Var kan vi få en gratis domän? - videohandledning

Hej vänner, idag kommer jag att lära dig hur du får en gratis domän i boken och du "länkar" den till din offentliga IP, som din Internetleverantör har tilldelat dig.
De flesta gratis tjänster på internet kan endast tillhandahållas av underdomänerna "exempel.example.com", vi kommer att få ett "exempel.tk" DOMÄNN. För detta behöver vi inte betala något, vi behöver inte ens registrera oss (om vi inte vill förnya domänen).
Det finns redan gott om platser som använder toppdomänen .tk i allmänhet är små platser som görs anspråkslös alltför hög, med små resurser, kan bara försöka. Jag råder dig att inte använda en .tk domniu om du har ett företag, du kanske inte opålitlig om du har en .se eller .com domän för allmänheten utanför.
En .tk domän är perfekt för hemmabruk, för en liten plats för NAS för att konfigurera en VPN, etc. För en stor webbplats kommer att råda dig att använda en .se eller .com-domän
Först av allt måste vi se till av några saker:
1. Vi måste veta vad IP vi tilldelade ISP
2. Vi måste göra Port Forwarding, Stora portar är: http 80, 443 för https, ftp 21, 25 för e-post.
3. Vi måste ha en kör server att se om det fungerar, om du har en server kan du titta på den här Apache handledning, Eller handledning med Nginx att lära sig vad och hur man använder en HTTP-server.
För dig som har dynamisk IP kommer jag nästa gång att göra en handledning där jag visar dig ett trick genom vilket vi kan övervinna "handicap" av dynamisk IP. De med dynamisk IP bör emellertid följa denna handledning, nästa gång jag bara slutför denna handledning kommer jag inte att återuppta den från grunden.
I början av handledningen tråkade jag ut dig lite med tekniska saker, jag vet att många av er har bråttom och vill ha informationen "igår" om möjligt. Tyvärr kan du inte hoppa över grunderna. Därefter, vid ett annat tillfälle kommer jag att försöka "uttråka" dig, så du kommer att väljas med information som troligen kommer att hjälpa dig i framtiden.
njuta

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 1.000 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

 

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Anderson sade han

  Cristi, bläddra och du steg alla XAMPP + localhost + wordpress när du vill se från en annan dator ser bara skriva eller om du postar en artikel, klicka på den och säger localhost ingen server det som ii PC 2 har localhost men han faktiskt inte har dator men har 1. Cristi inte vet var är problemet, kan du hjälpa mig med något handledning

 2. Valentin sade han

  Bravo Cristi, väntar med stort intresse nästa handledning!

 3. Anderson:
  Cristi, bläddra och du steg alla XAMPP + localhost + wordpress när du vill se från en annan dator ser bara skriva eller om du postar en artikel, klicka på den och säger localhost ingen server det som ii PC 2 har localhost men han faktiskt inte har dator men har 1. Cristi inte vet var är problemet, kan du hjälpa mig med något handledning

  Försöka förklara hur man ska dö om jag förstår ingenting.
  Säger från början, vad du gjorde och var problemet är.
  Förklara för mig hur du gjorde, vilka inställningar du har wordpress, skriver du adressen, om det går lokal. Vad du skriver i webbläsaren i den publika IP.
  Vad fan, jag måste fråga dig?

 4. Anderson sade han

  Cristi, du förstår bättre, så ……
  Jag vill skapa en webbplats på min hemdator som jag vill ha. Jag gör det, jag installerar XAMPP, sedan ställer jag in MySQL, sedan sätter jag wordpress, men det fungerar inte första gången när jag sätter min routningsbara IP 192.168.0.109 jag sätter det så och det säger till mig / xampp och igen får det mig att ansluta och jag ändrar index. php verkar skriva där / xampp och istället sätter jag / wordpress bunn, efter det fungerar. Steg 2 Jag ställer in det här WordPress-administratörskontot, och jag kommer också från min hemdator där jag behåller localhost för att se hur webbplatsen ser bra ut hittills. Steg 3 Jag vill se från en annan dator på jobbet till exempel att se min webbplats genom att komma åt IP-adressen från internet inte från routern 188.27.00.00 och sajten visas men utan att visa temat korrekt och vackert, jag Jag får bara text och som om en dikt på texter ser varandra under varandra förstår du vad jag menar, bra. Härifrån stöter jag på artikeln som jag har lagt upp. Jag vet inte att TEST ska sägas och jag får localhost-servern inte hittat varför ?? :( :( :( eftersom jag inte kan fortsätta med det här steget gjorde jag också en portformulering men förgäves vilka inställningar som måste göras från steg 3 så PC 1 - mitt hem fungerar, sajten ser korrekt och vacker ut och PC 2 från jobbet ser du inte bara text visas, jag vill säga att den inte har några användarbegränsningar eller något PC 2. I grund och botten kan jag inte komma åt artiklar från min PC 1 hemifrån, den vita sidan visas på PC 2 och endast text kastas förgäves webbplats, och när jag klickar på artikeln står det localhost-server hittades inte Vad kan du säga? Jag kan inte skicka varför på min PC 1 hemifrån där localhost är, allt fungerar skarpt, och när jag ansluter PC 2 vill den inte laddas alls webbplats ordentligt, och dak ge på en artikel verkar lokal värd server inte hittades: (((((((((((((

 5. SLUT sade han

  Cristi är den bästa spelaren för filmer, jag menar det kör tydlig bild

 6. edy 13ani sade han

  Hej, Cristi! Var är den adressen eller DNS ... som du skrev 89.46.92.12 eller något ... Jag vet inte

 7. edy 13ani:
  Hej, Cristi! Var är den adressen eller DNS ... som du skrev 89.46.92.12 eller något ... Jag vet inte

  Skriv "go" på google och få tillgång till det första resultatet.

  • edy 13ani sade han

   Tja ... .copiez skriva IP IP i adressfältet och komma in i mitt modem jag in där du inte visas som du "går, är det OK."

 8. Mirel sade han

  Hej Cristi. Tyvärr är jag inte i ämnet men jag behöver också en liten rådgivningsplats där jag gillar att spela med PC-komponenter och det verkar som att jag nu har en Pentium 4 640 och en E2160 till hands. Jag skulle vilja veta vilken som är bäst av dem? att jag vill använda den på min gamla dator. Tack på förhand. Pixy

 9. alex sade han

  Gör tutorials DVR IP-kameror etc.

 10. sylber sade han

  att veta att vi står nära, kom med IPdinamic handledning

 11. edy 13ani:
  Tja ... .copiez skriva IP IP i adressfältet och komma in i mitt modem jag in där du inte visas som du "går, är det OK."

  Titta noga på handledningen, läs texten, vidarebefordra port och installera en http-server om du vill att något ska visas i din webbläsare.
  Det föreföll mig "går, är det OK", eftersom jag har en http-server rot och jag satte en HTML-dokument "går, det är ok."
  Från vad jag ser, du vet inte riktigt vad du vill göra mer med mindre information, kan du inte. Först av allt måste lära sig, kan du lära av våra tutorials men det har till och förstå.

  • panda sade han

   Cristi-admin: Titta noga på handledningen, läsa texten, göra Port Forwarding och installera - om du vill ha en http-server 't visas i en webbläsare.
   Det föreföll mig "går, är det OK", eftersom jag har en http-server rot och jag satte en HTML-dokument "går, det är ok."
   Från vad jag ser, du vet inte riktigt vad du vill göra mer med mindre information, kan du inte. Först av allt måste lära sig, kan du lära av våra tutorials men det har till och förstå.

   cristi, skriv skrivs så här så att du vet hur du skriver korrekt. 🙂

 12. namn :)) sade han

  :)) ja e Great is the Garden (chill cristi, de kommer att förstå också ... tror jag :)))

 13. Fall inte i .tk domäner .. de plötsligt slut. Jag vet att vi hade.
  bättre köpa din .me domän med 3 euro till despregazduire (även betala sms) eller något annat ..

 14. panda sade han

  pandaCristi, söner ... att skriva detta att veta och dig att skriva korrekt.

  ledsen, hålla dig skriftligt.

 15. panda: Oj, hålla dig skriftligt.

  Och även om jag felplacerad som var problemet? Vilken anslutning hade med handledning eller IT.
  JEEESSUS ......!
  Troliiiii

 16. Laurn sade han

  Inte för att det skulle vara mycket viktigt, men jag märkte en avvikelse mellan att lägga upp kommentaren i realtid och den tid som faktiskt visas på webbplatsen. Exempel "cristi-admin säger: 29 mars 2013 kl 15:47" när det faktiskt var lite tidigare. Jag såg kommentaren och tidpunkten för inlägget och för ett ögonblick trodde jag att min klocka var kvar men min klocka fungerade bra. Så det är bara en anmärkning, en sak som jag har märkt att jag inte ens vet om det alltid är så men nu har jag sett det.

 17. Silviu sade han

  Jag rekommenderar att köpa en domän till exempel .com allvarligt; .com .org eller .net när du vill ha ett minimum av framgång site.Nu rekommenderar dig PROMOVERAS så kallade företag som .tk domän, namnet kommer från Tokelau (vissa öar i Stilla havet) för i Rumänien, är detta inte troligt smälta och har extremt låg, nästan omöjligt med en .tk webbplats.

  • edy 13ani sade han

   Exakt !!! I de fria domänerna behöver du inte lita på mycket för den som fick dem att se bra ut ... du köper bättre en .ro eller .net eller .net domän som Silviu sa

 18. hej jag har ett problem om det är isatt ip logez frågar mig mitt användarnamn och lösenord men inte de nödvändiga uppgifterna routern till routern känna som administratör och lösenord och dessutom att om man kan visa oss hur man gör port forording

  • edy 13ani sade han

   exakt cristi ... du säger till mig att göra port vidarebefordran när jag först hörde talas om det ... och du säger också att jag inte vet någonting ... om du inte visar oss hur man gör det hur vet vi

 19. claudiu sade han

  Cristi-adminOch även om jag felplacerad som var problemet? Vilken anslutning hade med handledning eller IT.
  JEEESSUS ......!
  Troliiiii

  Jag föreslår att man debatterar frågan i parlamentet och beslutar definitivt och oåterkalleligt genom att rösta som det är korrekt, som de gjorde i fasen med "î" och "â". Dessa problem skadar oss mest.
  PS: Cristi stavas korrekt "fel" men inte "fel". Det är för att driva Panda. :))

 20. Jag väntar på dig med en tutorial för dynamisk / vital ip ... Eftersom de allra flesta av oss har något så här 😐

 21. edy 13ani sade han

  Jag vet inte vad jag ska säga ... .En vara så bra plats men bara för dem som förstår HTML (eller japanska för vissa) men jag är inte riktigt nöjd med sin prestation sista Cristi tutorials ... eller är inte längre arg eller Gud vet vård
  Adrian något mer som om en plus, om bättre förklara ha något mer: att förklara världen vet, har tålamod med fans äntligen tror att du har gett och kommer att stå

 22. skruvstäd sade han

  Kom igen broder, precis så, vad fan? Var seriös, handledningarna är bra. Om du verkligen vill lära dig att arbeta med en webbplats, lära dig engelska, söka på google html e-böcker, ladda ner, läsa, experimentera, se varför det inte fungerar, försök att ändra färg, text, bild .... vänta inte och vänta! Det finns så många böcker, interaktiva webbplatser (som codecademy) och mer och mer. Enligt vad jag förstår håller Cristi en videohandledning på sin egen server. Har du någon aning om hur mycket problem en konfiguration ger dig? Hur många nätter måste du stanna och svära på Linux för att du inte har en dålig e-postserver? Hur många återställningar måste du ge och hur många filer, lösenord, portar, nonsens har du i ditt huvud? Men också hur glad du är när det äntligen fungerar. Det är normalt. Dessutom får du mycket erfarenhet.

 23. Laurn:
  Inte för att det var mycket viktigt men vi märkte en skillnad mellan den faktiska skicka din kommentar tid och tid som faktiskt visas på webbplatsen. T.ex. "admin Cristi säger: 29 2013 mars på 15: 47" när det faktiskt var tidigare. Jag såg utstationering och kommentera och tid för ett ögonblick trodde jag att jag har lämnat min klocka tid sedan men var bra. Så det är bara en anmärkning, något sett mig vet inte om det är alltid så, men nu ser jag det.

  Så mycket den aviserade mig, jag har aldrig märkt klockan var platsen en timme innan, nu har jag löst fallet.
  Merci!

 24. edy 13ani:
  Jag vet inte vad jag ska säga ... .En vara så bra plats men bara för dem som förstår HTML (eller japanska för vissa) men jag är inte riktigt nöjd med sin prestation sista Cristi tutorials ... eller är inte längre arg eller Gud vet vård
  Adrian något mer som om en plus, om bättre förklara ha något mer: att förklara världen vet, har tålamod med fans äntligen tror att du har gett och kommer att stå

  Vi försöker göra allt för alla, och Adrian och jag försöker ha tålamod som möjligt, men vi måste hitta en balans som skulle tillfredsställa alla.
  Jag är övertygad om att våra vänner som följer oss har förstått denna tutorial handledning ofta.
  Du måste inse att vi inte bara handledning för nybörjare, men vi har något i deras visa din uppgift faller kan.
  Från en enda handledning du kan inte lära dig allt du inarmeaza- tålmodigt och titta på våra tutorials, handledning har över 1000 varav tiotals är relaterade till webben, html, php, bloggare, Wordpress, CSS och andra.

 25. ieuieu sade han

  och vad om vad jag frågade vad är ovanstående data frågar mig när jag skriver ip och hur man gör Port Forwarding webbplats?

  • cristi sade han

   Sök på denna webbplats hur man gör port forwarding. Det är en guide om detta. lycka till

 26. cristi sade han

  Cristi-admin gjorde handledning för att öva, att lära sig att arbeta på fälten. Öva med den fria (som är mocka, så vi gillar romarna, och ringa gratis handledning och alla stenar som ger fel kommatecken) inte förstår vad du frågar. Google är stor. Många kan du kalla honom att komma till ditt hus Cristi-admin att visa. Kontakta vad du ges och kompletta andra källor.
  inte vakna upp att jag inte skriva grammatiskt korrekt kommer att svära. lycka till

 27. Port forwarding kan endast göras genom kedjan och inte via Wi-Fi?

 28. CyOS sade han

  Hej Cristinel =) Väntar videou`l med dynamisk ip

 29. dan sade han

  Hej!

  Hur kan en router port forwarding på ett inbyggt kabelmodem UPC, modell
  Cisco EuroDOCSIS EPC3925 3.0 2-PORT Voice Gateway?
  Tack för ditt svar.

 30. Brad Gore sade han

  En handledning (en 2-3-serie) med Desing an IP-kameror övervakningssystem skulle vara till hjälp. Programvara som används för design, NVR, linser, ledningar, tekniska gränser (det bästa och grundläggande) ... Jag har bara beröm om webbplatsen ... fortsätt!

 31. Valentin sade han

  Stor är Herrens trädgård
  Cristi Adrian tutorials är mycket bra och mycket väl strukturerad. Vem vill romerska grammatik handledning om hur du söker på nätet. Här, dessa två underbara människor som kämpar göra tutorials för dem som är intresserade av IT. De som inte gillar dessa tutorials är gratis att delta andra platser. Vi anser att vi bör vara tacksamma för dessa tutorials som jag lärde mig mycket om det.
  Bravo killar!

 32. cristi sade han

  astep Tutorial Dynamic IP, intresserar mig väldigt mycket.
  Jag gjorde en NAS från en äldre dator, öppna den och få tillgång endast från det interna nätverket från externa misslyckas. Jag försökte några lösningar, men inte ge dem huvudvärk (dynamisk IP problem), är problemet TP-Link TP-WR740N (problemet är att jag inte känner honom eftersom jag in min IP). Jag ber statisk IP kostnad och inte värt investeringen. tack för ansträngningen för den här webbplatsen och titta på kommatecken :))

 33. edy 13ani sade han

  Vem är boby_admin? Jag tittade på en videohandledning och kommentarerna var en kommentar skriven av boby_admin ... tutorialen gjordes av cristi men det såg inte ut som cristis röst alls ... fanns det fler administratörer på den här webbplatsen?

 34. edy 13ani sade han

  handledning var äldre

 35. edy 13ani sade han

  edy 13ani:
  handledning var äldre

  fortfarande har Windows XP

 36. Valentin sade han

  Dlink router och jag inte in min DNS.
  Väntar handledning dynamiska IP-inställningar.

 37. Florentine sade han

  Hello Cristi. Jag gillar statisk IP 86.105.XX.XX och TP-Link router att tilldela ip n 740 192.1681.100. Jag gjorde portforwarding på PC och laptop.Am försökte på PC och laptop men kan inte skapa meddelandet visas på min dot.tk

  Webbadressen som du har gett är inte giltigt.
  Vad kan jag göra?

 38. corleone sade han

  panda: Oj, hålla dig skriftligt.

  Där du ser att Cristi skrev "du" med en enda "jag", tror jag att du inte ser bra.

 39. paul sade han

  Cristi bra!
  Jag ber om du kunde göra en handledning om hur vi kan göra vår egen DNS-server (grundprinciper), där vi köpte en domän från ROTLD.
  Till exempel, kan Synology Diskstation webbplats bli en server för din domän.
  Tack.

 40. MARCEL sade han

  Jag kan inte göra fält
  Fel: Den webbadress du har gett är inte giltigt.
  Jag har statisk IP.
  Tack.

 41. Corneliu Luchian sade han

  God morgon, jag vill bli frilansare ... VAD SKA STEGEN FÖLJA FÖR EN BÖRJARE? ... TACK.

 42. Hej Jag vill göra min domän (Site) snälla hjälp mig att du är en nybörjare (e-post; raul.helean98)

  • adrian Gudus sade han

   Vi har redan en handledning om detta ämne, leta efter handledningen "hur man köper en domän" som du hittar med sökrutan uppe till höger. Läs i framtiden avsnittet Liknande artiklar under varje videohandledning, där hittar du direktlänkar skrivna i rött till andra handledning om samma ämne

 43. andrei sade han

  Hej. Först tack för handledning. Jag gjorde mig en plats i ett program, jag vet inte om jag får ge hennes namn här. Jag satte upp det på IP med TK. Allt är ok, är upp, det fungerar, men jag gör inte fungerar musik som spelas automatiskt på webbplatsen. När du kolla med localhost visas där du kan sätta högtalaren dämpad spår på platsen, men när jag kommer in i området tk högtalaren inte visas. Kan du hjälpa mig med ett svar? Jag flyttade allt innehåll när jag publicerade i Apache htdocs, apache använder enkel 2.065. Hans utbyte med XAMP eller WAMP Apache? Kommer att få bättre stöd? Det är det enda sättet jag tänker på nu.
  Förresten, webbläsaren Opera följande felmeddelande när man försöker få på Videotutorial:
  Varning: session_start (): Sessions-id är för långt eller innehåller olagliga tecken, giltiga tecken är az, AZ, 0-9 och '-,' i / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- for-wordpress / si-captcha.php on line 913. Denna version 12.16 bygger 1860 plattform Win32-system Windows 7

 44. andrei sade han

  Bra. Jag lyckades klättra och jag på plats, men jag tk belastning utan musik. Jag är localhost högtalare för musik på tk visas inte. 2.0.65 använda apache och flyttade hela webbplatsen publicerade programmet i htdocs. Icnerc till XAMP eller WAMP? Tror du det?
  Förresten, inte arbetet inte ladda videotutorial.ro plats hela tiden.
  Spor.

 45. love Poems sade han

  Efter en .tk domän måste betala priset är som en .com-domän per år

Returlänkar

 1. […] Vi kan lösa problemet med att associera en dynamisk IP med en .tk-, .ro-, .com-domän eller något annat. I den senaste handledningen lovade jag att hjälpa dig med dynamiska IP-adresser, inte bara håller jag mitt ord utan jag kommer att visa dig andra [alte]

Tala Your Mind

*