller pris och kvalitet. Du kan köpa i Rumänien med 450 lei. Paketet har allt som du borde.

 3. eller om du vill att någon bara för specifika spel / program för att inaktivera meddelanden kan göra detta: Klicka på anmälningar (Globu jord) och X i meddelandet och stoppa meddelande från jocu respektive (, sätta stopp anmälan för jocu x) är giltigt endast om skrivbordet men du kommer inte bli störd alla program på telefonen sua tablett x

 4. hej,
  Facebook chat visas med namn i en grön boll framför galla framträda inför webben eller telefon kan ställas in för att återuppstå som webben eller per telefon fall
  tack

 5. Alexu sade han

  Och jag skulle vilja, om möjligt en handledning om nedladdning, installation och presentation av Office 2016.Multumesc!

Tala Your Mind

*