Inaktivera meddelanden klipp direkt till Facebook

Inaktivera meddelanden klipp direkt till Facebook

Hej vänner, dagens handledning vi får se hur vi kan stänga av aviseringar för Facebook videor leva.
Som ni kanske vet, Facebook nyligen infört, och den nya möjligheten att skicka levande (realtid) med din smartphone eller surfplatta, som ser kameran / video av dem. Som TV, går direktsändning live på Facebook eller vad du vill. Dina vänner kommer att meddelas när du gör din tur och du kommer att meddelas när de kommer att sända live.

Eftersom alla rusar för att prova det här alternativet får vi fler och fler meddelanden om att "X strömmar en video." De som sänder live är inte välmenade och mycket sällan kommer någon att sända något riktigt användbart.
Lyckligtvis ger Facebook oss möjligheten att stänga av aviseringar endast för "livevideor." Jag bestämde mig för att göra denna självstudie eftersom någon frågade mig på Facebook "hur kan jag inaktivera avisering för live-sändningar från alla sidor jag prenumererar på, utan att gå till varje sida för att inaktivera avisering?"
Metoden är mycket enkel men är gömd djupt inne i den tjocka av Facebooks inställningar.
För att se exakt hur vi stängde av Facebook-aviseringar för "livevideor", inbjuder jag dig att titta på videodelen!
Videohandledning - Inaktivera Facebook-aviseringar för livevideorrelaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Grattis Cristi pt.toate tutorials!

  • adrian Gudus sade han

   Handledningen sker genom Adrian
   Varje presenteras i början av handledningen. Inte ens liknar rösten. Om vi ​​har sått förvirring men jag förstår det?

 2. marian sade han

  Det spelar ingen roll att någon kommer att förvirra viktiga är att medan tuoriale inte gör bra, är allt ointressant :)) Adrian!

  • adrian Gudus sade han

   Det är det. Jag tror inte att du har rätt eller du kan tala för alla. Meddelanden som tas emot på din personliga Facebook, säga något! Paradoxalt nog, eller hur? Du är inte användbar för dig? Andra tycker att det är!

   • tibi sade han

    Även du inte har samma känsla alls. Varför inte presentera intressanta program? Ta bara vad du är intresserad av dig, några saker som var intresserad 5% av stamkunder, kanske.
    Jag tror att dessa tutorials (presentationer) av olika användbara program fortfarande skulle vara intressant för de flesta.

    • adrian Gudus sade han

     Vad känner du på + 40 grader?
     Alltid komma ihåg att vi är människor som du, med familj sysslor personliga livets sommartid, avkoppling

   • marian sade han

    Jag förstår att du gör fler handledning för ... människor som träffades för första gången med internet :))
    Cristi och Adrian, ni måste hålla med mig om att ni inte är svaga men väldigt svaga nyligen ... Jag köpte produkter som rekommenderades av er och jag hade inte fel, för det tackar jag er, men jag vet inte vad som händer med er.? (Det kommer att vara något från denna hetta) Jag hoppas att du kommer tillbaka i kraft så snart som möjligt!

 3. Adrian sade han

  Mycket util.Multumesc!

 4. Liviu sade han

  "Village trampar honungskaka,
  men den hungrige finner allt vad bittert är sött. "

 5. Liviu sade han

  Ofta tutorials lovades andra tutorials (möjligen relaterade), men få (av dem lovade) inträffade senare!
  Även om det fanns många förfrågningar rutan för att göra tutorials föreslagit, har de inte gjort!
  Jag tror att det är ett problem.
  Eller kommer att uppstå i framtiden, hoppas jag?
  Och så problemet kommer att lösas.

Tala Your Mind

*