Inaktivera Google Nu och Google Sök på Android

Hej vänner, dagens handledning vi får se hur inaktiverar Google Nu (nu Google) sökrutan och Google (Google Search) som alltid på vår startskärmen Android. Även Googles sökruta med Google Nu möter vi och tabletter som kör operativsystemet Android.
Även om jag använder en smartphone för en lång tid, om tiden av 2.3 Android Gingerbread, har jag inte använt en enda gång Googles sökruta som alltid är på startskärmen i telefonen. Om 2.3 Android Googles sökruta kunde flyttas eller tas bort från startskärmen på Android Jelly Bean händer inte så. Detta är alltid startskärmen i telefonen eller surfplattan kan inte tas bort, ändra storlek eller flyttas, i grund och botten har vi att göra med en ihållande sökruta.
De ögonblick när jag "använder" sökrutan Google eller Google Nu (eftersom dessa två är nära besläktade) är när jag vill dra lådan med aviseringar ner och av misstag istället för att röra statusfältet trycker jag på sökrutan Google. Det är ganska irriterande eftersom när du väl når sökrutan måste du vänta lite (särskilt om du har en något svagare smartphone) för att den ska initieras och sedan lämna den eller ta bort den från Task Switcher (applikationshanteraren) / uppgifter för att växla mellan öppna applikationer)
Samma sak händer med Jelly Bean Google Nu som kan aktiveras med en gest (tryck / håll / dra upp) att hålla fingret på hemknappen och dra upp. Hur du aktiverar Google Nu kan vara irriterande när du använder Pie Launcher (cirkeln) i stället för navigations bar (navigeringsfältet med knappar Back, Hem, ägare applikationer) standard som kommer med Android gömmer sig själv när den inte du använder. Google Nu kan aktiveras av misstag och du spelar vissa spel för Android är ganska obehagligt att avbrytas spel.
Just därför ser vi tillsammans hur vi kan inaktivera Googles sökfält ihållande och Google Nu och hur du kan aktivera senare om vi ändra våra sinnen och beslutar sig för att använda dem. Google Nu påminna om att Googles sökruta och är nära kopplade, båda faktiskt en del av samma program. Tyvärr kan vi inte selektivt inaktivera bara en av dem utan att tillgripa metoder som kräver root eller använda en anpassad ROM eller en tredje part Launcher.


 


relaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. inte alltför välkomna handledning som jag tycker är intressant är små Android-telefoner och i synnerhet 4.4 direkt touchknappar som ingår som en nexus delen av marknaden är Samsung
  ZTE Grand X telefon I IN och allt arbete du har gjort det måste du installations launcher aicea Aktivera / inaktivera ihållande sökfält

  • adrian Gudus sade han

   Vad jobbet innebär 4.4 med Android handledning flicka? Vara lite mer försiktig och läsa texxtul ovan handledning!
   Sök eller Googles sökfält finns i någon version av Android!
   Nu Google har infört senaste versionen av Android Jelly Bean men 4.1 Sök sajt är Android från början!

  • Ledsen att jag ICS 4.0.4 så jag google nu jag missförstått det faktum att jag inte har läst tutorial jag spelade videon bara
   Under sådana tider och uppskattar det arbete som du ger denna webbplats, lärde jag mig och lärde mig många fler nyheter här

 2. andi Turcu sade han

  Adrian, att allt man talar om röstsökning, jag använder inte det, men när jag vill tala ett meddelande (utan att behöva skriva det) för att skicka någon säger att jag inte kan komma åt, att behöva slå på Wi netul-Fi eller mobilt. Varför? Kan du hjälpa mig, skicka ett e!

  • adrian Gudus sade han

   Google Nu eller spech till text (eftersom den använder Google Nu) är en molnbaserad teknik (molnbaserad).
   I grund och botten när du slår på Google Now och säger ord bearbetas de snabbt och jämförs med en molndatabas för bättre noggrannhet. För att Google nu ska kunna kommunicera med "databasen" behöver internet och därmed behovet av en dataanslutning.
   En del av informationen behandlas i molnet Google och sedan skickas till din telefon snabbt och asambalte

 3. Intressant handledning. Jag skulle vilja göra tutorials på programmeringsspråk och deras användbarhet.
  Lycka till!

 4. marius sade han

  För mig ska jag ta bort Android 4.1 ...

 5. Anderson sade han

  Adrian som den kallas eller var man kan hitta vädret widget du gillar dig eller var du befinner dig i PlayStore med det namnet?

 6. Maj datorer killar något, något Windows, program för Windows, något om progamare eller om intressanta platser och jag säger nej?

 7. Catalin.81-Rm.S sade han

  Hej. En hjälpsam tutorial, jag antar som en tjänst i mindre hardwire lämnar mer resurser tillgängliga.
  Jag har en fråga relaterad till standardtemaet för Android (i svart): Finns det ett sätt att inaktivera ett anpassat tema från en tillverkare (Alcatel i mitt fall) och flytta till det ursprungliga Android-temat / ikonerna? Eller har de tagits bort och ersatts med anpassade? Den vita bakgrunden på Alcatel med menyer, agenda, sms, etc. Jag tycker att det är tröttande ... och hur mycket problem har det med batteritiden?

 8. vilka spel du spelar

 9. prova en nova launcher som telefon gränssnitt som gör att du liknar en av en nexus finns i Google Play

 10. FaqyaK sade han

  Jag håller också med dig angående Google Now och i viss utsträckning Google Search, varför vi använder applikationer som inte är% till% kompatibla inom vårt territorium, eller varför vi använder Google Now & Search om vi är missgynnade och andra i andra stater har en fördel.
  Hur som helst, Google Now är en nonsensapplikation som Google marknadsför mycket intensivt och som jag aldrig kommer att använda ...

 11. Mircea85 sade han

  Mycket bra tutorial, jag har inaktiverat det här programmet Google Nu medan du tittar på handledning, eftersom det är en värdelös ansökan om mig.

 12. florin sade han

  adrian hej, kan du berätta hur vädret widget använda?

 13. marius sade han

  Hej. Det kan göra en tutorial om cryptolocker virus? Jag sökte och hittade inte mycket om det. Hälsningar.

 14. Vad om Hackintosh projektet?

 15. Killar som inte titta tutorials på din Ipad frågar mig blixt. Hur kan jag titta på Flash-innehåll ??

 16. TzyTzy sade han

  Hej grabbar! Kan du göra en handledning om hur man blinkar en BIOS vissa filer till ett grafikkort?

 17. Dragan sade han

  Minutu på 08: 12 mitt namn visas på google +

 18. Hej. När du installerar ROM virtuella maskinen?

 19. varzaruluigi sade han

  Salut! Denna metod gäller även för andra program? till exempel jag inte ville komma ut och rot och andra förinstallerade program. Tack.

 20. Catalin Mihai g sade han

  Hur att förlora: hur man kan bli av Android statusfältet 4.0.4
  Att med HOME tillbaka och titta på meddelanden vet inte vad?
  eller jag vilja förändra?

 21. George sade han

  Tack för denna tutorial, tack vare honom jag lyckats bli av med en rom Google Nu Google Play Edition 4.4.2 på en Samsung S4.Stii något slags program som du slår på telefonen vid en viss tidpunkt och ett larm som börjar med telefonen låst?

 22. Tack så mycket.

 23. Julian sade han

  Hej. Jag har ett problem. Jag har en huggorm v1 Allview telefon och sista natten gick vi igenom greaseala inställningar och aktivera Google Nu toppen av telefonen och när jag tryck enter på skärmen oavsett var google nu och berättar att ladda ner. Vänligen någon kan hjälpa mig, och gör mig att försvinna där på något sätt

 24. AndiJudea sade han

  Tack, jag behövde verkligen den här handledningen, nu är jag glad att * * ^ * Google Toolbar inte stör mig längre, ty för hjälp.

 25. alin sade han

  det var användbart för mig ... tack!

 26. Tack, tillämpning och träffa mig alla visa hur man sluta!

 27. Patricia sade han

  Mycket intressant och väl förklaras handledning. Tack mycket, mycket bra!

 28. Ionut sade han

  var till hjälp Tack så mycket för handledningen

 29. David sade han

  hej .. Hur bort / radera android 5.1. ??

 30. David sade han

  Som bort lolipot? 5-5.1 vers ??? inget svar ??

Tala Your Mind

*