Vårrengöring på PC, avinstallation av massprogramvara och rengöring av register - videohandledning

Hej vänner, idag ska jag visa dig hur man rengör datorn jag menar inte rengöra damm, även om det inte skulle vara dåligt att göra och det menar jag den programvara som du håller allmosor via dator använder vi Absolute Uninstaller avinstallerare och CCleaner för att avlägsna skräp.
Jag vet att jag kommer ofta att tänka på att avinstallera gamla program som du inte längre använder, dessa tankar snabbt försvinna när vi inkluderar lättja, dessa program är för många och vi skulle alla ta tid att avinstallera. Lyckligtvis har vi ett alternativ, ett program avinstallera alla program en gång, behöver du bara kryssa programvara och följ guiden programmet mirakel avinstallera flera program i en rad kallas Absolute Uninstaller, wow, inte heller kunde en bättre namn ..
Efter att ha avinstallerat programmen är det naturligtvis fortfarande röra, det var för trevligt att avsluta så snabbt, att rensa registret efter avinstallerade program kommer vi att använda "cup" CCleaner, det gör sitt jobb som en professionell, snarare är det en professionell.
Och så jag slutade stress vårstädning på datorn, från och med nu kommer allt att röra sig i början, liksom programvara höjs över en natt, kommer Windows har mer andetag, ett annat liv för vår PC. Du ska veta att de program som du inte längre använder kraftigt saktar datorer, särskilt de äldre där vi inte har tillräckligt med resurser.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

av Cristian Cismaru

 

 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. claudiu sade han

  Cristi mycket bra tutorial! Just nu jag ville fråga om du inte gör en sådan handledning! Du är bäst! Ingen tutorials så bra för dig!

 2. Sal Cristi.Daca Mr Pruteanu se denna titel, sade hon?
  Vårstädning i PC, programvara och curarare dezinsatalarea huvuddelen av registret - video tutorial
  Annars gör jobbet mycket buna.Bafta

  • Mircea2301 sade han

   Adi:
   Sal Cristi.Daca Mr Pruteanu se denna titel, sade hon?
   Vårstädning i PC, programvara och curarare dezinsatalarea huvuddelen av registret - video tutorial
   Annars gör jobbet mycket buna.Bafta

   Pruteanu vände "hörnet" så är det!

 3. Valentin sade han

  vilken programvara gör det så klart fånga med Camtasia 7?
  Mycket enkel handledning.
  “LYCKLIG PÅSK” TILL VIDEOTUTORIALTeamet !!!

 4. Calin sade han

  Mycket praktiskt! Tack så mycket!

 5. Calin sade han

  Jag fortfarande ala nus jag mig =))

 6. Calin sade han

  Det är bättre än revounistaller avinstallera det här programmet?

 7. Calin sade han

  Det ger över revounistaller video och nu förstår jag att jag sprida ordet så mjuk och ändå lämna några spår i cclenr pc ingående av avinstallationen och ren revounistaller dezinstaleza bättre efter en mjuk nästan alla cclenr sedan användas pote :)

 8. sklipy sade han

  Först, jag önskar er alla fericte helgdagar. Jag läste upp en komm kopplad till tuturialului titel och ge och inte ge rättvisa åt sanningen är att få av oss skriva korrekt rumänska ovanpå ja det är sanningen :)) Jag är inget undantag, ibland undrar jag vilka misstag .Det kanske i brådskan att få ut en handledning för att göra ett misstag, kan du lösa ett problem udda misstag asta.Orice kan reparera (jag menar här) så låt oss uppskatta och kritisera människors arbete göras med sunt förnuft att dessa killar förtjänar verkligen respekt.

 9. Andu sade han

  Hur fick du fånga det som i markören programvara (kommatecken) musen för att flytta så smidigt?

 10. Csabaxb sade han

  Bra artikel. Jag använder Revo Uninstaller och advenced Care System gratis, gör mycket bra jobb. Trevlig helg till alla.

 11. ASUS sade han

  Cristi, bra om du tar bort November så vanliga program kvar rester i Program, ansökningsdatum, alla dolda filer från Windows, och den bästa hjälp av programmet alla Revo kvarstår att han är ute efter en, och bara stå oss att e leta efter var och en, om 50 bort program (särskilt spel), ta dig 2012 tills du manuellt ta bort dem. CCleaner är mycket bra och om vi lagt grunden 35 Gutteman-PTR är utmärkt om dammen och rengöring PC helt och registret. Absolut ala Jag tycker inte honom mycket användbar ptr allt i min tur jag står att titta på var och en förblir manual. REVO och CCleaner vänster stående.

 12. augustin sade han

  Ärligt jag föredrar Revo Uninstaller + Glary Utilities.

 13. marina sade han

  Hallå! Jag har ett problem: när jag vill se en handledning ger det mig felet "Servern hittades inte: rtmpe: //89.34.23.236/simplevideostreaming/mp4: /". Jag använder Google Chrome.

 14. SideBySide sade han

  Offtopic: Cristi, ge mig några råd. Din webbläsare stöder använder Google Chrome, och medan datorn fortfarande visas i en ny flik utan att ge mig någonstans vissa webbplatser. Jag har aldrig klicka på dem och vad de inte vet att för dem snabbt nära retar mig men jag försvarar varje 10-20 minuter eller ännu mindre, endast när surfar. Nämna att är bara 2 platser som visas och återkommer. Kan du ge mig några råd om du vet vad det är att jag aldrig har hört talas om varmvatten webbplatser som främjar öppnar sig i Bowser enskild kund.
  Mltumesc!

 15. Andrew sade han

  Cristi Hej! Jag 10 år och voua.Se kanske vill gå med?

 16. Silviu sade han

  Om jag tar bort den sparade filen backup när jag gjorde något?

 17. METRONIC sade han

  Sall Admin, jag har en fråga snälla, när jag aktiverar "hide-ip" varför fungerar mitt nät så hårt när jag ser du undrar vad !! ??

 18. Alex sade han

  Jag tycker det är ok och RevoUninstaller + Ccleaner

 19. bogdan sade han

  Gör en handledning om hur man installerar bara program esetntiale en dator eller göra en tutorial Destra ADVANCED sjukvården 4

 20. flo13 sade han

  tack

 21. Acronis 10 minuter

 22. nicu sade han

  Jag vill veta om absolut avinstallerare är bättre än Revo Uninstaller!

  • nicu:
   Jag vill veta om absolut avinstallerare är bättre än Revo Uninstaller!

   Inte så frågan vi valde Absolute Uninstaller att fungera Bulk Uninstaller att avinstallera en gång.
   Hur som helst efteråt vi rengöring med CCleaner är RevoUninstaller rekommenderas för envis programvara (antivirus, brandvägg, Adobe).

 23. bogdan sade han

  Bravo men det var bäst defragmentering

  • bogdan:
   braVOdar var något bättre defragmentering

   Det är något annat, defragmentering kan göras i slutet men 7 Windows defragmentering automatiskt, ingen åtgärd från användaren krävs.

 24. Andrew sade han

  Sall Cristi t ber jag upplevt

  • Andrew:
   Sall Cristi t ber jag upplevt

   Jag föredrar att samarbeta med vuxna "över 18 år", skynda dig inte, du har tillräckligt med tid, du kommer att arbeta tillräckligt i ditt liv, nu njuta av de vackraste åren. Det är inte dåligt att göra vad du vill, men jag tror nu att du måste ta till dig kunskap av något slag, ju mer desto bättre.
   Du tror att du har tillräckligt med erfarenhet, men jag tror inte att världen är redo att höra en ung 10 år, människor har många missuppfattningar.
   Men du gjorde mig nyfiken, bokföra något på YouTube (röst handledning) och skicka mig länken till kontaktsektionen.

 25. Janos sade han

  Jag skulle föreslå en handledning om "Windows Install Cleanup Utility" som är ett användbart verktyg när du försöker installera om ett program och datorn vet att det redan har installerats och du vill tro vad du installerar för första gången! Jag tror att det också är ett rengöringsverktyg eftersom applikationen visar alla saker som någonsin installerats, även om de avinstallerades, då startar och raderas allt från de register som är relaterade till den applikationen.

 26. ms Cristi!

 27. Andrew sade han

  Men jag har ett förslag skapar en privat server icke hamachi metin2 att kallas United Metin2 om du skapar ett forum för att prata och chatta plats med resten, jag hantera detta tar bara om jag inte kan tvinga dig.

 28. Adryan sade han

  Jag kan inte se videon säger någonting som inte hittat något genu..ce mp4 kan göra för att se videon?

 29. stefan sade han

  Jag har Windows 7 ... men det visar mig inte alla program som är installerade på min dator ... Kan du hjälpa mig med något ???

 30. Catalin sade han

  Jag gillar tidigt :))

 31. gabi sade han

  Det är inte samma sak om du avinstallera program med CCleaner?
  Detta sker optiune.Multumesc för vad du gör.

 32. teodor sade han

  Jag använder Ccleaner, AML Tools och Advanced System Care men jag skulle vara intresserad av ett program som när det utför en systemrensning, för att ta bort katalogerna för avinstallerade program men också en fullständig rengöring av registren och jag hänvisar här till testprogram som jag testar och Jag tycker att oavsett vilket program du använder för rengöring, finns det fortfarande "spår".

 33. Vad kommer dessa register från? Jag vet inte varifrån de kom plötsligt ... Jag googlade men hittade ingenting relaterat till dessa register ... HKEY_LOCAL_MACHINE \ BCD00000000, och efter den nyckeln finns det ytterligare 10 undernycklar som innehåller HKEY_LOCAL_MACHINE \ BCD00000000 \ Object0 -e4991b6-3b4-b16c-23e5d0e9250d5} \ Elements \ 9, och vissa har till och med en binär kod, till exempel: HKEY_LOCAL_MACHINE \ BCD16000020 \ Objects \ {00000000dea9c-862cdd-5e4-acc70-f1b32d .. Jag har ingen aning om vad dessa registernycklar är ...

 34. adrian Gudus sade han

  Raz:
  Kommer från dessa regiştri.Nu vet var de kom ifrån så plötsligt ... jag sökte på google men hittade inte något relaterat om dessa register ... HKEY_LOCAL_MACHINE \ BCD00000000, och efter detta är fortfarande den viktigaste under nyckel innehållande 10 HKEY_LOCAL_MACHINE\BCD00000000\Objects\{0ce4991b-e6b3-4b16-b23c-5e0d9250e5d9}\Elements\16000020,si till exempel vissa har även Anda bit binär kod är așa:HKEY_LOCAL_MACHINE\BCD00000000\Objects\{9dea862c-5cdd-4e70-acc1-f32b344d4795}\Description .. Jag har ingen aning om vad dessa registernyckel ...

  Troligtvis har du Windows Vista och är några legitima nycklar som används för att starta operativsystemet.

  • Tack så mycket för svaret ... Jag har Windows 7 ultimata 64 bitar ... Det är originalbild, omodifierad eller annat sådant! Men vem vet, eller vad som är möjligt!

 35. Gelu sade han

  Cristian Hej! Titta på dina tutorials i många år och jag har varit bra varje gång .Från Tyvärr problemet att vi för närvarande inte har funnit det, bläddrade handledning eller visste inte att leta efter den!

 36. Grig sade han

  Kära vänner,
  Jag har en lap med Vista installerat och 75 Gb partition C.
  Jag är i den extrema situation som jag har om 6 Gb Liberia partitionera C.
  Jag gjorde våren rengöring cfm handledning
  Allt var ok och jag släpptes den första fasen om 7 Gb.
  Men efter ett par dagar dvala. Jag gick rött igen.
  Vad jag märkte när jag använde CCleaner. Jag kontrolleras efter jag rengöras inklusive registret på plats verktyg / disk analysator och hittade inte mindre än 12 Gb typ GMP upptagen cachefiler (bilder) med tusentals bilder som upprepar.
  Jag är övertygad om att vi måste bli av med dem, men misslyckas.
  Vänligen, kära Cristi, ge mig en lösning
  Grig

Returlänkar

 1. […] Heter Speccy och tillverkas av Piriform-företaget, känt för det berömda Ccleaner-rengöringsprogrammet och Recuva-återställningsprogrammet. Speccy, liknar AIDA64-programmet (tidigare Everest), [...]

 2. [...] Windows är svårt att räkna ut vilken röra som samlas genom datorn, även med applikationer som CCleaner kan vi inte frigöra hårddiskutrymme, dessa rengöringsapplikationer är perfekta för [...]

Tala Your Mind

*