Nedladdning av kartor i Google Maps för Android version 7.3

Hej vänner, idag ska jag visa dig hur du laddar ner kartor från Google Maps för Android version av Maps 7.3 upp.
Fram till denna version (Maps 7.3) kartor hämta Google Maps för offline använda dem (du behöver inte internet) Det var ganska enkelt. Nu i version 7.3, laget som arbetade på Google Maps-appen för Android, de har glömt att sätta ganska synlig alternativ.
Missförstå inte, hämta kartor för användning offline är möjligt, tyvärr metod du ska använda är ganska oklar.
Vi vill till exempel ladda ner kartan över Brasov, för detta måste vi skriva in sökmotorn från Google Maps "Brasov" och trycka på enter, efter att vi hittat Brasov måste vi gå till sökmotorn där vi tar bort "Brasov" , efter det kommer vi att märka att alternativet att ladda ner området har blivit tillgängligt i botten.
En snabbare metod är att välja det område vi vill spara och skriva i sökfältet "Ok kartor" och trycka på enter. Om vi ​​får ett felmeddelande måste vi zooma in eftersom det valda området är för stort för att laddas ner.
Om du laddar ner kartor, kan vi använda dem även utan internetuppkoppling, mycket användbart alternativ för dem som inte har en dataanslutning.relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. alexandru sade han

  du har inget att göra med navigationskarta ändå och du kan inte använda GPS i telefonen kommer inte att upptäcka var du är från google har det bästa systemet för kartor, men du behöver internet på din telefon

  • adrian Gudus sade han

   Esi felunderrättad. Vet du varför du behöver internet? Ansökan nedladdning kartan som bakgrundsdelen av kartsökning dig eller var du är och även används för en mer noggrann teterminare din plats.
   Nu vet allt detta och under förutsättning att det finns en viss logik att dra slutsatsen att du:
   Om jag kartlägga nätet, ner till min enhet, vad behöver ha nätet?
   Om vädret hjälper och du har en telefon som kan en bra GPS, behöver du inte internet. Det är den enda anledningen till att du vill ladda ner en karta för att få det offline, kan du använda utan att behöva vara beroende av internet.
   Annars vad du vill om du behöver ladda ner och Net? Vad är logiken?

 2. adrian Gudus sade han

  Också för Alexander. Vad jag sa i kommentaren ovan stöds av min kollega Cristi. Läs texten ovan tutorials innan du kan skriva kommentarer!

 3. Alexander kan använda Google Maps även utan internet, att om du sparar kartan precis som jag visade i handledningen.
  Navigation är något du kan fortfarande använda och navigering offline, att om du vägen hem.
  Det enda som inte går utan internet kommer att beräkna rutter när du vilse.

  • ... Även om du avviker från den nedladdade kartan?

   • ... Eller för att förstå att offline-kartan inte är relaterad till navigering.

    För hela landet är det inte möjligt att ladda ner kartan i så mycket detalj på en gång, om du försöker svara på detta ämne, skulle det vara användbart. Och det skulle vara bra att veta när Google uppdaterar det så att vi kan ladda ner det igen.

 4. bogdan Niculescu sade han

  Cristian ledsen att ingripa här, men du har skickat flera meddelanden, du fortfarande inte svara på och jag behöver din hjälp stor. -Jag Bad dig några frågor här: https://videotutorial.ro/bitcoin-castigati-bani-cu-ajutorul-unui-computer-performant-tutorial-video/comment-page-7/#comment-114916 . Jag finns också på Facebook och kontaktade via e-post. Jag förväntar ett svar från dig! Tack!

 5. alexandru sade han

  Jag sa att det är lämpligt att navigering steg för steg med hjälp av GPS i telefonen på mig att jag bryr mig inte ett papper som att konsultera när du fastnar i en korsning i en by som ingen Google har hört. Gps mig på telefon jag inte gå om du inte har netto honom om jag hämta karta och koppla från nätet inte visa mig där jag är Nush som andra telefoner men jag tror inte merge.Acum l5 2 människor tycker att det är bra om jag bucur.Cristian bättre förstå vad vi ville zic.Adrian bör inte har något emot att jag inte säga värdelös men handledningen är offline karta utan navigering är användbar för mig personligen gör jag inte.

 6. octavian sade han

  Hej Cristi eftersom du har lite tid när du äger redan nexus 4, skulle jag vilja fråga dig vad du tycker om denna smartphone på youtube vissa säger batereia är dålig hålla dem om 5 timmar och foto / kamera inte lyckas i den meningen inte kvalitet bilder, men ändå vill veta vyn och även om du hittade plus att det samtidigt som du använder den ?.

 7. I denna version du ska hämta karta?

 8. våg sade han

  Användbart! Synd att inte lasta över hela Rumänien.

 9. andrei sade han

  Hej Cristi, kort sagt, jag har en gps serioux upq500 modell har bleknat karta över Europa och kan inte ta bort nicaerei de gör, säger jag udda id-kod tillgänglig.

Returlänkar

 1. [...] Vill spara mobiltrafik. Nedladdning av Google maps kan göras under lång tid, nedladdning av google maps offline och mer "nedladdning av google maps med [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.